# #

1 Ιουν 2013

Παιχνιδιάρης ο .... Στάλιν !!!

Και όμως.
Και όμως.
____________
Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζουμε και τόσα πολλά πράγματα για την φωτογραφία αυτή. 
Μόνο ότι αυτός που την τράβηξε (δηλαδή αυτός στον οποίο απευθύνεται η μουτσούνα) ήταν ο ...

Χαμός στην Τουρκία(?)....Χεσμένοι οι μπάτσοι...(!!!)

ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ





Ο αρχαίος ελληνικός πολιτισμός και οι εκπληκτικές ομορφιές της Ελλάδας, γίνονται γνωστές σε όλο τον κόσμο, μέσα... από ένα ισπανικό video. 

Τα ελληνικά νησιά, η ύπαιθρ
ος, το ελληνικό ηλιοβασίλεμα, τα ..

Tα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (2 Ιουνίου 2013)





...

Η γελοιογραφία(!) της ημέρας...(επιτυχημένο το καρφί)

«Πάτα τον, τον πούστη»!!!!!!!!!!



Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έδωσε τη σημαία της εκκίνησης στο 59ο Ράλι Ακρόπολις. 

Είναι η πρώτη φορά που ένας Έλληνας πρωθυπουργός δίνει το σήμα εκκίνησης στο Ράλι Ακρόπολις αλλά ο Αντώνης Σαμαράς σκοπεύει να το πάει ακόμα πιο πέρα, αφού του χρόνου θα συμμετάσχει στο Ράλι Ακρόπολις, με συνοδηγό τον...

Τουρκία: Γενικευμένη κοινωνική εξέγερση ενώ η κυβέρνηση κρύβεται


  
Μια ηλιόλουστη μέρα ξημερώνει και η γέφυρα του Βοσπόρου έχει πλημμυρίσει από δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές κάθε ηλικίας, που έχουν ξεκινήσει από την Ανατολία με κατεύθυνση την Ταξίμ. 


Συγκρούσεις έχουν ξεσπάσει κοντά στην Μπεσίκτας. 
Για την ακρίβεια ποτέ δε σταμάτησαν. 
Ενώ  μπάτσοι προσπαθούν να φτιάξουν φράγματα για να αποτρέψουν τους διαδηλωτές να προσεγγίσουν την πλατεία Ταξίμ.

Αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην Τουρκία είναι μια γενικευμένη κοινωνική εξέγερση και ύστερα απ’ όλη αυτή την δολοφονική καταστολή βασικό αίτημα των διαδηλωτών είναι η..

Υπάρχει θεός;

...

Στουρνάρας, ο ...διεθνής καραγκιόζης!

Δεύτερο «άδειασμα» στον Στουρνάρα! Αυτή τη φορά απ το Διεθνές Χρηματοπιστωτικό Ινστιτούτο (IIF), το οποίο διαψεύδει την δήλωση του υπουργού Οικονομικών ότι η χώρα μας θα μπορούσε να βγει στις αγορές το 2014!

Mετά τις δυσοίωνες οικονομικές προβλέψεις του ΟΟΑΣΑ για το 2014 και την ύφεση που αυτές συνεπάγονται σήμερα και το IIF έρχεται να διαψεύσει τις αισιόδοξες δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα για έξοδο της χώρας μας στις αγορές σε ένα χρόνο από σήμερα.

Συγκεκριμένα το...

Για μια χούφτα δέντρα...


Από  την Κωνσταντινούπολη όπου ζει και διδάσκει, ο Βαγγέλης Κεχριώτης, επίκουρος καθηγητής Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο του Βοσπόρου...
****

Παρασκευή 1 Ιουνίου. 
Το κέντρο της Πόλης απόψε ξαγρύπνησε.
Οι επιθέσεις της αστυνομίας συνεχίστηκαν όλη τη νύχτα.
Είναι η τέταρτη μέρη των διαδηλώσεων που τώρα πια εξαπλώνονται και σε άλλες πόλεις της Τουρκίας.

Αφορμή υπήρξε το ξερίζωμα δύο δέντρων στο ...

Μήνυμα από την Τουρκία: "Βοηθήστε μας να διαδώσουμε την είδηση!"





Αγαπητοί ξένοι φίλοι μας

Η κατάσταση γίνεται όλο και πιο σοβαρή. Η Κωνσταντινούπολη χρειάζεται τη βοήθειά σας, τώρα.

Κάτι γενναίο και σημαντικό συμβαίνει στην  Τουρκία. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι πρόκειται για μια καθυστερημένη έκφανση  του κινήματος Οccupy.

Οι πολίτες, κουρασμένοι από τον εκφοβισμό της κυβέρνησης, με τη διεφθαρμένη διαχείριση των δημόσιων χώρων και την απερίσκεπτη κατάχρηση της γης,  ενώνονται  για να προστατεύσουν ένα δημόσιο πάρκο στην καρδιά της Κωνσταντινούπολης το οποίο βρίσκεται υπό την απειλή της ισοπέδωσης για να κατασκευαστεί στη θέση του το..

Η προσοχή τους είναι στραμμένη εδώ, στο διαδίκτυο....

 


Όταν κάποτε χτύπαγε η πόρτα κι ο αστυφύλακας σε καλούσε στο τμήμα  ''δι' υπόθεσίν σας'', ήξερες περί τίνος επρόκειτο.
     Κάτι ''λάθος'' θα είχες πεί, ή κάποια ''λάθος'' εφημερίδα θα είχες διαβάσει.

     Ήταν η ίδια εποχή που για να διοριστείς στο Δημόσιο ή και σε πολλές ιδιωτικές επιχειρήσεις, έπρεπε να προσκομίσεις...

Με την αριστερά και την δεξιά, όπως τις ξέρουμε, δεν θα έχουμε ποτέ “λαϊκή κυριαρχία”. Κι άμα δεν έχουμε λαϊκή εξουσία και λαϊκή κυριαρχία δεν θα έχουμε ΠΟΤΕ εθνική ανεξαρτησία....

Οταν κάποιος με κυβερνάει χωρίς να με ρωτάει τι θέλω εγώ, γιατί θα πρέπει να με ενδιαφέρει εμενα αν είναι αριστερός ή δεξιός;




Η αριστερά, δηλαδή οι κομματικές ηγεσίες, όπου και αν κυβέρνησε, εδώ και σε άλλες χώρες, δεν εμφάνισε και καμμιά σοβαρή διαφοροποίηση από την διακυβέρνηση που μας επιφύλαξαν οι …αντίπαλοί της, οι δεξιές κομματικές ηγεσίες, ως προς την γνωστή εξουσιαστική λογική που εφαρμόζεται παντού, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης: “εμείς σας κυβερνάμε και εσείς είσαστε οι υπήκοοί μας.”

Με την αριστερά και την δεξιά έχουν διαιρέσει τον λαό απλώς.
Τους λαούς. Ενα απλό κόλπο είναι.

Οι ηγέτες των κομμάτων, αριστερών και δεξιών, την εξουσία θέλουν.
Ούτε καν περνάει από το μυαλό τους να κάνουν...

Γιατί επιχειρείται η πλήρης κατάργηση του κράτους;



Σε οποιοσδήποτε μορφής καθεστώτος, απολυταρχικού, δημοκρατικού, ολιγαρχικού κλπ, δεν μπορεί να λειτουργήσει τίποτα χωρίς την ύπαρξη του κράτους…!!
Σήμερα στην Ελλάδα επιχειρείται για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας η εφαρμογή ενός λειτουργικού συστήματος στο οποίο η έννοια «κράτος» δεν έχει υπόσταση.

Δηλαδή κάθε μορφή δημόσιας υπηρεσίας, σε κρατικό, περιφερικό, νομαρχιακό, δημοτικό επίπεδο πρέπει να καταργηθεί και να απολυθούν όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι.

Τα πάντα θα λειτουργούν μέσα από μια τράπεζα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης η οποία θα φροντίζει για την «ένταξη» στο σύστημα ενός πολίτη υπό πλήρη έλεγχο.
Αυτό για το οποίο ο Γ.Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ έχει φροντίσει να στηθεί πολύ γρήγορα και μάλιστα η εφαρμογή του γίνεται, από τον ειδικά εκπαιδευμένο γνώστη του προγράμματος, και εννοούμε τον κ. ΠΑΠΑΔΗΜΟ, που προβλέπει:

Άγρια επεισόδια τη νύχτα στην Τουρκία - Τέσσερις νεκροί, εκατοντάδες τραυματίες! (vid)

At the break of dawn, people are still trying to reach Taksim Square. Police is still using tear gas to keep the people away. 
Τέσσερις νεκροί και εκατοντάδες (τουλάχιστον 400) τραυματίες  είναι ο θλιβερός απολογισμός σε αιματηρά επεισόδια που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της νύχτας στην Τουρκία, κυρίως στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης, αλλά και σε άλλες πόλεις.
Εν μέσω απαγόρευσης, από την κυβέρνηση του Ταγίπ Ερντογάν, της μετάδοσης ειδήσεων σχετικών με τα επεισόδια ή της προβολής εικόνων από τους τηλεοπτικούς σταθμούς, η τουρκική αστυνομία έπνιξε στο αίμα τις..

Σήμα κινδύνου για παυσίπονα που σκοτώνουν...!!!!!!!!!!!



Δύο συνηθισμένα αναλγητικά και αντιφλεγμονώδη φάρμακα τα οποία κυκλοφορούν ευρέως στην ελληνική αγορά είναι ικανά να προκαλέσουν σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα, όπως στεφανιαία νόσο και έμφραγμα του μυοκαρδίου! 

Σύμφωνα με διεθνή επιστημονική έρευνα, πρόκειται για τα μη στεροειδή...

ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ.


ΣΑΜΠΟΤΑΡΙΣΜΑ (ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ) ΚΙ ΑΡΝΗΣΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΔΕΛΦΟ ΚΑΙ ΤΟ.... ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ....!!!!

Το παρακάτω κείμενο απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες, αλλά κυρίως
σε όσους έχουν μια πλεονεκτικότερη- «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ» θέση ( δικηγόροι, δικαστές γιατροί, φαρμακοποιοί, αστυνομικοί ) και μπορούν πιο άμεσα ο καθένας από τη θέση του, ΜΕ ΟΤΙ ΤΡΟΠΟ ΕΧΕΙ, ΝΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙ και ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ στην πράξη , την παγκόσμια ηλεκτρονική- ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ διακυβέρνηση, (διαδικτυακό κράτος) που θέλουν να επιβάλλουν στη χώρα μας, αλλά και διεθνώς, τα πιόνια της νέας τάξης. 

Πρόσφατα είδαμε πως ξεκίνησαν να επιβάλλουν ένα τέτοιο ολοκληρωτικό καθεστώς
στην Τουρκία, το Ιραν, αλλά και στη Ρωσία (ξεκινώντας ΔΗΘΕΝ προαιρετικά αλλά μετά υποχρεωτικά. (Βλ δηλώσεις Μεντβεντεφ)

Τα προσχήματα χιλιάδες, τα ακούμε συχνά και πάντα τάχα για....το «καλό μας»....
Λέτε κι αυτό να είναι το... «φάρμακο» στο πρόβλημα μας.

Την ίδια στιγμή που κλείνουν σχολεία και νοσοκομεία, κόσμος πεινάει, άλλοι πεθαίνουν από ελλειψη φαρμάκων......χρήματα όμως....υπάρχουν για ηλεκτρονικά
δίκτυα φακελώματος ( και.....προώθηση πολυπολιτισμού- βλ χτίσιμο τζαμιών )

¨Εφτασαν λοιπόν, ΒΑΦΤΙΖΟΝΤΑΣ «φοροδιαφυγή», ότι κινείται κι ότι αναπνέει,
(σπέρνοντας φόβο κι ενοχές βάση του Δόγματος του σοκ,) 
να προσπαθούν να επιβάλλουν ένα τέτοιο ηλεκτρονικό-διαδικτυακό ολοκληρωτικό καθεστώς!!

Αν θέλετε να μιλήσουμε για φοροφυγάδες , αυτούς τους ξέρουμε ΔΙΕΘΝΩΣ ποιοι
είναι εδώ και πολλά χρονια και μάλιστα χωρίς ηλεκτρονικό φακέλωμα πολιτών.
Υπάρχουν όμως και άλλοι τρόποι να βρεθούν, όπως γινόταν όποτε χρειάστηκε.
Δεν είναι όμως δυνατόν να φακελωθούν τα προσωπικά δεδομένα(υγείας και περιουσιακά) και να χάσουν την ελευθερία τους εκατομμύρια καθημερινοί άνθρωποι.....

- Καλή σας ημέρα υπερχρεωμένοι μου συμπολίτες!



Χτες "πήραμε" 9 δισ... 

Υποτίθεται πάντα, διότι τα 7,2 δις πάνε για τις τράπεζες, ενώ μέχρι τον Αύγουστο θα πρέπει να πληρωθούν σχεδόν 4,4 δις ευρώ σε ομόλογα στην Ε.Κ.Τ. και τίτλους εις χείρας ιδιωτών (που εξαιρέθηκαν από το PSI).

- Συμπέρασμα: 
Τι πραγματικά πήραμε;; 
Μα φυσικά ακόμα ένα χρέος 9 δισ !!! 

Τι δεν καταλαβαίνετε;;

Θα σηκωθούμε ΟΡΘΙΟΙ;

ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ... ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΣΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΡΑΧΩΝΙ

Aνεκδοτάκι ...χαβαλές ποντιακός



Παει ενας ποντιος στο σινεμα, παίρνει το εισιτήριό του, πάει προς την αίθουσα,
μπαίνει μέσα, αλλά ύστερα από ένα λεπτό βγαίνει και πάει πάλι στο ταμείο. Κόβει κι άλλο ένα εισιτήριο και πάει να μπει μέσα. Έπειτα από ένα λεπτό, όμως, ξαναβγαίνει, πάει πάλι στο ταμείο και κόβει κι άλλο ένα! Τον κοιτάζει περίεργα ο ταμίας, αλλά δεν λέει τίποτε. Ύστερα από λίγο όμως ξανάρχεται ο Πόντιος να κόψει κι άλλο εισιτήριο. Ο ταμίας έχει τρελαθεί, δεν αντέχει πια και τον ρωτάει :

Γιατί απαγορεύτηκε αυτή η...διαφήμιση;






δείτε το βίντεο.....

31 Μαΐ 2013

Χειρότεροι κι από σχολική παράσταση δημοτικού σχολείου. Αθλιότεροι κι από την ίδια την παρακμή. Φτηνότεροι κι από τα πίτουρα. Τόσο άχρηστοι που δε μπορούν να διαχειριστούν έστω και μία προσπάθεια αποπροσανατολισμού....

kartesios270513
Την 1η/11/2012 το Ελεγκτικό Συνέδριο, δηλαδή το ανώτατο δικαστήριο της χώρας, έκρινε αντισυνταγματικές τρεις βασικές διατάξεις του συνταξιοδοτικού νομοσχεδίου το οποίο περιλαμβανόταν στο γνωστό και ως «Μνημόνιο 3».

Συγκεκριμένα, το ανώτατο δικαστήριο της χώρας έκρινε ότι προσέκρουαν στις αρχές της αναλογικότητας και της ισότητας που προβλέπει το Σύνταγμα, οι διατάξεις για νέα μείωση των συντάξεων από 5% έως 25%, καθώς όπως επισημάνθηκε «είναι η πέμπτη κατά σειρά μείωση από το 2010 μέχρι σήμερα».
Επίσης αντισυνταγματική είχε κριθεί η ρύθμιση που προβλέπει αύξηση του ορίου ηλικίας από τα 60 στα 65 έτη προκειμένου οι χαμηλοσυνταξιούχοι να λαμβάνουν το ΕΚΑΣ καθώς όπως αναφερόταν στην απόφαση, «με τη ρύθμιση αυτή παραβιάζεται η αρχή της αξιοπρεπούς διαβίωσης των πολιτών και του κοινωνικού κράτους».
Με το ίδιο σκεπτικό, για τους ίδιους λόγους είχε κριθεί αντισυνταγματική και η ρύθμιση που προβλέπει...

AΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ "NO FLY ZONE" ΤΩΝ ΗΠΑ.... Μετά τους S-300 η Ρωσία έτοιμη να παραδώσει και MiG-29 Μ/Μ2 στη Συρία!


Η Ρωσία απαντάει άμεσα στις δηλώσεις των ΗΠΑ για δημιουργία ζώνης απαγόρευσης πτήσεων, με παράδοση μαχητικών αεροσκαφών MiG-29 Μ/Μ2 στο καθεστώς Άσαντ. 
 
Πρόκειται για άλλη μια στρατηγική κίνηση, στην γεωπολιτική "σκακιέρα" που έχει στηθεί στη Συρία, σε έναν ιδιότυπο πόλεμο "δια αντιπροσώπων" μεταξύ των δύο υπερδυνάμεων Ρωσίας, και ΗΠΑ όπως και παλαιότερα στην περίοδο του "Ψυχρού Πολέμου".
 
Έτσι μετά την...

Αν οι Σουλιώτισσες ήταν Ελληνίδες, δεν θα πηδούσαν στον γκρεμό αλλά θα έμεναν εκεί, θα πάλευαν γενναία με τους Τουρκαλβανούς του Αλή Πασά και θα τους πετούσαν στον γκρεμό....!!!!!!

Είμαι μια Σουλιωτοπούλα. Του Πιτσιρίκου

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η δήλωση που έκανε η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Μαρία Ρεπούση, για το χορό του Ζαλόγγου. Η κυρία Ρεπούση υποστήριξε πως ο χορός του Ζαλόγγου είναι εθνικός μύθος, ενώ έφτασε στο σημείο να αμφισβητήσει ακόμα και το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας.

Σύμφωνα με την κυρία Ρεπούση, οι Σουλιώτισσες συνωστίζονταν δίπλα στον γκρεμό και αυτό τις έκανε να μοιάζουν πως χορεύουν ...χιπ χοπ.

Επίσης, η κυρία Ρεπούση υποστηρίζει πως ο Σαμουήλ δεν ανατινάχτηκε στο Κούγκι αλλά η έκρηξη έγινε επειδή ο καλόγερος έπαιζε με τα σπίρτα δίπλα στους δυναμίτες.

Πάντως, αν υπήρχε ένα βίντεο, θα ξέραμε τι πραγματικά έγινε στο Ζάλογγο και δεν θα μπορούσε η κάθε Ρεπούση να λέει ό,τι θέλει, οπότε φτάνουμε στο συμπέρασμα πως η αντίσταση κατά των Τούρκων ξεκίνησε πρόωρα και έπρεπε να περιμένουν να κυκλοφορήσουν τα πρώτα κινητά με κάμερα.

Το λογικό είναι πως οι Σουλιώτισσες δεν... χόρεψαν γιατί,

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ 500 ευρώ για να πάνε... Γερμανία.

Εμείς ΓΙΑΤΙ δεν μπορούμε; 
Μήπως ΔΕΝ θέλουμε;

H Ιταλία όχι μόνο φέρεται να χορήγησε με ταξιδιωτικά έγγραφα τους λαθρομετανάστες από τη Βόρεια Αφρική, αλλά να τους έδωσε και 500 ευρώ ώστε να εγκαταλείψουν τη χώρα και να κατευθυνθούν προς τη Γερμανία....

Είμαι βαθιά συγκινημένος. Ο Γιάννης Στουρνάρας και η κυβέρνησή του (σκασμός Αντωνάκη) κόβουν κάθε δεσμό με το παρελθόν...

kartesios310513
Στις 22 Απριλίου ο Γιάννης Στουρνάρας κατά τη διάρκεια του 2ου Ετήσιου Συνεδρίου του Ελληνικού Συλλόγου Αποφοίτων London School of Economics & Political Science έλεγε: 
«Χτίσαμε ένα εκτεταμένο αλλά ρηχό και πελατειακό κράτος και ένα κρατικοδίαιτο και εσωστρεφές παραγωγικό μοντέλο. Επιτρέψαμε: Στον συμμέτοχο του πελατειακού κράτους να υπερτερήσει του άξιου. Στον κρατικοδίαιτο επιχειρηματία να κυριαρχήσει εις βάρος του καινοτόμου και του εργατικού».
Ένα μήνα αργότερα, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο σύνδεσμο βιομηχανιών βορείου Ελλάδος, ο Γιάννης Στουρνάρας κατήγγειλε το ...

(ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΔΕΦΕΙ! ) ΕΊΣΤΕ ΑΝΕΡΓΟΣ. ΔΙΚΑΙΟΎΣΤΕ 200 ΕΥΡΏ ΤΟ ΜΉΝΑ. ΑΝΑΛΥΤΙΚΆ ΟΛΑ ΕΔΩ ...


Αλλάζουν με τον εκτελεστικό νόμο του 3ου μνημονίου οι όροι και οι προϋποθέσεις χορήγησης του επιδόματος των 200 ευρώ μηνιαίως στους μακροχρόνια ανέργους. 

Τα εισοδηματικά κριτήρια θα γίνουν χειρότερα αλλά τα ηλικιακά κριτήρια θα βελτιωθούν. 


Τελικώς οι... δικαιούχοι θα είναι περισσότεροι ή λιγότεροι; 

Μάλλον περισσότεροι αν κρίνουμε από το γεγονός ότι....

Κάποτε έκαιγαν βιβλία, τώρα καίνε τα μυαλά...!!!

  «Εκεί όπου καίνε βιβλία, μία μέρα θα καίνε και ανθρώπους» είχε πει ο Χάινριχ Χάινε, μα κανείς δεν τον άκουσε. Κάποτε έκαιγαν βιβλία, τώρα καίνε τα μυαλά. Δεν χρειάζονται πια οι πυρές, αρκούν οι εξορκιστές των «οκτώ».

Απεταξάμην την απεργία; Απεταξάμην. 
Απεταξάμην τη «βία»; Απεταξάμην.
Απεταξάμην τη δραχμή; Απεταξάμην.

Κάποτε έκαιγαν βιβλία, τώρα καίνε τον δάσκαλο, τον φαρμακοποιό, τον μεταλλεργάτη, τον εργαζόμενο του μετρό. 

Τώρα καίνε το τρακτέρ του αγρότη, τον καταπέλτη του πλοίου και το χειρόφρενο του φορτηγατζή. 

Κάποτε τάιζαν την πυρά με βλάσφημους στίχους και επικίνδυνες σκέψεις, τώρα ταΐζουν τη φωτιά με ...

Δώστε προσοχή : Σκλήρυνση κατά πλάκας και θεραπεία μέσω της διατροφής!!!!




Εάν έχετε ένα αγαπημένο πρόσωπο με σκλήρυνση κατά πλάκας [1], (όπως κι εγώ), θα αγαπήσετε αυτή την δημοσίευση. Διαθέτει την εμπνευσμένη ιστορία της Δρ Τέρι Wahls [2],η οποία αντέστρεψε την σκλήρυνση κατά πλάκας μετά από επτά χρόνια επιδείνωσης απλώς αλλάζοντας τη διατροφή της. Αυτό το έκανε μέσα σε 8 μήνες και μετά πήγε για μια περιοδεία 18 μιλίων με το ποδήλατο, .

Κανένα φάρμακο δεν είναι ποτέ σε θέση να διεκδικήσει τα ίδια αποτελέσματα.
Ερχόμενοι στην ιστορία της, στα τέλη του περασμένου έτους ήταν το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο που πήρε ποτέ.


Η Δρ Wahls είναι καθηγήτρια Παθολογίας στο Πανεπιστήμιο της Αϊόβα, όπου διδάσκει, και ειδικεύει στην κλινική τραυματολογία βλάβης του εγκεφάλου. Αυτή η συμβατική γιατρός είχε το θάρρος να κάνει το βήμα έξω από το ιατρικό κατεστημένο.

Αρχικά διαγνώστηκε με υποτροπιάζουσα-διαλείπουσα σκλήρυνση κατά πλάκας, το ...

ΕΞΕΛΙΞΗ – ΒΟΜΒΑ: Κυπριακό δικαστήριο πάγωσε περιουσιακά στοιχεία €3,79 δις του Βγενόπουλου!



laiki_photoΠροκαταρκτικά διατάγματα παγοποίησης περιουσιακών στοιχείων εναντίον των Βγενόπουλου και Μπουλούτα για συνολικό ποσό ύψους €3,79 δισ. και για τον κ. Μάγειρα ύψους €1,5 δισ. εξέδωσε το επαρχιακό δικαστήριο Λευκωσίας.

Την έκδοση Ενδιάμεσων Διαταγμάτων εναντίον των Ανδρέα Βγενόπουλο, Ευθύμιο Μπουλούτα, Κυριάκο Μάγειρα και κατά της Marfin Investment Group Holdings SA πέτυχε η Ειδική Διαχειρίστρια της..

Nέα επιτυχία του Σαμαρά.....

Πάτωσε η Ελλάδα στην Εκθεση Ανταγωνιστικότητας -54η από 60 χώρες


Στον «πάτο» παραμένει η Ελλάδα στη διεθνή κατάταξη της ανταγωνιστικότητας, καθώς αν και ανέβηκε τέσσερις θέσεις στην έκθεση ανταγωνιστικότητας του ελβετικού πανεπιστημίου IMD, κατέλαβε τελικά την 54η θέση από τις 60 χώρες που συμμετείχαν στην έρευνα.

Στην κορυφή της κατάταξης βρίσκονται..

Κατεβάζει... Ρολά Το Σπήλαιο Του Δία Στην Κρήτη !!!!!!!!!!!!

Το επιβλητικό σπήλαιο του Δία, το Δικταίον Άντρον, αντί να αποπνέει τη μεγαλοπρέπεια της ιστορίας του, βρίσκεται εγκλωβισμένο στα παράδοξα της σύγχρονης Ελληνικής πραγματικότητας.

Σε απόσταση 10 λεπτών ανάβασης από το χωριό Ψυχρό του Οροπεδίου Λασιθίου, σε υψόμετρο 1.025 μέτρων, το σπήλαιο του Δία αποτελεί σημείο αναφοράς για ολόκληρη την περιοχή που προσελκύει καθημερινά εκατοντάδες επισκέπτες.


Και κάπου εδώ ξεκινάνε τα παράδοξα...

Ο Παγκόσμιος Χάρτης Των Άθεων !

Σε ποιες χώρες πιστεύουν περισσότερο και σε ποιες λιγότερο ;

Έναν διαφορετικό παγκόσμιο χάρτη, που δείχνει τη σχέση του ανθρώπου με την πίστη κατάρτισε, κατόπιν έρευνας, η Gallup International

Όπως προκύπτει και από τον παραπάνω χάρτη...

Μπάτσος ρε φίλε γίνεσαι, γεννιέσαι ή καταντάς;

Ποίη-ΜΑ(Τ)


Πάντα θα αναρωτιέμαι
έτσι όπως μας χτυπάς,
μπάτσος ρε φίλε γίνεσαι,
γεννιέσαι ή καταντάς;

Κι αν άνθρωπο σε λένε
«παιδί της εργατιάς»,
πώς γίνεσαι και σκύλος
κι αφεντικά φυλάς;

Είναι ιδέα ή χρήμα
αυτό που προσκυνάς,
να ζεις για να πεθάνεις
καυλόμπατσος ΜΑΤάς;

Η Ελληνική Αστυνομία σε 25 σκίτσα...


«Συνεπώς, όσοι ένστολοι και μη επιδίδονται στο «ευγενές άθλημα» της κακοποίησης ανυπεράσπιστων πολιτών ή κρατούμενων, δεν είναι παρά θρασύδειλα ανθρωποειδή τα οποία χαρακτηρίζονται από ένα πελώριο έλλειμμα ανθρωπιάς, πολιτισμού, μόρφωσης, καλλιέργειας και ευαισθησίας, διακατέχονται από ένα αβυσσαλέο μίσος για οτιδήποτε ξεφεύγει από το στενό τους ορίζοντα, και - με την ύπαρξή τους - κάνουν να διαγράφεται σκοτεινό το..

Το παγκάκι που βρυχάται...


Λιγόστεψαν τα παγκάκια για τους ερωτευμένους και τους ονειροπόλους ποιητές σε αυτή την πόλη.

Δεν βρίσκουν τόπο να σταθούν πια οι στίχοι και οι όρκοι.
Απόκληροι και άστεγοι, πένητες και φυγάδες κατέλαβαν τις θέσεις στάθμευσης των μοσχαναθρεμμένων οπισθίων μας.

Εκεί που κάποτε χαράζαμε καρδιές κι ονόματα τώρα κάποιος ανέστιος κοιμάται.

Εκεί που κάποτε ανταμώναμε τον έρωτα τώρα κάποιος την πείνα βάζει προσκεφάλι....

Εθελοντικά ένοπλα σώματα "ορθόδοξων" Ρώσων και Ουκρανών οργανώνονται για Συρία


Εθελοντικά ένοπλα σώματα "ορθόδοξων" Ουκρανών και Ρώσων ετοιμάζονται για την Συρία σε περίπτωση που υπάρξει επέμβαση του ΝΑΤΟ και εισβολή της Τουρκίας στην χώρα.
Πρόκειται για μια κίνηση που έχει ως στόχο αφ'ενός μεν να μην εμπλακούν απευθείας ρωσικές ένοπλες δυνάμεις στην σύγκρουση και αυτή κλιμακωθεί ανεξέλεγκτα και αφετέρου να αποτραπεί να πέσει η Συρία στα χέρια των ισλαμιστών. Στην Μόσχα όλα τα think tanks θεωρούν ότι ο επόμενος στόχος είναι..

ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ - Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ - ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ (video)



Η Ελλάδα βρίσκεται πλέον ΕΠΙΣΗΜΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ!!!

ΟΙ ΗΠΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!!!

Το Κατοχικό σχέδιο προβλέπει!!!








1] Δημιουργία ομάδας επιτροπείας,που θα περιλαμβάνει,την ομάδα εποπτείας,το συντονιστικό όργανο που θα βρίσκεται πάνω από τον πρωθυπουργό.

2] Την υψηλή εποπτεία του ελέγχου εξουσίας,θα έχει ένα ...

Χρυσάφι να πιάνεις, χώμα να γίνεται!!!!!!!!!!!!

Photo: NRCS Soil Health/Flickr

Η Γαλικία είναι μια από τις αυτόνομες κοινότητες της Ισπανίας. Πάνω, ψηλά, στη βορειοδυτική άκρη, ατενίζει τον Ατλαντικό. Με περισσότερες από 700 παραλίες, αιωνόβια δάση και τοπία που μελώνουν τα μάτια, αποτελεί ταξιδιωτικό προορισμό για φυσιολάτρες 
Με μια πολύ τραβηγμένη σύγκριση, μπορείς να την παρομοιάσεις με τη Χαλκιδική. 
Με μια πιο προσεκτική ανάγνωση της παρακάτω ιστορίας θα βρείτε πολλές ομοιότητες με τις Σκουριές. Τον ίδιο συσχετισμό έκανε πριν δύο εβδομάδες η τοπική εφημερίδα Xornal Galicia.
Όταν ο ...

Το Βίντεο που ΠΡΕΠΕΙ να ΞΑΝΑΔΟΥΝ ΟΛΟΙ οι ΕΛΛΗΝΕΣ!

...

Ακόμα κι αν το χετε δει....

Το νερό..νεράκι..

..
Nα δούμε όλοι το βιντεάκι...

Η ΕΕ διαλύεται,η Αριστερά…κοιμάται!

Η ΕΕ διαλύεται,η Αριστερά…κοιμάται!  του Γιώργου Δελεαστίκ

Το φαινόμενο παρουσιάζει εξαιρετικό πολιτικό ενδιαφέρον. 

Το ευρώ, από τη μία πλευρά, αποδεικνύεται εξαιρετικά αποτελεσματικό όπλο για την καθυπόταξη όλων των χωρών της Ευρώπης στο Τέταρτο Ράιχ της Γερμανίας με αντάλλαγμα για τις επί μέρους αστικές τάξεις την καταβαράθρωση των μισθών και την κατάλυση των εργασιακών σχέσεων του 20ού αιώνα. 

Από την άλλη, το ευρώ οδηγεί σε παροξυσμό τις αντιθέσεις μεταξύ των αστικών τάξεων της ευρωζώνης και της ΕΕ γενικότερα, με αποτέλεσμα να γίνεται πλέον ανοικτά λόγος για διάλυση και εξαφάνιση του κοινού νομίσματος, αλλά και για ...

- "Μπαμπά ο ελέφαντας πετάει;" Κομμουνιστικό ανεκδοτάκι...!!


 


Είναι ο πατέρας ο κομμουνιστής με το παιδάκι του στο σαλόνι. Σε
κάποια στιγμή τον ρωτάει ο πιτσιρικάς:
       - "Μπαμπά ο ελέφαντας πετάει;"
       Και αυτός απαντάει:
       - "Όχι παιδί μου δεν πετάει"
       Ύστερα από 5 λεπτά πάλι το παιδί:
       ... - "Ο ελέφαντας σίγουρα δεν πετάει;"
       Και απαντάει πάλι:
       - "Ναι παιδί μου σίγουρα"
       10 λεπτά πιο μετά: