# #

1 Ιουλ 2017

Συνεχίζεται το γέλιο με την διαχρονική και ατελείωτη κωμωδία που ονομάζεται «Ελληνική Δικαιοσύνη»


Σημίτης για πρωθυπουργός...!!!!!!!!!!!



Συνεχίζεται το γέλιο με την διαχρονική και ατελείωτη κωμωδία που ονομάζεται «Ελληνική Δικαιοσύνη», αφού η Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς εξετάζει υπόθεση δωροδοκίας του Κώστα Σημίτη για την προμήθεια του συστήματος ασφαλείας (C4I) των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας.

Η έρευνα της Εισαγγελίας προέκυψε έπειτα από κατάθεση του Μισέλ Ζοσεράν, πρώην προέδρου της εταιρείας Thales Engineering & Consulting, στο πλαίσιο δικαστικής έρευνας στην Γαλλία.

Όχι πως προκαλεί έκπληξη σε κάποιον αλλά η ελληνική Δικαιοσύνη είχε λάβει γνώση της κατάθεσης του Μισέλ Ζοσεράν από το 2006.

Ναι, από το 2006.

Γνωρίζουμε ποια θα είναι η συνέχεια της υπόθεσης....

Στο σανό του Μητσοτάκη.....

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης -μιλώντας στους Σαρακατσαναίους- δήλωσε πως ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που δημιούργησε η κρίση των τελευταίων ετών είναι η φυγή των νέων στο εξωτερικό και πως είναι βασική του προτεραιότητα να γυρίσουν αυτά τα παιδιά και πάλι στην πατρίδα μας.
Κατ’ αρχάς, δεν έφυγαν μόνο νέοι στο εξωτερικό. 
Εκτός αν οι σαραντάρηδες και οι πενηντάρηδες θεωρούνται νέοι.

Επίσης, οι Έλληνες δεν έφυγαν εξαιτίας της κρίσης αλλά -ας μη φοβόμαστε τις λέξεις- εξαιτίας της χρεοκοπίας της χώρας· μιας χρεοκοπίας για την οποία δεν οδηγήθηκε στην Δικαιοσύνη κανένας πολιτικός, ούτε από την Νέα Δημοκρατία -το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη-, ούτε από το ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα, επειδή οι Έλληνες πολιτικοί αρνούνται να παραδεχτούν ακόμα και τώρα πως η χώρα χρεοκόπησε, η Ελλάδα βυθίζεται και ξεπουλιέται τα τελευταία εφτά χρόνια και πάει από το κακό στο χειρότερο, ενώ οι Έλληνες συνεχίζουν να φεύγουν.

Αλήθεια, πώς θα επιστρέψουν οι Έλληνες μετανάστες στην Ελλάδα;

Ποια αγαθά και υπηρεσίες επιστρέφουν στο μειωμένο συντελεστή Φ.Π.Α 13% από σήμερα

Μειωμένο συντελεστή ΦΠΑ 13% έχουν από σήμερα αυτά τα αγαθά και οι υπηρεσίες!
Από το 24% στο 13% είναι ο συντελεστής ΦΠΑ που ισχύει από σήμερα, 1η Ιουλίου, για μια σειρά αγαθών και υπηρεσιών που συνδέονται κυρίως με την αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή.
Άλλαξε ο μήνας, άλλαξε και ο… φορολογικός συντελεστής για ορισμένα προϊόντα και υπηρεσίες, σύμφωνα με όσα προβλέπει η παράγραφος 2 του άρθρου 70 του νόμου 4472/2017.
Έτσι στον μειωμένο συντελεστή 13% υπάγονται από σήμερα τα παρακάτω:

28 Ιουν 2017

Η Ξεφτίλα και οι ψευτιές του ΑΝΤ1

Αξιότιμοι κύριοι, 
Με μεγάλη έκπληξη και απογοήτευση οι επιχειρηματίες του Τουρισμού της Πιερίας παρακολουθήσαμε ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Πωλίνας Κολοκοτρώνη στον ΑΝΤ1,
στο βραδινό δελτίο ειδήσεων της Κυριακής 25 Ιουνίου, όπου μεταδόθηκε μια πλήρως εσφαλμένη εικόνα για το κόστος απόδρασης στα παράλια της Κατερίνης.

Το εν λόγω ρεπορτάζ είναι ανακριβές και κρίνεται από όλους μας ως απαράδεκτο, διότι ...