# #

7 Δεκ 2013

Έλληνας βουλευτής(?) οδηγεί χωρίς δίπλωμα να ..ούμε....!!!

Έτσι, γιατί είναι νευρικός ...



...Δείτε και ακούστε τον νευρικό βουλευτή να ..ούμε...

-Που κοιτάς παπά μου???



Μόνο στο Ελλαδιστάν ....

Γραφικός χοντρός του 2% ...«ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ»


«Το Κίνημα κατέβηκε με τη χώρα και χάριν της χώρας και θα ανέβει μαζί με την άνοδο της χώρας» δηλώνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνέντευξη στην εφημερίδα Real Νews, ενώ εμφανίζεται αισιόδοξος για τη πορεία των διαπραγματεύσεων με την τρόικα.

Υπογραμμίζει πως «χωρίς το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει κυβέρνηση», ενώ σχετικά με τις διαπαραγματεύσεις με την τρόικα, σημειώνει:

Ο «προϋπολογισμός των Μαγκαλιών και των Λυχναριών»... Βίντεο

...


Kι ένας βουλευτής με.....

Σ ένα παγωμένο και βυθισμένο στο σκοτάδι σπίτι, έσβησε άλλος ένας συνάνθρωπός μας

Μόνος κι αβοήθητος έσβησε μέσα στο σπίτι του, ένας νέος άνθρωπος, σε χωριό της Πρέβεζας. 

Ο 41χρονος, τον τελευταίο ενάμισι χρόνο, δεν είχε καταφέρει να κάνει ούτε ένα μεροκάματο. 

Ζούσε με την βοήθεια των συγχωριανών του, οι οποίοι συχνά φρόντιζαν για το ψωμί και το φαγητό του. ...


Η ανεργία είχε ως αποτέλεσμα να τον...

Πρωτοφανής δικαστική απόφαση για εκποίηση πρώτης κατοικίας Η δικαστής Ζωή Κουρκάκη το αποφάσισε

Όλοι οι εργαζόμενοι, τα συνδικάτα, οι λαϊκές επιτροπές πρέπει με την πάλη τους να μην αφήσουν να βγει στο σφυρί κανένα λαϊκό σπίτι
Με μια πρωτοφανή απόφαση (461/2013) το Μονομελές Πρωτοδικείο της Χαλκίδας διατάσσει την εκποίηση της πρώτης κατοικίας άνεργης γυναίκας, η οποία μάλιστα δεν ανήκει στην ίδια, αλλά στο σύζυγό της! 
Από πάνω, μάλιστα, της επιβάλλει να πληρώνει κανονικά τις...

....Κίλερ

Δεν θα το παίξουν ποτέ το MEGA και το ΣΚΑΙ...

Ενδιαφέρον σποτάκι για το ΕΣΥ



Το παραπάνω είναι δημιουργία της ένωσης γιατρών ΕΣΥ νομού Ηρακλείου. Άλλο ένα σποτ που δεν θα παίξουν ποτέ το MEGA και το ΣΚΑΙ... Γι' αυτό ακριβώς το λόγο,

Προς τα κόμματα: Διαλέξτε



Αγαπητοί  του "λαού εκπρόσωποι",
Δεν έχουμε, πια, να μοιράσουμε τίποτα. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, πια. Η λέξη "νέμω- νέμομαι", από την οποία προέρχεται η ελληνική λέξη "Νόμος", σημαίνει κατέχω και μοιράζω. Η πολιτική σας, δια πράξεων, παραλήψεων  και σιωπής, δεν μας αφήνει κάτι, για να το μοιραστούμε.
Έτσι, σήμερα,

Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου(και η Ε.Ε.) καταδίκασε τη βία της αστυνομίας εναντίον διαδηλωτών!!! Στην Ελλάδα? Δείτε εικόνες της ελληνικής "Δημοκρατίας"

Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου καταδίκασε τη βία της αστυνομίας εναντίον διαδηλωτών στην Ουκρανία. Το ίδιο έκανε και ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι εκπρόσωποι μιας σειράς ευρωπαϊκών χωρών.
Προσέξτε: Καταδίκασαν τη βία της αστυνομίας και όχι τη βία απ' όπου κι αν προέρχεται. 
Από την ομοβροντία αυτή κατά της αστυνομικής βίας απουσίαζε η κυβέρνηση Σαμαρά,  αν και κυβέρνηση χώρας-μέλους της ΕΕ. 
Μάλλον θα σκέφτηκαν οι άνθρωποι ότι ...

Βιομηχανία διώξεων εκπαιδευτικών σε όλη την Ελλάδα

ekpaideutikoi

Βιομηχανία προγραφών έχει στηθεί ενάντια σε κάθε έναν που τολμά να αντιδράσει στις επιλογές του υπουργείου Παιδείας και της κυβερνητικής πολιτικής

Επαναφορά της εκπαίδευσης σε παλιότερες εποχές φαίνεται να επιθυμεί η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας με τη δίωξη που ασκεί σε βάρος της εκπαιδευτικού Ελισάβετ Παπαδοπούλου, προέδρου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Μολάων Λακωνίας. Η εκπαιδευτικός εγκαλείται με βάση τον «νέο» πειθαρχικό κώδικα, για «αναξιοπρεπή συμπεριφορά εντός ή εκτός υπηρεσίας», μια αναχρονιστική, ασαφή και γενικόλογη κατηγορία μόνο και μόνο γιατί έπρεπε να..

Ο Θεός πέθανε...



Ενα κερί στήν μνήμη τού δολοφονημένου 13χρονου κοριτσιού καί άκρα τού τάφου σιγή γιατί όλοι μας είμαστε τα επόμενα θύματα τού τυρρανικού καθεστώτος.
 Είμαστε δολοφονημένοι ψυχολογικά. Απομένει η βιολογική μας δολοφονία.
Αφήστε κατά μέρος τίς ιδεολογικές σας διαφορές, κοιτάξτε γιά 15 δευτερόλεπτα τό..

Οι ιερές αξίες του σταρχιδισμού, του κωλαρπαξισμού, του τομαρισμού, της απενοχοποίησης του κυνηγιού του κέρδους και της εφήμερης δόξας

Η απάντηση του Γιάννη Αγγελάκα στην «απολογία» Κωστόπουλου

Η απάντηση του Γιάννη Αγγελάκα στην «απολογία» Κωστόπουλου
"Διαβάζοντας την επιστολή απάντηση απολογία του κυρίου Πέτρου Κωστόπουλου για το κλείσιμο της ΙΜΑΚΟ  έκανα μερικες σκέψεις ψύχραιμες χωρίς ίχνος χαιρεκακίας , μερικες στιγμες μάλιστα ένοιωσα μια βαθειά θλίψη για τις στενοχώριες τις  έννοιες και τα δυσβάσταχτα βάσανα που περνά κάποιος άνθρωπος που  υπήρξε μέχρι πρότινος ο γκουρού της ανεμελιάς και της ελαφράδας για ένα μεγάλο κομμάτι της νεοελληνικής μας κοινωνίας.
Ωστόσο η έκπληξη ή η αποκορύφωση αν θέλετε της κατάθλιψης που τραγικά διαπερνά όλο το κείμενο έρχεται τη τελευταία στιγμή στο τελευταίο υστερόγραφο:
''ΥΓ.4: Πάτησα σχεδόν τα 60 αλλά επιμένω: Η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή. Θα τα ξαναπούμε…"

6 Δεκ 2013

Φωτογραφίζοντας τα βάθη της σχιζοφρένειας

Φωτογραφίζοντας τα βάθη της σχιζοφρένειας

Ο φωτογράφος Mark Asnin επί 31 χρόνια φωτογράφιζε τον θείο του, ο οποίος πάσχει από σχιζοφρένεια, δημιουργώντας έτσι ένα ζωντανό ντοκουμέντο διαβίωσης του ανθρώπου που θαύμαζε τόσο πολύ παρά τις...

Πόσο συχνά πρέπει να τρώμε κόκκινο κρέας;

Κόκκινο κρέας
Τα τελευταία χρόνια το κόκκινο κρέας έχει δαιμονοποιηθεί από τα μέσα ενημέρωσης, όμως πολλά από αυτά που διαβάζουμε ή ακούμε, στερούνται επιστημονικής βάσης.
Για παράδειγμα δεν έχει αποδειχτεί επιστημονικά ότι πρέπει να τρώμε κόκκινο κρέας μόνο..

ΦΥΓΕΤΕ Ή ΨΟΦΗΣΤΕ


kartesios051213
Είδηση πρώτη: «Τα “κόκκινα” δάνεια αντικείμενο συζήτησης στη συνάντηση Προβόπουλου με τους τραπεζίτες».
Ακραίος παραλογισμός. Οι ελληνικές τράπεζες διασώθηκαν λαμβάνοντας 78 δισ. ευρώ από το κράτος μέσω του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ).  Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το ποσοστό συμμετοχής του ΤΧΣ στις ιδιωτικές τράπεζες μετά την ανακεφαλαιοποίησή τους να είναι από 81% έως 93% του μετοχικού τους κεφαλαίου.
Για άγνωστο λόγο, η μειοψηφία του 19% έως 7% των ιδιωτικών τραπεζών ελέγχει το μάνατζμέντ τους. Δε γνωρίζω κάποια εταιρεία στην οποία το 93% θα ελεγχόταν από το 7%. Και όχι μόνο θα ελεγχόταν, αλλά θα..

Έρωτας στον καιρό της ψωλέρας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ... Aχ κακούργα κενωνίαΚλάψα-μιζέρια-γκρίναΝτιρινταχταΣτον καιρό της κρισάρας


Από τα σαλόνια, στα αλώνια.
 
Τα τελευταία χρόνια με αυτή την κρισάρα που έχει φέρει τα πάνω κάτω, δεν έχω διάθεση να γράψω κάποια ανάρτηση κουλή, ντιριντάχτα, γεια σου, ό,τι να 'ναι, μια ανάρτηση βρε αδελφέ, που θα είναι σε απόλυτη αρμονία με την αγνή, ευαίσθητη, αμούστακη, αθώα και άβγαλτη παιδική μου ψυχούλα.

Όπως έχει γράψει και ο Προφήτας Εσαταριανάκης, πάνω που πάω να απλώσω την απόλυτη ντιρινταχτοσύνη μου, πετάγεται μεσ την γκλάβα μου ένας άπλυτος μαλλιάς ανταρσίας, ΜΕ ΤΑΓΑΡΙ αν έχεις το θεό σου, και βρονδοφωνάζει:

"Εδώ υπάρχει κόσμος που τρώει από τα σκουπίδια και εσύ τρως τυρόπιτες γράφοντας αηδίες σε χουτουμουλού;

5 Δεκ 2013

Α, ρε άτιμε. Για αυτόν τον λόγο πέταγες ξεροκόμματα στα κομματόσκυλα της Ελλάδας. ..Βλέπω που το πας καριόλη.

70 χρόνια σε περίμενα …

Immortality- George Rustchev
Έλα, ρε άτιμε. Έλα να τα πάρεις όλα. Και για όσα πάλεψαν οι πρόγονοί μου και για τα δύο μέτρα κήπο που μου άφησαν προσφατα οι παππούδες μου. 
Έλα να πάρεις και τους μισθούς της καταπίσεσης , τα μεροκάματα του του τρόμου, που τα έβαζα στην άκρη δουλευοντας δεκαωρα στο γραφείο και στη συνέχεια αλλο ενα τετράωρο σα μανα μες στο σπίτι, για μια ώρα δύσκολη, εκείνη των σπουδών του παιδιου μου ή της αρρώστιας μου. Έλα να τα πάρεις όλα…
Πάρε και τον ήλιο που τόσο τον γουστάρεις μισέ άνθρωπε για να λιάζουν οι συφιλιδικοί πολίτες σου τα κορμιά τους αποκτώντας το μεσογειακό χρώμα που τόσο επιθυμούν και τόσο απεχθάνονται.
Πάρε ρε, και τις θάλασσές μου να εξάγεις αέριο και τα ποτάμια μου να παράγεις ενέργεια φθηνή μόνο για την πάρτη σου.
Πάρε και το γάλα των προβάτων μας και τα στάρια των κάμπων μας και τα πορτοκάλια από τους κήπους μας αφού στον δικό σου δεν φυτρώνει τίποτα απο το χιόνι.
Το ξέρω που το πας, άτιμε. Το πας εκεί που...

Κορέα γίναμε???



«Οι Έλληνες έχουν μεγάλο ποσοστό ιδιοκατοίκησης». 
Η διαπίστωση αυτή αντιμετωπίζεται σχεδόν ως ποινικό αδίκημα από την τρόικα, τη Μέρκελ και δειλά δειλά από τους κυβερνητικούς εταίρους.  Είναι οξύμωρο, οι θιασώτες της ελεύθερης αγοράς να αντιμετωπίζουν τον ακρογωνιαίο λίθο της, την ιδιοκτησία, με την οπτική μελετητών του Κιμ Ιλ Σούγκ και του κορεατικού πολίτ μπιρό.

Το να κατηγορεί όμως η Μέρκελ τους Έλληνες για το υψηλό ποσοστό ιδιοκατοίκησης,  είναι σαν να κατηγορεί ο Σαμαράς του Γερμανούς για τη συνήθειά τους, να  καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες....

Η βοτανική παραδοσιακή ιατρική είναι αποτελεσματικότερη από τη δυτική χημική ιατρική στη μάχη κατά τού καρκίνου...ΔΕΙΤΕ

ΦΥΤΑ
ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ
ΔΡΑΣΗ




Στο οπλοστάσιο, που μας παρέχει η φύση κατά των ασθενειών και συγκεκριμένα κατά τού καρκίνου, σημαντικότατη θέση κατέχουν τα βότανα. Δέν είναι τυχαίο, ότι η κινεζική κυβέρνηση, λόγω των παρενεργειών τής χημειοθεραπείας, χρηματοδότησε έρευνες γιά την ανεύρεση βοτάνων με αντικαρκινική δράση. 

Δέν είναι επίσης γνωστό, ότι το Εθνικό Αντικαρκινικό Ινστιτούτο τής Αμερικής έχει ξεκινήσει εντατικό πρόγραμμα γιά έρευνα αντικαρκινικών φυτών και βοτάνων των τροπικών δασών όλου τού κόσμου δεδομένου, ότι λιγότερο από το 2% των βοτάνων των τροπικών δασών έχει ερευνηθεί. 

Οι επικριτές των βοτάνων λησμονούν, ότι από βότανα έχουν κατασκευαστεί πολλά χημικά φάρμακα. Ο James Duke, ερευνητής τής USDA (U.S. Drug Administration), αναφέρει, ότι περισσότερα από το 25% των συνταγογραφούμενων φαρμάκων, που χρησιμοποιούνται σήμερα, προέρχονται ή τουλάχιστον βασίζονται σε φυσικά συστατικά, που βρίσκονται σε φυτά και βότανα.(1)

Λησμονούν επίσης, ότι από βότανα και φυτά έχουν κατασκευαστεί αντικαρκινικά φάρμακα. Γιά παράδειγμα δυό από τα σημαντικότερα...

ΜΕΛΙ....Ένα σπουδαίο φάρμακο..ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Το μέλι σαν... φάρμακο

Το μέλι αποτελεί εδώ και χιλιετίες ένα σπουδαίο φάρμακο της φύσης και οι κυψέλες είναι ένα από τα πλέον θαυματουργά φαρμακευτικά εργαστήρια.

Από την αρχαιότητα οι Αιγύπτιοι, οι Σουμέριοι, οι Βαβυλώνιοι, οι Σύριοι και οι Χετταίοι είχαν εντάξει το μέλι στη διατροφή τους ως θεραπευτικό μέσο. 
Ο Ιπποκράτης αναφέρει ότι οι άνθρωποι που τρώνε μέλι αποκτούν πιο ζωηρό χρώμα, ενώ ο Πυθαγόρας διαπίστωσε ότι το μέλι εξαφανίζει τη σωματική κόπωση. 
Ο Δημόκριτος, ο οποίος έζησε μέχρι τα βαθιά γεράματα, απέδωσε τη μακροβιότητά του στο μέλι λέγοντας ότι οι μεγαλύτεροι σε ηλικία άνθρωποι που το τρώνε διατηρούν το νεανικό σφρίγος τους.
Τόσο οι αρχαίοι Ελληνες όσο και οι Ρωμαίοι βουτούσαν το μέλι σε..

Τo γνωρίζετε βέβαια, πως κι ο θεός είναι έλληνας...???

Παρά τη χρεωκοπία της
επιχορηγεί μέσω τού Υπουργείου Εξωτερικών
κάποιους Φίλους τού Αη Γιάννη το Ξωκλήσι τής Ξενιτιάς !


Έγραψε στις 05.12.2013 ο/η: Μουαμάρ Ιγνάτιος




Επιτέλους, να και κάτι σωστό στο κράτος μας! Πολύ σωστά κάνει το Υπουργείο Εξωτερικών και δίνει λεφτά γιά ξωκλήσια, όπως αυτό των Φίλων τού Άη Γιάννη τής Ξενιτιάς (Α.Π. 4605/15.11.2013).

Δηλαδή, τί θα θέλατε τώρα; Να είχαμε τον Άη Γιάννη μας και τους φίλους του παραπονούμενους; Είναι που είναι στη ξενιτιά, εμείς να αδιαφορούμε; 

Τι δεν κατάλαβες νεορωμιέ ψηφοφόρε? Ο Άδωνις τώρα διαφημίζει ιδιωτικά πανεπιστήμια


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Επίθεση με μαχαίρι on – air! Βγήκαν τα πρώτα μαχαίρια κι ας τους βγάλετε τρελούς...



Περιμένετε τις καραμπίνες! 

Και στις γιορτές οι βολευτές...

ΕΤΣΙ ΤΣΕΚΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΙΑΡΡΗΚΤΕΣ??



....

για την επιστροφή των Μαρμάρων...

Η ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ

 (ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΕΚΡΟ.)  

Το συγκλονιστικο στις μερες μας δεν ειναι ειδησεις τυπου "13χρονο κοριτσι πεθανε απο τις αναθυμιασεις του μαγκαλιου γιατι δεν υπηρχαν λεφτα να πληρωθει η ΔΕΗ στο σπιτι της".


Το συγκλονιστικο στις μερες μας ειναι η προσληψη αυτης της ειδησης, ο τροπος που αναπαραγεται, που βιωνεται, ο τροπος που "αντιδρουν" οι ανθρωποι σε τετοιες ειδησεις.


Σαν μια ευκαιρια να ξεσπασουν τα απωθημενα τους, να βρισουν/κατηγορησουν/καταραστουν αναμεταξυ τους, ζωντανα η διαδικτυακα, το Καθεστως. Να "βγουν απο τα ρουχα τους", "ελεος, δε παει αλλο, δολοφονοι", να νιωσουν ζωντανοι

Σαν μια αφορμη να ανεβασουν ..

Οι τηλεοράσεις γίνονται (επικίνδυνα) έξυπνες

Οι τηλεοράσεις γίνονται (επικίνδυνα) έξυπνες

Οι νέας γενιάς τηλεοράσεις που συνδυάζουν τις ιδιότητες της συμβατικής τηλεόρασης και των ηλεκτρονικών υπολογιστών μπορούν να μετατραπούν σε ένα είδος Μεγάλου Αδελφού για τους κατόχους τους! 


Λειτουργώντας (και) ως υπολογιστής με πρόσβαση στο Internet, η τηλεόραση αυτόματα αποκτά και τις διάφορες όχι και τόσο ευχάριστες παρενέργειες των συμβατικών υπολογιστών και της online δραστηριότητας.
Έτσι οι νέες «έξυπνες» τηλεοράσεις καταγράφουν τις..

Σβησμένος και ραγιάς....

Σκίτσο Ημέρας

20 εντυπωσιακές υποψηφιότητες του διαγωνισμού φωτογραφίας National Geographic 2013

s_n01_12229601
To National Geographic ξεκίνησε όπως κάθε χρονιά τον ετήσιο διαγωνισμό φωτογραφίας . Η λήξη της προθεσμίας για την υποβολή είναι το Σάββατο στις 30 Νοεμβρίου. Οι διαγωνιζόμενοι θα βραβευτούν σε 3 κατηγορίες και και οι νικήτριες φωτογραφίες θα δημοσιευθούν στο περιοδικό National Geographic. Ο μεγάλος θα ανακοινωθεί μέσα στον Δεκέμβριο . Μερικές από τις συμμετοχές παρουσιάζονται παρακάτω.

Γυμνασμένο Γκομενάκι Απίστευτα Βυζιά...!!!

Από τη σεξουαλική αντικειμενοποίηση στη σεξουαλική υποκειμενοποίηση: Η επανα-σεξουαλικοποίηση των σωμάτων των γυναικών στα ΜΜΕ

Γυμνασμένο Γκομενάκι Απίστευτα Βυζιά.


Γυμνασμένο Γκομενάκι Απίστευτα Βυζιά.
To 2003, το μπλουζάκι της φωτογραφίας με τίτλο «Γυμνασμένο Γκομενάκι Απίστευτα Βυζιά» (Fit Chick Unbelievable Knockers) έγινε ένα από τα είδη με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών για την αγγλική αλυσίδα καταστημάτων ρούχων «French Connection». 
Όπως το κλασικό μπλουζάκι της French Connection «Fcuk Me»[1] και το εμπνευσμένο από το παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου «Fcuk Football», αποτέλεσε μια τεράστια επιτυχία. Μπορούσε να το δει κανείς παντού · να φιγουράρει στα στήθη κοριτσιών και νεαρών γυναικών, και να ανταγωνίζεται άλλα παρόμοια μπλουζάκια στο δρόμο, στο κλαμπ και στο μετρό -μπλουζάκια τα οποία χαρακτήριζαν αυτή που τα φορούσε ως «μωρό», «πορνοστάρ» ή «έτοιμη για όλα», ή έδιναν οδηγίες όπως «αγγίξτε με» ή ..

4 Δεκ 2013

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...





Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΧΑΡΑΤΣΩΣΕ ΑΓΡΙΩΣ ΤΟΝ 
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΚΑΤΑΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΑ «ΠΟΥΛΑΕΙ» ΦΤΗΝΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΠΝΕΥΜΑ... 

ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ...

Τα βόδια κοιμούνται μια χαρά τα βράδυα...



Κοιτώντας στα μάτια έναν άνεργο άνθρωπο από 45 ετών και άνω μπορείτε να του πείτε κάτι για την καταδίκη που του έχετε κάνει εσείς σε αεργία για το υπόλοιπο της ζωής του;». Αυτό είπε μεταξύ άλλων στον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση η Αυγή Βουτσινα, στην εκπομπή «Στον Ενικό» του Νίκου Χατζηνικολάου.

«Μπορείτε να πείτε κάτι σε εμένα που στα 48 μου χρόνια καλούμαι με έναν μισθό να συντηρήσω μια τετραμελή οικογένεια; Ότι και να μου πείτε θα είναι ψέμα γιατί..

Νεκρή και η δασκαλίτσα στη Ρόδο. Νεκρή και η γυναικούλα στο Άργος.Και το13 χρονο κορίτσι και...Και τι με αυτό;

Όπως γράψαμε παλιότερα, ο δρόμος της ανάπτυξης περνάει από τα νεκροταφεία.
13 χρονώ κορίτσι νεκρό. Κομμένο ρεύμα, μάνα σε απόγνωση, κρύο, κορίτσι που έπρεπε 
κάπως να ζεσταθεί.

Το τέντεξ των μνημονιακών κυβερνήσεων έχει τρελαθεί: 323 δις χρέους, 30% ανεργία, 30% των Ελλήνων θα φτάσουν κάτω από το όριο της φτώχειας.
Φτωχοποίηση, εξαθλίωση, απόγνωση και τσάμπα μαγκάλια που θα λεγε και ο ..

Στην Ρουμανία έχουν Πρόεδρο....." Stop στο μνημόνιο"


Η Ρουμανία αρνείται να υπογράψει το μνημόνιο με την τρόικα (ΔΝΤ, Κομισιόν, ΠΤ), που ήταν αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης με τους διεθνείς δανειστές. Την αναστολή της συμφωνίας γνωστοποίησε ο πρωθυπουργός της χώρας Βίκτορ Πόντα, μετά την ανακοίνωση του Ρουμάνου προέδρου Τράιαν Μπασέσκου, ότι δεν δέχεται την...

Χώρα ανοχής…( πως λέμε οίκος ανοχής…)


ftoxeiaq
Όσο ανεχόμαστε…..
Όσο ανεχόμαστε να κυβερνιέται η Ελλάδα από ανδρείκελα, που με το πρόσχημα της εκλογικής «νομιμοποίησης» τους ξεπουλάνε όσο-όσο τη χώρα τους, (μας)
Όσο ανεχόμαστε το πολιτικό σύστημα που αποδεικνύεται μέρα με τη μέρα ως χώρος οργανωμένου εγκλήματος,
Όσο ανεχόμαστε τη μετανάστευση του καλύτερου δυναμικού της χώρας, που για βιοποριστικούς καθαρά λόγους, φεύγει κακήν – κακώς από την Ελλάδα,
Όσο ανεχόμαστε οι μισοί Έλληνες να μην έχουν το αναφαίρετο δικαίωμα στην..

"Δημοσκοπήσεις" Πρετεντέρη....Πολύ γέλιο

Το μεγάλο χουνέρι



Ώρες - ώρες οι δημοσκοπήσεις είναι διασκεδαστικές, τουλάχιστον ως προς τις απαντήσεις που λαμβάνουν στα ερωτήματά τους. 

Ένα παράδειγμα είναι η δημοσκόπηση της GPO για την «Ανατροπή» του Γιάννη Πρετεντέρη στο Mega τη Δευτέρα. 
Στην έρευνα αυτή ένα από τα ερωτήματα έλεγε: «Πόσο πιθανό είναι να ψηφίσετε μια εκλογική συνεργασία όλων των κομμάτων και κινήσεων της Κεντροαριστεράς στις ευρωεκλογές;».

Ιδού οι ........ απαντήσεις: 
● 11,5% «πολύ πιθανό», 
● 18,4% «αρκετά πιθανό», 
● 16,1% «λίγο πιθανό». 
● Δηλαδή: συνολικά 29,9% «πολύ ή αρκετά πιθανό» να ψηφιστεί ένα σχήμα «όλων των κομμάτων και κινήσεων της Κεντροαριστεράς», με διαθέσιμη ακόμη μια δεξαμενή του 16,1%. 

● Γενικό σύνολο πιθανών ψηφοφόρων: 46%!!! 
Τώρα πώς αυτό συμβιβάζεται με πρόθεση ψήφου – στην ίδια δημοσκόπηση – ΠΑΣΟΚ 5,8%, ΔΗΜΑΡ 4%, Λοβέρδος 1,2% και μη καταγραφόμενο ποσοστό για το κόμμα της Κατσέλη, θα σας γελάσουμε. 

Εκτός αν οι ερωτηθέντες συμπεριλάμβαναν αυθαιρέτως στην Κεντροαριστερά και τον...

Κάλεσμα ανέργου, σε διαδικτυακή πορεία, στις 14 Δεκεμβρίου!


Παραθέτουμε το κάλεσμα, του συμπολίτη μας, μαζί με τα δίκαια αιτήματα που θέτει:

"Συμπολίτες μου
Είμαι άνεργος οικογενειάρχης και υψώνω την φωνή μου όσο έχω ακόμα internet και ρεύμα.Είμαι στα τελειώματα με κάτι λίγα ευρώ ακόμα στην τσέπη και ζήτημα χρόνου να έρθει η εξαθλίωση.Είμαι αγανακτισμένος και συνάμα οργισμένος.
Δεν είμαι συγγραφέας ούτε έχω ανώτερη μόρφωση και ότι δείτε εδώ θα είναι γραμμένο με απλά λόγια

Έρχονται ...

Δημόσιο: Η λίστα για τις 11.000 απολύσεις του 2014..Νέες λίστες



Νέες λίστες απολύσεων από 12 υπουργεία και μία γενική γραμματεία βάζουν στη δίνη του κυκλώνα 25.000 δημοσίους υπαλλήλους σε 74 φορείς. Σύμφωνα με το σχέδιο της κυβέρνησης προκειμένου να καλυφθεί το πλάνο των 15.000 απολύσεων μέχρι το τέλος του 2014 που αποτελεί ήδη μνημονιακή δέσμευση για την Ελλάδα, έχουν μπει στο στόχαστρο 74 Οργανισμοί από όλο το Δημόσιο.

Οι φορείς αυτοί είτε θα κλείσουν απευθείας με “ξαφνικό θάνατο” αλά ΕΡΤ, είτε θα..

Αετός έκλεψε ανοιχτή κάμερα - Δείτε την... μοναδική πτήση

Είναι ένα εξαιρετικά σπάνιο θέαμα χάρισε... κατά λάθος ένας αετός στην Αυστραλία. Το πτηνό έκλεψε μία κάμερα που είχε τοποθετηθεί κοντά σε ποτάμι της περιοχής για να καταγράψει τη ζωή κροκοδείλων του γλυκού νερού.

Πριν λίγες εβδομάδες, σύμφωνα με τη Daily Mail, ο ranger Roneil Skeen και οι συνάδελφοί του έλαβαν ένα μήνυμα από ένα πάρκο, 110 χιλιόμετρα μακριά, πως είχε βρεθεί μια συσκευή που τους ανήκε.
Η κάμερα αποκάλυψε την ταυτότητα του κλέφτη αλλά και ένα πραγματικά μοναδικό θέαμα...

3 Δεκ 2013

Β.Α. Χαλκιδική 2013 μ.Χ., ελέγχει κανείς την εταιρεία Ελληνικός Χρυσός; Οι ιθαγενείς δεν πρέπει να γνωρίζουν;

Β.Α. Χαλκιδική έτος 2013 μ.Χ., 
Ελέγχει κανείς την εταιρεία Ελληνικός Χρυσός; 
Την έλεγξε; Πότε; Ποιος; 
Ποια τα αποτελέσματα; 



Οι ιθαγενείς δεν πρέπει να γνωρίζουν;

 Μεθοδεύεται ή όχι και από ποιους,  διάσπαση του Δήμου Αριστοτέλη, επειδή ΄΄δεν βγαίνουν τα κουκιά΄΄;  (ο ΄΄κυρίαρχος λαός΄΄ το μαθαίνει τελευταίος αρκεί να υπάρχει το ΟΚ από τα μεγάλα αφεντικά μάλλον....). Ποιόν ''ρώτησαν΄΄ ; 

2 Δεκ 2013

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις με επίσημα στοιχεία για το δημόσιο χρέος

Γ. Δελαστίκ: "Οι Έλληνες δε ζούσαν με δανεικά" (Ηχητικό)



Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις με επίσημα στοιχεία για το δημόσιο χρέος από το 1974 έως σήμερα από τον Γιώργο Δελαστίκ για πρώτη φορά ολοκληρωμένα στο Ράδιο 9,84. «Οι στόχοι των Γερμανών και της τρόικας υλοποιούνται.

Η ελληνική κυβέρνηση προσπαθεί να επιβιώσει πολιτικά και σε πολλές περιπτώσεις παίζει θέατρο προκειμένου να κατευνάσει τις αντιδράσεις της βάσης των δικών της ψηφοφόρων», είπε μεταξύ άλλων μιλώντας σήμερα στο Ράδιο 9,84 και στον Γιώργο Σαχίνη ο αναλυτής Γιώργος Δελαστίκ, αναφερόμενος στις πολιτικές εξελίξεις.

Σημειώνεται πως ο Δεκέμβρης για την κυβέρνηση θεωρείται πολιτικά καυτός μήνας, αρχής γενομένης από την ψήφιση του προϋπολογισμού, στις 7 Δεκεμβρίου. Με φόντο παράλληλα την αναβολή της...

Ποιον δημοσιογράφο έχει σήμερα καλεσμένο ο ...Άδωνις?





Α.Σ ΕΡΜΗΣ Λεπτοκαρυάς ...Νέες επιτυχίες


.
 


Με επιτυχία συνοδεύτηκε η παρουσία του Α.Σ ΕΡΜΗΣ Λεπτοκαρυάς στο διεθνές τουρνουά τζούντο   «1o Panionios Cup»  που πραγματοποιήθηκε το Σαββάτο 30 Νοεμβριου στο κλειστο γηπεδο του Πανιωνιου στη Νεα Σμυρνη.
Ο Συλογος συμμετειχε με τρεις αθλητες στις κατηγοριες -60 kg, -66 kg, -73 kg και κατεκτησε ...

Θα πήξουμε στους αμανέδες και στα ανορθωτικά σουτιέν....


Από την 1/1/2014 η παραγωγικότητα του ΜΕΓΚΑ θα αυξηθεί κατά 60%. 
60% περισσότερο πάθος για το Μνημόνιο, 
60% περισσότερη υπακοή στην ακροδεξιά δράκα του Σαμαρά, 
60% περισσότερη διάσωση του Βενιζέλου από τη στενή, 
60% περισσότερο μένος για την αντιπολίτευση, 
60% περισσότερα μονταρισμένα βίντεο, 

Ένα ακόμη αθώο θύμα στο βωμό της κρίσης και των μνημονίων.... Να μη μείνουμε σιωπηλοί σε ένα ακόμη έγκλημα εκ προμελέτης συγκυβέρνησης-τρόικας

Να σταματήσουμε τώρα τα εγκλήματα συγκυβέρνησης-τρόικας



Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας την  Τρίτη 3 Δεκέμβρη στις 6μμ
Στο πάρκο στις Δωδεκαόροφες στην οδό Λαγκαδά.

Ένα ακόμη αθώο θύμα στο βωμό της κρίσης και των μνημονίων. Η Σάρα,

-Μπαμπά τι σημαίνει αλληλεγγύη;

Embedded image permalink

-Αυτό παδί μου...




Ούτε οι 58 δεν πήγαν στην συγκέντρωση της “κίνησης των 58″!!! Πολύ γέλιο.....!!!!!!

20131201-191936.jpg

ΜΟΝΟ ΖΟΜΠΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ…


Παρά το σπρώξιμο και την προβολή των διεφθαρμένων από το …νταβατζήδικο!


Ηχηρή η απουσία του …Μαντέλη, του Τσουκάτου, του Παπαντωνίου και του Παπακωνσταντίνου. 




Απογοητευτική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στη σημερινή συγκέντρωση της κίνησης των “58″στη Θεσσαλονίκη για την κεντροαριστερά, με κεντρικό ομιλητή τον Τάσο Γιαννίτση.



Μερικές δεκάδες άτομα, οι περισσότεροι ηλικιωμένοι, «εκσυγχρονιστές» και..