# #

15 Απρ 2017

Καλή ΕπΑνάσταση!



...

Η κομπίνα του Πέτρου και του Ιούδα....!!!

Ο Μυστικός Δείπνος ήταν μέρος ενός ριάλιτι



Σοκ έχει προκαλέσει στους χριστιανούς όλου του πλανήτη η αποκάλυψη πως ο Μυστικός Δείπνος ήταν μέρος ενός ριάλιτι της εποχής, όπως το Survivor.

Σύμφωνα με έναν πάπυρο του 3ου αιώνα που βρέθηκε στην Καπερναούμ, ο Μυστικός Δείπνος έγινε επειδή η ομάδα του Χριστού είχε ..

Αδωνις Γεωργιάδης «Να πουλήσουμε νησιά στον…Ερντογαν»


O ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ (και του χαλαει το ξεπουλημα)..
Ακούστε τον...υπερπατριώτη της Νουδούλας...

12 Απρ 2017

Αλήθεια, τι απέγιναν όλοι αυτοί οι αριστεροί που ούρλιαζαν επί Σαμαρά για τα δίκια του λαού;


Υποθέτω πως δεν είμαι ο μόνος που έχει διαπιστώσει πως κλείνονται οι συμφωνίες που ξεσκίζουν τις ζωές μας για πάντα και δεν ακούγεται κιχ.

Τι γίνεται, ρε παιδιά;
Όλα καλά;
Αφασία;
Φάση κι έτσι;

Αλήθεια, τι απέγιναν όλοι αυτοί οι αριστεροί που ούρλιαζαν επί Σαμαρά για τα δίκια του λαού;

Εντάξει, δεν μιλάω για τις πατσαβούρες που, αφού έγλειψαν ευλαβικά για δεκαετίες τον πισινό του κάθε ολιγάρχη, διορίστηκαν στην ΕΡΤ και στα γραφεία των υπουργών.
Οι υπόλοιποι;

Διορίστηκαν όλοι;

11 Απρ 2017

Κι εγώ τον πίστεψα και τον ψήφισα....ο μακάκας



Στις 25 του Γενάρη όμως...Όχι στις εκλογές του Σεπτέμβρη του 2015

Στο Δημοψήφισμα φυσικά σαν γνήσιος πατριώτης και Έλληνας ψήφισα ΟΧΙ και θα το ξαναέκανα και πάλι αν προέκυπτε ανάλογο ερώτημα.

Το ότι αυτός ο τύπος δεν είναι ούτε Γνήσιος ,ούτε Πατριώτης ούτε Έλληνας είναι πλέον πασιφανές..

Η μεγάλη πλάκα είναι ότι βρέθηκαν "Έλληνες" και καλά "αριστεροί" που ...

10 Απρ 2017

Olympus Marathon 2017

"Δημοσιογράφοι" της Δύσης και του Ελλαδιστάν - πληρωμένοι προπαγανδιστές.

Συρία: Τα μικρά παιδιά δολοφονούνται δυο φορές


Οι Αμερικανοί βομβάρδισαν πριν δέκα περίπου ημέρες έναν σχολείο με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 30 άνθρωποι, αλλά η είδηση «χάθηκε». Αντίθετα, η φρίκη των μικρών παιδιών που σπαρταρούν καθώς εισέπνευσαν το τοξικό αέριο συγκλονίζει ολόκληρο τον κόσμο. Μαζί και τον Ντόναλντ Τραμπ που κηρύσσει τον πόλεμο για το… έγκλημα. Έτσι το έγκλημα θα δικαιωθεί μ’ ένα άλλο έγκλημα. 

Αλλά θα το πούμε καθαρά και ξάστερα, δεν ξέρουμε ποιος..

Γερμανία, η πρωταθλήτρια του μαύρου χρήματος


Σύμφωνα με μία γνωστή γερμανική εφημερίδα η χώρα θεωρείται ως εκείνη με τη μεγαλύτερη αγορά μαύρου χρήματος στην Ευρώπη – αφού ο όγκος του ξεπλύματος ετήσια υπερβαίνει τα 100 δις €, χωρίς τις χρηματοοικονομικές συναλλαγές, αλλά συμπεριλαμβανομένων των τυχερών παιχνιδιών και της γαστρονομίας.

Στην κορυφή της Ευρώπης λοιπόν η Γερμανία, όσον αφορά τις απάτες , στην 8η θέση παγκοσμίως ως φορολογικός παράδεισος μεταξύ των πρωταθλητών της φοροδιαφυγής, καθώς επίσης πρώτη σε σχέση με τη διακίνηση μαύρου χρήματος στην ήπειρο μας – ενώ υπάρχουν δυστυχώς Έλληνες που θεωρούν ότι, μόνο στη χώρα μας υπάρχει φοροδιαφυγή, ενώ είναι ένας από τους βασικούς λόγους, για τον οποίο αξίζουμε την παραδειγματική τιμωρία που μας επιβάλλει η εντιμότατη εταίρος μας!

Συνεχίζοντας, παρά το ότι η έκταση του ξεπλύματος μαύρου χρήματος στη Γερμανία είναι τεράστια, το ρίσκο που έχουν οι «εγκληματίες» να ανακαλυφθούν είναι ελάχιστο,

Προχτές το βράδυ «ο Ντόναλντ Τραμπ έγινε πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών

Μόλις 59 πύραυλοι Τόμαχοκ χρειάστηκαν ώστε η φιλελεύθερη Αμερική να αφήσει στο παρελθόν το μίσος της για τον «αγροίκο» Ντόναλντ Τραμπ και να τον εντάξει στον πάνθεον των μεγάλων πολιτικών που βομβαρδίζουν κυρίαρχα κράτη σε όλο τον κόσμο.
Χτες το βράδυ «ο Ντόναλντ Τραμπ έγινε πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, ήταν μια μεγάλη στιγμή» έλεγε ο δημοσιογράφος του CNN Φαρίντ Ζακάρια, ξεχνώντας τον ανοιχτό πόλεμο τον οποίο υποτίθεται ότι έχει ο σταθμός του με τον νέο πρόεδρο.
«Η στιγμή που κάποιος γίνεται πρόεδρος των ΗΠΑ, είναι η στιγμή που χρησιμοποιεί την ισχύ των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων» συμπλήρωνε άλλος παρουσιαστής στο MSNBC.
Ο δημοσιογράφος του MSNBC Μπράιαν Ουίλιαμς δεν κατάφερε να κρύψει την μιλιταριστική του «στύση» και χαρακτήρισε «όμορφους» τους ..

9 Απρ 2017

Πάκης, ο δήθεν Πρόεδρος: «Η Ελλάδα δεν πρόκειται να διεκδικήσει τις αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο από τη Γερμανία μονομερώς»

«Η Ελλάδα δεν πρόκειται να διεκδικήσει τις αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο από τη Γερμανία μονομερώς. Κάτι τέτοιο θα ήταν αδιανόητο. Τα διεκδικεί όμως, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού νομικού πολιτισμού, έχοντας όπως κάθε χώρα το απόλυτο δικαίωμα για κάτι τέτοιο». 

Τα παραπάνω ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος προς τον Γερμανό ομόλογό του Φρανκ Βάλτερ Στάινμάγερ, για το ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων, στο επίσημο δείπνο στο προεδρικό μέγαρο, προς τιμήν του κ.Στάινμάγερ. 

Μιλάμε για μία άκρως προδοτική στάση, που ..

Το ιατροφαρμακευτικό καρτέλ είναι μια από τις πιο σοβαρές παθήσεις της εποχής μας.





Η πόλωση είναι το αγαπημένο παιχνίδι των συστημάτων εξουσίας που επιτυγχάνουν έτσι το διαίρει και βασίλευε εντός των πληθυσμών που επιδιώκουν να ελέγξουν και να εξαρτήσουν στην εξουσία τους. 


Το ίδιο ισχύει και στο θέμα των εμβολίων. 

Το ιατροφαρμακευτικό καρτέλ, ένα από τα πιο ισχυρά καρτέλ παγκοσμίως, επί δεκαετίες επιχειρεί να πείσει πως τα εμβόλια –όλα τα εμβόλια- είναι απολύτως ασφαλή, αποτελεσματικά και απολύτως αναγκαία προκειμένου να αυξήσει τις πωλήσεις του, προσθέτοντας νέα προϊόντα στα ήδη υπάρχοντα ενώ από την άλλη πλευρά έχει αναπτυχθεί ένα αντιεμβολιαστικό κίνημα το οποίο προσπαθεί να πείσει πως τα εμβόλια –όλα τα εμβόλια- είναι επικίνδυνα, αναποτελεσματικά και απολύτως αχρείαστα ενώ ο πληθυσμός, βρισκόμενος ανάμεσα σε συμπληγάδες,