# #

13 Μαΐ 2016

Τσίπρας: Ο παραμυθατζής


Το μεγάλο «χάρισμα» της ενσωματωμένης «αριστεράς», και αυτό που την καθιστά ιδιαίτερα χρήσιμη για το καθεστώς, είναι ότι (λόγω του σφετερισμού των λαϊκών αγώνων) έχει την ικανότητα να εμπορεύεται, πιο αποτελεσματικά από όλους, την ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ του λαϊκού ήρωα και να πουλάει παραμύθια…

  Η ειδωλολατρική ιδεολογία του λαϊκού ήρωα υποκαθιστά την λαϊκή ενέργεια (το λαό) από τη δράση του ήρωα, καλλιεργεί δηλαδή την ΥΠΟΤΑΓΗ της κοινωνίας στην εξουσία του λαϊκού ήρωα. 

Ο λαϊκός ήρωας είναι το ναρκωτικό χάπι της παρηγοριάς για τους κοινωνικά εξαθλιωμένους, χάπι που τους οδηγεί στον εφησυχασμό, τη μοιρολατρία, την πολιτική ύπνωση και σε φανταστικές δραπετεύσεις… 

Tα Πόθεν Εσχες των βουλευτών μας...


Όλα είναι κατανοητά, εκτός από το γιατί να...

Ουρήστε τους πλούσιους. Αποπατήστε τους.


Είναι το όραμα του Δεξιού, ηλίθιε


 

Αντιγράφω το ρεπορτάζ: "Σοκ στις ΗΠΑ - Υποχρεώνουν εργαζόμενους να φορούν πάνες ακράτειας (!) 



Ο χαρακτηρισμός «εργασιακός μεσαίωνας» δεν επαρκεί για να περιγράψει τις άθλιες συνθήκες υπό τις οποίες εργάζονται οι υπάλληλοι δεκάδων εκτροφείων πουλερικών στις ΗΠΑ. 
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έκθεση «No Relief» της οργάνωσης Oxfam America, υπάλληλοι σε εκτροφείο πουλερικών στο Άρκανσας αναγκάζονται να φορούν πάνες ακράτειας,

12 Μαΐ 2016

Ακόμα κι ο Κούλης του Μητσοτάκη πιστεύει ότι είναι έξυπνος και διαθέτει χιούμορ.

Ραντεβού στα … αυταπατάδικα
kar
Πες μου που πουλάν αυταπάτες να σου πάρω δυο.
Η πρώτη είναι ότι η Μέρκελ θεωρούνταν πολύ κακός άνθρωπος, ενώ τελικά είναι συμπαθέστατη, γλυκύτατη και αγωνίζεται για τα δίκια της Ελλάδας. 

Η δεύτερη,
ότι η Αριστερά είναι μόνο θεωρία και ότι στην πράξη δε μπορεί να βελτιώσει σε τίποτα τις ζωές των πολιτών.

Αυτές τις δύο αυταπάτες ομολόγησε ο κ. Τσίπρας κατά την ομιλία του στη Βουλή.
Αυτές τις δύο διορθώσεις αυταπατών του προσπαθεί συστηματικά να μας επιβάλει. 
Ο κ. Τσίπρας δηλώνει με κάθε του λέξη ότι κακώς πίστευε πως η Μέρκελ ήταν κατά των ελληνικών συμφερόντων, ενώ με κάθε του πράξη και υπογραφή προσπαθεί να μας πείσει ότι …

Γιατί πανηγυρίζει ο κ. Τσίπρας, πατέρα;

ο κ. Τσίπρας δεν έχει πλέον αυταπάτες, πουλάει τρέλα στον εαυτόν του και την πιστεύει και ο ίδιος.




«Γιατί χαίρεται ο τόπος και χαμογελά, πατέρα;», 
διότι πανηγυρίζει ο κ.Τσίπρας. 

Και γιατί πανηγυρίζει ο κ. Τσίπρας, πατέρα; 
Διότι πέρασε τα νέα μέτρα απ’ τη Βουλή αβρόχοις ποσί, αποδεικνύοντας
έτσι στον κ. Σόιμπλε ότι θα μπορέσει να περάσει και τα επόμενα μέτρα, κάτι που θα εξασφαλίσει στη χώρα την πολυθρύλητη πολιτική σταθερότητα: 


Κόκαλο ως το 2022 (πιθανώς ως το ...

11 Μαΐ 2016

Ανάπτυξη...στις Σκουριές



Εδώ η καλή Ανάπτυξη...
Στις Σκουριές..

Των Βενιζέλων , των Σαμαράδων και Μητσοτάκηδων και εσχάτως του Σκουρλέτη και του επαναστάτη Τσίπρα....

Λεμόνι και σόδα: Ο μαγικός συνδυασμός





Όντας γνωρίζουν τις ισχυρές ιδιότητες όπου το λεμόνι προσφέρει και είναι εντελώς αντίθετο προς το συμφέρον σε κάποιες παγκόσμιες οργανώσεις.

Για το λόγο αυτό, σας συνιστούμε να μοιραστείτε αυτό το άρθρο και να βοηθήσει ένα φίλο που το χρειάζεται!

Πολυάριθμες μελέτες έχουν αποδείξει τις αντικαρκινικές ιδιότητες του λεμονιού. Το λεμόνι παρέχει και άλλα οφέλη, συμπεριλαμβανομένων την ισχυρή δύναμη στη θεραπεία κύστεων και όγκων.
Τα λεμόνια έχουν την δύναμη να θεραπεύσουν τον καρκίνο, δεδομένου ότι έχει δοκιμαστεί σε όλους τους τύπους καρκίνου. Προσθέτοντας μαγειρική σόδα το κάνει ακόμα πιο ισχυρό, γιατί η μαγειρική σόδα φέρνει..

Χαράτσι σε όλα τα αυτοκίνητα από 1η Ιουνίου


Χαράτσι σε όλα τα αυτοκίνητα από 1η Ιουνίου

Πλέον το δεδομένο είναι ένα, είτε μειωθούν, είτε όχι τα τέλη κυκλοφορίας το νέο χαράτσι θα μπει και θα πονέσει την τσέπη όλων όσοι διαθέτουν αυτοκίνητο.


Με το νέο χαράτσι η κυβέρνηση περιμένει έσοδα άνω των 400 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο. Το νέο χαράτσι δεν είναι άλλο από..

Το τέλος των μνημονίων

ΕΙΚΟΝΑ---Ελλάδα
Η Ελλάδα θα είναι η πρώτη χώρα στον πλανήτη, στην οποία θα καταργηθεί η πολιτική των διαπραγματεύσεων και των εκβιασμών, για την πληρωμή των δόσεων – όταν εγκατασταθεί ο μόνιμος μηχανισμός επιτήρησης από τους δανειστές της

.
«Η Γερμανία (η βιομηχανική ελίτ που κυβερνάει ανέκαθεν τη χώρα, ερήμην των πολιτών και με εντολοδόχους τους πολιτικούς), έχει μάλλον ξεκινήσει τον τρίτο πόλεμο στην ιστορία της, για την κατάκτηση της Ευρώπης – την οποία θεωρεί πως έχει του χεριού της. Όπως και στο παρελθόν ρισκάρει πάρα πολλά,

Λεπτοκαρυά.....Καθάρισε την παραλία από τα σκουπίδια ο Δήμος....αλλά...



Καθαρή η ακρογιαλιά απ΄ τα σκουπίδια....

Ένας συνδημότης μας είχε στείλει προχτές κάποιες φωτογραφίες και τις δημοσιεύσαμε μαζί με το σχόλιό του.

Όμως δίπλα ακριβώς...

10 Μαΐ 2016

Ακόμα μια μεγάλη επιτυχία για τον (δήθεν μικρο και ασήμαντο για ορισμένους) Σύλλογο και τον Προπονητή του ΕΡΜΗ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ

  
 Ακόμα μια  μεγάλη επιτυχία για τον (δήθεν μικρο και ασήμαντο για ορισμένους) Σύλλογο και τον Προπονητή του ΕΡΜΗ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ η συμμέτοχη στην Εθνική Ομάδα JUDO των εξής αθλητών  : 

Ποιοι ΝΕΟΙ ΦΟΡΟΙ έρχονται από ΙΟΥΝΙΟ



Ακόμη δεν προλάβαμε να… χωνέψουμε το νέο ασφαλιστικό-φορολογικό που υπερψηφίστηκε με 153 «ναι» και νέα φοροκαταιγίδα είναι καθοδόν!

Πρόκειται για το δεύτερο πακέτο μέτρων που έχει συμφωνηθεί με τους δανειστές και αφορά έμμεσους φόρους που πλήττουν όμως όλα τα εισοδήματα, με πρώτο και καλύτερο την αύξηση..

Μόνο στον Όλυμπο....

Τα λουλούδια του Ολύμπου

 ....

Αυτοί είναι οι Έλληνες των Panama Papers


Τα λεγόμενα Έγγραφα του Παναμά, που προκάλεσαν παταγώδες σκάνδαλο καθώς αποκάλυψαν αναρίθμητα κρούσματα φοροδιαφυγής σε παγκόσμιο επίπεδο, δημοσιοποιήθηκαν σήμερα εν μέρει στο Διαδίκτυο, στον ιστότοπο της Διεθνούς Κοινοπραξίας Ερευνητών Δημοσιογράφων (ICIJ).
Πρόκειται για την «σημαντικότερη δημοσίευση σχετικά με τις υπεράκτιες εταιρείες και τα πρόσωπα που βρίσκονται πίσω από αυτές», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ICIJ, η οποία συντόνισε την έρευνα για τη μαζική διαρροή εγγράφων της παναμέζικης εταιρείας δικηγόρων Μοσάκ Φονσέκα.
Μια βάση δεδομένων που περιέχει που περιέχει 214.000 ονόματα εταιρειών και μετόχων είναι πλέον προσβάσιμη για το κοινό.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Γαλλικό Πρακτορείο, ο διευθυντής της ICIJ εξήγησε ότι η δημοσίευση των εγγράφων αυτών αποφασίστηκε για να υπάρξει «διαφάνεια», αλλά και με την ελπίδα να υπάρξουν και νέες αποκαλύψεις, με τη συμβολή της κοινωνίας των πολιτών.
Η ICIJ ωστόσο...

9 Μαΐ 2016

Λεπτοκαρυά...Μπροστά στο κύμα (απίστευτες εικόνες)


Κι ενώ οι πρώτοι τουρίστες άνοιξαν την φετινή τουριστική περίοδο,μια εστία μόλυνσης παραθερίζει μπροστά σε μια απίστευτης ομορφιάς παραλία...

Δε θα γράψω τίποτα άλλο....
Οι εικόνες μιλάνε ...

Ξεπουλάνε σε ξένους όλα τα δάνεια που πήραμε για σπίτι!

Τέλος: Ξεπουλάνε σε ξένους όλα τα δάνεια που πήραμε για σπίτι! Διαβάστε στο Athensmagazine.gr μέχρι ποιο όριο σωζόμαστε και θα γελάτε

Ακόμα χειρότερες αναμένεται να είναι οι μέρες που θα έρθουν μετά την ψήφιση του ασφαλιστικού από την κυβέρνηση και τα νέα μέτρα που μας περιμένουν!

Συγκεκριμένα, την άμεση απελευθέρωση της πώλησης όλων των κόκκινων δανείων με προστασία έως την 1η Ιανουαρίου 2018 μόνο εκείνων που αφορούν την κύρια κατοικία τψν δανειοληπτών ή είναι συνδεδεμένα με αυτήν,

Κωνσταντοπούλου: Πρωθυπουργός - κουτσαβάκι ο Τσίπρας στο δρόμο του Σαμαρά



«Ο Α.Τσίπρας επικαλείται την εντολή του Γενάρη και την εντολή του Σεπτέμβρη». Για το ΟΧΙ ούτε λέξη» τονίζει η Ζωή Κωνσταντοπούλου, που τον χαρακτηρίζει «πρωθυπουργό-κουτσαβάκι στον ένδοξο δρόμο του προκατόχου του Α.Σαμαρά»


Η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» με ανάρτησή της στο προφίλ της στο Facebook, σημειώνει χαρακτηριστικά:

Τα πρόβατα, η συμμορία, οι λύκοι, το λεωφορείο και ο οδηγός της συμφοράς

34

Κατ’ αρχήν είναι υπερβολικό να χαρακτηρίζει κανείς όλους τους βουλευτές της συγκυβέρνησης πρόβατα, επειδή ψήφισαν ξανά όλοι μαζί ΝΑΙ – αφού την τιμή αυτή την έχουν αναμφίβολα οι Έλληνες Πολίτες οι οποίοι, αφενός μεν τους έστειλαν στη Βουλή, αφετέρου παραμένουν ήσυχοι στα σπίτια τους, περιμένοντας υπομονετικά τον από μηχανής θεό να τους σώσει. Άλλωστε, είδαν τι συνέβη με το ΟΧΙ του 62% – οπότε έχουν βάλει πλέον μυαλό.   

Είναι επίσης άδικο να κατηγορεί κανείς τους υπουργούς ως μέλη μίας μαφιόζικης συμμορίας ή και ως λύκους –

8 Μαΐ 2016

Πάντα υπάρχει αρκετός κόσμος που έχει ανάγκη τα παραμύθια και τους Τσίπρες.

Οι συνδικαλιστές γιατροί κ μηχανικοί που τώρα απειλούν με διαγραφές, είναι οι ίδιοι που έδωσαν ρέστα για το "Ναι" στο δημοψήφισμα.Υποκρισία!



Τι παραδέχεται εδώ ο κ. Παπαδημούλης; 

Ότι ενώ η πλειοψηφία είχε ψηφίσει «Όχι» στο δημοψήφισμα, η κυβέρνηση ακολούθησε την εντολή τής μειοψηφίας τού «Ναι». 
Γι’ αυτό και κατηγορεί για υποκρισία  τους ψηφοφόρους του «Ναι»· επειδή εμφανίζονται αχάριστοι απέναντι στην κυβέρνηση που τους υπηρέτησε, αλλά ξεχνά να κατηγορήσει και την κυβέρνηση για υποκρισία, δειλία, υποταγή και άρνηση αποδοχής εκλογικού αποτελέσματος.
Λεπτομέρεια, θα μου πείτε. Ναι, μία από τις πολλές. Τόσες πολλές που δημιούργησαν το έκτρωμα που κυριαρχεί και σήμερα.
Μέχρι πριν λίγο καιρό είχα στο στόμα μια γεύση χολής. Εμετού. Σαπίλας.
Τώρα πια,

Πόρνες....''Οι μπάτσοι δεν είναι γιοι μας''

Στην Γαλλία και πάλι...

Το νέο ιδιωτικό κράτος της Βόρειας Ελλάδας

Η Ελλάδα μπαίνει στην Ενιαία Ενεργειακή Πολιτική της Ε.Ε και μένει για πάντα στην Ε.Ε - Θάνατος του περιβάλλοντος για την "ανάπτυξη" ιδιωτικών συμφερόντων..

Στις 17 Μαΐου άρχεται το πρώτο στάδιο της πλήρους αγκίστρωσης της Ελλάδας στο καράβι της Ε.Ε. Μετά από αυτή την ημέρα οποιαδήποτε συζήτηση για έξοδο της Ελλάδας από την Ε.Ε είναι απλά ξόδεμα σάλιου.

Ο πρωθυπουργός Τσίπρας πρόκειται να κόψει την κορδέλα στα εγκαίνια της έναρξης κατασκευής του αγωγού φυσικού αερίου ΤΑΡ στην Θεσσαλονίκη όπου θα παρευρεθούν στελέχη της ΒP, της SOCAR, της Snam, της Fluxys,

Σοκ και δέος με νέους φόρους τρέλας από την 1η Ιουνίου


Άλλη μια δυσάρεστη έκπληξη για εκατομμύρια φορολογούμενους επιφυλάσσει προσχέδιο του μνημονίου. 

Όπως προκύπτει από το πολυσέλιδο κείμενο, όλοι οι έμμεσοι φόροι –το λεγόμενο τρίτο πακέτο που πρέπει να αυτό να αποδώσει 1% του ΑΕΠ ή 1,8 δισ. ευρώ) θα ενεργοποιηθούν από την 1η Ιουνίου και την 1η Ιουλίου στο μεγαλύτερο μέρος τους. 

Το κείμενο περιγράφει αυξήσεις του ΦΠΑ, αυξήσεις έμμεσων φόρων σε όλα τα καύσιμα, στην μπύρα, στα τσιγάρα, στον καπνό, επιβολή φόρου κατανάλωσης στα …ηλεκτρονικά τσιγάρα και στον καφέ, θέσπιση φόρου στις ευρυζωνικές συνδέσεις και στη συνδρομητική τηλεόραση και φυσικά, αύξηση των συντελεστών υπολογισμού του ΕΝΦΙΑ.
Αναλυτικά, τα μέτρα έχουν ως εξής:

Πού πήγαν τα λεφτά από τα προγράμματα στήριξης Αλέξη μου;




Πρόσφατα μια τελευταία μελέτη του European School of Management and Technology (ESMT) με έδρα το Βερο-λίνο διερευνά το πού πήγαν τα λεφτά της Ελληνικής διάσωσης (Rocholl, J., and A. Stahmer (2016). Where did the Greek bailout money go? ESMT White Paper No.WP–16–02). 

Έχει ενδιαφέρον να δούμε κάπως αναλυτικά τα στοιχεία.

Σύμφωνα λοιπόν με τη συγκεκριμένη μελέτη μόνο € 9,7 δις ή λιγότερο από το 5% του συνολικού ποσού των € 215,9 δις, που κατανέμεται στο 1ο και 2ο πρόγραμμα δεν χρησιμοποιήθηκαν για τις πληρωμές του χρέους και δεν πήγαν σε τραπεζικές ανακεφαλαιοποιήσεις. Σε αντίθεση, € 139,2 δις ή περισσότερο από το 64% χρησιμοποιήθηκε για την αποπληρωμή του υφιστάμενου χρέους και για να εξυπηρετήσει τις πληρωμές τόκων.

Επιπλέον,

Λεπτοκαρυά....Αυτή είναι η εικόνα της παραλίας της Λεπτοκαρυάς



Δυστυχώς, όπως βλέπετε στη φωτογραφία, αυτή είναι η εικόνα της παραλίας της Λεπτοκαρυάς λίγο μετά τις κατασκηνώσεις των Ευαγγελικών.

Το περασμένο καλοκαίρι κάποιοι ανεγκέφαλοι ανευθυνοϋπεύθυνοι του Δήμου μας είχανε τη φαεινή ιδέα να ...

Δημοσιογραφική πορνεία...«Aριστερή» ΑΠΑΤΗ



Το δημοσιογραφικό απεργιακό φιάσκο…

 

Η πραγματικότητα είναι σκληρή και εκδικείται εκείνους που την περιφρονούν. Η πραγματικότητα αποκάλυψε, κατά τρόπο κραυγαλέο, την απεργιακή μελοδραματική αφέλεια των εργατοπατέρων του δημοσιογραφικού συνδικαλισμού: Ωρύονται μελοδραματικά εναντίον της κυβέρνησης και ΠΡΑΚΤΙΚΑ με την απεργία τους την στηρίζουν απροκάλυπτα…

Η πραγματικότητα τους γελοιοποίησε: