# #

3 Σεπ 2016

Επιτέλους Απαλλαχτήκαμε από τη Διαπλοκή

Πλουραλιστικά και φιλολαϊκά κανάλια

Γιάννης Αλαφούζος
Γόνος οικογένειας εφοπλιστών, ο πατέρας του Αριστείδης είναι ιδιοκτήτης της εφημερίδας «Καθημερινή»
Ο ίδιος σήμερα έχει ναυτιλιακές επιχειρήσεις, είναι πρόεδρος του ομίλου επιχειρήσεων ΣΚΑΪ που περιλαμβάνει τον ελληνικό ομώνυμο τηλεοπτικό σταθμό και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς: ΣΚΑΪ 100,3 - Μελωδία 99.2 – ΣΠΟΡ FM 94,6.
Πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
Τον Φεβρουάριο του 2001 ο Γιάννης Αλαφούζος καταδικάστηκε ...

ΜΕ ΞΑΦΝΙΚΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΥΠΕΞ! Αναγνωρίζουν τα διαβατήρια της «Μακεδονίας»...

Η δήθεν αντιπολίτευση δε ...ξέρει!!!

Τα κανάλια τους το έχουν βουλωμένο...



Να πως γίνεται η δουλειά....
Ασχολείται όλη η Ελλάδα με τον Καλογρίτσα  και τον Προτοσάλτε, και τάχα-δήθεν μαλώνουνε οι Τσιπραίοι με του Κούληδες....Και στα κουφά περπατάνε τα ξεπουλήματα στα εθνικά θέματα.....

Δείτε...

H Απόλυτη Δέσμευση του Κυριάκου.....



..που μπορεί να το λέμε για πλάκα, αλλά έτσι ακριβώς θα γίνει κι οι ψηφοφόροι του θα κάνουν πως δε πήραν χαμπάρι....

2 Σεπ 2016

Σκηνές απίστευτης ντροπής σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ: Ελεγκτές τραβούσαν από τα πόδια κοπέλα για να την εγκλωβίσουν

Σκηνές απίστευτης ντροπής σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ: Ελεγκτές τραβούσαν από τα πόδια κοπέλα για να την εγκλωβίσουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο με τους γενναίους "άνδρες"....

Υπουργέ μου, αλήθεια, από σήμερα και στο εξής, υπάρχουν «βοθροκάναλα» στην Ελλάδα ή εξαγνίστηκαν στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ με τα 246 εκ;




Μέρα χαράς σήμερα.
·                     Δε θα έχουμε Μπόμπολα, αλλά Μαρινάκη
·                     Θα φύγει ο Κοντομηνάς, αλλά θα μείνει ο Αλαφούζος
·                     Έξω ο Βαρδινογιάννης, αλλά μέσα ο Καλογρίτσας
·                     Θα χάσουμε τη Μενεγάκη στο Ε, αλλά θα ...

Ο πληθυσμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα αυξηθεί κατά 6,6%....Συρρίκνωση του πληθυσμού της Ελλάδας κατά 14,5% το ίδιο διάστημα

Αποτέλεσμα εικόνας για Συρρίκνωση του πληθυσμού της Ελλάδας κατά 14,5%

Τη συρρίκνωση του πληθυσμού της Ελλάδας κατά 14,5% έως το 2050, προβλέπει το Διεθνές Ινστιτούτο Εφαρμοσμένων Αναλύσεων Συστημάτων (IIASA) της Βιέννης, αναφέροντας πως στο ίδιο χρονικό διάστημα κατά μέσο όρο, ο πληθυσμός στις χώρες - μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα αυξηθεί κατά 6,6% σε σχέση με σήμερα. 



Σύμφωνα με τις προγνώσεις του Ινστιτούτου, συρρίκνωση μέχρι το..

Το μεγάλο σκάνδαλο των Διοδίων

diodia
Με αφορμή την «παλαιοκομματική φιέστα»,  που ετοιμάζει ο πρωθυπουργός για τα εγκαίνια τμήματος του αυτοκινητοδρόμου Κορίνθου-Πατρών, ο ευρωβουλευτής της ΛΑΕ Νίκος Χουντής, έδωσε στη δημοσιότητα ερώτηση που έχει καταθέσει στην Κομισιόν, με την οποία ζητά το Δημόσιο να πάρει πίσω την εκμετάλλευση των αυτοκινητοδρόμων, αφού οι ιδιώτες δεν έβαλαν καθόλου χρήματα και για τα δάνεια τα οποία έλαβαν, δεν έχουν αναλάβει κανένα ρίσκο, καθώς τα έχει εγγυηθεί το Ελληνικό Δημόσιο.
Πιο συγκεκριμένα,

1 Σεπ 2016

Ο οικονομικός εφιάλτης είναι εδώ. Πώς θα οδηγηθεί κόσμος στην απελπισία και θα χάσει ό,τι έχει, το επόμενο διάστημα






Μετά κράτος και οι τράπεζες κατάσχουν λογαριασμούς

Τους τελευταίους μήνες έχει ενταθεί η διαδικασία δεσμεύσεων λογαριασμών από την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία. Ήδη έχουν ανοίξει οι λογαριασμοί 856.000 οφειλετών, ενώ συνολικά πάνω από 4 εκατομ. φορολογούμενοι έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς με την Εφορία. Τα νέα ληξιπρόθεσμα εκτινάχθηκαν στα 6,78 δισ ευρώ το Α' εξάμηνο και σε αυτά δεν υπάρχουν οι νέοι φόροι που έρχονται από τον Σεπτέμβρη με κύριο τον ΕΝΦΙΑ.

Το 82% των οφειλετών του δημοσίου είναι οφειλέτες με ποσά κάτω από 3000 ευρώ ή μέχρι 3000 ευρώ. Οι οφειλές αυτές μπρορεί να είναι πρόσφατα ληξιπρόθεσμα, όμως μπορεί να είναι και οφειλές που...

Ο ΤΡΙΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΤΩΝ "ΑΜΑΡΤΩΛΩΝ" ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ

Αποτέλεσμα εικόνας για "ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ" ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ

Ξεφεύγοντας για λίγο από τη συνήθη θεματολογία αυτής της σελίδας, δηλαδή τη γκρίνια και τα οργισμένα κείμενα για το καθημερινό μας τσίρκο, θέλω να γράψω μερικά πράγματα για τους φίλους καπινστές που είναι άλλωστε και η πλειοψηφία της παρέας.  Υπάρχει άραγε τρόπος για όποιον βέβαια το επιθυμεί, να ξεφύγει από αυτή τη χρόνια τοξική σχέση και να παραμείνει σώας τα φρένας??

Το τελευταίο χρόνο ασχολήθηκα πολύ με το θέμα.  Εκανα μια μεγάλη έρευνα μέσα το διαδίκτυο , και εκτός,  μελετώντας εκατοντάδες μαρτυρίες εκείνων που τα κατάφεραν, εκείνων που δεν τα κατάφεραν και ξανακύλισαν, εκείνων που δεν το τόλμησαν καν γιατί το θεωρούν περιττό.  Μέσα σε όλες αυτές τις μαρτυρίες υπάρχουν ...

31 Αυγ 2016

Μεταφορά σανού στη Θεσσαλονίκη ενόψει της Διεθνούς Έκθεσης!!



Συνεχιζονται με αμείωτο ρυθμό οι πυρετώδεις προετοιμασίες για την μεταφορά σανού στη Θεσσαλονίκη, ενόψει της επικείμενης 81ης Διεθνούς Έκθεσης.

Προβληματισμός έντονος κυριαρχεί στο κυβερνητικό τιμ για την ποιότητα του σανού.

Το φετινό πρέπει να είναι σαφώς ανώτερης ποιότητας από το προηγούμενο και να μην φέρνει φουσκώματα.

Κυβερνητικοί κύκλοι αναφέρουν πως γίνεται προσπάθεια να δημιουργηθεί νέα ποικιλία με πρόσμιξη σανου και βλητων (του γνωστού χόρτου), μιας και το δεύτερο βοηθάει πολύ το έντερο στην εκκένωση (κοινώς χέσιμο).

Μάλιστα γι αυτό το λόγο θα τοποθετηθούν σε καίρια σημεία χημικές τουαλέτες για την αποφυγή ανεπιθύμητων κενώσεων και αερίων την ώρα της ομιλίας του πρωθυπουργού...

30 Αυγ 2016

Φιλελέδες και λοιποί καθυστερημένοι πιστεύουν πως η καταστροφή της Ελλάδας ξεκίνησε το 2015 που έγινε ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση.

Τηλεοπτικές άδειες: Η απάτη συνεχίζεται


tv
Αυτές τις ημέρες γίνεται ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες και υπάρχει η εντύπωση πως αυτό είναι δημοκρατικό και δίκαιο. 

Ναι, σοβαρά;

Συγγνώμη, έχουμε αντιληφθεί πως κάποιοι καναλάρχες-ολιγάρχες νέμονται δημόσιες συχνότητες χωρίς άδεια εδώ και 25 χρόνια;

25 χρόνια...Τι θα κάναμε χωρίς αυτούς;



Ο κόσμος το χει τούμπανο...κι αυτοί κρυφό καμάρι....

Η γελοιότητά τους δεν έχει πάτο....

28 Αυγ 2016

Ευχαριστούμε Ευρώπη! Μας έσωσες...!!!

Αυτά τα στελέχη μείναν στον συριζα ... τι να κάνουμε ?



Αν δεν περάσεις από αυτό το πορτάκι...πρωθυπουργός στην Ελλάδα , δε γίνεσαι....

Από εδώ πέρασαν όλοι μέχρι τώρα....οι προηγούμενοι!!

Από εδώ περνάει και το ...

Αλέξη Τσίπρα, μην πτοείσαι. Η πoυτάνα το ξεφτίλισμα για πανηγύρι το ‘χει.

Tsipras Pappas

Το χειρότερο δεν είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ξεπούλησε όλους όσοι τον πίστεψαν και την χώρα αλλά ότι τα στελέχη του είναι περήφανα για τα επιτεύγματά τους.

Το κόμμα που θα έσκιζε και θα καταργούσε τα Μνημόνια έφερε ήδη δυο Μνημόνια -μέσα σε 15 μήνες- και ο μόνος λόγος που δεν θα φέρει και τρίτο Μνημόνιο είναι ότι θα πέσει από την κυβέρνηση.

Το κόμμα που θα έφερνε ξανά στους Έλληνες την ελπίδα και την αξιοπρέπεια, ανέτρεψε το αποτέλεσμα ενός δημοψηφίσματος, σε μια χώρα που δεν είχε γίνει δημοψήφισμα για 41 χρόνια.

Και πάλι, όμως, το χειρότερο δεν είναι αυτό.

Το χειρότερο είναι πως οι άνθρωποι που τα έκαναν όλα αυτά -και δηλώνουν μάλιστα αριστεροί, μαρξιστές, κομμουνιστές και διάφορα τέτοια επαναστατικά- προσπαθούν τώρα να πείσουν πως τα δικά τους Μνημόνια είναι ...

Στο ίδιο κόλπο...το στημένο



Και μεις δεν έχουμε παρά να τους ψηφίζουμε...

Να δεις , τι μας έχει ο Αλέξης για μετά....