# #

16 Μαΐ 2015

Τι λένε τα κανάλια στα οποία εμφανίζεται σχεδόν καθημερινά ο ..υπουργός?

Η Προπαγάνδα έχει και τα όριά της...

Kαρκινογόνος ουσία στις κάψουλες του Espresso...???

Ιλιγγιώδη ποσά από το μάρκετινγκ των ανταγωνιστικών εταιριών για να διαφημισθούν οι κάψουλες (κυρίως του espresso) καφέ που υπόσχονται στα γρήγορα ένα σφηνάκι από την αγαπημένη συνήθεια εκατομμυρίων πολιτών σε ολόκληρο τον κόσμο.

Κι όμως εδώ παραμονεύει μια τοξική-καρκινογόνα παγίδα.

Ο καφές που φτιάχνεται σε μηχάνημα με κάψουλες, περιέχει πολλαπλάσια συγκέντρωση από φουράνιο –ένα τοξικό, καρκινογόνο συστατικό- από αυτόν που φτιάχνουν οι απλές καφετιέρες. Οι υψηλότερες συγκεντρώσεις βρέθηκαν στις κάψουλες του..

Οι εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου στην Κατερίνη.



Σάββατο 16-05-2015

18:00 Εκδήλωση για την Ημέρα της Ευρώπης στο Διεθνές Ίδρυμα Μεγάλου Αλεξάνδρου (Ζαγοράκης και Rehhagel)
19:00 Παρουσίαση βιβλίου Κ. Ακριβού στο κτήμα Μπέλλου.
20:00 Διεθνής Έκθεση φωτογραφίας με θέμα τον..

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;;;



Χωρίς άλλα Σχόλια.....

Καλά εκεί στη Γερμανία δεν έχουν Ποτάμια;


Και πάλι καλά να λέμε. Πάλι καλά που δεν ζήτησαν οι Ποταμίσιοι να απαγορευθεί η είσοδος του Γλέζου στην Γερμανία. Πάλι καλά που δεν του ζήτησαν να το βουλώσει επιτέλους με τις γεροντικές του εμμονές που αποτελούν τροχοπέδη στην εισροή γερμανών τουριστών στα ελληνικά θέρετρα.


 
Γιατί εδώ που τα λέμε βρε αδερφέ μου Χανς, που να βρεις την όρεξη να απολαύσεις μια χωριάτικη και δυο ρετσίνες στο Ημεροβίγλι όταν έρχεται ο άλλος μέσα στην ίδια σου την Βουλή και ξύνει πληγές που τις έχουμε ξεχάσει ακόμα κι εμείς οι παραποτάμιοι Έλληνες. 

Έτσι θα κάνουμε προκοπή; 
Έτσι θα αντιμετωπίζουν τα γκαρσόνια μας και οι ρεσεψιονιστ τους τουρίστες; 

Από πότε έγινε κρίσιμο εθνικό θέμα ο ΠΑΟΚ ρε σεις;

c2
«Θέλω να πω προσωπικά ευχαριστώ στην ομάδα του πρωθυπουργού Τσίπρα και ένα ευχαριστώ στην ομάδα του Καμμένου. Αυτοί που υποσχέθηκαν και το κάνανε πράξη. Αυτή είναι η κύρια διαφορά τους από τους άλλους». Τάδε έφη Ιβάν Σαββίδης, ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ. 
Γιατί ευχαρίστησε τις «ομάδες» Τσίπρα και Καμμένου; Επειδή με τη χθεσινή Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου επέτρεψαν στην ΠΑΕ του κ. Σαββίδη να πληρώσει μόνο 10.886.000 ευρώ από τα συνολικά ..

Η καμπάνια που δεν αντέχει η Γερμανία…

zoi isixos
«Θα κλιμακωθεί σε όλη την Ευρώπη, αλλά και μέσα στη Γερμανία η καμπάνια της Ελλάδας για τα εγκλήματα της Γερμανικής κατοχής στην Ελλάδα, ώστε να μάθουν όλοι τι υπέστη η χώρα μας και γιατί δεν μπόρεσε ποτέ να ορθοποδήσει μετά τις γερμανικές θηριωδίες.
Αυτά και πολλά άλλα ήταν ανάμεσα στις καταπληκτικές απαντήσεις που έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Κώστας Ήσυχος στο αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκυτο ΝΒC και άφησε να φανεί μέρος της τακτικής της Ελλάδας απέναντι στον ανηλεή οικονομικό πόλεμο που έχει ξεκινήσει η Γερμανία στην Ελλάδα,εδώ και αρκετό καιρό με στόχο να την καταστήσει αποικία χρέους,την οποία θα ελέγχει η ίδια.
Δεν είναι καθόλου τυχαία:

Προειδοποίηση Λαβρόφ: Απειλείται έκρηξη στα Βαλκάνια


Την ανησυχία του για τις εξελίξεις στα Βαλκάνια εξέφρασε ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ στις συναντήσεις που είχε στο Βελιγράδι με την πολιτική ηγεσία της Σερβίας.
Κατά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Σερβίας Τόμισλαβ Νίκολιτς αναφέρθηκε στην κατάσταση στην ΠΓΔΜ και γενικότερα στα Βαλκάνια, τονίζοντας ότι "υπάρχει κίνδυνος να αντιμετωπιστούν νέες καταστροφές".
"Μας ανησυχεί η αυξανόμενη ...

Ελεγχόμενη χρεοκοπία χωρίς Grexit: Το χειρότερο σενάριο για την Ελλάδα....ΔΕΙΤΕ

Ένας αθόρυβος, αργός θάνατος


Καθώς πλησιάζουμε προς το τέλος της 4μηνης εκεχειρίας μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών, η μάχη γίνεται όλο και πιο σκληρή, όπως αναμένονταν. Δεν βρίσκεται μόνο η Ελλάδα σε δύσκολη θέση, όπως πολλοί πιστεύουν, αλλά και οι ευρωκράτες, καθώς φαίνεται να έχουν περιορισμένες επιλογές που θα τους επέτρεπαν να κρατήσουν ζωντανούς τους αρχικούς τους σχεδιασμούς.

Μια απορριπτέα επιλογή για τον "αυτοκράτορα" Ντράγκι, θα ήταν να απελευθερώσει την ροή της μαζικής ποσοτικής χαλάρωσης και προς την Ελλάδα, προκειμένου να αποφύγει περαιτέρω επικίνδυνη αβεβαιότητα. 

Προς το παρόν, το πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης κατευθύνεται προς όλα τα μέρη της ευρωζώνης εκτός της Ελλάδας, η οποία πρέπει να "τιμωρηθεί",

15 Μαΐ 2015

ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ! Γερμανός δικαστής: Εύλογες οι ελληνικές απαιτήσεις για τις αποζημιώσεις









Γερμανός δικαστής του Ανώτατου Διοικητικού Δικαστηρίου, χαρακτηρίζει εύλογη την ελληνική διεκδίκηση των αποζημιώσεων και του αναγκαστικού κατοχικού δανείου, σύμφωνα με δημοσίευμά του περιοδικού Der Spiegel με τίτλο «Δίκαιες απαιτήσεις».

 Ο δικαστής Ντίτερ Ντάιζεροτ, τόνισε ότι «αρκετά στοιχεία συνηγορούν υπέρ του ότι πρόκειται για δάνειο», και χαρακτηρίζει εύλογη την ελληνική απαίτηση για την αποπληρωμή του. Προσθέτει δε ότι θα μπορούσε να ικανοποιηθεί και το αίτημα για ..

Τέσσερις μήνες μετά τις εκλογές, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι όλη μέρα στα κανάλια των ολιγαρχών που ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε, προεκλογικά και μετεκλογικά, πως θα τους διέλυε.

stai
Στην ανοιχτή επιστολή που έστειλε η Έλλη Στάη στον Αλέξη Τσίπρα, ζητώντας του να ανοίξουν δημόσιο διάλογο για την δημοσιογραφία, γράφει μεταξύ άλλων τα εξής:
«Γνωρίζω επίσης, ότι γνωρίζετε πολύ καλά, πως υπάρχουν πρόσωπα που υπηρετούν τη δημοσιογραφία με σωφροσύνη αλλά και τόλμη, ανυπότακτα προς κάθε εξουσία και πρόσωπα που την υπηρετούν με φανατισμό και δολιότητες. Πρόσωπα υποταγμένα σε κάθε εξουσία που συχνά είναι υπηρέτες πολλών αφεντάδων, με ό,τι αυτό σημαίνει…
Γνωρίζετε ότι ανήκω στην πρώτη κατηγορία, των ανεξάρτητων και ανυπότακτων προς κάθε εξουσία.»
Δεν θα σχολιάσω αυτό που έγραψε η Έλλη Στάη στον Αλέξη Τσίπρα.

Θέλω μόνο να επισημάνω πως,

ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ

Λαϊκή συνέλευση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Μαΐου, στις 11 το πρωί, στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου του Σιδ. Σταθμού , με θέμα τις παιδικές χαρές και άλλα προβλήματα της περιοχής.

Είναι η τέταρτη κατά σειρά λαϊκή συνέλευση στις γειτονιές και τα χωριά της Δημοτικής Κοινότητας Κατερίνης που υλοποιούν οι τοπικοί σύμβουλοι του «Άλλου Δρόμου», Τάσος Γιαμούζης, Σοφία Ελευθεριάδου και Κώστας Ζάννας. Η πρώτη αφορούσε την περιοχή των Χηράδικων, η δεύτερη την περιοχή ...

Γνωρίστε τον Γιάννη Στουρνάρα..."Πώς κατέστρεψε την Εμπορική"

Έχασε όλα τα διαθέσιμα της Εμπορικής Τράπεζας στο Χρηματιστήριο, με την αγορά να τον έχει χρεώσει με μεγάλες ευθύνες για τη φούσκα των ΑΘΗΝΑΪΚΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ του μεγαλοαπατεώνα ΠΩΛ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ !!!


ΖΗΜΙΑ 543.000.000 ΕΥΡΩ ΤΟ SUCCESS STORY 

ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ !!!


Αυτός ό κρατικοδίαιτος τύπος που παριστάνει τον τραπεζίτη,  που θεωρεί τον εαυτό του μέγα τεχνοκράτη και που κατέστρεψε την ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, σήμερα, υπό τον θεσμικό ρόλο του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, καταστρέφει με την ίδια τεχνογνωσία που απέκτησε στην Εμπορική, ολόκληρο το ελληνικό τραπεζικό σύστημα και την εθνική μας οικονομία !!!

Η κυβέρνηση, είναι αλήθεια, δεν μπορεί να τον ξηλώσει, λόγω του αυτοδιοίκητου και της ανεξαρτησίας της ΤτΕ.

Μπορεί όμως να ζητήσει την..

Οι ευεργετικές ιδιότητες των λειψάνων και το θαύμα...του Λένιν


Σε μια κίνηση με ιστορικούς και ιδεολογικούς συμβολισμούς προχώρησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με σκοπό να κατευνάσει τα αριστερά εσωκομματικά πνεύματα που ανήσυχα παρατηρούν το τελευταίο διάστημα μια ύποπτη στροφή προς τον χριστιανορθόδοξο μυστικισμό και τη θρησκοληπτική λατρεία λειψάνων, εξασφαλίζοντας την περιφορά της μούμιας του Λένιν για μια εβδομάδα σε ολόκληρη τη χώρα.
Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Επικρατείας, κατά τη διάρκεια των συνεχόμενων συνομιλιών του Αλέξη Τσίπρα με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ο Έλληνας πρωθυπουργός ζήτησε από τον Ρώσο πρόεδρο να συνδράμει στην ηθική και οικονομική ανάκαμψη της χώρας μας με όποιον τρόπο μπορεί.
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν υποσχέθηκε, μεταξύ άλλων, έναν αγωγό, μια προκαταβολή για τον αγωγό,

Ζητείται Ψήστης σε γυράδικο στη Λεπτοκαρυά..



Καλέστε στο τηλέφωνο...

Στον Παπαδάκη των Κανάλων, "απολογείται" ο Υπουργός πρωί-πρωί



Δε νομίζω ότι υπάρχει έστω ένας πολίτης που επικροτεί τις συχνότατες εμφανίσεις των υπουργών στα κανάλια  και κυρίως ώρες εργασίας...

Στα κανάλια ειδικά των γνωστών...

Τρείς απατεώνες μεγαλοδημοσιογράφοι στο στόχαστρο των αρχών!

Τρείς απατεώνες μεγαλοδημοσιογράφοι στο στόχαστρο των αρχών!
ΠΟΙΟΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ;
Τρεις σοβαρές υποθέσεις, σχετιζόμενες άμεσα με τρεις δημοσιογράφους συστημικούς, οι οποίοι μάλιστα διακρίνονται για διαρκείς προβοκάτσιες σε βάρος και της κυβέρνησης και κάθε πολιτικού, δημοσιογραφικού, κοινωνικού παράγοντα που αντιτίθεται στα επαχθή μνημόνια, ελέγχονται από αρμόδιες υπηρεσίες.
Οι έγκυρες-διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν, ότι οι σχετικοί έλεγχοι έχουν προχωρήσει και αναμένονται οσονούπω αποκαλύψεις.
Πρόκειται για δημοσιογράφους οι οποίοι επί χρόνια και με ιδιαίτερη ένταση την τελευταία περίοδο «δίνουν ρέστα» στην υπηρεσία του καθεστώτος της αδιαφάνειας, διαπλοκής, συντήρησης των μνημονίων και –κατά τα άλλα- το παίζουν…

Ραχήλ Μακρή: Υπέρ των πολλών η ρύθμιση για την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης

Δεκτό κατά πλειοψηφία τόσο επί της αρχής όσο και στο σύνολο του έγινε το νομοσχέδιο για την κύρωση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που περιέχει την κατεπείγουσα ρύθμιση για τη βιωσιμότητα της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης. Τόσο ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός Βαγγέλης Αποστόλου όσο κι η βουλευτής Ραχήλ Μακρή τόνισαν την αναγκαιότητα της ρύθμισης και κατελόγισαν σοβαρές ευθύνες στις προηγούμενες κυβερνήσεις.
Το νομοσχέδιο υπερψήφισαν ο ΣΥΡΙΖΑ κι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, το Ποτάμι αποχώρησε, ΚΚΕ, Χρυσή Αυγή και ΠΑΣΟΚ ...

ΕΡΩΤΗΣΗ-ΒΟΜΒΑ ΤΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΓΙΑ MARFIN, ΛΑΪΚΗ, ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ, ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ........



............. ΚΑΙ ΒΑΤΟΠΕΔΙ !!!









...

Απίστευτο...ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ (ΔΑΠ) ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΡΥΘΜΙΚΑ:''ΓΕΡΟΥΝΤ,ΓΕΡΟΥΝΤ,ΓΕΡΑ,ΓΕΡΑ''(ΒΙΝΤΕΟ)


Φοιτητές της Ν.Δ. χορεύουν τον ύμνο του κόμματος:«Γερούντ, Γερούντ! Γερά, γερά!»


Και γιά όσους δεν κατάλαβαν εννοούν τον ...

14 Μαΐ 2015

Πιερία: «Θεϊκά» παράλια

Λεπτοκαρυά
Σε τούτη την εκτεταμένη ακτογραμμή της μακεδονικής γης που θεωρείται μία από τις πιο ενδιαφέρουσες της Μεσογείου, οι πλαγιές του θεοκατοίκητου Ολύμπου σβήνουν ομαλά στη θάλασσα αποκαλύπτοντας, σαν δώρα των θεών, κατάφυτα ακρογιάλια και υπέροχες παραλίες.

Αφήνοντας πίσω το ίσωμα της θεσσαλικής πεδιάδας και οδηγώντας με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, η στιβαρή σιλουέτα του Ολύμπου έρχεται ολοένα πιο κοντά και κυριαρχεί στην τοπιογραφία.
Ο αυτοκινητόδρομος τρέχει πάνω στη στενή λωρίδα γης που απλώνεται ανάμεσα στις πλαγιές του μυθικού βουνού και στο γαλάζιο της θάλασσας, διασχίζοντας μερικά από τα ομορφότερα ..

«Θα εξιχνιαστούν όλα τα εγκλήματα και θα αποδοθούν ευθύνες στο έγκλημα της ΑΤΕ. Ο μέγας, ο ανεξάρτητος διοικητής σήμερα της Τράπεζας της Ελλάδος, ως υπουργός Οικονομικών συμμετείχε στο μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης. Έκρινε σε μια νύχτα μη βιώσιμη την ΑΤΕ."

ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΣΥΜΠΡΑΤΤΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ.



Για ποινικές και πολιτικές ευθύνες "στριμώχνει" τον πρώην ΥΠΟΙΚ και νυν διευθυντή της Τράπεζας της Ελλάδος Γ.Στουρνάρα η κυβέρνηση για την κατάπτυστη συμφωνία-ντροπή εξωδικαστικού συμβιβασμού με την Siemens, αλλά και για την υπόθεση της ΑΤΕ.
 
Σημειώνεται ότι η κυβέρνηση επιθυμεί την παραίτησή του από την θέση του διευθυντή του ανώτατου τραπεζικού ιδρύματος της χώρας, αλλά αυτός παραμένει πεισματωδώς και διαθέτει και την στήριξη των δανειστών.
 
Η κυβέρνηση θεωρεί πώς ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας την υπονομεύει...

ΝΔ και Ποτάμι διαφωνούν με την τηλεοπτική κάλυψη της εξεταστικής για τα μνημόνια !!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ???

ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ !!!




Αντίθετη ήταν η ΝΔ και το Ποτάμι στην πρόταση να είναι ανοιχτή και τηλεοπτικά καλυπτόμενη η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τη διερεύνηση και διαλεύκανση των συνθηκών που οδήγησαν την Ελλάδα στο καθεστώς των Μνημονίων.

Στη πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής την Πέμπτη, που γίνεται κεκλεισμένων των θυρών και ασχολείται με διαδικαστικού χαρακτήρα θέματα, σημειώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες. η πρώτη διαφωνία μεταξύ των μελών της για το αν θα είναι ανοιχτές ή όχι οι συνεδριάσεις.
ΝΔ και Ποτάμι δήλωσαν «παρών» κατά την σχετική πλειοψηφία.
Η Ν.Δ. εκτίμησε ότι από την ώρα που δημοσιεύονται τα πρακτικά δεν χρειάζεται απευθείας μετάδοση των εργασιών της Επιτροπής, καθώς έχει εξασφαλιστεί η δημοσιότητα της Εξεταστικής.


Ωστόσο ..

Αλέξη,οι ψηφοφόροι δεν φοβούνται την ρήξη...την κωλοτούμπα φοβούνται





Τα ΜΜΕ θέλουν να προβάλουν μια στρεβλή εικόνα της κοινής γνώμης και αυτό δεν είναι πρωτόγνωρο.Έχουν όμως περάσει ανεπιστρεπτί οι εποχές που καθοδηγούσαν τον λαό.

Ο κόσμος είναι αποφασισμένος για μια ρήξη και δεν είναι μόνο ασκήσεις θάρρους...το εννοούν.
Αυτό που δεν θέλουν με τίποτα είναι μια άτακτη υποχώρηση...κοινώς κωλοτούμπα.


Η όλη αναμονή και το μούδιασμα που προκαλεί η διαπραγμάτευση δεν πρέπει με κανέναν τρόπο να ερμηνευτεί ως φόβος για την ρήξη αλλά φόβος για την κωλοτούμπα.

Μια ενδεχόμενη ρήξη δεν θα βγάλει κόσμο με ...

Οι «μάγισσες της νύχτας» που έσπερναν θάνατο...


Μαρία Ντόλινα, Υποδιοικητής Αεροπορικού Σμήνους του 125ου συντάγματος, Ηρωίδα της Σοβιετικής Ένωσης (1945). 

Οι ναζί της αποκαλούσαν «μάγισσες της νύχτας», οι γάλλοι πιλότοι από το σμήνος, «Νορμανδία-Νεμάν», «δαιμόνισσες της νύχτας», ενώ οι Ρώσοι,

Κατερίνη....Ανακοίνωση για τον τουριστικό κλάδο



Ξεκίνησε η διαδικασία προμήθειας του ειδικού θεωρημένου αυτοκόλλητο νόμιμης λειτουργίας για τις Επιχειρήσεις Ενοικιαζόμενων Δωματίων & Διαμερισμάτων για το έτος 2015.
Η διαδικασία προμήθειας του αυτοκόλλητο είναι: 

Ρ.Μακρή μέσα στο Σκάι: «Όλοι οι δημοσιογράφοι ελέγχονται από την προηγούμενη κυβέρνηση και από επιχειρηματίες»!! Είπε ότι λένε όλοι οι Έλληνες (vid)

Για νέα αήθη επίθεση κατά του συνόλου των δημοσιογράφων καταγγέλλει τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή η ΕΣΗΕΑ η οποία ξαφνικά...θίχτηκε γιατί κάποιος είπε την αλήθεια!
Αιτία, οι δηλώσεις της σε τηλεοπτική εκπομπή, όπου χαρακτήρισε τους δημοσιογράφους ως«ελεγχόμενους από την προηγούμενη κυβέρνηση» αλλά και από τους επιχειρηματίες.
Η βουλευτής Κοζάνης είπε συγκεκριμένα ότι όπως και στη Γερμανία ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ελέγχει τους δημοσιογράφους έτσι και στην Ελλάδα οι δημοσιογράφοι ελέγχονται από την προηγούμενη κυβέρνηση.
«Ελέγχονται δηλαδή όλοι οι δημοσιογράφοι της χώρας;» αντέδρασε η Άννα Μπουσδούκου.
«Φυσικά ελέγχεστε,

Τελειώστε τον Βενιζέλο! Πλήρωσε κάθε υποβρυχιο 100 εκ. ευρώ πάνω από τον Άκη!

Αλέξη, τελείωνε τον Βενιζέλο! Πλήρωσε κάθε υποβρυχιο 100 εκ.!Ευρώ πάνω από τον Άκη!
Ο φάκελος βρίσκεται ήδη στην δικαιοσυνη, από τον υπουργό άμυνας, Πάνο Καμμένο.
Πολλοι βουλευτές της ΝΔ, πριν τις εκλογες του 2012, προσέγγισαν ορθότατα το σκανδαλο Βενιζέλου – Σάφα – Γερμανών. Ο Αργύρης Ντινόπουλος ορθότατα έγραφε πως το σκάνδαλο Βενιζέλου είναι δυο φορές χειρότερο από του Άκη.
Τότε γιατι ο Βενιζέλος ειναι ακόμα έξω, ενώ ο Άκης και η συζυγος του σαπίζουν στην φυλακή; Μα επειδή ο Άκης αποδείχτηκε ερασιτέχνης, με το πανηγύρι των αντισταθμιστικών, την ίδια στιγμή που ο Βενιζέλος πανηγύριζε πως τα κατάργησε!
Εδώ κρύβεται όλο το «μυστικό» Βενιζέλου. 
Όλη η συμφωνία του Άκη, με υλικά και υποβρύχια παραδομένα, με αντισταθμιστικά, μίζες και σκάνδαλα, ανέβασε το τελικό κόστος ανά υποβρύχιο, στα ...

Ο πολύς Μ.Σούλτς ομολογεί:"GREXIT ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΩΝ"

Ο πολύς Μ.Σούλτς (της εξωτερικής τρόικας) ομολογεί: 

"Αν η Ελλάδα βγει από την Ευρωζώνη καταστραφήκαμε..."


Σε μία παραδοχή, που σίγουρα σκέφτονται πολύ στις Βρυξέλλες και το Βερολίνο και μοιάζει με εφιάλτης αλλά θέλουν να κρύψουν πίσω από τα νταηλίκια που πουλούν στην ελληνική κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό, προχώρησε ο πολύς Μάρτιν Σούλτς. Τί είπε με λίγα λόγια; «Πως αν η Ελλάδα βγει από το ευρώ, καταστραφήκαμε».
 
Παραχωρώντας συνέντευξη στην εφημερίδα FAZ, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που έχει παίξει έναν περίεργο ρόλο και σίγουρα όχι θετικό για τη χώρα μας, απάντησε σε ερώτηση τι θα συμβεί αν η Ελλάδα φύγει από την Ευρωζώνη ως εξής :

Περίθαλψη για όλους τους ανασφάλιστους


Oι αναπληρωτές υπουργοί ασφάλισης Δημήτρης Στρατούλης, Υγείας Α. Ξανθός, Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θ. Φωτίου και Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γ. Κατρούγκαλος που υπογράφουν την ΚΥΑ «Ρυθμίσεις για τη διασφάλιση της πρόσβασης των ανασφάλιστων στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας» τόνισαν ότι αυτό το μέτρο αποτελεί αδήριτη κοινωνική ανάγκη, καθώς εξαιτίας των μνημονιακών πολιτικών έμειναν ανασφάλιστοι χιλιάδες έλληνες είτε επειδή έμειναν άνεργοι, είτε επειδή έκλεισαν τις επιχειρήσεις τους.
Ειδικότερα ο Δ. Στρατούλης υπογράμμισε ότι ...

Κυβέρνηση: "Διαπραγμάτευση, τέλος! Οτι δώσαμε, δώσαμε. Πολιτική λύση ή ρήξη"!


Σκληραίνει η κυβέρνηση την στάση της στην διαπραγμάτευση και μετά την λήξη του κυβερνητικού συμβουλίου ξεκαθαρίζει στους δανειστές ότι οι συζητήσεις στο τεχνικό επίπεδο έφτασαν στα όρια τους και το λόγο έχουν οι πολιτικοί ηγέτες.
Οπερ σημαίνει ότι δεν πρόκειται να υπάρξει πλέον καμία υποχώρηση από ελληνικής πλευράς και αν δεν δεχθούν πολιτική λύση οι δανειστές "κλείνοντας" τα μάτια σε κάποιες επιμέρους ρυθμίσεις, τότε πάμε σε...

13 Μαΐ 2015

Να μην παραχωρήσουμε το όνομα και την ιστορία της Μακεδονίας σε ένα μόρφωμα, το οποίο σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχει.

Η κόλαση στα Σκόπια και ελληνικά συμφέροντα

Οι φονικές συγκρούσεις ανάμεσα στους Αλβανούς ενόπλους και στους Σκοπιανούς αστυνομικούς στο Κουμάνοβο έρχονται να προστεθούν στη μακρά σειρά ένοπλων παρεμβάσεων των Αλβανών εις βάρος της εδαφικής ακεραιότητας της ΠΓΔΜ. 

Από το 2001 όταν η αλβανική κοινότητα, που αριθμεί το 30% του συνολικού πληθυσμού, εξεγέρθηκε και αυτονομήθηκε, οι δυτικές επαρχίες του γειτονικού μας κράτους δεν ελέγχονται από την κυβέρνηση των ψευδομακεδόνων. 

Η αλβανική σημαία κυματίζει στο Τέτοβο, στη Στρούγκα, στο Ντέμπαρ, τα αλβανόφωνα σωματεία αρνούνται να παίξουν ποδόσφαιρο με τις ομάδες των Σλάβων, η Ιλλυρίδα έχει ανακηρυχθεί ήδη υποψήφια προς απόσχιση αλβανική περιοχή και η συμφωνία της Αχρίδος του 2001 απλώς συγκαλύπτει την προφανή κατάσταση διαλύσεως του κράτους.

Ο αλβανικός άνεμος είναι ισχυρός και έχει τη σιωπηρή στήριξη των ΗΠΑ. 

Από τη στιγμή που αποσχίσθηκε το Κόσοβο από τη Σερβία με τις ευλογίες της Δύσης, το επόμενο βήμα, αργά ή γρήγορα, θα υλοποιηθεί. Θα αποσχισθούν οι αλβανικές περιοχές από την ΠΓΔΜ και το υπόλοιπο κομμάτι θα αναζητήσει την τύχη του. Να επιβιώσει μόνο του δεν μπορεί. Το πιθανότερο θα είναι να μοιρασθεί μεταξύ ..

Στους δήμους παραχωρούνται οι παραλίες

Ευεργετική είναι για τους δήμους η τροποποίηση που επήλθε στις ρυθμίσεις για την απευθείας παραχώρηση στους δήμους, με αντάλλαγμα, του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού, παραλίας, καθώς και όχθης και παρόχθιας ζώνης μεγάλων λιμνών και πλεύσιμων ποταμών. Μάλιστα, οι τροποποιήσεις φαίνεται ότι διευκολύνουν αιτήματα δημοτικών αρχών, τα οποία αποδέχθηκε η ...

ΗΠΑ και Ευρωπαίοι διπλωμάτες θα αναγκαστούν να απαντήσουν επιτέλους σε μια ερώτηση: Ποιος έχασε τα Βαλκάνια;

RTX1ATV0A1

Οι διαδηλώσεις στην πΓΔΜ είναι μόνον η αρχή

Κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, 350 μίλια νοτιότερα, οκτώ αστυνομικοί σκοτώθηκαν μαζί με 14 ύποπτους τρομοκράτες σε μια ορμητική οπλομαχία κοντά στα διεθνή σύνορα που δημιουργήθηκαν μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και που οι ριζοσπάστες πλέον δεν τα αναγνωρίζουν.
Άλλη μια μέρα στη Συρία ή στο Ιράκ; Όχι, αυτό συνέβη στην Ευρώπη, σε απόσταση μιας εύκολης ημερήσιας οδήγησης από τη Βιέννη. Η πρώτη επίθεση, στο Ζβόρνικ, μια πόλη στην Σερβική οντότητα της Βοσνίας,

Ο μεγαλύτερος ψεύτης όλων των εποχών

Χόρτασε τους Έλληνες ψέματα χθες ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

 ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ στον ΕΝΙΚΟ του ΝΙΚΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ !!!




Με το μεγαλύτερο ψέμα της βραδιάς να είναι ότι οι τράπεζες, χάρη στις ενέργειες της δικής του κυβέρνησης, δεν επισπεύδουν πλέον πλειστηριασμούς στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας !!!

Ευτυχώς όμως που τα..

12 Μαΐ 2015

Δημοσιογράφος κάνει ρόμπα τον πολιτικό απατεώνα Ε. Βενιζέλο (Βίντεο)

Είναι εντυπωσιακό πόσο μεγάλος πολιτικός απατεώνας είναι ο υπό προθεσμία αρχηγός του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος. Εχει πραγματικό ταλέντο να λέει τα μεγαλύτερα ψέματα με την απόλυτη φυσικότητα.

Πολλά σημεία της συνέντευξης που έδωσε στον Νίκο Χατζηνικολάου θα μπορούσαμε να σχολιάσουμε στα οποία δεν έλεγε απλώς ανακρίβειες αλλά καραμπινάτα ψέματα.

Τα προσπερνάμε όμως –άλλωστε για την εμπλοκή του στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ και στις προμήθειες πολεμικών εξοπλισμών έχουμε γράψει πολλές φορές-  και στεκόμαστε μόνο σε ένα σημείο στο οποίο υποτιμούσε κατάφωρα την νοημοσύνη των τηλεθεατών που παρακολουθούσαν την εκπομπή.

Προφανώς ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ποντάροντας στην άγνοια των τηλεθεατών πήρε υπό την προστασία του τον..

Κύριε Δήμαρχε....Ένα φράγκο η βιολέτα, τσιγκολελέτα, τσιγκολελέτα.



Είδαμε στη σελίδα του Δήμου Κατερίνης να αναρτάται η συνέντευξη του Δημάρχου Σάββα Χιονίδη. Συχνά επίσης διαβάζουμε δελτία τύπου που εξυμνούν το έργο δημοτικών συμβούλων της διοίκησης. Θα θέλαμε όμως ειλικρινά να δούμε στη σελίδα του Δήμου - η οποία δεν είναι η προσωπική κανενός- και την αντίθετη άποψη. 

Της αντιπολίτευσης, των πολιτών, των κινημάτων, τα όσα προβλήματα αναπαράγονται στον τοπικό τύπο. 
Προφανώς η σελίδα του Δήμου είναι για να ενημερώνει διεξοδικά τον πολίτη, έτσι δεν είναι; 

Έτσι όμως αλαζονικά, όπως συμπεριφέρεσαι, θα με αναγκάσεις να συμφωνήσω μαζί σου σε αυτό που εσύ ο ίδιος αναφέρεις στην τελευταία σου συνέντευξη...

Ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας...."Η Βλακεία δε φιμώνεται"

BLOCK_ADONIS

ΜΥΣΤΑΓΩΓΙΑ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΣΙΤΣΑΝΗ




Όπως ταίριαζε στον μεγάλο μας λαϊκό μουσικό δημιουργό
                   
Αν έπρεπε με πέντε λέξεις να περιγράψει κανείς το προχθεσινό αφιέρωμα στο Βασίλη Τσιτσάνη, που πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κέντρο Κατερίνης, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης εκατό χρόνων από τη γέννησή του, θα έγγραφε...

Πολύ γέλιο... Στο Ελλαδιστάν

Όλυμπος: γεμάτος μυστικά και μυστήρια...

Απόκρημνες κορυφές, βαθιές χαράδρες, αλπικά λιβάδια και πυκνά δάση, συνθέτουν αυτό το σπάνιο γλυπτό που ονομάζεται Όλυμπος.

Αντικρίζοντας το βουνό και τις κορυφές του αλλά κυρίως ανεβαίνοντας στον Όλυμπο, νιώθεις πως οι θεοί ποτέ δεν έφυγαν από τα παλάτια τους. Η μεγαλειώδης και μυστηριώδης ατμόσφαιρά του γέννησε θεούς, μούσες, πολιτισμούς.

Οι θεοί του Ολύμπου μαζί με όλους τους θρύλους ανύψωσαν την ανθρώπινη υπόσταση εκφράζοντας την ελευθερία, την αναζήτηση και την αισιοδοξία της Ελληνικής ψυχής.

Είτε πρόκειται για ανεξήγητα φυσικά φαινόμενα ή ακόμα και για ...

Έχει γίνει ένα στρατηγικό λάθος που δεν θα πρέπει να μετατραπεί σε ιστορικό λάθος


Ο τρόπος που η κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας (σ.σ.: ένας όρος που δεν πολυακούγεται τελευταίως) διαπραγματεύθηκε με τους δανειστές (τοκογλύφους) μετά τις εκλογές και έως σήμερα την οδήγησε σε θέσεις ασθενέστερες από εκείνες που κατείχε την επαύριο των εκλογών. Το συμπέρασμα αυτό βγαίνει αβίαστο και στέκει εδραίο, αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος - και στην πολιτική εκείνο που μετράει είναι το ...

Αγωνιώντας για το μέλλον του Πιερικού...


Αγωνιώντας για το μέλλον του Πιερικού και με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις που αμαυρώνουν την ιστορία της κορυφαίας ομάδας της Πιερίας, το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Πιερικού σε έκτακτη συνεδρίαση το απόγευμα της Δευτέρας 11 Μαΐου 2015, ασχολήθηκε με τα διαδραματιζόμενα στις τάξεις του συλλόγου αλλά και το διαφαινόμενο αγωνιστικό αβέβαιο μέλλον της ομάδας της Κατερίνης.
Οι παλαίμαχοι αφού 
κατέθεσαν τις απόψεις και τον προβληματισμό τους, ζητούν από όλους τους εμπλεκόμενους συναίνεση , ηρεμία και ρηξικέλευθες –έστω στο παρά πέντε- αποφάσεις, ώστε να μην αμαυρωθεί ...

Ο μεγαλύτερος θερινός κινηματογράφος στην Ελλάδα στους Νέους Πόρους!


Ο μεγαλύτερος θερινός κινηματογράφος στην Ελλάδα!

«Η κρίση θέλει επίθεση, πάντα όμως σε συνετά πλαίσια και με κινήσεις καλά μελετημένες. Είμαστε μια επιχείρηση νοικοκυρεμένη με άκρως επαγγελματικό προσανατολισμό»

Ήταν δυο χρόνια περίπου πριν όταν δυο επιχειρηματίες, ο ένας από την..

Αν η Eldorado παραβιάζει τη σύμβαση, κλείστε την... χθες!




Η δήλωση του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος κ. Τσιρώνη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ότι η εταιρεία Ελληνικός Χρυσός παραβιάζει τη συμβασή της με το Δημόσιο και ότι “αν θέλαμε, αύριο το πρωί την κλείναμε” άναψε φωτιές και προκάλεσε εύλογη οργή στους κατοίκους της Χαλκιδικής που αγωνίζονται για τη σωτηρία του τόπου τους

Ωστόσο εκτός από τη δήλωση Τσιρώνη , από τις πρώτες δηλώσεις του Υπουργού κ. Λαφαζάνη για τις Σκουριές “Είμαστε απολύτως αντίθετοι και θα εξετάσουμε τις επόμενες κινήσεις μας” μέχρι σήμερα, το Υπουργείο άφηνε να εννοηθεί ότι ΘΕΛΕΙ να σταματήσει την καταστροφική “επένδυση” της Ελληνικός Χρυσός, αλλά δεν είχε βρει τη νομική “φόρμουλα” να το κάνει. Ότι δηλαδή υπήρχε η πολιτική βούληση, αλλά του έλειπαν τα νομικά εργαλεία.
 
Χθες το πρωί, ο Αναπληρωτής Υπουργός μας αποκάλυψε ακριβώς το αντίθετο: ότι υπάρχει η νομική βάση αλλά δεν υπάρχει η πολιτική βούληση.
 
Με το συμπάθιο,

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΥ....

«Χρονιά Αγροτικών Έργων - Αγροτικές ασφαλτοστρώσεις αξίας 1.000.000 ευρώ στη Δημοτική Ενότητα Δίου»



   Σημαντικούς καρπούς απέφερε η προσπάθεια της δημοτικής αρχής του Δήμου Δίου – Ολύμπου, που είχε σπεύσει να καταθέσει στα τέλη του 2014 πέντε (5) ολοκληρωμένες προτάσεις ένταξης στο πρόγραμμα χρηματοδότησης του «Αλέξανδρος Μπαλτατζής -Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013» », από τις οποίες οι τέσσερεις εκπονήθηκαν εντός είκοσι ημερών από την ανακοίνωση του προγράμματος.
Οι εγκεκριμένες προτάσεις, αλλά και οι προς έγκριση, προσδίδουν σημαντική αναβάθμιση στην ποιότητα των υποδομών του αγροτικού κλάδου, που τα τελευταία χρόνια είχε παραμεληθεί.
Συγκεκριμένα,

To πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ


 
  To πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο προέκυψε κατόπιν αρχαιρεσιών
που πραγματοποιήθηκαν στην ΕΝΩΣΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ.
Η σύνθεσή του έχει ως εξής:

ΣΤΈΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ.."Μάνα, μητέρα, μαμά"




Μάνα, μητέρα, μαμά. 
Τρεις λέξεις που κλείνουν μέσα τους ομορφιά, τρυφερότητα, και αγάπη. 
Η «μητέρα», βιολογική και μη, αποτελεί ίσως την πιο σημαντική παρουσία στη ζωή του ανθρώπου. Μια ύπαρξη γλυκιά και ανιδιοτελής. Είναι εκεί όταν τη χρειαζόμαστε, πρόθυμη να μας ακούσει και να μας δώσει τις συμβουλές της, τη φροντίδα της, την αγκαλιά της, να μας θρέψει και να μας ηρεμήσει, να διώξει μαγικά τον φόβο και τον πόνο μας.
Η μητέρα ήταν,