# #

8 Μαρ 2014

Η απέλπιδα προσπάθεια του.... Ευάγγελος Βενιζέλος και ότι κάτσει !!!



Την απέλπιδα προσπάθεια κάνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος ώστε να διατηρηθεί στο προσκήνιο μετά τις διπλές εκλογές του Μαΐου . Η σανίδα σωτηρίας του ονομάζεται “ελιά” και παρουσιάστηκε σήμερα ώστε να γίνει γνωστή στον κόσμο μπας και τσιμπήσει .

Σύμφωνα λοιπόν με τον Ευάγγελο Βενιζέλο , η ελιά ενώνει , έχει διάρκεια , είναι πολύχρονη , ανθεκτική και μεσογειακή . Γιαυτό άλλωστε οι έλληνες θα πρέπει να...

Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα στον Ευάγγελο Βενιζέλο???


Απαγόρευση εξόδου από την χώρα επιβλήθηκε στον υπουργό Εθνικής Άμυνας και αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Ευάγγελο Βενιζέλο, ενώ, παράλληλα, του αφαιρέθηκε και το διαβατήριο. 
Εξετάζεται μάλιστα το ενδεχόμενο να τοποθετηθεί ...

ΕΚΤΑΚΤΟ .... ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΕΙΣΜΟΣ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


Πριν λίγο, ο υπουργός υγείας Άδωνης Γεωργιάδης, έκανε μια δήλωση ΣΟΚ, προκαλώντας σεισμό μεγατόνων στην κυβέρνηση.

Θα τολμήσει να τον διαγράψει μετά από αυτή τη δήλωση ο πρωθυπουργός;

Οι πληροφορίες λένε, πως...

Τι θα λέγατε για μια ολόφρεσκη, μωβ ντομάτα;

Μεταλλαγμένα_τρόφιμα_251011

Σας αρέσει το μωβ χρώμα; 
Είστε απ’ αυτούς που γυρίζουν ολημερίς τα μαγαζιά, για να βρουν από εσώρουχα και κάλτσες, μέχρι πετσέτες και κουρτίνες σε χρώμα μωβ; Τότε, έχουμε πολύ καλά νέα για εσάς! 
Επιστήμονες στο John Innes Centre του Norwich, στην ανατολική Αγγλία, κατάφεραν να παρασκευάσουν μια ντομάτα διαφορετική απ’ τις άλλες∙ μωβ και μάλιστα με όλες τις θρεπτικές ιδιότητες φρούτων του ιδίου χρώματος! Δεν είναι τυχαίο, βεβαίως, που δεν χρησιμοποιούμε την λέξη «καλλιεργήσουν», μιας και μιλάμε για ..

ΠΡΩΗΝ ΠΙΛΟΤΟΣ ΤΗΣ CIA ΔΙΝΕΙ ΕΝΟΡΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ



Ενας πρώην πιλότος της CIA έχει ορκιστεί με ένορκη βεβαίωση, δηλώνοντας ότι κανένα αεροπλάνο δεν πέταξε στους δίδυμους πύργους δεδομένου ότι θα ήταν φυσικά αδύνατο.

Ο John Lear, γιος του εφευρέτη του Learjet Bill Lear, έχει δώσει αποδείξεις ότι είναι φυσικά αδύνατο για τα Boeing 767, όπως οι Πτήσεις AA11 και UA175 να έχουν χτυπήσει τους δίδυμους πύργους στις 11/9, ιδιαίτερα όταν έχουν πετάξει από άπειρους πιλότους:
«Τα αεροσκάφη Boeing 767 δεν χτύπησαν τους δίδυμους πύργους, όπως δολίως προβάλλεται από την κυβέρνηση και τα μέσα ενημέρωσης, δήλωσε στην ένορκη κατάθεση.

«Τέτοιου είδους ατυχήματα δεν συμβαίνουν επειδή είναι φυσικώς αδύνατο, όπως απεικονίζεται, για τους εξής λόγους:

Πόσα λεφτά (και όχι μόνο) έχουν οι καλό-γεροι του ...καλού θεούλη???

Μονή του Αγίου Όρους απειλεί με έξωση σχολή του ΑΠΘ 
wikimapia.org
Ένα από τα 50 κορυφαία πανεπιστημιακά τμήματα της Ευρώπης κινδυνεύει να μείνει στον δρόμο καθώς η Ιερά Μονή Αγίου Διονυσίου του Αγίου Όρους απειλεί με έξωση την σχολή Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, λόγω...

Προκλητική δήλωση της Κριστίν Λαγκάρντ..." η Ελλάδα έχει να δει πρωτογενές πλεόνασμα από το 1943"

Μήπως η Κατοχή δεν τελείωσε το ’43; Προκλητική δήλωση της Κριστίν Λαγκάρντ
(Φωτογραφία: Χάρη στη θυσία αυτών των σκελετωμένων παιδιών της Αθήνας, επετεύχθη πρωτογενές πλεόνασμα στα χρόνια της κατοχής – τουλάχιστον έτσι φαίνεται να νομίζει η κυρία Κριστίν Λαγκάρντ. Άραγε χάρη σε ποιών παιδιών, ενηλίκων και γερόντων τις θυσίες, στη σημερινή Ελλάδα, επετεύχθη το πλεόνασμα του Σαμαρά;)
Καταπέλτης κατά της Κριστίν Λαγκάρντ είναι το χθεσινό άρθρο του ελληνικής καταγωγής..

Το κίνημα “Δεν πληρώνω” έχει παρεισφρήσει στην κυβέρνηση



Απλήρωτοι έχουν μείνει οι λογαριασμοί στα ξενοδοχεία της Κεφαλονιάς από τη διαμονή του κυβερνητικού κλιμακίου που επισκέφθηκε το νησί μετά τον καταστροφικό σεισμό. Στο κλιμάκιο συμμετείχαν οι υπουργοί Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας αλλά και ο πρωθυπουργός ο οποίος πέρασε μια βόλτα από το νησί να πει ένα "γεια" .  

Έπειτα από την προσπάθεια του κυβερνητικού κλιμακίου να συντονίσουν τις προσπάθειες καταγραφής των ζημιών , οι μεγαλύτερες παρουσιάστηκαν στα ξενοδοχεία της Κεφαλονιάς που διέμεινε το κυβερνητικό κλιμάκιο οι οποίες ανήλθαν στις 11.000 ευρώ . Βέβαια οι ζημιές στα συγκεκριμένα ξενοδοχεία δεν..

Αποκαλύφθηκαν οι Ουκρανοί πραξικοπηματίες


Αποκαλύφθηκαν οι Ουκρανοί πραξικοπηματίες
Πολιτική βόμβα που τίναξε στον αέρα όλο το προπαγανδιστικό οικοδόμημα των Αμερικανών για την Ουκρανία ήταν η αποκάλυψη της απόρρητης τηλεφωνικής συνομιλίας μεταξύ του υπουργού Εξωτερικών της Εσθονίας Ούρμας Πάετ με την επικεφαλής της διπλωματίας της ΕΕ Βρετανή Κάθριν Αστον
«Αντιλαμβανόμαστε πλέον ότι πίσω από τους ελεύθερους σκοπευτές δεν βρισκόταν ο Γιανουκόβιτς, αλλά κάποιος από τον νέο (κυβερνητικό) συνασπισμό!» δηλώνει κατηγορηματικά ο Εσθονός υπουργός, αναφερόμενος σε ελεύθερους σκοπευτές που σκότωσαν δεκάδες διαδηλωτές και αστυνομικούς πυροβολώντας στο ψαχνό εναντίον του πλήθους στην κεντρική πλατεία του Κιέβου, λίγες ώρες πριν ανατραπεί ο Γιανουκόβιτς. 
Η αποκάλυψη είναι συγκλονιστική και ταυτόχρονα ανατριχιαστική: 

Ο κ. "χαρά-χαρούμενη"

Πίνουμε κάθε πρωί... νερό με άδειο στομάχι !

Σίγουρα, όταν πίνουμε αρκετή ποσότητα νερού κάθε μέρα απολαμβάνουμε πολλά πλεονεκτήματα. Όταν όμως πίνουμε νερό κάθε πρωί με άδειο στομάχι τότε αυξάνονται οι θετικές επιδράσεις του νερού στον οργανισμό μας για..

Οι πολιτικοί απατεώνες και ο ....μαλάκας

Η μεγαλύτερη ξευτίλα...

7 Μαρ 2014

Ανακαλύπτοντας τον πραγματικό τρόμο

ship sultan
Ένας σουλτάνος αποφάσισε να ταξιδέψει στην θάλασσα με μερικούς από τους αγαπημένους του αυλικούς. Μπήκαν στο πλοίο για το Ντουμπάι και έπλευσαν έξω στην ανοικτή θάλασσα.
 Ωστόσο, μόλις το πλοίο απομακρύνθηκε από τη γη, ένας από τους υπηκόους του - ο οποίος δεν είχε δει ποτέ ξανά τη θάλασσα , - έχοντας περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στα βουνά - άρχισε να κατακλύζεται από πανικό.
 Καθισμένος στο κράτημα του πλοίου, έκλαιγε, φώναζε και αρνήθηκε να φάει ή να κοιμηθεί. Όλοι προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν, λέγοντας ότι το ταξίδι δεν ήταν τόσο επικίνδυνο όσο όλα αυτά, αλλά αν και άκουσε τα λόγια τους, δεν είχαν καμία επίδραση στην καρδιά του. Ο σουλτάνος δεν ήξερε τι να κάνει,

Δικαισύνη...Όχι εκδίκηση

Ανοιχτή επιστολή του Μανώλη Γλέζου προς τον Πρόεδρο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας κ. Γιόαχιμ Γκάουκ
Μανώλης Γλέζος, Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα
Image 
Είναι, επιτέλους, η στιγμή να αναλάβει η Γερμανία την ευθύνη της και να εκφράσει τη μεταμέλειά της για τα εγκλήματα του Γ’ Ράιχ στην Ελλάδα. 

 Αναμένουμε τον Πρόεδρο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας κ. Γιόαχιμ Γκάουκ στην Ελλάδα. Θα του εκφράσουμε τον ανυπόκριτο σεβασμό, την βαθιά εκτίμηση και την αλληλεγγύη μας προς τον γερμανικό λαό. Αλλά και θα προσπαθήσουμε να του θυμίσουμε την ανεκπλήρωτη υποχρέωση της χώρας του απέναντι στην Ιστορία.

Όπως πληροφορούμαστε από τα ΜΜΕ,

Πώς τον πίνεις τον...Φρέντο είπαμε???

Το παράδοξο των ψηφοφοριών....Κοινωνική σχιζοφρένεια

  Το παράδοξο των ψηφοφοριών
Στο παρελθόν αλλά και στο παρόν, επιστήμονες και στοχαστές  προσπάθησαν να εκτιμήσουν την ποιότητα, που συστηματικά έχουν οι συλλογικές αποφάσεις με δημοψηφίσματα, γιατί υπήρχαν απόψεις και ενδείξεις ότι οι αποφάσεις αυτές είναι από τη φύση τους απρόβλεπτες και ασύμβατες με τη..

Ποτάμια πράσινα και ένα τίποτα,απλά διαπιστώσεις.και γλυκανάλατες ιστορίες για μικρά παιδιά!

Η Ευρώπη είναι το μεγάλο σχολείο της ενότητας του διαφορετικού.


Αυτό συγκράτησα από την δήλωση της ιδρύσεως,για το ΠΟΤΑΜΙ,από τονΣταυρο Θεοδωρακη.

(Σε μια τέτοια περίοδο, που το πάλαι ποτέ «οικουμενικό χωριό» της Ευρώπης έχει πάει περίπατο και που οι χώρες της ΟΝΕ υφίστανται με τον πιο σκληρό τρόπο τη γερμανική δημοσιονομική και χρηματοπιστωτική επέλαση, ο κ. Σταύρος Θεοδωράκης δηλώνει ούτε λίγο ούτε πολύ υπεράνω... πατρίδας!)

Σε όλη την δήλωση ,ένα τίποτα,απλά διαπιστώσεις.και γλυκανάλατες ιστορίες για μικρά παιδιά!

Δεν θα ασχολούμουν καν,αλλά ...

Νέες υποψηφιότητες δημοτικών συμβούλων της ..."Ολύμπιας Γης"




ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ
 
Ιωάννης Γραβάνης του Ευαγγέλου, Επιχείρηση εστίασης.
 
Αντιγόνη Δρούγκα του Δημοσθένη, Φυσικοθεραπεύτρια - Ξενοδόχος.
 
Αναστάσιος Κοτσαβασιλειάδης του Χρήστου, Οδοντίατρος.



Στις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014 θα συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης «Ολύμπια Γη», με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον Κώστα Δημόπουλο, οι:

Εκλογές για τον Δήμο Δίου-Ολύμπου....Νέες υποψηφιότητες πλαισιώνουν τον...Φαρμάκη

   Από τη Δημοτική Κοινότητα Λεπτοκαρυάς Δήμου Δίου – Ολύμπου η κα Νούλα Σοφία του Ιωάννη καθώς και οι κ.κ. Μυλωνέρος Ιωάννης του Αθανασίου και..

Παρουσίαση του υποψήφιου δήμαρχου Δήμου Δίου-Ολύμπου με το συνδυασμό..."Αλλαγή Πορείας"


O Αριστείδης Ρεμπατσιός γεννήθηκε και κατοικεί με την οικογένειά του στο Λιτόχωρο
Εργάζεται ως Διευθυντής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λεπτοκαρυάς.
Είναι μέλος της..

Kαι ο Παναγιώτης Τριανταφυλλίδης "κατεβαίνει"...ή ανεβαίνει?



Κάτι που δεν κατάλαβα ποτέ ήταν γιατί κάποιος "κατεβαίνει" στις εκλογές και δεν "ανεβαίνει". 
Μάλλον γιατί επί χρόνια πολιτική και συνδικαλισμός φρόντισαν να θυμίζουν περισσότερο κατάπτωση και λιγότερο κάποιου είδους άνοδο, έστω κι αν μιλάμε για δύσκολες ανηφόρες. 

Επειδή όμως στις εποχές που ζούμε πιστεύω ότι το να τηρείς μονίμως αποστάσεις είναι χρήσιμο μόνο στην οδήγηση, αποφάσισα αυτή τη φορά να το βάλω το στοίχημα. 

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου δηλώνω παρών και το όνομά μου θα περιλαμβάνεται στο ψηφοδέλτιο του ...

ΝΕΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ στη Βουλή !

 Πέρασαν άρθρο που απορρίφθηκε χωρίς πλειοψηφία !!!


Στα κάγκελα παραμένουν οι βουλευτές της Αντιπολίτευσης για το επεισόδιο που σημειώθηκε τις νυχτερινές ώρες της Πέμπτης, όταν ο πρόεδρος της Βουλής Χ. Μαρκογιαννάκης ανακοίνωσε την έγκριση άρθρου με πλειοψηφία, ενώ εγκρίθηκε μόνο από τους...

Στο Στέκι Πολιτών Πιερίας ο Περικλής Κοροβέσης



Το  Στέκι Πολιτών Πιερίας ( Α' Πάροδος Βότση 5 <πεζόδρομος> - Κατερίνη)  σας προσκαλεί σε μια συνάντηση με το συγγραφέα Περικλή Κοροβέση, την Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014 και ώρα...

Όλοι μάς χλευάζουν...

Η ήττα μας είναι σίγουρη...


Πάλι θα χάσουμε. 
Το προαίσθημα της ήττας είναι το πρώτο που έρχεται πριν η ίδια η ήττα μπει θριαμβεύτρια στην αλωμένη πόλη. 

Δεν έχει σημασία που δεν κουβαλήσαμε όπλο και δεν ακούσαμε ήχο σφαίρας να περνάει δίπλα από το κεφάλι μας, εμείς πολεμήσαμε.

Δεν έχει καμία σημασία που δεν θα γραφούν ένδοξες ιστορίες για μας τους Έλληνες της πρώτης και δεύτερης 10ετίας του 21ου αιώνα. 

Δεν έχει σημασία που δεν έχουμε εμφανή ίχνη καταπόνησης στο κορμί μας, ούτε που δεν τραγουδούμε θούριους όλοι μαζί πριν την...

Ποτάμι ή παραπόταμος; Ανοιχτή επιστολή στον κ. Σταύρο Θεοδωράκη



Αγαπητέ Σταύρο,
Η πολιτική σου κίνηση με τη δημιουργία του «Ποταμιού» έχει ταράξει τα επί χρόνια λιμνάζοντα νερά της πολιτικής αρένας, αλλά την ίδια στιγμή έχει θέσει και εύλογα ερωτήματα.
Πιστεύω ότι εκφράζω και τις απόψεις κάποιων Συνελλήνων, έστω λίγων, με το να σου απευθύνω πρόσωπο με πρόσωπο μερικούς από τους προβληματισμούς που δικαίωμά σου είναι να τους λάβεις υπ’ όψει ή όχι.
Νομίζω ότι μπορώ να ξεκινήσω από τον τίτλο: πρόκειται για ποτάμι ή απλά για παραπόταμο που δημιουργήθηκε επί τροχάδην και πριν ακόμα φτύσουμε τα κουκούτσια της ..

Γερμανικός ...πολιτισμός!!! Δείτε ολόκληρο το βίντεο

Ποιοι (δεν) θα παίρνουν δάνεια

provopoulos-inΜε το σταγονόμετρο θα συνεχίσουν να χορηγούν δάνεια οι τράπεζες, παρότι έχουν ανακεφαλαιοποιηθεί με ποσά πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ. 
Μάλιστα, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, κ. Γιώργος Προβόπουλος, προτρέπει ευθέως τις τράπεζες να «τραβήξουν την πρίζα» από τις αδύναμες επιχειρήσεις, τονίζοντας ότι «θα ήταν ανώφελο και επικίνδυνο αδύναμες και μη βιώσιμες επιχειρήσεις και κορεσμένοι κλάδοι να αφεθούν να..

6 Μαρ 2014

Τι ψυχή έχει ένα πεντάευρο;


Ο Άδωνις έχει βραχνιάσει να το λέει:
 Ισχύει, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να ισχύσει, θα ισχύσει, αν ισχύσει, σε έξι μήνες και εν πάση περιπτώσει ισχύει γιατί είναι ρύθμιση του ΠΑΣΟΚ, αλλά μπορεί και να μην ισχύσει τελικώς γιατί σ' αυτό τον τόπο όλα γίνονται.

Το ΠΑΣΟΚ έχει βγει από τα ρούχα του:
Όχι και να μας φορτώνετε αυτό που δεν μπορεί να ισχύσει, ακόμα κι αν ισχύσει, πρέπει να μάθετε να συνεννοείστε πριν επιβάλετε μέτρα που ισχύουν, αλλά δεν μπορούν να ισχύσουν, και εν πάση περιπτώσει είναι αποκλειστικά δικά σας, είτε ισχύουν είτε όχι.


Ο καυγάς αφορά, όπως καταλάβατε, στο...

Μην τρως κουτόχορτο ...

5 Μαρ 2014

Νεο-Ραγιαδισμός: Το εν Ελλάδι Τέκνο της Παγκόσμιας Πολιτισμικής Αποσύνθεσης !!!

(Ραγιάς: (ιστ.) ο μη μουσουλμάνος υπόδουλος υπήκοος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας (μειωτ., υβρ.) υπόδουλος, δούλος.

Ραγιαδισμόςη νοοτροπία του ραγιά, το πνεύμα υποταγής και αποδοχής της δουλείας ή της εξάρτησης που…χαρακτήριζε τους ραγιάδες της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας· (μτφ.) δουλοφροσύνη, υποτακτικότητα)


Η πολιτισμική αποσύνθεση είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο που συνδέεται άμεσα με την καπιταλιστική κρίση. Η σαπίλα και η δυσωδία που αναδύεται μέσα από τους οίκους των παγκόσμιων καρτέλ-κολοσσών, τα οποία αργοψοφάνε μέρα με τη μέρα, έχει ξεχυθεί σε κάθε μητρόπολη και σε κάθε γειτονιά αυτής της γης. 

Η βρώμα όμως δεν είναι παντού η ίδια. Αλλού καλύπτεται με..

Να γιατί δεν έχει πρόβλημα η Ελλάδα....

Η Ελλάδα έχει μερικά 24ωρα που πραγματικά δε μπορεί να ησυχάσει. Όλοι οι δημοσιογράφοι, εφημερίδες, ραδιόφωνα, τηλεοράσεις ασχολούνται με το δράμα των καρκινοπαθών -οι οποίοι δεν είναι έκτακτο περιστατικό-, την απελπισία ατόμων με αναπηρία που ψάχνουν για βοήθεια αλλά δεν υπάρχει πουθενά, με τις πρώτες κατασχέσεις πρώτης κατοικίας ανέργων από τις τράπεζες που άρχισαν κιόλας να θεριεύουν. 

Οι διανοούμενοι αλλά και όλοι όσοι έχουν λόγο στις τηλεοπτικές οθόνες έχουν ορμήσει για να δείξουν με ακλόνητα στοιχεία ποια είναι η πραγματική Ελλάδα που θέλουν να κρύβουν τα..

ΕΙΔΗΣΗ ! Σε 16 ημέρες θα εξαφανίζουν τις καταθέσεις χωρίς προειδοποίηση

Σε 16 ημέρες θα εξαφανίζουν τις καταθέσεις χωρίς προειδοποίησηΤις επόμενες ημέρες αρχίζει το σαφάρι κατασχετηρίων από τους τραπεζικούς λογαριασμούς

Η έλλειψη εσόδων στα δημόσια ταμεία οδηγεί για άλλη μια φορά το υπουργείο Οικονομικών σε μια ανηλεή επίθεση στις καταθέσεις των πολιτών, αφού από την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να μπει σε εφαρμογή ο μηχανισμός ηλεκτρονικής επίδοσης κατασχετηρίων στις τράπεζες.

Σε χρόνο ρεκόρ και χωρίς να ειδοποιήσουν κανέναν οι ΔΟΥ θα ..

Το CNN διέκοψε δηλώσεις του Πούτιν για την ανακοίνωση των υποψηφίων του «Ποταμιού»


Διαβάζοντας κανείς τον ενθουσιασμό με τον οποίο φρόντισαν να υποδεχθούν πολλά ΜΜΕ την ανακοίνωση της ίδρυσης του «Ποταμιού», δεν είναι δύσκολο να πιστέψει πως οι πολιτικές κινήσεις του Σταύρου Θεοδωράκη ήταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σχεδόν ολόκληρου του πλανήτη…

Πολλά ελληνικά ΜΜΕ έσπευσαν να αγκαλιάσουν την κίνηση, χωρίς να περιμένουν καν να γίνουν γνωστές οι θέσεις του νέου κόμματος, αρκετοί έσπευσαν να γράψουν για το πρόβλημα που...

Γι αυτό και η Ελλάδα βγάζει τέτοιους ηλιθίους…

alithines_istories @MAYROYLH

Σας θέλουν βλήτα και απόβλητα.
Σας θέλουν στρατιωτάκια.
Σας θέλουν υπάκουους.
Σας θέλουν ανεγκέφαλους.

Σας θέλουν χωρίς κρίση.
Σας θέλουν χωρίς αντίληψη.
Σας θέλουν χωρίς συνείδηση.
Σας θέλουν ρομποτάκια.

Δοκιμάζουν την αντίδραση σας.
Δοκιμάζουν την ανυπακοή σας.
Δοκιμάζουν την αντίσταση σας.
Δοκιμάζουν της αντοχές σας.
Δοκιμάζουν τη θέληση σας.

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΠΙΡΡΟΗ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ.

Γι αυτό και η Ελλάδα βγάζει τέτοιους ηλιθίους…

Η πικρή αλήθεια για τις πολεμικές αποζημιώσεις

«Γιατί μας χρωστάει η Γερμανία; 
Πόσα μας οφείλει; 
Ποιος προσδιόρισε τα ποσά; 
Γιατί είναι υποχρεωμένη η Γερμανία να καταβάλει τα οφειλόμενα; 
Πώς θα υποχρεωθεί να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της απέναντι στην Ελλάδα; 



Τα ερωτήματα αυτά τα θέτουν όσοι δεν γνωρίζουν το θέμα. Απαιτείται, συνεπώς, ακριβής απόκριση σε όσους το αγνοούν. Είναι αναγκαίο να δοθούν συγκεκριμένες, τεκμηριωμένες, αψευδείς, αναμφισβήτητες απαντήσεις. 

ΣΤΟΝ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ο Ελληνικός Λαός κατάφερε την πρώτη ήττα στον Άξονα.
Ο Χίτλερ τότε με μια στρατιά 500 χιλιάδων στρατιωτών εισβάλλει και κατακτά την Ελλάδα. Η ηρωική όμως...

1η Απονομή Βραβείων Μπένι




Με εντολή Σαμαρά πραγματοποιήθηκε χθες στο Μέγαρο Μαξίμου η 1η απονομή των βραβείων της Βουλευτικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, έπειτα από πρόταση που κατέθεσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος και πέρασε από τη Βουλή με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

Ο θεσμός των βραβείων Μπένι, όπως ονομάστηκαν προς τιμήν του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, έγινε αποδέκτης έντονης κριτικής από τον ΣΥΡΙΖΑ, εξαιτίας του προκλητικά υψηλού κόστους της εκδήλωσης εν καιρώ κρίσης, αλλά τελικά ο Αλέξης Τσίπρας δέχτηκε να..

Ουκρανία: Η αιτία της ρωσικής κίνησης

Η ουκρανική κρίση αιφνιδίασε τη Δύση , μια Δύση με ηγεσία κάτω του μετρίου. Ας δούμε, όμως, μερικά δεδομένα σχετικά με την ουκρανική κρίση.
Πρώτον, δεν υπάρχει αμερικανική στρατιωτική δυνατότητα, η οποία θα μπορούσε να «πείσει» τον Πούτιν να παραδώσει την Κριμαία. Αν και η Ρωσία απέχει σε ισχύ από την πάλαι ποτέ Σοβιετική Ένωση, εντούτοις παραμένει εξαιρετικά ισχυρή και αυτό ο Λευκός Οίκος το γνωρίζει καλά. Παράλληλα, «παίζει» ουσιαστικά εντός έδρας. Η Ρωσία, σύμφωνα με Αμερικανό σχολιαστή, είναι μια από τις λίγες χώρες του κόσμου, που δεν μπορεί να πιεστεί, ακόμα και...

3 Μαρ 2014

H Ελλάδα διαθέτει το λιγότερο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο

soccer-stadium-11840
Κάποιες χώρες έχουν ανταγωνιστικά εγχώρια ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα. Κάποιες άλλες όχι. Όπως δείχνουν και τα παρακάτω στοχεία, η Ελλάδα διαθέτει  το λιγότερο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, σε ...

Εθνικισμοί: Ουκρανία - Κύπρος - Ελλάδα












Η Πολιτική ως "ιδεολογική" σύγκρουση.
Εμείς που γνωρίζουμε ελληνικά, χρησιμοποιούμε, καταχρηστικά, τον όρο "Πολιτική" για να περιγράψουμε ένα σκηνικό επαγγελματιών. Για την ελληνική γλώσσα και τον Αριστοτέλη, Πολιτική είναι η Επιστήμη των Επιστημών, η Τέχνη των Τεχνών, η Πράξη Πολιτών. Η Δύση και στη συνέχεια όλος ο πλανήτης εκχώρησε τη λέξη σε επαγγελματίες και τελικά, σε μια οικονομική Ολιγαρχία, με πυρήνα τους τραπεζίτες.
Εθνικισμός - αντιεθνικισμός(ή εθνομηδενισμός ή διεθνισμός) και η Παγκόσμια Τραπεζική Αυτοκρατορία.
Οι δύο πρώτοι είναι ιδεολογικοί όροι . Το τρίτο είναι υπαρκτή κατάσταση.
Υπάρχει και η έννοια του Έθνους, ως υπαρκτή κατάσταση, που αφορά ανθρώπους που ζουν, διαχρονικά, μαζί.  Όμως, και από τον εθνικισμό και από τον αντιεθνικισμό, το Έθνος αντιμετωπίζεται ως Ιδέα. Για τους πρώτους είναι η κινητήρια ιδεολογική δύναμη της πολιτικής τους, για τους δεύτερους μια κατασκευασμένη κατάσταση. Και για τους δύο είναι ιδεατή και όχι υπαρκτή κατάσταση. Για τους Έλληνες, ως τα μέσα του 19ου αιώνα και ως ότου η πολιτική σκέψη και πραγματικότητα διαβρωθεί από τις εισαγόμενες ιδεολογίες,το Έθνος και το Γένος ήταν ο..

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στην ... Σούδα (!) της Κρήτης σήκωσε την σημαία της επανάστασης η ουκρανική ναυαρχίδα


Σε μια πρωτοφανή διπλωματική κρίση με συνέπειες ακόμα και στον οικονομικό τομέα εξελίσσεται για την Ελλάδα η υπόθεση της ουκρανικής κατάρρευσης καθώς η πρώην ναυαρχίδα του ουκρανικού Στόλου, η φρεγάτα Hetman Sahaidachny που αυτομόλησε και τάχθηκε με δήλωση του πλοιάρχου των αξιωματικών του και του πληρώματος υπέρ της ανεξάρτητης δημοκρατίας της Κριμαίας, δεν βρίσκεται ούτε στην Σεβαστούπολη, ούτε στην Οδησσό, αλλά στην ...

2 Μαρ 2014

(…) Η πείνα τρέφεται από το φόβο.....

Ιστορίες φόβου που εξουσιάζουν τον κόσμο....




(…) Η πείνα τρέφεται από το φόβο.


Ο φόβος από τη σιωπή, που ζαλίζει τους δρόμους.
Ο φόβος απειλεί.


Αν αγαπάτε θα πάθετε AIDS.


Αν καπνίζετε θα πάθετε καρκίνο.

Αν αναπνέετε,