# #

12 Ιουλ 2014

Οι "40 καλογέροι"!

Τα παλιά χρόνια στην τοποθεσία που σήμερα λέγεται "40 καλογέροι" υπήρχε ένα μοναστήρι πλούσιο, ακμαίο και με μεγάλη κοινωνική και πνευματική προσφορά.
Σ' αυτό ζούσαν 40 καλόγεροι.
Κάποιο απογευματάκι, κι ενώ τα καλογέρια κάθονταν στο προαύλιο του μοναστηριού, πέρασε ψηλά ένα κοπάδι πουλιών.
"Περιστέρια είναι!", είπε ένας.
"Στραβός είσαι;", είπε ο άλλος, "κοράκια είναι!".
"Γιατί τον λες στραβό; Αφού περιστέρια είναι", είπε τρίτος.
"Όχι, κοράκια είναι!", πετάχτηκε ο τέταρτος.
Με τον τρόπο αυτό μπήκαν στον καυγά όλοι, και χωρίστηκαν σε δύο παρατάξεις.
Ο καυγάς άναψε, οι καλόγεροι ήρθαν στα χέρια, και ...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. ΤΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΓΑΠ, για ΕΛΣΤΑΤ με SMS.


























Το απειλητικό sms του ΓΑΠ :

Άψογη η διαφημιστική καμπάνια της Χρυσής Αυγής.

Άψογη η διαφημιστική καμπάνια της Χρυσής Αυγής. Του Πιτσιρίκου

Με την προφυλάκιση του Ηλία Κασιδιάρη συνεχίζεται η προεκλογική καμπάνια της Χρυσής Αυγής. Την προεκλογική καμπάνια της Χρυσής Αυγής έχουν αναλάβει η κυβέρνηση, οι καναλάρχες, οι δικαστές και η οικονομική ελίτ, ώστε η Χρυσή Αυγή να πάρει υψηλό ποσοστό στις εθνικές εκλογές και να μην κινδυνεύσουν αυτοί.

Η Χρυσή Αυγή είναι το τέλειο κόλπο της Μαφιοκρατίας που λυμαίνεται την χώρα επί δεκαετίες.

Παράνομη η Χρυσή Αυγή, άρα νόμιμοι...

Tο «καμάρι» της Ελλάδας...

Ένα από τα πιο θρεπτικά μπαχαρικά, ο κρόκος Κοζάνης, εκτός του ότι νοστιμίζει το φαγητό μας, συγκεντρώνει πολλαπλές φαρμακευτικές και αφροδισιακές ιδιότητες, περνώντας μπροστά στη λίστα με τα ωφέλιμα μπαχαρικά.


Κάτι ήξερε η Κλεοπάτρα που χρησιμοποιούσε το διάσημο αυτό μπαχαρικό στα καλλυντικά της, αφού ο κρόκος Κοζάνης ή η ελληνική ζαφορά όπως μπορεί επίσης να το συναντήσετε, συγκαταλέγεται στα πιο πολύτιμα μπαχάρια που έκαναν «θραύση» από τα αρχαία χρόνια.

Με τους κατοίκους της περιοχής της Κοζάνης να φυτεύουν τον κρόκο κάθε καλοκαίρι και να παίρνουν τα πολύτιμα στίγματα του λουλουδιού κάθε φθινόπωρο κάνοντας χειρωνακτική δουλειά, η ελληνική ζαφορά έχει φτάσει πλέον να ανήκει στην καλύτερη ποιότητα του εν λόγω μπαχαρικού στον κόσμο.

Μικρή ποσότητα του κρόκου χαρίζει τόσο χρώμα, όσο και τη λεπτή, πικάντικη γεύση του στα φαγητά, ειδικά σε ζυμαρικά, σούπες, ρύζι, κρέας, ψάρια, σάλτσες, σαλάτες, γλυκά, ροφήματα κ.ο.κ., η νοστιμιά του, όμως, δεν είναι το μόνο πλεονέκτημά του. 

Οι πολλαπλές του ιδιότητες ευεργετούν τον ...

Τρόποι να χαλαρώσετε μέσα σε 5 λεπτά...

..
Πριν διαβάσετε το παρακάτω κείμενο....Κλείστε την τηλεόραση και τους ξευτίλες που σας κάνουν το μυαλό μπουρδέλο..

Αμέσως θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα.....
Αριστοφάνης

Την ώρα που νιώθετε πως όλα γύρω σας υψώνονται σαν βουνό είναι η κατάλληλη στιγμή να σταματήσετε ό,τι κάνετε και να δώσετε time out στον εαυτό σας ώστε να επανέλθει στη φυσιολογική του κατάσταση, να ξεπεράσει το στρες και να ξαναβρεί τους σωστούς ρυθμούς του.

Αφιερώστε πέντε λεπτά και κάντε κάτι από τα παρακάτω:

Με την φόρα που έχουν πάρει, κάποια στιγμή θα ψηφίσουν έναν άλλο νόμο: θα απαγορεύει να γίνουν πρωθυπουργοί όσων το όνομα θα αρχίζει από Τ.....

Η ακροδεξιά κατρακύλα δεν έχει τέλος: μετά τις επιστρατεύσεις, τις συνεχείς πράξεις νομοθετικού περιεχομένου,την αδιαφορία για αποφάσεις της Δικαιοσύνης ή γνωματεύσεις των Επιτροπών της Βουλής αν δεν συμφέρουν την κυβέρνηση, το αιφνιδιαστικό κλείσιμο του Κοινοβουλίου το οποίο σπάνια επισκέπτεται ο φοβικός πρωθυπουργός φθάσαμε στην πεισματική άρνηση να συγκληθεί η Ολομέλεια του Σώματος.
Προσοχή δεν πρόκειται για την διενέργεια δημοψηφίσματος, το οποίο η κυβέρνηση δικαιολογημένα θα φοβόταν, αφού η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών είναι αντίθετη με την εκποίηση της ΔΕΗ. Aκόμη και αυτό που πρότεινε ο πρόεδρος της Βουλής Β. Μειμαράκης, να συγκληθεί δηλαδή το σώμα και να συζητήσει τις προτάσεις της αντιπολίτευσης, εξόργισε το πανικόβλητο Μέγαρο Μαξίμου που το απέρριψε.
Ενώ κλείνουν 40 χρόνια από την μεταπολίτευση, η ΝΔ με την πασοκική συνιστώσα της αρνείται στη Βουλή το δικαίωμα ακόμη και να..

Πού είναι που μας λέγατε ότι δεν θα διαμελιστεί η Τουρκία;

του Λεβέντ Γκιούλτεκιν*
Μετάφραση: Σάββας Καλεντερίδης
Οι Κούρδοι, που πέτυχαν την ίδρυση ομόσπονδου κράτους στο Ιράκ πριν από λίγα χρόνια, τώρα προετοιμάζονται για την πλήρη ανεξαρτησία τους.
Με βάση τις δηλώσεις του Μπαρζανί, τους επόμενους μήνες θα δημιουργηθεί ένα ανεξάρτητο κουρδικό κράτος.

Οι Κούρδοι της Συρίας από την πλευρά τους, μόλις ξέσπασε η εξέγερση στη χώρα τους, κινήθηκαν προς την αυτονομία τους.
Στην Τουρκία, παρότι είναι σε εξέλιξη η “διαδικασία ειρήνευσης”, αντί για την προσέγγιση, κινούμαστε προς τον διαχωρισμό (Κούρδων και Τούρκων).
Το ΡΚΚ κόβει την κυκλοφορία στους δρόμους και κάνει έλεγχο ταυτότητας. Όπου βρει την ευκαιρία, σηκώνει τις σημαίες του σε κάθε μέρος.
Καλεί ή υποχρεώνει τους νέους να συμμετέχουν στις τάξεις του.
Η δήμαρχος του Ντιγιαρμπακίρ Γκιουλτάν Κισανάκ τις προάλλες δήλωνε στην Αμπερίν Ζαμάν:

Βλέπω και... φρουτάκι στο μενού σήμερα!!!


Καλοπερνάτε ελληναράδες μου ε?

Βλέπω και... φρουτάκι στο μενού σήμερα!!!

Άντε και όταν αποφασίσουν στο Λαμογιστάν για εκλογές μη ξεχάσετε και δεν ρίξετε την ψήφο σας στον ψηλό,τον χοντρό,τον Ποτάμη και τον..

Ενώ εμάς μας κοροϊδεύουν οι πολιτικοί, στην Ιταλία οι πολίτες μόνοι τους ετοιμάζουν δημοψήφισμα.

ITALYΑπό την προπερασμένη Πέμπτη, χιλιάδες Ιταλοί ξεκίνησαν να συλλέγουν υπογραφές για τη διενέργεια δημοψηφίσματος ενάντια στη λιτότητα. 



Εμπνευστές της ιδέας του δημοψηφίσματος είναι 16 διάσημοι Ιταλοί καθηγητές Οικονομικών και το ..

Φυσικό βιάγκρα..."Το ρόφημα του Σουλτάνου"


















Την περίοδο της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, μέσα στο παλάτι, υπήρχε ένας γιατρός της εποχής που είχε μόνο ένα καθήκον: Να ετοιμάζει σκευάσματα που θα τα πίνει ο Σουλτάνος, προκειμένου να είναι «ταύρος» και να μπορεί να ανταπεξέρχεται στις υποχρεώσεις του προς τις παλλακίδες του χαρεμιού του.

Και δεν μιλάμε για μια παλλακίδα αλλά για πολλές. Σχεδόν για εκατοντάδες, που κάθε βράδυ στον «Χας οντά», έπρεπε μία μία, να ικανοποιήσει. 

Ο γιατρός αυτός έφτιαχνε ένα αφέψημα, το περίφημο «πατισάχ μαντζούν» (στα ελληνικά θα μπορούσε να μεταφραστεί σαν το «ρόφημα του Σουλτάνου»), το οποίο το έπινε ο Σουλτάνος και σε λίγη ώρα η λίμπιντο του, εκτοξευόταν. Εάν ο Σουλτάνος κατά τη διαδικασία του «χαλβέτ» δεν κατάφερνε να σταθεί στο ύψος του, τότε το σούσουρο μέσα στο χαρέμι για τον «ανδρισμό», ήταν ικανό ακόμη και να προκαλέσει εξέγερση. Πως ένας άνδρας που δεν μπορεί να διεκπεραιώσει τα συζυγικά του καθήκοντα, θα ήταν ικανός, να ηγείται της μεγαλύτερης αυτοκρατορίας, του τότε κόσμου;

Πολύ προχωρημένη κυβέρνηση έχουμε.

Ασύρματο ξεπούλημα



(Το κείμενο που ακολουθεί δημοσιεύθηκε στην κυριακάτικη εφημερίδα ΤΟ ΧΩΝΙ)


  • Πολύ προχωρημένη κυβέρνηση έχουμε. Με την νέα σαμαρική ταμιλική τεχνολογία το ηλεκτρικό ρεύμα πλέον φτάνει απ΄ άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα μέσω των δωρεάν wi fi του Αντωνάκη.
  • Έτσι δικαιολογείται και η πώληση του δικτύου της ΔΕΗ. Μας είναι άχρηστο αφού η διανομή του ρεύματος θα γίνεται μέσω του ασύρματου δικτύου της Νέας Πασοκρατίας. Κορόιδα τροϊκανοί…  
  • Εσύ πόσα gigabyte ρεύματος κατανάλωσες σήμερα;
  • Μην ακουμπάς το wi fi παιδί μου θα σε...

11 Ιουλ 2014

Οι 35 πιο ισχυροί στρατοί του κόσμου


Τη σύγκριση ανάμεσα στους 35 πιο ισχυρούς στρατού του κόσμου έκανε το businessinsider και τα αποτελέσματα έφεραν τις ΗΠΑ στην πρώτη θέση, αλλά με τις Ρωσία και Κίνα να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής και μάλιστα σε κάποιες κατηγορίες να υπερτερούν.
Εντύπωση πάντως προκαλεί και η..

Τελικά ζούμε στην ομορφότερη χώρα του κόσμου. Δείτε...

Μήπως όμως θα είμαστε η γενιά που θα την καταστρέψουμε...??
Ο Παράδεισος επί της Γης πραγματικά υπάρχει και βρίσκεται φυσικά στην Ελλάδα.
Όλα τα είδη φύσης, βουνά, δάση, ποτάμια, νησιά, παραλίες, πέτρες, ηφαίστεια, θάλασσες! Όλα διαφορετικά, όλα υπέροχα!

Εδώ είναι μερικές φωτογραφίες από τις χιλιάδες που θα μπορούσαμε να βάλουμε αν σήκωνε ο σέρβερ, και αποτελούν ένα μικρό δείγμα για το τι είναι Ελλάδα.
Ελλάς, σημαίνει «οι πέτρες του φωτός» και ο λόγος είναι αυτός:

Είσαι πολύ βλάκας ???



"Αν το σωματίδιο του Θεού είναι τόσο έξυπνο ας ..

Και ενώ όλοι ασχολούνται με το ξεπούλημα της ΔΕΗ, χαρίζουν… 2 ΔΕΗ στην Eurobank!





Τωρα, ζεστά. Οχι σε δυο χρόνια. Έτσι για να καταλαβαινομαστε πως παίζεται το παιχνίδι…

Βαρβιτσιώτης: "Ε, όχι και να πληρώνουν φόρους οι εφοπλιστές!"


“ Οι εφοπλιστές πολλές φορές μέχρι σήμερα έχουν εκφράσει την έντονη αντίδρασή τους για την απόφαση της κυβέρνησης να μετατρέψει την «εθελοντική» φορολόγηση σε «υποχρεωτική» και έχουν μιλήσει και για «συνταγματική εκτροπή». 
Την ανάγκη να επανεξετάσει η κυβέρνηση το θέμα των φορολογικών παρεμβάσεων στους εφοπλιστές, μέσα σ’ ένα «πλαίσιο ανάπτυξης» και όχι ..

Εκτροπή πριν την κατάρρευση.Ειδικό δικαστήριο μόλις αποκατασταθεί η δημοκρατία

Εκτροπή για τη ΔΕΗ
Η κυβέρνηση αγνοεί τις υπογραφές των βουλευτών της αντιπολίτευσης, 123 χωρίς τη Χ.Α. και 139 στο σύνολο, και αναθέτει στο Α' Θερινό Τμήμα να αποφανθεί σήμερα αν υφίστανται οι 120 για να διεξαχθεί συζήτηση στην Ολομέλεια για δημοψήφισμα! Κατήγγειλαν τη μεθόδευση και δεν μετέχουν στη συζήτηση ΣΥΡΙΖΑ και..

Έγκλημα:Να γιατί ξεπουλούν την ΔΕΗ.Πρέπει να το δούν όλοι οι Έλληνες, Διαδώστε το

ΠΑΜΕ ΝΑ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ΤΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ..
ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ…
ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ…

«Τα δωριζόμενα λιγνιτικά στην ξένη ΔΕΗ (του 30%) και προέρχονται από τις δύο μονάδες Αμυνταίου (600 MW), τη μονάδα Μελίτη 1 (330 MW). 

Κύριοι Βουλευτές,

ΕΞΕΛΙΞΗ ΒΟΜΒΑ ! ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ !



ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΦΕΤΩΝ : "ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ"

 
Βούλευμα του Συμβούλιου Εφετών Αθηνών, διαφωνεί με την ανακρίτρια της δικογραφίας αλλά και με τον εισαγγελέα οι οποίοι είχαν την άποψη ότι η υπόθεση πρέπει να τεθεί στο αρχείο .

Αυτή η εξέλιξη είναι η...

Ναζιστικό πρόσταγμα Σαμαρά: "Προσαρμοστείτε αλλιώς θα πεθάνετε". Η οργισμένη απάντηση του Π. Χατζηστεφάνου


Ομιλία πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός απόψε στο συνέδριο του Economist, όπου πέραν της απέραντης μπουρδολογίας, εξαπόλυσε μπόλικη λάσπη κατά εργαζομένων και του ΣΥΡΙΖΑ, με μπόλικα ψεύδη!

Εντύπωση προκάλεσε η συγκεκριμένη αποστροφή(που περιέργως κόπηκε από κάθε βίντεο καθεστωτικού μέσου, αλλά έχει αναπαραχθεί σε πολλά μέσα, όπως ΕΔΩ) κατά την ομιλία του μιλώντας για τις μεταρρυθμίσεις., αναφέρθηκε στους Έλληνες, άκουσον-άκουσον, ως "ζωτικό οργανισμό" κατώτερο από άνθρωπο, λέγοντας:

Πιερία...Αν οι τέσσερις βουλευτές και οι τρείς Δήμαρχοι δείξουν τι πραγματικά σημαίνει αυτό που προωθείται μέσω του ΤΑΙΠΕΔ και εννοούν αυτά που κατά καιρούς λένε, κανείς δεν θα τολμήσει να προχωρήσει στο έγκλημα.




Και να μου το περιέγραφαν δεν θα το πίστευα αν δεν το άκουγα με τα ίδια μου τα αυτιά. Αν δεν ήξερα ότι στο βήμα του προχθεσινού δημοτικού συμβουλίου μιλούσε ο πρώην υφυπουργός και εις εκ των τεσσάρων βουλευτών Πιερίας της...
ΠΑΣΟΚ –Νέα Δημοκρατία Κυβέρνησης Γιώργος Κωνσταντόπουλος, θα πίστευα ότι μιλά η συνεπίθετη βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου. 


Διαπρύσιος κήρυκας κατά του τέρατος του ΤΑΙΠΕΔ και του εγκλήματος που συντελείται από την κυβέρνηση (που ο ίδιος στηρίζει τυφλά) με το ξεπούλημα της ιστορίας και της αναπτυξιακής προοπτικής του τόπου. Τόσο για τα 23000 στρέμματα της Πέτρας όσο και ...

Δεν το έδειξαν στα κανάλια οι Παπαδάκηδες και οι Αυτιάδες...

"Γεια σου Αντώνη φαφλατά"!




Μιλώντας χτες στο συνέδριο του Economist, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ πηγαίνει χέρι-χέρι με την Χρυσή Αυγή. Βέβαια, ο ΣΥΡΙΖΑ -ακόμα και να το ήθελε- δεν μπορεί να πάει χέρι-χέρι με την Χρυσή Αυγή, γιατί η Χρυσή Αυγή είναι αγκαλιά με την..

10 Ιουλ 2014

Χαμός στην Παλαιστίνη....Οι τρομοκράτες της..."Χαμάς" δολοφονούν την ειρήνη στην περιοχή!!!



Το είπε και η τηλεόραση στο Παπαγαλιστάν!!!


Κροκόδειλοι...Ποιος φταίει για την εμφάνισή τους στις παραλίες μας...???




Μέχρι σήμερα κανείς τραπεζίτης δεν πήγε φυλακή για ό,τι έγινε!


Οι Έλληνες φαίνεται ότι έχουν πιστέψει -όπως οι ευρωεκλογές έδειξαν – ότι ο δρόμος για την επανεκκίνηση της χώρας προς την ευημερία περνά κατ’ αρχήν μέσα από μια μακροχρόνια σκληρή λιτότητα, αορίστου διαρκείας, με ότι αυτό συνεπάγεται, και από την συνεχή άγρια φορολογία για την σωτηρία πρωταρχικά των τραπεζών.
Δεν τέθηκε καν το εύλογο ερώτημα, μα πως υπάρχουν λεφτά για τις τράπεζες και όχι λεφτά για την υγεία ή την παιδεία ή την ανάπτυξη;
Αυτό το ερώτημα ευθύς εξ αρχής θα έπρεπε να το θέσουν οι σεβαστοί Δικαστές μας, πριν πάρουν γενικώς οποιεσδήποτε αποφάσεις, αλλά ούτε και αυτοί το έπραξαν. Αποφάσισαν όμως ότι υπάρχουν λεφτά...

ΔΕΙΤΕ αυτό το βίντεο...Κι αν το έχετε ήδη δει...ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΤΟ ..ΟΛΟΚΛΗΡΟ

...


Αφού βρε γίγαντες έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα, γιατί δανειζομαστε;



...

Πόσο εξαρτημένα είναι τα ανακλαστικά όλων μας ??




Bλέπω αυτό το βίντεο (που το πήρα από το Sport24) και πραγματικά ζορίζομαι να το πιστέψω. 

Όχι μόνο μια παίκτρια μπερδεύεται και βάζει αυτοκαλάθι, αλλά κυρίως αμέσως μετά όλες οι υπόλοιπες παίκτριες αρχίζουν να παίζουν σαν να έχουν ξεχάσει ποιά είναι η πλευρά τους και πού πρέπει να βάλουν καλάθι. Μπορούμε προφανώς να εκπλαγούμε και να κάνουμε χαβαλέ με αυτές τις εικόνες, δεν ξέρω όμως αν..

Το "Ποτάμι" είναι εδώ...μετά το "ΛΑΟΣ" και τη "ΔΗΜΑΡ" για το ξεπούλημα της χώρας


«Δεν υπάρχει σοβαρή χώρα στην Ευρώπη που δεν έχει δεύτερο ανταγωνιστή». Αυτή την απάντηση έδωσε ο κ.Σταύρος Θεοδωράκης στην ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου χτες στον «Real», αν τάσσεται υπέρ της εκχώρησης της λεγόμενης «μικρής ΔΕΗ». Ίσως τον Σεπτέμβρη που αναμένεται το «κυβερνητικό πρόγραμμα» του «Ποταμιού», ο κ.Θεοδωράκης μας εξηγήσει: Ποια θεωρεί «σοβαρή χώρα»;
  • Το Βέλγιο, για παράδειγμα, που η πολιτική της λεγόμενης «απελευθέρωσης» της ενέργειας οδήγησε σε αυξήσεις της τιμής του ρεύματος την περίοδο 2000 – 2012 κατά 43,4% ή την Τσεχία όπου εκεί οι αυξήσεις ήταν 93,5%;
  • Την Δανία με τις αυξήσεις ύψους 51,5% ή την Φινλανδία με τις αυξήσεις 85,8%;
  • Το υπόδειγμα ποιας «σοβαρής» χώρας μας προτείνει ο κ.Θεοδωράκης; Της Γερμανίας που η ιδιωτικοποίηση της ενέργειας επέφερε αυξήσεις στο ηλεκτρικό ύψους 77,6% ή μήπως της Ουγγαρίας με τις αυξήσεις ύψους 157,6%;
  • Της Πορτογαλίας και της Ισπανίας με αυξήσεις 65% και 62,5% αντίστοιχα, ή μήπως της Σουηδίας με αυξήσεις 91,9%; (Έκθεση Διεθνούς Υπηρεσίας Ενέργειας, Νίκος Γεωργακάκης, «Αυγή», 6/7/2014).   
*
   Ένθερμος, επίσης, υποστηρικτής ο κ.Θεοδωράκης της κυβερνητικής τακτικής για ...

Ο Ταμήλος γράφει ιστορία....



Ήρθε λοιπόν και η σειρά των σπηλιών....

Οι κομμουνιστές θα....

Μπαμπά τι μέρος είναι αυτό με το κόκκινο φωτάκι;

Ο Τοτός και ο πατέρας του παίρνουν βράδυ ένα ταξί να πάνε επίσκεψη στη γιαγιά του Τοτού.
Καθώς περνάνε έξω από ένα μπουρδελο, βλέπει ο Τοτός το κόκκινο φως και ρωτάει τον πατέρα του με περιέργεια:
- Μπαμπά τι μέρος είναι αυτό με το κόκκινο φωτάκι;
- Α ... αυτό είναι ένα καλό μαγαζί.
- Μπουρδελο!, λέει ο ταξιτζής.
- Και τι υπάρχει μέσα σ αυτό το καλό μαγαζί, μπαμπά;
- Υπάρχουν κάτι καλές κυρίες.
- Πουτάνες!, λέει ο ταξιτζής.
- Και τι κάνουν αυτές οι καλές κυρίες, μπαμπά;
- Εξυπηρετούν κάτι κυρίους.
- Γαμιουνται!, λέει ο ταξιτζής.
- Κάνουν παιδάκια, μπαμπά;
- Ναι, λέει ο πατέρας του.
- Μπάσταρδα!, λέει ο ταξιτζής.
- Και τι γίνονται αυτά τα παιδάκια, μπαμπά, όταν μεγαλώσουν;

9 Ιουλ 2014

Πίνουμε καθημερινά καρκίνο!!!!!!!!!!!!!


Νέα έρευνα-σοκ από το Πανεπιστήμιο Λαβάλ, στο Κεμπέκ του Καναδά, αποκαλύπτει ότι υπάρχει μια άμεση σχέση μεταξύ της...

ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ...


Κάποιοι ίσως ακόμα να νομίζουν ότι μόνο οι καθολικοί βασάνιζαν. Ήρθε η ώρα λοιπόν να μάθουμε κι αυτή την πλευρά της ιστορίας που με δόλο, στα σχολεία, μας απέκρυψαν


Το Βυζάντιο δεν έλαμπε από τις ουράνιες και αστράπτουσες θεϊκές ακτίνες αλλά μάλλον ήταν τόπος σκοτεινός και για τους περισσότερους μαρτυρικός, που αν ήσουν αρτιμελής μάλλον είχες την τύχη με το μέρος σου! 


Αν ο αναγνώστης, για τα βασανιστήρια και τις θανατώσεις που επέβαλλε η Ιερή Εξέταση στη Δύση, ένιωσε απέχθεια και οργή, οι κατακρεουργήσεις και οι βίαιες θανατώσεις στο Βυζάντιο, θα’ πρεπε να του δημιουργήσουν ..