# #

20 Οκτ 2012

Αμβροσία: Η τροφή των Θεών στην Ελληνική μυθολογία και η φαλλικη σημασια της...



Οι αρχαίοι Έλληνες δίνοντας στους θεούς τους ανθρώπινα χαρακτηριστικά, συμπεριέλαβαν τις ιδιότητες, τα προτερήματα και τις αδυναμίες των ανθρώπων. Κι έτσι θεώρησαν φυσικό να έχουν και την ανάγκη της τροφής. Η διαφορά μόνον είναι ότι η για τους Θεούς προορισμένη τροφή τους εξασφάλιζε την αθανασία και γι’ αυτό απαγορεύονταν αυστηρά η χρησιμοποίηση της θείας τροφής από τους κοινούς θνητούς.

ΑΜΒΡΟΣΙΑ

Η ΑΜΒΡΟΣΙΑ ΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ

Η αμβροσία ήταν η τροφή των Θεών, όπως το νέκταρ υπήρξε το ποτό αυτών. Πριν βρεθεί η αμβροσία, οι Θεοί ...

ΠΩΣ Ο ΟΜΙΛΟΣ REAL "ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΑ" ΤΟΝ Δ.Ο.Λ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ..!!!









Ολόκληρος ο Ελληνικός λαός γνωρίζει οτι  ο πολιτικός που «φρόντισε» να βγει γρήγορα και πρώτος από « το κάδρο» του προσκηνίου είναι ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.

Έκτοτε, απλά συμμετέχει στην πολιτική και στην ουσία στηρίζει το «πριόνισμα» όλων των κομματικών του αντιπάλων παραμένοντας σαν ένας απλός βουλευτής που «σφυρίζει αδιάφορα»  για τα τραγικά σύμβαντα στη χώρα μας.

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ που στην ουσία ανέλαβε τον ρόλο του «Εκκαθαριστή» του πολιτικού τοπίου, για να μην καταγραφεί στην συνείδηση του Ελληνικού λαού, σαν ο πολιτικός που συμμετείχε στα δείνα της χώρας και στην εξαθλίωση των εργαζομένων, αν όλα πάνε όπως τα έχουν υπολογίσει, δηλαδή αν πάρει και τα 32 δις ευρώ, θα βρούνε έναν τρόπο να φύγει από τα πράγματα  χωρίς σημαντικές προσωπικές απώλειες με το σκεπτικό ότι δεν ...

Διατροφή και Τριχόπτωση . . .


Μπορεί η διατροφή να επηρεάσει τον αριθμό των τριχών στο κεφάλι μας;

Ναι μπορεί. 

Η απώλεια μαλλιών αποτελεί μεγάλο πρόβλημα σε άντρες αλλά και σε γυναίκες. 
Οι παράγοντες που επηρεάζουν την τριχόπτωση είναι πολλοί. 




Η κληρονομικότητα είναι ένας εξ’ αυτών, ενώ η λήψη φαρμάκων, διάφορες ορμονικές διαταραχές, το καθημερινό άγχος, η ηλικία και κάποιες ασθένειες συμπληρώνουν τους πιο γνωστούς αιτιολογικούς παράγοντες της τριχόπτωσης. 

Μελέτες όμως αποδεικνύουν ότι η τριχόπτωση και η ποιότητα της διατροφής μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένες, εξάλλου είναι αποδεδειγμένο ότι... 

Στου Δία τα παιδικά λημέρια τα άσματα ηχούνε ...


 

ΑΝΑΘΕΜΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΧΟΥΝ  ΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ...

To μνημόνιο είναι ευτυχία....


Και ο ΣΥΡΙΖΑ στη μαζική διαδήλωση στο Λονδίνο (φωτό)


syriza_london
Με δικό του μπλοκ και πανό συμμετείχε ο ΣΥΡΙΖΑ στην μαζική διαδήλωση στους δρόμους του Λονδίνου κατά της λιτότητας.
Πυροσβέστες, νοσοκόμες, εκπαιδευτικοί μαζί με...

Για να "γυρίσει το παιχνίδι" πρέπει να αρχίσουν οι πολιτικά υπεύθυνοι για τη χρεωκοπία της χώρας γράψουν τα ονόματά τους πάνω στα όστρακα που περιφέρει άγραφα ο αναλφάβητος λαός.


Όστρακα και ψηφοδέλτια



 

Ακούγοντας τη δήλωση του πολιτικού ογκόλιθου Πάγκαλου ότι για να διασωθεί η Δημοκρατία χρειάζεται ένας νέος Περικλής, άρχισα να αναρωτιέμαι αν έχει δίκιο...

Το πολιτικό ίδρυμα του κόμματος της Μέρκελ εκπαιδεύει Έλληνες δημοσιογράφους στην Αθήνα



Σεμινάρια εκπαίδευσης ελλήνων δημοσιογράφων πραγματοποιεί από την περασμένη Παρασκευή στην Αθήνα το πολιτικό ίδρυμα KAS (Konrad – Adenauer Stiftung) του κόμματος της γερμανίδας καγκελάριου Ανγκελας Μέρκελ (CDU).

Βασικοί εκπαιδευτές («trainern» αναφέρονται στο επίσημο πρόγραμμα) των δημοσιογράφων, είναι ο γερμανός πρέσβης Wolfgang Dold, το μέλος της Task Force Jens Bastian, ο συνεργάτης του ΕΛΙΑΜΕΠ Γιώργος Τζογόπουλος και ο δημοσιογράφος της «Καθημερινής» και του «Σκάι»...

Άρτσι μπούρτσι και λουλάς...στο Παπαγαλιστάν!!!



 Ραγιάδες μου....
Όπως στρώσαμε ...θα κοιμηθούμε!!!

25%, λέει τώρα ο παίχτης,ψηφίζουν ακόμα Νουδούλα....

απίστευτο δεν είναι???
ακόμα και 10% να ψήφιζαν , πάρα πολύ θα ήταν...μετά από τόση βαζελίνη που χρησιμοποιούμε...

Άλλοι 5,5% ψηφίζουν λέει ΠΑΣΟΚ!!!!
Πιθανόν ....
Λαμόγια βολεμένα και ηλίθιους , αν τους συγκεντρώσεις , μαζί μ αυτούς που ψηφίζουν ΝΔούλα...
Βρε σεις...

Ο "κ." Μπάμπης...Ο γνωστός!!!

Πάντα αποστομωτικά τα επιχειρήματα σας κύριε Μπάμπη μου!!!
από δω

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ:Σενάρια διαμελισμού της χώρας – Με σκοτεινά σχέδια στήνουν νέο Κόσοβο


Αν κατά την αρχαιότητα την Αίγυπτο τη «χτύπησαν» οι «Επτά πληγές του Φαραώ», στη σύγχρονη Ελλάδα δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιμένουν να δημιουργήσουν τις «Τέσσερις πληγές του διαμελισμού», καθώς από την εποχή που σχηματίστηκε σε κράτος δεν χάνουν ευκαιρία να τις… πετσοκόψουν την εδαφική της ακεραιότητα είτε με «σχέδια επί χάρτου» είτε με μεθοδεύσεις που αποσκοπούν στο διαμελισμό της.

Και μπορεί στην καθημερινότητα των Ελλήνων να μην έχουν σχηματιστεί τέτοιου είδους «απειλές», εντούτοις, αν σκύψουμε με προσοχή στα επιμέρους εθνικά μας προβλήματα, θα δούμε να κρέμονται απειλητικά πάνω από το κεφάλι μας τα… κεφάλια της ΛερναίαςΎδρας, που το καθένα θέλει να κατασπαράξει τη Θράκη, τη Μακεδονία, την ‘Ηπειρο, την Κρήτη, όπως και μερικά νησιά ακόμη. 

Και μπορεί, επίσης, όλα αυτά να προέρχονται από τη «βουλιμία» ξένων παραγόντων, αλλά είμαστε πια σε θέση να μετρήσουμε κι εμείς σύγχρονους Εφιάλτες που συνηγορούν, για τη δική τους σκοπιμότητα, στο διαμελισμό των εδαφών της πατρίδας μας.

Και μπορεί κατά το παρελθόν να έχουν υποστηριχτεί αποσπάσεις ελληνικών εδαφών πριν καν αυτές περιέλθουν στην κυριαρχία της Ελλάδας, όπως η δημιουργία της ...

Το βίντεο που πρέπει να βλέπουμε κάθε μέρα



Απόσπασμα από την κλασική ταινία του Charlie Chaplin "The Great Dictator" 

- "Ο μεγάλος δικτάτορας". 

Ο ήρωας που ..

Χαμογελάστε...



" Ποιος σας  είπε ότι εγώ  θέλω να σωθώ;
Γυρίστε πίσω στο καράβι σας και τραβήξτε αμέσως
για Ελλάδα , που κινδυνεύει από πνιγμό! "

από δω

Ιερό ξεσπίτωμα. Όταν η απανθρωπιά των αγιορειτών καλόγερων φτάνει στα άκρα


ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ .

ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΜΟΝΑΧΟΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ. 

ΝΕΑ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ;

skopelos-epeisodia1
Αποτόλμησαν με δικαστικούς επιμελητές, δικηγόρους και με συνοδεία μπράβων, να πετάξουν έξω από τα σπίτια τους κατοίκους της Σκοπέλου!

«Παρολίγον να έχουμε σοβαρά επεισόδια στην Σκόπελο ,όταν μοναχοί της Λαύρας από το άγιο ορός κατέφθασαν με δικαστικούς επιμελητές δικηγόρους και μαζί με συνοδεία μπράβων προσπάθησαν αιφνιδιαστικά και με μια απόφαση διάτρητη να αποβάλλουν 5 οικογένειες από ...

Βορ(βορ)ρίδης !!! (ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ)



Θετικός στους πλειστηριασμούς τις πρώτης κατοικίας - που προστατεύονται τώρα - ώστε να αποπληρωθούν οι τράπεζες εμφανίζεται ο συνήθης πρόθυμος Βορ-βορ-ίδης.

Ο "λαϊκός", "πατριώτης" έφτυσε τα λόγια του στα μούτρα του λαού και έδειξε ότι το ειρωνικό του μειδίαμα που έχει συνεχώς, δείγμα της αλαζονείας των θέσεών του, και η χυδαιότητα του Βορβόρου των ιδεών που αντικατοπτρίζεται στο βλέμμα του  είναι η αλήθεια του οράματός του.

Δεν είναι τυχαίο ότι ήταν το αγαπημένο παιδί των εργολάβων και νομοθέτησε την αναίδεια τους στα τυραννικά προστάγματα της αυθαιρεσίας των δρόμων και των διοδίων. Τώρα γίνεται και καλό παιδί των..

H Monsanto προσπαθεί δικαστικά να ποινικοποιήσει την αποθήκευση σπόρων!


Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ, συμφώνησε την περασμένη εβδομάδα να γίνει ακροαματική διαδικασία για μια έφεση σχετικά με την υπόθεση της Monsanto κατά του αγρότη σόγιας Vernon Hugh Bowman.
Η Monsanto έχει ασκήσει αγωγή εναντίον του 74 χρονου, υποστηρίζοντας έχει κάνει μη εξουσιοδοτημένη χρήση της ευρεσιτεχνίας σπόρων “Roundup Ready” που προστατεύεται από δίπλωμα ευρεσιτεχνίας!
Ο αγρότης έσπειρε αρχικά το σπόρο της Μονσάντο, αλλά κατά τη...

Ας είναι ελαφριά η μαλακία που σε δέρνει.

Χωρισμός.........



Τα τελευταία χρόνια, πολλοί από εμάς διαπιστώσαμε πως κάποιοι από τους ανθρώπους που συναναστρεφόμασταν ή κάποιοι από τους φίλους μας ήταν εντελώς για τα μπάζα αλλά δεν το είχαμε πάρει χαμπάρι τόσα χρόνια γιατί η επίπλαστη ευημερία κάλυπτε τους σκατοχαρακτήρες τους. 

 Δεν ήταν λίγοι αυτοί που έχασαν τη δουλειά τους και διαπίστωσαν πως κάποιοι από τους φίλους τους τους έκαναν παρέα μόνο και μόνο επειδή ήταν κιμπάρηδες και χουβαρντάδες, οπότε –με το πού τελείωσαν τα φράγκα- εξαφανίστηκαν και αυτοί οι φίλοι. 

 Κάποιοι άλλοι διαπίστωσαν πως το μωράκι τους δεν ήταν η..

Το Ισραήλ επιτέθηκε στο πλοίο «Estelle» στο οποίο επιβαίνουν πέντε Έλληνες πολίτες εκ των οποίων δύο είναι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.



Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το πλοίο περικυκλώθηκε από πέντε με έξι ισραηλινά πολεμικά πλοία και λίγο αργότερα ένοπλοι άνδρες με μάσκες εισέβαλαν σε αυτό.
«Το πλοίο αναχαιτίστηκε σήμερα το πρωί χωρίς να υπάρξουν βίαια επεισόδια», δήλωσε η εκπρόσωπος του στρατού του Ισραήλ  στο Γαλλικό Πρακτορείο επιβεβαιώνοντας το γεγονός. «Στρατιώτες επιβιβάστηκαν στο πλοίο και το έθεσαν υπό τον έλεγχό τους. Οι επιβαίνοντες δεν αντιστάθηκαν», πρόσθεσε η ίδια.
Το «Estelle» μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στους κατοίκους της Γάζας και απέπλευσε από τη Νάπολη της Ιταλίας στις 6 Οκτωβρίου.
Στο πλοίο επιβαίνουν άλλοι τρεις κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι από τη Σουηδία, τη Νορβηγία και την Ισπανία, καθώς και ..

ΣΚΑΝΔΑΛΟ:Ο Παπακωνσταντίνου επιχείρησε να κρύψει την λίστα Λαγκάρντ ...???


Νέα τροπή λαμβάνει η εισαγγελική έρευνα για τη λεγόμενη λίστα Λαγκάρντ καθώς φαίνεται ότι ουδέποτε το επίμαχο cd καταχωρήθηκε στα εισερχόμενα έγγραφα του υπουργείου οικονομικών.

Με επιστολή του ο υπουργός οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας ενημέρωσε τους οικονομικούς εισαγγελείς Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη ότι από την έρευνα που έκανε δεν προκύπτει κανένα στοιχείο για καταχώρηση ψηφιακού δίσκου στο υπουργείο οικονομικών στο επίσημο ή το ανεπίσημο πρωτόκολλο. 

Ωστόσο ...

Ο Άρειος Πάγος διαβίβασε στη Βουλή μήνυση για εσχάτη προδοσία!


Ο Άρειος Πάγος διαβίβασε στη Βουλή μήνυση για εσχάτη προδοσία!

Η μήνυση της Ντόρας Κρητικοπούλου κατά Γ.Παπανδρεου και Γ.Παπακωνσταντίνου για τα εγκλήματα της εσχάτης προδοσιας και εξαπάτησης εκλογέων, και την οποία συνυπέγραψαν 283 Ελληνες και Ελληνίδες, διαβιβάστηκε με επιτυχία από τον Αρειο Πάγο στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων.

Παράλληλα ζητείται και η άρση της βουλευτικής ασυλίας του ΓΑΠ προκειμένου να δικασθεί από τα Ποινικά Δικαστήρια για το έγκλημα της εξαπάτησης εκλογέων.


ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΗΜΑ...

Το κόλπο της Χρυσής Αυγής... και η σύνταξη του αρχηγού.


Αίμα, τιμή ...Χρυσή Αυγή ...τυρί, ρύζι, καφέ, γάλα ...Καμπά

Το κόλπο της Χρυσής Αυγής... και η σύνταξη του αρχηγού.


Ποιοι κρύβονται πίσω από την αυτοαποκαλούμενη "ναζιστική" οργάνωση;


Τι ακριβώς είναι το Colpus Bisti;

"Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί" ...και ειδικά ο δήμιος. Τι γίνεται όμως όταν το "σκοινί" είναι το απαραίτητο και το μόνο μέσο για να διαφύγει ο δήμιος από τον τόπο του εγκλήματος; 

Το να ακούει για παράδειγμα κάποιος τον Πάγκαλο να μιλάει για φασίστες και SS, είναι το λιγότερο παράξενο. Γιατί; 

Γιατί ο Πάγκαλος είναι ο τελευταίος που θα έπρεπε να...

Τι κέρδισε χθές η πατρίδα;


Τι κέρδισε χθές η πατρίδα;
Τι κατάφερε ο Α.Σαμαράς;
Aλλάζει το κλίμα;

Μα το λέει η ανακοίνωση του Eurogroup καθαρά.

Κατάφερε τη διασφάλιση της "ταχείας εφαρμογής του προγράμματος..."


"Το Eurogroup της 12ης Νοεμβρίου θα αξιολογήσει το αποτέλεσμα της επανεξέτασης υπό το πρίσμα της έκθεσης της τρόικας και θα λάβει τις απαραίτητες αποφάσεις. 

Επικροτούμε την αποφασιστικότητα της ελληνικής κυβέρνησης για την εκπλήρωση των δεσμεύσεών της και επαινούμε τις αξιοσημείωτες προσπάθειες του ελληνικού λαού

Έχει επιτευχθεί ικανοποιητική πρόοδος προκειμένου το πρόγραμμα προσαρμογής να επανέλθει σε τροχιά. 

Αναμένουμε ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις δημοσιονομικής και διαρθρωτικής πολιτικής και ενθαρρύνουμε τις προσπάθειές της να διασφαλίσει την ταχεία εφαρμογή του προγράμματος...."

Μα θα πείτε αυτός εκλέχτηκε για να...

Ρε, τι καλά που ήταν στη Χούντα!......



Ο πατέρας έδερνε το γιο γιατί ήταν ο Αρχηγός της Οικογένειας
Ο σύζυγος τη γυναίκα του γιατί ως γνωστόν ο άντρας είναι Ανώτερος της γυναίκας
Ο δάσκαλος το μαθητή γιατί το ξύλο βγήκε από το παράδεισο
Ο χωροφύλακας το πολίτη γιατί "τήρηση της τάξεως" χωρίς ξύλο δεν γίνεται
Ο αξιωματικός το στρατιώτη για λογούς πειθάρχησης εις την ιεραρχία
Ο Φασίστας τον...

Είναι αδύνατον να ψηλώσεις κάποιον που γουστάρει να 'ναι κοντός.


ΟΙ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΚΟΙ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΕΣ...

3035 ευρώ χρειάζεται μια τετραμελής οικογένεια για να ζήσει σήμερα καλύπτοντας τις βασικές της ανάγκες στην Ελλάδα...
250.000 οικογένειες έχουν βαρέσει κόκκινο στα δανεικά κι αγύριστα....
76.000.000 φτωχοί στην Ευρώπη...
1.200.000.000 άνθρωποι ζουν με ένα δολλάριο τη μέρα στο πλανήτη..
Αριθμοί, στατιστικές...
Ποιος είχε πει ότι "ο θάνατος ενός ανθρώπου είναι τραγωδία, ο θάνατος ενός εκατομυρίου ανθρώπων είναι στατιστική";

Σφραγίζουν την ταφόπλακα



Η θλιβερή παράσταση του τροϊκανού θιάσου - τόσο στη διεθνή όσο και στην εγχώρια πλευρά της σύν­θεσής του - πλησιάζει, έστω και με δυσκολίες, προς την αυλαία. 

Το περί­φημο πακέτο των 11,5 δισ. ευρώ, που ύστερα έγινε 13,5 δισ. και τώρα θα γί­νει 18 δισ., θα πέσει επί τας κεφαλάς δικαίων και αδίκων - κυρίως δικαίων και συνεπών προς τις υποχρεώσεις τους πολιτών -επισφραγίζοντας τη μακρότατη περίοδο φτώχειας, ανα­σφάλειας, ανεργίας και εργασίας με υποτυπώδη εισοδήματα πείνας.

Η δουλοπαροικία της ευρωζώνης, για την οποία τόσο πολλοί «δύσπι­στοι», «κακοί», «αντιευρωπαϊστές» και «λομπίστες της δραχμής»... προ­φητεύουμε, θα είναι πλέον καθεστώς μετά την ψήφιση των νέων προαπο­φασισμένων μέτρων. Τα οποία, φυσι­κά, δεν θα είναι τα...

Ο Βενιζέλος και τα φρέσκα φρούτα του…..


Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, επισκέφθηκε σήμερα το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Και ΤΙ δήλωσε ο πάσχων από οξείας μορφής λογοδιάρροιας Πολιτικός ;

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΣΤΟ "ΕΛΠΙΖΩ"...ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΦΩΤΗΣ, Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ!



Φώτη, σταμάτα Φώτη, Φώτη...από χαλαρή αριστερή τσόντα νουάρ του Σαμαρά Τσολάκογλου άρχισες να γίνεσαι σκληρό πορνό, και αυτό όλο...μόνος σου.

Ό,τι και να πεις, την πορεία σου την έχεις προδιαγράψει.
Προδότης με τα όλα σου. 
Κι εσύ και οι άλλοι πολιτικοί τυχοδιώκτες του δεξιότατου κόμματός σου ΔΗΜΑΡ έχετε ξεφτιλιστεί πριν ακόμη ψηφίσετε τα μέτρα. Αυτό μόνο εσείς το καταφέρατε μέχρι σήμερα. 
Κι αυτοί που σας πίστεψαν τη δεύτερη φορά...προδότες κι αυτοί. 
Ας δούμε πόσες μαλακίες είπες μόνο μέσα στον Σεπτέμβριο...

27/9/12. Ως καλό παπαγαλάκι των τοκογλύφων του λαού μας μεταφέρεις αυτό που σου είπαν να πεις, βγαίνοντας από τη γιάφκα του Μαξίμου.


27/9/12. Ποια πολλαπλά επίπεδα βρε Φώτη και ποια συνολική διεκδίκηση? Α ρε Φώτη....είσαι να σε λυπάται κανείς. Πως κατάντησες έτσι?

Χρ.Ζώης: Δεν διαψεύδουν ότι θα είναι σε κλειστό λογαριασμό η δόση!


Χρ.Ζώης: Δεν διαψεύδουν ότι θα είναι σε κλειστό λογαριασμό η δόση
Τα «βέλη» του εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χρήστος Ζώης προς τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, για τα όσα δήλωσε από τις Βρυξέλλες.
Στη δήλωσή του ο κ. Ζώης αναφέρει: «Η συνέντευξη του κ. Πρωθυπουργού στις Βρυξέλλες εντάσσεται στην προσπάθεια που καταβάλλει να αντισταθμισθεί το επώδυνο φορτίο των μέτρων ενός αδιέξοδου και αναποτελεσματικού προγράμματος με ένα κλίμα δήθεν ευφορίας στους κόλπους της Ευρωζώνης, την ίδια στιγμή κατά την οποία δεν έχουν διαψευσθεί ...

Θα ψηφίσουν τα πάντα Κουβέλης και Βενιζέλος...



Ωραίο είναι για τα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων το υποτιθέμενο θρίλερ των δήθεν σκληρών διαπραγματεύσεων της συγκυβέρνησης Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη με την τρόικα, αλλά τα χαρτιά είναι σημαδεμένα

Κανένας Ελληνας δεν είναι πλέον τόσο αφελής ώστε να πιστεύει πως δεν θα υποχωρήσει άνευ όρων η ελληνική κυβέρνηση. 

Τα διασκεδαστικά σκετσάκια των αντιπαραθέσεων υπουργών - τροϊκανών θα αντικατασταθούν από μια «βαθυστόχαστη» και «δραματική» σύσκεψη των ηγετών της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ και ο γνωστός θίασος των πολιτικών αρχηγών που συγκυβερνούν θα...

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ... ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!



...Και δεν εννούμε μόνο τον ολίγιστο Γιωργάκη αλλά και την τσακαλο-παρέα του!!!

Οι σημερινοί εφιάλτες δεν φέρουν λιγότερη ευθύνη για την καταστροφή της χώρας...

Απειλή πολέμου από τον Πούτιν στην Τουρκία – το Ιράκ απέλασε 126 τούρκους “προσκυνητές”.




Στην τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν-Ερντογάν, ο Πρόεδρος της Ρωσίας εξήγησε στον Ερντογάν ότι: 
Τούρκος στρατιώτης στα εδάφη της Συρίας, σημαίνει Τούρκος στρατιώτης στη Μόσχα.

Ότι ακριβώς είχε εξηγήσει ο πατέρας του σημερινού πρόεδρου της Συρίας στους Τούρκους στρατοκράτες τον Μάρτη του 1987: Τούρκος στρατιώτης στα εδάφη της Ελλάδας, σημαίνει Τούρκος στρατιώτης στη Δαμασκο!

Και τώρα, το νέο απίστευτο καψώνι στους Τούρκους προσκυνητές που πήγαιναν στη ...

Πολίτες προς ΜΑΤ: Προσοχή-Προσοχή χρυσαυγίτες με στολή

Τα παιδιά των Ομογενών στην Γερμανία(και όχι μόνο εκεί) δεν διδάσκονται ελληνικά

Τα παιδιά των Ομογενών στην Γερμανία δεν διδάσκονται ελληνικά


Αφήνουν χωρίς μαθήματα τα ελληνόπουλα της Γερμανίας.
Το ελληνικό κράτος, λόγω κρίσης, δεν έχει φροντίσει να πάνε καθηγητές, με αποτέλεσμα τα κενά να είναι πολλά! Έτσι είναι αναγκασμένα να φοιτήσουν σε γερμανικά σχολεία!
Χαρακτηριστική είναι η φωνή αγωνίας και διαμαρτυρίας από δύο ελληνάκια, που ζουν στη ...

Τι είναι αυτό μαμά???


Η μικρή στην θάλασσα βλέπει ένα αγοράκι γυμνό και ρωτάει.
- Τι είναι αυτό μαμά;
- Πουλάκι. 

- Γιατί δεν έχω και εγώ;
- Γιατί είσαι κοριτσάκι. 

- Όταν μεγαλώσω θα έχω και εγώ ένα τέτοιο;

- Αν είσαι καλό κορίτσι, όταν μεγαλώσεις θα έχεις ένα. 

- Και αν δεν είμαι καλό κορίτσι;

Το ποτό της αμαρτίας...




Το κρασί δεν κάνει καλό μόνο στις κοινωνικές συναναστροφές σου. 

Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου της Φλωρεντίας, οι γυναίκες που πίνουν ένα ή δύο ποτήρια κόκκινο κρασί την ημέρα έχουν μεγαλύτερη σεξουαλική επιθυμία και ο κόλπος τους ...

Ο σαβουρογάμης....




......

Κωνσταντίνος Καραθεοδωρή:Ο μεγάλος Μαθηματικός(1873-1950)

Ταβέρνες και...Αρχαία Ελλάδα !



 Φαίνεται πως ένα πράγμα που έμεινε αναλλοίωτο στο πέρασμα των αιώνων και που χαρακτηρίζει τους Έλληνες είναι η… ταβέρνα! 

Ο Αμερικάνος αρχαιολόγος Τ. Λέσλι Σιρ τζούνιορ βρήκε μια αρχαία ελληνική ταβέρνα στην αρχαία αγορά της Αθήνας τη δεκαετία του ΄70.

 Κατάλοιπα από τροφές αλλά και πολλά αγγεία για το κρασί ήταν οι αποδείξεις της ύπαρξης του αρχαίου καπηλειού. Σε ένα πηγάδι που σταμάτησε να λειτουργεί έριχνε ο αρχαίος ταβερνιάρης τα…

19 Οκτ 2012

Ο θεός στο Άγιο Όρος...!!!





Μια μικρή προειδοποίηση για κάθε τυχαίο περαστικό από το συγκεκριμένο μπλοκ:
Αν πιστεύετε ότι η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία ή ότι είναι μια ψυχική ασθένεια, η οποία μπορεί να θεραπευτεί με την κατάλληλη θεραπεία, τότε θα ήταν καλύτερα να μη συνεχίσετε την ανάγνωση αυτού του κειμένου –και για να είμαστε ειλικρινείς, καλύτερα να μη διαβάζετε παρόμοια μπλοκ «υπανθρώπων».
Γιατί να χαλάτε τη διάθεση σας και να χαλάτε και τη δική μας με σχόλια γραμμένα με κεφαλαία ΓΚΡΙΚΛΙΣ;

(Και συνεχίζεται για να τελειώσει το οδοιπορικό στο Άγιο Όρος -χωρίς τεράστια έντομα αυτή τη φορά).

Πέρα από τον σερ Γκίνσμπεργκ, τον καλόγερο που εξαρχής καταλάβαινες ότι ανήκει στο τρίτο φύλο (ας τον ονομάζουμε Γρηγόριο) και τον Παοκτζή (αυτόν θα τον λέμε έτσι), την παρέα συμπλήρωσαν άλλοι δύο καλόγεροι, όχι τόσο εντυπωσιακοί όσο οι δύο πρώτοι, και ένας ακόμα πολίτης, ο οποίος όταν είδε τον Αδάμ είπε χαμογελώντας ερωτικά: «Α, πάτερ, δε μας είπατε ότι θα είχαμε παρέα.»

Βολευτήκανε όλοι στην τραπεζαρία και ο Γρηγόριος ξεκίνησε να σερβίρει. Η κουβέντα δεν είχε να κάνει με θεολογικά ζητήματα ούτε με κάτι ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Αφορούσε κυρίως στις δουλειές τους (κάθε καλόγερος κάνει κάποια εργασία) και κακεντρεχή σχόλια για άλλους μοναχούς (ελληνιστί κουτσομπολιό). Φυσιολογικοί άνθρωποι, με άλλα λόγια.

Κάποια στιγμή ο Αμβρόσιος είπε στον Αδάμ την ιστορία του «σερ». Εκείνος ήταν ψυχολόγος που ζούσε και εργαζόταν στην Αγγλία. Σε μεγάλη ηλικία (σαράντα χρονών ήταν μεγάλη ηλικία για τον εικοσάχρονο Αδάμ) τα παράτησε όλα και μπήκε στο Άγιο Όρος.
Τότε ο Αδάμ, που όπως έχετε καταλάβει έκανε συνέχεια ηλίθιες ερωτήσεις, ρώτησε τον «σερ»:

Υπάρχουν κάποιες τροφές που έχουν μηδενική θρεπτική αξία και υψηλό βαθμό τοξικότητας για το σώμα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ !!!


Κυριαρχεί η αντίληψη ότι δεν υπάρχουν κακές τροφές, παρά μόνο τροφές που θα πρέπει να καταναλώνουμε περιορισμένα.

Υπάρχουν κάποιες τροφές όμως που έχουν μηδενική θρεπτική αξία και υψηλό βαθμό τοξικότητας για το σώμα.

Αναψυκτικά

Πόσα αναψυκτικά ήπιατε σήμερα;

Στην Ελλάδα 300.000.000 λίτρα αναψυκτικών τύπου κόλα το χρόνο...

Στις ΗΠΑ ο μέσος πολίτης καταναλώνει 220 λίτρα αναψυκτικά το χρόνο...

Οι έφηβοι και τα παιδιά είναι οι μεγαλύτεροι καταναλωτές...

Τι περιέχουν...