# #

29 Σεπ 2018

Oι κλέφτες της Ιστορίας ψηφίζουν...

Ο άνεμος μέσα τους - Media




 Κι έτσι λοιπόν οι κλέφτες της Ιστορίας ψηφίζουν. Ήσυχα και χαλαρά, χωρίς φανατισμούς και ακρότητες, ψηφίζουν. Προς ένα προδιαγεγραμμένο «ναι» – καθ’ ότι, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, δεν θα χρειασθεί καμιά κωλοτούμπα. Το «ναι» επικρατεί, έχουν βρεθεί οι τρόποι, Συ νικάς Αύγουστε (εκεί στην Ουάσινγκτων).

Οι εθνικιστές είτε θα απέχουν είτε θα ψηφίσουν κατά συνείδηση, ήσυχοι πάντως κι ευχαριστημένοι, καθότι πήραν ό,τι ήθελαν: 
«έθνος» και «γλώσσα». 

Και «όνομα». 
Οι υπόλοιποι,

Να κι ένας Δήμαρχος , ίσως ο μοναδικός που τιμά τη θέση του...

Ο Δήμαρχος Πάτρας διαγράφει τα δημοτικά χρέη πολιτών για να αποφευχθούν πλειστηριασμοί

Τη διαγραφή χρεών εργαζομένων και ανέργων και γενικότερα πολιτών που πλήττονται βάναυσα από την κρίση, ώστε να μην κινδυνέψουν τα σπίτια τους από πλειστηριασμό, ανακοίνωσαν σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν ο δήμαρχος Πάτρας, Κώστας Πελετίδης και ο αντιδήμαρχος, Δημήτρης Πελεκούδας.

Παράλληλα, ανακοινώθηκαν ...

24 Σεπ 2018

Θα αποδεχτώ την τοποθέτηση του μηχανήματος POS εις την επιχείρησή μου, μόνο με την προϋπόθεση ότι και η τράπεζα θα μου δίνει το αντίστοιχο ποσοστό του τζίρου της.

Eξώδικο Καλαματιανού επιχειρηματία που αρνείται να βάλει POS

Άναυδοι έμειναν οι εφοριακοί όταν διάβασαν το εξώδικο Καλαματιανού επιχειρηματία που αρνείται να βάλει POS - Κεντρική Εικόνα
Άναυδοι έμειναν χθες οι υπάλληλοι της εφορίας στην Καλαμάτα, όταν ένας ελεύθερος επαγγελματίας της περιοχής τούς παρέδωσε με κάθε επισημότητα «Εξώδικη δήλωση πρόσκληση συμμορφώσεως» για τους λόγους που δεν αποδέχεται να εγκαταστήσει στην επιχείρησή του ΡΟS.
Εξηγεί τους λόγους και τα άρθρα του Συντάγματος με τα οποία θεωρεί ότι έχει δικαίωμα να αρνηθεί, ενώ κάνει μια μικρή υποχώρηση να δεχτεί την εγκατάσταση του μηχανήματος, αν και η τράπεζα δεχτεί να του δίνει το…