# #

24 Δεκ 2016

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ... Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ



Η 25η Δεκεμβρίου ήταν στην αρχαιότητα μια πολύ σημαντική ημέρα αφιερωμένη στη λατρεία του ήλιου και των διάφορων ηλιακών θεοτήτων. Μεταξύ αυτών συγκαταλέγεται και ο Μίθρας του οποίου τα γενέθλια εορτάζονταν στις 25 Δεκεμβρίου.


Η χριστιανική εκκλησία καπηλεύθηκε την ημερομηνία αυτή εξ αιτίας της τεράστιας δημοφιλίας της και απλώς άλλαξε το περιεχόμενο της προχριστιανικής αυτής εορτής.
Άλλωστε κατά την διάρκεια των πρώτων αιώνων της χριστιανικής χρονολόγησης τα γενέθλια του Ιησού εορτάζονταν σε διάφορες ημερομηνίες, όπως η 15η Απριλίου, η 20η Μαΐου, η 17η Νοεμβρίου και η 6η Ιανουαρίου.


Η ημερομηνία γέννησης του Ιησού (εάν πράγματι υπήρξε, καθότι δεν ειναι ιστορικά διαπιστωμένη η ύπαρξη του) ειναι αμφιλεγόμενη και σίγουρα πάντως όχι γνωστή.
Σύμφωνα με τους Ευαγγελιστές Λουκά και Ματθαίο ο Ιησούς γεννήθηκε τον καιρό που ο Ηρώδης ήταν βασιλιάς της Ιουδαίας και ο Κυρήνιος κυβερνήτης της Συρίας. Ο Ηρώδης όμως πέθανε το έτος 4 π.Χ. ενώ ο Κυρήνιος δεν ανακηρύχθηκε κυβερνήτης πριν από το 10 μ.Χ...
Η γενέθλια μέρα του Ιησού ορίστηκε τελικώς ως η 25η Δεκεμβρίου στη Ρώμη και στα μέσα του 4ου αιώνα από τον πάπα Ιούλιο τον Α΄

Ποια ειναι η πραγματική καταγωγή του Χριστουγέννων;

Αναγκαία προϋπόθεση για τη γερμανική επιτυχία είναι η συντριβή της παραγωγικής μηχανής της ευρωπαϊκής περιφέρειας με όπλο της το ευρώ…

Για ποιον δουλεύει το ”κοινό” νόμισμα…

Αποτέλεσμα εικόνας για Για ποιον δουλεύει το ”κοινό” νόμισμα…
Δεν περίμεναν τις γιορτές να ανοίξουν σαμπάνιες στην Φρανκφούρτη. 
Τα χαρμόσυνα νέα ήρθαν στις 20 Δεκεμβρίου, με αφορμή την ανακοίνωση για το νέο ύψος ρεκόρ που έφθασε το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών τον Οκτώβριο, αγγίζοντας τα 28,4 δισ. ευρώ. 
Τη μεγαλύτερη ώθηση σε αυτή την αύξηση έδωσαν οι επενδύσεις χαρτοφυλακίου που συνεχίζουν να ξεπερνούν σημαντικά (όπως φαίνεται και στο διάγραμμα) τις άμεσε εσωτερικές επενδύσεις. 
Ή εικόνα ωστόσο της ”πλεονασματικής ευρωζώνης” πιο πολλά αποκρύπτει παρά αποκαλύπτει, καθώς στο εσωτερικό της οι διαφορές δεν είναι μόνο σημαντικότατες, με τις χώρες της περιφέρειας να καταγράφουν σταθερά ...

Εντυπωσιακά....γελοίοι!!!

Υποκρισία, που φτάνει στη γελοιότητα...




ΚΙ αν ο Αλέξης έχει πάρει σβάρνα την επαρχία, ο Κυριάκος είναι εξίσου αεικίνητος. 
Ο συναγωνισμός είναι και έντονος και υψηλού επιπέδου μάλιστα. Η πρωτοβουλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, να παίξει ποδόσφαιρο, ήταν εντυπωσιακή.

Οπως παίζουν μπάλα τέτοιες μέρες οι φίλοι του Ρονάλντο με τους φίλους του Ζιντάν, έτσι παίξανε οι φίλοι του Κυριάκου με την Εθνική ομάδα των αστέγων. 

Φωνάξανε, λοιπόν, για γκεστ σταρ τον Θοδωρή Ζαγοράκη κι αυτός φώναξε τον Καραγκούνη και τον Τάκη Φύσσα, ενώ δεν θα μπορούσε να είναι εκτός κόλπου ο..

H Ελλάδα του γλοιώδους και παραδομένου αστικού κατεστημένου προσδεδεμένη μέχρι ολοσχερούς καταστροφής στη Γερμανική ”αυλή”.


Γερμανία και ΔΝΤ διασύρουν μια κυβέρνηση ανερμάτιστων και μικροτυχοδιωκτών

Γερμανία

Απαξιωτική η επιστολή των πιστωτών. 
Γερμανία και ΔΝΤ ζητούν τώρα ψήφιση σκληρών μέτρων.
Ουδέποτε, ίσως, έχει εμφανισθεί στη χώρα μια κυβέρνηση τόσο ανεύθυνων ανερμάτιστων και τυχοδιωκτών και μάλιστα στην πλέον κρίσιμη, ίσως, περίοδο για τη χώρα μετά το τέλος του εμφυλίου.
Η ”μονομερής” απόφαση Τσίπρα, κυρίως για το επίδομα στους συνταξιούχους, κινδυνεύει να βγει ξινή για τη χώρα και τον λαό, αφού δίνει την ευχέρεια στους πιστωτές να παίξουν την κυβέρνηση όπως η γάτα με το ποντίκι, χωρίς η τελευταία να έχει το σχέδιο και την βούληση να ακολουθήσει έναν ανεξάρτητο δρόμο.
Είναι τραγικό ότι η κυβέρνηση αυτή και ειδικά ο Τσίπρας και οι ανεύθυνοι λάτρεις της καρέκλας που τον περιβάλλουν, δεν έχουν αντιληφθεί ακόμα ότι, απέναντι σε ΕΕ και ΔΝΤ, δεν είναι δυνατόν να αντιπαραθέτεις σπασμωδικές κινήσεις και ”μαγκιές”, αν δεν μπορείς ούτε θέλεις να τις στηρίξεις με μια εναλλακτική πορεία, η οποία δεν θα απαιτεί τις πιστώσεις των Βρυξελλών και δεν μπορείς ούτε θέλεις να τις εντάξεις σε ένα συνολικό σχέδιο διεξόδου και ανασυγκρότησης.
Σε μια τέτοια περίπτωση, οι κινήσεις αυτές μοιάζουν ως επικίνδυνη δημαγωγία για λόγους εφήμερης εσωτερικής κατανάλωσης, οι οποίες, όχι μόνο εκθέτουν τους εμπνευστές τους αλλά το χειρότερο, 

Που πας σύντροφε με τέτοιον καιρό;



Μερικοί μπορεί να στραφούν στο ΚΚΕ σαν ψηφοφόροι. 
Αλλά με την επίγνωση ότι αυτό δεν βγάζει πουθενά. Το ΚΚΕ έχει λαϊκούς ανθρώπου που πιστεύουν στο σοσιαλισμό και τον κομμουνισμό και κρατούν μια συνεπή στάση. Αλλά το κόμμα είναι ένας μηχανισμός που η δογματική του ερμηνεία της πολιτικής δεν ανταποκρίνεται στην αριστερή αγωνιστική παράδοση και το δέσιμο με μια σημαντική μερίδα των λαϊκών στρωμάτων. Ακόμα και τα οργανωτικά του προτερήματα λειτουργούν σαν μηχανισμοί καθήλωσης και αποκλεισμού.

Δεν είναι τυχαίο ότι στην κρίσιμη στιγμή της όξυνσης των αντιθέσεων ο δυσαρεστημένος «λαός» δεν στράφηκε στο ΚΚΕ. Το κόμμα επέλεξε το ρόλο του..

Το κόλπο γκρόσο του Τσίπρα...

Αποτέλεσμα εικόνας για σειρες συνταξιουχων

Τις ημέρες αυτές παρακολουθώ τις εικόνες ντροπής των απόμαχων τις ζωής στα γκισέ, στα ΑΤΜ και στα πεζοδρόμια των τραπεζών όπου σαν ζητιάνοι περιμένουν με στο κρύο να πάρουν τις ψαλιδισμένες συντάξεις και το “φιλοδώρημα” που τους υποσχέθηκαν. 


Εικόνες που με κάνουν να ...

Ζαχαρούπολη Λεπτοκαρυάς...Δείτε το πρόγραμμα


Άρχισε η Ζαχαρούπολη της Λεπτοκαρυάς τις εορταστικές εκδηλώσεις

Δείτε το πρόγραμμα ....

Ο επιβλητικός Όλυμπος μέσα από ένα εξαιρετικό βίντεο 10 λεπτών



Ο Όλυμπος είναι το ψηλότερο βουνό της Ελλάδας γνωστό παγκοσμίως κυρίως για το μυθολογικό του πλαίσιο, καθώς στην κορυφή του (Μύτικας-2918 μ.) κατοικούσαν οι Δώδεκα «Ολύμπιοι» Θεοί σύμφωνα με τη θρησκεία των αρχαίων Ελλήνων.


Είναι επίσης το δεύτερο σε ύψος βουνό στα Βαλκάνια (μετά τη Ρίλα στη Βουλγαρία), αλλά και σε ολόκληρη την ..

23 Δεκ 2016

Η Ελλάδα θα σταθεί στα πόδια της, όταν θα περπατήσει ξανά ο Σόιμπλε.

Ο σαδισμός του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε....




Σε νέα συνέντευξή του στην εφημερίδα Die Zeit, ο Βόλφκανγκ Σόιμπλε επιτίθεται στην Ελλάδα, στους Έλληνες και στον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος κατηγορείται ότι αδίκως ρίχνει ευθύνες στην Γερμανία για τη σημερινή κατάσταση της Ελλάδας, ενώ δηλώνει πως στόχος είναι να σταθεί η Ελλάδα στα πόδια της. 
Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε μοιάζει να διασκεδάζει πάρα πολύ με την δυστυχία των άλλων. 
Το μόνο πράγμα στο οποίο φαίνεται να βρίσκει χαρά είναι η δυστυχία των άλλων.

Όσο θα πλησιάζουν οι γερμανικές εκλογές,

Τι γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα;

Αποτέλεσμα εικόνας για Τι γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα

Μπορεί να φαίνεται κάπως περίεργο αλλά τα Χριστούγεννα δεν ήταν πάντα γιορτή του καταναλωτισμού και της πλαστικής ευτυχίας, αλλά κάποτε ήταν γιορτή για την γέννηση του Χριστού. 

Πώς γεννήθηκε, όμως, ο Χριστός;

Ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Οκταβιανός Αύγουστος ξύπνησε ένα πρωί και του ήρθε η επιθυμία να μάθει πόσοι είναι οι υπήκοοί του, για να τους ρίξει έναν...

Υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε υβρίδια και σε παραδοσιακές ποικιλίες;

paradosiakes-poikilies
Επικίνδυνος περιορισμός της γενετικής βάσης παρατηρείται τα τελευταία 30 χρόνια σε όλες σχεδόν τις σημαντικές καλλιέργειες. Για πολλές από αυτές δεν χρησιμοποιούνται στη βελτίωση περισσότερο από το 5-10% της διαθέσιμης παραλλακτικότητας. 
Και όμως, στην Ελλάδα μόνο, καλλιεργούνταν μέχρι πρόσφατα 111 ντόπιες ποικιλίες και πληθυσμοί μαλακού σιταριού, 139 ντόπιες ποικιλίες και πληθυσμοί σκληρού, 99 ντόπιες ποικιλίες και πληθυσμοί κριθαριού, 294 καλαμποκιού και 39 ντόπιες ποικιλίες και πληθυσμοί βρώμης και 605 ποικιλίες φασουλιού, που έπαψαν πλέον να καλλιεργούνται.
Επίσης, χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι το 1927, η καλλιέργεια του σιταριού περιελάμβανε 100% ντόπιες ποικιλίες, το 1969 μόνο..

Μεγάλοι Τσαμπουκάδες οι...Τσίπρας-Τσακαλώτος!!!!

Φωτογραφία της Ραχήλ Μακρή.


....

Ήρθε «θεία φώτιση» σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ του ΠΑΣΟΚ και της Ενωσης Κεντρώων.

Τα "θαύματα" για τους ρασοφόρους συνεχίζονται...


Δεν φανταζόμαστε να υπάρχουν άθεοι αναγνώστες του ιστότοπου μας και να αμφισβητούν ότι θα «θαύματα» συνεχίζονται και στις μέρες μας; 
Το λέμε αυτό γιατί τα γεγονότα είναι αναμφισβήτητα και δεν αντικρούονται.

Για όποιον όμως διατηρεί έστω και ελάχιστες επιφυλάξεις του προτείνουμε να διαβάσει την ανάρτησή μας που τιτλοφορούσαμε «Θαύμα! Ο δεσπότης Ανθιμος "εξαφάνισε" τα 500.000 ευρώ που έπρεπε να πληρώσει ΕΝΦΙΑ η μητρόπολη του!», ή να δει την καταλυτική επέμβαση του «αγίου πνεύματος» χτες στην βουλή σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ του ΠΑΣΟΚ και της Ενωσης Κεντρώων.

Ξαφνικά σε όλους αυτούς τους ήρθε «θεία φώτιση» και ..

ΘΕΟΣ ο Μητσοτάκης! Τι είπε πάλι.......!!!!!! Βίντεο

%ce%ba%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%83-%ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%83%ce%bf%cf%84%ce%b1%ce%ba%ce%b7%cf%83Κύριε Πρόεδρε, από την Κυβέρνηση σας κατηγορούν ότι η στάση σας, σε μία σειρά από ζητήματα, για παράδειγμα στο θέμα του επιδόματος στους συνταξιούχους, υπαγορεύεται από το εξωτερικό. Θέλετε να δείξετε ότι είσαστε το καλό παιδί, ότι λειτουργείτε ως εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Τι απαντάτε;

Κ. Μητσοτάκης: Θα αστειεύεστε,

Για τρεις δωρεάν γκοφρέτες (Βίντεο)

Συγκλονιστικές εικόνες κατέγραψε η τηλεοπτική κάμερα που δείχνουν μια όψη της φτώχειας και μιζέριας που καταπλακώνει ένα μεγάλο μέρος των λαϊκών στρωμάτων ειδικά των απόμαχων της δουλειάς.

Παρακολουθούμε στο βίντεο που παραθέτουμε ουρές κόσμου, «από μικρά παιδιά με τους γονείς τους, μέχρι παπούδες και γιαγιάδες που περιμένουν καρτερικά να φτάσει η σειρά τους» για να πάρουν δωρεάν ...

6 τροφές που σε γερνάνε


Αποτέλεσμα εικόνας για 6 τροφές που σε γερνάνε
Υδατάνθρακες με υψηλό γλυκαιμικό δείκτη
Οι τροφές που περιέχουν υδατάνθρακες με υψηλό γλυκαιμικό δείκτη καταστρέφουν το κολλαγόνο, την πηγή νεότητας του δέρματος. Συγκεκριμένα, οι τροφές αυτές διασπώνται δύσκολα από τον οργανισμό κι αυτή η διαδικασία είναι υπεύθυνη για την καταστροφή της πρωτεΐνης της νεότητας.
Αλκοόλ
Το αλκοόλ σε ..

22 Δεκ 2016

Το σκόρδο είναι το γιατρικό για....



Τι θα συμβεί εάν βάλετε ψιλοκομμένο σκόρδο στα πέλματα. Είναι απίστευτο!

Το σκόρδο είναι το γιατρικό 

για κάθε πάθηση αφού έχει πάρα πολλές θεραπευτικές ιδιότητες.

Η δράση του φυσικού βολβού είναι περισσότερο ωφέλιμη. Η αλλικίνη που περιέχει το σκόρδο δρά καταλυτικά υπέρ της πρόληψης του κρυώματος, των ιών και της..

ΜΕΤΑ ΑΠΟ… ΠΕΝΤΕ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ, Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ (βίντεο)

putins-driver-killed-543810
Την αποκάλυψη ότι ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαδιμήρ Πούτιν, που υπέστη στο παρελθόν όπως θα δούμε πέντε, (όχι μια και δυο), απόπειρες δολοφονίας του, είναι συνεχώς στο στόχαστρο οργανωμένων σχεδίων εκτέλεσης του από κυκλώματα της Δύσης και των ΗΠΑ, που δεν μπορούν να χωνέψουν ότι τους έχει ανατρέψει τα σχέδια παγκόσμιας επικράτησης τους, κάνει η ρωσική ..

Αναπάντητα ερωτήματα για την δολοφονία του Ρώσου πρέσβη (Βίντεο)



Προσπαθώντας να δώσουν απάντηση στα εύλογα ερωτήματα που δημιουργούνται μετά την δολοφονία του Τούρκου πρέσβη στην Αγκυρα, δεκάδες ενημερωτικές ιστοσελίδες στο διαδίκτυο προχωρούν σε ατελείωτες θεωρίες συνομωσιολογίας.

Διαβάζουμε εκατοντάδες ατεκμηρίωτες υποθέσεις οι οποίες όμως έχουν μια πραγματική βάση.
Χτες αναφέραμε ότι μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα του Ιούνη, ο Ερντογάν και το καθεστώς του έχουν προβεί σε ένα μπαράζ διώξεων σε όσους θεωρεί πολιτικούς αντιπάλους. Και αυτό το κύμα διώξεων μεγαλύτερες διαστάσεις έχει πάρει στις αστυνομικές δυνάμεις της γειτονικής χώρας όπου εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες μπάτσοι έχουν συλληφθεί, ενώ 12.500 απ' αυτούς έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Και εδώ αναρωτιέται κανείς. Πώς γίνεται ο 22χρονος δολοφόνος,

Στην Κόλαση της Νορβηγίας [Πώς θα είναι αύριο η Ευρώπη]!! Διαβάστε το οπωσδήποτε

Το σύγχρονο παιδομάζωμα είναι δυτικό, κρατικό και επιδοτούμενο. Γίνεται σε σκανδιναβικά κράτη και αλλού. Καταλήγει σε βίαιη διάλυση της οικογένειας και στην παιδική κακοποίηση. Τα παιδιά ανήκουν στο κράτος, το οποίο δεν ανήκει στους πολίτες του. Υπουργός παιδείας δηλώνει ότι θέλει να κάνει ομοφυλόφιλα όλα τα παιδιά. Η παιδεία προωθεί την ιδέα επιλογής φύλου, την πρώιμη σεξουαλικότητα και την αποβλάκωση. Οι αντιδρώντες διώκονται ανηλεώς, σύμφωνα με το νόμο. Καλώς ορίσατε στην δημοκρατική κόλαση του 21ου αιώνα.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ: Όταν πρωτοδιάβασα τη συνέντευξη μιας Ρωσίδας μάνας [Irina Bergseth] που ζούσε στη Νορβηγία δεν πίστευα στα μάτια μου. Κάθε φράση της, κάθε λέξη της ήταν μια δυνατή  γροθιά στο στομάχι! Όμως αξίζει να τη δούμε για να αντιληφθούμε πώς θέλουν κάποιοι την Ευρώπη των Εσχάτων. Όταν μάλιστα το μέλλον αυτής της «σύγχρονης κοινωνίας», καθοδηγείται προς διαμόρφωση με τον πιο ύπουλο, τον πιο βρώμικο τρόπο πάνω στις ψυχές των παιδιών και αυτός ο εφιάλτης, βρίσκεται προ των πυλών και για την δική μας Πατρίδα, νομίζω πως επιβάλλεται με κάθε τρόπο να το αποτρέψουμε. Το κείμενο από το οποίο σταχυολογούμε τα βασικά του σημεία, είναι από συνέντευξη της 9ης Μαΐου 2013 μιας μάνας που η “τύχη” την έριξε στην “προηγμένη”, πλούσια και “προοδευτική” αυτή χώρα του Βορρά. Δημοσιογράφος ήταν ο Andrew Fefelov της Ρωσικής Εφημερίδας “ΑΥΡΙΟ”.
Η Ιρίνα παντρεύτηκε το 2005 στην Μόσχα με πολίτη της Νορβηγίας, έχοντάς ήδη έναν γιο τότε 7 ετών. Εγκαταστάθηκαν στη Νορβηγία, στο χωριό Άουρσκογκ του Χιόκλαντ. Εν συνεχεία περιγράφει τη νορβηγική κοινωνία που αποδομείται ηθικά ταχύτατα, αντιγράφοντας αμερικανικές νοοτροπίες. 
Κατά τη ρωσίδα αυτή μητέρα παρά τον πλούτο της χώρας που οφείλεται στην εξόρυξη πετρελαίου η Νορβηγία δεν έχει αναπτύξει τις επιστήμες, παρά εκμεταλλεύτηκε την ξένη επιστημονική και τεχνολογική συνδρομή. 
Η Ιρίνα κατόρθωσε να διοριστεί δασκάλα σε μια γειτονική κοινότητα. Αμέσως μετά στη συνέντευξή της η Ιρίνα περιγράφει τις βασικές δομές του νορβηγικού σχολείου που το χαρακτηρίζει: “φτιαγμένο για διανοητικά καθυστερημένους”. 
Έτσι, σύμφωνα με τη Ρωσίδα αυτή δασκάλα, το έργο του κρατικού σχολικού προγράμματος για το δημοτικό σχολείο συμπεριλαμβάνει οι δάσκαλοι να διδάξουν στα παιδιά το αλφάβητο, έως 13 ετών να μάθουν να μετράνε και να διαβάζουν τις ..

Επικίνδυνες εξελίξεις για το μέλλον των Νηπιαγωγείων!!


Αποτέλεσμα εικόνας για Επικίνδυνες εξελίξεις για το μέλλον των Νηπιαγωγείων!!


Από 1 ως 3 Δεκέμβρη πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων της Ελλάδας).

Με πρόταση της πλειοψηφίας (Ν.Δ. ΠΑΣΟΚ), αλλά και με την ανοχή και την συναίνεση των εκλεγμένων δημάρχων του ΣΥΡΙΖΑ, βγήκε απαράδεκτη απόφαση – πρόταση προς την κυβέρνηση που αφορά και στα Νηπιαγωγεία.

Διαβάζουμε από το κείμενο της απόφασης: 
Προτείνεται:  

7 τύποι που συναντάς στα Πανηγύρια

7 τύποι που συναντάς στα Πανηγύρια
Θα αναλύσουμε σήμερα τους πολύ συνηθισμένους τύπους που έχεις βαρεθεί να βλέπεις στα πανηγύρια του χωριού σου να μη σε αφήνουν σε ησυχία.

Ο Νταής είναι ίσως η κλασικότερη φιγούρα του χωριού. Το πολύ 1,40 πάνω σε σκαμπό, μουστάκι παχύ και κιτρινισμένο από τα άφιλτρα Καρέλια που έχουν εισχωρήσει σε κάθε τρίχα του, ρολόι στο αριστερό χερί και δαχτυλίδι στο δεξί. Όταν όλοι πίνουν μπύρες εκείνος πίνει ουίσκι χωρίς πάγο και τα παίρνει στο κρανίο που βλέπει τα φλωράκια να χορεύουν σαν πιθήκια. Στο τέταρτο μπουκάλι, θα σηκωθεί, θα δώσει 200 ευρώ στην ορχήστρα για να του παίξουν "εντελαμαγκεντεβοτανίκ" θα τους κατεβάσει όλους και θα αρχίσει να χορεύει με το κομπολόι να κρέμεται στο δεξί του χέρι, και τον ίδιο να κάνει "σσσσσσσ". Η γκόμενά του θα ...

21 Δεκ 2016

"Θερμή" υποδοχή Τσίπρα σε Κρήτη (Βίντεο)



Δεν γνωρίζουμε τι εντύπωση αποκόμισε από την διήμερη παρουσία του ο πρωθυπουργός στην Κρήτη. Το δεδομένο που έχουμε ότι οι ψηφοφόροι της μεγαλονήσου που στήριξαν σε μεγάλη πλειοψηφία το κυβερνητικό κόμμα, τώρα δηλώνουν απογοητευμένοι φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να τρώνε ξύλο από τις δυνάμεις καταστολής όταν προσπαθούν να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην εφαρμοζόμενη πολιτική.

Είναι χαρακτηριστικές οι δηλώσεις –

Απόψε η μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου

Τι είναι το χειμερινό ηλιοστάσιο και ποια η σημασία του για τους αρχαίους πολιτισμούς
Σήμερα έχουμε τη μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου, καθώς είναι η πρώτη ημέρα του χειμώνα, το χειμερινό ηλιοστάσιο.
Το βόρειο ημισφαίριο λοιπόν βλέπει τον ήλιο να ..

Φυσικά να βοηθήσει το κράτος τον ΔΟΛ. Εθνικοποιήστε τον!!!!!!!

Παύλος Τσίμας-"Να πληρώσουν τα κορόιδα οι φορολογούμενοι τα θαλασσοδάνεια του Ψυχάρη"

δολ εφημερίδες press
Καραμέλα έγινε τα τελευταία 24ωρα το αίτημα των μουτζαχεντίν του νεοφιλελευθερισμού να σώσει το ελληνικό δημόσιο τις αποτυχημένες επιχειρήσεις του Τύπου, όπως τον όμιλο του Ψυχάρη.

Το αόρατο χέρι της αγοράς καλείται να μπει στο δημόσιο ταμείο, δηλαδή στις τσέπες των φορολογούμενων, για να διασώσει εταιρείες που μέχρι σήμερα επιβίωναν με θαλασσοδάνεια τα οποία λάμβαναν με αμιγώς πολιτικά κριτήρια – διαφορετικά ποιος λογικός καπιταλιστής θα χρηματοδοτούσε π.χ τηλεοπτικούς σταθμούς που βυθίζονταν στα χρέη.

Ο Παύλος Τσίμας το είπε καθαρά:

Γιατί δολοφονήθηκε ο Ρώσος πρέσβης στην Τουρκία;

Αποτέλεσμα εικόνας για Γιατί δολοφονήθηκε ο Ρώσος πρέσβης στην Τουρκία;

Η δολοφονία του Ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα της Τουρκίας προχθές αποτελεί κορυφαίο γεγονός, όπως και να το δει κανείς. 
Φυσικά η δυτική προπαγάνδα από τα ΜΜΕ φρόντισε να το επισκιάσει με την προβολή της εγκληματικής ενέργειας στο Βερολίνο λίγες ώρες αργότερα, όπου μια νταλίκα κυριολεκτικά θέρισε - κατά το πρότυπο της Νίκαιας στη Γαλλία φέτος τον Ιούλιο - το συνωστισμένο πλήθος στην κεντρική χριστουγεννιάτικη αγορά της πόλης.
12 νεκροί και 48 τραυματίες με το δράστη άφαντο. 
Το Χαλιφάτο ανέλαβε την ευθύνη και οι αξιωματούχοι της Γερμανίας κάνουν δηλώσεις για "κατάσταση πολέμου", όπου εκτός όλων των άλλων περιλαμβάνεται και αληθινό πογκρόμ εναντίον μεταναστών και προσφύγων προκειμένου να τους εκτοπίσουν διαμέσου των ρυθμίσεων του Δουβλίνου στην Ελλάδα κι όπου αλλού μπορούν.
Την ίδια ώρα οι Γερμανοί δηλώνουν έτοιμοι να πλήξουν το Χαλιφάτο ως μέτρο ανταπόδοσης του πλήγματος στο έδαφός τους. 
Πού θέλουν να πλήξουν το Χαλιφάτο; 

Tα ονόματα της λίστας Μπόργιανς είναι βαριά! Μεγάλα ονόματα!!!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Tα ονόματα της λίστας Μπόργιανς είναι βαριά! Μεγάλα ονόματα!!!!


Ο δρόμος για την πιστοποίηση των ονομάτων της λίστας Μπόργιανς και την είσπραξη των φόρων απ΄ όσους τυχόν έκρυψαν στην Ελβετία τα εισοδήματά τους περνάει μέσα από την περίφημη επιτροπή του άρθρου 24. 

Γιατί δεν συνεδριάζει η Επιτροπή; 
Τι φοβούνται ότι θα συμβεί; 
Τι ήθελαν ειδικοί για την διαφθορά που επισκέφτηκαν σχετικά την Ελλάδα;

Τα πράγματα έχουν ως εξής: 

20 Δεκ 2016

Πόσοι θάνατοι, σε ετήσια βάση, οφείλονται στην μαριχουάνα;



Πόσοι θάνατοι, σε ετήσια βάση, οφείλονται άραγε στην μαριχουάνα;

- Καπνός: 435.000

- Αλκοόλ: 85.000

- Συνταγογραφούμενα φάρμακα:

SOS !!!!!! Αποσύρονται προϊόντα που μπορεί να μολύνθηκαν!! Δείτε ποια...

Αποτέλεσμα εικόνας για SOS Αποσύρονται προϊόντα



Τις έρευνες των διωκτικών αρχών συνδράμει ο ΕΦΕΤ στην υπόθεση της επαπειλούμενης επιμόλυνσης τροφίμων και αναψυκτικών.
Όπως ανακοινώθηκε πριν λίγο, "ο ΕΦΕΤ, μετά από σχετική ενημέρωση από την Ελληνική Αστυνομία για επαπειλούμενη επιμόλυνση τροφίμων, συνδράμει ενεργά, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας".
Όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, "με κυρίαρχο γνώμονα την προάσπιση της δημόσιας υγείας και την προστασία του καταναλωτή, ο ΕΦΕΤ καλεί τους καταναλωτές στην Αττική όπως, για προληπτικούς λόγους, να μην προβούν στην προμήθεια και κατανάλωση των κάτωθι προϊόντων ή πολυσυσκευασιών τους ανεξαρτήτως παρτίδας που απεικονίζονται στη συνέχεια:

Από ποιούς και γιατί θυσιάστηκε ο Ρώσος πρέσβης;

 

Μετά το πραξικόπημα – οπερέτα της 15ης Ιουλίου στην Τουρκία, και συνυπολογίζοντας τις εξελίξεις που δρομολογήθηκαν εγκαινιάζοντας νέα δεδομένα στη γεωστρατηγική, είναι φανερό πως τα πάντα πλέον πρέπει να υποβάλλονται στη βάσανο της δεύτερης σκέψης…

Από αυτή την άποψη, τα γεγονότα της χθεσινής μέρας, αναφορικά και με τη δολοφονία του Ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα, αλλά και η κλιμάκωση των επιθέσεων που υπήρξε σε Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, ούτε μονοσήμαντα είναι, ούτε εξαντλούνται σε απλουστευτικές ερμηνείες της «πρώτης ματιάς».

Το πρώτο ερώτημα που αντικειμενικά ανακύπτει, αφορά στην ταυτότητα του χορογράφου και ενορχηστρωτή, που συντόνισε αυτή την κλιμάκωση, αφού είναι προφανές ότι αφορά σε ...

Οι δανειστές απαιτούν λιγότερο κράτος και πρόθυμοι υπάρχουν πολλοί.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ

Στο ετήσιο τακτικό συνέδριο της ΚΕΔΕ ( Κεντρική Ένωση Δήμων της Ελλάδας ) που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις αρχές Δεκεμβρίου ψηφίζεται από τις δυνάμεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και γίνεται αίτημα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης μεταξύ άλλων η διοικητική υπαγωγή των Νηπιαγωγείων στους Δήμους. 

Αυτή η επικίνδυνη εισήγηση δεν είναι κάτι καινούριο.
Αυτή η ιστορία είχε ξαναμπεί στο τραπέζι στο παρελθόν και αποτράπηκε.

Σε μια εποχή που αποδομείται το νηπιαγωγείο και αμφισβητείται ο δημόσιος χαρακτήρας του δίνεται η ευκαιρία σε δημάρχους και δημοτικές παρατάξεις, που συνδέονται με την εμπορευματοποίηση των δημόσιων αγαθών και την ιδιωτικοποίηση τους, να...

Ούτε έναν καφέ αγαπημένη μου Αριστερά;

Αποτέλεσμα εικόνας για Ούτε έναν καφέ αγαπημένη μου Αριστερά;

Είμαι 24, δουλεύω σε ένα καφέ στη Ν. Ιωνία, αλλά με θεωρώ άνεργη….
το ζόρι και η εξαιρετική μου πανεπιστημιακή επίδοση μεταφράστηκαν σε μία μόνιμη προσπάθεια να βρω δουλειά, με το πτυχίο μου, τα Αγγλικά μου, τα Γαλλικά μου και ένα εξάμηνο πρακτικής στο Βερολίνο.

Μπορεί τελικά με το πτυχίο να μην τυλίγω σουβλάκια, όπως παλιά αστεϊζόταν ο λαός, αλλά καθαρίζω τραπέζια στο καφέ της γειτονιάς,

19 Δεκ 2016

Φορτηγό με ισλαμιστή οδηγό-φονιά σκορπά το θάνατο στο Βερολίνο - 9 νεκροί και 50 τραυματίες



Ένα φορτηγό  έπεσε σε χριστουγεννιάτικη αγορά στο δυτικό Βερολίνο τραυματίζοντας αρκετά άτομα ανακοίνωσαν τα γερμανικά ΜΜΕ.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες έχουν σκοτωθεί 9 άτομα ενώ οι τραυματίες ανέρχονται στους 50. Σύμφωνα με πληροφορίες το φορτηγό έπεσε στο πλήθος με ταχύτητα τουλάχιστον 65 χ.α.ω.
Ο δράστης της επίθεσης,

Αστυνομικός των ειδικών Δυνάμεων του Ερντογάν ο δολοφόνος

Φωτογραφία του Nikos Tsagalidhs.


Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονικής επίθεσης κατά του Ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα

Αποτέλεσμα εικόνας για Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονικής επίθεσης κατά του Ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα

Νεκρός και ο δολοφόνος....
Το βίντεο...

Επείγουσα σύγκλιση του Συμβουλίου Ασφαλείας από τον Πούτιν μετά την δολοφονία του Ρώσου Πρέσβη στην Άγκυρα

Σχετική εικόνα

Σχετικά με την επίθεση στην Άγκυρα που οδήγησε στην δολοφονία του Ρώσου Πρέσβη τα ρωσικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Πρόεδρος Πούτιν ζήτησε...

Δολοφόνησαν τον Ρώσο Πρέσβη στην Τουρκία....!!!!!!!!!!!!



Ο πρέσβης της Ρωσίας στην Τουρκία τραυματίστηκε σοβαρά από πυρά αγνώστου στην Άγκυρα, όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης και επιβεβαιώθηκε από το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο διπλωμάτης Αντρέι Καρλόφ βρισκόταν στα εγκαίνια της έκθεσης “Η Ρωσία μέσα από τα μάτια των Τούρκων” στο Κέντρο Μοντέρνας Τέχνης και δέχτηκε πυροβολισμούς λίγο πριν ..

Στο....Παπαδιστάν !!!!!!!!!!!!!!!!!!!




ΑΠΟ ΤΟ...

Η πιο "καλή γκαρσόνα" των Γερμανών




Η κυβέρνηση με την πρωτοβουλία για παροχή επιδόματος είχε στόχο -μεταξύ άλλων- να εκθέσει τη Νέα Δημοκρατία και το ρόλο της. Αυτό σε ένα βαθμό το κατάφερε.

Η αξιωματική αντιπολίτευση εμφανίστηκε διχασμένη και αρχικά προσανατολιζόταν να υπερψηφίσει τη διάταξη για το έκτακτο επίδομα στους χαμηλοσυνταξιούχους. Συνεργάτες του Κυριάκου υπογράμμιζαν μάλιστα ότι η ΝΔ δεν κρατά μικροκομματική στάση - σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ, που είχε καταψηφίσει τη διανομή του κοινωνικού μερίσματος Σαμαρά το 2014.

Όμως,

18 Δεκ 2016

Πόσα ψάρια βγάζεις κάθε μέρα;



Ένας πολύ πλούσιος Αμερικανός τουρίστας, επιχειρηματίας, πήγε διακοπές στην Ικαρία, καθώς είχε διαβάσει πως στο μικρό αυτό νησί οι άνθρωποι ζουν κατά μέσο όρο περισσότερα χρόνια από ότι στον υπόλοιπο κόσμο.

Κάποια ημέρα προσέγγισε με το πανάκριβο γιοτ του μία ερημική παραλία, όπου ψάρευε με την μικρή του ξύλινη βάρκα ένας ντόπιος ψαράς, ακούγοντας μουσική από το μικρό του ραδιόφωνο.

Ο Αμερικανός τον πλησίασε και μετά τα προκαταρκτικά της γνωριμίας, έγινε μεταξύ τους και με την βοήθεια ενός Ελληνα φίλου του Αμερικάνου ο εξής διάλογος:

- Αμερικανός: Πόσα ψάρια βγάζεις κάθε μέρα;

Χαχαχαχχα το τερμάτισε ο κατσαρομάλλης...!!!!!!!!!!!!

Αν αυτά είναι αλήθεια τότε......

Αποτέλεσμα εικόνας για στο Γουδι

Συνασπισμός επτά σκανδιναβικών χωρών πρότειναν στην ελληνική κυβέρνηση πριν υπογράψει το μνημόνιο με την Τρόικα, χρηματική ενίσχυση 250 δισ. ευρώ σε βάθος 5 ετών με δόσεις, με αντιπαροχή να τους δοθεί η έγκριση έρευνας και εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου που βρίσκονται στον ελληνικό χώρο.


Υπενθυμίζουμε ότι η πρόταση στην ελληνική κυβέρνηση έγινε από τον οργανισμό Scandec Org που είναι μία εμπορική – οικονομική – πολιτική ένωση των επτά...

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φοβίζει την Γερμανία γιατί θα είναι σαν Γερμανός πρωθυπουργός


Από τις ηρωικές δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα και τις δουλοπρεπείς δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη μέχρι τις τζάμπα μαγκιές στη Βουλή ανάμεσα σε βουλευτές, είναι προφανές πως έχουμε μπει σε προεκλογική περίοδο.

Όλη η περίοδος από την χρεοκοπία της χώρας το 2010 μέχρι σήμερα είναι προεκλογική περίοδος.

Η κυβέρνηση Παπανδρέου άντεξε δυο χρόνια και ένα μήνα -ακολούθησε το κοινοβουλευτικό πραξικόπημα της ανατροπής της κυβέρνησης Παπανδρέου και του διορισμού του Λουκά Παπαδήμου στη θέση του πρωθυπουργού-, ενώ η κυβέρνηση Σαμαρά άντεξε..