# #

4 Ιουλ 2020

Άρχισαν οι "λαγοί"....“Να πεθάνουμε για το Καστελόριζο”;

“Να πεθάνουμε για το Καστελόριζο”; Μετά το “τι θέλετε να κάνουμε πόλεμο”…

Η προσπάθεια να καμφθούν οι αντιδράσεις της ελληνικής κοινής γνώμης για έναν “συμβιβασμό με την Τουρκία”, έχει ξεκινήσει. Τον λένε …”έντιμο συμβιβασμό”, αλλά παρόλα αυτά κανένας δεν πείθεται από τέτοια “αφηγήματα”. Γι΄ αυτό και το ερώτημα “τι θέλετε να κάνουμε πόλεμο” έχει αρχίσει να ακούγεται ξανά. Είναι ένα από τα “όπλα” που θα χρησιμοποιήσουν οι υποστηρικτές του “έντιμου συμβιβασμού”.
Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας αυτό που κάποιοι θεωρούν έναν απλό συμβιβασμό με τους Τούρκους είναι η απώλεια του Καστελόριζου! 
Να το …

Λεπτοκαρυά.... Να τα λέμε κι αυτά



Επιτέλους έπεσε άσφαλτος στου Γκαντίρι τη γέφυρα που ήταν σε άθλια κατάσταση..

..... "πρόκειται να έχουμε νέα πανδημία το φθινόπωρο;", ο Λοιμωξιολόγος απαντάει: "Δεν το γνωρίζω, γιατί δεν είμαι πολιτικός".

"Κορωνοϊός - Ο ιός του τρόμου"... Πάταγος στην Ιταλία από τις αποκαλύψεις!




«34.561 νεκροί στην Ιταλία
Ο covid-19 έφερε καλό στην Ιταλία:
κανένας θάνατος από...
καρκίνο,
κανένας θάνατος λόγω μεγάλης ηλικίας,
κανένας θάνατος από σπάνια ασθένεια,
κανένας θάνατος από καρδιακή προσβολή,
κανένας θάνατος από ιό νοσοκομείου,
κανένας θάνατος από λευχαιμία...
μόνον covid-19 .
Έτσι, μόλις βρούμε το εμβόλιο, θα είμαστε αθάνατοι!

Σχετικά με τις παρελθούσες και μελλοντικές παραφροσύνες μιας έκτακτης ανάγκης»


«"Κορωνοϊός - Ο ιός του τρόμου» (Covid. Il virus della paura)... είναι ο τίτλος του βιβλίου που υπογράφει ο κορυφαίος και διεθνούς φήμης κι αναγνώρισης Καθηγητής Πανεπιστημίου Νάπολης Ιταλίας Giulio Tarro.


Καθηγητής Πανεπιστημίου Νάπολης Ιταλίας Giulio Tarro, βραβευμένος στις ΗΠΑ το 2018 ως ο “Καλύτερος ιολόγος της χρονιάς” κι ένας από τις κορυφές ιολογίας στον πλανήτη. Υποψήφιος για Νόμπελ Ιατρικής το 2015, απομόνωσε πρώτος το στέλεχος της χολέρας όταν ξέσπασε η επιδημία στη Νάπολη, μαθητής και βοηθός του Albert Sabin, πατέρα του εμβολίου εναντίον της πολιομυελίτιδας...

Συγκλονίζουν τα επίσημα στοιχεία του "Istituto superiore di Sanità" (Italian National Institute of Health), του αντίστοιχου με την Ελλάδα "Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας - ΕΟΔΥ"), όσον αφορά την "ταυτότητα των νεκρών από τον κορωνοϊό":

«Μόνον το 1,1% των νεκρών ασθενών ήταν ηλικίας κάτω των 50 ετών και σχεδόν το 96% είχαν μία ή περισσότερες προϋπάρχουσες ασθένειες».


Ο ιταλικός ΕΟΔΥ δημοσιοποίησε μια Έκθεση (το πλήρες έγγραφο-έκθεση: ΕΔΩ), που περιγράφει λεπτομερώς τα ...

3 Ιουλ 2020

Τουρισμός δεν υπάρχει οριστικά για τη Βόρεια Ελλάδα....Σερβία: Νέα περιοριστικά μέτρα

Αυξάνονται καθημερινά τα κρούσματα και οι θάνατοι στη Σερβία ...
Νέα μέτρα για την αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς σε συνέντευξη του στην σερβική δημόσια τηλεόραση (RTS).
Από την Δευτέρα (6 Ιουλίου) θα κλείσουν όλες οι ...

2 Ιουλ 2020

Δήμος Δίου-Ολύμπου: Περιοριστικά μέτρα για απιστία σε 2 πρώην δημάρχους και 3 πρώην αντιδημάρχους!!!

Λιτόχωρο | Περιοριστικά μέτρα για απιστία σε 2 πρώην δημάρχους και 3 πρώην αντιδημάρχους
Οι απολογίες είχαν αρχίσει την προηγούμενη Πέμπτη και ολοκληρώθηκαν χθες στον ανακριτή Κατερίνης κ. Κωνσταντίνο Βρεττά. Αφορούσε πρώην αυτοδιοικητικούς της ΔΕΑΔΟ του δήμου Δίου – Ολύμπου και 5 επιχειρηματίες. 
Με ομόφωνη γνώμη του ανακριτή διαφθοράς κ. Κωνσταντίνου Βρεττά και του εισαγγελέα κ. Στυλιανού Γαλιατσάτου, τέθηκαν σε όλους περιοριστικοί όροι, μη εξόδου από τη χώρα και παρουσία στο Α.Τ. Λιτοχώρου 1 φορά το μήνα.
Η υπόθεση άρχισε το..

1 Ιουλ 2020

Πρόεδρος των ενοικιαζομένων Πιερίας-Ημαθίας-Πέλλας: Συγχαρητήρια ... Καταστρέψατε όλη την Βόρεια Ελλάδα!

Απορώ γιατί υπάρχει το Υπουργείο Τουρισμού !!!!! Προτείνω να μετονομαστεί ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ και ΑΦΑΝΙΣΜΟY ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
Agakos Vassilis 

BLIC.RS
Pre dve nedelje, tačnije 15. juna, vladao je opšti haos na bugarsko-grčkoj granici kada se nije znalo da li će srpskim turistima biti dozvoljen ulazak u Grčku ili ne. A danas je na pomolu novo ludilo na granicama.


Συγχαρητήρια 
Καταστρέψατε όλη την Βόρεια Ελλάδα! 

Το δράμα συνεχιζεται! 
Το πρωϊ πέρασαν Σέρβοι Τουρίστες, από τα Σκόπια και στις 11 η ώρα έκλεισαν τα Σύνορα των Ευζώνων εγκλωβίζοντας εκατοντάδες Τουρίστες ! 

Ζούμε έναν εφιάλτη! 
Γιατί μας είπατε να ανοίξουμε τις Επιχειρήσεις μας;