# #

16 Ιαν 2016

Μαρκήσιος ντε Σαντ. . . . ο "Θεϊκός Μαρκήσιος"

Φανταστικό πορτραίτο του ντε Σαντ από τον H. Biberstein (1830)

Ο Ντονασιέν Αλφόνς Φρανσουά Κόμης ντε Σαντ ευρύτερα γνωστός ως Μαρκήσιος ντε Σαντ (όπως ονομαζόταν πριν το θάνατο του πατέρα του και τη λήψη του τίτλου του κόμητος), επικαλούμενος από τους θαυμαστές του ο "Θεϊκός Μαρκήσιος", ήταν Γάλλος συγγραφέας και φιλόσοφος με ηδονιστικές κυρίως και αθεϊστικές θεωρήσεις.

Η φιλοσοφία του πρεσβεύει μία ακραία μορφή ελευθερίας, η οποία συνδέεται άμεσα με την ηθική ελευθεριότητα,...

Κλειστά όλα τα οινοποιεία στις 25 Ιανουαρίου αντιδρώντας στον άγριο διωγμό της "πρώτη φορά αριστερά"-κυβέρνησης

Σημειωτέον ότι τη διευκόλυνση πρωτίστως των μικρών οινοποιείων στο πλαίσιο της αποτελεσματικότερης εφαρμογής των νέων φορολογικών μέτρων θα εξετάσει το υπουργείο Οικονομίας, όπως δήλωσε ο αρμόδιος υπουργός Γιώργος Σταθάκης σε άλλη συνάντηση που είχε με εκπροσώπους της ΕΔΟΑΟ.

Πάντως, σε κοινή ανακοίνωσή τους, ΕΔΟΑΟ, ΚΕΟΣΟΕ και ΣΕΟ τονίζουν ότι «κλιμακώνουν τις αντιδράσεις τους οι..

Σε στείρωση των προσφύγων προχωρά η Ευρωπαϊκή Ένωση

giagiades lesvos

Σε στείρωση των προσφύγων θα προχωρήσει η Ευρωπαϊκή Ένωση, μετά την απόφαση της κυβέρνησης της Δανίας να κατάσχει τα μετρητά και τα τιμαλφή των προσφύγων.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου, Ρούντολφ Ες, η στείρωση των προσφύγων θα αποτρέψει τον πολλαπλασιασμό τους και την μετάδοση ασθενειών, ενώ θα αποφευχθεί και το ...

Γιατί τα κοστούμια βγήκαν να διαδηλώσουν μετά από 6 χρόνια κρίση;

Και τα κοστούμια έχουν ψυχή

Και τα κοστούμια έχουν ψυχή

Η πρόσφατη πανδικηγορική-επιστημονική πορεία που πραγματοποιήθηκε έναντι στο νέο σχέδιο νόμου του Ασφαλιστικού παρουσίασε μεγάλη προσέλευση και δέχθηκε πληθώρα κομπλιμέντων για το καλόγουστο ( ή μη) ντύσιμο των διαδηλωτών.
Εκτός των πολλών θετικών σχολίων, ήμουν δέκτης και πολλών σχολίων όπως «Γιατί τα κοστούμια βγήκαν να διαδηλώσουν μετά από 6 χρόνια κρίση; 
Ξαφνικά θυμήθηκαν πως προσβάλλονται; 
Αφού μπορούν να ζήσουν πλουσιοπάροχα μάλιστα, ζητώντας (ακόμα και σήμερα) αμοιβές των 1.000 ευρώ !!!»
Θα σας σοκάρω....

Οι Έλληνες είναι ο πιο αισιόδοξος λαός του κόσμου...Και ΝΑΙ,υπάρχει ο Αι-Βασίλης

optimism

Ο ξεσηκωμός δικηγόρων, γιατρών, μηχανικών, αγροτών και εκπαιδευτικών για το Ασφαλιστικό αποδεικνύει πως η μάχη για τη σύνταξη δεν χάθηκε και πως οι Έλληνες θα παλέψουν για τη σύνταξή τους, μέχρι θανάτου.


Ο ξεσηκωμός των Ελλήνων -σε συνδυασμό με την πρωθυπουργία Τσίπρα και την ανάδειξη στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας ενός νέου, άφθαρτου και γενναίου πολιτικού, του Κυριάκου Μητσοτάκη- οδηγούν στο συμπέρασμα πως..

Αύριο στη Λεπτοκαρυά....

Σήμερα στην Κατερίνη...


Πόσοι Έλληνες Επιστήμονες εργάζονται στη Γερμανία; Πόσα χρήματα ξόδεψε η Ελλάδα για τις σπουδές τους και τώρα τους διώχνει ;

ΥΜΝΟΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ: 

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΡΟΙ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ



Σχόλιο...Η μετανάστευση εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού προς τις χώρες της δυτικής Ευρώπης και ιδίως προς την Γερμανία είναι ένα σκάνδαλο μεγατόνων που κανείς δε μιλάει. Για κάθε επιστήμονα έχει επενδυθεί στη Πατρίδα μας το ποσό των 200.000 €, που σημαίνει ότι με την μετανάστευση να υπάρχει μια ¨κρυφή¨ μετακίνηση πόρων, μια ¨κρυφή¨ χρηματοδότηση από την χώρα μας στην Ευρώπη και δη στη Γερμανία. Αν πολλαπλασιάσετε τον αριθμό των Ελλήνων μεταναστών  με αυτό το ποσό θα δείτε την τρομακτική αφαίμαξη που υφίσταται η Πατρίδα μας. Και μην παραμυθιάζεστε με αυτά που σας πασάρουν οι Γερμανοί, περί αμοιβαίας ωφέλειας των δύο χωρών. Μην ξεχνάτε πως οι Έλληνες επιστήμονες είναι από τους κορυφαίους στο κόσμο. Μην περιμένετε κάποιο πολιτικό λαμόγιο, που μας έχουν κάτσει στο σβέρκο, να θίξει αυτό το ζήτημα.

Στα τέλη του 2013 εργάζονταν στην Βόρεια Ρηνανία - Βεστφαλία της Γερμανίας ...

15 Ιαν 2016

Πώς η Ελλάδα κυνηγούσε τον Καζαντζάκη για να μην πάρει το βραβείο Νόμπελ!

Η ματαίωση της απονομής του Νομπέλ στον Καζαντζάκη υπήρξε σαφώς ελληνικός άθλος.
Η ιστορία της διεκδίκησης, της αναμενόμενης οριστικής θετικής απόφασης και τελικά της ματαίωσης της απονομής του Βραβείου Νομπέλ στον Νίκο Καζαντζάκη κράτησε 11 ολόκληρα χρόνια. 
Θεωρώ ότι το είχαμε μέσα στα χέρια μας. Και το σκοτώσαμε. Ολα αυτά τα χρόνια, 1946-1957, η Ελλάς όχι μόνο κυνηγούσε τον Καζαντζάκη να μην πάρει το Νομπέλ, αλλά σε αντιπερισπασμό προέβαλλε άλλο συγγραφέα... αξιότερό του. Και απαξίωνε τον άξιο. Ουσιαστικά τον εξέβαλε από τον προθάλαμο της βράβευσης.
Χαρακτηριστική είναι η φράση του Αλμπέρ Καμύ, ο οποίος πήρε το Νομπέλ το 1957, σε γράμμα του προς την Ελένη Ν. Καζαντζάκη:

Τέλος οι καλλιέργειες από τους αγρότες με απόφαση Eurogroup – Σκλάβοι για πάντα λόγω έλλειψης τροφίμων και…τα μεταλλαγμένα έρχονται


Με απόφαση Eurogrop και με πρωταγωνιστές από την Ελληνική πλευρά τον σημερινό πρόεδρο της ΤτΕ και τότε υπουργό οικονομικών και τον συνήθη ύποπτο, Γερμανό Υπουργό οικονομικών και πρόεδρο της Γερμανικής τράπεζας WfW Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
Σε εννέα χρόνια από τώρα θα υπάρχουν μόνο τέσσερις εταιρείες, που θα αναλαμβάνουν την καλλιέργεια, παραγωγή, επεξεργασία των αγροτικών προϊόντων, τα οποία θα διοχετεύουν σε μία μόνο εταιρεία, με σκοπό να τα..

Αναλυτικός κατάλογος των κερατάδων

keratad
Ο Σάρλ Φουριέ απάντησε νωρίς στο ψευτοδίλημμα της Σορβόννης, πολιτισμός ή βαρβαρότητα. Για τον Φουριέ, ο πολιτισμός και η βαρβαρότητα είναι συνώνυμες έννοιες. Διαπίστωσε αυτός ο πιστός άπιστος, ότι στην κοινωνία της εποχής του κυριαρχούσε η αισχρή υποκρισία που εξευτέλιζε και διέσυρε τα ανθρώπινα αισθήματα, χωρίς να τιμά όπως της αξίζει, την αναγκαιότητα μιας σεξουαλικής υγιεινής.
Κατά τη γνώμη του ο ερωτισμός αλλά και τα...

Χαρά του εθνικιστή οι «Ομαδικοί βιασμοί» της Κολωνίας― κι ας ήταν παραμύθια...


Το παραμύθι πως την Πρωτοχρονιά βιάστηκαν και παρενοχλήθηκαν ομαδικά από μετανάστες λευκές γυναίκες που βγήκαν να διασκεδάσουν το ακούσαμε κι από τα ΜΜΕ που (μάθετέ το πια εσείς που ακόμα ενημερώνεστε από αυτά) ποτέ δεν τσεκάρουν πριν σερβίρουν ειδήσεις που θίγουν όποιον δεν έχει δύναμη να μηνύσει.

Ο μύθος του σκούρου βάρβαρου που ποθεί να μαγαρίσει τη λευκή γυναίκα, δυστυχώς καλά κρατεί κι οι εθνικιστές ξέρουν να τον πλασάρουν όποτε δουν τη συμπόνοια και τη λογική να κερδίζουν έδαφος. 

Τώρα αποκαλύπτεται πως ήταν ψέμα, τρεις καταγγελίες που  για πολύ συγκεκριμένο σκοπό φούσκωσαν και ταξίδεψαν ως κρατικές τηλεοράσεις κρατών σαν την Ουγγαρία. Μα όπως γίνεται πάντα με τη συκοφαντία, η ζημιά έγινε.  Η λάσπη αυτό το ιδίωμα έχει, κολλάει. Τι κι αν εγώ, που από την αρχή δεν τα πίστεψα, σας φέρνω αποδείξεις πως ήταν ψέματα; Το ξέρουμε κι εσείς κι εγώ, πως αυτοί οι ψεύτικοι ομαδικοί βιασμοί της Πρωτοχρονιάς μπήκαν ήδη στη συλλογική μνήμη και στο μέλλον θα αναγκαζόμαστε να τους διαψεύδουμε ξανά και ξανά. 


Δε θα μεταφέρω εδώ τις αθλιότητες εθνικιστικών ιστολογίων. Σας δίνω ένα δείγμα μόνο από μεγάλα ειδησεογραφικά sites (Ναι, πάλι η..

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας γίνεται ο 27ος δήμος της Β. Ελλάδας που με απόφασή του δημοτικού συμβουλίου λέει Όχι στον χρυσό.


Ενσωματωμένη εικόνα 1
Το ∆ηµοτικό Συµβούλιο, Νεας Προποντίδας µετά από διαλογική συζήτηση, αφού έλαβε υπόψη του, τις διατάξεις του Ν.3463/2006 και του Ν. 3852/2010,
αποφασίζει οµόφωνα:

Εγκρίνει την έκδοση του ακόλουθου ψηφίσµατος:

«Εµείς, οι ∆ήµαρχοι των ∆ήµων της Μακεδονίας και της Θράκης,

Δήμος Δίου-Ολύμπου...Ποιας μορφής θα είναι η συνεργασία του Δήμου με το Κέντρο Υγείας;

Πρωτοφανής.....Αντιδήμαρχος!!
Φωτογραφία του χρήστη Συνδυασμός Ευθύνης - Γιώργος ΦαρμάκηςΥποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Δίου Ολύμπου.

Με έκπληξη διάβασα την ανακοίνωση του αντιδημάρχου και αναπληρωτή δημάρχου Δίου-Όλυμπου κ. Νικολάου Λάππα για τη συνεργασία του Δήμου με το Κέντρο Υγείας Λιτοχώρου σχετικά με τα ιατρεία που θα λειτουργήσουν από το Φεβρουάριο του 2016 στο Κέντρο Υγείας. 

Εύλογα λοιπόν τα παρακάτω ερωτήματα:

Ποιάς μορφής θα είναι η συνεργασία του Δήμου με το Κέντρο Υγείας; 

Θα πληρώνει ο Δήμος τους γιατρούς;

Βρίζονται γιατί… συμφωνούν! Και επειδή συμφωνούν πολύ, γι’ αυτό θα βρίζονται και πολύ.


Ο ΣΥΡΙΖΑ και η Ν.Δ. ψήφισαν το ίδιο Mνημόνιο. Ψήφισαν την ίδια δανειακή σύμβαση. Συμφώνησαν στο ίδιο κείμενο της 13ης Ιουλίου, αφού προηγουμένως είχαν συμφωνήσει και σε αυτό της 20ής Φεβρουάριου.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ και η Ν.Δ. (μαζί με το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι) υπέγραψαν ότι η κυβέρνηση – η όποια μονοκομματική, δικομματική, οικουμενική κυβέρνηση: 

Για το ..Δαφνί

Το φρενοκομείο χτίστηκε με κληροδότημα του Χίου φιλάνθρωπου Τζωρτζή Δρομοκαίτη (που πέθανε το 1880) έξω από την Αθήνα, κοντά στη μονή Δαφνίου, γι' αυτό και πολλοί το λένε και "Δαφνί". Ο Σουρής δεν άφησε την ευκαιρία που του ΄δινε το γεγονός και το ..... καυτηρίασε δεόντως....... Απρίλης 1884
alt

Ώ Έορτή των Έορτών... Ώ ευτυχής ημέρα! 
Ώ! τώρα πρέπει ο καθείς του Άστεως πολίτης 
να βάλει στο μπαλκόνι του μια κόκκινη παντιέρα 
με μια χρυσήν επιγραφή «Ζωρζής Δρομοκαΐτης». 
Ναι! τώρα πρέπει στολισμός με δάφνες και μυρσίνες, 
ναι! τώρα πρέπουν κανονιές, φανάρια και ρετσίνες. 

Φρενοκομείο κτίζεται και στη σοφήν Έλλάδα! 
α! ο Θεός εφώτισε τον..

Τρωγονται τα βελανιδια...?


Ναι, και δεν είστε ζώα όταν τρώτε βελανίδια, όταν τρώτε ζώα μήπως είστε? 
Και νομίζετε ότι με το ΔΝΤ θα την βγάλετε καθαρή ? 
Μάλλον θα σας χρειαστεί σύντομα ! 

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι άρχισαν να ενδιαφέρονται για τις άγριες τροφές που μας προσφέρει η φύση. Μέσα στον χρόνο οι διάφοροι πολιτισμοί έμαθαν την διαδικασία να κάνουν ορισμένες τροφές πιο εδώδιμες και εύγεστες τροφές. Πάντοτε διερωτόμουν τι τρώγανε οι πρωτόγονοι πολιτισμοί, ειδικά αν δεν είχαν ανεπτυγμένη γεωργία. Πάντα ρωτούσα τους φίλους μου και τους συγγενείς...
«γιατί δεν βλέπουμε μπρόκολα η ντομάτες, σπανάκι, μπιζέλια η κολοκύθια να φυτρώνουν άγρια στα δάση και τα χωράφια ? Από πού ήρθανε ? 

14 Ιαν 2016

Ποιος είπε ότι οι δεξιοί δεν έχουν χιούμορ?



μια νέα εποχή για τη σάτιρα γλυκοχαράζει...

Λάκης : Ο γητευτής των οργισμένων

U49-Livitsanos-2-686x1024
Ο πολιτικός λόγος του Λάκη Λαζόπουλου έχει δύο διαχρονικά και αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά: εφάπτεται με χαρακτηριστική ευκολία στις μύχιες αγωνίες, στις αδυναμίες, στους φόβους, στα άγχη και τις ανασφάλειες ενός ευρύτατου λαϊκού κοινού και ταυτόχρονα τα τρέφει. Συμβάλλει στη δημιουργία ενός πολιτικού ακροατηρίου που είναι μονίμως οργισμένο, αλλά ποτέ δεν εξεγείρεται. Ό,τι ακριβώς χρειάζονται, δηλαδή, κόμματα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ.
H ζωή και το επίπεδο διαβίωσης του Λάκη Λαζόπουλου, του σατιρικού καλλιτέχνη, όπως επιλέγει να αποκαλεί τον εαυτό του, προφανώς δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτήν του λεγόμενου «μέσου Έλληνα». 
Ο τελευταίος δεν διαθέτει τα εισοδήματα που ο Λαζόπουλος απέκτησε μεσουρανώντας στα θεατρικά αλλά κυρίως στα τηλεοπτικά δρώμενα των τελευταίων δεκαετιών, δεν έχει υπάρξει μέλος διοικητικού συμβουλίου τηλεοπτικού καναλιού, δεν έχει παίξει σε διεθνείς κινηματογραφικές παραγωγές, δεν ήταν προσωπικός φίλος πρωθυπουργών, δεν του έχει ζητηθεί να γίνει υπουργός ή ευρωβουλευτής, δεν διαθέτει στους κύκλους του εγχώριους μεγιστάνες.
Όμως,

Ο Γ.Βαρουφάκης στο Βερολίνο: Η ανακοίνωση του κόμματός του θα γίνει απέναντι από τα γραφεία του Β. Σόιμπλε!


Η ανακοίνωση του νέου πανευρωπαϊκού κόμματος του πρώην υπουργού Οικονομικών της Ελλάδας Γ. Βαρουφάκη θα γινει από το Βερολίνο στις 9 Φεβρουαρίου από τον ίδιο απέναντι από τα γραφεία του Γερμανού ΥΠΟΙΚ Βόλφγκανγκ Σόιμπλε!
Πρόκειται για μια πολύ έξυπνη και "θορυβώδη" πολιτική κίνηση  του πρώην πολιτικού ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά πόσο σημαντικές είναι οι σημειολογικές κινήσεις καθώς έτσι αποτυπώνονται για πάντα στο υποσεινήδειτο των πολιτών.
Το κόμμα αυτό θα είναι πανευρωπαϊκό και θα μετέχει στις εθνικές εκλογές στα ευρωπαϊκά κράτη και, φυσικά στην Ελλάδα όταν γίνουν.
Καθώς από την ανακοίνωση μας χωρίζει πλέον διάστημα μικρότερο από ένα μήνα, τις επόμενες μέρες θα πυκνώσουν και οι διαρροές για τις λεπτομέρειες του χαρακτήρα και της οργάνωσης του νέου κόμματος. 
H κίνηση αυτή του Γ.Βαρουφάκη θέλει να καταδείξει δύο πράγματα:

Τι έχει γράψει ο Νταβούτογλου στο βιβλίο του για το Αιγαίο;



Η περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου: Το Αιγαίο και η Κύπρος
Το Αιγαίο και η Κύπρος κατά τη διάρκεια του Ψυχρού πολέμου αποτέλεσαν δύο σημαντικά σημεία της επικαιρότητας, που ενδιαφέρουν άμεσα τη θαλάσσια περιοχή εγγύς της Τουρκίας, χωρίς να έχει μειωθεί ποτέ η σημασία τους. Η παγκόσμια και περιφερειακή συγκυρία που άλλαξε κατά τη μεταψυχροπολεμική περίοδο προσέθεσε νέα στοιχεία στη σημασία που έχουν αυτά τα δύο σημαντικά σημεία της επικαιρότητας από την πλευρά της Τουρκίας. Στην κορυφή αυτών των νέων στοιχείων διακρίνονται το νέο πεδίο αλληλεπίδρασης και η στρατηγική διάρθρωση, που αναφέραμε παραπάνω.
Τα ζητήματα του Αιγαίου και της Κύπρου,

Βαρουφάκης...Χαίρομαι που αποκαλύπτεται ποιος σχεδίασε, ενορχήστρωσε και επέβαλε τα capital controls.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης απάντησε στα λεγόμενα του Στουρνάρα περί εισβολής στο Νομισματοκοπείο, τονίζοντας ότι αποκαλύφθηκε ποιος σχεδίασε, ενορχήστρωσε και επέβαλε τα capital controls


Αναλυτικά το σχόλιο του Γιάνη Βαρουφάκη:
«Με ενδιαφέρον διαβάζω ότι ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας (ΤτΕ) είχε
πληροφορίες ότι κάποιοι, προφανώς ανόητοι, σχεδίαζαν «εισβολή» στο
Νομισματοκοπείο. Αναρωτιέμαι ποιοί ήταν αυτοί και γιατί οι συγκεκριμένοι
πληροφοριοδότες του κ. Διοικητή, αλλά και ο ίδιος, έκριναν σκόπιμο να μην
πληροφορήσουν επ’ αυτού τον Υπουργό Οικονομικών και την κυβέρνηση.
(Εκτός αν εννοεί, οπότε τον προκαλώ να το δηλώσει δημοσίως, ότι τα σχέδια
αυτά εκπονήθηκαν από τον Υπουργό Οικονομικών, τον Πρωθυπουργό και/ή
το λοιπό οικονομικό επιτελείο.)


Όσο για το άτυπο διπλό νόμισμα, αξίζει να σημειωθεί πως αυτό ακριβώς έχει

η χώρα σήμερα! Με απόφαση μάλιστα της ΤτΕ της..

Τραβεστί Πατέρες......



Θα 'ρθεί καιρός που θα αλλάξουν τα πράγματα. 
Να το θυμάσαι Μαρία.

Θυμάσαι Μαρία στα διαλείμματα εκείνο το παιχνίδι 

που τρέχαμε κρατώντας τη ...

13 Ιαν 2016

Δεν κέρδισε μόνον ο Κυριάκος Μητσοτάκης...Κέρδισε και ο Αλέξης Τσίπρας.


Κυριάκος Μητσοτάκης


Δεν ξεκαθαρίζει η «ταυτότητα» της Νέας Δημοκρατίας, ξεκαθαρίζει ίσως, ωστόσο, η ατζέντα της. Δεν θα είναι πια τόσο στο προσκήνιο μια λαϊκιστική Δεξιά που θόλωνε τη σκληρή νεοφιλελεύθερη γραμμή με λαϊκιστική ρητορική, που ούτε ο Αντώνης Σαμαράς θα μπορούσε να είχε απαρνηθεί ούτε, βεβαίως, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Κι εδώ είναι που φαίνεται πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είναι ο μόνος κερδισμένος...

Ο γόνος ενός από τα δυο μεγάλα πολιτικά τζάκια της δεξιάς παράταξης βρίσκεται πλέον στο τιμόνι της Νέας Δημοκρατίας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κέρδισε τον ευνοούμενο του άλλου τζακιού, τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, μολονότι είχε ξεκινήσει από μειονεκτική θέση. Ο Β. Μεϊμαράκης φαίνεται πως δεν κατάφερε να ξεπλύνει την κηλίδα του «μεταβατικού», παρότι είχε την απόλυτη στήριξη του –κατά πολλούς φυσικού «ιδιοκτήτη» της δεξιάς παράταξης– Κώστα  Καραμανλή.
Η νικη του Κυριάκου μπορεί να φέρνει στον νου αβίαστα τη γνωστή ρήση πως η ιστορία επαναλαμβάνεται τη δεύτερη φορά ως φάρσα, όμως δεν είναι στην ουσία της καθόλου αστεία υπόθεση. 
Πάνω και πριν από όλα, σημαίνει πως η δεξιά παράταξη αποκτά έναν απροκάλυπτα νεοφιλελεύθερο αρχηγό,

Ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ

..U49-Cover-Website

Μετά τη συμφωνία του Ιουλίου, η χώρα κυβερνάται από το εσωτερικό κουαρτέτο που συγκροτούν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και ο εκδότης Νίκος Χατζηνικολάου, ως εκπρόσωπος των χρηματοδοτών του, Βαρδή Βαρδινογιάννη και Γιώργου Κουρή. 

Σε αυτόν τον πυρήνα προσαρτώνται πολιτικές δυνάμεις όπως του Πάνου Καμμένου και του Βασίλη Λεβέντη (ο οποίος,

Δεν είναι άνθρωποι στην Σελήνη, είναι το Δάσος στις Σκουριές.

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ

 Η ΑΛΉΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΠΟΥ ΤO ΒΑΦΤΙΣΑΝ «ΕΠΕΝΔΥΣΗ».


 Δεν είναι άνθρωποι στην Σελήνη, είναι το Δάσος στις Σκουριές.

Αρχές 2004 μόλις 90 μέρες πριν την πανωλεθρία του Παπανδρέου από τον Κώστα Καραμανλή, οι ΠΑΣΟΚοι που σήμερα λένε «Μαζί τα φάγαμε» και με τότε υφυπουργό Πάχτα (και μετέπειτα δήμαρχος της περιοχής) τρέχουν να προλάβουν να πουλήσουν τα Μεταλλεία Χρυσού στη Χαλκιδική για τις «δύσκολες» μέρες.

Δεν έβρισκαν ΚΑΝΕΝΑΝ ενδιαφερόμενο (κρατήστε το αυτό) στο διαγωνισμό εξπρές και βρέθηκε μόνον η Ελληνικός Χρυσός του ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ του ομίλου Γιώργου Μπόμπολα με αντίτιμο €11.000.000 χωρίς άδεια για εξόρυξη.

Το χαμηλό αντίτιμο ήταν, όπως έλεγαν τότε, για να προστατευθούν οι θέσεις εργασίας και φυσικά γιατί δεν τα ήθελε ΚΑΝΕΙΣ.

Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις, βρέθηκαν ενδιαφερόμενοι που πήραν το 30% της «Ελληνικός Χρυσός» το 2007 έναντι...

Βίβλος.....Μάθετε τι πρέπει να κάνετε, σύμφωνα με τα ιερά βιβλία της Ορθοδοξίας...


Ποιους να σκοτώνεις

–Το άτακτο και ανυπάκουο παιδί. Δευτερονόμιον 21: 20-21.

–Αυτούς που καταρρώνται ή χτυπούν τους γονείς των. Λευιτικόν 20: 9, Έξοδος 21: 15.

–Τους λάτρεις άλλων θεών. Δευτερονόμιον 13: 6-11.

–Τους πνευματιστές και τις μάγισσες. Λευιτικόν 20: 27, Δευτερονόμιον 13: 6-11, Έξοδος22: 18.


–Αυτούς που δεν πιστεύουν στον Χριστό (παραβολή). Λουκάς 19: 27.

–Αυτούς που εργάζονται τα ...

Είναι η πρώτη φορά που μια περιοχή μιας χώρας θα μεταφερθεί σε μια άλλη χώρα...

eldorado

Η Eldorado Gold μεταφέρει τις Σκουριές στην Βουλγαρία


Με μια αιφνιδιαστική κίνηση, η καναδική εταιρεία Eldorado Gold ανακοίνωσε πως σκοπεύει να μεταφέρει τις Σκουριές στην Βουλγαρία, ενώ σκέφτεται να μεταφέρει στην Βουλγαρία και την υπόλοιπη..

Απλά πράγματα, τρομαχτικά.




Πιστεύω σε έναν κόσμο που στα τραπέζια δεν θα ακούγονται οι χαρούμενες ιστορίες από τον στρατό, οι αποκάτω θα πάψουν επιτέλους να τσακώνονται και η Γώγου θα είναι στα 'σχολικά' βιβλία που θα διαβάζουν τα παιδιά μας.


Πιστεύω σε έναν κόσμο που δεν θα σπαταλάμε το χρόνο μας να ψάχνουμε διευθύνσεις για καταστήματα κράτησης κι ούτε θα βλέπουμε ρεζίληδες τύπους να χοροπηδάνε στις διαφημίσεις σαν παλαβοί. 


Πιστεύω σε έναν κόσμο που θα δουλεύουμε ...

Οποιος ελέγχει τα μίντια...

Το πε κι ο ποιητής. .. .


Έλλην Υπουργός : Ο τσάμπα μάγκας που κυβερνά, παρανομεί και κλέβει ελεύθερα και ανεξέλεγκτα...

Η πολιτική ευθύνη είναι ένα εφεύρημα του διαφθαρμένου πολιτικού συστήματος, προκειμένου να εξασφαλίσει την ισόβια ασυλία του...




Έλλην Υπουργός :
Ο τσάμπα μάγκας που κυβερνά, παρανομεί και κλέβει ελεύθερα και ανεξέλεγκτα, καλυπτόμενος από την κατάπτυστη ασυλία του άρθρου 86, που του δίνει τη δυνατότητα να κοροϊδεύει τους Πολίτες με το εφεύρημα των πολιτικών ευθυνών.






Τι σημαίνει άραγε πολιτική ευθύνη ;
Τι συνεπάγεται ;
Ποιά είναι δηλαδή τα έννομα αποτελέσματα που παράγει ;

12 Ιαν 2016

Σανό μας ταίζει ο "υπουργός της αριστεράς"




Κατρούγκαλος: "Πρώτη φορά θα έχουμε συνταξιούχους μιας ταχύτητας." 

και οι υπάλληλοι της Βουλής κύριε;

Τα παιδιά του ...Κυριάκου



Ο Κουλης την πρώτη μέρα που βγήκε διόρισε τον κολλητό του διευθυντή της ΝΔ
και τωρα μαζι θα μας...

Ως πότε θα δεχόμαστε να μας δίνουν το δικό μας χρήμα με το σταγονόμετρο και με ποιά δικαιολογία;


Αυτή η ειδεχθής αλητεία των κάπιταλ κοντρόλς πολύ δεν κράτησε;

Τόσο ηλίθιος λαός ραγιάδων είμαστε ώστε το χωνέψαμε κι αυτό; Το συνηθίσαμε;

Ως πότε θα δεχόμαστε να μας δίνουν το δικό μας χρήμα με το σταγονόμετρο και με ποιά δικαιολογία;

Τί θα μας πείτε για να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα, ώ κυβερνητικοί απατεώνες;
Φοβόσαστε τάχα την ρευστότητα των τραπεζών; 
Μα μόλις πριν λίγο δεν ανακεφαλαιοποιήσατε για τρίτη, τέταρτη φορά τις τράπεζες πάνω στο τομάρι μας; Χρεώνοντάς το σε  'μας;
Πού είναι όλο αυτό το χρήμα; Τόσο καθάρματα είσαστε πιά;

Ή μήπως φοβόσαστε την ''αθρόα φυγή κεφαλαίων'' στο εξωτερικό; 

Πόσο τυχαίοι είναι oι πρόσφατοι θάνατοι γιατρών ολιστικής,Ομοιοπαθητικής και γιατρών κατά των εμβολίων;


«Την πρώτη φορά είναι τυχαίο, τη δεύτερη φορά είναι σύμπτωση, την τρίτη, εχθρική ενέργεια.» – Ian Flemming,..

Ο δρ. Mitchell Gaynor, ογκολόγος από το Μανχάταν και ιδιαίτερα δημοφιλής συγγραφέας, ο οποίος θεράπευε τους ασθενείς του μέσω μουσικής, διατροφής, αλλά και με διαλογισμό, βρέθηκε νεκρός την Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου, στο εξοχικό σπίτι του στο Hillsdale, στη Νέα Υόρκη.

Η επίσημη ανακοίνωση που δόθηκε στον Τύπο ανέφερε ως αιτία θανάτου την αυτοκτονία, χωρίς όμως να δίνει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Το γεγονός αναστάτωσε την ιατρική κοινότητα, καθώς ο Gaynor δεν φερόταν να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας, ενώ το τελευταίο διάστημα είχε εμφανιστεί αρκετές φορές στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, με σκοπό την προώθηση του νέου του βιβλίου για τη διατροφογενετική, με τίτλο The Gene Therapy Plan.

Ο Gaynor, γιος οδοντιάτρου από το Δυτικό Τέξας, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους ασθενείς του, αλλά και σε μεγάλη μερίδα του κοινού των ΗΠΑ, καθώς μέσα από τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, αλλά και την πλούσια αρθρογραφία του, είχε οδηγήσει πολλούς στην ενασχόληση με την Ολιστική Ιατρική.

Υπήρξε ιδρυτής και πρόεδρος του..

"Το να ισχυρίζεται κανείς ότι η γη περιστρέφεται γύρω από τον ήλιο είναι τόσο εσφαλμένο, όσο το να υποστηρίζει ότι ο Ιησούς δεν γεννήθηκε από παρθένο". Ρομπέρτο Μπελαρμίνο (Καρδινάλιος και άγιος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας)




Στις 8 Ιανουαρίου του 1642 έφυγε από την ζωή ο Γκαλιλέο Γκαλιλέι.
Στην Ελλάδα είναι γνωστός ως Γαλιλαίος. 

Ήταν ένας Ιταλός αστρονόμος, φυσικός και μαθηματικός. Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε ούτε για τις εφευρέσεις του ούτε για τις βάσεις που έθεσε στη Μηχανική ανοίγοντας το δρόμο στον Νεύτωνα λίγα χρόνια αργότερα. Θα μιλήσουμε όμως για κάτι άλλο σημαντικότερο όλων. 

Ο Γαλιλαίος τόλμησε να υποστηρίξει την ηλιοκεντρική θεωρία του Κοπέρνικου δηλαδή ότι η Γη και οι άλλοι πλανήτες, στρέφονται γύρω από τον Ήλιο. Εκτός των άλλων είπε αυτό που παρατήρησε με το τηλεσκόπιο του, ότι ο Ήλιος έχει κάποιες κηλίδες στην επιφάνειά του και δεν είναι ομοιογενής! 

Εκείνη την εποχή η "χριστιανοκρατία" ακολουθώντας πιστά την Αγία Γραφή υποστήριζε ότι ο Ήλιος, η Σελήνη και τα άστρα γύριζαν γύρω από τη Γη, η οποία έμενε ακίνητη!!! Ποιός θα τολμούσε να έρθει σε αντίθεση με τις Γραφές και ποιός θα ήταν αυτός που θα έλεγε ότι ο Θεός έφτιαξε έναν Ήλιο με "ατέλειες"; 

Αποτέλεσμα;

Ένας κόσμος ανάποδα...



Όσοι δουλεύουν φοβούνται μη χάσουν τη δουλειά τους.

Όσοι δε δουλεύουν φοβούνται μη δε βρουν ποτέ δουλειά.


Όποιος δε φοβάται την πείνα, φοβάται το φαγητό.


Οι οδηγοί αυτοκινήτων φοβούνται να περπατήσουν και οι πεζοί φοβού...