# #

10 Μαΐ 2019

Σήμερα η Ένωση μοιάζει όλο και πιο πολύ με εκείνη την «Ευρωπαϊκή Ένωση» που είχε κατά πρώτον οραματισθεί ο Χίτλερ.

Ευρώπη, η τυφλή ανοιχτομάτα..
Ευρώπη, η τυφλή ανοιχτομάτα - Media



«Η Ευρώπη ήταν η καλύτερη ιδέα που είχαμε ποτέ»διακήρυξαν προχθές 21 από τους εκλεγμένους προεδροπρωθυπουργούς της Ένωσης.

Ένα ακόμα ψέμα. 

 Η Ένωση από την πρώτη της αρχή, όταν εμφανίσθηκε ως Ένωση Ανθρακος και Χάλυβος, ουδέποτε είχε την πρόθεση να βάλει «στο κέντρο της τον...

Δήμος Δίου-Ολύμπου ....Δημοτικές Εκλογές 2019

Αποτέλεσμα εικόνας για Δημοτικες Εκλογες

Ο Δήμαρχος μας έστειλε τον συνδυασμό της "Ολύμπιας Συμμαχίας"


Παρουσιάζουμε χωρίς σχόλια το Δελτίο Τύπου..



Δελτίο Τύπου

Αποτέλεσμα εικόνας για ολυμπια συμμαχια υποψηφιοι 

119!!!
Ρεκόρ Υποψηφίων από την Ολύμπια Συμμαχία!

Με τον αριθμό ρεκόρ σε υποψηφίους, ολοκληρώθηκε η κατάρτιση του ψηφοδελτίου της Ολύμπιας Συμμαχίας ενόψει των εκλογών στις 26 Μάϊου 2019.

Συγκεκριμένα,

Ο «άγνωστος» ανθυποπλοίαρχος Εμμανουήλ Αντωνιάδης




Όλοι, όσοι πηγαίνουμε στην παραλία της Λεπτοκαρυάς, βλέπουμε πως η παραλιακή οδός φέρει την ονομασία: Οδός Εμμανουήλ Αντωνιάδη. Όμως σχεδόν κανένας μας δεν ασχολήθηκε με αυτό το θέμα και δεν αναρωτήθηκε . . . βρε παιδί μου; 

Ποιος ήταν αυτός ο Αντωνιάδης

6 Μαΐ 2019

Η Ελλάδα έχει τελειώσει...

Αποτέλεσμα εικόνας για Η Ελλάδα έχει τελειώσει...

Ο  Πωλ Γκραιγκ Ρόμπερτς (Paul Craig Roberts) οικονομολόγος, καθηγητής, συγγραφέας, πρώην υπουργός, με άρθρο φωτιά περιγράφει με τα μελανότερα χρώματα τη σύγχρονη Ελληνική Τραγωδία, τονίζοντας πως η Ελλάδα έχει τελειώσει. Είναι νεκρή και το κουφάρι της έχει πεταχτεί στα σκυλιά.

Αυτό αναφέρει σε νέα ανάλυση του στο Ινστιτούτου Πολιτικής Οικονομίας, όπου υπενθυμίζει ότι εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες κυρίως νέοι και επαγγελματίες, έχουν εγκαταλείψει τη νεκρή Ελλάδα. Το ποσοστό γεννήσεων είναι πολύ χαμηλότερο από το μέγεθος που είναι αναγκαίο για να διατηρηθεί το υπόλοιπο του πληθυσμού. Η λιτότητα που επιβλήθηκε στον ελληνικό λαό από την ΕΕ, το ΔΝΤ και τις ελληνικές κυβερνήσεις έχει ως αποτέλεσμα την συρρίκνωση της ελληνικής οικονομίας κατά 25%.

Η πτώση είναι ισοδύναμη της...