# #

18 Οκτ 2014

Αν το 1821 υπήρχαν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ....

Πώς τον πίνεις τον....Freddo ???

Φουκαρά Έλληνα....

Πόσα από τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και του Πολίτη νομίζετε ότι έχει παραβιάσει και καταλύσει η Δικτατορία που ζούμε σήμερα; Διαβάστε...

Η Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και του Πολίτη ψηφίστηκε το 1789 κατά την περίοδο της Γαλλικής Επανάστασης από τη Συντακτική Συνέλευση.
Βασισμένη στις ιδέες του Διαφωτισμού και επηρεασμένη από ανάλογο φιλελεύθερο κλίμα κατοχύρωνε για την αστική τάξη με τα άρθρα της κάποια θεμελιώδη δικαιώματα που ως τότε είχαν καταπατηθεί από την εξουσία του απολυταρχικού καθεστώτος...


Αναγνωρίζονταν σε όλους το δικαίωμα της ελευθερίας, της ισότητας, της ανεξιθρησκίας και το απαραβίαστο της ιδιοκτησίας. 
Επίσης προασπίστηκε την εξουσία που πηγάζει από το λαό, καταργήθηκαν οι τίτλοι ευγένειας και ορίζονταν ότι όλοι οι πολίτες ήταν δεκτοί σε διάφορα αξιώματα, θέσεις και υπηρεσίες ανάλογα με τις ικανότητές τους (αξιοκρατία).

Το κείμενο της διακήρυξης έχει ως εξής:
Διακήρυξη των δικαιωμάτων του Ανθρώπου και του Πολίτη (26 Αυγούστου 1789):

"Οι αντιπρόσωποι του γαλλικού λαού, συγκεντρωμένοι σε Εθνική Συνέλευση, επειδή πιστεύουν ότι η άγνοια, η λήθη και η περιφρόνηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι οι αποκλειστικοί λόγοι της κοινής δυστυχίας και της διαφθοράς των κυβερνήσεων, αποφάσισαν να εκθέσουν σε μια επίσημη διακήρυξη τα φυσικά, αναπαλλοτρίωτα και ιερά δικαιώματα του ανθρώπου με τελικό σκοπό αυτή η διακήρυξη, μια και θα βρίσκεται συνέχεια μπροστά στα μάτια του κοινωνικού σώματος, να υπενθυμίζει σε όλους αδιάκοπα τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους.

Ακόμη σκοπεύει να καταστήσει τις αποφάσεις της νομοθετικής και της εκτελεστικής εξουσίας περισσότερο σεβαστές, μια και θα μπορούν σε κάθε περίπτωση να συγκρίνονται με τον τελικό στόχο του κάθε πολιτικού θεσμού.

Τέλος, η διακήρυξη αυτή αποβλέπει να στρέψει τις διεκδικήσεις των πολιτών, που θα στηρίζονται πια σε απλές αρχές και αναμφισβήτητες, προς τη στήριξη του Συντάγματος και προς το γενικό καλό.
Επομένως, η Εθνική Συνέλευση μπροστά και κάτω από την προστασία του Ανωτάτου Όντος αναγνωρίζει και διακηρύσσει τα παρακάτω δικαιώματα του Ανθρώπου και του Πολίτη...

Ωραία θα πείτε. 

Οι πολιτικοί μας, σίγουρα τα σέβονται αυτά. ούτως ή άλλως τα δικαιώματα αυτά θα είναι πολύ δίκαια έτσι; 

Και οι διάφοροι "Συνταγματολόγοι", ειδικοί και νομικοί σίγουρα λοιπόν θα τα σέβονται έτσι; Τα δικαστήρια επίσης προφανώς θα τα υποστιρίζουν και αυτά πάντα έτσι;
ΌΧΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ...

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ, πόσα ανθρώπινα δικαιώματα (από την Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και του Πολίτη) έχει καταλύσει η Κατοχική Χουντάρα;

Μήπως νομίζετε 30% ;
Μήπως νομίζετε 50% ;
Μήπως νομίζετε 70% ;

Όχι,

Έχουμε χρέος.....Το μόνο χρέος που πρέπει να εξοφλήσουμε...

ΠΡΟΣΟΧΗ! Δείτε πως μπορεί να σας παρακολουθούν από την οθόνη του υπολογιστή σας.



Διαδικτυακή παρακολούθηση ή αλλιώς ratting. Πρόκειται για την δυνατότητα που...
έχουν επιτήδειοι και κακόβουλοι χρήστες, μέσω «ειδικών εργαλείων», να αποκτούν πρόσβαση ακόμη και έλεγχο σε ένα συγκεκριμένο σύστημα που βρίσκεται online! 

Τα πράγματα που μπορεί να κάνει ένας ratter είναι πολλά. ..

ΣΚΑΙ: Οι μάγοι της προπαγάνδας!


Προσέξτε πως πλασάρουν το ότι το 49,5% είναι ..

Λεφτά υπάρχουν....!!!!

Ποιο καύσιμο μας συμφέρει να χρησιμοποιούμε για θέρμανση

Ένα συγκριτικό τεστ συστημάτων θέρμανσης, πραγματοποίησε η Ένωση Καταναλωτών Βόλου και Θεσσαλίας, για να ενημερωθούν οι καταναλωτές που αναζητούν οικονομική και ποιοτική θέρμανση της κατοικίας τους, ώστε να πάρουν τις σωστές αποφάσεις και να μην πέσουν θύματα παραπλανητικής διαφήμισης.
Όπως επισημαίνει η καταναλωτική οργάνωση:
«Για την ευκολότερη κατανόηση θα συγκρίνουμε το κόστος θέρμανσης των διάφορων συστημάτων, για μία τυπική κατοικία, που θερμαίνεται μέχρι σήμερα με πετρέλαιο από κεντρικό σύστημα με βαθμό ενεργειακής απόδοσης (ΒΕΑ) 80%, και ξοδεύει 1.500 λίτρα πετρέλαιο το χρόνο ή 15.000 Kwh και θα πληρώσει 1500 λίτρα Χ 1,10 €/λίτρο= 1.650€ (τιμή βάσης).
Για τον υπολογισμό λάβαμε υπόψη τη θερμογόνο δύναμη του καυσίμου, την τιμή αγοράς του και την ενεργειακή απόδοση των συστημάτων θέρμανσης.

ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΣ

Ηλεκτρικός λέβητας, ηλεκτρικά σώματα, πάνελ υπέρυθρων,

Είσαι Ελεύθερος ???

17 Οκτ 2014

Για τα πρακτικά: Το Μνημόνιο ΙΙΙ που δεν ξέρουμε

50882bc2f12f03badec75ce488853cea_XL
Το Μνημόνιο ΙΙΙ που δεν ξέρουμε (α’ μέρος)
Είχα υποσχθεί ότι θα υπήρχε εδώ ανάλυση του Μνημονίου ΙΙΙ που ψηφίστηκε, όπως ψηφίστηκε από τη Βουλή, που διατηρείται – παραμένει μετά το πραξικόπημα ΜεϊμαράκηΌπως φαίνεται έκανα πολύ καλά που περίμενα, γιατί το Μνημόνιο δεν ψηφίστηκε από τη Βουλή.
Γιατί άλλα συζητήθηκαν και ψηφίστηκαν στη Βουλή και άλλα ισχύουν. Σ’ αυτό συνέβαλε και η υπογραφή του ...

Γιορτή για την ελευθερία των σπόρων...



Θα πραγματοποιηθεί στην οδό Κοραή (μετρό Πανεπιστήμιο), από τις 10:30πμ έως τις 7:30μμ.
Όπως αναφέρει διοργανώτρια Εναλλακτική Κοινότητα Πελίτι: "Εν αρχή ην ο σπόρος! Γιατί ο σπόρος είναι ο πρώτος κρίκος της διατροφής μας.

Η τροφή και η γη είναι η βάση της ζωής και του πολιτισμού μας.
Σε μια εποχή όπου οι άνθρωποι των πόλεων έχουμε λησμονήσει τη σύνδεσή μας με τη γη και τον σπόρο που μας τρέφει, και που η τροφή μας έχει γίνει έρμαιο σχεδόν των κερδοσκοπικών εταιρειών, εμείς γιορτάζουμε την διατροφική ασφάλεια και ανεξαρτησία που μας παρέχουν οι  ντόπιοι παραδοσιακοί σπόροι.
Οποιος ελέγχει το σπόρο ελέγχει την..

Το γερμανάκι που εισηγήθηκε τη νέα εκπαιδευτική μεταρρύθμιση


Σε πρόσφατη συνέντευξή του στη ΝΕΡΙΤ ο υπουργός Παιδείας δήλωσε : «ένας φίλος μου ζωγράφος μου είπε ότι το παιδί του ή το ανιψάκι του , φιλοξένησε ένα γερμανάκι στα πλαίσια ενός προγράμματος ανταλλαγής μαθητών. Και το γερμανάκι φρικάρισε όταν είδε τι κάνει το δικό μας παιδί. Δηλαδή ότι γυρίζει από το σχολείο και μέχρι τις εννιά το βράδυ  έχει διάβασμα και είπε  : εμείς στη Γερμανία δεν τα κάνουμε αυτά, εμείς έχουμε λιγότερη δουλειά, αλλά πιο παραγωγική».

Φήμες θέλουν το γερμανάκι από τότε να έχει αποκτήσει..

Στάχτη: Το καλύτερο φυσικό απορρυπαντικό καί απολυμαντικό

Στάχτη Τό καλύτερο φυσικό ἀπορρυπαντικό καί ἀπολυμαντικό1

Τζάκι και ξύλα ίσον στάχτη και… μπούρμπερη, όπως έλεγε και η αείμνηστη Σαπφώ Νοταρά.Όμως εσύ μπορείς να επωφεληθείς ακόμα και από την ταπεινή τέφρα ή κοινώς στάχτη και αλισίβα, αρκεί να ενημερωθείς για τις απίστευτες αποτελεσματικές και οικολογικές χρήσεις της στη σπιτική καθαριότητα.

Απορρυπαντικό με ιστορία
Η στάχτη είναι πολύ ισχυρό απορρυπαντικό και απολιπαντικό (διαλύει τα λίπη), γιατί περιέχει πολλή ..

Τζέρεμι Ρίφκιν: Ο καπιταλισμός θα παρακμάσει, τα πράγματα έχουν αλλάξει


Ο οικονομολόγος που κάνει τον πλανήτη να μιλάει σε κάθε παρέμβασή του. Πρόκειται για τον άνθρωπο ο οποίος αφού ανακοίνωσε το τέλος της εργασίας όπως την ξέραμε, περιγράφει τώρα την άνοδο ενός οικονομικού συστήματος, το οποίο θα εκθρονίσει σιγά σιγά τον καπιταλισμό.

Ο αμερικανός οικονομολόγος Ρίφκιν είναι σύμβουλος της Ανγκελα Μέρκελ και του..

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟΜΑΡΙΟΥ...

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟΜΑΡΙΟΥ...
Ο αναγεννημένος φόβος για ένα τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, έχει απογειώσει στα ύψη  - και κυρίως  με τη βοήθεια του ιντερνετ - τα εγχειρίδια για την επιβίωση σε περίπτωση που έρθει η Αποκάλυψη, με οποιαδήποτε μορφή! 

Οπως τους παλιούς καλούς καιρούς που ήταν φουλ ο ψυχρός πόλεμος. 
Η παγόσμια καταστροφή είναι κάτι που υπάρχει μέσα στα ανθρώπινα γονίδια πλέον. 
Ολοι ξέρουμε ότι κάποια στιγμή είμαστε ικανοί να βάλουμε μπουρλότο και να γίνει μια νέα αποκάλυψη, ή έχουμε τη γνώση πλέον πως οι έχοντες και κατέχοντες τη δύναμη και το χρήμα πάνω στο πλανήτη είναι εθισμένοι σε ονειρώξεις αποκαλυπτικών εικόνων, όπου τοποθετούν τον εαυτό τους σαν τον επόμενο Μεσσία πάνω από τα σφαγιασθέντα πλήθη.

Κάποτε ήταν λιγάκι πιο δύσκολο στους απλούς ανθρώπους να κατανοήσουν αυτή τη παράνοια, τώρα έχει γίνει πιο εύκολο γιατί έχουμε τα ...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ


Καλούνται οι κάτοικοι των δημοτικών ενοτήτων ΔΙΟΥ και ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ, οι οποίοι οφείλουν τέλη ύδρευσης στο Δήμο Δίου – Ολύμπου να προβούν σε ΑΜΕΣΗ εξόφληση των ληξιπρόθεσμων οφειλών εως τις ..

Πλαταμώνας...Βούτηξαν στα Απαγορευμένα νερά του Νομού μας ( βλ. απαγόρευση ψαροτούφεκου στο Θερμαϊκό) και σφουγγάρισαν κυριολεκτικά το βυθό,

Ο Αγώνας και το πάθος μας για Καθαρές Θάλασσες στην Πιερία.


Ο Αγώνας και το πάθος μας για Καθαρές Θάλασσες στην Πιερία (χαρακτηριστικά του Συλλόγου μας), έδωσαν αυτά τα αποτελέσματα από τον Υποβρύχιο Καθαρισμό που πραγματοποιήσαμε την Κυριακή 12 Οκτωβρίου, στο Βυθό του Λιμενοβραχίονα του Αλιευτικού Καταφυγίου Πλαταμώνα Πιερίας!


  Πραγματοποιήσαμε, όπως κάνουμε πάντα, έναν Ουσιαστικό Εθελοντικό Καθαρισμό και Όχι απλά Συμβολικό (χωρίς να ακυρώνουμε και την αξία των συμβολικών).

  Φέραμε στην επιφάνεια αντικείμενα ..

Λαέ, με την καμένη ανάσα πότε θα κόψεις του χοντρού τη μάσα;


17 Oκτώβρη
Διεθνής Ημέρα "Εξάλειψης" της Φτώχειας..

Να μασάει ο χοντρός είναι δουλειά του,
γουργουρίζει η πατρίδα στην κοιλιά του!
Νόμος:

Ποιος άραγε πιστεύετε ότι πληρώνει το 100% των φόρων; Το 1% ή το 99%;;;;




Ας το επαναλάβουμε, γιατί εύκολα το ξεπεράσαμε.

Το 1% των Ελλήνων κατέχει το 56,1% του συνολικού πλούτου της χώρας!!!!!!!


Δηλαδή το υπόλοιπο 99% του λαού κατέχει το 43,9%.


Ποιος άραγε πιστεύετε ότι πληρώνει το 100% των φόρων;

Γιατί το απαγορεύσατε βουλευτάδες...??? ΓΙΑΤΙ???


Όλοι εμείς οι κάτοικοι της Πιερίας που στηρίξαμε τις αγορές «Χωρίς Μεσάζοντες» ζητάμε να μας εξηγήσετε γιατί ψηφίσατε αυτό τον νόμο; 
Το ερώτημα δεν είναι ρητορικό και αναμένουμε άμεσα την έγγραφη δημόσια απάντησή σας.

Πιεριείς, στηρίξτε την πανελλαδική διαμαρτυρία
Αγαπητοί συμπολίτες
Το κίνημα «Χωρίς μεσάζοντες» γεννήθηκε στην πόλη μας, εξαπλώθηκε σε ολόκληρη την Ελλάδα, ανακούφισε εκατοντάδες χιλιάδες οικονομικά αδύναμους πολίτες και ανέδειξε διεθνώς το τεράστιο πρόβλημα της αισχροκέρδειας. Μόνο στον νομό Πιερίας 6.345 οικογένειες έχουν προμηθευτεί αγροτικά προϊόντα «Χωρίς Μεσάζοντες» από τις 42 υποδειγματικές διανομές που πραγματοποιήθηκαν στην πόλη της Κατερίνης από τον Φεβρουάριο του 2012 μέχρι σήμερα.
Κι όμως, η κυβέρνηση, αντί να πατάξει τους μεσάζοντες και να περιορίσει τα κέρδη τους, ανέλαβε την εξόντωση των λαϊκών αγορών και των κινημάτων για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των πολυεθνικών και των μεγάλων αλυσίδων σούπερ μάρκετ.
Πρόσφατα,

Το δούλεμα θα πάει σύννεφο πάλι σήμερα...




Κλείστε τις τηλεοράσεις και βγείτε στο δρόμο Ελληνες..

Η περίφημη παγκόσμια κυβέρνηση δεν είναι ένα σενάριο συνωμοσίας...Διάβασέ το

Δεν χρειάζονται χιλιάδες μαντριά ,αλλά ένα.... 


Για να νοιώθεις πλούσιος πρέπει κάποιοι να είναι φτωχοί.
Οι γιαγιάδες έλεγαν, αν δεν μπορείς να ξυστείς μόνος σου, μη περιμένεις να σε ξύσουν οι άλλοι.  Η λαϊκή σοφία, που αν φτιάχναμε  ένα κατάλογο τις  πιο γνωστές λαϊκές συμβουλές, και  τον κολούσαμε  στο τοίχο μας για  να τον κοιτάμε κάθε μέρα, ίσως κατορθώναμε να δούμε σε τι παγίδα έχουμε πέσει...

16 Οκτ 2014

ΟΙ ΠΙΟ ΠΙΣΤΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΕΦΤΑΔΕΣ


"Περισσότερο απ' όλους θα σε πιστέψουν οι πλούσιοι. Γιατί είναι ξύπνιοι. Υπάρχει αληθινότερος θεός από κείνον που τους επιτρέπει να ναι πλούσιοι, δηλαδή να κλέβουνε τους..

Προσεχώς και στο Ελλαδιστάν....των μεταλλαγμένων σφαχτών




Τα βλέπαμε παλιότερα και αισθανόμασταν ...οίκτο!!!!!!!

Τώρα πάμε ολοταχώς με τα κουμάσια που κυβερνάνε στην απόλυτη φτώχεια όλοι μας...

Μια μεγάλη γειτονιά είμαστε όλος ο πλανήτης...Το ξέραμε ..
Τώρα θα το ζήσουμε...

Γνωρίζουμε όλοι μας πως  ΄΄Οταν καίγεται το σπίτι του γείτονα..."
Κι αν δεν πάμε όλοι μαζί να σβήσουμε τη φωτιά στου γείτονα το σπίτι...εεε;;;;

Εμείς όμως,

ΤΟ 2350 π.Χ ΕΔΩ ΕΙΧΑΜΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ .... ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ

Στο χωριό  Πύργος στην νότια Κύπρο το 2350 πχ έως το 1850 πχ .  ο πληθυσμός του ελλαδικού χώρου διέθετε ένα πολύ σημαντικό βιομηχανικό κτίριο περίπου 4000 μ², για την επεξεργασία όχι μόνο του χαλκού, αλλά και του ελαιολάδου, αρωμάτων, φαρμάκων, κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, χρωμάτων και κρασιού . Εκεί βρέθηκε το αρχαιότερο μετάξι στον κόσμο, παλαιότερο και από την Κίνα αλλά και το πρώτο εργαστήριο αρωματοποιίας στον κόσμο. Εργαστήριο φαρμακευτικής παρασκευής και επίσης  εντοπίστηκαν στοιχεία που συνδέουν την επεξεργασία των μετάλλων με ελαιόλαδο (καύση ελαίου για υψηλή θερμοκρασία) μοναδικό και αυτό στον κόσμο. 1500 χρόνια δε, πριν από τους Φοίνικες, έβαφαν με πορφύρα.


ΤΟ ΒΑΖΟ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ  α ΟΨΗ
 Η περιοχή του Πύργου αποτελεί ένα από τα κύρια κέντρα ενός σημαντικού φορέα για την προϊστορία του ελληνισμού της Κύπρου για την οποία ,ο εκσυγχρονισμός και η εμβάθυνση των μελετών με καινοτόμα συστήματα ανασκαφών και αρχαιομετρικές έρευνες , μπορούν να παρέχουν, σημαντικές πληροφορίες για την ιστορία και την εξέλιξη των προϊστορικών γεωργικών τεχνολογιών, τα οποία καθορίζουν και διαμόρφωσαν τα κύρια χαρακτηριστικά του νησιού, και την πολιτιστική ταυτότητα.   
Η γνώση της πολιτιστικής τους  κληρονομιάς ώθησε τους προϊστορικούς πληθυσμούς των Ελλήνων να  εκπονήσουν και να αναπτύξουν  συστήματα ...

"Αγαπητοί τηλεθεατές, εδώ έκλασε η μαντάμ Αλαμουντίν"


Διαβάζω τα εορτολόγια ως ποιητικούς καταλόγους. 
Διαβάζω γυναικεία περιοδικά στα σαλονάκια των ιατρείων. 
Διαβάζω διαφημιστικά φυλλάδια στον καμπινέ. 
Τις ετικέτες της χλωρίνης και τα συστατικά των αποσμητικών. 
Διαβάζω χαρτάκια για μέντιουμ που αφήνει στους υαλοκαθαριστήρες η γενιά των μηδέν ευρώ. 

Μικρός δε, διάβασα μπόλικα Προς Την Νίκην τα οποία μας σέρβιρε εβδομαδιαίως ο αμβλύωψ ταχυδρόμος της γειτονιάς. 

Διαβάζω ότι πέφτει στα χέρια μου. 
Από διαφημιστικά έντυπα κρεοπωλείων, φροντιστηρίων, οίκων για μασάζ και εκτόνωση, μέχρις ιατρικών κέντρων και συνεργείων. Δεν ξέρω αν αυτό το κειμενικό χάος μου πρόσφερε κάτι αλλά ξέρω πως από πίσω βρίσκονται άνθρωποι που παραληρούν στήνοντας μιαν εύχρηστη ανάγνωση αυτού του κόσμου. 

Αυτή η παρδαλή ..

Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ έχουν το... ακατάσχετο (Η παραδοχή των καταγγελιών ΣΥΡΙΖΑ για σκανδαλώδη τραπεζικό δανεισμό ήρθε με ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ν-τροπολογία)

ΑΝΕΚΧΩΡΗΤΟ ΤΟ 40% ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΕΝΩ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΝ 240 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ

Κατασχέσεις για τους πληβείους, ακατάσχετο για τα κόμματα.  

Το δημοσίευμα της «Κ.Ε.» στις 16-17 Μαρτίου 2013


Ο παραλογισμός της συγκυβέρνησης των... success stories σε όλο του το μεγαλείο, καθώς από τη μία το Σεπτέμβριο συνεχίστηκαν κανονικά οι κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων για 18.662 περιπτώσεις, ενώ από την άλλη ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος έκανε δεκτή (ν)τροπολογία των Κων. Καραγκούνη (Ν.Δ.) και Γ. Κουτσούκου (ΠΑΣΟΚ) σύμφωνα με την οποία το 40% της κρατικής επιδότησης που χορηγείται στα κόμματα θα είναι ακατάσχετο και ..

Βουλή με μοναδικό βουλευτή τον Βενιζέλο!


Με συνεπήρε ξαφνικά το κύμα της καλοσύνης που διασχίζει αενάως το Σύμπαν -να διαβάζετε Κοέλο, βρε Βασιβουζούκοι- και αποφάσισα να ανακηρύξω τη χθεσινή ημέρα σε «Παγκόσμια Ημέρα Ανοχής του Ευάγγελου Βενιζέλου». 

Την αγάπη μας δεν την αξίζει, ούτε τη συμπάθειά μας, ούτε τη συμπόνια μας. 
Ας του δώσουμε έστω λίγη ανοχή, ας μην τον κράξουμε για μια μέρα, βρε αδελφέ, άνθρωπος είναι κι αυτός. 
Μη φωνάζετε, άνθρωπος είναι, έχω στα χέρια μου τα αποτελέσματα του τεστ DNA. 

Τιμώντας την εορτή που ο ίδιος θέσπισα, παρέμεινα σιωπηλός για οκτώ ώρες, μέχρι που διάβασα ότι ο Βενιζέλος πήγε στον Σαμαρά και του εισηγήθηκε σχέδιο για να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας με...

"ΕΡΜΗΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ"...Νέες επιτυχίες

Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή του συλλόγου μας στο διεθνές τουρνουά "SAKURA KATERINIS".
Ο σύλλογος συμμετείχε με 18 αθλητές εκ των οποίων οι 9 ανέβηκαν στο βάθρο των μεταλλίων.

JUNIOR Γ

ΔΡΟΥΓΚΑΣ Π.--- 3ος στα -25 κιλά

JUNIOR Β

Να αποδοκιμάσουν τα επεισόδια Αλβανία και Σερβία.Άσε μας κουκλίτσα μου.Για την Κέρκυρα και την μισή Μακεδονία που είχε ο χάρτης θα μιλήσεις;


Βέβαιος ότι οι κυβερνήσεις και των δύο χωρών θα καταδικάσουν τα γεγονότα, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών που επεσήμανε πως «στα Βαλκάνια έχουμε πολύ δυσάρεστες ιστορικές εμπειρίες»
«Όποιος αντιστρέφει τη λειτουργία των αθλητικών γεγονότων, σφάλλει» δήλωσε σχετικά με την προβοκάτσια στο γήπεδο του Βελιγραδίου από Αλβανούς οπαδούς ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος. 


Ο κ. Βενιζέλος εμφανίστηκε βέβαιος ότι..

Ιταλοί: Πίσω στη λιρέτα τώρα!



Απηύδησαν και οι Ιταλοί... Παρόλο που στη χώρα τους η καταστροφή από το ευρώ δεν συγκρίνεται (ακόμα) με αυτή που βιώνουμε στην Ελλάδα, το 58% των πολιτών της γειτονικής χώρας ζητά εδώ και τώρα επιστροφή στη λιρέτα.


Τη δημοσκόπηση έκανε το ινστιτούτο Datamedia ενώ συνεχίζεται η ελεύθερη πτώση όλων των εισοδημάτων στην Ιταλία. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του ιταλικού υπουργείου Οικονομικών, το εισόδημα των μισθωτών μειώθηκε και το 2013 κατά μέσο όρο...

Χωρίς Διόδια στο Αιγίνιο..Βίντεο

...........

Στέκι Πολιτών.... " Ο κύριος Κλάιν"


Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ (ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΕΜΒΟΛΙΩΝ)


ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΓΟΝΕΩΝ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ http://goneis.info/ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΑΡΘΡΟ
"ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ" ΚΑΙ (ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ (ΣΥΝΕΧΕΙΑ) -Βίντεο),ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΤΟ 2011 ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ , ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΕ ΣΟΚ: Δείτε πως οι εταιρείες εξαπλώνουν τον καρκίνο μέσω εμβολίων
ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ...

Πάμε ολοταχώς για ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΧ με πρώτο θύμα την Ελλάδα!!!

krax-usa-paradrasi


Το ελληνικό χρηματιστήριο σημείωσε πτώση άνω του 35,75% μέσα σε μια μέρα. Την μεγαλύτερη που καταγράφηκε παγκόσμια. Ακολουθεί το χρηματιστήριο της Πορτογαλίας με πτώση 35,11%. Κατόπιν το χρηματιστήριο της Ιταλίας με πτώση 18,45%, της Γαλλίας με πτώση 14,38%, ο DAX της Γερμανίας με πτώση ανάλογης τάξης 14,25%. Της Ισπανίας σημείωσε πτώση 12,9%.
Η κυβέρνηση και τα μέσα μαζικής εξαπάτησης προσπαθούν να κρατήσουν κρυφό τον πανικό που αρχίζει να κυριαρχεί στις αγορές, προκειμένου ο ελληνικός λαός να πιαστεί στον ύπνο. Τον παραμυθιάζουν ότι η πτώση του χρηματιστηρίου είναι λόγω της ανόδου του ΣΥΡΙΖΑ κι άλλες τέτοιες ηλιθιότητες. Στήνουν δόκανο για τον ελληνικό λαό,

Η Απάτη στην Ελλάδα-Ενα VIDEO που δεν θα δείτε στα Ελληνικά ΜΜΕ


...

Η Απάτη στην Ελλάδα-Δείτε το βίντεο...

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης ευχαριστεί τον ΣΕΟ Λεπτοκαρυάς




Αγαπητέ κ. Πρόεδρε του ΣΕΟ Λεπτοκαρυάς

Εκ μέρους των μελών-εθελοντών του τμήματος Ορεινής Διάσωσης της ΕΟΔ , Βαγγέλη Συμβουλίδη, Γιώργου Λάκια, Μαρίας Λαγού, Γιώργου Αλεξάκη και Παντελή Τσακίρη, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΣΕΟ Λεπτοκαρυάς, αλλά και τον διαχειριστή του καταφυγίου σας στο Πηγάδι, για την φιλοξενία του το Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014.

Τα πέντε μέλη μας πραγματοποίησαν το..

15 Οκτ 2014

Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ-Ποτάμι κατά των γερμανικών επανορθώσεων στην ευρωβουλή!!!!!!!!!!

·      Να από ποιους κινδυνεύει η χώρα!
·         Να ποιοι την ξεπούλησαν!
·         Να ποιοι δεν απαίτησαν ποτέ τις γερμανικές αποζημιώσεις!
·         Να από ποιους κινδυνεύουμε να χάσουμε τα σπίτια μας και τις περιουσίες μας.
·         Τι δεν κατάλαβες, κυρία Βούλτεψη;




Την καταψήφισαν η K.O. του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο οποίο συμμετέχει η ΝΔ, η Ομάδα της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στην οποία συμμετέχουν το ΠΑΣΟΚ και το ΠΟΤΑΜΙ, η Συμμαχία Φιλελευθέρων και Δημοκρατών για την Ευρώπη και οι Πράσινοι.

Συγκεκριμένα ψήφισαν:

Πρώτα γράφουμε σενάρια, μετά γυρίζουμε την ταινία...Ετοιμαστείτε σε πρώτη φάση να ξηλωθείτε και για τον Έμπολα!

Ο ιός Έμπολα θα μπορούσε να καταστρέψει την παγκόσμια οικονομία, προειδοποίησε την Παρασκευή ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας, Τζιμ Γιονγκ Κιμ, και μίλησε για «αργή και ανεπαρκή» παγκόσμια αντιμετώπιση της επιδημίας, καθώς και για την ανάγκη «πανστρατιάς» - ετοιμαστείτε να πληρώσετε ΚΑΙ γι' αυτό!
Picture
Η αλητεία της παγκόσμιας ελίτ μέσω των παγκόσμιων οργανώσεων της δεν έχει όρια. Αφού έχουν καταστρέψει τις ζωές χιλιάδων Αφρικανών με τον κατασκευασμένο ιό Έμπολα, αφού τους έχουν καταδικάσει σε ακόμα μεγαλύτερη πείνα, τώρα ζητούν και οικονομική στήριξη απ' όλες τις χώρες προκειμένου να τον "αντιμετωπίσουν". Οσονούπω...

Η φοράδα, η χύτρα και η κοπέλα...


Περί δυσκολίας να οριστεί το ωραίο και το άσχημο..

 Σωκράτης: Κάποιος με έφερε σε δύσκολη θέση, όταν με ρώτησε κάπως έτσι και με πολύ αλαζονικό τρόπο: «Από πού ξέρεις εσύ, Σωκράτη», είπε, «ποια είναι τα ωραία και ποια τα άσχημα;» [...] 

Ιππίας: Μάθε λοιπόν καλά, Σωκράτη, πως, αν πρέπει να πω την αλήθεια, μια ωραία κοπέλα είναι κάτι ωραίο [...] 

Σωκράτης: «Πόσο γλυκός είσαι, Σωκράτη», θα πει. «Η ωραία φοράδα την οποία επαίνεσε και ο θεός στον χρησμό δεν είναι κάτι το ωραίο;» Τι θα απαντήσουμε, Ιππία;

Τι πίνει και δεν μας δίνει ο Θόδωρος Πάγκαλος;

 Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ κατάφερε και ξεπέρασε ακόμα και τον ίδιο του τον εαυτό. Στο ερτζιανό του… παραλήρημα χαρακτήρισε δολοφόνους και ναζιστές τον ΣΥΡΙΖΑ και τους οπαδούς του…

Μιλώντας στον Βήμα F|M ο Θόδωρος Πάγκαλος εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας «μόλις ανακοινωθεί εκλογικό αποτέλεσμα που φέρνει πρώτο τον ΣΥΡΙΖΑ, θα διακοπεί η ..