# #

13 Σεπ 2014

ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ "ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ" ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ


Σοκ σε Συγγρού και παραπήγματα προκαλούν τα ευρήματα των μυστικών δημοσκοπήσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη και οι οποίες κατ΄ εντολή της διαπλοκής δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
Μάλιστα ειδικοί αναλυτές που συμμετέχουν στις έρευνες εξηγούσαν στους ξένους δημοσιογράφους πως αυτή την στιγμή το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ ξεπερνάει το..

Απίστευτη Ξεφτίλα! Ο ΟΗΕ δικαίωσε την Αργεντινή για την μονομερή αναδιάρθρωση χρέους και η Ελλάδα απείχε από την ψηφοφορία!


Την ίδια στιγμή που ο ΟΗΕ δικαίωσε την Αργεντινή για την αναδιάρθρωση του χρέους της και την μη πληρωμή των απίστευτων τοκοχρεωλυσίων που ζητούσαν τα κοράκια-"επενδυτές" με ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης,η Ελλάδα ως άμεσα ενδιαφερόμενη και έχουσα έννομο συμφέρον απείχε της ψηφοφορίας για να μην θυμώσουν οι δανειστές και ειδικότερα οι Γερμανοί. 
 
Πρόκειται για ξεφτίλα μεγατόνων που πέρασε στο αθόρυβο και στον "Αυτόματο πιλότο" είτε σαν μονόστηλο, είτε με...

Χάνει το έλεγχο η Βούλτεψη.. Ότι ναναι....


Προκλητική εμφανίζεται για άλλη μία φορά η Σοφία Βούλτεψη, καθώς το πρωί εξαπέλυσε νέα πυρά κατά του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σχολιάζοντας την τηλεοπτική κάλυψή του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκη (ΔΕΘ).
Η κυβερνητική εκπρόσωπος μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή στον ΣΚΑΪ χρησιμοποιείσαι σκληρή γλώσσα εναντίον του κ. Τσίπρα υποστηρίζοντας πως...

Δεύτερος γύρος εμπάργκο από την Ρωσία σε ΕΕ αποτελειώνει την Ελλάδα: Μπορεί να φτάσει και στο 4% του ΑΕΠ η ζημιά


O πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε ότι η Μόσχα θα επιβάλλει μετά το εμπάργκο στα διατροφικά προϊόντα και νέες απαγορεύσεις στις εισαγωγές βιομηχανικών πρoϊόντων, αυτοκινήτων και ειδών ένδυσης, κάτι που στους δύο τελευταίους τομείς, η Ελλάδα, η Ιταλία, η Γαλλία και η Βρετανία θα υποστούν ζημιές ύψους άνω των 15 δισ. ευρώ, ενώ η Γερμανία, κυρίως και δευτερευόντως η Ιταλία και η..

Το πορτοκαλί...πουλί!!!!!!!!!!!



Ένας τύπος πηγαίνει στο γιατρό.
- Γιατρέ, πρέπει να με βοηθήσεις. Το ...πουλί μου είναι πορτοκαλί!
Ο γιατρός το σκέφτεται λίγο και του ζητάει να κατεβάσει το παντελόνι του για να ελέγξει. Πράγματι, το πουλί του τύπου είναι έντονο πορτοκαλί. Λέει ο γιατρός στον τύπο :
- Αυτό είναι πολύ παράξενο. Μερικές φορές τέτοια συμπτώματα εμφανίζονται από έντονο στρες. Αλήθεια, πως πάνε τα πράγματα στη δουλειά;
Ο τύπος απαντάει ότι είχε απολυθεί πριν από δύο εβδομάδες. Ο γιατρός του λέει ότι μάλλον αυτή πρέπει να είναι η αιτία του στρες.
- Όχι, όχι, λέει ο τύπος, το αφεντικό ήταν πραγματικό καθίκι, έπρεπε να δουλεύω 10-20 ώρες υπερωρία κάθε εβδομάδα και πάντα μα πάντα με εκμεταλλευόταν. Πριν από δύο εβδομάδες βρήκα μια καινούργια δουλειά που μπορώ και ορίζω εγώ το χρόνο μου, πληρώνομαι τα διπλά λεφτά από την προηγούμενη δουλειά και το αφεντικό είναι σπουδαίο.
Έτσι, ο γιατρός συμπεραίνει ότι δεν είναι αυτή η αιτία του στρες.
Ξαναρωτάει τον τύπο:
- Πως είναι η ζωή στο σπίτι;


O τύπος του λέει ότι χώρισε πριν από οκτώ μήνες.
Ο γιατρός σκέφτεται ότι αυτή πρέπει να είναι η αιτία, αλλά ο τύπος πάλι διαφωνεί:
- Όχι, όχι. Για χρόνια, το μόνο που άκουγα ήταν γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια. Είμαι πολύ ευτυχής που την ξεφορτώθηκα και ησύχασα.
Έτσι ο γιατρός αναγκάζεται να το ξανασκεφτεί για μερικά λεπτά.
- Δε μου λες, του λέει, πως πας από χόμπι και κοινωνική ζωή;

12 Σεπ 2014

Οι ελεύθεροι λαοί πάντα νικούν: Η Αργεντινή - βοηθούσης της Κίνας - "έσβησε" τη Made in USA χρεοκοπία

Τελικά μόνο η κυβέρνηση Σαμαρά και τα ελληνικά συστημικά ΜΜΕ ... πτώχευσαν την Αργεντινή (α, και ένας δικαστής στις ΗΠΑ)!

Η μεγάλη λατινοαμερικανική χώρα όχι απλά δεν έχει αντιληφθεί τις συνέπειες από την δεύτερη "πτώχευση" που της ... ανακοινώθηκε από τη  κυβέρνηση Σαμαρά (που να ήξεραν στο Μπουένος Αϊρες ότι....

Οι ευσεβείς παπαγάλοι...(Kάτι σαν "ελληνικό" δελτίο ειδήσεων)


Ήταν μια παπαγαλίνα η οποία το μόνο το οποίο ήξερε να λέει ήταν:

«Είμαι sexy..θέλεις να το κάνουμε;».

Η νοικοκυρά που την είχε, την πάει στον παπά της ενορίας και του λέει το πρόβλημα. 

Τότε εκείνος της λέει:

- Φέρτην εδώ που έχω δύο παπαγάλους οι οποίοι το μόνο που κάνουν είναι να διαβάζουν τη Βίβλο. 

Πάει την παπαγαλίνα και όταν μένουν μόνα τους τα πουλιά λέει η παπαγαλίνα:...

Τι θα έκανες αν ξυπνούσες 30 χρόνια νεότερος?

Μία ελληνική ταινία μικρού μήκους που 

αξίζει να δεις!

Ο Κώστας Καρύδας σεναριογράφος και σκηνοθέτης της ταινίας έχει δημιουργήσει μία ταινία μικρού μήκους με διάρκεια μόλις 2 λεπτά και 39 δευτερόλεπτα.
Λίγα λεπτά μόνο αρκούν για να..

Με παρέμβαση Σαμαρά δεν θα μεταδοθεί η ομιλία Τσίπρα στη ΔΕΘ???


«Στα κάγκελα» παραμένει ο ΣΥΡΙΖΑ εν όψει της επικείμενης ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ, το βράδυ του Σαββάτου, η οποία δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη ΝΕΡΙΤ.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Παρασκευή, το γραφείο Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογραμμίζει:

Ακόμα μια αρχαία ελληνική πόλη στην Τουρκία έρμαιο των αρχαιοκαπήλων..Δείτε φωτογραφίες...

Κλέβουν τα μωσαϊκά από το αρχαίο Ανεμούριο της Κιλικίας, τα φορτώνουν σε κότερα και φεύγουν ανενόχλητοι προς άγνωστους προορισμούς. Το καταγγέλλουν ντόπιοι και το αναδεικνύει ο τουρκικός Τύπος.
Την ώρα που η καρδιά του παγκόσμιους πολιτισμού χτυπάει στον τύμβο Καστά στην Αρχαία Αμφίπολη και όλοι περιμένουν με κομμένη την ανάσα να μάθουν τα μυστικά που κρύβει το μνημείο, στην Τουρκία εκτυλίσσεται πλιάτσικο σε πολιτιστικούς θησαυρούς χιλιάδων χρόνων.
Μετά τις καταστροφές εκκλησιών, μνημείων και οικημάτων για τις ανάγκες τηλεοπτικών σειρών, η δημοσιογραφική έρευνα στην χαρακτηρισμένη ως ιστορική, από το ίδιο το υπουργείο Πολιτισμού της Τουρκίας, πόλη του Ανεμουρίου αποκαλύπτει ότι τα ανεκτίμητης αξίας μωσαϊκά που κάλυπταν τα σπίτια έχουν κυριολεκτικά ..

11 Σεπ 2014

Γιατί???

ΕΝΦΙΑ: Θα πληρώνουν κι όσοι χάνουν τα σπίτια τους!!!!!!!!!!

ΕΝΦΙΑ: Θα πληρώνουν κι όσοι χάνουν τα σπίτια τους!

Ο παραλογισμός της κυβέρνησης και του οικονομικού επιτελείου δεν έχει τέλος. 

Στις περίφημες «παρεμβάσεις» που έκαναν οι σύμβουλοι του Χαρδούβελη δεν προβλεψαν ειδική ρύθμιση για όσους χάνουν τα σπίτια τους στον πλειστηριασμό.
Πιο συγκεκριμένα, θα πληρώνουν ΕΝΦΙΑ και όσοι χάνουν τα σπίτια τους! 
Τα μέτωπα που έχει ανοίξει ο ΕΝΦΙΑ φαίνεται πως δε λένε να κλείσουν, κάτι που έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις των κυβερνητικών βουλευτών.
Τελευταία αφορμή αποτελεί η έλλειψη διάταξης με την οποία να αποκλείονται από το ..

Η απίθανη ιστορία του συζύγου βουλευτού της ΔΗΜΑΡ με το πλαστό πτυχίο από το LSE!!!!!



Οσύζυγος της βουλευτού της ΔΗΜΑΡ στη Β΄ Πειραιά και υποψήφιας περιφερειάρχη Αττικής Μαρίας ΓιαννακάκηΚώστας Γασπαρινάτος είναι ο δημοτικός υπάλληλος που εντoπίστηκε με πλαστό πτυχίο. 

To παραδέχεται και η ίδια η βουλευτής, η οποία, μετά την αποκάλυψη...

ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ : ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ S@X....ΚΑΤΩ ΤΩΝ 21 !! ΚΑΤΑΡΓΕΊΤΑΙ ΤΟ ΤΕΣΤ ΠΑΠ

ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ : ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ S@X....ΚΑΤΩ ΤΩΝ 21 !!
Στην Ελλάδα ανακαλύφθηκε το τεστ ΠΑΠ, στην Ελλάδα καταργείται. 
Θα ονομάζεται πια τεστ ΣΑΜ από το Σαμαράς ή τεστ ΒΟΡ (Βορίδης), μετά τους εξωφρενικούς περιορισμούς για εξετάσεις στον ΕΟΠΥΥ.

«Ονομάστηκε τεστ ΠΑΠ προς τιμήν του ιατρού Γ. Παπανικολάου που το ανακάλυψε. Είναι μια εξέταση που έχει σκοπό την εξέταση του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας. Κάθε γυναίκα πρέπει να εξετάζεται μία φορά τον χρόνο. Η ηλικία έναρξης ορίζεται το αργότερο ένα έτος μετά την πρώτη σ@ξουαλική επαφή».

Τέρμα αυτά που ξέρατε. Από χθες δεν δικαιολογείται εξέταση σε γυναίκες κάτω των..

«Τα Πιέρια»-Νέο σωματείο Κτηνοτρόφων

Σωματείο Κτηνοτρόφων «Τα Πιέρια»



Κτηνοτρόφοι από όλη την Πιερία, σε συνάντηση στο Κτήμα ΗΡΑΚΛΗΣ (13ο χλμ Κατερίνης-Ελασσόνας, 5/9/2014) αποφάσισαν να συνεργασθούν και να προωθήσουν συλλογικά την επίλυση των συνεχώς διογκούμενων προβλημάτων τους, πριν φθάσουν στην στατιστική των Ινδών αγροτών (κάθε 30 λεπτά αυτοκτονεί ..

Ο πλανήτης επιστρατεύει τη σωματική άσκηση στη μάχη κατά της παχυσαρκίας -Η Ελλάδα «κουρεύει» τις ώρες της γυμναστικής

 
Μια ακόμη παγκόσμια πρωτοτυπία διεκδικεί η Ελλάδα: 
την ίδια στιγμή που έχει το θλιβερό «προνόμιο» των υψηλότερων ποσοστών παιδικής παχυσαρκίας, και, σύμφωνα με τις έρευνες, τα ελληνόπουλα γυμνάζονται τις λιγότερες ώρες στην Ευρώπη, αποφασίζει να μειώσει τις ώρες γυμναστικής στα σχολεία!

Η απόφαση για μείωση των ωρών γυμναστικής στα σχολεία έρχεται μάλιστα ελάχιστους μήνες μετά από την έκθεση-καμπανάκι του ΟΟΣΑ, η οποία κατατάσσει την Ελλάδα, από κοινού με την Ιταλία, τη Σλοβενία και τις ΗΠΑ, τις πιο ..

ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΕΩΝ ΠΟΡΩΝ-ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ-ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ



ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ 

ΠΕΜΠΤΗ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014 18:00 ME 19:30 

ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΟΡΩΝ

Το κουδούνι του Γυμνασίου δεν θα χτυπήσει τελικά στην Ίμβρο.


Παρά τις υποσχέσεις από τις αρχές, τις πιέσεις, τα δημοσιεύματα στον τύπο και την πολλή δουλεία που άοκνα κατέβαλαν η Ένωση Ιμβρίων, το Πατριαρχείο, το ελληνικό Προξενείο στη Κωνσταντινούπολη και πολλοί Ρωμιοί, Ίμβριοι και μη, στο νησί και έξω απο αυτό, ο στόχος να ανοιξει φέτος το ελληνικό γυμνάσιο στο νησι δεν επιτεύχθηκε.
Προφασιζόμενες γραφειοκρατικούς λόγους, οι αρχές τελικά δεν έδωσαν την πολυπόθητη άδεια για να ανοίξει φέτος το καινούργιο σχολείο, που θα είχε έδρα του το χωριό Αγρίδια (Tepekoy). ¨Ετσι τα παιδιά που θα τελειώσουν το ελληνόφωνο δημοτικό που εδρεύει στους Αγίους Θεοδώρους (Zeytinli), θα πρέπει να συνεχίσουν, αν θέλουν να παραμείνουν στην Ιμβρο, σε ..

Δεν "μασάει" η Σερβία....


«Η Σερβία είναι μια ευρωπαϊκή χώρα, αλλά κανείς δεν μπορεί να ανησυχεί με τις σχέσεις που έχει με τη Ρωσία», δήλωσε ο πρωθυπουργός της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, όπως δημοσιεύει σήμερα, η σερβική εφημέριδα «Βέτσερνιε Νόβοστι».
«Η Σερβία δεν θα ..

Καλημέρα παιδιά...Στην Ελλαδάρα των Σαμαράδων


10 Σεπ 2014

Ολη η Ελλάδα θέλει να κάνει έρωτα με την Αννα Καραμανλή!

-NΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ!..


-Να πάτε στον Χαρδούβελη και να του πείτε να πάει να γαμηθεί...
Mετά από αυτό δεν θα ήταν υπερβολή να λέγαμε ότι όλη η Ελλάδα θέλει να κάνει έρωτα με την Αννα Καραμανλή.
Ανδρες και γυναίκες.
Η Άννα είναι το νέο απόλυτο sex sympol της Βουλής.
Δεν πιάνει μια η Ελενα Ράπτη μπροστά της-η οποία άλλωστε παντρεύτηκε έναν βορειοηπειρώτη-ούτε βεβαίως και η Ευα Καιλή μπορεί να σταθεί δίπλα στον εκρηκτικό αισθησιασμό της Αννας.
Η Αννα είχε τα αρχίδια να πει στο staff  του υπουργείου Οικονομικών να..

Ο Αντώνης Σαμαράς είναι ο μοναδικός Έλληνας σκλάβος.

Έπειτα από δημοσίευμα της Frankfurter Allemeine Zeitung με αφορμή τα στοιχεία του Ευρωπαϊκού Ιδρύματος για τη Βελτίωση των Συνθηκών Διαβίωσης και Εργασίας, αποδεικνύεται ότι ο Έλληνας εργαζόμενος είναι μεγαλύτερος σκλάβος από τον Γερμανό εργαζόμενο. Τουλάχιστον ο έλληνας που θέλει ακόμα να είναι σκλάβος και μπορεί. Γιατί με την ανεργία να έχει χτυπήσει κόκκινο υπάρχουν και Έλληνες που θέλουν να είναι σκλάβοι αλλά δεν μπορούν.

 Οι λιγότερο Ευρωπαίοι σκλάβοι είναι οι ..

Τόσος θόρυβος για μείωση μιας... δεκάρας στον φόρο πετρελαίου!


Ωδινεν όρος και έτεκεν μυν! 
Τόσος θόρυβος έγινε για την ομιλία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης και τελικά «άνθρακες ο θησαυρός». 
Το μόνο συγκεκριμένο πράγμα που εξήγγειλε ήταν ότι θα υπάρξει μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο κατά 30%. Τι σημαίνει αυτό, το εξηγεί με ανακοίνωσή του ο πλέον αρμόδιος φορέας, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων και Εμπόρων Καυσίμων (ΠΟΠΕΚ): 
«Η μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης κατά 30%, όταν το 2012 αυξήθηκε 450%, μεταφράζεται σε μείωση των τιμών λιανικής κατά 7-10 λεπτά το λίτρο»! 
Τόσος ντόρος για μια δεκάρα μείωση στο λίτρο, το οποίο θα κοστίζει γύρω στο 1,30 ευρώ! Μιλάμε δηλαδή για μια έκπτωση στην τιμή αγοράς του απρόσιτου πλέον για πολλούς Ελληνες πετρελαίου θέρμανσης γύρω στο...

ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ ΦΥΣΙΚΑ:Οι καλύτερες τροφές για να καθαρίσετε τους Πνεύμονες σας!!



Θα πρέπει να είναι αυτονόητο ότι τα πνευμόνια μας είναι ένα από τα πιο σημαντικά όργανα του σώματός μας.

Κάθε μέρα ο μέσος άνθρωπος χρειάζεται περίπου 20.000 αναπνοές. Κάθε μία από αυτές τις αναπνοές τροφοδοτείται από τους πνεύμονές μας, που εργάζονται 24 ώρες την ημέρα για να εισπνέουν  και να εξαγάγουν τα απαραίτητα αέρια για την επιβίωση.

Οι ασθένειες των πνευμόνων είναι μερικές από τις πιο κοινές ιατρικές καταστάσεις σε όλο τον κόσμο. Αναπνευστικές ασθένειες κυμαίνονται από ήπιες έως απειλητικές για τη ζωή, και περιλαμβάνουν παθήσεις όπως το άσθμα, πνευμονία, τον καρκίνο του πνεύμονα, βρογχίτιδα, κυστική ίνωση και άλλες.

Η άσκηση, η αποχή από το κάπνισμα και την αποφυγή της ρύπανσης για τους ανθρώπους θα εξασφαλίσει την υγεία των πνευμόνων. Η σωστή διατροφή μπορεί επίσης να διαδραματίσει έναν μεγάλο ρόλο στη φροντίδα για την υγεία των πνευμόνων σας;

ΠΑΕΙ Ο ΚΥΠΡΙΟΣ ΣΤΑ ΕΒΕΡΕΣΤ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΕΝΑ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ...



Κάτι ήξεραν οι Αρχαίοι ημών πρόγονοι, όταν δημιουργούσαν τα μακρά και τα βραχέα και τους διφθόγγους κλπ
Σοφία και γνώση την οποία προσπάθησαν να διαγράψουν…

ΠΑΕΙ Ο ΚΥΠΡΙΟΣ ΣΤΑ ΕΒΕΡΕΣΤ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΕΝΑ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ
ΜΕ ΤΥΡΙΝ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΑΝ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΑΝ ΚΑΙ ΚΡΕΜΜΥΔΙΝ.

Ο ΕΛΛΑΔΙΤΗΣ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΕΝΟΣ:
¨ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ, ΟΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ “Ν” ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ…
ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΜΕΣΑ “;

ΟΠΟΤΕ, ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΥΠΡΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΛΕΕΙ ΔΙΣΤΑΚΤΙΚΑ:

Δείτε....Δείτε ποιους ψηφίζουμε και ....ξαναψηφίστε τους


...

Δείτε τώρα τι λένε αυτοί που το....υπερασπίζονται....

Οι μαγικές ιδιότητες του μελιού



Το μέλι είναι σίγουρα πολύτιμο στην καθημερινότητα μας, αφού χρησιμοποιείται όχι μόνο στη μαγειρική και τα γλυκά, αλλά αποτελεί τη βάση για ενδιαφέρουσες ιατρικές θεραπείες...

Ανάλογα με το πού πηγαίνουν οι μέλισσες στην καθημερινή τους γύρους, η γεύση και το χρώμα του μελιού μπορεί να διαφέρει ριζικά, από το φωτεινό ξανθό μέλι, μέχρι το πλούσιο, σκούρο μέλι Μάνουκα που παράγει η Νέα Ζηλανδία.

Το μέλι τυχαίνει να έχει και μερικές αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, ειδικά αν είναι σκούρο και γι' αυτό χρησιμοποιείται για την επούλωση τραυμάτων εδώ και αιώνες.
Ακολουθούν οι 7 πιο «παράξενες» αλλά και αποτελεσματικές χρήσεις του μελιού...

Βρε...μπας και καταστρατηγείται το Σύνταγμα???





Χαζή ερώτηση ε΄...???
Η απάντηση...

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αυτά είναι τα ονόματα των εμφιαλωμένων νερών με εξασθενές χρώμιο...Είναι αλήθεια κύριε υπουργέ???

AYTA EINAI ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΩΝ ΝΕΡΩΝ ΜΕ ΕΞΑΣΘΕΝΕΣ ΧΡΩΜΙΟ – ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ
Στη δημοσιότητα έδωσαν οι Οικολόγοι Πράσινοι, τα ονόματα των εταιρειών  εμφιαλωμένων νερών στα οποία, σύμφωνα με μετρήσεις που έκαναν με δική τους  πρωτοβουλία, εντοπίστηκαν υψηλές συγκεντρώσεις του άκρως τοξικού εξασθενούς  χρωμίου. Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους προέβησαν στη γνωστοποίηση των  εταιρειών γιατί αν και τα στοιχεία βρίσκονται από τις 23 Δεκεμβρίου στη διάθεση  του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου δεν ασχολήθηκε, όπως λένε, με το θέμα. Όπως  χαρακτηριστικά επισημαίνουν «τη στιγμή, όπου η πολιτεία δεν αναλαμβάνει τις  υποχρεώσεις που της αναλογούν, εμείς δεν μπορούμε να..

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΛΛΑ… ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ


ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΛΛΑ… ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ

Βασιλειάδης Δημήτριος … Μας έβαλε τα γυαλιά…..ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΛΛΑ …….ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ..

9 Σεπ 2014

O καθημερινός σεξισμός σε 11 σκίτσα

va_yang_liu
Στερεότυπα για τα δύο φύλα υπήρχαν πάντα, υπάρχουν και μάλλον θα εξακολουθήσουν να υπάρχον, είτε θέλει να το παραδεχθεί κανείς, είτε όχι. Ενα νέο πρότζεκτ επιχειρεί να παρουσιάσει κάποια από τα πιο κοινά στερεότυπα που υπάρχουν για τα δύο φύλα και τις επιπτώσεις που αυτά έχουν, με τρόπο απλό, κατανοητό και κυρίως χιουμοριστικό.
Πρόκειται για το βιβλίο «Ενας άνδρας συναντά μια γυναίκα» της σχεδιάστριας Γιανγκ Λιου το οποίο εξετάζει τους σύγχρονους ρόλους των δύο φύλων μέσα από απλές εικόνες. Το τελικό αποτέλεσμα, όπως σημειώνει η Ηuffington Post είναι ένα σχόλιο στην σεξισμό που υπάρχει παντού, στους χώρους εργασίας, στο σπίτι, στην κρεβατοκάμαρα ενός ζευγαριού.
«Οι γυναίκες σήμερα προσπαθούν σκληρά να καταπολεμήσουν αυτά τα στερεότυπα, κάτι το οποίο είναι μια πολύ σημαντική διαδικασία στον δρόμο για την επίτευξη της ισότητας μεταξύ των δύο φύλων. Και υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει ακόμη να γίνουν», λέει η Λιου μιλώντας στη Huffington Post. «Αλλά από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, τρομάζουμε όταν καταλαβαίνουμε ότι οι άνδρες και οι γυναίκες είναι απλά διαφορετικοί από πολλές πλευρές», προσθέτει.
«Ως εργαζόμενη γυναίκα και μητέρα, έχω αναγκαστεί να συνειδητοποιήσω πολλές φορές πόσες μεγάλες διαφορές μεταξύ ανδρών και γυναικών υπάρχουν, παρά τη σημερινή εξέλιξη στη συζήτηση για το θέμα και το συνεχή επαναπροσδιορισμό των ανδρικών και των γυναικείων..

Τα νύχια των ποδιών σας δείχνουν αν κινδυνεύετε από καρκίνο!!!!!!!!!!!

Τα νύχια των ποδιών σας δείχνουν αν κινδυνεύετε από καρκίνο!
Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Σαν Ντιέγκο στην Καλιφόρνια υποστηρίζουν μέσα από μελέτη τους, που δημοσιεύθηκε παλαιότερα στην «Αμερικανική Επιθεώρηση Επιδημιολογίας» ότι τα νύχια από τα μεγάλα δάχτυλα των ποδιών μαρτυρούν πόσο πιθανό είναι να εκδηλώσει κάποιος καρκίνο του...

Μια ακόμα μεγάλη(Τεράστια) διάκριση κατέκτησε η χώρα μας....

Η Ελλάδα επιστρέφει στις επιτυχίες


Condoms

Μια ακόμα μεγάλη διάκριση κατέκτησε η χώρα μας, αφού το Ηράκλειο της Κρήτης κατέλαβε την πρώτη θέση σε διαγωνισμό εταιρίας προφυλακτικών για την ανάδειξη της πόλης που κάνει το περισσότερο σεξ. 

 Στο διαγωνισμό συμμετείχαν τέσσερις βαλκανικές χώρες (Ελλάδα, Σερβία, Ρουμανία και Βουλγαρία), ενώ συμμετείχε και η Κύπρος, ώστε να σπάσει η...

Χρυσή Αυγή, Νεά δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΑΝΕΛ υπέρ Μελισσανίδη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μέσα στο καλοκαίρι ψηφίστηκε στην κατοχική βουλή και το νομοσχέδιο που δίνει το πράσινο φως στο Μελισσανίδη να ξεκινήσει την κατασκευή του γηπέδου στην Ν.Φιλαδέλφεια. Υπέρ του νομοσχεδίου ψήφισαν Νέα Δημοκρατία, Πασοκ, ΔΗΜΑΡ, ΑΝΕΞ και η ''αντισυστημική'' Χρυσή Αυγή, κατά ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ. Το ζήτημα του γηπέδου της ΑΕΚ σέρνεται καιρό στην επικαιρότητα και προκαλεί κόντρες και αντιπαραθέσεις, (μέχρι και ξύλο έπεσε από τους χούλιγκαν-τραμπούκους του Μελισσανίδη) με τα παπαγαλάκια της ''ενημέρωσης'' να κάνουν τα πάντα για να αποπροσανατολίσουν από την ουσία.


Στην συγκεκριμένη περίπτωση είχαν πιο εύκολο έργο γιατί μπορούσαν να ξύσουν τα φίλαθλα και οπαδικά αισθήματα. Αντί στο κέντρο της συζήτησης να βρίσκονται οι εντελώς σκανδαλώδεις όροι παραχώρησης στον Μελισσανίδη ακούγαμε επιχειρήματα του τύπου η ΑΕΚ μια ιστορική ομάδα πρέπει να γυρίσει στην φυσική της έδρα και το γήπεδο θα κάνει καλό στην Ν.Φιλαδέλφεια και το άλσος είναι εγκαταλελειμένο κτλ. Εδώ μεγάλη προσπάθεια έκαναν και τα ''αντικειμενικά'' παπαγαλάκια της αθλητικής δημοσιογραφίας που δεν ασχολούνται υποτίθεται με την πολιτική, θέτουν τον εαυτό τους υπεράνω κομμάτων και ιδεολογιών, αλλά υπέρ...

Δύο άνθρωποι του θεού.

Θεός vs Σούπερμαν.


Δύο καθηγητές θεολόγοι κατέφυγαν στο συμβούλιο της επικρατείας ζητώντας να ανασταλεί προσωρινά και να ακυρωθεί, ως αντισυνταγματική και παράνομη, η απόφαση του υφυπουργού Παιδείας με την οποία μειώνονται οι ώρες διδασκαλίας των θρησκευτικών στο Λύκειο.


Οι δυο καθηγητές υποστηρίζουν ότι όχι μόνο δεν πρέπει να μειωθούν οι ώρες διδασκαλίας των θρησκευτικών στο Λύκειο αλλά αντίθετα να αυξηθούν  γιατί, όπως με τρόμο έχουν διαπιστώσει, οι μαθητές μπερδεύουν τον θεό με τον...

Τσαντάκι πάει στην ποταμιά...

Ένα μελλοντικό κυβερνητικό σχήμα Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ (αν μπει στη Βουλή) συν Ποτάμι (αν μπει στη Βουλή) ή συν ό,τι άλλο μπει πλην ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ, θα ήταν μια κάποια λύσις, για να μην ξεμείνουμε από βαρβάρους...



Τα όρια της βλακείας είναι απέραντα και χάνονται στα θολά βάθη των οριζόντων. Και πολλοί φιλέρευνοι ιχνηλάτες κι εξερευνητές χάθηκαν στην προσπάθειά τους να τα ορίσουν.

Ανάμεσά τουςκαι συμπαθής τις κουτόφραγκος δημοσιογράφος του «Spiegel» που ρώτησε τον κ. Σταύρο Θεοδωράκη αν «θα επιθυμούσε υπουργείο στην επόμενη κυβέρνηση». 

Αποστομωτικός στην απάντησή του ο γίγας Σταύρος:
«Δεν με ενδιαφέρει να γίνω υπουργός. Εχω υπάρξει παρουσιαστής της πιο επιτυχημένης τηλεοπτικής εκπομπής της χώρας. Ηθελα πάντα να κάνω κάτι για την Ελλάδα, αλλά ποτέ να γίνω πολιτικός». 
Αφωνος ο κουτόφραγκος, κολοσσός ο γίγας. Δεν θέλει να γίνει υπουργός, υπήρξε ο πιο πετυχημένος τηλεπαρουσιαστής - ίσα και όμοια είναι ένας υπουργός με έναν επιτυχημένο τηλεπαρουσιαστή; 
Αλλωστε ο Σταύρος ούτε πολιτικός ήθελε να γίνει, έγινε όμως. Κι όχι μόνο, αλλά για χάρη της Ελλάδας έφτιαξε ένα κόμμα αν όχι καλύτερο, πάντως εφάμιλλο της καλύτερης ελληνικής τηλεοπτικής παραγωγής - της δικής του. Μάλιστα, μαθαίνω ότι ο Σταύρος δεν θέλει πλέον να τον αποκαλούν«επικεφαλής» αυτού του τηλεοπτικού προϊόντος-κόμματος (διότι δεν καταλαβαίνουν τον όρο οι μάζες), αλλά «αρχηγό».

Αυτό όμως που αποδεικνύει ότι η αλαζονεία υπερβαίνει προς το άπειρον τα όρια της μητρός της βλακείας είναι η ξινίλα που..

Πολιτικός εξοστρακισμός όσων βούλιαξαν τη χώρα...

Πολιτικός εξοστρακισμός όσων βούλιαξαν τη χώρα
Η κατάσταση, πλέον, στο καθεστωτικό πολιτικό σύστημα έχει ξεφύγει: 
Παπανδρέου και Βενιζέλος διαγκωνίζονται ως «εθνικοί σωτήρες», ο Καρατζαφέρης προβάλλει ως σύμμαχος του «αντικομμουνιστικού αγώνα» με μπροστάρη τον Σαμαρά, ενώ ο πολιτικά χρεοκοπημένος (αλλά και βαρύτατα ενεχόμενος στην εξαπάτηση του λαού) Κουβέλης αυτο-αναγορεύει την προσωπική επιλογή να αποδεχθεί ή όχι την υποψηφιότητά του, ως λυδία λίθο της κρίσιμης προεδρικής εκλογής. 
Άλλοι νεκρανασταίνουν την «επάρατη Δεξιά», άλλοι τον «ερυθρό κίνδυνο», άλλοι την Δημοκρατική παράταξη κι άλλοι τον…

8 Σεπ 2014

Φυσικός χυμός εκτινάσσει την τεστοστερόνη...

Αν θέλετε να απογειώσετε τις επιδόσεις σας στο σεξ και να μεγιστοποιήσετε την απόλαυση, η επιστήμη, για άλλη μία φορά, έχει τη λύση!


Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Queen Margaret στο Εδιμβούργο, κατέληξαν μετά από έρευνα σε ένα συγκεκριμένο φυσικό χυμό, ο οποίος κατατάσσεται και με διαφορά μάλιστα, στη λίστα με τα top αφροδισιακά! 


Οι ευεργετικές του ιδιότητες οφείλονται στο γεγονός ότι επηρεάζει δραστικά την αύξηση των επιπέδων της τεστοστερόνης, γνωστής και ως ορμόνης του σεξ.

Πρόκειται για το χυμό του..

Τέσσερις φυσικοί τρόποι για πιο λευκά δόντια

Τέσσερις φυσικοί τρόποι για πιο λευκά δόντια
Θέλετε πιο λευκά δόντια για ένα χαμόγελο γεμάτο αυτοπεποίθηση; Δεν είστε οι μόνοι. Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν μια σειρά από επιλογές/θεραπείες λεύκανσης για να λευκάνουν τα δόντια τους και να αντιστρέψουν αυτό που συμβαίνει φυσικά με την πάροδο του χρόνου.
Η λάμψη των δοντιών ενός ατόμου μπορεί να μειωθεί λόγω των τροφίμων και των ποτών που καταναλώνει σε βάθος χρόνου, όπως ο καφές, το κρασί, τα αναψυκτικά, τα μούρα κ.α. Ο αποχρωματισμός των δοντιών είναι δυστυχώς μέρος της διαδικασίας γήρανσης.
Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν φυσικές θεραπείες για τον αποχρωματισμό των δοντιών εδώ και πολλά χρόνια. Μερικές είναι πιο αποτελεσματικές από άλλες, και άλλες εγκυμονούν ακόμη και κινδύνους, όπως η διάβρωση του σμάλτου των δοντιών σας.
Εφόσον τις χρησιμοποιείτε με μέτρο, υπάρχουν ορισμένες φυσικές επιλογές που μπορεί να είναι πολύ πιο αποτελεσματικές για εσάς, αν και απαιτούν υπομονή και προσοχή.
Δείτε ποιες είναι αυτές:

Μια μεγάλη γειτονιά είμαστε όλος ο πλανήτης...Το ξέραμε .. Τώρα θα το ζήσουμε...




Τα βλέπαμε παλιότερα και αισθανόμασταν ...οίκτο!!!!!!!

Τώρα πάμε ολοταχώς με τα κουμάσια που κυβερνάνε στην απόλυτη φτώχεια όλοι μας...

Μια μεγάλη γειτονιά είμαστε όλος ο πλανήτης...Το ξέραμε ..
Τώρα θα το ζήσουμε...

Γνωρίζουμε όλοι μας πως  ΄΄Οταν καίγεται το σπίτι του γείτονα..."
Κι αν δεν πάμε όλοι μαζί να σβήσουμε τη φωτιά στου γείτονα το σπίτι...εεε;;;;

Εμείς όμως, αδέλφια όλου του κόσμου, ακόμα κοιτάμε παγερά και αδιάφορα , σαν σε ταινία ,

Δείτε τι καταστρέφει το συκώτι μας....

Αν κάνετε αυτά, καταστρέφετε σταθερά το συκώτι σας
Με βάρος περίπου 1,3 κιλά, το ήπαρ (συκώτι) είναι το 2ο μεγαλύτερο όργανο του σώματος μετά το δέρμα.
Το συκώτι εκτελεί πολλές βασικές λειτουργίες που σχετίζονται με την πέψη, τον μεταβολισμό, την ανοσία σε βλαβερές ουσίες και την αποθήκευση των θρεπτικών ουσιών μέσα στο σώμα.
Προκειμένου να έχουμε ένα υγιές ήπαρ, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ποιες είναι εκείνες οι καθημερινές δραστηριότητες τις οποίες πρέπει να αποφύγουμε.
Δείτε στην παρακάτω λίστα τι μπορεί να κάνετε και καταστρέφετε καθημερινά στο συκώτι σας:

Ψηφοφόρε της ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.....


Παραμυθιάστηκες αλλά.....

Απίστευτο εύρημα ατην Αμφίπολη...!!!

Βρέθηκε και σαμαριάτιδα στην Αμφίπολη!


Ήταν Έλληνες και ο Αδάμ με την Εύα;

Σκύλος παρέα με πατάτες στον φούρνο!
Στην ευρωπαϊκή χρεοκοπημένη Ελλάδα του ευρώ του μνημονίου και της κοινωνικής διάλυσης … στα πλαίσια της υπανάπτυξης του πληθυσμού, συνέβη το εξής πρωτόγνωρο περιστατικό. 

Σε ενα φούρνο του Ρίο, μια παρέα Αφγανών ζήτησαν από τον φούρναρη μιας γειτονιάς, να τους ψήσει το φαγητό που είχαν στο ταψί… Το φαγητό όμως δεν ψηνόταν κανονικά όπως έπρεπε στην ώρα του…όταν οι αλλοδαποί επέστρεψαν να το παραλάβουν, ο φούρναρης τους ρώτησε από που αγόρασαν  το κρέας. 
Και τότε  εκείνοι απάντησαν:

Ούτε κουβέντα...Κρατάς κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα..



...

7 Σεπ 2014

Ο Φασίστας...

«Παιδί μου, να φοβάσαι! Κάνει καλό στην εξουσία…»

«ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ. ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ»

Ο Τύπος περνάει κρίση. Ηθική, κυκλοφοριακή, υπαρξιακή, φυσικά και οικονομική καθώς οι διαφημίσεις επιδίδονται σε ένα άγριο πάρτι με ξέφρενο χορό. 
Τον χορό τουΖαλόγγου
Απ’ όλες τις κρίσεις η πρώτη είναι η πιο απειλητική: η ηθική. Όχι για την τσέπη μας, αλλά για την ψυχή μας. Στο κάτω κάτω για την άδεια τσέπη (που όλο περισσότερο και όλο σε περισσότερους αδειάζει), υπάρχουν και οι τολμηρές λύσεις. Μιαν από αυτές μου αποκάλυψε πριν από λίγες μέρες απολυμένος συνάδελφος που είχα καιρό να δω: