# #

8 Δεκ 2015

Είναι και τα τρία κόμματα αφόρητα ίδια.


Μετά συγχωρήσεως…

Drinking-alone-in-nyc
Βλέπω την πλειοψηφία των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, κρυφοέκπληκτους κάθε φορά να σχολιάζουν τον Αλέξη Τσίπρα ως έναν αριστερό που… «τι να συμβαίνει και τα κάνει αυτά;».
Αυτή η προσκόλληση στο «αριστερός», δυστυχώς μετατρέπει άξιους ανθρώπους σε απολογητές του κ. Τσίπρα που προσπαθούν αγωνιωδώς να τον υπερασπιστούν και ατυχώς να τον δικαιολογήσουν με ατάκες τύπου «ξέρει τι κάνει», «φταίνε οι προηγούμενοι», έως και το μεταφυσικό «έχετε υπομονή» λες και η υπομονή από μόνη της σώζει.
Αν όμως πιστέψουμε στις αγνές προθέσεις του μερκελιστή, τραπεζολάγνου και μνημονιακού πλέον κ. Τσίπρα, μήπως θα είμαστε υποχρεωμένοι να πιστέψουμε και ότι η ...

7 Δεκ 2015

Καρκίνος του προστάτη: Ποιο λαχανικό περιέχει την ουσία που σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα


Ο καρκίνος του προστάτη είναι η πιο κοινή αιτία θανάτου από καρκίνο στους άνδρες σε ηλικία 75 ετών.
Το 2012 καταγράφηκαν παγκοσμίως πάνω από 1,1 εκατομμύρια περιπτώσεις καρκίνου του προστάτη, σύμφωνα με το Παγκόσμιο Ταμείο Έρευνας για τον Καρκίνο.
Οι περιπτώσεις αυτές αντιπροσωπεύουν περίπου το 8% όλων των νέων περιπτώσεων καρκίνου και το 15% των νέων κρουσμάτων στους άνδρες.
Ο καρκίνος προστάτη σπάνια προσβάλλει άνδρες ηλικίας κάτω των 40 ετών.
Οι επιστήμονες ανακάλυψαν τον τρόπο που μια ουσία η οποία βρίσκεται ...

Την καλημέρα μας στον "σύντροφο" Αλέξη

#

Όλο και πιο χαμηλά.....

ΠΛΗΡΗΣ Η ΑΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΤΗς ΕΕ



Σύμφωνα με το άρθρο 7 παράγραφος 9 του Κανονισμού 472/2013 τα κράτη μέλη που υπόκεινται σε πρόγραμμα προσαρμογής, δηλαδή σε μνημόνια, διεξάγουν πλήρη έλεγχο των δημόσιων οικονομικών τους προκειμένου να εκτιμήσουν, μεταξύ άλλων, τους λόγους που οδήγησαν σε υπερβολικά υψηλά επίπεδα χρέους και να εντοπίσουν οποιαδήποτε πιθανή παρατυπία.
http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=OJ:L:2013:140:0001:0010:EL:PDF

Καθώς η Ελλάδα έχει διαλυθεί οικονομικά και κοινωνικά λόγω των μνημονίων που απέτυχαν παταγωδώς να αντιμετωπίσουν την κρίση χρέους, καθίσταται επιτακτική πλέον η ανάγκη να προχωρήσει η πατρίδα μας στην...

Αυτή η συμμορία λειτουργεί με όρους, ΑΠ’ ΕΞΩ ΚΟΥΚΛΑ ΚΙ’ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΑΝΟΥΚΛΑ.

Η ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥ 

Η (ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ)



Τίποτε δεν είναι τυχαίο, γιατί τίποτε δεν γίνεται από τυχαίους ανθρώπους. 
Ο άνθρωπος στον κόσμο αυτόν μαθαίνει είτε μέσω της γνώσης, που παράγει ο ίδιος με την ευφυΐα του, είτε ως παθών, μέσω της εμπειρίας του. 

Ο Έλληνας όμως δεν μαθαίνει με ΤΙΠΟΤΑ. 
Επιτράπηκε σ’ αυτούς τους δύο (ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΕΝΟΥΣ) να μας δώσουν ψεύτικες υποσχέσεις και με αυτόν τον τρόπο μας έκλεψαν την ψήφο. Πουθενά στον Κόσμο και με κανέναν θεό αυτοί οι δύο δεν θα μπορούσαν να...

6 Δεκ 2015

"τούτοι οι ελεεινοί δεν αντιπροσωπεύουν τη ζωντανή Ελλάδα"



«Η βλακεία, η εγωπάθεια, η μωρία, η γενική αναπηρία της ηγέτιδας τάξης
στην Ελλάδα, σε φέρνει στην ανάγκη να ξεράσεις...

Ο Τσίπρας τρολάρει(προσβάλει) τον εαυτό του και τη μνήμη μας...Βίντεο

Capture

Με σαρκαστικό υφάκι και τη γνωστή πλέον φωνή του Ανδρέα Παπανδρέου ο πρωθυπουργός επιχείρησε να σατιρίσει όσους μιλούσαν για απεχθές χρέος (μάλιστα μπέρδεψε για άλλη μια φορά τις έννοιες απεχθές και επαχθές).
Φαίνεται ότι, όπως και στο 1984 του Τζορτζ Όργουελ, κάποιοι πιστεύουν ότι μπορούν να ξαναγράφουν την ιστορία ξεχνώντας τι έλεγαν μέχρι και πριν από μερκούς μήνες. Γιατί αυτός που μιλούσε για απεχθές χρέος ήταν ο...

Αλήθεια,Φοβάσαι το Θάνατο στη Θάλασσα;

Οι κλόουν της Δύσης στήνουν μια μεγάλη παγίδα για την Κίνα


Η ανακοίνωση σηματοδοτεί την επιθυμία της νεοφιλελεύθερης Δύσης να διεισδύσει και να κατακτήσει την Κινεζική οικονομία, προκειμένου να αρχίσει το καταστροφικό έργο με τη βοήθεια των γνωστών συνταγών της μαφίας του ΔΝΤ. Η Κίνα είναι έτοιμη να κάνει το μεγάλο λάθος, προσαρτώντας την οικονομία της στο Δυτικό μπλοκ.

Όπως αναφέρει η huffingtonpost.com , το ΔΝΤ ανακοίνωσε ότι το γουάν, το Κινεζικό νόμισμα, πληροί όλα τα κριτήρια για να ενταχθεί στο κλαμπ των αποθεματικών νομισμάτων, δηλαδή του Αμερικανικού δολαρίου, του ευρώ, του γιεν και της Βρετανικής λίρας. Επενδυτές συναλλάγματος και οικονομολόγοι δήλωσαν ότι η κίνηση θα ενθαρρύνει το Πεκίνο να κάνει πράξη τις υποσχέσεις του να ανοίξει το χρηματοπιστωτικό σύστημα της Κίνας στην ελεύθερη αγορά. Επίσης, η επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, δήλωσε ότι η απόφαση είναι μια ένδειξη των μεταρρυθμίσεων που έχουν εφαρμοστεί και που θα συνεχίσουν να εφαρμόζονται.

Ξέρουμε καλά στην Ελλάδα τι εννοεί το ΔΝΤ όταν μιλάει για "μεταρρυθμίσεις". Και ξέρουμε τι σημαίνει το άνοιγμα της χρηματιστηριακής αγοράς. Σημαίνει, ειδικά στην περίπτωση της Κίνας,

ΝΕΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ Α.Σ. ΕΡΜΗ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ ΣΤΟ 1ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥ JUDO ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ






  Mε απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η συμμέτοχη του Α.Σ. ΕΡΜΗ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ   στο 1ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥ JUDO στο ΚΑΛΠΑΚΙ που διοργάνωσε   ο ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ το Σαββατο 5/12/2015.

  Ο ΕΡΜΗΣ συμμετείχε με 18 Αθλητές και Αθλήτριες στις κατηγορίες:
Mini juniors
Juniors A-   B
ΠΑΙΔΩΝ –ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α-Β, 
κατακτώντας 15 μετάλλια.

 Όλα τα παιδιά του συλλόγου           έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και φρόντισαν να αποζημιώσουν με την αγωνιστικότητα            τους, τους προπονητές  για τη προσπάθεια που καταβάλουν αλλα και  τους γονείς τους.



ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΘΙΚΑΝ  ΕΙΝΑΙ...

300 άτομα: συμφώνησαν πως η Ελληνική κοινωνία πρέπει να τιμωρηθεί και να εξαφανιστεί αν ... είναι δυνατόν.

Κανόνες και Αντίδοτο.



Τώρα, που σχεδόν όλοι οι Έλληνες έχουν αρχίσει να συνειδητοποιούν που πάνε τα πράγματα, υπάρχουν εκεί στο Σύνταγμα 300 άτομα που βαδίζουν, ενάντια στον χρόνο, προς τον απέραντο χαμό, εδώ και τριάντα, σαράντα χρόνια. 

Τα φοβερά αυτά άτομα που προκαλούν οργή στην Ελληνική κοινωνία, περιφέροντας την υπερτροφική τους ύπαρξη, αποτέλεσαν και αποτελούν μόνιμη αφορμή για την περαιτέρω εξαθλίωση μας. 

Με πρόσχημα να βρουν την πιο σωστή μέθοδο για να μας σώσουν, να σώσουν την Ελλάδα, την Πατρίδα, όπως αρέσκονται να λένε, χωρίς μέχρι στιγμής να το πετυχαίνουν, είναι παράξενο – αλήθεια - ενώ είχαν διαφορετικές γνώμες σ’ όλα τα ζητήματα, είτε τα ένοιωθαν είτε όχι (και προπάντων σε κείνα που δεν ένιωθαν), συμφώνησαν πως η Ελληνική κοινωνία πρέπει να τιμωρηθεί και να εξαφανιστεί αν ...

Business Insider: Η Ελλάδα στις 10 χώρες με τους πιο έξυπνους επιστήμονες στον κόσμο!


Η Ελλάδα στις 10 χώρες με τους πιο έξυπνους επιστήμονες στον κόσμο, σύμφωνα με έκθεση του ΟΟΣΑ

Η κατάταξη βασίζεται στο ποσοστό πτυχίων που δίνονται στους πολίτες μιας χώρας αναλογικά με τον πληθυσμό της, στην επιστήμη, τεχνολογία,

τι δεν καταλαβαίνεις σύντροφε


Δεν αγοραζω γερμανικα προιοντα...

.

Δείτε τη λίστα..