# #

22 Φεβ 2014

Ποιοι είναι οι κλέφτες?



...

Εκτός νόμου το ΠΑΣΟΚ

...



Όλυμπος -Δεν αποτέλεσε τυχαία, το κέντρο του κόσμου!

Τα μυστικά του βουνού των Θεών



Θα ετοιμαστούμε για να κάνουμε μαζί μια ανάβαση στο μυθικό αυτό βουνό και να ανακαλύψουμε τα μυστικά του. Ανεβαίνοντας το, θα διαπιστώσετε και εσείς , οτί οι θρύλοι το τυλίγουν απο κάθε πλευρά. Εχουν ακουστεί απίστευτες ιστορίες για αυτό το βουνό. Για νεραϊδότοπους, για επισκέψεις ιπτάμενων δίσκων στο "μπαλκόνι" του Δία, για ισχυρά ηλεκτρομαγνητικά πεδία κ.α. 

Όλα αυτά φυσικά, μπορεί να είναι απλοί μύθοι, μπορεί να είναι και φανταστικές ιστορίες. Ένα όμως είναι σίγουρο. ότι οι κάτοικοι στις γύρω περιοχές του Ολύμπου, έχουν να σας πούνε πολλές ιστορίες γιατί ζούνε καθημερινά αυτούς τους θρύλους...Μέσα σε όλα αυτά , ένα μεγάλο ρόλο παίζουν και τα ανεξήγητα ...

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ


ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ Η ΞΕΝΗΣ.

ΠΑΝΤΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ...

Η περιγραφή του "Big Bang" απο τον Λεύκιππο τον 5ο αιώνα π.Χ.

Λεύκιππος, ο δάσκαλος του Δημόκριτου και πατέρας της ατομικής θεωρίας, την οποία πρόβαλε και εξέλιξε ο πιο χαρισματικός, πιθανότατα, μαθητής του. 

Ο Λεύκιππος ήταν Έλληνας φιλόσοφος του 5ου αι. π.κ.χ. (480/470 π.κ.χ.-400 π.κ.χ.) από τα Άβδηρα (κάποιοι λένε από τη Μίλητο) μαθητής του Ζήνωνα του Ελεάτη. Διατύπωσε πρώτος την υπόθεση ότι η ύλη αποτελείται από άτομα. 






Είναι πέρα από κάθε κατανόηση το πως ο μέγας αυτός θεωρητικός (Λεύκιππος ο Αβδηρίτης) διέβλεψε από τότε με τέτοια ακρίβεια την μεγάλη κοσμογονική έκρηξη που σήμερα ειναι..

Όλο το Video, με την εκδίωξη Παναγιωτόπουλου με όπλο το χάχανα! Απολαυστικό!


Ξέσπασε σε φωνές και αποχώρησε ο υπουργός Πολιτισμού χθες στα εγκαίνια του συνεδρίου «Χρηματοδοτώντας τη δημιουργικότητα» μέσα στο κατάμεστο Μέγαρο Μουσικής, αφού αιφνιδιάστηκε από την αντίδραση ομάδας καλλιτεχνών που κάθε τόσο γελούσαν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του συμπαρασύροντας και άλλους παρεβρισκόμενους. Ο υπουργός σηκώθηκε και έφυγε επί τόπου χωρίς να μείνει να ακούσει κανέναν από τους ομιλητές του συνεδρίου που διοργανώνεται από το υπουργείο στο πλαίσιο της ελληνικής προεδρίας, ενώ κατήγγειλε ουσιαστικά ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΑΡΣYΑ. 
Tην ιδιότυπη αυτή μορφή καταγγελίας διοργάνωσε η...

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν έχει καμία σχέση με την Aegean Oil.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν έχει καμία σχέση με την Aegean Oil. Του Πιτσιρίκου

Η εκδίκαση της αγωγής του επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη κατά του συντάκτη και υπεύθυνου έκδοσης του περιοδικού Unfollow Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου ξεκίνησε χτες και θα συνεχιστεί την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δηλώνει θιγμένος από ρεπορτάζ του Unfollow για το λαθρεμπόριο πετρελαίου, ζητάει από το περιοδικό 500.000 ευρώ και ισχυρίζεται πως δεν έχει καμία σχέση με την Aegean Oil.

Αυτός στη φωτογραφία είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης αλλά δεν έχει καμία σχέση με την Aegean. Απλά, ήταν τυχαία εκεί και έβγαλαν μια αναμνηστική φωτογραφία.

Αναρωτιέμαι γιατί ο Δημήτρης Μελισσανίδης ισχυρίζεται πως δεν έχει καμία σχέση με την Aegean Oil....

Το ότι πτωχεύσαμε ως χώρα τελικά είναι το λιγότερο ...



Της παράκρουσης γίνεται. Όλη μέρα ακούω για τις αποκαλύψεις των συγκλονισμένων Γερμανών γιατρών που δήλωσαν ότι «θυμίζουμε Ιράκ». Κι άντε, η «Εφημερίδα των Συντακτών» καλά έκανε και δημοσίευσε το θέμα. Οι υπόλοιποι γιατί συγκλονιστήκαμε;

Ρε οι άνθρωποι δεν περιέγραφαν τι είδαν στην Αιθιοπία ή στο Σουδάν ώστε να δικαιολογείται ένας … συγκλονισμός. 

Τη δική μας ζωή περιγράφουν. 
Δηλαδή αδυνατούμε να συγκλονιστούμε με ό,τι βιώνουμε και περιμένουμε να το μάθουμε από Γερμανούς γιατρούς σήμερα ή Άγγλους πυροσβέστες αύριο;

Και τα πιόνια νομίζουν πως αγωνίζονται για τη δική τους ευημερία.

κι έχει η πλάση... πορτοκαλίσει!


 
Μαύρα πιόνια ή άσπρα πιόνια, το μόνο βέβαιο είναι ότι "τρώγονται" και τα δύο, ώσπου να γίνει η τελική μονομαχία των βασιλιάδων, των βασιλισσών,      των πύργων, των αλόγων και των αξιωματικών στο σκάκι.
Είτε κερδίσει ο μαύρος είτε ο άσπρος βασιλιάς, τα πιόνια συνήθως έχουν εξοντωθεί όλα, και τα άσπρα και τα μαύρα.
Κι όσα -λίγα- δεν εξοντωθούν, μετά το ρουά-ματ, πιάνονται αιχμάλωτα απ' το νικητή.

Κάπως έτσι νιώθω καθώς ενημερώνομαι αυτές τις μέρες για τις εξεγέρσεις στην Ουκρανία και τη Βενεζουέλα.
Όπως περίπου ένιωθα και για τη Συρία, την Αίγυπτο, τη Λιβύη.

Στην Ουκρανία το καθεστώς είναι ακραίο, σκληρό ολιγαρχικό, ελέγχεται από κάτι μαφιόζους συνεργάτες του Πούτιν.
Οι διαδηλώσεις ξεκίνησαν με το που ελήφθη η απόφαση για..

Αιδοίου δοξαστικό...«Ψωμί και τυρί, τον Κύριον υμνείτε. Αν είναι και κρασί, υπερψωλοϋψούτε. Αν είναι και μουνί, εις πάντας τους αιώνας».

Μπουρανί. Από τα αρχαία, στα τωρινά φαλλοφόρια


KomosDourisBME768«Ψηλέ, λιγνέ μου κάβουρα, πώς το τρίβουν το πιπέρι, του διαβόλ’ οι καλογέροι. Με τη φτέρνα τρίβανε, σκορδοκοπανίζανε. 

Με το γόνα τρίβανε… 
Με το μπούτσο τρίβανε, σκορδοκοπανίζανε».

Είναι αποκριάτικο μιμητικό δρώμενο, οι ρίζες του βρίσκονται στον αρχαίο διθύραμβο, που ήταν ενθουσιαστικό ποίημα για να τιμηθεί ο Διόνυσος.









Καθώς λένε οι γιορταστές το ποίημα, κάνουνε και την κίνηση με κάποιο μέρος από το σώμα τους στο χώμα ή στο...

21 Φεβ 2014

"Ερωτεύτηκα τον Φιντέλ και μετά θέλησα να τον σκοτώσω!"

"Κάποιος ήταν ψηλότερος από τους άλλους.Τον ρώτησα ποιος ήταν. Εκείνος γέλασε και μου είπε: 'Εγώ είμαι η Κούβα. Κομαντάντε Φιντέλ Κάστρο". 

Έτσι περιγράφει την πρώτη τους συνάντηση η74χρονη σήμερα Νεοϋορκέζα Μαρίτα Λόρενζ, η γυναίκα που ερωτεύτηκε τον Φιντέλ, έγινε ερωμένη του στην Αβάνα και αργότερα -το 1960- στρατολογήθηκε από τη CIA για να

τον σκοτώσει, με χάπια δηλητηρίου!



Η ιστορία της ξεκινά στις 28 Φεβρουαρίου 1959, όταν το κρουαζιερόπλοιο, στο οποίο ο πατέρας της ήταν καπετάνιος, έριξε άγκυρα στο λιμάνι της Αβάνας.
Ήρθαν να τους υποδεχθούν κάποιοι ένστολοι άνδρες, μεταξύ των οποίων και ο Κάστρο.
"Τότε ήταν 33 ετών με σπινθηροβόλα μάτια" θυμάται. "Αυτό ήταν. Τον...

ΚΑΨΤΕ 800 ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΣΕ 30 ΛΕΠΤΑ!!!


Πως να κάψετε 800 θερμίδες σε 30 λεπτά;








Δείτε πως...

Aύξηση 10% στις αιτήσεις εγγραφών στο Χάρβαρντ εξαιτίας της ομιλίας του Άδωνι




Τι κι αν πρόκειται ουσιαστικά για το πιο φημισμένο πανεπιστήμιο του πλανήτη; 

Τι κι αν το ποσοστό των αποδεκτών αιτήσεων είναι σταθερά σε μονοψήφιο ποσοστό;

Τι κι αν το Χάρβαρντ λογίζεται ως συνώνυμο της πολύ υψηλής μόρφωσης και η…

Οι Μ.Κ.Ο. και στα σχολικά βιβλία!!!!!

Κάθε τόσο ραγίζει κι ένας οχετός και εισπνέουμε τις αναθυμιάσεις, πιάνουμε τις μύτες μας. Τώρα έχουμε τις Μ.Κ.Ο., το νεοταξικό αυτό πονήρευμα διαρπαγής χρήματος. 
Το καρύκευμα; αγαθοεργίες, φιλανθρωπίες, οικτιρμοί και ευσπλαχνίες-«το έξωθεν του ποτηρίου και της παροψίδος»- και κάτω από το κέλυφος, καθάρματα και φιλάργυροι απατεώνες.

«Έσωθεν δε γέμουσιν εξ αρπαγής και αδικίας». (Ματθ. Κγ’ 25). Έκλεβαν, με τις ευλογίες της καταδιαφθαρμένης εξουσίας, και παρουσιάζονταν και ως ευεργέτες. Να τους δώσουν και επαίνους να τους στήσουν και ανδριάντες... 

Το σημείωμα μιας Ληξουριώτισσας



Το Δ.Σ. της Ένωσης Καταναλωτών Κεφαλονιάς κ΄ Ιθάκης όταν  επισκεφτήκαμε το Ληξούρι, ζητήσαμε από τα σεισμόπληκτα μέλη μας να μας  γράψουν σε ένα χαρτί, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, και ειδικά μετά τους τελευταίους σεισμούς.  . 
Παραθέτουμε αυτούσιο το σημείωμα μιας Ληξουριώτισσας...

Κλ@νουν και κορδόνωνται!

 
''Βοήθημα'' διακοσίων ευρώ, για το Πάσχα, (και τις εκλογές που έρχονται), έταξε η κυβέρνηση ότι θα δοθεί σε ορισμένες κοινωνικές ομάδες!

     Με εντολή Ψευταρά λοιπόν, θα δοθεί σε κάθε ιθαγενή ένστολο, σωμάτων ασφαλείας και συνταξιούχο, βοήθημα 200 καθρεφτάκια και χάντρες, ..ελπίζοντας ότι το ''βοήθημα'' αυτό θα βοηθήσει την κυβέρνηση αγυρτών να κοροϊδέψει τους συγκεκριμένους ιθαγενείς, και να τους πάρει την ψήφο-χρυσάφι στις εκλογές που έρχονται.

Δηλαδή,
..Η ΑΠΑΤΗ,  Η ΑΓΥΡΤΕΙΑ,  Η ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!

Δηλαδή, 

Απίστευτες δηλώσεις Πάχτα....Έχει ασυλία ?


Δυστυχώς ο Πάχτας κατοικεί στη Χαλκιδική, ενώ θα έπρεπε να κατοικεί στη φυλακή!
Εφησυχασμένο το ποντίκι από την ιδιόμορφη ασυλία του, ένοιωσε λιοντάρι! Προχώρησε λοιπόν σε κάποιες απίστευτες δηλώσεις, που αν τις έκανε κάποιος της «άλλης πλευράς», ακόμα και αρχηγός κόμματος, θα είχε σίγουρα επισύρει την εισαγγελική παρέμβαση.
Για τον κύριο Πάχτα όμως, ουδέν!
Τι είπε όμως το ανθρωπάκι που βρυχάται;

Μια εικόνα… χίλια ψέματα‼! Όταν η παραπληροφόρηση και η υποκρισία κάνουν… «τον γύρο του διαδικτύου»‼!


Η παραπληροφόρηση δεν είναι μόνο.. Ελληνικό προνόμιο. Η προπαγάνδα των ΗΠΑ ποτέ δεν δίστασε να αλλοιώσει -ή και να βιάσει- την πραγματικότητα, αν η πραγματικότητα δεν συμφωνούσε με τα σχέδια της. Όλοι θυμόμαστε την φωτογραφία… τού περίφημου κορμοράνου, ο οποίος υποτίθεται πως πέθανε βουτηγμένος στα πετρέλαια των εγκαταστάσεων που ανατίναζε ο Σαντάμ αλλά που στην πραγματικότητα έχασε την ζωή του στις ακτές της ισπανικής Γαλικίας.

Αυτή η προπαγάνδα, λοιπόν, επανέρχεται για να “κατακεραυνώσει” τις απανθρωπιές της κυβέρνησης στην Βενεζουέλα. Μόνο που τούτη την φορά είναι τόσο χοντροκομμένη ώστε την πήραν χαμπάρι και οι πέτρες. Πάμε λοιπόν να γελάσουμε, με την βοήθεια του ιστοτόπου Dawg’s blawg, από τον οποίο προέρχεται όλο το υλικό που ακολουθεί και το οποίο πολλές φορές κάνει…

Ουκρανία...«Εμείς θα δώσουμε τα κεφάλια σας στα πόδια του Χίτλερ»

000026 
«Όποιος δεν θυμάται την ιστορία, είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει.» (George Santayana)


Αν προσέξει κάποιος τις φωτογραφίες από το Κίεβο, θα παρατηρήσει χιλιάδες κοκκινόμαυρες σημαίες ανάμεσα στις μπλέ με κίτρινο σημαίες του «Свобода». Οι σημαίες αυτές δεν είναι σύμβολα αναρχοκομουνιστικών ομάδων βέβαια αλλά νοσταλγών- οπαδών του UPA (επαναστατικός στρατός της Ουκρανίας -Українська Повстанська Армія, УПА), και του Stepan Bandera (Степан Андрійович Бандера, 1909-1959) επικεφαλή της Οργάνωσης Ουκρανών Εθνικιστών (OUN).


Το Νοέμβριο του  1939,και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της επιχείρησης Μπαρμπαρόσα,  περίπου 800 Ουκρανοί εθνικιστές άρχισαν να εκπαιδεύονται από τους Ναζί στο στρατόπεδο Abwehr . Κατά τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου, ο Bandera έστειλε ομάδα  στο Lviv με  οδηγίες για την προετοιμασία  ένοπλης εξέγερσης κατά τη..

ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ. Ελλάδα: Υπερδιπλάσιοι οι νεκροί από γρίπη σε μία εβδομάδα, λόγω έλλειψης εμβολιασμών και περικοπών κονδυλίων.


Σύμφωνα με το Κινέζικο Πρακτορείο Xinhua, ο αριθμός των νεκρών από τη γρίπη υπερδιπλασιάστηκε σε μια εβδομάδα σε όλη την Ελλάδα φθάνοντας τους 43 θανάτους αυτό το χειμώναμεταξύ των οποίων και δύο παιδιά.
Σύμφωνα με την ανταπόκριση του Xinhua από την Αθήνα αυτό οφείλεται στα χαμηλά ποσοστά... 

Φίλοι αναγνώστες, δεν βρέχει έξω, απλά μας φτύνουν...


Στην αρχή νομίζαμε ότι ήταν απλά μία πειραματική δοκιμή από το χαρούμενο στρατόπεδο των από πάνω για να δοκιμάσουν τις πνευματικές αντοχές του λαού και ταυτόχρονα να διαπιστώσουν πόσο επιλεκτική μνήμη έχει. 

Έγινε μία φορά με το θέμα του Τσοχατζόπουλου, γελάσαμε. 

Ξαναέγινε με τις μίζες των υπολοίπων στα εξοπλιστικά, ξαναγελάσαμε. 
Ξαναέγινε με τα δάνεια από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, είπαμε ότι μας θεωρούν μαλάκες. Ξαναέγινε όταν μάθαμε για τους πολιτικούς που έβγαλαν τα λεφτά τους σε ξένες τράπεζες, λέμε μας έχουν για εντελώς χαζούς. 

Τώρα ήρθε και η αποκάλυψη για το υποτιθέμενο "σκάνδαλο" με...

Ποιος είναι ο Οδυσσέας Βουδούρης


Θεωρεί ότι είναι καλύτερος από τον Φώτη Κουβέλη. «Το κόμμα είμαι εγώ» δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή του. Ο Κουβέλης του έδειξε χθες την πόρτα του κόμματος και άκουγε απαθής. Εχουν μπλέξει στη ΔΗΜΑΡ με τον μεσσήνιο γιατρό και βουλευτή Οδυσσέα Βουδούρη!

Ο Οδυσσέας Βουδούρης ξεκίνησε την κομματική του καριέρα όταν τον ανακάλυψε ο Γιώργος Παπανδρέου, λόγω της γνωστής λόξας του με τα κινήματα, διότι είχε σχέση με τους Γιατρούς του Κόσμου. Ηταν το 2005. Ο Παπανδρέου τον έθεσε επικεφαλής (μαζί με την Πωλίνα Λάμψα) ενός Κινήματος Πολιτών (Κάθε μέρα Πολίτης) που είχε ιδρύσει εντός του ΠΑΣΟΚ όταν φιλοδοξούσε να αλώσει το σημιτικό σύστημα με δικούς του ανθρώπους. Το Κίνημα Πολιτών απέτυχε, ο Οδυσσέας Βουδούρης, όμως, εχρίσθη υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ.

Ψήφισε το Μνημόνιο Ι

Ο Βουδούρης εξελέγη βουλευτής Μεσσηνίας ως «άνθρωπος του Παπανδρέου» και στήριξε με μανία όλες τις κινήσεις του πρώην Πρωθυπουργού. Ψήφισε το Μνημόνιο Ι και το στήριξε στα κανάλια με ενθουσιασμό. 
Τον Δεκέμβριο του 2011 οι ...

ΖΗΤΩ ΟΙ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ!

cloon-thumb-large
Δώρο με άρωμα Τσικνοπέμπτης, από τον υπουργό Πολιτισμού προς τον διεθνή αστέρα του Hollywood, με στόχο να ανοίξει τους ορίζοντες του φιλέλληνα ηθοποιού και σε άλλες πτυχές του ελληνικού “πολιτισμού”  και της κουλτούρας μας.
Help George! Help κι εμείς θα πάμε όλοι να δούμε το Museums’  Men!  Θα φέρουμε και τα σχολεία στο σινεμά όπως παλιά τα πηγαίναμε στον εκκλησιασμό! Το ένα χέρι νίβει το αλλο και τα δυο το πρόσωπο αδερφέ μου!
Ένα πακέτο ολόφρεσκα αρνίσια παϊδάκια με ιδιόχειρη αφιέρωση από τον ίδιο τον κ.Παναγιωτόπουλο, που τον καλεί  ξανά στη χώρα μας, παρέλαβε σήμερα Τσικνοπέμπτη, ο..

Ποιους θα κλείσει φυλακή ο ΣΥΡΙΖΑ τους πρώτους 6 μήνες της διακυβέρνησής του



Στον  ΣΥΡΙΖΑ έχουν έτοιμοι την λίστα όσων μεγαλόσχημων πρόκειται να πάνε φυλακή.
-Σε περίπτωση που δεν τους οδηγήσουμε στον Κορυδαλλό οι πολίτες, που στο μεταξύ θα μας έχουν αναθέσει την διακυβέρνηση του τόπου, θα μας φάνε τα σπλάχνα…


Στην Κουμουνδούρου λαμβάνουν πολύ σοβαρά υπόψη τους την λαική οργή και τρέμουν στην ιδέα ότι η συσσωρευμένη των τελευταίων (μνημονιακών) χρόνων θα ξεσπάσει πάνω τους.

Θεωρούν δε κλειδί για την απονομή της Δικαιοσύνης της δημοσιοποίηση του Πόθεν Έσχες των λειτουργών της. Είναι το πρώτο τους μέλημα με σκοπό να εντοπίσουν τυχόν ανεξήγητο πλουτισμό στην κατοχή λειτουργών της Δικαιοσύνης. Μάλιστα η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου με την εμπερία, την γνώση και κυρίως τις πληροφορίες που εκ της θέσεώς της γίνεται κάθε τόσο αποδέκτης, είναι σχεδόν σίγουρο ότι γνωρίζει ...

20 Φεβ 2014

Ουκρανία: Σε εξέλιξη προσπάθεια για φασιστικό πραξικόπημα;

Ουκρανοί “αντικαθεστωτικοί”. Ναζιστικά περιβραχιόνια
και στον φόντο την σημαία της ΕΕ….
Μερικές ειδήσεις από την Ουκρανία:
Τα δυτικά ΜΜΕ αποσιωπούν ό,τι συμβαίνει στην Ουκρανία, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ.
«Κοιτάξτε πως δείχνουν τα δυτικά ΜΜΕ σκηνές από την Ουκρανία, – είπε ο υπουργός. – Οι ειρηνικοί αντιπολιτευόμενοι απαιτούν δικαιοσύνη και τάξη, ενώ οι θηριώδεις Αρχές καταστέλλουν τις ενέργειές τους με τη βία».
«Στην πραγματικότητα κρύβεται τεράστιος ...

Ψηφίζεται νόμος περί μη ευθύνης φίλων πρωθυπουργού


Νόμο περί μη ευθύνης φίλων πρωθυπουργού ετοιμάζεται να περάσει από τη Βουλή η κυβέρνηση. 

Η απόφαση να ψηφιστεί νόμος περί μη ευθύνης φίλων πρωθυπουργού πάρθηκε, μετά από συνάντηση Σαμαρά-Βενιζέλου, αμέσως μετά τη σύλληψη του προέδρου του ..

Ο παράξενος ταξιδιώτης...Πολύ γέλιο(?)


Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει.
Αλλά το μήλο των ΜΚΟ είναι σάπιο κι είναι φίσκα στα σκουλήκια μέσα.
Ουδεμία έκπληξις ότι έπεσε στην αυλή του Γιωργάκη.
Πολύ λίγα είναι αυτά που έχουν βγει στη φόρα για την περίοδο Παπανδρέου στο υπουργείο Εξωτερικών.
Τα φράγκα έτρεχαν από παντού. Κυρίως δε από διάφορα φρεσκοραμμένα μπατζάκια.
Απλώς ήταν τυχερός ο Γιωργάκης γιατί ο Κωστάκης (που φύλαγε και τα νώτα του για μετά) δεν ήταν ...

Η ληστεία εγέννησε την πολιτικήν…ΔΙΑΒΑΣΤΕ




«Η αργία εγέννησε την πενίαν. Η πενία έτεκεν την πείναν. Η πείνα παρήγαγε την όρεξιν. Η όρεξις εγέννησε την αυθαιρεσίαν. Η αυθαιρεσία εγέννησε την ληστείαν. Η ληστεία εγέννησε την πολιτικήν. Ιδού η αυθεντική καταγωγή του τέρατος τούτου…»  Αυτά έγραψε ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης στο έργο του οι «Έμποροι των Εθνών»… το 1822… όχι σήμερα!  Σήμερα απλά δικαιώνονται τα λόγια του περισσότερο από ποτέ άλλοτε. 

Είμαστε από εκείνους που από την πρώτη στιγμή φωνάζαμε ότι η κρίση στην Ελλάδα δεν ήταν οικονομική, αλλά κυρίως ηθική. Και αρχή του κακού, της γάγγραινας που κατατρώει τα σωθικά μας, ήταν η διαφθορά… 

Πρέπει όμως να ομολογήσουμε κάτι.  Ότι ακόμη και εμείς δεν φανταζόμαστε ότι η διαφθορά αυτή, στην κοιτίδα του πολιτισμού πανάθεμά μας, έφθανε μέχρι τα…

Προστασία του φοίνικα από το ....κόκκινο σκαθάρι; (βίντεο)

-

Μιας κι όλοι ανακάλυψαν ξαφνικά τώρα τις ΜΚΟ γιατί δεν αναφέρονται και στην καταγγελία για τον αδερφό του πρωθυπουργού ώστε να μάθουμε αν το κόκκινο σκαθάρι κατατρώει μόνο τους φοίνικες και όχι και τα ταμεία του Κράτους;


Τι έγινε με την καταγγελία Καμμένου για εκείνη τη ΜΚΟ που προΐστατο ο αδελφός του πρωθυπουργού Αλέξανδρος Σαμαράς και πήρε 10.000.000 € για να ...

Ουκρανία....«σκατουλί επανάσταση»



Της πουτάνας γίνεται στο κέντρο του Κιέβου αλλά στην υπόλοιπη Ουκρανία η κατάσταση είναι ήσυχη, αφού κάνει το...

Μ(άθετε) Κ(ονόμα) Ό(λοι)



 
Αφού κάποια ΜΚΟ (και όχι και πολύ... "Μ") απέσπασε 20 εκ. ευρώ για τονκαθαρισμό της... Μαύρης Θάλασσας, νομίζω πως δικαιούμαστε κι εμείς να       φτιάξουμε μια ΜΚΟ.
 
Τι μας μένει μόνο;
Ένα ευφάνταστο όνομα.
Την αγαθοεργία θα τη βρούμε, αρκεί να βρούμε το κατάλληλο όνομα.

Λοιπόν,

19 Φεβ 2014

Οι τσαχπινούληδες της Νουδούλας θα αλλάξουν την Αθήνα

Θα σας φέρουμε και θάλασσα... 

Μύκονο θα την κάvουμε την Αθήνα!


Χαριτωμένα τα καλά παιζάκια της νουδουλίτσας της τσαχπίνας...

Η ιστορία της Κατερίνης

 
Είναι άγνωστο από πότε υπήρχε ως κωμόπολη. Πολλοί περιηγητές, όπως ο William Martin Leake, αλλά και σε χάρτες ήδη από το 13ο αιώνα (1264), αναφέρουν την πόλη με το όνομα Άτηρα (σταθμός ή πόλισμα Hatera).
 
Η πόλη εμφανίζεται με τη λόγια ονομασία Αικατερίνη ή Αγία Αικατερίνη στη γλώσσα της γραφειοκρατίας μέχρι τις αρχές του 20ού αιώνα. Τελικά επικράτησε η ονομασία Κατερίνη.
Η Κατερίνη ιδρύθηκε πιθανώς κατά την διάρκεια της..

Τα δίδυμα του Αντωνάκη!


Και πριν προλάβουμε καλά-καλά να ξεχάσουμε τα δίδυμα του Κωστάκη, μας προέκυψαν τα δίδυμα του Αντωνάκη!
Μόνο που αυτά, τα καινούρια, είναι απότοκα πολιτικού σπέρματος εκσφενδονισμένου σε μιντιακά χωράφια, ελπίζοντας στη γονιμοποίησή του από τα λαϊκά ωάρια.
Τα δίδυμα επωάζουν στην κοιλιά της Συγγρού και βγαίνουν με πολύ μικρή διφορά χρόνου, ως είθισται άλλωστε. 

Πάνω που σκάει ο πρωτότοκος, ο επίσημος που παίρνει και το χρίσμα, να 'σου σκάει και ο δεύτερος, ο ατίθασος, ο ..