# #

27 Νοε 2021

BLACK FRIDAY : ό,τι πιο δυσώδες, ό,τι πιο απάνθρωπο έχει να επιδείξει η ανθρώπινη ιστορία !

 BLACK FRIDAY !

Επειδή μας έχουν ζαλίσει με την Black Friday, ας θυμηθούμε την ανατριχιαστική ιστορία..



Ξεκίνησε από την Αμερική, το 18ο αι. Ήταν η μέρα που οι δουλέμποροι αγόραζαν δούλους σε χαμηλή τιμή για να τους μεταπουλήσουν μετά από μήνες !
Αγόραζαν και πούλαγαν τους αλυσοδεμένους νέγρους, όπως τα χοιρινά στη ζωοπανήγυρη !
Αυτές οι αγοραπωλησίες γίνονταν την..

Από την 22α Οκτωβρίου βρίσκεται σε εξέλιξη η Απογραφή Πληθυσμού - Κατοικιών 2021.

 Δηλαδή γίνεται ήδη απογραφή?😦

Από τις 22.10.21?

Εσάς σας ήρθε ο κλειστός ανώνυμος φάκελος?


ΕΛΛΑΔΑ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η Απογραφή Πληθυσμού - Κατοικιών 2021, η οποία διενεργείται από την ΕΛΣΤΑΤ σε ολόκληρη τη χώρα, με ημερομηνία αναφοράς την 22α Οκτωβρίου. Έως τις 13 Δεκεμβρίου η παράταση της απογραφής.

Μέσω της απογραφής, γίνεται η καταμέτρηση του πληθυσμού της Ελλάδας σε κάθε περιφερειακή ενότητα, δήμο ή κοινότητα και αυτοτελή οικισμό, καλύπτοντας όλη την επικράτεια (ηπειρωτική Ελλάδα, νησιά, παραμεθόριες περιοχές), ενώ παράλληλα συγκεντρώνονται στοιχεία για τα δημογραφικά και κοινωνικά χαρακτηριστικά του πληθυσμού και τις συνθήκες στέγασής του.

Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, οι γενικές απογραφές διενεργούνται λαμβάνοντας υπόψη τις πρωτόγνωρες συνθήκες εξαιτίας της πανδημίας και βάσει κοινών μεθοδολογικών αρχών, κανόνων και προδιαγραφών, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο ενωσιακό δίκαιο (Κανονισμός ΕΚ 763/2008) καθώς και στο νόμο 4772/2021 (Α' 17).

Η συμμετοχή στην απογραφή είναι υποχρεωτική και τα στοιχεία που συλλέγονται είναι εμπιστευτικά, δεν ...

26 Νοε 2021

Πρώτη η Ελλάδα στον Δυτικό Κόσμο σε θανάτους Covid-19!!!!!!



📌Greece
Cases Total 908,222
Deaths Total 17,693
Αποκαρδιωτικά τα στοιχεία για τις απώλειες ανά εκατομμύριο κατοίκους τον τελευταίο χρόνο. Πώς η Ελλάδα προσπέρασε τις ΗΠΑ και η θνητότητα τρέχει με διπλάσια ταχύτητα από την Αυστρία.
Μέσα στο τελευταίο δεκαπενθήμερο καταγράφηκαν στην Ελλάδα 1.169 θάνατοι από Covid-19, περισσότεροι από τους 1.110 ολόκληρου του Οκτωβρίου.
Οι ρυθμοί των απωλειών του τελευταίου διαστήματος αυξάνονται δραματικά, σε μια ξέφρενη κούρσα, που ξεπερνά κάθε άλλη χώρα του λεγόμενου Δυτικού Κόσμου, ενώ η τάση εξακολουθεί να είναι ανοδική.
Ο διευθυντής στο Εργαστήριο Προγραμματισμού και Επεξεργασίας Πληροφοριών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, καθηγητής του ΤΗΜΜΥ του ιδρύματος Βασίλης Τσαουσίδης ανέλυσε τα στατιστικά στοιχεία των απωλειών από Covid από το Νοέμβριο του 2020 (όταν η πανδημία άρχισε να δείχνει τα δόντια της στην Ελλάδα) μέχρι σήμερα, σε σύγκριση με άλλες χώρες, αναλογικά με τον πληθυσμό τους, και κατέληξε σε συμπεράσματα που προκαλούν έντονο προβληματισμό.
Από την Τρίτη, 23/11, η χώρα μας κατέχει τη θλιβερή πρωτιά ανάμεσα σε όλες τις δυτικές χώρες του κόσμου στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τις ...

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.... Σας πήρε χαμπάρι όλος ο κόσμος ότι αφήνετε ανοιχτά τα σχολεία επίτηδες

  

Τα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα πολλαπλασιάζονται σε ότι έχει σχέση με τα κρούσματα δασκάλων και μαθητών στα σχολεία. 

Και δεν είναι θετικά για την κυβέρνηση...

Εκτός από τα λεωφορεία που ...δε μπορεί να γεννήσει ο Μητσοτάκης, επίσης τα σχολεία είναι εστίες πολύ μεγάλης διασποράς του ιού και είναι πλέον γνωστό σε όλους, εκτός από τον καθεστωτικό τύπο και την  γελοία τηλεόραση, ότι τα σχολεία μένουν ανοιχτά για "πολύ σοβαρούς κυβερνητικούς λόγους".

Ο κόσμος το χει τούμπανο και ..σεις κρυφό καμάρι!!!

Και η Αντιπολίτευση? Στο ίδιο κόλπο?


Τα σχολεία" βράζουν " από τον κορωνοϊό...

Μαθητές αρρωσταίνουν καθημερινά, το ίδιο δάσκαλοι και καθηγητές...αντικαταστάτες /αναπληρωτές όσων εκπαιδευτικών νοσούν και μένουν καραντίνα.

Δεν έχουν φανεί στα σχολεία οι...

25 Νοε 2021

"Το μέλλον, φίλε μου, είναι τα όνειρά μου. Αυτά είναι η ασπίδα και η ελευθερία μου…"

 


Με λένε Μιχάλη. Γεννήθηκα το 1980 στην Αθήνα, στο «Μητέρα»

Οι γονείς μου τότε έμεναν στο Παγκράτι. Μετά τη γέννα μου μετακομίσαμε στα Πατήσια.
Οι γονείς μου είναι από τη Νιγηρία. Ο πατέρας μου ήρθε στην Ελλάδα για να σπουδάσει, τη δεκαετία του ΄70. Ύστερα από κάποια χρόνια έφερε και τη μητέρα μου. Από τα παιδικά μου χρόνια δεν θυμάμαι πολλά πράγματα. Στο δημοτικό τα πήγαινα μια χαρά με τα άλλα παιδιά. Μόνο όταν ..

22 Νοε 2021

Η απόλυτη εκμετάλλευση της κοινωνίας σε ένα κράτος – αποικία ξένων συμφερόντων…

 

Μπορεί να είναι εικόνα χάρτης και κείμενο

Αυτά που εμφανίζονται στην εικόνα, είναι μόνο τα 45 κύρια (μετωπικά) διόδια που υπάρχουν στους Ελληνικούς αυτοκινητόδρομους, μίας χώρας που.. στύβει σαν λεμονόκουπα τους παρηκμασμένους, οικονομικά, κατοίκους της με την διαχρονική επιβολή εξοντωτικών οικονομικών μέτρων ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ.

ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ (ΜΕΤΩΠΙΚΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ) ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΛΕΥΡΙΚΑ ΔΙΟΔΙΑ:
- 39 Σταθμοί διοδίων στην ΑΤΤΙΚΗ οδό.
- 19 πλευρικοί σταθμοί διοδίων στην...

21 Νοε 2021

Θεσσαλονίκη: «Μπλόκο» και στους εμβολιασμένους από αρωματοπωλείο της πόλης



Με μία ανακοίνωση στην πόρτα του καταστήματος, οι ιδιοκτήτες αρωματοπωλείου στη Θεσσαλονίκη ενημέρωσαν ότι «μπλοκάρουν» και τουςεμβολιασμένους και δεν δέχονται τον διαχωρισμό και το «σκανάρισμα», συνεπώς όλες οι παραδόσεις των προϊόντων τους θα γίνονται με τη μέθοδο του click away.

Μάλιστα ανέβασαν και φωτογραφία στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης: