# #

9 Νοε 2013

Παραδέχονται ότι ετοιμάζουν φορολογικές φυλακές(βίντεο)!!!!!!!!!!!!!!

Ο Δημήτρης ΧριστογιάννηςΟ Δημήτρης Χριστογιάννης
“ Τι δήλωσε ο βουλευτής ΝΔ Δημήτρης Χριστογιάννης από το βήμα της Βουλής ”

«Εμείς φυλακές θα φτιάξουμε μας τις ζητάει το ΣΔΟΕ»! Αυτή ήταν η απάντηση που έδωσε, από το βήμα της Βουλής, στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθη Παναγούλη ο βουλευτής ΝΔ Δημήτρης Χριστογιάννης, απαντώντας στη φράση του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ «Φτιάξτε φυλακές γιατί θα σας χρειαστούν».

Επί της ουσίας από τα χείλη ενός βουλευτή της συγκυβέρνησης και μάλιστα από το βήμα της βουλής αποκαλύπτεται ότι...

Είχαν θεραπευσει τον καρκίνο το 1934;



Γνώριζαν το 1934 οι γιατροί ότι ο καρκίνος προκαλείται από ιό; Και πέτυχαν να τον θεραπεύσουν 100%; Αυτό ισχυρίζεται ο συγγραφέας Barry Lynes, βασισμένος σε ιστορικά στοιχεία και αποδείξεις.....
Έπρεπε όμως να περάσουν σχεδόν 80 χρόνια για να πληροφορηθούμε από χείλη επιστημόνων ότι αρκετές μορφές καρκίνου θα πρέπει πλέον να αναγνωριστούν ως μεταδοτικές νόσοι. Και μάλιστα ότι οφείλονται σε μόλυνση από ιούς, μικρόβια και παράσιτα, άρα μπορούν και να προληφθούν και να...

Αν δεν τους διώξουμε εμείς ...Θα μας διώξουν αυτοί....(και πρώτα-πρώτα από τα σπίτια μας)

Ο Τσίπρας ρισκάρει. Εμείς;;;


Ο Τσίπρας μας πέταξε τη σπίθα που τόσο περιμέναμε.
Δε λέω για την πρόταση μομφής. 


Λέω για το κάλεσμα αντικυβερνητικής συγκέντρωσης στο Σύνταγμα την ώρα της διαδικασίας της παροχής ψήφου εμπιστοσύνης.
Έριξε τη σπίθα.

Για να γίνει, όμως, η σπίθα φωτιά και λάβρα που θα κάψει την κυβέρνηση του αίσχους, θα πρέπει εμείς να ἐχουμε φλόγα μέσα μας.


Να 'χουμε φλόγα που συνταράσσει τα σωθικά μας και όχι κόκα-κόλα που συνοδεύει τον καναπεδάτο εαυτό μας.

Ο Τσίπρας ρισκάρει. Κάνει χοντρό παιχνίδι.


Η κίνησή του είναι υψηλού ρίσκου και το ξέρει.


Ξέρει πως αν δεν ανταποκριθούμε στο κάλεσμα για μια τεράστια αντικυβερνητική διαδήλωση, τότε το πλήγμα θα είναι τεράστιο και βαθύ και με μακροπρόθεσμες αρνητικές συνέπειες για όλους όσοι τίθενται ενάντια στη μνημονιακή πολιτική.


Δηλαδή, μια αποτυχημένη -σε κόσμο- συγκέντρωση θα δώσει εύλογα το επιχείρημα στην κυβέρνηση πως "Ορίστε! Τρεις κι ο κούκος! Δε σας ακολουθεί κανείς! Ο λαός, διά της αποχής του, εμάς αποδέχεται!"
Και θα 'χει απόλυτο δίκιο η κυβέρνηση τότε.

Αύριο το απόγευμα είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία (και ίσως η μοναδική) να δείξουμε ότι εμείς, οι πολλοί απαιτούμε να πέσει αυτή η αισχρή κυβέρνηση εδώ και τώρα.


Εμείς οι πολλοί: οι αριστεροί, οι δημοκράτες, οι κεντρώοι, οι κομμουνιστές, οι αναρχικοί, μέχρι κι οι δεξιοί που 'χουν αξιοπρέπεια.


Εμείς οι πολλοί: οι άνεργοι, οι εργάτες, οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι συνταξιούχοι, οι μαθητές, οι φοιτητές, οι γιατροί, οι δικηγόροι, οι δάσκαλοι.


Και θεωρείται βέβαιο πως σε περίπτωση που αύριο το Σύνταγμα πλημμυρίσει από κόσμο, τότε η κυβέρνηση μετράει μέρες ή ώρες ζωής στην εξουσία.
Αν όμως....

Βλέπεις NIKAS ... άστο στο ράφι!

Την πόρτα της εξόδου είδαν εργαζόμενοι της ΝΙΚΑΣ επειδή απήργησαν.

Οι εργαζόμενοι κάλεσαν τα μεγάλα 

κανάλια να πάνε και δεν πήγε κανένα!

Η εταιρεία ΝΙΚΑΣ (αλλαντικά) η οποία ανήκει σε αμερικανική πολυεθνική, απέλυσε ΌΛΟΥΣ τους εργαζομένους που έκαναν απεργία προχθές Πέμπτη!

Η εταιρεία ΝΙΚΑΣ (αλλαντικά) η οποία ανήκει σε αμερικανική πολυεθνική, απέλυσε ΌΛΟΥΣ τους εργαζομένους που έκαναν απεργία προχθές Πέμπτη!


Κάλεσαν τα μεγάλα κανάλια να πάνε και 
δεν πήγε κανένα!

Εν τω μεταξύ, 

Οι 155 της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ βουλευτές θα εγκρίνουν την πολιτική της κυβέρνησης Σαμαρά και θα καλύψουν το πολιτικό πτώμα που φέρει το όνομα Ευάγγελος Βενιζέλος???



Οι αντιδράσεις στην πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. 

Άλλοι λένε πως η πρόταση δυσπιστίας ήταν λανθασμένη, 
άλλοι πως είναι πρόωρη, 
άλλοι πως είναι καθυστερημένη, 
άλλοι πως χαίρονται και ευγνωμονούν τον ..

Αν δε βγούμε αύριο στο δρόμο.....ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ

Νερό..."Πάχτας"

Με πόσους Πάχτες μολύνεται το νερό

Μαθαίνει ο δήμαρχος ότι ένα από τα χωριά του δήμου του έχει στο νερό του αρσενικό, δηλητήριο δηλαδή, σε ποσότητες τριπλάσιες από τα παγκοσμίως επιτρεπτά όρια κι αντί να ξεσηκώσει γη και ουρανό, αντί να τρέξει στα υπουργεία και στους διεθνείς οργανισμούς, βγάζει την κάτωθι ανακοίνωση: 

«Δεν υπάρχει κίνδυνος για την υγεία των κατοίκων, γιατί η συγκέντρωση του αρσενικού δεν υπερέβη τα 30mg/1 που ίσχυε πριν από λίγα χρόνια, πόσο μάλλον το όριο των 50mg/1 που ήταν η παραμετρική τιμή μέχρι το 2013».

Καταλάβατε τι λέει ο δήμαρχος Χαρχούδας;
 Ότι ναι, τώρα η ποσότητα δηλητηρίου είναι όντως τριπλάσια του επιτρεπτού, παλαιά όμως δεν ήταν, δίχως να αναζητά τους λόγους για τους οποίους οι παγκόσμιοι οργανισμοί άλλαξαν τα όρια, χωρίς να ψάξει για επιστημονικές μελέτες που μεταβάλουν τα δεδομένα που ίσχυαν το 2003. Δεν φταίει το αρσενικό, φταίνε τα κωλόπαιδα που από το 2003 μέχρι σήμερα έχουν γίνει μαλθακά και φλώρικα.

Το χωριό είναι το...

Εάν ένας δάσκαλος ρωτούσε έναν μαθητή της ΣΤ’ δημοτικού εάν θα έδινε ποτέ σε κάποιον 1,4 ευρώ για να εισπράξει 1 ευρώ, η τάξη θα σειόταν από τα γέλια!

Το εμπορικό δαιμόνιο της κυβέρνησης


Εάν ένας δάσκαλος ρωτούσε έναν μαθητή της ΣΤ’ δημοτικού εάν θα έδινε ποτέ σε κάποιον 1,4 ευρώ για να εισπράξει 1 ευρώ, η τάξη θα σειόταν από τα γέλια!

Και εάν τον ρωτούσε εάν για να πουλήσει το ποδήλατό του θα έδινε στον υποψήφιο αγοραστή 50 ευρώ για να εισπράξει… 30, τότε οι μαθητές θα θεωρούσαν ότι ο δάσκαλός τους… σφύριξε!

Εάν στη θέση του δασκάλου βάλετε, όμως,

Η τελευταία μας ευκαιρία....

SuccEΡΤ story : Στη χώρα μου έχουμε Δημοκρατία





Στη χώρα μου έχουμε δημοκρατία
Οι εποχές που χτυπούσαν την πόρτα σου στις 5 το πρωί - και δεν ήταν ο γαλατάς - έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Τώρα, όταν χτυπάει το τηλέφωνό σου στις 5 το πρωί, είναι για να μάθεις από τους φίλους σου, από τους συναδέλφους σου, ότι τα...

Μονσάντο: Η πολυεθνική που «σπέρνει» τη φρίκη (ΦΩΤΟ)...Δείτε

Μονσάντο: Η πολυεθνική που «σπέρνει» τη φρίκη (ΦΩΤΟ)

Το περασμένο Σαββατοκύριακο διοργανώθηκαν σε αρκετές πόλεις του κόσμου πολύμορφες κινητοποιήσεις ενάντια στη δράση του περιβόητου πολυεθνικού μονοπωλίου στο χώρο της βιοτεχνολογίας και των γενετικά τροποποιημένων σπόρων Μονσάντο. 


Στο επίκεντρο βρέθηκαν όχι μόνο οι πιθανοί κίνδυνοι από τη χρήση αυτών των γενετικά τροποποιημένων σπόρων αλλά και οι φονικοί κίνδυνοι που κρύβει ο τρόπος καλλιέργειάς τους και κυρίως οι αεροψεκασμοί με το παρασιτοκτόνο που..

Εφόσον δεν ψηφιστεί η μομφή, ο ΣΥΡΙΖΑ να παραιτηθεί


Ο ΣΥΡΙΖΑ, εφόσον δεν περάσει η μομφή, και εφόσον το εννοεί, να παραιτηθεί από τη Βουλή, καλώντας και σύσσωμη την αντιπολίτευση να το πράξει, αφήνοντας μόνους στο κοινοβούλιο τους απονομιμοποιημένους της κυβέρνησης. 

Η κυβέρνηση αυτή δεν εκφράζει τον ελληνικό λαό, δεν εκφράζει το λαϊκό αίσθημα, δεν αντιπροσωπεύει την κοινωνία που υποφέρει και δεν έχει την πολυτέλεια να περιμένει, δεν έχει το χρόνο να ακολουθήσει τις οδούς της δικής τους, φασιστικής "νομιμότητας". Αλλιώς ..

ΔΕΝΔΙΑΣ: «Καταπολεμήθηκε η δημοκρ…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Νίκος Δένδιας“ «Γλώσσα λανθάνουσα αλήθεια λέει» ”

Όταν ο ίδιος ο, υπουργός Προστασίας πολίτη λέει ότι «καταπολεμήθηκε η δημοκρ…» κάτι παραπάνω πρέπει να…ξέρει.

Συγκεκριμένα, στην τοποθέτησή του στη Βουλή για την πρόταση μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Δένδιας αναφέρθηκε στις «επιτυχίες» της κυβέρνησης στον τομέα της αστυνόμευσης και της καταστολής.

Αφού αναφέρθηκε στους μετανάστες, τη Βίλα Αμαλίας, το πανεπιστημιακό άσυλο, τους Ρομά και τις Σκουριές, που όλοι τον τελευταίο ενάμιση χρόνο αντιμετώπισαν την «σιδερένια φτέρνα» της καταστολής, θέλησε να μιλήσει για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας, φέρνοντας το παράδειγμα του Βελβεντού Κοζάνης.

Ωστόσο μπερδεύτηκε (;) και (στο 3:13 λεπτό) αντί για «καταπολεμήθηκε η τρομοκρατία» είπε «καταπολεμήθηκε η δημοκρ…».

 

Δείτε το video:

Αύριο καίμε τους καναπέδες....

Αύριο, 10 Νοέμβρη είναι η μεγάλη Κυριακή.
Η μεγάλη μέρα...

Αύριο καίμε τους καναπέδες.
Βάζουμε μπουρλότο στο..

Ο φονιάς είναι παράνομος Η απεργία είναι παράνομη... Αρα και οι απεργοί είναι φονιάδες...

ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΑ...

ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΑ...








































...Σε προηγούμενο κείμενο είχα αναφερθεί στη θαυμάσια εποχή που θα προκύψει στο μέλλον (και μην έχετε αμφιβολίες) της κατάργησης των μετρητών. 

Εδώ η αναφορά. 
Σετάκι φυσικά με τη κατάργηση του ζωντανού χρήματος θα είναι και η κατάργηση των ζωντανών γενικότερα.

Μπορείτε να πάρετε ήδη μια γεύση αν σκεφθείτε πως οι τελευταίες «ζωντανές»...

Άκου ΜΑΤατζη, η ιστορία γράφεται με ανυπακοή



Νεαρά παιδιά οι άνδρες των ΜΑΤ που κλήθηκαν από την κυβέρνηση να εκκενώσουν το κτίριο της ΕΡΤ από τους εργαζόμενους, στέκονταν με πλήρη εξάρτυση έξω από το Ραδιομέγαρο σχολιάζοντας την κυβερνητική πολιτική, τις περικοπές στον μισθό τους μέχρι και... το πρόσφατο ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού.

Αυτό που έκανε όμως ιδιαίτερη εντύπωση τόσο στους άνδρες των ΜΑΤ όσο και στους διαδηλωτές ήταν όταν ένας νεαρός ΜΑΤατζής επέλεξε να..

ΝΑ ΔΙΑΒΆΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΟΛΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ...ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΊΤΕ. ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΎΣ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΌΠΩΣ ΧΘΕΣ
































Αγαπητές συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,
Σας προωθώ εκπληκτική μελέτη σχετικά με τα μυστήρια της σελήνης, που μου έστειλε αγαπητή φίλη.
Η μελέτη συντάχθηκε από Έλληνα επιστήμονα το 2005, είναι καλογραμμένη και δεν χρειάζονται ειδικές γνώσεις αστροφυσικής για να την κατανοήσεις.
Η παρατηρητικότητα του συγγραφέα σε συνδυασμό με το πάθος του για την αστρονομία, βοηθούσης και της ευφυΐας του, τον οδήγησαν σε εκπληκτικά συμπεράσματα.
Ένα από τα σπουδαιότερα χαρακτηριστικά των ερευνητών είναι η φαντασία. Όταν η φαντασία τεκμηριώνεται έχουμε βήματα προόδου, έχουμε ανακαλύψεις.
Τα συμπεράσματα της μελέτης, θα μπορούσαν να αποτελέσουν την αφετηρία για την χάραξη μια παγκόσμιας πολιτικής για αγάπη, ειρήνη, ελευθερία, σε συνδυασμό βέβαια με την  αναζήτηση του ωραίου του μεγάλου και του αληθινού.
Οι μεγάλοι πολιτισμοί του σύμπαντος χρειάζονται ειρήνη για μακροζωία και ωρίμανση, όπως χρειάζονται ελευθερία για πνευματικές κατακτήσεις.
Οι ανόητοι ηγέτες της Νέας Τάξης και τα ασπόνδυλα εξαπτέρυγά τους, νομίζουν ότι με το χρήμα που έκλεψαν, θα ποδηγετήσουν την ανθρωπότητα, αρχίζοντας από την Πατρίδα του Προμηθέα.
Ο Ελληνικός Λαός, χωρίς να ερωτηθεί, δανείζεται για την ανακεφαλαίωση της  Εθνικής Τράπεζας, που με τη σειρά της επενδύει στην Τουρκία.
Μειώνεται ή δυσκολεύεται η ντόπια γεωργική και κτηνοτροφική παραγωγή προκειμένου να υπάρχει ανεπάρκεια τροφίμων με απώτερο σκοπό την ενίσχυση ιδιωτικών περιοχών στην Αφρική και για να πεινάσει ο Ελληνικός Λαός.
Οι πάντες εργάζονται για να τον εξαθλιώσουν, για να τον γονατίσουν.
Ήμασταν τρείς, τώρα είμεθα πολλοί για την μεγάλη ανατροπή.
Η λίστα με τους προδότες μεγαλώνει………………..

Ο δημοσιογράφος δεν δαγκώνει ποτέ το χέρι που τον ταϊζει


Δεν θα ρίξουμε εμείς ανάθεμα στις δουλειές. 
Εμείς δηλώνουμε ευθύς εξαρχής πως είμαστε φαν της ανάπτυξης. 
Αφήστε που θέλουμε και να κινείται το χρήμα, να πάρει επιτέλους μπρος η αγορά...

Αλλά πώς νομίζετε ότι χτίζονται τα success stories, έτσι εύκολα, έτσι άκοπα; 
Χωρίς να χρειαστεί καμία απολύτως θυσία; Ε, όχι δα...

Αυτές είναι οι αποδείξεις που «μετρούν» στην Εφορία- Ποιες πρέπει να μαζέψετε [λίστα]

Αντιμέτωποι με το χαρτοβασίλειο των αποδείξεων βρίσκονται και φέτος μισθωτοί και συνταξιούχοι, οι οποίοι θα πρέπει να συλλέξουν αποδείξεις ίσης αξίας με το 25% του εισοδήματος τους, με το μέγιστο απαιτούμενο όριο να αγγίζει τα 10.500 ευρώ.
Οι φορολογούμενοι θα αποδυθούν σε «αγώνα δρόμου», προκειμένου να συλλέξουν τον απαραίτητο αριθμό αποδείξεων, καθώς εάν δεν συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός απειλούνται με ποινή φόρου 22% επί της διαφοράς. Ωστόσο, δεν πρόκειται να έχουν την παραμικρή φορολογική ελάφρυνση εάν συγκεντρώσουν περισσότερες αποδείξεις από το αναμενόμενο, αναφέρει σε ρεπορτάζ του το Εθνος.
Ποιες αποδείξεις πρέπει να μαζέψουμε έως το τέλος του χρόνου
Η Εφορία δέχεται μόνο τις αποδείξεις με ευδιάκριτα τα στοιχεία που αφορούν την επωνυμία της εκδότριας επιχείρησης, τον ΑΦΜ αυτής, την ημερομηνία έκδοσης και το τελικό ποσό.
Αυτές είναι αποδείξεις που πρέπει να μαζέψετε:

Τι το θες το απίτι ?

8 Νοε 2013

Μ. Ρεπούση δες το βιντεο-ντοκυμαντέρ για να μάθεις τι έγινε και μη μιλάς..

smirni
Ένα καταπληκτικό φιλμ -ντοκουμέντο βγήκε στα φώτα της δημοσιότητας μετά από 86 χρόνια! Οι συγκλονιστικές αυτές εικόνες παρέμειναν επί 86 χρόνια στο διαμέρισμα της συζύγου του, στη Νέα Υόρκη. 
Ολοι αγνοούσαν την ύπαρξή τους, έως ότου το 2008 ο εγγονός του βρήκε το μοναδικό αυτό ντοκουμέντο, το έσωσε από τη φθορά του χρόνου, και έτσι, είμαστε τώρα σε θέση να..

45.000 ειδοποιητήρια κατάσχεσης περιουσιών στην Θεσ/νικη...Αλήθεια,Εσείς ...Τι θα ψηφίζατε στην πρόταση μομφής



Το βίντεο που παραθέτουμε μας θυμίζει το έργο του Αρθουρ Μίλερ «Ο θάνατος του εμποράκου» στο οποίο ο κεντρικός ήρωας, ο εμποράκος Γουίλι Λόμαν πάλεψε τίμια μια ζωή να δημιουργήσει περιουσία αλλά τσακίστηκε από την οικονομική κρίση, και παίρνει τελικά την απόφαση να αυτοκτονήσει.

Εμείς να ευχηθούμε να μην υπάρξει κανένας απ' τους 45.000 μικροεπαγγελματίες που έλαβαν σήμερα ειδοποιητήρια κατάσχεσης περιουσιών στην Θεσσαλονίκη, γιατί δεν είχαν την δυνατότητα να πληρώσουν τις ασφαλιστικές τους εισφορές, να προβεί σ' αυτή την απελπισμένη πράξη. Οι ίδιοι --απ' ότι ακούμε να μας λέει στο βίντεο εκπρόσωπος τους- προχωρούν σε κινητοποιήσεις και είναι αποφασισμένοι να παλέψουν συλλογικά για να ματαιώσουν τις κατασχέσεις και απαιτούν να βρεθεί πολιτική λύση.

Δεν χρειαζόταν αυτό το βίντεο για να μας πει ότι εκτός των άλλων ζούμε την εποχή του..

Mια εικόνα...όλη η αλήθεια

Έκτακτο: Τοποθετήθηκε γιγαντιαίο Wi-Fi Router στην ταράτσα της ΕΡΤ

ertrouter
Το wi-fi router που τοποθετήθηκε το πρωί, άρχισε ήδη να λειτουργεί, όπως φαίνεται από τα φωτάκια του.
Μετά μου λέτε εμένα πως δεν έχουμε  ανάπτυξη. Ιδου το πρώτο δείγμα!  Από την Αγία Παρασκευή, όπως δείχνουν οι εξελίξεις,  ξεκινάει  η υλοποίηση της εξαγγελίας του Αντ.  Σαμαρά, για δωρεάν ασύρματο internet στη χώρα, καθώς ήδη το πρώτο modem στήθηκε  ήδη στην ταράτσα του ραδιομεγάρου!
Ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο για όλους τους κατοίκους της περιοχής, θα προσφέρει το τεράστιο μηχάνημα με τις τρεις κεραίες που τοποθέτησαν οι άνδρες των ΜΑΤ, σε εμφανές σημείο του κτιρίου της ΕΡΤ!
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης, το συγκεκριμένο σημείο στην ταράτσα του ραδιομεγάρου, κρίθηκε, ύστερα από μελέτη ειδικής επιτροπής, ως το καταλληλότερο, προκειμένου να έχουν οι περισσότεροι κάτοικοι, σήμα με τρεις γραμμές.
Στην τοποθέτηση του νέου wi-fi router αντέδρασε...

Οι έλληνες πολίτες θα έχουμε την χαρά να δούμε τον Πρωθυπουργό της χώρας για... τέταρτη φορά στην Βουλή στον ενάμιση χρόνο της θητείας του!

 Διαβάζω από χθες το βράδυ τους μηχανισμούς προπαγάνδας του καθεστώτος να ψελλίζουν διάφορα κωμικά, ενδεικτικά του σεβασμού τους στην λειτουργία της Δημοκρατίας και των θεσμών της. 
Αναφέρομαι στις διάφορες "μαχαιριές στην χώρα μας" και "στα δωράκια του Αλέξη στον Σαμαρά"
Αναφέρομαι στην σοβαροφανή κριτική που ασκείται στην πρόταση μομφής ότι θα συσπειρώσει την συμπολίτευση και ότι χάνει για τους επόμενους έξι μήνες η αξιωματική αντιπολίτευση το κορυφαίο κοινοβουλευτικό χαρτί της. 
Αν δεν έριχνε τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ το γάντι στους Σαμαρά Βενιζέλο,

Βρε κάτι "συμπτώσεις"….


Όταν ο κύριος Κεδίκογλου ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για την εκκένωση της κατάληψης του ραδιομεγάρου μίλησε για "επιστροφή στην ομαλότητα"…
Ακούστε και τον δικτάτορα Παπαδόπουλο, να χρησιμοποιεί την ίδια φρασεολογία, μετά την εκκένωση της κατάληψης του Πολυτεχνείου και την επιβολή του στρατιωτικού νόμου εκ νέου είς άπασαν την επικράτεια…

"ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΥΟΝΤΑΣ"ΕΝΑ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΠΑΤΗΤΗΡΙ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ"



H ανακάλυψη του αρχαίου ληνού έγινε τυχαία από βοσκούς,οι οποίοι και ενημέρωσαν ομάδα ανθρώπων που ασχολούνται με την έρευνα και ανάδειξη της ιστορία της περιοχής.

Στην προσπάθειά τους να προσεγγίσουν τον τόπο τους και τις μνήμες του, είχαν μία ιδέα. Να αναβιώσουν το πάτημα των σταφυλιών στο συγκεκριμένο πατητήρι. Έτσι αυτό που ξεκίνησε σαν μία περιπέτεια προσέγγισης της ιστορίας του κρασιού κατέληξε σε μία χαρούμενη και ανέλπιστη βιωματική εμπειρία, μία γιορτή.

Αν και η αρχαιολογική υπηρεσία δεν έχει ..

Ήταν να μην αρχίσουν τις μ@λ@κί€ς....

Ήταν να μην αρχίσουν τις μ@λ@κί€ς εκεί στην κυβέρνηση. 
Άπαξ και άρχισαν, ποιός τους πιάνει! Όχι δηλαδή πως ήταν δύσκολο να τα καταφέρουν, έτσι; Με τόσα φυντάνια που έχουν μαζευτεί στην ομάδα, το πρωτάθλημα είναι άχαστο. 

Μιλάμε για πρώτα ονόματα, ε; 
Κάτσε καλά, λέμε! Από ποιόν ν' αρχίσεις και σε ποιόν να καταλήξεις; 
Μισό λεπτό να συγκεντρωθώ, μη και ξεχάσω κανένανε πρωτοκλασσάτο:...

7 Νοε 2013

Aφού δε τους "βγήκαν " οι δολοφονίες, βρήκαν το κόλπο ΕΡΤ για να περάσουν τα νέα μέτρα...


Το πολιτικό καθεστώς της «ελευθερίας», της «δημοκρατίας», της «ελεύθερης οικονομίας», της «ελεύθερης επικοινωνίας» και της απελευθερωμένης ασυδοσίας, έστειλε 8 διμοιρίες ΜΑΤ, αχάραγο, με προτεταμένα τα οπλοπολυβόλα, για να συλλάβουν το… κτίριο της ΕΡΤ και να περάσουν… χειροπέδες στην καγκελόπορτα του ραδιομεγάρου!
Η τελευταία φορά που – τηρουμένων των ιστορικών αναλογιών – είχε γίνει κάτι τέτοιο ήταν στις 27 Απρίλη του 1941. Όταν μπήκαν οι...

Οι πιο δυνατές φωτογραφίες όλων των εποχών που περιγράφουν όσα δεν μπορεί καμία λέξη

Μια φωτογραφία είναι αρκετή για να περιγράψει αυτό που δεν μπορεί να πει κανείς, όσες λέξεις και αν γνωρίζει. Πώς να παρουσιάσεις, άραγε, με λόγια, μερικές από τις πιο έντονες στιγμές της σύγχρονης ανθρώπινης ύπαρξης;
Το dinfo επιμελήθηκε και παρουσιάζει μια συλλογή από τις 30 πιο δυνατές φωτογραφίες όλων των εποχών, που περιγράφουν στο έπακρο τα δεινά, τους θριάμβους, την επιμονή, τις αποτυχίες, τη συμπόνια και το μίσος των ανθρώπων ανά τον κόσμο.
 
Δείτε παρακάτω τις συγκλονιστικές φωτογραφίες..

Κι έκοψε πέρα ο γαλονάτος του Μπόμπολα ,των ομοίων του και του υπαλληλίσκου Σαμαροβενιζέλου

«Ένα υπέροχο πρωινό όπως επί Μεταξά, επί Παπαδόπουλου, επί δικομματικής»



 - 

Το σχόλιο του Βασίλη Παπακωνσταντίνου για τις εξελίξεις στην ΕΡΤ
Με μια κατακόκκινη μπλούζα και ένα αδιάβροχο μπουφάν ο γνωστός τραγουδιστής Βασίλης Παπακωνσταντίνου, βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής εκφράζοντας την οργή του για την επέμβαση των ΜΑΤ στο κτήριο της Αγίας Παρασκευής.
Ο γνωστός τραγουδιστής σήμερα..

Το τουμπεκί ψιλοκομμένο της Δημόσιας Τηλεόρασης για την εισβολή στο ραδιομέγαρο #ERT δείγμα γραφής για την ενημέρωση που μας επιφυλάσσουν.

Η [ακρο]δεξιά κυβέρνηση πανηγυρίζει για τη νίκη της, αλλά και για την αυταρχική πυγμή την οποία επέδειξε (στην περίπτωση της ΕΡΤ ο τρόπος με τον οποίο έκλεισαν την ΕΡΤ και έστησαν την -ακόμα πιο κατευθυνόμενη- ΔΤ είναι ακόμα πιο σημαντικός από το αποτέλεσμα, διότι δείχνει το πόσο αποφασισμένοι είναι να ισοπεδώσουν τα πάντα στο πέρασμα τους)

Τη γνώμη μου για την ΕΡΤ την ξέρετε, την έχω γράψει πολλές φορές παλιότερα (και επιτρέψτε μου να πω ότι μάλλον αποδείχθηκε τελικά πολύ κοντά στην πραγματικότητα, παρότι αρχικά είχα δεχθεί κριτική από την αριστερά, η οποία όμως στο τέλος ...