# #

4 Απρ 2020

Όσο πιο ψηλά ανεβαίνει η μαϊμού, τόσο περισσότερο φαίνεται ο κώλος της!


Το πώς διαχειρίζεται η εκάστοτε κυβέρνηση τις κρίσεις έχει άμεση σχέση με το πολιτικό της υπόβαθρο. Εξαρτάται από τι υλικά είναι «ζυμωμένη»

Για την Νέα Δημοκρατία ξέραμε πάντα τα υλικά του χτισίματός της. Ήταν πάντα ξεκάθαρη, ποτέ δεν κρύφτηκε και ίσως αυτό είναι το μόνο στοιχείο υπέρ της, αν μπορείς να το πεις έτσι.

Σε αυτήν την πολιτική ευθεία έθεσε τον εαυτό της δεξιά με κάποια πρόσωπα εντός της, να την παρασέρνουν λίγο πιο δεξιά από το δεξιά.

Το γνωρίζαμε όλοι. Το να εθελοτυφλούν οι υποστηρικτές της δεν το ακυρώνει αυτό.

Και ήρθε η κρίση του ιού. Η παγκόσμια κρίση. Και αν προσέξεις τους χειρισμούς του κάθε κράτους ξεχωριστά αντιλαμβάνεσαι και τις πολιτικές τους πεποιθήσεις.

Κάποια ήταν υπέρμαχα της ανοσίας της αγέλης. Κάποια όμως ..

Αντιδρούν οι κάτοικοι της Φούστανης στην Πέλλα- Υποστηρίζουν πως δεν πέθανε από κορωνοιο η 78χρονη




Αρκετές αντιδράσεις έχουν προκληθεί στην Φουστανη μετά το δυσάρεστο γεγονός του θανάτου της 78χρονης, τον οποίο ανακοίνωσε επίσημα και ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δανης Τζαμτζης.
Αντιδρούν κάτοικοι της Φούστανης - Υποστηρίζουν πως δεν πέθανε από ...

To aridaia365.gr αναφέρει: Σε ανάρτηση στα social media αλλά και σε επικοινωνία που είχαμε με τον κάτοικο της Φούστανης που έκανε το συγκεκριμένο post, μας μετέφερε πως η άτυχη γυναίκα αντιμετώπιζε αλλά προβληματα υγείας, τα οποία ήταν η αιτία για το μοιραίο. 

Μας δήλωσε επίσης τον εκνευρισμό του για την συνεχή παρουσία στα κανάλια έστω και για ένα λεπτό όπως μας τόνισε φορέων του τόπου, γιατί αυτό βοηθάει στην στοχοποίηση του χωριού, κάτι το οποίο δεν θα έπρεπε να γίνεται και τέλος μας εξέφρασε την πικρία του για τον τρόπο που τα Μ.Μ.Ε. αντιμετωπίζουν το θέμα.

Εμείς οφείλουμε να παρουσιάσουμε την άποψή των κατοίκων και φυσικά να αναφέρουμε τι λένε οι αρμόδιες και επίσημες αρχές.

Δείτε την ανάρτηση του κατοίκου της Φούστανης:

ΟΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ…Αυτοί είστε! Η συγκεκριμένη γυναίκα είχε άνοια..Ήταν κάτοικος Θεσσαλονίκης και ήρθε στο χωριό 25 Μαρτίου. Έπαθε ...

3 Απρ 2020

Οι Ιταλοί δεν τραγουδούν πια στα μπαλκόνια...


Η Ιταλίδα δημοσιογράφος της ιταλικής έκδοσης της Huffington Post, Gabriella Cerami, αναφέρει ότι η κατάσταση στην Ιταλία παίρνει μια άλλη τροπή, τελευταία. 

Πλέον, κανείς δεν τραγουδά στα μπαλκόνια και τα πρώτα σημάδια δυσαρέσκειας εμφανίζονται, επειδή οι άνθρωποι δεν έχουν πια χρήματα για να αγοράσουν τα απαραίτητα.

Η άποψη ότι η απομόνωση έχει κρατήσει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα έχει μπει πια για τα καλά στη σκέψη των Ιταλών. Η απαγόρευση κυκλοφορίας, τα προβλήματα, η απόγνωση,

Δεν εμπιστευόμαστε την κυβέρνηση γι αυτό μένουμε μέσα...



Για τη Νέα Δικτατορία κάθε μεριά είναι Πρωταπριλιά. Και 21η Απριλίου. 
Τα ψέματα που αραδιάζει είναι τερατώδη.

Αρχιψεύταρος Μητσοτάκης

“Πάμε καλά”! 
Καλέ μόνο καλά; 
Τρίκαλα

Άφησε τον ιό να περάσει, δεν πήρε κανένα μέτρο σε λιμάνια και αεροδρόμια, οι άνθρωποι ευτυχώς πήγαν μόνοι τους νοσοκομείο κι έτσι μαθαίναμε ποιες περιοχές χτυπήθηκαν.

Όταν ξέφυγε ο ιός, επειδή δεν υπήρχε τίποτα στα Νοσοκομεία εξ αιτίας των περικοπών, έκανε απαγόρευση κυκλοφορίας και στυγνή δικτατορία. Για να ελέγχει εμάς και όχι την επιδημία.

“Υπάρχουν χειρότερα” μας λένε οι άθλιοι ψεύτες και συκοφάντες των ΜΜΕ. 

Κράτη της ΕΕ και οι ΗΠΑ.

Πράγματι υπάρχουν κι άλλα μπουρδέλα μεγαλύτερα

Αλλά ...

Ποια ΕΕ...Ποιος Δυτικός"Δημοκρατικός" κόσμος... Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις?

Ξέρουν μόνο να βομβαρδίζουν και να αποκλείουν τρίτες χώρες,να υπερχρεώνουν τους "εταίρους",να δημιουργούν δικτατορίες όπου γουστάρουνε, να πληρώνουν μισθοφόρους δολοφόνους για να σκοτώνουν ηγέτες ξένων χωρών και να διαλύουν όποιο κράτος δεν υπακούει ή έχει φυσικό πλούτο, να κλέβουν το φυσικό πλούτο των κρατών, και των εταίρων τους, να ελέγχουν όλα τα ΜΜΕ,να κατασκευάζουν όπλα μαζικής καταστροφής , να καταστρέφουν το φυσικό περιβάλλον,να δημιουργούν άνεργους και πρόσφυγες και από πάνω να σου μιλούν οι ίδιοι και οι δημοσιοκάφροι τους ανά τον κόσμο για...δημοκρατία!!

Όμορφος κόσμος δυτικός, 
διαβολικά πλασμένος!!!


Η Ρωσία σε...απομόνωση μέχρι τέλη Απρίλη!

Ο Πούτιν πριν μια βδομάδα κήρυξε στη χώρα αργία, σήμερα το απόγευμα, με νέο διάγγελμα, την επέκτεινε μέχρι να βγει ο μήνας!

Ανακοίνωσε πολλά και ενδιαφέροντα, όπως η διατήρηση του μισθού στο 100% για όλο το μήνα .

Συγκράτησα όμως κάτι:

2 Απρ 2020

Μια ζωή στα τέσσερα....


Εμείς ,ο λαός στα τέσσερα.
Αυτοί , οι αιωνίως Δημόσιοι Υπάλληλοι,  στον γάιδαρο καβάλα.


Σκορπώντας χρήμα στους κολλητούς τους (διόδια,καναλάρχες,κλινικάρχες,δημοσιοκάφρους και ποιος ξέρει σε ποιους άλλους) και παπαρολογώντας όλη μέρα στα ...

Που είναι οι 3.285 γιατροί και νοσηλευτές που «προσέλαβε» ο κ. Κικίλιας;

Ειδήσεις - Κορωνοϊός και οικονομία | Palo.gr
Πριν από δέκα ημέρες ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας δήλωνε ότι οι διαδικασίες προσλήψεων ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού «τρέχουν» πάση δυνάμει, ότι ήδη «έχουν αναλάβει» 176 νεοπροσληφθέντες γιατροί, και πως έχουν εγκριθεί 2145 προσλήψεις - 431 γιατροί και 1714 νοσηλευτές - που θα ολοκληρωθούν «μέσα στο επόμενο δεκαήμερο». Και δεσμεύτηκε ότι «όπως έχει τονίσει ο πρωθυπουργός, θα γίνουν όσες προσλήψεις χρειαστούν».
Το δεκαήμερο πέρασε και προχθές ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης δήλωνε ότι, μέχρι την περασμένη Πέμπτη, είχαν εγκριθεί 3.285 προσλήψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, και ότι οι κλίνες ΜΕΘ σε όλη την χώρα έχουν αυξηθεί σε 813 από 565 που ήταν πριν από δύο μήνες.
Μια πρώτη, και αποκαλυπτική, απάντηση δίνει η περίπτωση του νέου νοσοκομείου Χαλκίδας. 
Το συγκεκριμένο νοσοκομείο, με εξαιρετικά σύγχρονο εξοπλισμό, είναι έτοιμο σε ποσοστό 80% εδώ και σχεδόν δύο χρόνια, διαθέτει 30 εξοπλισμένες κλίνες ΜΕΘ, αλλά ...

1 Απρ 2020

Νοσοκομειακοί γιατροί: "Να αντιδράσετε, παίζεται η ζωή σας" (Δείτε ολόκληρο το βίντεο)

Νοσοκομειακοί γιατροί: Να αντιδράσετε, παίζεται η ζωή σας

Νοσοκομειακοί γιατροί: Να αντιδράσετε, παίζεται η ζωή σας – astros ...

Όλες οι Ενώσεις και τα νοσοκομεία θα κάνουμε κινητοποιήσεις στις 7 Απριλίου για να γίνουν αποκαλύψεις. Δεν είναι δυνατόν να συγκαλύπτουν την αλήθεια» δήλωσαν οι γιατροί της ΟΕΝΓΕ  (Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας) σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε πριν λίγο, έξω από το Αττικό Νοσοκομείο, όπου ακούστηκαν όλα τα στοιχεία που απουσιάζουν από την επίσημη απογευματινή ενημέρωση της κυβέρνησης.
Κάλεσαν μάλιστα, όλους τους πολίτες να σταθούν δίπλα τους στη δύσκολη αυτή μάχη. «Ο κόσμος πρέπει να αντιδράσει γιατί  παίζεται η ζωή του» είπαν σκιαγραφόντας τη δραματική, όπως την χαρακτήρισαν κατάσταση στα νοσοκομεία της χώρας, λόγω των τραγικών ελλείψεων προσωπικού και εξοπλισμού και των δεκάδων γιατρών που νοσούν από τον ιό, εξαιτίας της μηδαμινής τους θωράκισης.
Αν καούν οι υγειονομικοί, δεν θα υπάρχει κανένας να περιθάλψει τον πληθυσμό
Οι γιατροί της Ομοσπονδίας, μιλώντας σε δημοσιογράφους, είπαν πως η κυβέρνηση ψεύδεται στις ανακοινώσεις της σχετικά με την...

Και δεν είναι πρωταπριλιάτικα αστεία



Είχα διαβάσει ότι η Κίνα μας είχε στείλει εκατοντάδες χιλιάδες μάσκες ή και περισσότερες.

Ξέρει κανείς που πήγαν οι μάσκες αυτές,

Ξένη ανταποκρίτρια: Η ΕΡΤ «κόβει» τους γιατρούς του ΕΣΥ που ασκούν κριτική στη κυβέρνηση

..

ΕΡΤ - Newsit.gr

Η Omaira Gill που ζει χρόνια στην Ελλάδα και συνεργάζεται και με ξένα Μέσα όπως τον Guardian και τη Washington Post, έγραψε σήμερα στο τουίτερ της ότι τα κρατικά ελληνικά κανάλια τείνουν να κόβουν με συνοπτικές διαδικασίες όποιους εργαζόμενους στο ΕΣΥ βγαίνουν να κάνουν σχόλιο και αρχίζουν να ...

Τα μάθατε; Τα κανάλια δεν θα πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους απέναντι στο κράτος για την άδεια που κατέχουν. Εσείς όλα καλά;


Η κυβέρνηση απαλλάσσει καναλάρχες από δόση 21 εκ ευρω για τις ...


Η κυβέρνηση απαλλάσσει καναλάρχες από δόση 21 εκ ευρω για τις άδειες

Tην εξαίρεση των ιδιοκτητών καναλιών από την υποχρέωση καταβολής της ετήσιας δόσης ύψους 3,5 εκατ. ευρώ για τις τηλεοπτικές άδειες ανακοίνωσε η κυβέρνηση μέσω Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, η οποία εκδόθηκε τη ..

Επιδότηση 11 εκατ. ευρώ σε εταιρεία διοδίων επειδή έχει «κόψει» η κίνηση!!!!!!!!!!

Επιδότηση 10,98 εκατ. ευρώ θα λάβει ο Μορέας (Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και Λεύκτρο – Σπάρτη). Ο Μορέας επιδοτείται από το ελληνικό δημόσιο, λόγω χαμηλής κυκλοφορίας οχημάτων,

31 Μαρ 2020

Οι συνταξιούχοι στην πυρά!!

ΠΑΝΤΑ ΕΜΠΝΕΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ...


Η εικόνα ίσως περιέχει: αυτοκίνητο και υπαίθριες δραστηριότητες

Γεγονός Α. Στην περίπτωση του "συνωστισμού" στην παραλία της Θεσσαλονίκης, πολλοί τηλεοπτικοί σταθμοί προκειμένου να νομιμοποιήσουν ηθικά την απόφαση να μαντρωθεί η περιοχή, χρησιμοποίησαν πλάνα της 17/3/2020.
Εκτός αυτού, ο τρόπος που λαμβάνονται τα πλάνα (όχι από ψηλά, αλλά επίπεδα) ξεγελάει και σε σχέση με τον πραγματικό αριθμό αλλά και την πυκνότητα του κόσμου.
Τέτοια τεχνάσματα τα γνωρίζουν καλά οι σκηνοθέτες των προεκλογικών συγκεντρώσεων.
Ωστόσο το συμπέρασμα προέκυψε αβίαστα:
Κλείσιμο της παραλιακής και καθαρίσαμε!!

Γεγονός Β. Το πρωί σε ραδιοφωνική εκπομπή κρατικού σταθμού, άκουσα εμβρόντητος έναν αρχιμαλάκα δημοσιοκάφρο να κατηγορεί τους παπούδες και τις γιαγιάδες για ανευθυνότητα και ανωριμότητα, επειδή ...

Παρέμβαση 200 ιατρών: Μισές (επιστημονικές) αλήθειες από το υπουργείο Υγείας..ΔΙΑΒΑΣΤΕ


Επτά επιστημονικά ερωτήματα διατυπώνουν με κείμενο υπογραφών τους εκατοντάδες γιατροί του δημόσιου συστήματος υγείας που απευθύνουν προς την Επιτροπή Ειδικών του υπουργείου Υγείας.

Ακολουθεί το κείμενο και οι 200 υπογραφές:

- Ποια επιστημονική προσέγγιση επιβάλει, η καθημερινή ενημέρωση για την επιδημία COVID19 (κορονοϊός SARS-CoV-2) να περιλαμβάνει μόνο τον αριθμό των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, των διασωληνωμένων και των θανάτων, την επίκληση της «ατομικής ευθύνης» και την απειλή έντασης των περιοριστικών μέτρων με βάση τις προβλέψεις για την πορεία της
ΑΛΛΑ ΟΧΙ τον ...

Aς πάψουν να παίζουν τον «καλό μαθητή» που θέλει ψηλό βαθμό. Οι ώρες είναι κρίσιμες.

Στον πόλεμο δεν πας με κορωνομόλογα 


όρους και προϋποθέσεις Γερμανία Ιταλία Ευρωζώνη κορονοϊός

Η κυβέρνηση της ΝΔ ανακάλυψε ξαφνικά ότι η «Ευρώπη», δηλαδή η ΕΕ, δεν στέκεται στο ύψος των περιστάσεων. 

Ο σκληρός πυρήνας των βόρειων χωρών αρνήθηκε να δεχτεί την πρόταση των «9» για κοινή έκδοση ομολόγου που θα χρηματοδοτήσει τις δημοσιονομικές δαπάνες για την αντιμετώπιση της διαγραφόμενης οικονομικής καταστροφής από τον κορωνοϊό.

Ξέσπασε ο Ιταλός πρωθυπουργός Τζιουζέπε Κόντε για την έλλειψη αλληλεγγύης, εκτοξεύοντας απροσδιόριστες απειλές για το τι θα συμβεί αν σύντομα δεν υπάρξει έμπρακτη αντιστροφή της στάσης της ΕΕ. 

Ακόμη και ο κ. Μητσοτάκης, πάντα προσεκτικός και μετρημένος, όπως ταιριάζει σε «καλό μαθητή», δήλωσε ότι η απόφαση στερείται οικονομικής λογικής. Ο κορωνοϊός αντιπροσωπεύει συμμετρικό σοκ για όλους, άρα δεν είναι ευθύνη κανενός συγκεκριμένου κράτους και πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε ως εταίροι.

Την απάντηση έδωσε η κ. Μέρκελ, που έχει πλήρως ανακάμψει ως πραγματικός ηγέτης της ΕΕ. Με τη γνωστή λεπτότητα του γερμανικού πολιτικού κόσμου, δήλωσε στα ΜΜΕ: «Η αντιμετώπιση του κορωνοϊού είναι ευθύνη των χωρών-μελών και δεν μπορεί να μετατεθεί στους θεσμούς της ΕΕ». 

Πόσο πιο καθαρά να μας το πει; 

Όχι δεν λυπήθηκε ολόκληρη η Ελλάδα για τον θάνατο του Γλέζου

Λένε μάλιστα πως όταν πέθανε ακολούθησαν τη νεκρική πομπή
όλες οι λάμπες πετρελαίου των θλιμμένων προαστίων,
χαμηλωμένες βέβαια για την περίσταση.
Kι έτσι εξηγήθηκαν πολλές απ’ τις παλιές υπερβολές του.
Τάσος Λειβαδίτης

Γλέζος ΜΑΤ

«Θλίψη σε ολόκληρη την Ελλάδα σκόρπισε η είδηση για τον θάνατο» αναπαράγουν τα μεγάλα ΜΜΕ.

Όχι δεν είναι ολόκληρη η Ελλάδα που λυπήθηκε. 
Γνωρίζω σίγουρα κάποιους που δεν λυπούνται.

Όταν μετατρέψαμε τις κρατικές παρελάσεις σε παρελάσεις του λαού και τρέχαν να γλυτώσουν οι επίσημοι, ξεκίνησε αμέσως ένας δεύτερος αγώνας για το νόημα αυτού που συνέβη. Γιατί αυτό θα όριζε τις πιθανές εξελίξεις σε ολόκληρη την Ελλάδα. Συζητήσεις στις γειτονιές, στα οικογενειακά τραπέζια, στα κανάλια. [1]

Σε αυτήν την Ιστορική στιγμή βγήκε ο Παπούλιας για να πει ότι είναι ντροπή για το έθνος.

Αμέσως του απάντησε ο Γλέζος ότι είναι τιμή για το έθνος να αντιστέκεται στα μνημόνια, στις μειώσεις και στις ιδιωτικοποιήσεις. Ότι τις τιμές τις αξίζει ο λαός και όχι οι επίσημοι.

Γνωρίζω σίγουρα κάποιους που χαίρονται που δεν θα είναι ξανά εκεί ένας Γλέζος να τους βάλει στη θέση τους.

Εκείνη τη στιγμή, live στη συχνότητα του Mega, ο Παπούλιας και ο Γλέζος εκπροσωπούσαν ένα έθνος. Ένα διαφορετικό έθνος ο καθένας.

Ο «Πρόεδρος της Δημοκρατίας» εκπροσωπούσε το επίσημο έθνος-κράτος. Το έθνος που βαφτίζει για «εθνάρχη» έναν ..

“Είναι φθηνότερο να τους τεστάρεις όλους από το να καταστρέψεις την οικονομία κλείνοντάς τους στα σπίτια τους”

Νομπελίστας οικονομολόγος λέει ''Όχι'' στην καραντίνα: 

Τεστ κορωνοϊού σε όλους για να σωθεί η οικονομία

Ο νικητής του βραβείου Νόμπελ Οικονομίας το 2018, Paul Romer, προτείνει ένα σχέδιο αντιμετώπισης κατά του κοροναϊού που δεν έχει καμία σχέση με όσα είδαμε μέχρι σήμερα και με πακέτα οικονομικών κινήτρων . Αντί για πακέτα εκατομμυρίων δολαρίων , ο καθηγητής του πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης προτείνει να επενδύσουν όλες οι χώρες σημαντικά στην παραγωγή μεγάλης κλίμακας τεστ ανίχνευσης ιών και προστατευτικού εξοπλισμού .
Σε άρθρο που δημοσίευσε στους "The New York Times" υποστηρίζει μια διαφορετική προσέγγιση κόντρα στην ολική απομόνωση.
Σύμφωνα με τον γνωστό οικονομολόγο ο μόνος σίγουρος τρόπος για τους ανθρώπους προκειμένου να επιστρέψουν στην εργασία είναι να ..

Μας λένε στην Ιταλία και τις ΗΠΑ τα πάνε χειρότερα. Γιατί δεν μας λέτε και για κει που τα πάνε καλύτερα; Στη Βόρειο Κορέα πχ ή στην Κούβα.



Όχι να το παινευτούμε, αλλά το site μας τα έχει πει εδώ και καιρό. 

Η καραντίνα λήγει το Μάιο.

Γιατί τότε αρχίζει η επιδημία των εξώσεων. 
Οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας. 

Τέλος το μένουμε σπίτι, αρχίζει το μένουμε στο δρόμο. Τα κοράκια ανυπομονούν.

Ο Μπουμπούκος σε ρόλο λαγού μας επιβεβαιώνει: Το Μάη θα λήξει η καραντίνα. Άλλωστε τι θα κάνουμε χωρίς τουρίστες; Βέβαια, αν δεν βρεθεί φάρμακο και εμβόλιο, με όσους θα έρθουν απ' έξω, θα γεμίσουμε κορονοϊό. 

Αλλά μήπως θα το πουν; 
Χωρίς τεστ δεν υπάρχουν κρούσματα.
Και για όσους συνταξιούχους τυχόν πεθάνουν, θα φταίνε τα ...

30 Μαρ 2020

Αν οι ευθύνες τους βγουν σαν τις ψείρες στον γιακά θα είναι το τέλος της εξουσίας γι αυτούς...

Ανυπακοή και απείθεια: μομφή ή δικαίωμα και υποχρέωση;


     

Η κοπελίτσα έκανε το τζόκινγκ της το απομεσήμερο στον έρημο παραλιακό δρόμο. 
Την σταματάει το αυτοκίνητο των δυνάμεων καταστολής και της ζητάει την περιβόητη φόρμα κυκλοφορίας. 
Η κοπελίτσα για τον άλφα ή βήτα λόγο δεν είχε την φόρμα. 
Πρόστιμο 150 ευρώ.

     

Εδώ ακριβώς φαίνεται η αλητεία του συστήματος μέσω μιάς δουλικής προς αυτό
κυβερνητικής εξουσίας (η πιό πρόσφατη απ' όσες πέρασαν από πάνω μας τουλάχιστον απ΄ το 2009 και μετά).
     

Ποιός κινδύνευε από την κοπελίτσα στον έρημο δρόμο; Ή από ποιόν κινδύνευε αυτή;    
     

Και τί διαφορά θα υπήρχε αν είχε την "φόρμα"

Θα άλλαζε κάτι στον ενδεχόμενο κίνδυνο

Ο ιός μεταλλάχθηκε ...Δείτε τα συμπτώματα της νέας μετάλλαξης του ιού

Μεταλλάχθηκε ο κορωνοϊός – Πόσο θα διαρκέσει το «ξέσπασμα» του ιού ...

Οι επιστήμονες προειδοποιούν ...
ΠΡΟΣΟΧΗ .. ΠΡΟΣΟΧΗ ...



Ο ιός μεταλλάχθηκε ...


29 Μαρ 2020

Εδώ και 7 χρόνια, η Γερμανία γνώριζε, για το ξέσπασμα του κορονοϊού και τις επιπτώσεις του...


Εδώ και 7 χρόνια, η Γερμανία γνώριζε, για το ξέσπασμα του κορονοϊού και τις επιπτώσεις του, στους πληθυσμούς.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Tagesspiegel", που έκανε την αποκάλυψη, στις 12 Μαρτίου 2020, προκαλώντας ένα ανερχόμενο σκάνδαλο, στην χώρα, ο ιός θα διαρκέσει 3 χρόνια και θα επιφέρει 7,5 εκατομμύρια θανάτους, παγκοσμίως.

Η εφημερίδα δημοσίευσε ένα εξειδικευμένο έγγραφο, που συντάχθηκε και παραδόθηκε, στις Ομοσπονδιακές αρμόδιες αρχές, το 2013, από το...

Τις τελευταίες ημέρες δεν ξέρεις από πού να πρωτοφυλαχτείς. Από τον κορωνοϊό ή από εκείνους που φαίνεται πως ετοιμάζουν δεύτερο εργασιακό «σφαγείο»;

Όσοι ετοιμάζουν σφαγές στα εργασιακά, τώρα να φοβούνται τα «πρόβατα»

Αξιοπρεπής ζωή για όλους!!!

Την «άλλη» Ελλάδα την ξέρουμε, την γνωρίσαμε από την «ανάποδη» την εποχή των Μνημονίων (2010-2018). Όπου πιότερο «Μνημονιακοί» υπήρξαν οι «μέσα» παρά οι έξω. Κι ας βρίζαμε τους δεύτερους περισσότερο. Διότι οι «εντός» χώρας ήταν εκείνοι που βρήκαν την ευκαιρία και πάτησαν με τις ερπύστριες εργασιακές κατακτήσεις δεκαετιών. 
Το (πραγματικό) μεροκάματο πήγε στον πάτο της θάλασσας, η μαύρη εργασία οργίασε, η ανεργία τσάκισε χιλιάδες νοικοκυριά, ακόμη και το περιβόητο «δώρο» στον ιδιωτικό τομέα κάποιοι «επιχειρηματίες» το έβαζαν στην τράπεζα για να γλιτώσουν τις ποινικές ευθύνες και την ίδια μέρα το ζητούσαν πίσω από τον δυστυχή εργαζόμενο ο οποίος για να γλιτώσει την απόλυση αναγκαστικά συναινούσε στο αίσχος.
Η αλητεία στην εργασία έσπασε όλα τα κοντέρ τα προηγούμενα χρόνια όταν οι Έλληνες υπήρξαν το «πειραματόζωο» Βρυξελλών και Βερολίνου αλλά ταυτόχρονα και τα «πρόβατα» των εγχώριων «χασάπηδων». 
Και το ελληνικό κράτος δεν κατάφερε (άλλοτε δεν ήθελε…) με όλες τις κυβερνήσεις που πέρασαν, να προστατεύσει τον εργαζόμενο. Ο οποίος, προφανώς έγινε πολύ φτωχότερος πληρώνοντας υπερπολλαπλάσια τον λογαριασμό για την περίφημη «επίπλαστη ευημερία» της δεκαετίας 2000-2010.
Και πάνω που είπε ότι μπορεί ξανά να σηκώσει κεφάλι, τον βρήκε κατακούτελα, όπως και ολόκληρο τον πλανήτη, ο κορωνοϊός. 
Ναι, ο Ελληνας είναι πιο «εκπαιδευμένος» στα δύσκολα -εξαιτίας όλων όσων προηγήθηκαν- όμως...

Ιταλική οργή: Δεκάδες πολίτες καίνε την σημαία της ΕΕ - Σαλβίνι για Βρυξέλλες: ''Είστε φίδια, θα φύγουμε από την Ένωση''

Η ΕΕ έχει αφήσει αβοήθητη την χώρα, με την Γερμανία ακόμα και την στιγμή που πεθαίνουν δεκάδες Ιταλοί, συνεχίζει να προκαλεί και να μην δίνει βοήθεια στον Κόντε.  
Αυτές οι εικόνες εξόργισαν δεκάδες κατοίκους της χώρας, ενώ ανεβαίνουν συνεχώς βίντεο στο twitter με το να καίνε την σημαία της ΕΕ. 
Την ίδια στιγμή, σε δηλώσεις προχώρησε και ο Μ,. Σαλβίνι. 
Ο ηγέτης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αντέδρασε σκληρά κατά της ΕΕ. Ο Σαλβινι χρησιμοποίησε την φράση “Δεν είναι Ένωση αλλά σπηλιά φιδιών και τσακαλιών”. 
Στην κοινοποίηση που έκανε στα social media κατηγόρησε την ΕΕ για την αδιαφορία της στους θανάτους στην Ιταλία και έγραψε ..

Η οργή του γιατρού του Ηρακλείου για το αφήγημα Μητσοτάκη: Νομίζουν πως απευθύνονται σε κρετίνους (βίντεο)

Το κυβερνητικό αφήγημα για την κατάσταση του συστήματος υγείας αποδόμησε ο γιατρός του Κέντρου Υγείας Αγίας Βαρβάρας Ηρακλείου Στέλιος Δημητρακόπουλος, πρώην υποδιοικητής Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης,  το απόγευμα του Σαββάτου στην ΕΡΤ, καταγγέλλοντας εμπαιγμό από την πλευρά της κυβέρνησης, ενώ για την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας ανέφερε πως συμπεριφέρεται στους γιατρούς σαν να απευθύνεται σε κρετίνους.
Ο κ. Δημητρακόπουλος είπε για τον υφυπουργό Υγείας: «Ακουσα με λύπη και οργή, θα έλεγα, τον κ. Κοντοζαμάνη στην τελευταία ενημέρωση, όταν ο κ. Τσιόδρας του απευθύνθηκε και είπε ότι ως πιο ειδικός θα εξηγήσει ποιος είναι ο ρόλος της πρωτοβάθμιας σε αυτή την κρίση, δεν είπε ...

Ο Μητσοτάκης αγνόησε προσφορά τριών πανεπιστημίων για δωρεάν τεστ πριν δώσει 30 εκατ. σε ιδιώτες!!!!!


Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη ότι η κυβέρνηση συμφώνησε με τους κλινικάρχες να κάνουν τεστ κορονοϊού έναντι του εξωφρενικού ποσού των 30 εκατομμυρίων, το tvxs.gr προχωρά σήμερα και στην αποκάλυψη του δεύτερου -και μάλλον ακόμη πιο εξωφρενικού- σκέλους της υπόθεσης αποκαλύπτοντας πως πρόκειται για μια σκανδαλώδη συμφωνία με ...