# #

31 Οκτ 2020

Τα νέα μέτρα ... Κλείνουν όλα τα καταστήματα εστίασης....αλλά ανοιχτά τα σχολεία και τα διόδια.. τσιμουδιά για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (του ιού)

 


Σύμφωνα μ΄ αυτά από  την Τρίτη το πρωί και για ένα  η επικράτεια χωρίζεται, πλέον, σε δύο ζώνες αντί για τέσσερις: Επιτήρησης και Αυξημένου Κινδύνου.

Στην πρώτη εντάσσονται όλοι οι νομοί που μέχρι τώρα παρουσίαζαν σχετικά λίγα κρούσματα, αυτοί δηλαδή που μέχρι σήμερα είναι στο «πράσινο» και το «κίτρινο». Εκεί θα ισχύουν τα γνωστά μέτρα, κάποια από τα οποία διευρύνονται. Και είναι τα εξής:

30 Οκτ 2020

ΒΓΗΚΕ η απόφαση για (άλλα) 2 εκατομμύρια ευρώ στα κανάλια...

 


Δημοσιεύτηκε στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης, την Τρίτη 27 Οκτωβρίου η Κοινή Υπουργική Απόφαση 840/2020 (ΦΕΚ 4754/Β/27-10-2020) για την εκ νέου χρηματοδότηση των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, εν μέσω πανδημίας κορονοϊού με σκοπό τη μετάδοση ενημερωτικών μηνυμάτων.

Την ώρα που το ΕΣΥ πιέζεται, στα σχολεία οι μαθητές στριμώχνονται σε τάξεις λόγω έλλειψης χώρων και στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, επικρατεί συνωστισμός λόγω του αριθμού των λεωφορείων η κυβέρνηση επιλέγει να χρηματοδοτήσει τηλεοπτικά κανάλια για τη μετάδοση μηνυμάτων δημοσίου συμφέροντος, τα οποία θα έπρεπε να μεταδίδονται από όλα τα μέσα δωρεάν.

Τα 2 εκατομμύρια ευρώ θα τα μοιραστούν τα..

Αρκεί απλώς ν΄αναρωτιέσαι, για να στοχοποιηθείς!

 



Βαδίζουμε, σ΄ ένα τεντωμένο σχοινί, που ξεδιπλώθηκε, πάνω απ΄ την κοινωνία, προσπαθώντας να ισορροπήσουμε, σε δεκάδες σερβιρισμένα διλλήματα, που αφορούν στις ίδιες τις ζωές μας.
Στόχος, να χαθεί ο πραγματικός στόχος. 

Να χαθεί η κοινή λογική μας. 

Να χαθούμε οι ίδιοι, μέσα στην ομίχλη της αμφισβήτησης, για όσα γεγονότα εξελίσσονται, μπροστά στα μάτια μας με πλήρη διαύγεια!

Δεν γίνεται να μην βλέπει κάποιος το μέλλον, που μας επιφυλάσσουν!

Δεν γίνεται να μην βλέπει κάποιος την καταστροφή όλων των ελευθεριών μας!

Δεν γίνεται να μην βλέπει κάποιος την απόλυτη επιβολή με κάθε θεμιτό ή αθέμητο μέσον, των επιθυμιών, των απόψεων, των σχεδίων, των κερδών ΜΟΝΟ των ισχυρών αυτού του πλανήτη!

Έχουν φτάσει σε σημείο να μας αφαιρούν ακόμα και την ίδια μας την ...

29 Οκτ 2020

Στο επίπεδο 3 ασφάλειας η Πιερία (πορτοκαλί).. Από αύριο μάσκες παντού

 



Στο “κόκκινο” επίπεδο συναγερμού 4 εισέρχονται από αύριο, Παρασκευή, στις 6 το πρωί η Θεσσαλονίκη, η Λάρισα και η Ροδόπη, λόγω της αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού.

Όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς σε έκτακτη ενημέρωση, την Πέμπτη, στο “πορτοκαλί” επίπεδο 3 ανεβαίνουν από αύριο η Πέλλα, η Δράμα, ο Έβρος, η Ξάνθη, το Κιλκίς, η Χαλκιδική, η Καβάλα, η ..

Γκάφα για γέλια και για κλάματα! Ιστοσελίδες δημοσίευσαν τις κυβερνητικές οδηγίες για το …τι να γράψουν

 

Γκάφα για γέλια και για κλάματα από ιστοσελίδες που στηρίζουν την κυβέρνηση… Από τη βιασύνη τους δημοσίευσαν άρθρα τα οποία όπως φαίνεται ήταν “προκάτ” από κάποια ομάδα “επικοινωνίας”. Οι “φωστήρες” αυτής της “ομάδας” στο τέλος των κειμένων είχαν και οδηγίες για το “πως πάμε τα θέματα”! Το κακό είναι ότι μαζί με τα άρθρα δημοσιεύθηκαν και …

28 Οκτ 2020

28 Οκτώβρη: «Όλοι μαζί», ε; Αλήθεια;

 


 «Να είμαστε όλοι μαζί», «να είμαστε ενωμένοι», «είδατε πόσα καταφέρνουμε όταν είμαστε όλοι ενωμένοι;»… όπως την 28η Οκτωβρίου 1940.

     Τα γνωστά κλισέ. Τα ίδια και τα ίδια.  

    Συγγνώμη, αλλά δεν θα συμμετάσχουμε σε αυτό το μεθύσι της γενικής συμφιλίωσης. Συγγνώμη, επίσης, που δεν διαβάζουμε ούτε την 28η Οκτώβρη,  ούτε την ΕΑΜική αντίσταση, ούτε την Επανάσταση του ’21, ούτε τίποτα απ’ όσα προχώρησαν την Ελλάδα και τον κόσμο ένα βήμα μπροστά, ως αποτέλεσμα είτε της «ενότητας» των προβάτων με τους λύκους, είτε ως αποτέλεσμα της «διαπραγμάτευσης» των προβάτων με τους ...

Το lockdown πρέπει να γίνει

 

Ευλόγηcον τους νέους...


Όπως φαίνεται η Ελλάδα πάει ολοταχώς για ένα γενικό lockdown.

Οι περισσότεροι δεν καταλαβαίνουν ότι το lockdown πρέπει να γίνει, έτσι ώστε να σωθεί το πολιτικό σύστημα της Ελλάδας.

Ο ιός χτυπά κυρίως τους μεγαλύτερους σε ηλικία και, ως γνωστόν, οι άνω των 60 είναι ο βασικός εκλογικός κορμός των βουλευτικών κομμάτων.


Αν ο ιός εξαπλωθεί και αρχίσουν να πεθαίνουν τα γερόντια το ένα μετά το άλλο, ποιος θα τους ψηφίσει;

Οι νέοι;


Αυτοί οι νέοι που γυρνάνε στις πλατείες και ανταλλάσσουν γλωσσόφιλα με ιικό φορτίο μεταξύ τους;


Αυτά τα κωλόπαιδα που κάνουν πλάκα με τον...

Η Ν.Δ. του Μητσοτάκη χρωστά 321 εκατομμύρια...!!!!!!!!!!

 


Αν η Ν.Δ. ήταν δανειολήπτης (και οι τράπεζες ήταν… τράπεζες απέναντι στα κόμματα), με τον πτωχευτικό νόμο που ψήφισε χθες θα πτώχευε μέχρι το τέλος του έτους. 

Εντός των επομένων μηνών θα την έδιωχναν από την Πειραιώς και από όλα τα ιδιόκτητα γραφεία που έχει, θα της εκπλειστηρίαζαν τα έπιπλα, τις βιβλιοθήκες και τα γραφεία, θα της έπαιρναν και όλα τα έσοδα που θα είχε από κάθε πηγή χρηματοδότησης.

Η Ν.Δ. του Μητσοτάκη είναι το υπόδειγμα του στρατηγικού κακοπληρωτή. Όχι μόνο χρωστάει τα δάνειά της, όχι μόνο αφήνει το χρέος να αυξάνεται, αλλά και ...

26 Οκτ 2020

Ελλάδα... η μόνη χώρα στον κόσμο με χωρικά ύδατα λιγότερο από 12 ναυτικά μίλια!!!!

 


  • 200 μίλια έχουν 4 χώρες
  • 30 μίλια έχει 1 χώρα
  • 13 μίλια έχουν 2 χώρες
  • 12 μίλια έχουν 143 χώρες (ανάμεσά τους και η ανίσχυρη και υπό κατοχή Κύπρος)
  • 6/12 μίλια έχει 1 χώρα. Η Τουρκία. Έχει 12 μίλια στον Εύξεινο Πόντο και στην Ανατολική Μεσόγειο,

Δήμος Δίου-Ολύμπου... Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου -Τα Θέματα.



Καλείστε στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ημέρα Παρασκευή 30 Οκτωβρίου και ώρα 18.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, βάσει των διατάξεων του άρθρου 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010 με τίτλο «Σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου».

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με ..