# #

29 Φεβ 2020

Ελληνική Αστυνομία και βία: 28 φωτογραφίες ( από τις χιλιάδες που βρίσκονται στο διαδίκτυο)"μεμονωμένων περιστατικών"

Ας δούμε μερικά μεμονωμένα περιστατικά στα οποία πρωταγωνιστούν πραγματικοί Μπαλούρδοι.
Με αφορμή πρόσφατα περιστατικά αστυνομικής αυθαιρεσίας, αναδημοσιεύουμε κείμενο-απάντηση στην ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας που βρήκε,,, προκλητική την παρουσία του Μπαλούρδου της «Ελληνοφρένειας» (2014).
Με αφορμή την τραγελαφική ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαϊας η οποία στρέφεται κατά της σατιρικής φιγούρας του αστυνομικού των ΜΑΤ Μπαλούρδου ο οποίος πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική εκπομπή της Ελληνοφρένειας και την οποία εκπομπή απειλούν με μηνύσεις, ας δούμε μερικά "μεμονωμένα περιστατικά" στα οποία πρωταγωνιστούν πραγματικοί..

«Νάτος, νάτος ο πρωθυπουργός» (βίντεο)



Ομολογουμένως ο Ολυμπιακός αξίζει τα συγχαρητήρια για τη χθεσινή του νίκη επί της Άρσεναλ κανείς δεν το αμφισβητεί αυτό. 

 Και ως γνωστόν, και οι φανατικοί οπαδοί των ερυθρολεύκων ήταν εκεί, στο «Emirates», όσοι μπόρεσαν βέβαια να πάνε… 
 Εκεί και ο μεγαλομέτοχος Βαγγέλης Μαρινάκης που έκανε την εμφάνισή του, δικαιολογημένα για μια τέτοια αναμέτρηση. 

 Αν βέβαια ορισμένοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού βλέπουν ένα «βάρος» στην ομάδα από την παρουσία του - βλέπεται είναι και κατηγορούμενος σε δύο υποθέσεις, μία για τα στημένα παιχνίδια, μία για το Noor 1 - ορισμένοι, ίσως όχι και άδικα, τον βλέπουν ως ..

Αυτό-αποκαλύφθηκαν...Ότι στις διαδηλώσεις πίσω από τις κουκούλες κρύβονται άνδρες των ΜΑΤ…



ΜΑΤ: Η ψυχολογία του κουκουλοφόρου…

Στη Λέσβο οι άνδρες των ΜΑΤ έσπαγαν τα αυτοκίνητα των κατοίκων του νησιού!!!

Η σημειολογία παραπέμπει στις πράξεις των κουκουλοφόρων στις διαδηλώσεις…


Οι πράξεις, βεβαίως, πάντα αποτυπώνουν το πολιτικό και ψυχολογικό υπόβαθρο των υποκειμένων…


Συνεπώς,

28 Φεβ 2020

Σε επικίνδυνα μονοπάτια κινείται η δημοτική αρχή Δίου – Ολύμπου


Αποτέλεσμα εικόνας για Συλλογος εκπ/κων Ν. Πιεριας

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σε επικίνδυνα μονοπάτια κινείται η δημοτική αρχή Δίου - Ολύμπου σχετικά με τη δημόσια εκπαίδευση. Η δημοτική αρχή Γερολιόλιου όχι μόνο δεν φαίνεται να θέλει να διαθέσει χρήματα για την κάλυψη των αναγκών  των  σχολείων,  αλλά προχωρά και ένα βήμα παραπέρα. 

Προσπαθεί να διασύρει την εκπαιδευτική κοινότητα. Με έγγραφο που στάλθηκε στα σχολεία του Δήμου με την υπογραφή της  Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής απαίτησε από τους  εκπαιδευτικούς των σχολείων τη λειτουργία του φωτοτυπικού μηχανήματος με ετήσιο leasing μέσω προσωπικών κωδικών. 

Επίσης,

27 Φεβ 2020

ΜΑΤ = Μ(ονάδες) Α(νεγκέφαλων) Τ(ραμπούκων)


Σαν μικρό παιδί ήταν πολύ κακός. 
Έβαζε ξαφνικά τρικλοποδιές στους συμμαθητές του ενώ πολλές φορές έδενε ένα ντενεκάκι στην ουρά της γάτα της γειτονιάς!

Στο γυμνάσιο σε κάθε τάξη φοιτούσε τουλάχιστον δύο χρονιές και όλοι τον φοβόντουσαν γιατί ...

Η κυβέρνηση θέλει τους πρόσφυγες γιατί φέρνουν χρήμα στα ταμεία. Αρα όσο πιο πολλοί τόσο καλύτερα! Αντέδρασες λοιπόν ξεχασμένε κάτοικε της Λέσβου;


Με λίγες δόσεις κοροναϊού, ξεχνάς και Χίο και Λέσβο και υποσχέσεις που δεν κρατήθηκαν!

Kοροναϊός είναι θα περάσει… Ομως αυτό που ζούμε ως χώρα δεν περνάει ποτέ και με καμιά επιστημονική αγωγή. Είναι μια ασθένεια αγιάτρευτη, είναι ένα μόρφωμα συμπαγές ακαθορίστου μεγέθους που συνεχώς επεκτείνεται και καταστρέφει ό,τι υγιές του αντιστέκεται.
Στη Χίο και στη Λέσβο επενέβησαν οι «δυνάμεις κατοχής», όπως δραματικά αποκαλούσε τους άνδρες των ΜΑΤ πολίτης του νησιού του Ομήρου, για να καταστείλουν τις αντιδράσεις των κατοίκων.

Των κατοίκων που οδηγήθηκαν στις κάλπες με υποσχέσεις για επίλυση του προβλήματος που καίει σαν...

Ποιος Μπερλουσκόνι; Ο Μαρινάκης αγόρασε τη μισή Ελλάδα και συνεχίζει κάτω από ύποπτη κυβερνητική σιωπή...

Του Λευτέρη Καρλή


Γιος του Λουίτζι ενός απλού τραπεζικού υπαλλήλου και της Ρόζα, η οποία ήταν μία απλή νοικοκυρά, ξεκίνησε σχεδόν από το μηδέν. Η πρώτη του σοβαρή δουλειά ήταν οι κατασκευαστικές εταιρίες, όμως το μυαλό του ήταν μπροστά από την εποχή του. Το 1973 ίδρυσε το πρώτο...

"Αυτοί δεν είναι αστυνομικοί..Είναι χούλιγκανς" Δείτε τα βίντεος

Σκηνές σοκ στο λιμάνι της Χίου λίγο πριν την αποχώρηση των ΜΑΤ. Οι δυνάμεις... καταστολής έσπαγαν αυτοκίνητα με γκλομπ, φωνάζοντας «Τουρκόσπορους» τους Χιώτες.
Λίγο πριν την επιβίβασή τους στο πλοίο «Νήσος Ρόδος», οι δυνάμεις των ΜΑΤ κινήθηκαν κατά ομάδας ατόμων που είχε συγκεντρωθεί έξω από το λιμάνι. Τα ΜΑΤ φορώντας πολιτικά, όπως θα δείτε και στα βίντεο, έκαναν χρήση χημικών, πήδηξαν τα προστατευτικά κάγκελα, ενώ δεν έλειψαν και οι απρεπείς χειρονομίες και βρισιές προς το συγκεντρωμένο πλήθος.
Όπως μαρτυρούν και τα σοκαριστικά βίντεο από τις τοπικές ιστοσελίδες, οι άνδρες των ΜΑΤ αποκαλούσαν ...