# #

25 Απρ 2020

Ο Γιάνης Βαρουφάκης κατάγγειλε στην Βουλή ευθέως διαπλοκή Μητσοτάκη με funds [ΒΙΝΤΕΟ]..ΔΕΙΤΕ ΤΟ

Τι προβλέπει το πολυνομοσχέδιο για τα κόκκινα δάνεια - Νομοθετική ...

Ο Γιάνης Βαρουφάκης γενικός γραμματέας του ΜέΡΑ25 καταγγέλλει ευθέως και στο υψηλότερο επίπεδο ότι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη υπάρχει διαπλοκή με funds που έχουν κόκκινα δάνεια (στεγαστικά) και για αυτό ανοίγει τα υποθυκοφυλακεία, παρά τους κινδύνους να ..

Κανονικότητα: Σύνταξη στα 72 και με το νομοσχέδιο Γιάννη Βρούτση [VIDEO]

ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ: Κυριάκος Μητσοτάκης, Γιάννης Βρούτσης, Νότης Μηταράκης, Δόμνα ΜιχαηλίδουΚανονικότητα: Σύνταξη στα 72 με το νομοσχέδιο Γιάννη Βρούτση [VIDEO]
ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ: Κυριάκος Μητσοτάκης, Γιάννης Βρούτσης, Νότης Μηταράκης, Δόμνα Μιχαηλίδου
Σύνταξη όρια ηλικίας: Σύμφωνα με την αναλογιστική μελέτη του ασφαλιστικού που έφερε ο Γιάννης Βρούτσης στην βουλή και ψηφίστηκε την Παρασκευή, από το 2024 το όριο ηλικίας για συνταξιοδότηση ανεβαίνει σταδιακά.

Σύνταξη όρια ηλικίας: 
Με τον νομοσχέδιο του Γιάννη Βρούτση κινδυνεύουν «να χάσουν το τρένο» των 62 έτων ακόμη κι όσοι έχουν συμπληρώσει 40 χρόνια εργασιακού βίου. Η σταδιακή αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης από το 2024, ανεβαίνει στα ..

Μια που, ως "κράτος-προστάτης", σκέφτεστε ότι πρέπει να περιφρουρήσετε, από τον θάνατο του κορονοϊού, τις "ευπαθείς ομάδες" και τις ηλικίες άνω των 65, αποδείξτε το έμπρακτα!



Μειώστε το όριο ηλικίας συνταξιοδότησης, στα 60 και το όριο ζωής, το πολύ στα 72, από το αυθαίρετο 79, που υπάρχει, εδώ και δεκαετίες αναλλοίωτο!

Αφού έχετε "του θανατά" τους 65αρηδες, πώς θα πάνε να δουλέψουν, μέχρι τα 69 τους;

Τις συντάξεις τους θα τις στείλετε με...

24 Απρ 2020

Γιατί "κύριε" Ευαγγελάτε μου;

Σχόλιο....Έχουν χάσει πια την υπόληψή τους εντελώς οι "δημοσιογράφοι " των καναλιών.

Προφανώς έχουν εντολή ως λαγοί, οι καλοπληρωμένοι υπαλληλίσκοι της κυβέρνησης.Δεν τους έγινε μάθημα το τελευταίο σκάνδαλο με τα Vaucher της Ντροπής και πόσο πολύ έχουν εκτεθεί και συνεχίζουν να μη ντρέπονται και να ρεζιλεύονται καθημερινά ...Τώρα προτείνουν να καταλυθεί εντελώς η δημοκρατία και να διώκονται ποινικά όσοι αρνηθούν τον εμβολιασμό....

Το σύστημα μετράει τις αντιδράσεις με τους συνήθεις λαγούς του να παίζουν μπάλα και αναλόγως θα πράξουν..

Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει στα "ΜΜΕ"

Αριστοφάνης



Γιατί "κύριε" Ευαγγελάτε μου;

Άκουσα οτι ζητάτε να διώκονται ΠΟΙΝΙΚΑ όσοι αρνηθούν τον εμβολιασμό!!!

Γιατί να εμβολιαστούν υποχρεωτικά ΟΛΟΙ, ακόμα και χωρίς την θέλησή τους; Ακόμα και όταν ο...

Η καταιγίδα αποκαλύψεων για το σκάνδαλο των "προγραμμάτων κατάρτισης" αποδεικνύει ότι η μιντιακή χούντα δεν είναι ανίκητη


Το σκίτσο της ημέρας | ArgolidaPortal.gr


Με την άνοδο της κυβέρνησης Μητσοτάκη στην εξουσία, είχαμε μια ταχεία επιχείρηση εγκαθίδρυσης μιας ιδιότυπης μιντιακής χούντας, που ολοκληρώθηκε με την τοποθέτηση ανθρώπων του καθεστώτος σε θέσεις-κλειδιά στη δημόσια τηλεόραση. 

Δεδομένου ότι τα ιδιωτικά κανάλια είναι η μηχανή προπαγάνδας των ιδιωτικών συμφερόντων της ντόπιας ολιγαρχίας και της τρόικας εσωτερικού, το μόνο που είχε να κάνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη (που είναι η πολιτική συνιστώσα αυτών των συμφερόντων), ήταν να καταλάβει τη δημόσια τηλεόραση. 

Η ενημέρωση μέχρι σήμερα υπήρξε απόλυτα μεροληπτική, με τη φωνή της αντιπολίτευσης να ακούγεται ελάχιστα. Και η εκκωφαντική αυτή μεροληψία έφτασε στο αποκορύφωμά της την περίοδο της λήψης μέτρων για τον περιορισμό της πρόσφατης πανδημίας.  

Η μιντιακή χούντα λιβάνιζε και συνεχίζει να λιβανίζει το καθεστώς σχετικά με την ταχύτητα που πήρε μέτρα για να περιορίσει την πανδημία, φιμώνοντας την όποια αντίθετη φωνή στο όνομα δήθεν της ενότητας και της ομοψυχίας, που υποτίθεται πως είναι στοιχεία απαραίτητα σε κάθε κρίσιμη στιγμή. Τέτοιου τύπου δικαιολογίες επιστρατεύουν συνήθως τα καθεστώτα που θέλουν να ...

23 Απρ 2020

Δεν ήμουνα εγώ εκεί κυρία... Άλλοι ήτανε...

Ημερολόγιο 22ας Απριλίου 2020

Τα voucher της Ντροπής και τα κανάλια της Ντροπής

Επιστροφή στην ενημέρωση του 2012

Βούιξαν τα social media με το θέμα των voucher. 
Όλοι έμαθαν τι συνέβη αλλά όχι από τα κανάλια. 
Σιωπή, τόσο από την πλευρά της πλάκας με τα «σκόιλ ελικίκου», όσο και με αυτό καθ' εαυτό το σκάνδαλο της αμοιβής με 30 εκατ. ευρώ στους 5-6 ιδιοκτήτες που κατείχαν τις ψηφιακές πλατφόρμες, θύμισε... 2012.
Τότε, εν μέσω οικονομικής κρίσης και μνημονίων, η εταιρεία Τηλέτυπος που ήταν η ιδιοκτήτρια του Mega Channel είχε κατορθώσει να λάβει από την κοινοπραξία έξι τραπεζών ομολογιακό δάνειο ύψους 98 εκατ. ευρώ
Η χρηματοδότηση εκείνη είχε σκανδαλίσει, καθώς δόθηκε σε ...

Ιδιοκτήτης «πλατφόρμας» τηλεκατάρτισης πανηγύριζε.... «πήραμε εκλογές, έχουμε και υπουργό!»

Periodista.gr - «Πήραμε εκλογές, έχουμε και υπουργό ...
 H Voucher.freestudies.gr είναι μία από τις επτά πλατφόρμες που είχαν αναλάβει το διαβόητο πρόγραμμμα τηλεκατάρτισης των επιστημόνων λαμβάνοντας το ποσό των 36 εκατομμυρίων ευρώ. Ανήκει στην εταιρεία Ram Computer στην Ημαθία.
Ιδιοκτήτρια της εταιρείας είναι η...

"Μένουμε σπίτι μέχρι τον Απρίλιο, γιατί το Μάιο θα μείνουμε χωρίς σπίτι"...



...

Τι είναι το πρόγραμμα (με τη γίδα στην πλάτη) και γιατί άραγε τόση μούγγα από τα "ΜΜΕ¨"

Ένα τεράστιο ζήτημα, ένα σκάνδαλο θα λέγαμε, που «πνίγηκε» από τα περισσότερα media. 

Ειδικά στα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων εξαφάνισαν την είδηση ή την παρουσίασαν στα «ψιλά», προς το τέλος…


Δείτε το βίντεο...

Washington Post : “Η Ελλάδα θα υποστεί το πιο έντονο χτύπημα στην οικονομία της απ΄ όλες τις χώρες της Ευρώπης”


Η Ελλάδα θα υποστεί το πιο έντονο χτύπημα στην οικονομία της απ ...
Η αμερικανική εφημερίδα Washington Post, σε ρεπορτάζ της από την Αθήνα, επισημαίνει την επιτυχή διαχείριση της κρίσης του κορονοϊού, σε σχέση με άλλες μεγαλύτερες χώρες της Ευρώπης. Από την άλλη όμως αναφέρει ότι “η Ελλάδα προβλέπεται να αντιμετωπίσει ένα από τα βαρύτερα οικονομικά χτυπήματα στην Ευρώπη, λόγω της τεράστιας εξάρτησής της από...

22 Απρ 2020

Μπιλ Γκέιτς για παγκόσμιο εμβολιασμό: «Νομίζετε ότι έχετε επιλογή – Δεν έχετε καμία επιλογή»!


ΕΜΒΟΛΙΟ....Δημιουργούν πανικό για να κερδοσκοπήσουν άγρια. Και για να μη ξεχνιόμαστε την προηγούμενη φορά ο τότε υπουργός παρήγγειλε 17 εκ. εμβόλια για 11 εκ. πληθυσμό και τελικά εμβολιάσθηκαν λιγότεροι απο 300.000.                      
Τώρα όμως;  Υποχρεωτικό εμβόλιο !!!
Το περιμέναμε...  Έχει να γίνει μεγάλο πάρτι σε μίζες 


Τον αναγκαστικό εμβολιασμό του παγκόσμιου πληθυσμού για τον COVID-19 προανήγγειλε ο δισεκατομμυριούχος Μπιλ Γκέιτς σε τηλεοπτική του συνέντευξη.
Πιο συγκεκριμένα ο Γκέιτς είπε:

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ....ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - Οι πλατφόρμες με τα εκατομμύρια χτύπησαν σε συνεργάτιδα του Βρούτση



Και νέα σοκαριστική διάσταση στo σκάνδαλο με τα voucher της ντροπής αποκαλύπτεται. Η σύμβουλός του κερνάει και η οικογένειά της πίνει από τα εκατομμύρια των voucher της ντροπής

Η ανεξήγητη επιμονή του υπουργού Γιάννη Βρούτση να χρησιμοποιήσει τα voucher για να επιδοτήσει τους επιστήμονες που έχουν πληγεί από την πανδημία, αντί να δώσει απευθείας τα 200 εκατομμύρια, ίσως τελικώς βρίσκει εξήγηση. 
Η στενή συνεργάτιδά του,

Ντοκουμέντο: ο Νταλάρας τραγουδάει στη γιορτή της 21ης Απριλίου στο Βόλο -μαζί ο Πάριος, ο Δάκης και άλλοι δημοκράτες...!



Ο Γιώργος Νταλάρας με βελούδινο σακάκι, μεταξωτό παντελόνι και πουκάμισο, και λουστρίνια σκαρπίνια, τραγουδάει τον «Μέτοικο». 


O Γιώργος Νταλάρας είναι ένας μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής που επίμονα έχει φιλοτεχνήσει το προφίλ του αριστερού, του κοινωνικού και πολιτικού  αγωνιστή κ.λπ. 

Κι όμως, τραγούδησε (λίγο σκυφτός οπωσδήποτε) στη γιορτή για την επέτειο της 21ης Απριλίου στο Βόλο. 

Μαζί του ο  flashy Δάκης, η Τζελσομίνα, ο ...

“Η ΕΕ είναι νεκρή, απλά δεν το έμαθε ακόμη”

Giulio Meotti*, Gatestone Institute
O κορωναϊός έχει φέρει τώρα την Ευρωπαϊκή ΄Ενωση και όλες τις ανέσεις της πρόσωπο-με- πρόσωπο με όλες τις αδυναμίες της, την παρακμή της και την δειλία της.
– Μια νέα αμείλικτη μάχη που έδωσε η Ιταλία με την Ε.Ε. ήταν για προστατευτικές μάσκες προσώπου. Η Γαλλία υιοθέτησε μια πολιτική  επίταξής τους, η Γερμανία απαγόρευσε την εξαγωγή τους. Αυτές οι μονομερείς αποφάσεις υπονόμευσαν μιαν πολύ-διαφημισμένη αρχή της ΕΕ, την ελεύθερη διακίνηση αγαθών στην ενιαία αγορά.
– Όπως  έγραψε το γαλλικό περιοδικό Εξπρές, η Γαλλία κατέσχεσε τέσσερα εκατομμύρια μάσκες που ανήκαν σε μιαν Σουηδική εταιρεία και που προορίζονταν εν μέρει για την Ιταλία και την Ισπανία.    
– Όταν η Ιταλία και η Ελλάδα πλημμύρισαν με μετανάστες από την Μέση Ανατολή και την Αφρική οι άλλες χώρες της ΕΕ αρνήθηκαν να δεχθούν το δικό τους «μέρισμα» μεταναστών. Μην έχοντας μια πολιτική ανάσχεσης της μαζικής μετανάστευσης, η Ε Ε αποφάσισε να...

21 Απρ 2020

21η Απριλίου: Τα τανκς της χούντας και τα τανκς του 4ου Ράιχ…


Για τη δικτατορία των συνταγματαρχών (21η Απριλίου 1967) έχουμε γράψει άπειρα κείμενα: Έχουμε εξαντλήσει το ζήτημα…

Ωστόσο, πρέπει να τονιστεί ιδιαίτερα ότι η μέρα αυτή (σήμερα) είναι μια επέτειος που αποτυπώνει το μακάβριο μορφασμό της Ιστορίας…

Και είναι μακάβριος αυτός ο ιστορικός μορφασμός διότι έχουν υποκατασταθεί τα στρατιωτικά τανκς των συνταγματαρχών ΜΕ τα ιδεολογικό-πολιτικά τανκς των «αριστερών» ανδρεικέλων της ευρώ-χούντας και του...

Το σχέδιο για σταδιακή άρση του lockdown από τις 4 Μαϊου

Το σχέδιο και η διαδικασία για σταδιακή άρση των μέτρων από τις 4 ...
Στην Γερμανία τα σχολεία θα ξανανοίξουν στις 4 Μαίου για τους μαθητές των τελευταίων τάξεων στην πρώτη και την δεύτερη βαθμίδα της εκπαίδευσης. Ταυτόχρονα θα λειτουργήσουν ξανά, με αυστηρές προδιαγραφές υγειινής και τήρησης αποστάσεων, και τα εμπορικά καταστήματα έως 800 τετραγωνικών μέτρων.
Στην Ιταλία, που εξακολουθεί να έχει πάνω από 400 νεκρούς ημερησίως από τον κορονοϊό, από χθες λειτουργούν ξανά μεγάλες βιομηχανίες μετά από υπεύθυνες δηλώσεις που υπέγραψαν οι διοικήσεις τους. Οι δηλώσεις αυτές δεσμεύουν τις βιομηχανίες για την τήρηση αυστηρών μέτρων ασφαλείας, όπως η υποβολή του προσωπικού σε τεστ, η μέτρηση τη θερμοκρασίας, η χρήση μάσκας και γαντιών και η τήρηση απόστασης δύο μέτρων ανάμεσα στους εργαζόμενους. Σταδιακά, και με τα ίδια μέτρα ασφαλείας, αναμένεται να επαναλειτουργήσουν έως τις 4 Μαίου όλες οι μεγάλες βιομηχανικές μονάδες της χώρας.
Kαι στις δύο χώρες, όπως και στην Δανία και την Ολλανδία που επίσης αίρουν σταδιακά το lockdown, οι αποφάσεις αυτές δεν ήρθαν χωρίς αντιδράσεις και αμφισβητήσεις. Με την Ευρώπη να μετρά πάνω από 100.000 νεκρούς – τους περισσότερους στον κόσμο – από τον κορονοϊό, με τα θύματα σε Ιταλία και Ισπανία να παραμένουν περισσότερα από 400 καθημερινά, και με την «συμπεριφορά» του ιού το καλοκαίρι να παραμένει terra incognita για τους επιστήμονες, η απειλή υποτροπής της πανδημίας είναι παντού παρούσα. Και το δίλημμα το οποίο θα ακολουθεί τις αποφάσεις όλων των κυβερνήσεων το επόμενο διάστημα θα ορίζεται ανάμεσα στο ρίσκο αναζωπύρωσης της πανδημίας και την ανάγκη να ξανανοίξει η οικονομία που ήδη οδηγείται σε ιστορικό κραχ.
Η Ελλάδα,