# #

20 Μαρ 2013

Αρρώστηκε ο Τσάβες ή τον αρρώστησαν?

Διάσημος ογκολόγος επιβεβαιώνει ότι ο καρκίνος μπορεί να εμβολιαστεί σε άτομο



Την Παρασκευή η ισπανική εφημερίδα ABC, παραδόξως, δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της ένα άρθρο γνωστού ιατρού-ογκολόγου που πυροδοτεί τα σενάρια ότι ο καρκίνος που υπέστη ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες, θα μπορούσε, καθώς είναι επιστημονικά και τεχνικά εφικτό, να έχει εισαχθεί στο σώμα του με εμβολιασμό.

Ο διάσημος αυτός ιατρός είναι ο Δρ. Κάρλος Καρδόνα, ειδικός στη μοριακή ογκολογία, με 16 χρόνια πείρα πάνω σε έρευνες για τον καρκίνο, στα Πανεπιστήμια του Cambridge και του Birmingham της Αγγλίας και στο Κέντρο Έρευνας Καρκίνου Fred Hutchinson στο Σιάτλ των ΗΠΑ.

Στο άρθρο του συγκεκριμένα αναφέρει: "Στα εργαστήρια που διεξάγω εδώ και πολύ καιρό τις έρευνες μου, εμβολιάζω με καρκίνο ποντίκια και αυτά αναπτύσσουν την ασθένεια. Το έχω κάνει χιλιάδες φορές και ξέρω ότι κάτι τέτοιο είναι δυνατόν".

Και συνεχίζει: "Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία τρόπων για να σκοτώσει κανείς κάποιον, και μπορεί ένας από αυτούς να είναι και ο καρκίνος. Απλά χρειάζεται μια ένεση να τοποθετηθεί οπουδήποτε στο  σώμα και θα φτάσει στο αίμα".

Ο γιατρός δίνει μάλιστα ένα παράδειγμα, που διαβάζοντας το, θα μπορούσε να προκληθεί αγωνία και τρόμος σε κάθε αναγνώστη κάθε φορά που είναι να πάει στον οδοντίατρο. "Αν ο Τσάβες, για παράδειγμα, επισκέφθηκε έναν οδοντίατρο, θα μπορούσε ο τελευταίος να χρησιμοποιήσει αναισθητικό και στη συνέχεια να τον εμβολιάσει με καρκινογόνες ουσίες και ο ασθενής να έμαθε παρά μόνο μετά από αρκετούς μήνες ότι σε κάποιο σημείο του σώματος του αναπτύσσεται ο καρκίνος".

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι: "Υπάρχουν συγκεκριμένα καρκινογόνα χημικά που μπορεί το καθένα να προκαλέσει σε διαφορετικό όργανο του σώματος, καρκίνο. Υπάρχει, για παράδειγμα, συγκεκριμένο καρκινογόνο χημικό το οποίο μπορεί να προκαλέσει καρκίνο στην περιοχή της πυέλου, εκεί όπου είχε εμφανιστεί ο καρκίνος και στον Πρόεδρο Τσάβες".

"Αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο, ένας ειδικός ερευνητής θα μπορούσε κάλλιστα να το διαπιστώσει εξετάζοντας ένα δείγμα του όγκου, καθώς τα περισσότερα από αυτά τα πράγματα αφήνουν το σημάδι τους. Ένας γενετικός έλεγχος, μάλιστα, θα αποδείξει αν ο καρκίνος αναπτύχθηκε φυσικά ή τεχνητά. Είναι περίπλοκο, αλλά μπορείτε να μάθετε".

Η Κυβέρνηση της Βενεζουέλας έχει ήδη διατάξει έρευνα πάνω στο θέμα και όλοι αναμένουν αγωνιωδώς το πόρισμα της και ο λαός της Βενεζουέλας θα μάθει τελικά την αλήθεια για το τι πραγματικά συνέβη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.