# #

18 Ιουλ 2020

Για ποιο λόγο στερούμε τη δυνατότητα να επισκεφθούν τη χώρα μας σε τουρίστες από τη Σερβία ή τη Ρωσία ;

ΠΟΞ: Ανοιχτά σύνορα για όλες τις χώρες στον οδικό τουρισμό, εφόσον οι τουρίστες εισέρχονται μόνο με τεστ



Να μην υπάρχουν αποκλεισμοί τουριστών στη χώρα μας βάσει της χώρας προέλευσης, αφού επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε όσους έχουν κάνει το σχετικό τεστ, τονίζει σε επιστολή της στον υπουργό και υφυπουργό Τουρισμού η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων (ΠΟΞ), υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι η θέπιση του τεστ εν μέσω της τουριστικής περιόδου και όχι εξ αρχής προκαλεί σωρεία ακυρώσεων στις κρατήσεις από βαλκανικές χώρες.
Η ΠΟΞ ζητεί επίσης να αποφευχθεί η στοχοποίηση περιοχών με τις ανακοινώσεις για κρούσματα, καθώς διαμορφώνεται η εικόνα του μη ασφαλούς προορισμού, με αποτέλεσμα να ...

15 Ιουλ 2020

ΓΙΑΤΙ ο Μητσοτάκης παίζει (ακόμη) χωρίς «αντίπαλο»...



Τα προβλήματα της κυβέρνησης είναι πολλά, αλλά της αντιπολίτευσης είναι περισσότερα. 

Αυτές τις ημέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος από τις εκλογές και η δημόσια ζωή του τόπου είναι βουτηγμένη στο βούρκο, η αβεβαιότητα απλώνεται σε όλους τους τομείς και μια νέα κρίση έχει ξεκινήσει. 

Παρά ταύτα η κυριαρχία της ΝΔ δεν αμφισβητείται από κανέναν, χωρίς μάλιστα να φαίνεται στον ορίζοντα κάτι ικανό να την απειλήσει.

Σε αντίθεση με το πρόσφατο παρελθόν, για πρώτη φορά μια κυβέρνηση σβήνει το πρώτο της κερί έχοντας αφήσει πολύ πίσω τους πολιτικούς αντιπάλους της. Από την έναρξη του μνημονιακού κύκλου προ δεκαετίας η φθορά συσσωρευόταν, κάθε φορά, από τους πρώτους κιόλας μήνες της διακυβέρνησης. 

Ακόμη και το 2015 που η οργή για τη συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ είχε χτυπήσει κόκκινο στο εκλογικό σώμα, η αντίστροφη μέτρηση για τον ΣΥΡΙΖΑ άρχισε αμέσως και τελικώς αποδείχθηκε ότι οι δεύτερες εκλογές του Σεπτεμβρίου δεν ανανέωσαν την ισχύ του αλλά ...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ μπροστά στον Κ. Μητσοτάκη!

Ο "ΔΟΥΛΟΣ" διοικητής του νοσοκομείου στην Κέρκυρα...


Γιάννης Σιάτρας 
Ο (δούλος)  Κέρκυρας, μπροστά στην Ηγέτη.
Πώς μπορεί να πάει μπροστά μια κοινωνία έτσι; 😡🥶🤮

Konstantinos Konis 
Μπας και έχουμε γίνει Βόρειος Κορέα;
Ζούμε ιστορικές στιγμές... Η φωτογραφία αυτή θα μείνει στην ιστορία, σαν ντοκουμέντο της εποχής της μητσοτακικής κανονικότητας.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κέρκυρας ...

14 Ιουλ 2020

Πρόεδρος Ενοικιαζομένων διαμερισμάτων...Μεγάλη απογοήτευση για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στον τουρισμό


Από τις επόμενες μέρες...θα είμαστε στο 0% στον τουρισμό.
Ολική η οικονομική καταστροφή...











Οι αλλοπρόσαλλες αποφάσεις της κυβέρνησης δημιούργησαν τεράστιο πρόβλημα..
Τα τελευταία ταξιδιωτικά γραφεία πού είχαν απομείνει από την Ουγγαρία και Πολωνία ακύρωσαν και αυτά τις κρατήσεις τους μετά τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για νέα μέτρα και θα πάνε στην Κροατία.

Οι τελευταίοι τουρίστες που κατόρθωσαν με χίλια προβλήματα και ήρθαν στη Βόρεια Ελλάδα θα επιστρέψουν και δε θά ρθει πλέον κανένας...

Κάναμε τεράστιο λάθος που ακούσαμε τις τηλεοπτικές κορώνες των κυβερνητικών ότι η Ελλάδα είναι το πιο οργανωμένο κράτος στον ...

Θα ΄μαστε μόνοι απέναντι στην Τουρκία... Έχουμε “σχέδιο Β”;

Από το “μένουμε Ευρώπη” στο “κάνουμε ότι πει η Ευρώπη” στα εθνικά θέματα.


Ενδεικτικό το σκίτσο που μας έστειλε ο Δημήτρης Σταθακόπουλος. Είναι από Τούρκο σκιτσογράφο και μας δείχνει πως μας “βλέπουν” οι “απέναντι” αυτή τη περίοδο. Αυτό θέλουμε?
..

Το 2015, κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές, όποιος τολμούσε να αναρωτηθεί καλοπροαίρετα κι όχι επεισή ήταν “αντι-ευρωπαίος” ,αν έχουμε “σχέδιο Β”, εξασφάλιζε την κατηγορία του “αιθεροβάμονα” στην καλύτερη περίπτωση και του “προδότη” στην χειρότερη…Υπήρχε το “στρατόπεδο” των “Μένουμε Ευρώπη”. Με κάθε κόστος όπως φάνηκε στη συνέχεια…
Σήμερα στο πεδίο των κρίσιμων εθνικών θεμάτων έχουμε όπως φαίνεται το “στρατόπεδο” των “Κάνουμε ότι πει η Ευρώπη”! Μετά και από τις χθεσινές, απαράδεκτα χαλαρές δηλώσεις από τις Βρυξέλλες για όσα πράττει ο Ερντογάν, δεν νομίζουμε ότι έχει απομείνει κάποιος, που να ΄χει επαφή με την πραγματικότητα και να πιστεύει ότι έχουμε κάτι να περιμένουμε από την ΕΕ.
Συνεπώς επιστρέφουμε στο ερώτημα του 2015 ,για πολύ σοβαρότερα θέματα από εκείνα της οικονομίας: Έχουμε “σχέδιο Β”;