# #

5 Ιουλ 2014

Στο κόμμα του Γκλέτσου(?) και η Σεμίνα Διγενή


«Είμαι κομμάτια. Ο Γκλέτσος με διέλυσε. Πέντε ώρες σύσκεψη...», έγραψε η γνωστή δημοσιογράφος που ανέλαβε την επικοινωνιακή στρατηγική του κόμματος «Τελεία»

Tο ίδιο βράδυ -της πρώτης Κυριακής- που επανεξελέγη με θριαμβευτικά ποσοστά δήμαρχος Στυλίδας o Aπόστολος Γκέτσος ανακοίνωσε ότι ιδρύει κόμμα το οποίο θα ονομάζεται «Τελεία».

Όσοι πίστεψαν ότι η ανακοίνωση αποτελούσε μια παρόρμηση της στιγμής... έπεσαν έξω μιας και ο Απόστολος Γκλέτσος εργάζεται ήδη προς την κατεύθυνση της οργάνωσης, της δημιουργίας καταστατικού και της στελέχωσης του πρώτου πυρήνα. 

Μάλιστα τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Σεμίνα Διγενή επικεφαλής του πολιτικο-επικοινωνιακού του επιτελείου επιβεβαιώνονται από την ίδια τη δημοσιογράφο μέσω της στήλης της «Ημερολόγιο» στο site της.  

Προ ημερών, λοιπόν, η γνωστή δημοσιογράφος έγραφε: «Λίγα λόγια απόψε. Είμαι κομμάτια. Ο Γκλέτσος με διέλυσε. Πέντε ώρες σύσκεψη, στο γραφείο του Νίκου, με όλο το κομματικό επιτελείο της ΤΕΛΕΙΑΣ. Τον ξαναείδα μετά από πολύ καιρό και η αγκαλιά ήταν διαρκείας. Τον αγαπάω πάρα πολύ γιατί είναι αυθεντικός, έντιμος, πάντα ειλικρινής και με απίστευτο χιούμορ. Τον αγαπάω, γιατί παθιάζεται με τα στοιχήματα που βάζει, γιατί επιμένει να αγωνίζεται γι' αυτά που πιστεύει και γιατί είναι πάντα έτοιμος για όλα.

Ο Αποστόλης ετοιμάζεται πυρετωδώς για την ΤΕΛΕΙΑ. Οργανώνονται και προγραμματίζονται πράγματα, συσπειρώνονται οι κατάλληλοι άνθρωποι, ετοιμάζονται οι μηχανισμοί. Ενα κόμμα διαφορετικό, με ανθρώπους που δουλεύουν κι όχι ανθρώπους που μας δουλεύουν.

Αυτοδημιούργητοι επιχειρηματίες, νέοι επιστήμονες, σημαντικοί καλλιτέχνες και διανοούμενοι, διακεκριμένοι τεχνοκράτες, αγρότες και φοιτητές, έχουν ξεκινήσει να εκδηλώνουν το έντονο ενδιαφέρον τους, για συμμετοχή στο νέο κόμμα.

Η ΒrainCo, αποδέχθηκε με χαρά, την πρόσκλησή του να αναλάβει την επικοινωνιακή στρατηγκή, αυτού του μεγάλου στοιχήματος. Ο Δήμαρχος του 68%, ανοίγει τα φτερά του για πολύ ψηλές κορυφές. Πολύ σύντομα τα νεότερα...».

Ευνουχίζουν -Ξεπουλάνε



Άκου Βαγγέλη (Βενιζέλο)....

Στουρνάρας-Μανιάτης είχαν υπογράψει το ν/σ για ΔΕΗ από το Μάρτιο αλλά...


Ο τότε υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας κι ο νυν κι «αεί» υπουργός Ενέργειας, Γιάννης Μανιάτης είχαν υπογράψει το νομοσχέδιο για τη μικρή ΔΕΗ από τις 31 Μαρτίου. Πολύ πριν δηλαδή από τις αυτοδιοικητικές κι ευρωπαϊκές εκλογές του Μαΐου, καθώς κι από τα κλείσιμο της Ολομέλειας της Βουλής και την έναρξη λειτουργίας του Α’ Θερινού Τμήματος αυτής.
Κι όμως,

Κυβέρνηση εκτός νόμου!




Κάποιες φορές τον βλέπεις και είναι να τον λυπάσαι, έτσι πεσμένο στα τέσσερα, όπως κατά δήλωσή του αρέσκεται.


Άλλες πάλι φορές παρασύρεσαι από αυτήν την αδυναμία σου να ερμηνεύσεις την συμπεριφορά του, την απίστευτη αδιαφορία του για την υστεροφημία του και σκέφτεσαι ότι κάποιοι ασφαλώς τον κρατάνε από τα ούμπαλα για τις βρομιές που έχει κάνει στο παρελθόν. Άγνωστο τι βρομιές,

Ουκρανία: Μακελειό με εκατοντάδες νεκρούς. Δίχως έλεος οι στρατιωτικές επιθέσεις

«Μαύρη ημέρα» είναι η σημερινή για την Ουκρανία, καθώς όπως ανακοίνωσε η κυβέρνηση τουλάχιστον 150 αυτονομιστές και δύο στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους ως αποτέλεσμα των σφοδρών συγκρούσεων που σημειώθηκαν στην πόλη Νικολάγεβα.


Ο στρατός στοχοθέτησε έξι θέσεις των αυτονομιστών και περικύκλωσε τη συγκεκριμένη πόλη, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας στο Κίεβο. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, εκτός από τους δύο νεκρούς στρατιώτες, υπάρχουν και τέσσερις τραυματίες.

Ο Ουκρανός πρόεδρος, Πέτρο Ποροσένκο, διέταξε να ..

Ανατριχιαστικό....Οι Αμερικανοί συμβουλάτορες προτείνουν: Στρατόπεδα συγκέντρωσης, εκτελέσεις και εθνοκάθαρση στην Ουκρανία!

Οι Αμερικανοί συμβουλάτορες προτείνουν: Στρατόπεδα συγκέντρωσης, εκτελέσεις και εθνοκάθαρση στην Ουκρανία!

Ένα υπόμνημα που διέρρευσε και αποδίδεται στη RAND Corporation (δεξαμενή σκέψης) προτείνει στην ουκρανική κυβέρνηση να συμμετάσχει σε ένα ολοκληρωτικό πόλεμο στα ανατολικά της χώρας, παύοντας όλες τις επικοινωνίες, βάζοντας τους πολίτες σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και σκοτώνοντας όλους όσους αντιστέκονται!
Στη συγκλονιστική επιστολή, η οποία έχει διαρρεύσει σε διαδικτυακά μέσα μαζικής ενημέρωσης, η συμβουλή προσφέρει βήμα προς βήμα ένα βάναυσο οδηγό για το πως ο Πέτρο Ποροσένκο θα ασχοληθεί με τον πληθυσμό στην ανατολική Ουκρανία. Η αυθεντικότητα του εγγράφου που..

Όλοι σωπαίνουν, εκτός....

ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΟΛΕ

Πρωινό...Σαββατιάτικο,Συζυγικό



Ενα κυριακάτικο πρωινό στην κουζίνα η σύζυγος τηγανίζει αυγά...

Ο σύζυγος, αγουροξυπνημένος, ετοιμάζει τον καφέ, πίνει μια γουλιά και μετά πάει και στέκεται ακριβώς δίπλα από την σύζυγο, παρατηρώντας προσεκτικά τα αυγά. 

Πίνει άλλη μια γουλιά καφέ.... και αρχίζει να φωνάζει πανικόβλητος :

- Πρόσεχε...ΠΡΟΣΕΧΕ! Βάλε κι άλλο βούτυρο! Θεούλη μου! 
Έχεις βάλει πολλά μαζί στο τηγάνι! ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ! 
Γύρνα τα. Γύρνα τα ΤΩΡΑ! Χρειάζονται κι άλλο βούτυρο. 
Μα που θα βρούμε κι άλλο ΒΟΥΤΥΡΟ; Ωραία... 
Μη, ΠΡΟΣΕΧΕ, θα σου ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ! 
... ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ! Σου είπα ΠΡΟΣΕΧΕ! Ποτέ δεν μ'' ακούς εμένα... ΠΟΤΕ! Γρήγορα Γύρνα τα ΓΡΗΓΟΡΑ! 
Είσαι τρελή; Τα έχεις παίξει; 
Μην ξεχάσεις να τα αλατίσεις, όλο το ξεχνάς το αλάτι...
Βάλε αλάτι, ΑΛΑΤΙ! ΒΑΛΕ ΑΛΑΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ!!!

Η γυναίκα έχει μείνει αποσβολωμένη.
- Τι έπαθες άνθρωπε μου; Τι φωνάζεις μέσα στο αυτί μου;, τον ρωτάει...

Γιατί αυξάνουν συνεχώς τους φόρους, ενώ γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται να εισπραχθούν;
















Οι αντισυνταγματικοί φόροι αυξάνονται συνεχώς με θύματα τους μόνιμα «εύκολους» φορολογούμενους. Όμως και η αδυναμία αυτών των φορολογουμένων να αντεπεξέλθουν στα νέα βάρη αυξάνεται πλέον κατακόρυφα. 

Ήδη για το πρώτο πεντάμηνο του 2014, οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την εφορία αυξάνονται με ρυθμό ένα διασεκατομμύριο το μήνα!!!
Γιατί λοιπόν επιμένουν σε ακόμα περισσότερους φόρους ενώ είναι βέβαιοι ότι δεν πρόκειται να εισπραχθούν; 


Η μόνη λογική εξήγηση είναι ότι...

Μάντεψε ραγιά...

...

...

Κλάφ'τα Χαράλαμπε

Αγαπητέ Χαράλαμπε,
Στην αίθουσα της Βουλής, εκεί δηλαδή που έπρεπε να δώσεις εξηγήσεις για τις αποκαλύψεις του HOT DOC, ανακοίνωσες πως θα κάνεις μήνυση. 
Σε τέτοιες περιπτώσεις όπως η δική σου, σε μακρινές χώρες κάνουν από ευθιξία χαρακίρι, όχι μηνύσεις, αλλά ας μείνουμε στον δικό μας πολιτισμό. Στις πολιτισμένες ευρωπαϊκές χώρες λοιπόν, όταν ένα Μέσο Ενημέρωσης με τεκμηριωμένα στοιχεία παραθέσει ενοχοποιητικά στοιχεία για κάποιον υπουργό (πόσο μάλλον υπουργό Δικαιοσύνης και πρώην αρεοπαγίτη), ο υπουργός απαντά.
Έτσι έχει υποχρέωση απέναντι και στον δημόσιο έλεγχο που ασκεί ο δημοσιογράφος, αλλά κυρίως απέναντι στον πολίτη ο οποίος έχει δικαίωμα να ενημερωθεί. Εσύ, αγαπητέ Χαράλαμπε, δεν απάντησες επίσημα ούτε πριν το δημοσίευμα όταν σου απευθυνθήκαμε με όλα τα στοιχεία, ούτε μετά. Περιορίστηκες να ...

Η ανεμελιά της γειτονιάς ...



Άτιμη κοινωνία που άλλους τους ανεβάζεις κι άλλους τους κατεβάζεις, αγαπημένη φράση του Έλληνα Κακομήρογλου, στους χαλεπούς αυτούς καιρούς. Από το 1967 που η ατυχήσασα Δέσποινα (Μήτση Κωνσταντάρα) το ξεστόμισε στο «Ο στρίγκλος που έγινε αρνάκι», φαίνεται πως τελικά μας κατατρέχει η τύχη και η ανέχεια, για αυτό το λέμε και το ξαναλέμε.

Κάθε πέρσι και καλύτερα, στην κυριολεξία, αφού όσο πάει μας ξεβρακώνει πιο γοργά και σταθερά η κρατική παλίρροια. Η άμπωτη παίρνει μαζί της τα τελευταία μας πανωφόρια και η πλημμυρίδα δε φέρνει πίσω ούτε τρύπια φανέλα. 

Κλάψε όμως λίγο, ίσως σου αξίζει.
Παρέα με τiς πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων χρόνων, που και εγώ ο καψερός μαθαίνω για δαύτες που και πού, ψάχνοντας στο Google και στο Wikipedia, άλλαξαν και οι συνήθειες των ανθρώπων σε αυτόν τον τόπο. Εμείς, η γενιά των (δεν ξέρω πόσο) ευρώ, βιαζόμαστε τελικά να γεράσουμε, υιοθετώντας τον τρόπο των μεγαλυτέρων, που δε λένε να ξεκολλήσουν.

Κι όμως παλιά ζούσαν μάλλον διαφορετικά. Έχω ακούσει ιστορίες για ζωντανές γειτονιές ...

ΜΥΘΟΠΛΑΣΤΙΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.

.Όλες οι θρησκείες θεμελιώνονται σε κοσμογονικούς μύθους, που αποτελούν απάντηση στα ερωτήματα: 
Πώς δημιουργήθηκε το Σύμπαν; 
Γιατί έχει αυτή και όχι άλλη μορφή; Οι απαντήσεις ταυτίζονται συχνά με μερικές παραλλαγές, που οφείλονται στη φαντασία των μυθογράφων, που συνήθως επιδιώκουν την ενδυνάμωση των εξουσιών με την ευθυγράμμιση γήινων αρχότων και «θεϊκών δυνάμεων».
Πριν από χιλιάδες χρόνια οι άνθρωποι αγνοώντας ολότελα εξ αιτίας τής απουσίας των επιστημών τη λειτουργία τού φυσικού περιβάλλοντος, τρομοκρατημένοι από τούς κινδύνους που αντιμετώπιζαν -θύελλες, καταιγίδες, κεραυνοί, τρικυμίες, θερμοκρασία τρομακτική, ψύχος θανάσιμο- και απορώντας για τα φυσικά φαινόμενα -ήλιος, σελήνη, άστρα, γαλαξίας, φως και σκότος- απέδιδαν σε ..

4 Ιουλ 2014

Τα οκτώ τρόφιμα που απαγορεύεται να μπουν στην κατάψυξη [λίστα]


Μπορεί η κατάψυξη να διατηρεί αναλλοίωτη την πλειονότητα των ωμών τροφίμων αλλά και ορισμένα μαγειρεμένα, ωστόσο αυτό δεν ισχύει για όλα τα φαγώσιμα προϊόντα. Υπάρχουν κάποια τρόφιμα τα οποία κρίνονται εντελώς... ακατάλληλα για την κατάψυξη, καθώς από τη στιγμή που θα παγώσουν χάνουν τη γεύση τους αλλά και τη θρεπτική τους αξία.
Tα οκτώ τρόφιμα τα οποία «απαγορεύεται» να μπουν στην κατάψυξη είναι τα εξής:

Εσύ πώς το βλέπεις "Έλληνα"?


Η αμαρτωλή ιστορία της γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου

Η αμαρτωλή ιστορία της γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου


Η γέφυρα Ρίου Αντιρρίου κόστισε συνολικά 740 εκ ευρώ ή 252 δισ. δραχμές.

 Από αυτά:

• Το 10% (74 εκ. ευρώ, ή 25 δισ. δρχ.) το έβαλε η κοινοπραξία που την κατασκεύασε και την εκμεταλλεύεται.

• Το 40% (296 εκ. ευρώ – 101 δισ. δρχ.) είναι η συμμετοχή του δημοσίου, δηλαδή το..

Δείτε τον πρώην ..."ηγέτη" !!!




Βιντεάκι ...χαρωπό..

Ρεσιτάλ προδοσίας από τον Ανα(ν)στασιάδη! Έβαλε τον Κασουλίδη να επιπλήξει την ευρωβουλευτή που έκανε ρόμπα τον Βενιζέλο!

20140704-182511-66311487.jpg











Η ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ που έκανε ρόμπα τον Βενιζέλο (δεν ήταν παρόν) μέσα στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο ενώπιον όμως του Σαμαρά, δέχθηκε σημερα ένα τηλεφώνημα από τον Κύπριο ΥΠΕΞ...
Σε αυτό το τηλεφώνημα λοιπόν, της μετέφερε την αντίδραση του Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη, με τον κ. Κασουλίδη να την επιπλήττει, επειδή ...

Κύπρια ευρωβουλευτής ταπεινώνει το Βενιζέλο

Η Ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ και του ΕΛΚ (Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα) Ελένη Θεοχάρους, κατά τη διάρκεια συζήτησης ενώπιον της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με αφορμή την παράδοση της Ελληνικής στην Ιταλική Προεδρία, ήγειρε ενώπιον του Έλληνα Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά το θέμα των τουρκικών προκλήσεων και την απαράδεκτη αδράνεια που επέδειξε η ΕΕ και ειδικότερα ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος.


Η κ. Θεοχάρους επισήμανε ότι κατά τη διάρκεια του τελευταίου Συμβουλίου Σύνδεσης Τουρκίας - ΕΕ, η Τουρκία κατάθεσε έγγραφο στο οποίο αναφέρεται ότι η Κυπριακή Δημοκρατία, κράτος - μέλος της ΕΕ, είναι εκλιπούσα, δηλαδή, "κλινικά νεκρή". Ως εκ τούτου, ρώτησε πώς απάντησε η ΕΕ και η Ελληνική Προεδρία και ειδικά ο παραλαβών το έγγραφο Ευάγγελος Βενιζέλος. 

Προχωρώντας ένα βήμα παρακάτω, η κ. Θεοχάρους αναφέρθηκε σε ακόμη μια παρασπονδία που δεν συνάδει με τον χαρακτήρα της Τουρκίας ως υποψήφιας για ένταξη χώρας. 
Πρόκειται για την παραχώρηση άδειας εισόδου στην Τουρκία σε ευρωπαίους πολίτες, κατόχους Κυπριακών διαβατηρίων μόνο μετά από έγγραφη παραδοχή του όρου "Ελληνοκυπριακή Διοίκηση Νότιας Κύπρου" εκ μέρους των, αντί του ορθού, δηλαδή, Κυπριακή Δημοκρατία.
Συναφώς, η κ. Θεοχάρους ρώτησε ποιες ενέργειες έγιναν από την Ελληνική Προεδρία.

Ωστόσο, ο Έλληνας Πρωθυπουργός απέφυγε να δώσει απάντηση. 
Από την πλευρά της, η κ. Θεοχάρους επισημαίνει τα εξής:

Μήπως κύριε Πρετεντέρη είστε ΣΥΡΙΖΑ και δεν το ξέρετε ;

«ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ» Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ;



ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΙΣΜΟΥ.

Ο MEGAλοδημοσιογράφος κ. Γιάννης Πρετεντέρης έκανε πάλι σήμερα το «θαύμα του» από τη στήλη του στα «ΝΕΑ» – ας μην ξεχνάμε ότι το κύρος τους έχει τις ρίζες του στο Νερό του Καματερού, και όχι μόνο – «κριτικάροντας» την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για δημοψήφισμα σχετικά με το νομοσχέδιο για τη «ΜΙΚΡΗ ΛΟΥΛΟΥ», συγγνώμη, για τη «ΜΙΚΡΗ ΔΕΗ».

Λέει λοιπόν ο κ. Πρετεντέρης πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ξέρει τι γυρεύει, διότι για… 

Λεφτά Υπάρχουν...Πολλά Λεφτά !!! Την ίδια στιγμή όμως οι προδότες περισσεύουν

20140704-180334-65014263.jpg
Του Δημητρη Καμμενου
Αξια 1/7/2014 : 61,60$ ο τονος
Εκμεταλλευσιμα αποθεματα στην Ελλαδα, 3,2 δισ τονοι
Ποσα δισ ειναι η αξια των εκμεταλλευσιμων αποθεματων καρβουνου της “Μικρης ΔΕΗ” ;
Βαλτε εδω τα δισ (..000.000.000 δολλαρια )
Βαζω το ποσον εισπραξης της ιδιοκτητριας των αποθεμάτων ( 2.700.000.000 
δολλ ή 2δισ ευρω )
Βαλτε εδω τα ( ..000.000.000 δολαρια δωρο ) που χανουμε ολοι μαζι(1) και (2) μπορει να μας τα χρεωσει ο “ατυχος” επενδυτης.
ΔΕΗ:
Αποθέματα – Ποιότητα λιγνίτη
Τα συνολικά βεβαιωμένα γεωλογικά αποθέματα λιγνίτη στη χώρα ανέρχονται σε περίπου 5 δις. τόνους. Τα κοιτάσματα αυτά παρουσιάζουν αξιοσημείωτη γεωγραφική εξάπλωση στον ελληνικό χώρο.
Με τα σημερινά τεχνικο-οικονομικά δεδομένα τα κοιτάσματα που είναι κατάλληλα για ενεργειακή εκμετάλλευση, ανέρχονται σε περίπου 3,2 δις τόνους και ισοδυναμούν με...

Αυτόν ψηφίσατε...Ανάψτε λοιπόν ρομαντικοί μου ραγιάδες τα κεράκια και απολαύστε τη ζωή σας στο Ελλαδιστάν

Ε

Είπε και άλλα...
Δείτε το βίντεο με τον εκλεκτό σας ...

Αρχίζει το Σάββατο το 43ο Φεστιβάλ Ολύμπου...Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ...

Δεν υπάρχει δραχμή(?)..Το πουλάω "όσο-όσο" για να πληρώσω τα χαράτσια



-"Ζω με δανεικά  εδώ και 2 χρόνια, χρωστάω στο κράτος χαράτσια κλπ, όπως οι περισσότεροι Έλληνες αυτή την..

Αρχίζουν σήμερα τα ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ στο Λιτόχωρο και στο Δίον

  ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ» 2014, ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΑΡΩΓΗ ΤΟΥ Δ.ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ

Με τη μεταφορά σπονδών από το Δίον αλλά και με αρχαϊκή πομπή των Προμηθειέων στους κεντρικούς δρόμους του Λιτόχωρου, το βράδυ της Παρασκευής 4 Ιουλίου, πραγματοποιείται το πιο ενδιαφέρον ίσως πρόγραμμα των «Προμηθείων 2014». Η πομπή θα καταλήξει στο θεατράκι του πάρκου Λιτοχώρου και εκεί η εκδήλωση της Παρασκευής θα ..

Olympus Mythical Trail 2014....100 χιλιόμετρα στις κορφές του Ολύμπου!!! Δείτε την απίστευτη διαδρομή σε βίντεο



Απίστευτης δυσκολίας αγώνας 100 χιλιομέτρων στις κορφές του πανέμορφου βουνού των Θεών..
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 12 τα μεσάνυχτα σήμερα και θα τελειώσει στο Λιτόχωρο...αύριο!!

120 αιτήσεις συμμετοχής από πολλές χώρες....
Δείτε παρακάτω το βίντεο της διαδρομής...Θα πάθετε χουνέρι(όπως λέμε εμείς εδώ πάνω)

Ταμήλος: Το ρεύμα δεν είναι κοινωνικό αγαθό, μπορείς να ζήσεις και με λάμπες (Video)


TAMILOS-1024x754Επιχειρηματολογία που θα ζήλευαν και οι μεγαλύτεροι ρήτορες της αρχαιότητας επιστράτευσε ο βουλευτής της ΝΔ Μιχαήλ Ταμήλος, για να υπερασπιστεί το νομοσχέδιο για το ξεπούλημα της ΔΕΗ. Σύμφωνα με τον ίδιο λοιπόν, το ρεύμα δεν είναι κοινωνικό αγαθό καθώς παλαιότερα οι άνθρωποι επιβίωναν και χωρίς αυτό.



«Κοινωνικό αγαθό είναι μόνο το νερό. Τίποτα άλλο. Μπορείς να ζήσεις και ..

Ξεπούλημα - Ξεσηκωμός! Πολιτικό και οικονομικό έγκλημα!



ΠΡΩΤΟ: 
Όταν βγάζεις στο σφυρί μια επιχείρηση που σύμφωνα με τα οικονομικά αποτελέσματα του Α’ τριμήνου 2014, ο τζίρος της άγγιξε το 1,5 δισ. ευρώ, που τα (προ φόρων, τόκων κλπ) κέρδη της ανήλθαν στα 309 εκατ. ευρώ και που ο ετήσιος κύκλος εργασιών της κινείται κατά μέσο όρο στα 6 δισ. ευρώ, τότε αυτό που κάνεις δεν είναι απλώς ξεπούλημα. 
Κινείται στα όρια της κλοπής και της αρπαγής…


ΔΕΥΤΕΡΟ: 
Όταν παραδίδεις στα ιδιωτικά συμφέροντα μεγάλο μέρος σημαντικότατων υποδομών ηλεκτρικής ενέργειας της χώρας μαζί με το δικαίωμα να παράγουν και να διανέμουν ρεύμα. 
Όταν βάζεις «πωλητήριο|» σε δέκα μονάδες παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος και σε μεγάλο μέρος των κοιτασμάτων λιγνίτη που αντιστοιχούν σε κοιτάσματα 450 εκατομμυρίων τόνων. 
Όταν κόβεις το 30% του σώματος της επιχείρησης, το πιο προσοδοφόρο,

Για το μέλλον των παιδιών μας....σου έλεγαν !!!

3 Ιουλ 2014

Είμαι νεαρά καλλονή και μου αρέσουν τα παιχνίδια....


Στην Atlanta Journal
Μαύρη και μόνη, ψάχνω για συντροφιά, ανεξάρτητης εθνικής καταγωγής.
Είμαι νεαρά καλλονή και μου αρέσουν τα παιχνίδια. Μου αρέσουν οι βόλτες με το αυτοκίνητο στο δάσος, κυνήγι, ψάρεμα, ενώ το βράδυ χουζούρεμα μπροστά στο τζάκι.
Στο φως των κεριών θα τρώω από τα δάχτυλα σου.
Θα κάθομαι στο παράθυρο να σε περιμένω να γυρίσεις από τη δουλειά και θα είμαι ντυμένη μόνο με αυτά που πλούσια μου χάρισε η φύση.
Με λένε Daisy και θα με βρεις στο τηλέφωνο: (404) 875-6420.
Σε περιμένω ………..

50 μ από την θάλασσα...οικοπεδάκι






Στην Σκοτίνα Πιερίας πολύ κοντά στην θάλασσα...
Όπου να ναι μπαίνει και στο σχέδιο και οι τιμές θ ανέβουν...
Λόγω οικονομικής στενότητας  και διότι δεν μπορεί να περιμένει αλλά ούτε και ..

240 χλμ δρόμου για την προστασία των 13.676 χλμ της ελληνικής ακτογραμμής

Οι περιβαλλοντικές οργανώσεις ΑΝΙΜΑ, Αρκτούρος, Αρχέλων, Δίκτυο Μεσόγειος SOS, Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, Καλλιστώ, Greenpeace, Medasset, MOm, και WWF Ελλάς δηλώνουν την υποστήριξή τους στην ανεξάρτητη δράση «240 χιλιόμετρα για τον αιγιαλό». Στόχος της δράσης αυτής είναι η ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση των πολιτών για το καταστροφικό σχέδιο νόμου του Υπουργείου Οικονομικών για τον αιγιαλό και την παραλία
Η αξία των ακτών της Ελλάδας δεν ..

Δεν αντέχει άλλο...Πουλάει το σπίτι και μπαίνει στα ενοίκια...




Το φιλαράκι πουλάει κι αυτός -όπως πολλοί άλλοι στην Ελλάδα της απίστευτης "κρίσης"...
Είπαμε να τον βοηθήσουμε και να το αναρτήσουμε , μπας και βρεθεί κάποιος να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία...

-"Μεγαλώσαμε -εκτός των άλλων - και δεν έχουμε πλέον την δύναμη να το παλέψουμε...

Πράσινο αντίο σε λεκέδες!

Για δύσκολους λεκέδες
Προσθέστε 80 ml μαγειρικής σόδας στο νερό καθώς το πλυντήριο γεμίζει. Βάλτε τα ρούχα. Προσθέστε 375 ml σαπούνι πλυντηρίου. Αν το νερό είναι ιδιαίτερα σκληρό προσθέστε 50 ml σόδα ή 50 ml ξύδι κατά το πρώτο ξέβγαλμα. Προτιμήστε ένα ήπιο απορρυπαντικό πλυντηρίου. Τα απορρυπαντικά αφήνουν κατάλοιπα πάνω στις ίνες, τα οποία αναλαμβάνουν να αφαιρέσουν τα γνωστά μας μαλακτικά. Για να αποφύγουμε τη χρήση των τελευταίων, μπορούμε να ..

“ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΜΠΑΜΠΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ”...???

ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ???

athanasiou

Σε μία σοβαρή αποκάλυψη για τον υπουργό Δικαιοσύνης και πρώην αεροπαγίτη Χαράλαμπο Αθανασίου προχωρά το HOT DOC που κυκλοφορεί, ύστερα από καταγγελία που έφτασε στην κατοχή της ερευνητικής ομάδας του περιοδικού, για ψευδή δήλωση πόθεν έσχες του υπουργού.
Η ίδια καταγγελία έφτασε το 2008 στο υπουργείο Δικαιοσύνης, αλλά παραπέμφθηκε στα …

Έπεσαν πολύ οι τιμές στα ακίνητα στην Λεπτοκαρυά....




ΠΩΛΕΙΤΑΙ....
Καινούργιο διαμέρισμα στην παραλία Λεπτοκαρυάς 45 τ.μ.  σε τιμή -έκπληξη...

Ο άγνωστος θησαυρός


Σμιρίγλι, Σμύριδα, ο άγνωστος θησαυρός...





Κορούνδιο (Ορυκτ.). Ορυκτό του αργιλίου (ΑL2Ο3) που κρυσταλλώνεται στο τριγωνικό σύστημα. Το μέγεθος των κρυστάλλων του φτάνει τα λίγα εκατοστά και συνήθως βρίσκεται άφθονο σε κοιτάσματα μικροκρυσταλλικών μαζών. 

Όταν δεν περιέχει προσμείξεις, το κορούνδιο είναι ..