# #

19 Νοε 2011

Να ..η δυναμη της βιταμινης C


Το δύσκολο βράδυ του Άδωνι....


 
Τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, τέσσερις άγνωστοι επιχείρησαν να εισέλθουν στο σπίτι του υφυπουργού Ναυτιλίας, Άδωνι Γεωργιάδη. Ο αστυνομικός που φρουρούσε το σπίτι της οικογένειας αντιλήφθηκε έγκαιρα τις ενέργειες των ανδρών με αποτέλεσμα να τους απειλήσει με το υπηρεσιακό του όπλο και οι επίδοξοι διαρρήκτες να τραπούν σε άτακτη φυγή. Λίγο αργότερα συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Και οδηγήθηκαν στο τμήμα Π. Ψυχικού.

Κατά την διάρκεια των ανακρίσεων αποκαλύφθηκε ότι οι τέσσερις επίδοξοι διαρρήκτες δεν είχαν ως σκοπό την κλοπή ή την τέλεση κάποιου αδικήματος. Το μόνο που ήθελαν ήταν να δουν τον Α. Γεωργιάδη από κοντά και συγκεκριμένα την ώρα που αναπαύεται πλάι στην σύζυγό του Ευγενία. Ο αρχηγός της “συμμορίας” γνωστός με την κωδική ονομασία...

Γιωργο...Γυρνα πισω !!!!


Λάβρος Πούτιν κατά Γκορμπατσόφ....


Image"H ΕΣΣΔ υπήρξε η «Μεγάλη Ρωσία»", δήλωσε ο πρωθυπουργός της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, υποδεχόμενος βετεράνους και συνταξιούχους στο Κρεμλίνο.


 Ταυτόχρονα κατηγόρησε τον Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, τον τελευταίο ηγέτη της, ότι «παραιτήθηκε από την εξουσία» το 1991 χωρίς να πετύχει την Ένωση της Ρωσίας με τη Λευκορωσία και το Καζακστάν.


 Οι πρωθυπουργικές δηλώσεις έγιναν πολύ κοντά στην 20ή επέτειο από τη διάλυση της ΕΣΣΔ.


«Καθώς πήγαινα να επισκευάσω ένα λάστιχο για το αυτοκίνητό μου με ρώτησαν:

Βόμβα Ράϊχενμπαχ: "Από τον Μάϊο μας είχαν δώσει τα κλειδιά της χώρας"!


Image

Από τον Μάϊο του 2011 είχε συμφωνήσει η κυβέρνηση Παπανδρέου να εκχωρήσει εκτλεστικές εξουσίες στον επίτροπο Χορστ Ράϊχενμπαχ, αποκαλύπτει ο ίδιος ο Ράϊχενμπαχ, σε συνέντευξή του, όπως είχε αποκαλύψει και το Ντομινίκ Στρος Καν ότι από την άνοιξη του 2009 είχε συμφωνήσει με τον Γιώργο Παπανδρέου να βάλει την χώρα στο ΔΝΤ μόλις κέρδιζε στις εκλογές.
 
Ο Χορστ Ράϊχενμπαχ αποκαλύπτει λοιπόν σε συνέντευξή του στο ΕΘΝΟΣ ότι «το σχετικό σχέδιο δράσης υπάρχει και έχει συμφωνηθεί από τον Μάιο του 2011 με τις ελληνικές αρχές»!

 Και όχι μετά την αποδοχή του....

Απλή θεραπεία κατά της πιτυρίδας.





Υλικά
1/2 φλιτζάνι νερό
1/2 φλιτζάνι λευκό ξύδι

Εκτέλεση...

Βρηκα που θα στειλουμε τον Γιωργακη τωρα...


...ν αλλαξει την αλυσιδα εν κινησει !!!!

Ο τσεκουράτος Μάκης Βορίδης





Πιστό στο πνεύμα των αποκαλύψεων, το Jungle Report έχει να σας προσφέρει σήμερα μια φωτογραφία που ξεσκεπάζει την υποκρισία όσων ορκίζονται στην Δημοκρατία και υποδύονται τους ταγούς της.

 Μία φωτογραφία που ο κάθε εχέφρων πολίτης θα νιώσει ντροπή για τους συμπολίτες αυτούς που έστειλαν ένα "λουλούδι" στη Βουλή για να "εκπροσωπήσει" το Έθνος και τη Δημοκρατία.

Θαυμάστε, θαυμάστε, θαυμάστε μια ανάμνηση από τη δεκαετία του '80.
 Βρισκόμαστε στο Μάρτιο του 1985 και μια ομάδα διαδηλωτών διαμαρτύρεται «για την αστυνόμευση των Εξαρχείων και την αστυνομική βία», τότε ήταν σε εφαρμογή το διαβόητο σχέδιο «επιχείρηση Αρετή» από τον υπουργό Αντώνη Δροσογιάννη και εκτελεστή την Αστυνομία, δήθεν για την «εκκαθάριση» των Εξαρχείων από τους αναρχικούς.

 Μία ομάδα από ΕΠΕΝίτες, οπλισμένης με ρόπαλα, σιδηρολοστούς και κράνη ορμάει στους διαδηλωτές κι αυτοί αμύνθηκαν εξωθώντας τους στα τότε γραφεία της χουντικής οργάνωσης στην Ακαδημίας και Κιάφας.

 Ένας από τους συμμετέχοντες στη συμμορία των φασιστών μπήκε λίγη ώρα πριν στο κάδρο ενός φωτογράφου:

Θεέ μου φοβάμαι να τολμήσω να ερωτευτώ…




Έχουμε αφήσει στην άκρη και στην τύχη το δικό μας ερωτικό παραμύθι



Τα κατάφερε η κρίση; Έπληξε ακόμη και τον έρωτα;
 Παιδιά νέα πια δεν έχουν στο νου τους τον έρωτα ή ακόμη και πώς να τον διεκδικήσουν, το μόνο που σκέφτονται είναι η επιβίωση τους σε μια αγορά χωρίς προοπτικές, χωρίς δουλειές...
 Δεν χρειάζονται οι έρευνες και οι απόψεις ειδικών να το διαπιστώσεις αυτό. Το βλέπεις, στα πρόσωπα όλων των νέων ζωγραφισμένη είναι η αγωνία.

 Το συναντάς στο μετρό, στα μαγαζιά, στις δουλειές, στους πεζοδρόμους, παντού πρόσωπα βυθισμένα σε απόγνωση.
 Σπανίζουν τα ζευγάρια πιασμένα χέρι-χέρι και αυτά πια …

Η ΣΩΣΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥ ΦΤΩΧΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ..!!!‏

Παν Παν

Ο χρονος ειναι χρημα???



 Προσέξτε την ώρα κάτω δεξιά . . .





 .........δειτε και την συνεχεια

Δειτε τον Ολυμπο με χρωματα του φθινοπωρου...



 ....................χθεσινες, προχθεσινες, της προηγουμενης βδομαδας

Μεταλλασσονται τα ...ζομπι ??? κι αλλο ???

Του ΣΤΑΘΗ

ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΡΓΑΝΙΚΗΣ ΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ


Τοποθέτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης
για τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας στο Δ.Σ. στις 9-11-2011





Έχει σημασία να κατανοηθεί τι υπηρετεί ο Ο.Ε.Υ., τι επιδιώκει ο Δήμος μέσω του οργανισμού, τι η κυβέρνηση. Τι είδους υπηρεσίες προβλέπει και σε ποια κατεύθυνση. Βασικά οργανώνεται ο Δήμος  όχι με βάση τον πληθυσμό και τις πραγματικές του ανάγκες αλλά με βάση τον αριθμό του υφιστάμενου προσωπικού για να πετύχει τη μείωση του "κόστους εργασίας" και προσαρμόζει το προσωπικό του σύμφωνα με τα τακτικά του έσοδα.


Κατά τη γνώμη μας,  οι  Ο.Ε.Υ αποτελούν μια ευέλικτη προσαρμογή κατά δήμο με κοινό χαρακτηριστικό να υπηρετείται η επιχειρηματική τους δράση ,να ενισχύεται η  ανταγωνιστικότητας των επιχειρηματικών ομίλων, να γίνεται   αφαίμαξη των λαϊκών στρωμάτων μέσω της φορολογίας, να ανατρέπονται και να διαλύονται οι  εργασιακές σχέσεις των εργαζομένων .

Ειδατε τι κανουν τα κομματα...??? Πότε ειναι οι Πασοκτσηδες γομαρια και πότε δεν ειναι???



Την περίοδο του Εθνικού διχασμού στην Κρήτη, ένας επιθεωρητής δημοτικής εκπαίδευσης ανέβαινε, μ' ένα μουλάρι,
σ' ένα ορεινό και δύσβατο χωριό, για να επιθεωρήσει τον εκεί δάσκαλο.
 
Στο δρόμο που «επήγαινε» συναντά έναν αγωγιάτη και τον ρωτά:
«Δεν μου λες, πατριώτη, ο δάσκαλος τι είναι; Βενιζελικός ή βασιλικός;».
«Βενιζελικός», απαντά ο αγωγιάτης.
«Α, το γαϊδούρι...» σχολίασε ο επιθεωρητής.
Ο αγωγιάτης όμως ήταν Βενιζελικός και φίλος του δασκάλου και έτρεξε να μεταφέρει στον δάσκαλο την στιχομυθία.
«Το και το δάσκαλε. Σε είπε γαϊδούρι».
 
Την επομένη μπαίνει ο επιθεωρητής στην τάξη και ρωτά τον δάσκαλο για το ποιο είναι το μάθημα της ημέρας.
«Τα σημεία της στίξεως», απαντά ο δάσκαλος.
"Ας δούμε, λοιπόν, τι ξέρουν τα παιδιά", λέει ο επιθεωρητής.
 
Ο δάσκαλος σήκωσε ένα μαθητή, τον Σήφη, στον πίνακα και του είπε να γράψει την φράση:

Τα τρόφιμα «ασπίδα» του προστάτη


Τα τρόφιμα «ασπίδα» του προστάτη
Ο καρκίνος του προστάτη είναι η δεύτερη πιο συχνά εμφανιζόμενη μορφή καρκίνου στους άνδρες. Οι παράγοντες που παίζουν ρόλο στην εμφάνιση αυτού του καρκίνου είναι η εθνικότητα, η ηλικία, γενετικοί και περιβαλλοντικοί παράγοντες, όπως η διατροφή.
Είναι γεγονός πως η δυτικού τύπου διατροφή, η πλούσια σε λιπαρά, ζάχαρη και αλάτι, καθώς και η έλλειψη φυσικής δραστηριότητας συμβάλλουν με τον τρόπο τους στην εμφάνιση διαφόρων μορφών καρκίνου.
Ειδικά όσον αφορά τον καρκίνο του προστάτη, υπάρχει ένας μεγάλος όγκος ερευνών που περιγράφουν τον ρόλο της διατροφής και συγκεκριμένων διαιτητικών παραγόντων στην πρόληψη και τη θεραπεία του.
Μελέτες έχουν δείξει ότι υπάρχουν κάποια τρόφιμα και θρεπτικά συστατικά που συμβάλλουν στην προστασία από την ανάπτυξή του:

Μαζι τα φαγαμε Παγκακε??? Και συνεχιζουμε να τα τρωμε ???


Συγκρισεις μεταξυ Ελλαδας(11.000.000 κ.) και

 Ιταλιας(58.000.000κ.)

  Πρόσφατα τόσο στη χώρα μας όσο και στην Ιταλία σχηματίσθηκαν νέες κυβερνήσεις για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης που πλήττει σχεδόν όλη την Ευρωζώνη, αλλά και γενικότερα όλες τις χώρες της Ευρώπης και η οποία σύμφωνα με εκτιμήσεις διεθνών αναλυτών, αν περάσει έξω από τα σύνορα των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα πλήξει καίρια και το αμερικανικό τραπεζικό σύστημα, με απρόβλεπτες διαστάσεις.


 Στις 16 Νοεμβρίου, ο πρόεδρος της Επιτροπής κ. Μπαρόζο, μιλώντας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τόνισε ότι « .. μια ισχυρότερη οικονομική διακυβέρνηση της Ευρωζώνης είναι ζωτικής σημασίας για την επιβίωση και την ενίσχυση του κοινού μας νομίσματος. Οι αγορές και οι επενδυτές ζητούν ισχυρότερη διακυβέρνηση της Ευρωζώνης.

 Δεν είναι απλώς ένα πολιτικό ζήτημα για όλους εμάς και πολλούς από εσάς που μοιραζόμαστε το όραμα για μια ισχυρότερη Ευρώπη. Σήμερα είναι πλέον θέμα κοινής λογικής να προχωρήσουμε σε ισχυρότερη οικονομική διακυβέρνηση στην Ευρωζώνη και βεβαίως στην Ευρωπαϊκή Ένωση». Είναι αυτό δυστυχώς που λείπει από τις χώρες της ευρωζώνης, που αποφάσισαν μεν να εγκαθιδρύσουν ένα κοινό νόμισμα αλλά χωρίς κοινή οικονομική πολιτική. Τα αποτελέσματα τα ζούμε…

Ντορα, Αννα, Κυριακος(ο αλλος)...Τα 3 προσωπα του διαβολου !!!

Ξεκινησαν τα ...ξενοπηδηματα !!!

Του ΣΤΑΘΗ

Κι αλλο σκανδαλο....Τα ιχθυοτροφεία- τέρατα ξεσηκώνουν δημάρχους, αλιείς


«Πραξικόπημα» χαρακτηρίζει, με χθεσινή ανακοίνωσή του, ο Δήμος Σαλαμίνας τη θεσμοθέτηση Κοινής Υπουργικής Απόφασης για τα ιχθυοτροφεία. Καλεί, δε, προσωπικά τον περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό και τους 8 βουλευτές της β'περιφέρειας Πειραιά να παρέμβουν άμεσα και να στρατευθούν στην ανάκλησή της, ειδάλλως θα θεωρηθούν συνυπεύθυνοι για την καταστροφή των περιοχών της νότιας Σαλαμίνας.

«Η μελέτη του χωροταξικού σχεδίου χρηματοδοτήθηκε από τις ίδιες τις εταιρείες ιχθυοκαλλιέργειας»
«Η μελέτη του χωροταξικού σχεδίου χρηματοδοτήθηκε από τις ίδιες τις εταιρείες ιχθυοκαλλιέργειας»
Οπως σημειώνεται στο κείμενο, που υπογράφει ο δήμαρχος Σαλαμίνας Γιάννης Τσαβαρής: «Ενώ η κυβέρνηση εθνικής συνεργασίας περίμενε ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή, η απερχόμενη κυβέρνηση δημοσίευσε το ΦΕΚ 2505/2011, σύμφωνα με το οποίο η καταστροφική για τη νότια πλευρά της Σαλαμίνας Κοινή Υπουργική Απόφαση έχει εγκριθεί από τις 4/11/2011!». Σε άλλο σημείο επισημαίνει ότι «η διυπουργική επιτροπή συνεδρίασε, μελέτησε κι ενέκρινε το περιεχόμενο της ΚΥΑ, μέσα σε μόνο μια ημέρα, ενώ αποδεδειγμένα το Εθνικό Συμβούλιο Χωροταξίας δεν ολοκλήρωσε τις εργασίες του και δεν εξέφρασε γνώμη».
Κάθοδος στην Αθήνα
Πληροφορίες ανέφεραν πως ήδη κυοφορείται την ερχόμενη εβδομάδα κάθοδος δημάρχων και αλιέων στην Αθήνα εξαιτίας του χωροταξικού για τις υδατοκαλλιέργειες από διάφορα σημεία της χώρας.
«Σκάνδαλο· μπροστά στο σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου μοιάζει παιχνιδάκι», ...

Πάρε τα λεφτά και τρέχα!


Ο Γερμανικού «ενδιαφέροντος» ΟΤΕ υπό τη διοίκηση του κάπο καμαράντεν Κοπ, βγάζει τα κέρδη του στις Τράπεζες του εξωτερικού. Στις ελληνικές Τράπεζες κρατά μόνον κάτι ολίγα πίνατς και ψιλά για τα λειτουργικά του έξοδα...
Μπλιτς κριγκ - πάρε τα λεφτά και τρέχα!
Το ίδιο θα γίνει με την εναπομείνασα περιουσία του ελληνικού λαού, κεραυνοβόλος πόλεμος, μπλιτς κριγκ με Fast Track και Task Force, ο κλέψας του κλέψαντος - μόνον οι ηρωικώς ηλίθιοι δεν βλέπουν τη λαφυραγώγηση της χώρας και βλέπουν τον «κίνδυνο για την έκτη δόση», την έβδομη, την όγδοη, αν στο μεταξύ η Ιταλία δεν έχει κηρύξει στάση πληρωμών, δεν έχει αυτοδιαλυθεί η ευρωζώνη, δεν έχει επανεξοπλισθεί η Μπούντεσβερ(μαχτ) και δεν έχουν φθάσει τα 2.000.000 οι άνεργοι στην Ελλάδα.
Ποτέ έως τώρα στην ανθρώπινη ιστορία δεν υπόσχονταν οι ταγοί στους λαούς επιστροφή στο ξεροκόμματο- όχι σε περίοδο ειρήνης τουλάχιστον.
Συνεπώς σήμερα οι κυβερνήσεις βρίσκονται σε πόλεμο με τους λαούς τους! Οποιος όμως βάζει μάχαιρα και ψωμίζεται απ' τη μάχαιρα, μάχαιρα λαμβάνει κι από μάχαιρα πάει.
Εις τι νομίζουν η κυρία Μέρκελ και οι συν αυτή ότι διαφέρουν από τριτοκοσμικούς τυράννους, όταν βασανίζουν τους λαούς τους με την πείνα και την απειλή της πείνας, όταν
πουλάνε τη δημοκρατία για πόρνη στους τραπεζίτες;
................................................................................
Τα αποτελέσματα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου έχουν αναθεωρηθεί -εντάξει!
 Χρειάζεται όμως να προετοιμάσουν οι Δυνάμεις έναν τρίτον για να (ξανα)θυμηθούμε όλοι τον Μουσολίνι κρεμασμένον τ' ανάποδα στο Μιλάνο του 1945;...

Ποιες τροφές σας ανεβάζουν τη διάθεση; Και οχι μονο....



Μπορεί η οικονομική κρίση ή ο καιρός που χειμωνιάζει να σας ρίχνει τη διάθεση αλλά έχετε στο οπλοστάσιο της κουζίνας σας τα κατάλληλα όπλα για να νικήσετε τη θλίψη και να διατηρήσετε το δέρμα σας νεανικό. Τέλεια, δύο σε ένα!


ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ

Σολωμό και λευκά ψάρια: Για μεγαλύτερη εγρήγορση και αυτοσυγκέντρωση, τα γεύματα που περιέχουν πρωτεΐνες και τα απαραίτητα λιπαρά οξέα είναι καλές επιλογές. Αρκετές έρευνες έχουν δείξει ότι αυτές οι τροφές μειώνουν την κατάθλιψη.

Γαλοπούλα: Είναι υψηλή σε τρυπτοφάνη (αμινοξύ που συμβάλλει στην παραγωγή σεροτονίνης και «ανεβάζει» τη διάθεση) και πρωτεΐνες.

 Άλλα τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε τρυπτοφάνη είναι...

Η χουντα ειναι ακομα εδω...

Τα φιλαρακια τα παλια !!! Η ιστορια δυο λαμογιων !!! Δειτε το βιντεο, εχει κι αλλα κολπα !!1

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ...βιντεο

Τα γκράφιτι της οργής...



Ο φωτορεπόρτερ Ορέστης Παναγιώτου αποτύπωσε με τον φακό του τη ζωγραφική των τοίχων, εντάσσοντας σε κάθε φωτογραφία του και χαρακτηριστικές μορφές ανθρώπων της πόλης. Διαδηλωτές με μάσκες, παιδιά με εφιαλτικό μέλλον, πόλεις που καταρρέουν, είναι μερικά από τα θέματα που επιλέγουν οι δημιουργοί των δρόμων

Ο γέροντας περιπατητής μοιάζει ενταγμένος και αυτός στη βαριά ατμόσφαιρα του γκράφιτι
Ο γέροντας περιπατητής μοιάζει ενταγμένος και αυτός στη βαριά ατμόσφαιρα του γκράφιτι

Οι δρόμοι της Αθήνας ξεχειλίζουν από οργή. Οχι μόνο από τους διαδηλωτές που κάνουν όλο και συχνότερα την εμφάνισή τους σε σχεδόν κάθε σημείο του Κέντρου. Υπάρχει και κάτι άλλο που τη φανερώνει:
 Γκράφιτι που εμπνέονται από την οικονομική κρίση πολλαπλασιάζονται με ραγδαίους ρυθμούς το τελευταίο χρονικό διάστημα κατακλύζοντας τους τοίχους της πόλης.

Η ζωγραφική του δρόμου, συχνά επιθετική, εκφράζει την αντίδραση των πολιτών στη ζοφερή πραγματικότητα που βιώνουν, πιάνει τον παλμό του πεζοδρομίου και τον μετατρέπει σε τέχνη.
 Σε ορισμένες περιπτώσεις το μήνυμα δίνεται με ένα σύμπλεγμα λέξεων, ενώ άλλες φορές τα γκράφιτι μοιάζουν με πελώριους πίνακες ζωγραφικής που μαρτυρούν το καλλιτεχνικό ταλέντο του δημιουργού τους.

 Γουρούνια με αστυνομικά καπέλα και ...

Τόση Δημοκρατία πού να την αντέξει το Ελληνικό Σχολείο!!!




Κορωπί 10/11/2011


Προς τον προϊστάμενο του 2ουΓραφείου ΠΕ Αν. Αττικής

Δήλωση σε απάντηση του Ε.Π.Φ.12/95-25.10.2011 «κλήση σε απολογία»

Σε απάντηση του Ε.Π.Φ.12/95-25.10.2011 «κλήση σε απολογία» δηλώνω ότι δεν θεωρώ ότι είμαι σε θέση απολογούμενου και δεν αποδέχομαι  τις αποδιδόμενες στο πρόσωπό μου κατηγορίες, γιατί επιχειρείται με κατασκευασμένα στοιχεία και παραποιημένα γεγονότα, όπως αναφέρονται στην αναφορά του δ/ντή του 1ου ΔΣ Πόρτο- Ράφτη,  να δικαιολογηθεί η απόδοση σε μένα παραπτωμάτων. Επιχειρείται να συγκαλυφτεί η  προσπάθεια από τη διοίκηση, μη νόμιμης μετακίνησης συναδέλφου  και η απαξίωση από το δ/ντή του σχολείου  του συλλόγου διδασκόντων  και του συνδικαλιστικού μας οργάνου.
Αντίθετα τα πραγματικά γεγονότα έχουν ως εξής:

Ακροδεξιά… γονίδια !!!

thumb



Ο εξαντλητικός συγχρωτισμός -με τη συστηματική διαμεσολά­βηση των media  - της ελληνι­κής κοινωνίας με τα φληναφήματα του ΛΑΟΣ ενδεχομένως έχει συμβάλει στον αποχρωματισμό της ακροδεξιάς ιδεο­λογίας του.
 Καθώς οι καιροί είναι τόσο… πονηροί που έχουν οδηγήσει τον ΛΑΟΣ σε κυβερνητικές καρέκλες, καλό είναι να ξαναθυμηθούμε τι είναι και τι πρε­σβεύει η ακροδεξιά «κουλτούρα» του, μέσα από «σταράτες» κουβέντες νυν και πρώην εξεχόντων στελεχών του.
Ας ξεκινήσουμε από το (μαύρο) πα­ρελθόν και τον Κωνσταντίνο Πλεύρη (πατέρα του σημερινού βουλευτή του ΛΑΟΣ, Θάνου).
 Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, για όσους δεν θέλουν να θυμού­νται, ή δεν γνωρίζουν, υπήρξε υποψή­φιος με το ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ στην Α’  Αθήνας στις βουλευτικές εκλογές του 200_. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» (28.1.2007), «είναι ο ιδρυτής της ναζιστικής ομάδας...

Αφιερωμενο στη "ΓΙΑΓΙΑΜΟΥ"και σε ολους της γεννιας της "ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ!"ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ"



ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ"ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ μαθητριας  ΣΤ'11ον Δημ.Σχολ.ΚΟΖΑΝΗΣ
Αγαπημενη μου "γιαγια"τις λιγες αυτες σκεψεις μου για την επετειο  του πολυτεχνειου [17 Νοεμβρη 1973] τις αφιερωνω σε εσενα "γιαγια μου"και σε ολους της γεννιας σου ! 
που εγραψαν τη λαμπρη αυτη σελιδα της ιστοριας!
για ολους εμας σημερα .
Ειναι μια"μεγαλη"γιορτη,Γιατι..,μια ομαδα νεων παιδιων τοτε..τολμησαν να φωναξουν εναντια στη ΧΟΥΝΤΑ ΨΩΜΙ..ΠΑΙΔΕΙΑ..ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!!

 Τολμησαν να σταθουν απεναντι στα τανκ και να φωναξουν..ΣΤΑΘΕΙΤΕ.. ΜΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΟΠΛΟΙ...