# #

6 Μαρ 2020

Προκλητική τροπολογία: Σβήνουν πρόστιμα 800.000 ευρώ για νυν και πρώην υπουργούς και δημάρχους

Άδωνις
Ανάμεσά τους ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο γγ Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς
Την ώρα που η προσοχή όλων είναι στραμμένη στον Έβρο και στον κορονοϊό, η κυβέρνηση προετοιμάζεται να καταθέσει σήμερα, Πέμπτη στη Βουλή, τροπολογία που απαλλάσσει πρώην και νυν υπουργούς και δημάρχους από πρόστιμα που τους έχουν επιβληθεί για τις προεκλογικές τους δαπάνες στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010.
Ο λόγος για πρόστιμα συνολικού ύψους 800.000 ευρώ που είχαν υποβληθεί σε 87 υποψηφίους των δημοτικών-περιφερειακών εκλογών του 2010, επειδή δεν είχαν καταφέρει να ...

Έχετε δει ποτέ να σέβεται κανείς τον δειλό;

Οι Κερκόπορτες....

Οταν ο Ερντογάν δήλωνε χτες ότι οι Έλληνες άρχισαν να πηγαίνουν προς τις θέσεις της Τουρκίας εννοεί Γιωργάκη, Ντόρα, Ροζάκη και ΕΛΙΑΜΕΠ, που ξιφουλκούν τις τελευταίες μέρες έντονα από πάνελ, συγκεντρώσεις και δηλώσεις «να τα βρούμε με την Τουρκία», «να τα μοιραστούμε» και «να μην έχουμε μαξιμαλιστική πολιτική»! 

Υποχωρητική και υπερανεκτική εξωτερική πολιτική είναι και μαξιμαλιστική γι αυτούς!


Για να ξέρουμε τις Κερκόπορτες με το όνομα τους. 
Και τους προωθούσε χτες η ΕΡΤ με Τρέμη! 
Για να ξέρουμε ποια είναι πραγματικά η εξωτερική πολιτική της χώρας. 
Γιατί οι δηλώσεις των κυβερνητικών εκπροσώπων είναι...

2 Μαρ 2020

Τελωνείο Κήπων: Λεωφορεία με εκδρομείς από Ελλάδα προς Αδριανούπολη και Κωνσταντινούπολη

Τη στιγμή που η κατάσταση από την Παρασκευή στον Έβρο είναι από πολύ δύσκολη έως έκρυθμη, με χιλιάδες μετανάστες με την καθοδήγηση του καθεστώτος Ερντογάν να “πολιορκούν” τις Καστανιές και όλη τη συνοριογραμμή με την Ελλάδα με σκοπό να πραγματοποιήσουν παράνομη είσοδο στην Ελλάδα, κάποιοι συμπατριώτες μας, “άνετοι και ωραίοι”, περνούν με τουριστικά λεωφορεία από το Τελωνείο των Κήπων για εκδρομές στην...

1 Μαρ 2020

Οι Γερμανοί είναι..."φίλοι μας"

Γερμανία: Ενισχύουν με 32 εκατ. ευρώ την Τουρκική Ακτοφυλακή!!!

Γερμανία: Ενισχύουν με 32 εκατ. ευρώ την Τουρκική Ακτοφυλακή

Σάλος στην Γερμανία με την υποχωρητικότητα της κυβέρνησης απέναντι στον αχόρταγο Ερντογάν! Ενισχύουν με 32 εκατ. ευρώ την Τουρκική Ακτοφυλακή – Έμμεσο ”χτύπημα” κατά Ελλάδος!
«Η Γερμανία μεταφέρει διψήφιο νούμερο εκατομμυρίων ευρώ στην Τουρκία, με τα χρήματα να υποτίθεται ότι θα βοηθήσουν την τουρκική ακτοφυλακή, να σταματήσει τις ροές περισσότερων μεταναστών που επιθυμούν να εισέλθουν στην ΕΕ», αναφέρουν γερμανικά αριστερά κόμματα.
Το θέμα προκάλεσε μεγάλη ένταση στην γερμανική βουλή από την αριστερά.
Η κίνηση της γερμανικής κυβέρνησης αποσκοπεί σε...