# #

14 Οκτ 2015

Τώρα εγώ φταίω που δε μπορώ πάλι να πω κάτι άλλο εκτός από ένα Ε ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ;

Κράτος δεν ήμασταν ποτέ...

kartesios141015
Δεν εννοώ ότι δεν είχαμε ποτέ κράτος, απλώς εμείς δεν ήμασταν ποτέ το κράτος. 
Κράτος ήταν τα κόμματα που έπαιρναν δάνεια αγύριστα. 
Κράτος ήταν κάποιοι χρυσοπληρωμένοι προσληφθέντες στην ΕΡΤ που ποτέ δεν εμφανίστηκαν στη δουλειά τους. 
Κράτος ήταν κάποιοι πανεπιστημιακοί γιατροί που είχαν θέση σε δημόσια νοσοκομεία, μετοχές σε ιδιωτικά νοσοκομεία και τα ιδιωτικά τους ιατρεία. 
Κράτος ήταν οι τηλεοπτικοί σταθμοί των αφορολόγητων κερδών από τις διαφημίσεις και τις ρευματοκλοπές.
Κράτος ήταν οι εφοπλιστές με τις φοροαπαλλαγές. 
Κράτος ήταν οι υπουργοί των μιζών και των..

Η πεταλούδα....H πρώτη αντίστροφη μεταμόρφωση: αυτή τη φορά η πεταλούδα μεταμορφώνεται σε κάμπια και όχι το αντίθετο.


Του Σταμάτη Ρήγα    

Για πολλά χρόνια, από την εποχή του Συνασπισμού, ήταν δύσκολο να βρεις άνθρωπο που να αυτοπροσδιορίζεται ως Συνασπισμένος. Ο Συνασπισμός ήταν πάντα ένα κόμμα που δεν είχε μεγάλη σύνδεση με την κοινωνία. Ψηφοφόρους του ήταν εύκολο να βρεις, όχι όμως και ανθρώπους που ασχολούνταν ενεργά με αυτόν τον πολιτικό χώρο.
Η ελπιδοφόρα περίοδος;
Με τη δημιουργία του Σύριζα όμως, τα πράγματα άλλαξαν. Στο μικρό διάστημα των τελευταίων δυόμιση ετών εμφανίστηκε στην κοινωνία ένας κόσμος που ήταν «Σύριζα», ο λεγόμενος και ο κοινωνικός. 
Μέχρι το 2012 τα μέλη της μαοϊκής συνιστώσας ΚΟΕ ήταν Κοετζήδες που συμμετείχαν στον Σύριζα, τα μέλη της τροτσκιστικής συνιστώσας ΔΕΑ ήταν Δεατζήδες που συμμετείχαν στο Σύριζα. Οι παλαιοί Συνασπισμένοι ήταν άνθρωποι που είτε πάλευαν για να διεκδικήσουν κάτι χωρίς ελπίδα (όπως αυτοί του αριστερού ρεύματος), ή προεδρικοί που στις… κάμαρές τους σχεδίαζαν πολιτική. 
Μετά όμως το 2012 υπήρχαν Συριζαίοι που ...

Η πιο κρίσιμη ημέρα για το «θάνατο» της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας..!!

Η πιο κρίσιμη ημέρα για το «θάνατο» της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας
Δεν έχει κανένα απολύτως προηγούμενο το «έγκλημα» στο οποίο οι δανειστές επιχειρούν να καταστήσουν συνένοχη την κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου, εις βάρος του ελληνικού φαρμάκου, της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας και κατ’ επέκταση εις βάρος της υγείας των Ελλήνων πολιτών.
Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ήταν τα δύο κόμματα που προεκλογικά «κέρδισαν» την ψήφο των πολιτών, υποσχόμενα όχι απλά τη στήριξη, αλλά και την απόλυτη ενίσχυση της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας, συμπεριλαμβάνοντάς την μέσα στους τέσσερις πιο ισχυρούς πυλώνες ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας.
Και σήμερα, αν τελικά δεν κάνουν το αυτονόητο και φτάσουν στο σημείο, μέσα από το πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή, να υλοποιήσουν σε απόλυτο βαθμό τα «βρώμικα» σχέδια των δανειστών και των ξένων φαρμακοβιομηχανιών που αυτοί εκπροσωπούν, θα βάλουν την «ταφόπλακα» πάνω από το ελληνικό φάρμακο, οδηγώντας χιλιάδες εργαζομένους στην ανεργία.
 Η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου είναι μέχρι στιγμής αυτή που..

Η Τουρκία εισέβαλε στην Συρία................!!!!!!!!!!!!!


Συναγερμός έχει σημάνει σε Τουρκία και Ρωσία καθώς Τούρκοι στρατιώτες μαζί με άρματα μάχης και μπουλντόζες πέρασαν τα σύνορα με τη Συρία ενώ ρωσικά μαχητικά απογειώθηκαν και κατευθύνονται στο σημείο.
Ταυτόχρονα, στη Συρία έφτασε ο Αρχηγός των ιρανικών παραστρατιωτικών μονάδων Quds, Στρατηγός Qassem Suleimani, με 60.000 Ιρανούς στρατιώτες για να ξεκινήσει η δεύτερη φάση της επιχείρησης εναντίον των..

Η καταγωγή των Γερμανών: Γότθοι, Ούννοι, …Βάνδαλοι!



Οι Ούννοι, οι Βούλγαροι, οι Τούρκοι, οι Ούγγροι (Μαγυάροι), οι Άβαροι, οι Πετσενέγκοι, οι Χαζάροι, οι Ούζοι, οι Κουμάνοι, οι Άνται και οι Κουτριγούροι έχουν την ίδια καταγωγή! Πρόκειται για ασιατικά φύλα της ίδιας φυλής, που ήρθαν στην Ευρώπη τον 4ο μ.Χ. αιώνα (οι Ούννοι το 375μ.Χ.) από τα βάθη της Ασίας. Ανήκουν στην Ουραλοαλταϊκή φυλή της περιοχής Μογγολίας. Δηλαδή, πρόκειται για Μογγόλους που είχαν και αίμα της...

13 Οκτ 2015

ΦΥΣΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ.


ΦΥΣΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ. 
ΠΟΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ

Οι ογκολόγοι υποστηρίζουν, ότι δεν υπάρχει κάποια ειδική δίαιτα για τους καρκινοπαθείς. Μάλιστα, αρνούνται, ότι οι καρκινοπαθείς πρέπει να λαμβάνουν διατροφικά συμπληρώματα, διότι αυτά τάχα θα αντιδοτήσουν τη χημειοθεραπεία ή ισχυρίζονται, ότι τα διατροφικά συμπληρώματα δέν έχουν καμμιά αξία για τη θεραπεία ή ακόμα και την πρόληψη τού καρκίνου.
Δυστυχώς, οι ογκολόγοι αγνοούν τα βασικά γύρω από τα ζητήματα διατροφικής ιατρικής ή εθελοτυφλούν εξυπηρετώντας την Big Farma και χορηγούν μονιστικά χημειοθεραπευτικά φάρμακα και ..

ΕΝΦΙΑ, μια ελληνική ντροπή


«Για τη συντήρηση της κρατικής εξουσίας και για τα έξοδα της διοίκησης

μια κοινή συνεισφορά είναι αναγκαία. Η συνεισφορά αυτή 

πρέπει να είναι κατανεμημένη με δικαιοσύνη στους πολίτες,

ανάλογα με τις δυνατότητές τους»


Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και του Πολίτη 


Στο πολύ μακρινό 1789 οι γάλλοι αστοί επαναστάτες έθεσαν τους τρεις βασικούς πυλώνες του σύγχρονου φορολογικού συστήματος.

Πρώτον η φορολογία είναι αναγκαία για την ύπαρξη του κράτους. 

Δεύτερον, οι πολίτες πληρώνουν ανάλογα με τα εισοδήματά τους. 

Τρίτον,

ΙΔΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΕΚΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Η ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗ ΘΕΑΣΗ, ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΩΝΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ

Η πώληση του μεριδίου του ΟΛΠ στους υποψήφιους ιδιώτες επενδυτές, όπως επανειλημμένα έχει αναδείξει η «Εφ.Συν.», έχει πολλά «θολά» σημεία. Από το ύψος του τιμήματος της παραχώρησης μέχρι τις εκτάσεις-φιλέτα που θα λάβει ως «προίκα» ο αγοραστής, οι ενστάσεις και οι αντιδράσεις είναι πολλές και κάθε μέρα εντείνονται. 
Παράλληλα όμως, φαίνεται ότι ο σχεδιασμός του ΤΑΙΠΕΔ υπερβαίνει κατά πολύ μια απλή ιδιωτικοποίηση. Ο χάρτης και τα στοιχεία που δίνουμε σήμερα στη δημοσιότητα αποκαλύπτουν το σχέδιο να κατασκευαστεί στην ευρύτερη παραλιακή περιοχή της Β’ Πειραιά ένα έργο «φαραωνικό» με όλη τη σημασία της λέξης, που ενέχει επιπρόσθετους κινδύνους για..

11 Οκτ 2015

Θυμάστε τι έλεγε ο Τσίπρας τον Φεβρουάριο...???


Ψυχική και πολιτική ανάταση στη συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων είχαν προκαλέσει οι προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης Τσίπρα που είχε διαβάσει στις 8 Φλεβάρη 2015 στη Βουλή ο πρωθυπουργός. 
Ποιος μπορεί να ξεχάσει τα συναισθήματα, την περηφάνια και το αίσθημα αλλαγής που είχαν προξενήσει!  
Καταπέλτης ήταν τότε ο Αλέξης Τσίπρας. Εντελώς συγκεκριμένος στις υποσχέσεις που έδινε προς τον ελληνικό λαό. «Η αμετάκλητη απόφαση της κυβέρνησής μας είναι να τιμήσει και να εφαρμόσει στο σύνολό τους τις προεκλογικές προγραμματικές μας δεσμεύσεις. (...) Είμαι βέβαιος ότι η κυβέρνησή μας (...) θα μείνει στη συλλογική μνήμη ως η κυβέρνηση που τήρησε τον λόγο της», είχε πει ο πρωθυπουργός τον Φεβρουάριο. Δυστυχώς για τον λαό μας, κάτω από την αφόρητη πίεση των Γερμανών και των άλλων δανειστών, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καθόλου κατά τον τρόπο αυτό.  

Τσίπρας τον Φεβρουάριο.... είχε τονίσει τον Φεβρουάριο ο Αλέξης Τσίπρας. Νομίζουμε ότι τα πίστευε όταν τα έλεγε. «Έσπασε» όμως κάτω από τους εκβιασμούς του Βερολίνου και έκανε τα εντελώς αντίθετα. Μέχρι και «Μνημόνιο Τσίπρα» υπέγραψε έπειτα από πέντε μήνες, στις 12 Ιουλίου!  

ΣΤΡΟΦΗ 180 ΜΟΙΡΩΝ  
Αντιθέτως, αβάστακτη βαριεστιμάρα προκάλεσαν οι νέες προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης που ανέγνωσε ο πρωθυπουργός τη Δευτέρα που πέρασε. Αερολογίες, γενικολογίες, αοριστίες. Τίποτα το συγκεκριμένο που να βελτιώνει την οικονομική κατάσταση του λαού μας δεν υποσχέθηκε. Αυτή τη φορά δεν έδωσε καμιά απολύτως υπόσχεση.  
«Θεσπίζουμε το αφορολόγητο όριο στα 12.000 ευρώ», είχε πει τον Φεβρουάριο. Τώρα;

Το "δηλητήριο" ‘’ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ‘’ έχασε τη δύναμή του;


Ζήτω το δηλητηριώδες "αντίδοτο" ‘’ ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ‘’...



Όλα ήταν και είναι στημένα όπως βολεύει συνήθως τους δολοφόνους. 
Το σύνολο του σχεδιασμού τους βρήκε την απόλυτη εφαρμογή του στην Ελληνική κρίση. Αντίδοτο και Δηλητήριο συνεργάστηκαν μεταξύ τους και σκοτώνουν τον ελληνικό λαό. 

Πώς μπορούσε να αντιδράσει ο Ελληνικός Λαός, όταν βρίσκεται ανάμεσα σε διασταυρούμενα πυρά προδοτών; 

Αλ. Τσίπρας : "Έλληνες προδότες, συνεργάστηκαν με τις κατοχικές δυνάμεις ..."




Αλ. Τσίπρας : 

"Έλληνες προδότες, συνεργάστηκαν με τις κατοχικές δυνάμεις και άνοιξαν την κερκόπορτα για τη νέα κατοχή. 
Ψάξτε τους συνεργάτες των Εισβολέων στα κόμματα του μνημονίου και τους μυστηριώδεις συμβούλους και τα δικηγορικά τους γραφεία!” 

...