# #

11 Ιουν 2021

Μια νέα διχαστική γροθιά, στην κοινωνία της απομόνωσης, της "ταμπέλας" και του κοινωνικού αυτοματισμού, που προετοιμάζουν οι ελίτ, για όλους μας.



 "Εμβολιασμένος". Μία νέα κατηγορία πολιτών. Μια νέα διχαστική γροθιά, στην κοινωνία της απομόνωσης, της "ταμπέλας" και του κοινωνικού αυτοματισμού, που προετοιμάζουν οι ελίτ, για όλους μας.

Με δικαιώματα.
Μόνο γι΄αυτούς.
Εμβολιασμένος θα μπαίνει στα μαγαζιά.
Εμβολιασμένος θα έχει δικαίωμα στη δουλειά.
Εμβολιασμένος θα πηγαίνει στα θέατρα και στο σινεμά.
Εμβολιασμένος θα ταξιδεύει.
Εμβολιασμένος θα πηγαίνει στα γήπεδα.
Οι άλλοι θα φορέσουν το ..

Δείτε την αντικειμενική αξία του ακινήτου σας

 


Την ειδική διαδικτυακή πλατφόρμα ανεύρεσης των τιμών ζώνης των ακινήτων της χώρας που βρίσκονται εντός του αντικειμενικού συστήματος υπολογισμού αξιών ανάρτησε το Υπουργείο Οικονομικών.

Με τον τρόπο αυτό ο πολίτης μπορεί να υπολογίσει την αντικειμενική αξία του ακινήτου που χρησιμοποιείται για τη μεταβίβαση του λόγω πώλησης, γονικής παροχής .κλπ. Ωστόσο ο χάρτης δεν δίνει πληροφορίες για την αξία με την οποία υπολογίζεται ο συμπληρωματικός φόρος του ΕΝΦΙΑ. 

Μπορείτε να συνδεθείτε άμεσα με την...

"Δεν της φέρθηκαν καλά,δεν εκτίμησαν το ταλέντο της, δεν μπόρεσαν να διακρίνουν τον αρχαίο ... σπαραγμό της".

 


Έμενε σε ένα φτωχό δυαράκι κάτω από την Ακρόπολη.Στο σπίτι τηςδεν είχε βάλει ποτέ κανέναν.

Στη διάρκεια της ημέρας την έβλεπες να κάθεται μονάχη της στο τραπεζάκι κάποιου καφενείου, να πίνει τον καφέ της, να μηρυκάζει την θλίψη της,να ηλεκτρίζεται στην θέα των απόμαχων της ζωής και να καπνίζει τα κόκκινα τσιγάρα της.
Οι άνθρωποι του θεάματος, όπως πάντα, δεν κατάλαβαν τίποτα μέσα στην ατσαλάκωτη
ηθελημένη υπεραισιοδοξία των λινών κουστουμιών τους.
Δεν της φέρθηκαν καλά,δεν εκτίμησαν το ταλέντο της, δεν μπόρεσαν να διακρίνουν τον αρχαίο ...

9 Ιουν 2021

Δήμος Δίου-Ολύμπου: "Ποιος είναι ο ιδρυτής της εταιρείας στην οποία έχει αναθέσει ο δήμος την προβολή του;"

 

Κύριοι της διοίκησης του Δ.Δίου-Ολύμπου, έχετε μεγάλη πλάκα αν νομίζετε ότι εμείς οι δημότες τρώμε κουτόχορτο……. 

 


Καλημέρα. 

Διαβάζοντας, αγαπητοί συμπολίτες, ένα ευχαριστήριο μήνυμα του προέδρου της Ν. Εφέσσου προς την αντιπεριφερειάρχη και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο του δήμου μας για την επίσκεψή τους στο χωριό του μετά τη χαλαζόπτωση που προκάλεσε ζημιές, σκέφτηκα ότι ο πρόεδρος μπερδεύτηκε. 

Γιατί; Μα ευχαρίστησε αντιδήμαρχο της διοίκησης του Δημόπουλου. Όταν όμως αναζήτησα ποιοι είναι αντιδήμαρχοι στο δήμο μας διαπίστωσα ότι ο πρόεδρος γνώριζε καλά ποιον ευχαριστούσε (ρωτώντας και άλλους διαπίστωσα ότι ούτε που καταλάβαμε στον Ανατολικό πότε ορίστηκε αντιδήμαρχος ο συγκεκριμένος κύριος). Μου ήρθε τότε στο μυαλό η δήλωση του δημάρχου στο τελευταίο ΔΣ ότι μπερδεύτηκε γιατί για το ίδιο θέμα (ανταλλαγή οικοπέδων δήμου - μητρόπολη Κιλκισίου) άλλο ψήφισε η διοίκηση Παπαθανασίου και άλλο η ...

Νέα Δημοκρατία: Το πιο χρεοκοπημένο κόμμα στην Ευρώπη!!!

 



Το 2016, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναλαμβάνει ως πρόεδρος τη Νέα Δημοκρατία με 214 εκατ. χρέος σε τράπεζες και παρουσιάζει, με πανηγυρικό τρόπο, συγκεκριμένο, λεπτομερές σχέδιο οικονομικής εξυγίανσης του κόμματος. Πέντε χρόνια μετά, το χρέος του κυβερνώντος κόμματος, έχει αυξηθεί ραγδαία κατά 129 εκατομμύρια ευρώ.

Σήμερα, τα χρέη της ΝΔ φτάνουν στο δυσθεώρητο ύψος των ...

7 Ιουν 2021

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ

 




Τουριστικές επιχειρήσεις δύο ταχυτήτων δημιουργεί η κυβέρνηση, αποκλείοντας από κάθε αναπτυξιακό πρόγραμμα και έκτακτο μέτρο στήριξης τις επιχειρήσεις μικρών τουριστικών καταλυμάτων, με τελευταίο το περίφημο «νέο πρόγραμμα στήριξης του κλάδου του τουρισμού». 

Πρόγραμμα, το οποίο αποκλείει για άλλη μια φορά μεγάλη μερίδα πληττόμενων και υπερχρεωμένων επιχειρήσεων του κλάδου των μικρών τουριστικών καταλυμάτων, αφού βασική προϋπόθεση για την ένταξή τους σε αυτό αποτελεί το κριτήριο της ...

6 Ιουν 2021

«Μια χώρα η οποία ωθεί έναν νέο σε αυτή την ακραία πράξη, είναι μια χώρα που χρεοκόπησε»

 

Συγκλονίζει όλη την Ιταλία η αυτοκτονία του 20χρονου Σεΐντ Βιζίν, ο οποίος είχε γεννηθεί στην Αιθιοπία και είχε υιοθετηθεί από μικρή ηλικία στην Ιταλία......

Στο γράμμα που άφησε δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνειών....

Στην Ελλάδα ο τουρισμός θα είναι πάλι σχεδόν μηδενικός..Σε άλλες χώρες όμως....

 Το Μαυροβούνιο άνοιξε για τους τουρίστες



Στο Μαυροβούνιο χωρίς εξετάσεις και πιστοποιητικά εμβολιασμού: Εάν απαιτείται PCR για την επιστροφή των τουριστών στη χώρα τους, παρέχεται δωρεάν τεστ σε κέντρα υγείας ή στο Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας στην Ποντγκόριτσα.

Η είσοδος στο Μαυροβούνιο για όλους τους τουρίστες από την περιοχή είναι δυνατή χωρίς τεστ (PCR) και έχουν υιοθετηθεί πρωτόκολλα υγείας για την επερχόμενη σεζόν, τα οποία συνεπάγονται ότι όλοι οι ξενοδόχοι αφήνουν δωρεάν το ...