# #

12 Απρ 2019

Η Γερμανία έχει αποδειχθεί ως η πιο διεφθαρμένη χώρα της Ευρώπης; Και τι έγινε;

Η Γερμανία έχει αποδειχθεί ως η πιο διεφθαρμένη χώρα της Ευρώπης; Και τι έγινε; 
Διεφθαρμένοι και τεμπέληδες, καθιερώθηκαν απ’ την κυρίαρχη προπαγάνδα να είναι οι Έλληνες – κι ας δουλεύουν περισσότερο απ’ τους Γερμανούς. 
Ναι (σου λέει το παπαγαλάκι της προπαγάνδας) αλλά το γερμανικό σύστημα είναι πιο αποδοτικό. 
Βεβαίως! με την εκμετάλλευση όλων των άλλων.
Αδιέξοδο (;)… - Media




Η Novartis είναι σκάνδαλο; 
Μεγάλο! 
Έτσι όμως λειτουργούν οι εταιρείες. 
Εν προκειμένω η Novartis έδινε μίζες στα υψηλά κλιμάκια και ταυτοχρόνως δημιουργούσε έναν ιστό διαφθοράς γιατρών σε μαζική κλίμακα. 

Είναι η μόνη; 

Δείτε το βίντεο - βόμβα του Ασάνζ και των Wikileaks που εκνεύρισε τις ΗΠΑ (Video)

Οι μεγάλες αποκαλύψεις των WikiLeaks ξεκίνησαν, όταν ο Τζούλιαν Ασάνζ δημοσίευσε βίντεο του αμερικανικού στρατού που του παραχώρησε ο Μπράντλεϊ Μάνινγκ και έδειχνε τη δολοφονία άμαχου πληθυσμού από Αμερικανούς στρατιώτες, που γελούσαν και κορόιδευαν τα θύματά τους, στο Ιράκ. 
Το περιστατικό συνέβη το...

Ποιος βάζει το χέρι του στη φωτιά γι αυτούς?



...

Δεν παίζονται...«Καθήκον» του υπουργού η μίζα (video)



Αποτέλεσμα εικόνας για «Καθήκον» του υπουργού η μίζα

Τρεις φορές δήλωσε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου ότι «η μίζα είναι στα καθήκοντα του υπουργού», έτσι ώστε να διαλύσει κάθε αμφιβολία ότι εννοεί ακριβώς αυτό που λέει.

Αρχικά ο κ. Αθανασίου, μιλώντας σε ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ δήλωσε ότι «αν ένα αδίκημα ανάγεται στα καθήκοντα ή όχι του υπουργού είναι ..

11 Απρ 2019

Νεοφιλελέ Αυνανισμός


Είναι γνωστό εδώ και χρόνια πως η σάτιρα των Ράδιο Άρβυλα κυμαίνεται στην καλύτερη μεταξύ ντεμέκ απολίτικ καφενειακού χαβαλέ και αντιδραστικών ιδεολογημάτων. Όπως είχε κλειδώσει και στο στοίχημα, η μετακίνησή της παρέας στη συχνότητα του ΣΚΑΪ σήμανε και την πλήρη “απελευθέρωση” της πηγαίας νεοφιλελεύθερης φλέβας τους, τσακίζοντας κόκκαλα.


Αφουγκραζόμενοι τα προβλήματα του απλού κόσμου και κατόπιν λαϊκής απαίτησης κατά τα λεγόμενά τους, πρόβαλλαν στη χθεσινοβραδυνή τους εκπομπή δύο φορές ένα σποτάκι, με ..

9 Απρ 2019

Γιατί χτυπιέται και ουρλιάζει ο Λοβέρδος?? Ρε μπας και είναι...αθώος???

Ομολογία Novartis: Καταφέραμε να βάλουμε παράνομα το Gilenya μέσω του Λοβέρδου (έγγραφο)






Φωτιά είναι για τον Ανδρέα Λοβέρδο εσωτερικό έγγραφο της Novartis, που αναφέρεται στην έγκριση τιμής του φαρμάκου Gilenya της Novartis, η οποία έγινε για πρώτη φορά «εκτός της τυπικής διαδικασίας».
Όπως παραδέχεται η Novartis στο επίμαχο έγγραφο η τιμολόγηση του συγκεκριμένου φαρμάκου πραγματοποιήθηκε παρανόμως επί υπουργίας Ανδρέα Λοβέρδου, μολονότι κανένα άλλο προϊόν δεν είχε τιμολογηθεί από το 2011.
«Πρώτη φορά έγκριση τιμής εκτός της τυπικής διαδικασίας»
Στο έγγραφο η Novartis πανηγυρίζει για ...

8 Απρ 2019

Δεν περιγράφω άλλο!!!!


Είναι αλήθεια ότι αυτός ο λογαριασμός στο twitter είναι της υπουργάρας του Τσίπρα, του Βερναρδάκη;

Είναι αλήθεια ότι η υπουργάρα και δεξί χέρι του Τσίπρα, ο Βερναρδάκης, αποκαλούσε τον Τζουμάκα «γραφικό» και...

7 Απρ 2019

Τι έκπληξη…ΝΔ και Χρυσή Αυγή καταψήφισαν την άρση του τραπεζικού απορρήτου για το πόθεν έσχες..προκαλώντας ερωτηματικά και υποψίες…



Παρά τις καταγγελίες για το ζήτημα των δηλώσεων πόθεν έσχες, η ΝΔ καταψήφισε την τροπολογία για την άρση του τραπεζικού απορρήτου. 
Πρόκειται για περίπτωση «καρμπόν» με την άτακτη υποχώρηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης όταν είχε αυστηροποιηθεί το πλαίσιο για την απαγόρευση συμμετοχής πολιτικών σε offshore.
Η αξιωματική αντιπολίτευση από κοινού με την Χρυσή Αυγή καταψήφισαν την τροπολογία για την άρση του τραπεζικού, χρηματιστηριακού και επαγγελματικού απορρήτου υπόχρεων δήλωσης περιουσιακής κατάστασης. 
Η Ένωση Κεντρώων δήλωσε «παρών»,