# #

27 Σεπ 2014

Παρατηρητήριο ΤΑΙΠΕΔ: Δείτε στον χάρτη της Ελλάδας ότι ξεπουλιέται...!!!



Οτι ξεπουλιέται ΕΔΩ!

Παρατηρητήριο ΤΑΙΠΕΔ: 

Πολύτιμος οδηγός για την ενημέρωση και κινητοποίηση των πολιτών


Στη χαρτογράφηση περιουσιών του Δημοσίου που είναι προς πώληση (επικείμενες αποκρατικοποιήσεις) και που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) προχώρησε η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία.


Η αποτύπωση αυτή παρουσιάζεται στον διαδραστικό χάρτη με την ονομασία Παρατηρητήριο ΤΑΙΠΕΔ, όπου μπορεί κανείς να διαπιστώσει το μέγεθος των μελλοντικών αλλαγών και επιπτώσεων στον φυσικό πλούτο της χώρας, καθώς και την...

Χαιρετίσματα στην εξουσία...




26 Σεπ 2014

Έλα μονή στον τόπο σου !!! «Δωρεά» 1.400.000 ευρώ στην Ιερά Μονή Ιβήρων από την Hellas Gold


Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, πριν από δυο περίπου εβδομάδες πραγματοποιήθηκαν οι τυπικές διαδικασίες στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. για την ΔΩΡΕΑ ποσού € 1.400.000 από την Hellas Gold στην Ιερά Μονή Ιβήρων.
    
Η δωρεά δεν απορρέει βέβαια από τα ευλαβή αισθήματα των «επενδυτών», ούτε έγινε για να αναπέμπονται δεήσεις από τους μοναχούς υπέρ του προέδρου της Eldorado Gold και του συνεταίρου του, του προέδρου της ΑΚΤΩΡ. Άλλο έχουν...

Άδωνις..... για κλάματα

ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ.


ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ.
Υπάρχει ένα ζήτημα πολύ σοβαρό.  Κάτι που με τρελλαίνει πιο πολύ από όλα τα άλλα παρανοϊκά που συμβαίνουν γύρω μας, στην μεγάλη πορεία της κατάντιας όλου του λαού μας. Δεν είναι ούτε οι μνημονιακοί δημοσιογράφοι, ούτε η μνημονιακή κυβέρνηση, ούτε οι μνημονιακοί αφεντάδες... τίποτα από όλα αυτά.

Με τρελλαίνουν ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΓΟΝΕΙΣ. 
Είναι μια νέα φάρα ανθρώπων που αν δεν το έχετε καταλάβει είναι οι προστάτες της αθλιότητας σε κάθε κοινωνικό επίπεδο. Είναι οι άνθρωποι που χαίρονται που το παιδί τους βρήκε επί τέλους μια ΔΟΥΛΙΤΣΑ, και θα παίρνει ΕΝΑ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΑΚΙ. Το σπούδασαν, έβγαλε τα μάτια του για να το καταφέρει,

"Τζάμπα μάγκες"

Το ΔΝΤ «αδειάζει» την κυβέρνηση

Συνεχίζουμε κανονικά στο ελληνικό πρόγραμμα λέει ο εκπρόσωπος του Ταμείου

Ερωτηματικά προκαλεί για μια ακόμη φορά η σταθερή θέση του ΔΝΤ πως το πρόγραμμα στήριξης είναι συμφωνημένο να λήξει το Μάρτιο του 2016, θέτοντας ουσιαστικά νέα ερωτήματα για τις κινήσεις της κυβέρνησης, του ΥΠΟΙΚ συναρτήσει και της τελευταίας συνάντησης του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και της Καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ.

Για λογαριασμό του Ταμείου ο διευθυντής Εξωτερικών Σχέσεων, Τζέρι Ράϊς 

επεσήμανε πως δεν υπάρχει κάποιο επίσημο αίτημα πρόωρης λήξης του προγράμματος και έγινε πιο σαφής λέγοντας πως προσοχή του ΔΝΤ είναι εστιασμένη στην έκτη αξιολόγηση και ενδεχόμενη πρόωρη έξοδος της Ελλάδος από το πρόγραμμα του Ταμείου δεν..

24 Σεπ 2014

Αποκλειστική συνέντευξη της τέως αντιδημάρχου Δίου-Ολύμπου κ. Σοφίας Νούλα για το καυτό θέμα της ανταλλαγής των παραλιακών οικοπέδων που ζήτησε η μητρόπολη Κιλκισίου (και πήρε με άνεση) από την νέα διοίκηση του δήμου!!!

Καλέσαμε και ρωτήσαμε την τέως αντιδήμαρχο κ.Σοφία Νούλα για το πολύ μεγάλο θέμα της ανταλλαγής των παραλιακών οικοπέδων με άλλα οικόπεδα που κατέχει η μητρόπολη Κιλκισίου  στο πίσω μέρος του οικοπέδου της μητρόπολης...

Σαφέστατα η εμπορική αξία των παραλιακών με τα πίσω οικόπεδα (χωρίς καν να διευκρινιστεί ποια είναι τα οικόπεδα που θα δώσει η εκκλησία), έχουν πολύ μεγάλη διαφορά..
Παρ όλα αυτά όλοι του συνδυασμού του Δημόπουλου αλλά και του Δημητριάδη ψήφισαν υπέρ της ανταλλαγής!!!!!!!!!

Το εκκλησάκι βρίσκεται στον χώρο στάθμευσης που είναι με γαλάζιο χρώμα
Με πλάγια κόκκινα γραμματα είναι τα σχόλια του Αριστοφάνη-με γαλάζια οι ερωτήσεις

Πρώτο δημοτικό συμβούλιο της νέας διοίκησης Δίου-Ολύμπου.
Πώς το είδατε κ.Νούλα;

Το πρώτο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Δίου-Ολύμπου ήταν ενδεικτικό του τι θα ακολουθήσει στα επόμενα 5 χρόνια. H νέα διοίκηση θα επιδιώξει να υλοποιήσει το πρόγραμμά της και η αντιπολίτευση να συνδράμει  σε ό,τι γίνεται καλώς, αλλά και να αναδείξει τα κακώς κείμενα. κ. Τουρνίδη, γνωρίζετε ότι μια διοίκηση είναι αποτελεσματική όταν υπάρχει αποτελεσματική αντιπολίτευση

Η νέα διοίκηση από το πρώτο κιόλας συμβούλιο έφερε το θέμα της επανεξέτασης της αίτησης της ιεράς μητρόπολης Πολυάνης και Κιλκισίου με την οποία ζητούσε να γίνει ανταλλαγή των τριών παραλιακών δημοτικών οικοπέδων, με οικόπεδα της Μητρόπολης που δεν έχουν πρόσωπο στη θάλασσα.
Το ιστορικό της όλης υπόθεσης μπορούμε εμείς οι δημότες να το μάθουμε? 
Ακούσαμε διάφορα, και κυρίως , ότι αδικήθηκε η μητρόπολη Κιλκισίου...

Ο Τρόμος που σου πασάρουν μέσω των καναλιών

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΔΕΟΣ.

Nazi_dolofonoi
Στα 3,2 δις ευρώ ετησίως εκτοξεύτηκαν οι φόροι στην ακίνητη περιουσία από 500 εκατ. ευρώ που ήταν το 2009.

Ο πρόεδρος της σοσιαλιστικής διεθνούς, Γιώργος Παπανδρέου και οι συνεχιστές του, μπορούν να νιώθουν περήφανοι αφού έκαναν τον Λένιν να μοιάζει φιλελεύθερος.

650% η αύξηση της φορολογίας ακινήτων από το 2009! Ακόμα αναρωτιέστε ποιός ήταν ο στόχος της “γερμανοσοσιαλιστικής επανάστασης του μνημονίου”;

Το υπουργείο Οικονομικών φορολογεί αλύπητα την ιδιοκτησία ακινήτων, εκτοξεύοντας των αριθμό των χαρατσιών που βαραίνουν την ιδιοκτησία στα...

23 Σεπ 2014

Δημιουργούν σύλλογο, ασθενείς που κάνουν χρήση φαρμακευτικής κάνναβης



Στην παρουσίαση του βιβλίου "Το Ίαμα Κάνναβη" του Γιώργη Οικονομόπουλου, στο Greenwave Festival, ανακοινώθηκε η δημιουργία συλλόγου απο πρωτοβουλία πολιτών με βαριές ασθένειες, που κάνουν χρήση φαρμακευτικής κάνναβης.






Συμπολίτες μας παραπληγικοί, με HIV, καρκίνο, σκλήρυνση κατά πλάκας, ακρωτηριασμούς και άλλες σοβαρές παθήσεις θα ενώσουν τις ..

Επιστολή - βόμβα Αν. Ζούλας: «Εντολή Βούλτεψη η μη μετάδοση Τσίπρα από τη ΝΕΡΙΤ»


Σε μια επιστολή - βόμβα για τις κυβερνητικές παρεμβάσεις στην ΝΕΡΙΤ από τον αναπληρωτή πρόεδρο του Εποπτικού Συμβουλίου, ο αναπληρωτής πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου, Ανδρέας Ζούλας καταγγέλλει πως με εντολή της Σοφίας Βούλτεψη προς τον Βασίλη Θωμόπουλο, ερήμην της ΝΕΡΙΤ, έγινε η λογοκρισία της μετάδοσης της ομιλίας του Αλ. Τσίπρα στη ΔΕΘ. 


Η επιστολή του Ανδρέα Ζούλα για τη ...

Persona non grata : Επιστολή δημάρχου Δίου- Ολύμπου στον Πρωθυπουργό για την πρόκληση Μιλόσοσκι

scorpians31 Persona non grata : Επιστολή δημάρχου Δίου  Ολύμπου στον Πρωθυπουργό για την πρόκληση Μιλόσοσκι
Λιτόχωρο, 23 Σεπτεμβρίου 2014

Εξοχότατε,
Λαμβάνω το θάρρος να κλέψω λίγα λεπτά από τον πολύτιμο χρόνο σας για ένα θέμα που πλήγωσε εμάς τους Μακεδόνες, απ’ όπου ως γνωστόν έλκετε καταγωγή. Ανάλογα δε ζητήματα, αντιμετωπίσατε στο παρελθόν επιτυχώς με υπερχειλή πατριωτισμό.
Όπως σίγουρα υπέπεσε στην αντίληψή σας, ο αντιπρόεδρος της Βουλής και πρώην Υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, Αντόνιο Μιλόσοσκι, μαζί με ομάδα ορειβατών από τη χώρα του, ανέβηκε στον…

Τόσα πολλά λεφτά έχεις Μπουμπούκο ;



Στην εκτίμηση πως αν ο ΣΥΡΙΖΑ κρατικοποιήσει το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, όλες οι τράπεζες θα κλείσουν, προχώρησε σήμερα το πρωί ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης.

Σε αντιπαράθεση που είχε στην πρωινή εκπομπή του MEGA με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Βαρεμένο, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι εάν η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ «πέσει», τότε θα αποσύρει τα χρήματά του από τις ελληνικές τράπεζες και...

Μακεδονία αποκάλεσε μπροστά στο Σαμαρά τα Σκόπια Γερμανός δημοσιογράφος και ΜΟΥΓΚΑ ο Αντωνάκης


μερκελ-σαμαρας

Όσον αφορά τις ερωτήσεις που έγιναν μετά το τέλος των δηλώσεων αξίζει να σημειωθεί ότι η Άνγκελα Μέρκελ τόνισε ότι δεν συζητήθηκε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών και πολιτικής κρίσης στην Ελλάδα.
Ο κ. Σαμαράς σε σχετική ερώτηση για το ΔΝΤ, σημείωσε ότι δεν

υπάρχει περίπτωση διαζυγίου, “ούτε καν βελούδινου”.
“Από το καταστατικό του ΔΝΤ, προβλέπεται διαφορετική συνεργασία μετά την αποπεράτωση των δόσεων”, είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, δημοσιογράφος της DW, έκανε ερώτηση για τα Σκόπια αποκαλώντας τα “Μακεδονία”.
Εσείς που είσαστε υπέρ της ΕΕ, δεν έχετε την αίσθηση ότι ..

O 'Αδωνις έχει λεφτά... και θα τα βγάλει έξω, για να μη του φάει ο Βαρεμένος!

"εάν η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ «πέσει», τότε θα αποσύρω τα χρήματά μου από τις ελληνικές τράπεζες και θα τα μεταφέρω στο εξωτερικό.. για να μη μου τα φάει ο Βαρεμένος".

Αυτά δήλωσε το πρωί στο MEGA ο Άδωνις Γεωργιάδης και μέσα σε δυο αράδες, έβγαλε μια οκα ειδήσεις!!


Πρώτον.. 

Καλλιεργήστε αυτά τα 4 λαχανικά για φθινοπωρινή σοδειά


Το φθινόπωρο ήρθε, οι μέρες “μικραίνουν”, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τελείωσε η παραγωγή στον κήπο σας.

Εάν καλλιεργήσετε τώρα τα παρακάτω λαχανικά, ιδανικά για έναν φθινοπωρινό λαχανόκηπο, θα μπορέσετε να τα απολαύσετε στο τέλος του φθινοπώρου:





Καρότα: τα καρότα είναι εύκολο να καλλιεργηθούν από το σπόρο, αλλά όπως και με όλους τους σπόρους που πρέπει να φυτεύονται σε ρηχό βάθος, η επιφάνεια πρέπει να διατηρηθεί ομοιόμορφα υγρή για να βλαστήσουν.
Η κάλυψη του παρτεριού με ένα κάλυμμα θα συμβάλλει στη διατήρηση της υγρασίας. Εναλλακτικά μπορείτε να ρίξετε το ...

ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

...

Δείτε το Βίντεο:

Το φιάσκο του Βερολίνου

Με άδεια χέρια γυρίζει στην Αθήνα ο Αντώνης  ο Αντώνης Σαμαράς μετά τη συνάντησή του με την Άνγκελα Μέρκελ. Πέρα από τις αναμενόμενες φιλοφρονήσεις που δεν έχουν πολιτική ουσία, η καγκελάριος δεν έκανε την παραμικρή συγκεκριμένη νύξη για χαλάρωση του Μνημονίου ή για ρύθμιση του χρέους. Από τη μεριά του o έλληνας πρωθυπουργός έπαιξε για μια ακόμα φορά το ρόλο του καλού μνημονιακού μαθητή, δεσμευόμενος ότι θα επιμείνει στη ..

Νέα δημοσκόπηση ...φανερή

 
Δημοσιοποιήθηκε και η τρίτη δημοσκόπηση αυτής της Κυριακής και αφορά την δημοκόπηση της RASS για το ΠΑΡΟΝ

σε αυτήν


ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό...

Κ.Μηλιά Πιερίας....Σχολείο χωρίς μαθητές



Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα το Λύκειο της Κ. Μηλιάς είναι ένα έρημο κτήριο.Οι μαθητές επέλεξαν να μην έρθουν στο σχολείο διαμαρτυρόμενοι μ’  αυτόν τον τρόπο για τη...

Ο "τάφος" της Αμφίπολης ΔΕΝ είναι τάφος...


Σύμφωνα με τον ερευνητή Βασίλειο Βασιλάκο εκ της Τραπεζοντής Σπάρτης στο βιβλίο του «Οι μύστες του Ταϋγέτου» αναφέρει:«Ελληνικό κράτος καλείται το τμήμα της γης που αποτελείται από υψηλές & αιχμηρές κορυφές επί το πλείστον πετρώδεις για την δημιουργία σκιών και κατ΄επέκταση θρησκειών». 

Σύμφωνα με την πολυετή έρευνα και τα ευρήματα του (πλήθος κτερισμάτων και αποδεικτικών αρχαιολογικών στοιχείων που επιβεβαιώνουν την θεωρία του), το 25.000 π.Χ. ένα ...

"Ελευθερία"... η πιο όμορφη λέξη




Η λέξη "ἐλευθερία" προκύπτει "παρά τό ἐλεύθειν ὅπου ἐρᾶ τίς", δηλαδή "από το να πηγαίνει κάποιος εκεί όπου αγαπάει/επιθυμεί".
(ἐλεύθω= ἐρχομαι, πορεύομαι + ἐρῶ= αγαπώ -> ἔρως).

"Ελευθερία" λοιπόν δεν είναι, σύμφωνα με την ετυμολογία της λέξεως, το να μην είσαι σκλάβος ή δούλος, αλλά το...

22 Σεπ 2014

Η ζωή είναι ένα διαρκές παιχνίδι ανασφάλειας, επιβεβαίωσης, ταυτότητας...

elpizw mia mera na me prose3eis...

Μάλλον κάπως έτσι λειτουργεί ο έρωτας, όπως υπαινίσσεται ο -κατά πάσα πιθανότητα- έφηβος φίλος μας: ως μια ελπίδα προσοχής. 
Μπορούμε δηλαδή να τον δούμε να νιώθει, όσο εκείνη δεν τον προσέχει, αόρατος. 
Κι αυτός της επισημαίνει ακριβώς ότι είναι ορατός και υπαρκτός και αυθύπαρκτος και ξεχωριστός από όλους τους άλλους συμμαθητές. 

Υπάρχω,

“Πόσο βαρύ είναι ένα ποτήρι με νερό;”

Μία ψυχολόγος περπατούσε ανάμεσα στο κοινό της όση ώρα τους μιλούσε για την διαχείριση του άγχους. Την στιγμή που ύψωσε ένα ποτήρι με νερό, όλοι σκέφτηκαν ότι θα έκανε την κλασική ερώτηση “είναι μισογεμάτο ή μισοάδειο;”.
 

Αντί για αυτό όμως, εκείνη, με ένα χαμόγελο στο πρόσωπο της, έκανε την ερώτηση:
 


“Πόσο βαρύ είναι ένα ποτήρι με νερό;”

Για πολιτικούς-δημάρχους -δημοτικούς συμβούλους....Ότι σπείρεις… θα θερίσεις

Αφιερωμένο στο δημοτικό συμβούλιο Δίου-Ολύμπου


Ένας αυτοκράτορας στην Άπω Ανατολή, γερνούσε και καταλάβαινε ότι έφτασε η ώρα να διαλέξει το διάδοχό του. Αντί να διαλέξει έναν από τους βοηθούς του ή έναν από τα παιδιά του, αποφάσισε να κάνει κάτι διαφορετικό. Προσκάλεσε μια μέρα πολλούς νέους του βασιλείου του και τους είπε. “Έφτασε η ώρα μου να παραιτηθώ και να διαλέξω τον επόμενο αυτοκράτορα. Έχω αποφασίσει να διαλέξω έναν από σας”.

Οι νέοι ξαφνιάστηκαν! Αλλά ο αυτοκράτορας συνέχισε...

Το Μυστικό για το Φαγητό (ΒΙΝΤΕΟ)



Η νόθευση των βασικών καλλιεργιών του πλανήτη, Γενετικά Μεταλλαγμένοι Οργανισμοί (ΓΜΟ) και εκ προθέσεως αλλαγμένο νερό, τροφή και αέρας που συνολικά λειτουργούν ως μια επιχείρηση Ευγονικής για να αποδυναμώσουν τις μάζες και να επιτύχουν την πλήρη κυριαρχία. Ασπαρτάμη (Sugar Free), τα ΓΜΟ, τα υδραργύρου μολυσμένα, τα φυτοφάρμακα, το υψηλής φρουκτόζης σιρόπι καλαμποκιού,

ΟΙ 30 ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ

Μια φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις.. Αυτές όμως οι φωτογραφίες που ακολουθούν ίσως να αξίζουν λίγο παραπάνω. Δυνατές, συναρπαστικές, αξέχαστες, εικόνες που διηγούνται μερικές από τις καλύτερες αλλά και τις χειρότερες στιγμές της σύγχρονης ανθρώπινης ύπαρξης.
Εικόνες που περιγράφουν το παρόν μας, τα δεινά και τους θριάμβους μας, την επιμονή και τις …

Πιο φρέσκο δεν γίνεται !!!



http://griniarogatos.blogspot.gr/

ΕΤΣΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΙΣΑΝ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ...!!!

Μαντέψτε που είναι αυτά τα κορίτσια...Καλοντυμένα... μοντέρνα... χαμογελαστά...
Κι όμως ! 

Έτσι ήταν οι γυναίκες στο Αφγανιστάν το...

Πέφτω σε λάθη, τι έχω πάθει;


Είτε στ’ Αγιονόρος είσαι είτε στο Θιβέτ είτε στα βουδιστικά μοναστήρια της Ταϊλάνδης, τα συμπεράσματα είναι ίδια.
Οι μοναχοί κατασκευάζουν έναν ασφαλή εγωκεντρικό μικρόκοσμο, που τον βαφτίζουν αυτάρεσκα "άγιο" επειδή χιλιάδες αφελείς πιστοί κάνουν μπροστά τους μετάνοιες...

Σκάνδαλο με τη νοθεία στη Σκωτία! Να πως "κέρδισε" το ΟΧΙ στην αυτονομία του λαού της Σκωτίας!



Δείτε από το 1.20 και μετά....

Είναι πραγματικά εκπληκτικό το φαινόμενο της Σοφάρας...

Η...Lady Gaga του σύχρονου δοσιλογισμού



Και να ήταν ένας ο Γιακουμάτος, θα μπορούσες να πεις κομμάτια να γίνει. Εδώ μιλάμε,  ότι ένας σημαντικός αριθμός. απ' αυτούς που έχει στείλει ο κυρίαρχος λαός στη Βουλή, είναι για το χρυσό κουφέτο της Αννίτας Πάνια.».

Κώστας Καίσαρης, εφημερίδα «GOALNEWS» 13-09-2014.
______________________________

Όταν είχαμε στο σβέρκο την κυβέρνηση ΓΑΠ σκεφτήκαμε, ότι δεν υπήρχε περίπτωση να βρεθεί πιο αστείος κι αντιπαθής κυβερνητικός εκπρόσωπος από τον ... απίθανο Πεταλωτή!


Αρκεί να θυμηθούμε τη γελοιοποίησή του στα ΚΑΠΗ Αργυρούπολης. Έως τότε είχαμε δει«καθηγητές» Πανεπιστημίου (Σημίτης, Παναγιωταρέα), ο οποίοι δε μπορούν να βάλουν 5 λέξεις στη σειρά και να σχηματίσουν μια πρόταση αλλά όχι κυβερνητικό εκπρόσωπο. 


Με τον Πεταλωτή αποκτήσαμε και κυβερνητικό εκπρόσωπο τοιαύτης «κατηγορίας». Σκεφτήκαμε, ότι  ο Πεταλωτής κι  η –σχεδόν πρωτόγονη- βλακεία του, θα’ταν το τελευταίο κρούσμα. Αμ δε! Η πραγματικότητα μας διέψευσε!

Ήρθε η κυβέρνηση Σαμαρά, η οποία άρχιζε να σπάει όλα τα ρεκόρ δοσιλογισμού, βλακείας και ψέματος! Νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο πάλαι ποτέ συνεργάτης της εκπομπής «Bravissimo»της Ρούλας Κορομηλά,

Το πήδημα του.. τρίτου μνημονίου!!!

Έχουμε Σαμάρεια ανάπτυξη, μην το γελάς μωρό μου.


Ξεκάθαρος παρουσιάστηκε ο υπουργός οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης, σχετικά με την ανάγκη για τρίτο μνημόνιο. Συγκεκριμένα τόνισε ότι η Ελλάδα δεν θα χρειαστεί τρίτο μνημόνιο. Και αυτό επειδή ο Γκίκας Χαρδούβελης είναι προληπτικός και θεωρεί τον αριθμό “τρία” γρουσούζικο. Γιαυτό έχει αποφασίσει να παραλείψει το τρίτο μνημόνιο και να πάει κατευθείαν στο τέταρτο.

Οι ευρωπαίοι εταίροι δεν αναμένεται να έχουν αντίρρηση με το πήδημα του..

Αλλάζει τα πάντα στις Πανελλήνιες ο Λοβέρδος για 10η φορά τα τελευταία χρόνια.....

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Καθημερινή, το νέο σύστημα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, το οποίο θα αρχίσει να εφαρμόζεται από τους μαθητές της φετινής Β΄ Λυκείου με κατάληξη στη Γ΄ Λυκείου του 2015-2016, φέρνει ριζικές αλλαγές και... "πονοκεφάλους" στους μαθητές όλης της χώρας.

Οι αλλαγές στο αναλυτικό πρόγραμμα θα είναι ολοκληρωτικές κι όλα αυτά ένα χρόνο μετά την ψήφιση του νόμου 4186/13. 


Μιλάμε για τη δέκατη μερική ή ριζική αλλαγή που γίνεται στο σύστημα εισαγωγής τα τελευταία 30 χρόνια, υποβάλλοντας ξανά τους μαθητές του Λυκείου σε μία επίπονη διαδικασία πειραματισμού. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι μεταρρυθμίσεις αυτές του κ. Λοβέρδου, πλήττουν ευθέως τους ...

«Κοιμήσου Αθήνα η Θράκη χάνεται»!

th
Δεν θα κουραστούμε να γράφουμε ότι στην Θράκη η Τουρκία δουλεύει εδώ και δεκαετίες μεθοδικά για να “καταλάβει” και να ελέγξει την περιοχή. Ο καλύτερος σύμμαχός της όλα αυτά τα χρόνια είναι η παρακμή του πολιτικού μας προσωπικού . Το οποίο για να κερδίσει μερικά ψηφαλάκια παραπάνω δεν δίστασε να “χορεύει” στους ρυθμούς που το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής ήθελε. “Αρκεί να σ΄ έβλεπαν να μπαίνεις στο τουρκικό προξενείο κι έβγαινες βουλευτής”, έχει πει ο για πολλά χρόνια βουλευτής Ξάνθης και αντιπρόεδρος της Βουλής Παναγιώτης Σγουρίδης.
Κανένας από τα δυο πρώην μεγάλα κόμματα που κυβέρνησαν τον τόπο δεν συγκινήθηκε. Και η “κυβερνώσα αριστερά” που πιθανόν να αναλάβει την ευθύνη διακυβέρνησης της χώρας παραμένει προσκολλημένη σε “τσιτάτα” και εμμονές άλλων εποχών. Σ΄ όλα αυτά προσθέστε και τις επί της ουσίας αντεθνικές πρακτικές που ακολουθεί η δήθεν αντισυστημική Χρυσή Αυγή στην περιοχή και προετοιμαστείτε για τα χειρότερα!
Αυτό που εντυπωσιάζει αλλά και προβληματίζει είναι ότι όλα αυτά δεν είναι …

Τον εκλεκτό του Αντώνη Σαμαρά και Γραμματέα της ΝΔ Ανδρέα Παπαμιμίκο ερευνά το Σώμα Δίωξης Οικονομικού εγκλήματος !!!!!!

papamimik

Τον εκλεκτό του Αντώνη Σαμαρά και Γραμματέα της ΝΔ Ανδρέα Παπαμιμίκο ερευνά το Σώμα Δίωξης Οικονομικού εγκλήματος στο πλαίσιο ευρύτερης έρευνας  που διενεργείται για τις χρηματοδοτήσεις Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων από  το Υπουργείο Εξωτερικών.
Σύμφωνα με το έγγραφο του ΣΔΟΕ που δημοσιεύει  πιο κάτω ο ημεροδρόμος η έρευνα που  διενεργείται για τον Γραμματέα της ΝΔ έχει σχέση με τη συμμετοχή του στη ΜΚΟ  «Δίκτυο για τη Δημοκρατία στη Νοτιοανατολική Ευρώπη ΔΙ.ΔΗ.ΝΕ», πρώην «Δίκτυο Πρωτοβουλίας για τη Δημοκρατία στα Δυτικά Βαλκάνια».
Η έρευνα που ζήτησε η εισαγγελία  και έχει αναλάβει ο ΣΔΟΕ  αφορά τη  διακρίβωση της τυχόν τέλεσης αδικημάτων, τα οποία διώκονται σε βαθμό κακουργήματος. Συγκεκριμένα:

Δείτε τις εκπληκτικές φωτογραφίες από τις ολόσωμες Καρυάτιδες - 2,27 μ. ύψος!

Νέες, εκπληκτικές φωτογραφίες από τις Καρυάτιδες που βρέθηκαν μέσα στον τύμβο Κάστα της Αμφίπολης έδωσε την Κυριακή στη δημοσιότητα το υπουργείο Πολιτισμού. Την ίδια στιγμή οι αρχαιολόγοι θεωρούν ότι βρήκαν την πύλη του τέταρτου θαλάμου, όπου μάλλον και βρίσκεται ο νεκρός.
Οι ανασκαφές έφεραν στο «φως» ολόκληρα τα σώματα των επιβλητικών αγαλμάτων τα οποία έχουν ύψος 2,27, φορούν ποδήρη χιτώνα και μακρύ κροσσωτό ιμάτιο και φέρουν κοθόρνους, οι οποίοι είναι διακοσμημένοι με κόκκινο και κίτρινο χρώμα.
Εκτός, όμως, από τις εντυπωσιακές Καρυάτιδες, οι νέες ανακοινώσεις φαίνεται πως επιβεβαιώνουν τις δηλώσεις που έκανε νωρίτερα την Κυριακή η γενική γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, σχετικά με ..

Δήμος Δίου-Ολύμπου-Κ.Κουρίτα..."Ο τόπος είναι μικρός και γνωριζόμαστε όλοι..."





Πάει πολύ, με αφορμή την ανάδειξη δημοτικών συμβούλων για το Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης ΔΕΑΔΟ και την εκλογή της δημοτικής συμβούλου της Λαϊκής Συσπείρωσης Δίου-Ολύμπου, Κατερίνας Κουρίτα,  ο κ. Γιώργος Φαρμάκης και η παράταξή του να επικαλείται συνεργασίες και προεκλογικές  συμφωνίες. Πάει πολύ, και μάλιστα με απύθμενο θράσος και περισσή αλαζονεία να προσπαθεί να εμπλέξει τη Λαϊκή Συσπείρωση σε παρασκηνιακά παζάρια. Η προσπάθειά του αυτή έπεσε στο κενό γιατί τον διαψεύδουν οι ίδιες οι πράξεις του. Και επειδή έχει επιλεκτική και κοντή μνήμη ο κ. Φαρμάκης θα του θυμίσουμε τις 2 συνεδριάσεις του νέου δημοτικού συμβουλίου στις 7/9/2014 και 17/9/2014.

  • Μήπως ξέχασε ο κ. Φαρμάκης ότι..

21 Σεπ 2014

Η μεγαλύτερη ληστεία έθνους στην νεώτερη ιστορία με λεία 700 δις Ευρώ. Λήστεψαν τον Ελληνισμό και παραμένουν ισχυροί και ατιμώρητοι.!!!!!!!!!


 

 

Μόλις προχθές γράφαμε ότι Βρισκόμαστε μπροστά στην μεγαλύτερη ληστεία δημοσιου και ιδιωτικού πλούτου στη νεώτερη ιστορία. Στο 174,2% το ΕΝΥΠΟΘΗΚΟ χρεος της χώρας!


Μία συνολική αποτίμηση της πενταετίας του μνημονίου όμως, κάνει πραγματικά την ληστεία του χρηματιστηρίου να μοιάζει πταίσμα.


Ασύλληπτο για τον ελληνικό λαό το κόστος του μνημονίου – Δυσθεώρητο ποσό που δεν μπορεί να καλυφθεί με κανένα τρόπο, όση ανάπτυξη και να πετύχουμε τις επόμενες δεκαετίες. 


Μία εθνοκτόνος, εγκληματική ενέργεια με συνεργούς όλη τη νομενκλατούρα που δημιουργήθηκε από το σκάνδαλο Κοσκωτά και τον εκσυγχρονισμό. Με τους ίδιους εγκληματικούς εγκεφάλους να πρωταγωνιστούν: Τον Γιώργο Παπανδρέου (από την εποχή Κοσκωτά) και τον Κώστα Σημίτη (τον άνθρωπο που παρέδωσε την χώρα στην σύγχρονη, εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία) και φυσικά τον Καραμανλή και τον Σαμαρά μαζί με τα παρατρεχάμενα κόμματα(!) ΔΗΜΑΡ και ΛΑΟΣ,συμπληρώνουμε εμείς...

Οι αριθμοί είναι αστρονομικοί…

Οι Γερμανοί βγάζουν στο "σφυρί" στο Μόναχο χιλιάδες κλεμμένα ελληνικά αρχαία και η κυβέρνηση "σφυρίζει αδιάφορα"

Χιλιάδες ελληνικά αρχαιολογικά ευρήματα προϊόντα αρχαιοκαπηλίας βγάζει στο "σφυρί" γερμανική εταιρεία σαν να πρόκειται για δικά της, τα οποία προστίθενται στην ήδη κλαπείσες αρχαιότητες που άρπαξαν οι Γερμανοί Ναζί από την Ελλάδα κατά την διάρκεια της Κατοχής, και τώρα εκτίθενται στο Μουσείο της Περγάμου στο Βερολίνο, είτε βρίσκονται σε ιδιωτικές συλλογές.
Συνεχίζοντας την πολιτική των προκατόχων τους oi σύγχρονοι Γερμανοί πάλι βάζουν "χέρι" στον πολιτιστικό πλούτο του Ελληνισμού.
Πωλούνται σε δημοπρασία,