# #

20 Μαρ 2013

Ακόμη είστε στις καρέκλες σας πολιτικοί ανδρείκελα;



ΝΑΙ! Βρέθηκε ένα μικρό νησάκι κάπου σε μια άκρη της Μεσογείου να πει βροντερό ΟΧΙ στο να γίνει προτεκτοράτο.
 Μέχρι και οι κυβερνητικοί βουλευτές της Κύπρου που έως και σήμερα το πρωί σε κυπριακά και ελληνικά κανάλια έλεγαν για την αναγκαιότητα της υπερψήφισης του πλάτσικου στους λογαριασμούς των Κυπρίων, αλλιώς οι επιπτώσεις θα είναι χειρότερες(!), αναγκάστηκαν να απόσχουν για να μην ρεζιλευτούν, να μην στιγματιστούν με την ρετσινιά του προδότη της χώρας τους, μπροστά στην κατακραυγή!
Και ω του θαύματος!!!

Αντί η Κύπρος να έχει εξαφανιστεί από τον χάρτη αυτήν την στιγμή, όλοι στην Ευρώπη έχουν στραφεί εναντίον της παράλογης απόφασης του προχθεσινού Eurogroup, για το οποίο ακόμη δεν μάθαμε ποια ήταν η θέση της Ελλάδας του Σαμαρά και του Στουρνάρα.
Η Κύπρος υπάρχει ακόμη! Δεν καταστράφηκε και δεν βγήκε από το ευρώ λέγοντας όχι. Τα σούπερ μάρκετ έχουν ακόμη το γάλα των παιδιών τους και τα φαρμακεία έχουν φάρμακα για τους αρρώστους…
Σκούζουν τα γιουσουφάκια του Δ΄ Ράιχ, τύπου Μπάμπη, ότι οι Κύπριοι πολιτικοί προτίμησαν να υπηρετήσουν τα αφεντικά τους στις τράπεζες (!!!???) παρά το καλό του τόπου τους, που είναι η προτεκτορατοποίηση της μεγαλονήσου. Αποσβολωμένοι, μικροί και γελοίοι κάθονται οι πολιτικοί και χάσκουν τις εξελίξεις.
Μετά από όλα αυτά πώς μπορούν οι προδότες της ελληνικής Βουλής που έχουν υπερψηφἰσει οχι ένα αλλά 3 μνημόνια συν μεσοπρόθεσμα, επικαιροποιήσεις κτλ, να βρίσκονται ακόμη στις θέσεις τους; Πώς τολμάει ακόμη ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Οικονομίας να λένε για μονοδρόμους των μέτρων; Γιατί ακόμη και τώρα το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πώς θα φάνε της κυπριακές τράπεζες στην Ελλάδα; Σε ποιους τις τάξανε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.