# #

25 Ιαν 2019

Τι αναφέρει η προφητεία για τη Συμφωνία των Πρεσπών;

Αποτέλεσμα εικόνας για Τι αναφέρει η προφητεία για τη Συμφωνία των Πρεσπών;

Δείτε...

Συγχαρητήρια και με τις υγείες μας.

Δημοκρατία επιπέδου Σκοπίων (η δική μας)…



Τι έγινε και αίφνης ο κ. Μητσοτάκης ανέκρουσε πρύμναν για την κατάθεση της πρότασης μομφής; 
Τον έπιασε ο κ. Πάιατ και του είπε «δεν είναι τώρα ώρα για τέτοια, Κούλη!»;

Δεν αποκλείεται! – άλλωστε ο κ. Νίμιτς δεν είναι που δήλωσε απευθυνόμενος στο προτεκτοράτο… συγγνώμην στην Μπανανία, ότι «αν απορριφθεί η Συμφωνία οι συνέπειες θα είναι βαθιές» (και θα αλλάξει πάλι κόμμα ο κ. Παπαχριστόπουλος);
Πάντως, όπως λέμε και στον Βορειοανατολικό Πύργο Ηλείας, «αν δεν ταιριάζαμε, δεν θα συμπεθεριάζαμε». 
Είδε ο Τσίπρας τον ορυμαγδό αθλιότητας και σαπίλας στο «βασίλειο της Μακεδονίας», τις συναλλαγές, την εξαγορά βουλευτών, το κουρέλιασμα και του δικού τους Συντάγματος, το ανθυποβαλκανικό αλισβερίσι των κομπασήδων, τον χορό των πρακτόρων και σου λέει...

Αυτοί είναι οι 153 βουλευτές που εκχώρησαν το όνομα...

Αποτέλεσμα εικόνας για Αυτοί είναι οι 153 βουλευτές που εκχώρησαν το όνομα

Από σήμερα, η ΠΓΔΜ, με τη σύμφωνη γνώμη της Ελλάδας, μετονομάζεται σε «Βόρεια Μακεδονία», και ανοίγει ο δρόμος για την άμεση ένταξη της γειτονικής χώρας στο ΝΑΤΟ.

Η λίστα των 145 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ:

24 Ιαν 2019

Παπανδρέου-Σαμαράς-Τσίπρας, η ελληνική ‘ντριμ-τιμ’ της πολιτικής ψευτιάς και της οικονομικής και κοινωνικής καταστροφής

“Οι ‘επιτυχίες’ των μνημονίων εκτόξευσαν το χρέος στο 182.2% του ΑΕΠ”!
Αποτέλεσμα εικόνας για Οι επιτυχίες των μνημονίων εκτόξευσαν το χρέος στο 182.2% του ΑΕΠ!
  • Σε επίπεδα ρεκόρ το δημόσιο χρέος της Ελλάδας, μετά την ολοκλήρωση του 3ου Μνημονίου
  • Παπανδρέου-Σαμαράς-Τσίπρας, η ελληνική ‘ντριμ-τιμ’ της πολιτικής ψευτιάς και της οικονομικής και κοινωνικής καταστροφής
  • Ερώτηση Νίκου Χουντή σε Κομισιόν
Πώς είναι δυνατόν μια χώρα με μη βιώσιμο χρέος να εφαρμόζει τρία Προγράμματα Προσαρμογής, σχεδιασμένα από την Ευρωπαϊκή Ένωση, την ΕΚΤ και το ΔΝΤ, να έχει γονατίσει ένας λαός με τις πολιτικές λιτότητας, απορρύθμισης και ιδιωτικοποιήσεων, που εφαρμόζονται εδώ και οκτώ χρόνια, και το δημόσιο χρέος, αντί να μειώνεται, να...

ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΥΖΩΝΟΥΣ... Ξεσηκωμός αγροτών για την εκχώρηση της Μακεδονίας: Έκλεισαν τα σύνορα με Σκόπια - Ένταση με αστυνομία - Δείτε ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ



Κλειστά είναι αυτή την ώρα και όλη την ημέρα σήμερα τα σύνορα με τα Σκόπια στους Ευζώνους από εκατοντάδες Έλληνες των γύρω περιοχών που ..

22 Ιαν 2019

Το Πολιτικό Κόμμα Ελλήνων Σερβίας

Στο γειτονικό –και πάντοτε σαγηνευτικά όμορφο- Βελιγράδι, εδώ και ένα περίπου έτος (7η Μαρτίου, 2017), συγκροτήθηκε και νομίμως παρεμβαίνει ένα νέο πολιτικό κόμμα.
Αποτέλεσμα εικόνας για Το Πολιτικό Κόμμα Ελλήνων Σερβίας

Και για να προλάβω τις απορίες που θα γεννηθούν, συναφώς με το ενδιαφέρον που μπορεί να παρουσιάζει ένα νέο κόμμα στην Σερβία για ένα Ελληνικό Μέσο Ενημερώσεως, να πούμε ότι πρόκειται για το Πολιτικό Κόμμα Ελλήνων Σερβίας (Грађанска Ctранка Грка Србије).
Ο εν λόγω νεοσύστατος σχηματισμός, σύμφωνα με την ιδρυτική διακήρυξή του, αποτελεί την συγκροτημένη πολιτική έκφραση των Σέρβων πολιτών με ελληνική ..

Άγιο Όρος:Σώζει “Μακεδονία”, ξεπουλώντας στην Εldorado Gold δάσος για ρίψη αποβλήτων


Το Άγιο Όρος που στέλνει αντιπροσωπεία στο «συλλαλητήριο τη Μακεδονία» δεν έχει καμία ευαισθησία όταν η μονή Ιβήρων δίνει δάσος στην καναδική Eldorado Gold για να υλοτομηθεί και να γίνει τοξική χαβούζα αποβλήτων της εξόρυξης.
Στις 22 Ιουλίου 2016 δημοσιεύθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ η Έγκριση επέμβασης σε, δημόσιες και μη δημόσιες, εκτάσεις δασικού χαρακτήρα για την υλοποίηση του έργου »ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΕΣ–ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΚΑΣΣΑΝ∆ΡΑΣ» (Υποέργο »Μεταλλευτικές Εγκαταστάσεις Σκουριών.
Oι «μη δημόσιες εκτάσεις» της παραπάνω απόφασης αφορούν 100 στρέμματα από τα 924 στρέμματα του..

Μέσα στους κουκουλοφόρους ήταν και κουκουλοφόροι της Novartis;



Η κυβέρνηση πέτυχε τον στόχο της: σήμερα η συζήτηση γίνεται με επίκεντρο τους χρήσιμους χρυσαυγίτες, τους χρήσιμους μπάχαλουςκαι τους επιτήδειους πράκτορες – όχι όμως για το μήνυμα του συλλαλητηρίου.
Μέσα στους κουκουλοφόρους ήταν και κουκουλοφόροι της Novartis; - Media

Ήμουνα νιoς και γέρασα(σχήμα λόγου το δεύτερο σκέλος της φράσης), αλλά σαράντα χρόνια τώρα στο κουρμπέτι, όποτε γινόταν κάποια μεγάλη κινητοποίηση, είτε για εργασιακά θέματα είτε για πολιτικά (όπως οι αντιμνημονιακές κινητοποιήσεις) είτε για εθνικά, όπως τώρα με το Μακεδονικό Zήτημα,πάντα κάποιοι γνωστοί άγνωστοι έκαναν τις διαδηλώσεις μπάχαλο, η αστυνομία εξανέμιζε το μήνυμα των διαδηλώσεων μέσα σταδακρυγόνα και, στη συνέχεια, όλη η συζήτηση στα ΜΜΕ (κυρίως τα αργυρώνητα) ξεδιπλωνόταν περί το μπάχαλο κι όχι περί το μήνυμα.
  
Το τραγικό πλέον είναι ότι την ...

21 Ιαν 2019

Επιστολή του Stefen G. Miller: "Παιονία..όχι Μακεδονία"


Stephen Miller : «Να γιατί η Μακεδονία είναι ελληνική» - Τι έλεγαν οι ΗΠΑ για την περιοχή το 1944
Ο διάσημος Αμερικανός Καθηγητής Αρχαιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Μπέρκλευ Στέφεν Μίλλερ, με μνημειώδη επιστολή του, προς το επίσημο Περιοδικό του Αμερικανικού Αρχαιολογικού Ινστιτούτου «Archaeology Magazine», ξεσκεπάζει τους σφετεριστές της Ιστορικής Αλήθειας και με αδιαμφισβήτητα επιστημονικά επιχειρήματα, καταρρίπτει απόλυτα τους ισχυρισμούς των Σκοπίων, περί του δήθεν δικαιώματός τους να αποκαλούνται «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και «ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ» !
Ειδικότερα, ο διάσημος Καθηγητής, με αφορμή προκλητικό άρθρο του Δημοσιογράφου Matthew Brunwasser για τα Σκόπια, υπό τον τίτλο "Letter From Macedonia: Owning Alexander", που δημοσιεύθηκε στο προηγούμενο τεύχος Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου του καταξιωμένου αμερικανικού περιοδικού «Archaeology», ανατρέπει με γραπτή επιστολή του το «θεμελιώδες ιδεολόγημα» των Σκοπίων, τεκμηριώνοντας πως η περιοχή εκείνη ήταν η Παιονία και πως δεν έχουν δικαίωμα άρα οι σημερινοί Σκοπιανοί κάτοικοί της, να αποκαλούν το κράτος τους «Μακεδονία», αλλά ούτε και τους εαυτούς τους «Μακεδόνες», όπως δεν μπορούν να το κάνουν λόγου χάρη και «οι...