# #

30 Ιουλ 2016

Προς Συριζαίους συμβουλή....





Tοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ειδοποίησαν τους ανώτερους...!!!!!!!!

Κράτηση για βλακώδη ανάρτηση

Τον... μπελά του βρήκε ο υπάλληλος της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού του Δήμου Πάρου, Λευτέρης Καρποδίνης, ο οποίος συνελήφθη και κρατούνταν επί 3,5 ώρες στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, καθώς -στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook- ανήρτησε σχόλια για την παρουσία του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στο νησί με αφορμή τα εγκαίνια του αεροδρομίου.

Κάποιες παρορμητικές, με αρκετή δόση οργής, αναρτήσεις ερμηνεύτηκαν ως «επικίνδυνες» και στάθηκαν αρκετές ώστε να κινητοποιηθεί ο κρατικός μηχανισμός με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και την τοπική αστυνομία να επιλαμβάνονται της υπόθεσης.

Με διαδικασίες fast track και με υπερβάλλοντα ζήλο οι διωκτικές Αρχές έθεσαν υπό κράτηση τον δημοτικό υπάλληλο για όση ώρα βρισκόταν σε εξέλιξη η φιέστα στο αεροδρόμιο,

Ο Δήμος Κατερίνης δημιούργησε την πρώτη πινακίδα πάρκινγκ ΑΜΕΑ – συντριβάνι (VIDEO)



Mετά τη δεντροφύτευση σε λακούβα δρόμου που έγινε στη Ζάκυνθο αλλά και τον μονοδρομο που απαγορεύει την οδήγηση και από τις 2 εισόδους του δρόμου στη Λεπτοκαρυά, ήρθε άλλο ένα γεγονός που δείχνει την ασυναγώνιστη εφευρετικότητα που έχει δομικά ο ελληνικός λαός, ειδικά όταν μιλάμε για την τοπική αυτοδιοίκηση.
Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Δήμου Κατερίνης που κατάφερε με κάποιο μαγικό τρόπο να συνδυάσει δυο τελείως διαφορετικά πράγματα, έτσι ώστε τελικά να προκύψει η πρώτη στον κόσμο πινακίδα για..

Πότε θα βγει στο σφυρί το νέο αεροδρόμιο...


Εγκαινίασε το αεροδρόμιο της Πάρου ο νεαρός με το μυστρί!!!

Τον θυμάστε τον προηγούμενο που κυκλοφορούσε με το μυστρί στην κωλότσεπη μια ολόκληρη επταετία;

Πάνω από 100 επιχειρήσεις κλείνουν καθημερινά!



Πάνω από 100 επιχειρήσεις κλείνουν καθημερινά! 
Στοιχεία σοκ για τη δραματική κατάσταση στο χώρο του εμπορίου

Σοκ προκαλούν στην αγορά τα στοιχεία για τα «λουκέτα» που μπήκαν στις επιχειρήσεις τα τελευταία χρόνια. Φαίνεται όμως ότι αυτή η καταστροφική πορεία θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια, οδηγώντας σε μια δραματική μείωση του αριθμού των μικρομεσαίων επαγγελματοβιοτεχνών και εμπόρων.
Σύμφωνα με στοιχεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, τα τελευταία επτά χρόνια, πάνω από 100 επιχειρήσεις κλείνουν κάθε εργάσιμη ημέρα!

Για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος της καταστροφής σημειώνεται ότι στο διάστημα 2008- 2015 έκλεισαν 244.712 επιχειρήσεις.(1)

Συγκεκριμένα ο συνολικός αριθμός των επιχειρήσεων το 2008 ήταν 858.685, ενώ στα τέλη του 2015 είχαν απομείνει 613.973.

Eνα ομαδικό έργο το οποίο αποδεικνύει ότι όταν οι Έλληνες ενωθούν, ακόμα και αεροδρόμια φτιάχνουν.

Εγκαινιάστηκε το αεροδρόμιο της Πάρου από τον Αλέξη Τσίπρα. 
Το συγκεκριμένο έργο ξεκίνησε την εποχή του Πασόκ, μετά πέρασε στην κυβέρνηση της Ν.Δ.,  στη συνέχεια ξαναδόθηκε στην κυβέρνηση του Πασόκ και τελικά ολοκληρώθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Πρόκειται αναμφίβολα για ένα ομαδικό έργο το οποίο αποδεικνύει ότι όταν οι Έλληνες ενωθούν, ακόμα και αεροδρόμια φτιάχνουν.

Μάλιστα η ομαδική προσπάθεια διήρκησε σχεδόν τρεις δεκαετίες κοστίζοντας έναν σκασμό λεφτά, τα περισσότερα από τα οποία φαγώθηκαν. Αλλά μπροστά στην εθνική ομοψυχία αυτά είναι λεπτομέρειες.

Επειδή ο Αλέξης Τσίπρας αναγνώρισε τη...

Το ΚΚΕ άφησε το λαό μόνο του, ας μη μιλάει τώρα...


Διαβάζουμε αυτό που είπε ο Δημήτρης Κουτσούμπας στη Βουλή και δεν το πιστεύουμε. Ξαφνικά ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ αναφέρθηκε στο ΟΧΙ του περσινού δημοψηφίσματος, λίγο θέλει ακόμα και για να το οικειοποιηθεί (ή, μήπως, σφετεριστεί;).


«Μέσα σε μία νύχτα το πραγματικά περήφανο “όχι” του ελληνικού λαού μετατράπηκε σε ένα πελώριο “ναι”», είπε. Καλά διαβάζετε, το «πραγματικά περήφανο “όχι” του ελληνικού λαού».

Αλήθεια, τι σχέση έχει ο κ.Κουτσούμπας με το περήφανο ΟΧΙ;

Στίχους τις Θεοδωρίδου αφιερώνει ο Δρίτσας στους πρόσφυγες που έστειλε σε στρατόπεδα συγκέντρωσης

cover
Και εκεί που αναρωτιόμασταν, ποια άλλη ανοησία μπορεί να σκάσει σήμερα, σε μια μέρα χωρίς επικαιρότητα κατά τα άλλα, ήρθε ο Δρίτσας για να μας αποτελειώσει, αφιερώνοντας στιχάκια από τραγούδι της Θεοδωρίδου, στους πρόσφυγες τους οποίους έδιωξε κακήν κακώς απ’ το λιμάνι.
Μετά τα Βαγενά που έδωσε τη βουλευτική της αποζημίωση σε 10 από τους συνταξιούχους στους οποίους έκοψε το ΕΚΑΣ, μετά και τα μουροτοτρόλ που δεν ήξεραν πως υπήρχαν άγονες επιδοτούμενες αερογραμμές, έρχεται και ο Δρίτσας να βάλει το τελευταίο καρφί ελπίζουμε για σήμερα, στο φέρετρο της σοβαρότητας του πολιτικού μας συστήματος.
Έτσι ο υπουργός Ναυτιλίας, Θοδωρής Δρίτσας, αφιερώνει στους πρόσφυγες τους οποίους πέταξε έξω από το λιμάνι και έστειλε σε στρατόπεδα συγκέντρωσης,

29 Ιουλ 2016

Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ! Όλοι μαζί στα πεντάστερα...


.

Οι κοσμοπολίτες "αριστεροί" θυμίζουν αυτούς που πήγαιναν σε γάμο...

..

Κι ήρθε ο νέος μυστράκιας της Ελλάδας...


Έχασε την πρωτοκαθεδρία ο Στυλιανός..

Σαν βγεις στο πηγαιμό για την Πάρο, φρόντισε να είναι όλα πληρωμένα από τα κορόιδα, τους ψηφορόρους



«Κάποτε θα πηγαίνω στην Πάρο με τους κολλητούς όλα πληρωμένα» 
Δεν είμαστε λαός ρε παιδάκι μου, μην δούμε τον συνάνθρωπο μας να χαρεί λιγάκι, εκεί να του βγάλουμε το μάτι. 

Μετά την θύελα αντιδράσεων και χοντρής καζούρας στα social media (κάτι ξέρει ο Ερντογάν που τα φιμώνει όποτε γουστάρει), η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι η αποστολή που θα πάει για να εγκαινιάσει την επέκταση του αεροδρομίου του όμορφου νησιού των Κυκλάδων, θα είναι ολιγομελής και θα επιστρέψει αυθημερόν. 

Μόνο ότι δε θα πάρει κεφταδάκια στο ταπεράκι δε μας είπαν.   
Και τα είχαν οργανώσει τόσο τέλεια: Με επείγουσα τροπολογία σε άσχετο νομοσχέδιο, ψηφίστηκε ότι η συνοδεία του Πρωθυπουργού θα ..

Πάντα στην πρωτοπορία η Ελλάδα....

syntagma agia triada


Ο δημόσιος διάλογος για τη συνταγματική αναθεώρηση έχει ξεκινήσει, οπότε θα ακολουθήσω την προτροπή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα -για συμμετοχή των πολιτών στην διαμόρφωση του νέου Συντάγματος- και θα καταθέσω τις προτάσεις μου.

Προτείνω να αφαιρεθούν όλα τα άρθρα του Συντάγματος και να μείνει μόνο η προμετωπίδα του Συντάγματος.

Το πρώτο πράγμα που διαβάζει κάποιος, όταν ανοίγει το Σύνταγμα της Ελλάδας είναι το εξής:

Οι δέκα κώλοι που ζητάνε καρέκλα....ή...οι κότες που ντύθηκαν λιοντάρια

Μικροί άνθρωποι στήνουν τις μεγάλες απάτες. 



Αφού έπαιξαν πρώτα το παιχνίδι της κότας που ντύνεται λιοντάρι, αφού εξάντλησαν όλο το μελό ρεπερτόριο του «τραβάτε με κι ας κλαίω», αφού ασέλγησαν πάνω στην απελπισία των ανθρώπων που τους επέτρεψε να λεονταρίζουν δωρεάν, τώρα γειώθηκαν οι τιποτένιοι στην πραγματική τους φύση. 

Είναι οι σύγχρονοι κοτσαμπάσηδες. 

Δεν προσκυνούν βέβαια τον Σουλτάνο αλλά τον Σόιμπλε. 
Δεν λογοδοτούν στην Υψηλή Πύλη αλλά στην τρόικα. Μικρές λεπτομέρειες που δεν ακυρώνουν την αποκαλυπτική ιστορική αναλογία.

Είναι οι ίδιοι για τους οποίους η μακαρίτισσα η Μαλβίνα Κάραλη είχε πει κάποτε: 

28 Ιουλ 2016

Γιατί είπε ψέματα ο Γιάννης Αλαφούζος;

skai_xeftilesΜετά το 2012 σταματήσαμε να κάνουμε απολύσεις» είπε ο Γιάννης Αλαφούζος στην επιτροπή της Βουλής για τα δάνεια σε κόμματα και ΜΜΕ. Τεράστιο ψέμα, ειδικά για μία κατάθεση που είναι ένορκη.
Δεν ξέρω πόσα άλλα ψέματα μπορεί να είπε ο Γιάννης Αλαφούζος, ένα όμως είπε σίγουρα.
Την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013 απολύθηκαν από το Σκάι 100.3 (ιδιοκτησίας Γιάννη Αλαφούζου) 13 τουλάχιστον άτομα:

Απόφαση κόλαφος της ΕΕ για τα ναυπηγεία...ΚΛΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΗΜΙΤΗ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΣΑΦΑ!


Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΕΔΩΣΕ 240 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΤΩΝ… ΓΕΡΜΑΝΩΝ!

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΠΗΛΛΑΞΕ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΤΣΑΜΠΑ ΣΤΟΝ ΣΑΦΑ!

ΤΩΡΑ Η ΕΕ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΚΟΥΛΩΣΕ ΜΕ ΝΟΜΟ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ!

ÓÕÍÁÍÔÇÓÇ ÔÏÕ ÕÐ. ÅÈÍÉÊÇÓ ÁÌÕÍÁÓ ÅÕÁÃÃÅËÏÕ ÂÅÍÉÆÅËÏÕ ÌÅ ÔÏÍ ÉÓÊÁÍÔÁÑ ÓÁÖÁ--×ÑÇÓÔÏÓ ÌÐÏÍÇÓ//EUROKINISSI

Μονόδρομος η παραδειγματική τιμωρία τους.

Η απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που ελήφθη αργά το απόγευμα της Παρασκευής και οι λεπτομέρειές της έγιναν γνωστές χθες, Δευτέρα, καλεί το Δικαστήριο να επιβάλλει στην Ελλάδα πρόστιμο 6.600.000 ευρώ λόγω της μη ανάκτησης ενισχύσεων ύψους 250.000.000 ευρώ που είχαν δοθεί στο Σκαραμαγκά από το ..

Το κύκλωμα του καρκίνου έχει τζίρο 10 τρις ετησίως....ΑΠΑΤΗ;

Τελευταία έγινε μεγάλος θόρυβος, όσον αφορά τα φύλλα ελιάς. Ακούστηκαν απόψεις ότι τα φύλλα ελιάς είναι επικίνδυνα, προκαλούν αλλεργίες και εμετούς. Η προτροπή που επαναλαμβανόταν πολλές φορές ήταν να μην διακόψουν οι ασθενείς την θεραπεία της επίσημης Ιατρικής (χημειοθεραπεία και ακτινοβολίες). Είναι τα πράγματα όντως έτσι;
Πριν πάρει οποιοσδήποτε μια θέση υπέρ ή εναντίον των φύλλων της ελιάς, μετά από ήρεμη και νηφάλια κρίση, πέρα από κραυγές και δογματισμούς, κατηγορίες και τσαρλατανισμούς και άλλα ηχηρά παρόμοια, πρέπει να σταθμίσει ορισμένα δεδομένα. Να απαντήσει σε κάποια επιχειρήματα και γεγονότα και έπειτα να εκφέρει την κρίση του.
Δεδομένο 1ο Ο Γερμανός Otto Warburg τιμήθηκε με δύο βραβεία Νόμπελ.
Οι περισσότεροι γιατροί τον αγνοούν, αν και ξέρουν τον μαθητή του Krebs, διδάσκονται τις ανακαλύψεις του Krebs. Αποκαθηλώνουν τον δάσκαλο και τιμούν τον μαθητή. Δεν έχουν τιμηθεί πολλοί με δύο βραβεία Νόμπελ. Μετρούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού. Γιατί έδωσαν στον Warburg 2 Νόμπελ; Μαντεύετε την απάντηση. Για την ανακάλυψη μιας βασικής αιτίας του καρκίνου. Ο Warburg ανακάλυψε και απέδειξε, κάτι πολύ σημαντικό. Χωρίς να χρησιμοποιήσω την ιατρική ορολογία – όσο είναι δυνατό – το αναφέρω με απλό τρόπο, για να καταλάβει ο κόσμος. Τα καρκινικά κύτταρα καταβροχθίζουν σάκχαρο σε ποσότητες δέκα έως δεκαπέντε φορές μεγαλύτερες από το φυσιολογικό. Το σάκχαρο που καταναλώνεται από τα καρκινικά κύτταρα, παράγεται κυρίως από το..

27 Ιουλ 2016

Σήμερα πια, ο ΣΥΡΙΖΑ, το τερμάτισε...



Δεν παρατράβηξε το κακόγουστο Συριζαίικο αστείο με το κυβερνητικό κόμμα να καταγγέλλει την κυβερνητική εφαρμοζόμενη πολιτική; 

Κατάγματα στην λογική μας δεν μπορεί να μας δημιουργήσει, αλλά σ’ αυτές τις εποχές ούτε ένα αμυδρό χαμόγελο δεν μπορεί να μας αποφέρει. Το μόνο που κατορθώνει είναι να μας εξοργίζει.

Την μια έχουμε το Τμήμα Δικαιωμάτων του Σύριζα να εκδίδει λάβρες ανακοινώσεις για την αστυνομική καταστολή που υφίστανται διαδηλωτές και πολιτικές συλλογικότητες.

Την άλλη παρακολουθούμε το τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ να εξαπολύει μύδρους βάζοντας στο στόχαστρο του τις...

VIDEO με σκληρό "πορνό" στη Βουλή!



Απολαύσατε υπεύθυνα το ΒΙΝΤΕΟ με το σκληρό πολιτικό πορνό..

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟΝ ΟΣΕ ΓΙΑ 45 ΕΚΑΤ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΟΥΝ ΧΟΡΤΑ

Η ΞΕΥΤΙΛΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ.

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝΕ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΟΣΕ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΩΝ 45 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΠΙΡΤΖΗ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΕΝΑ ...

26 Ιουλ 2016

Οικογένεια Μητσοτάκη... Γεννημένη να ρουφάει κρατικό χρήμα



Μπαμπάς Κωνσταντίνος: 3 συντάξεις, 3 συσσίτια επί κατοχής, κρατικοδίαιτος από τα 28 του όπου εξελέγη πρώτη φορά βουλευτής το 1946.

Κόρη Ντόρα: Κρατικοδίαιτη από τότε που γεννήθηκε, πρώτα στο πολιτικό γραφείο του μπαμπά της και έπειτα εξαργύρωσε πολιτικά την εκτέλεση του άντρα της από τη 17Ν και έγινε βουλευτής.

Γιος(;) Κυριάκος-Κούλης: Κρατικοδίαιτος από τότε που γεννήθηκε. Πέρα από βουλευτής και υπουργός διετέλεσε και ...

Θρησκεία....το πρώτο εργαλείο χειραγώγησης από αρχαιοτάτων χρόνων έως σήμερα…

Από αρχαιοτάτων χρόνων οι περισσότεροι πόλεμοι γίνονται είτε στο όνομα των θρησκειών είτε για οικονομικούς λόγους πάλι με την αμέριστη συμπαράστασή τους
Ένας αέναος πόλεμος με χιλιάδες μάχες που έχει κοστίσει στην ανθρωπότητα εκατομμύρια νεκρούς.

Στο βίντεο που ακολουθεί μέσα σε ένα λεπτό και 53 δεύτερα καταγράφεται η διαχρονική πάλη, η επέκταση, η συρρίκνωση και το σημερινό στάτους.

Τι είναι η θρησκεία;; το πρώτο εργαλείο χειραγώγησης από αρχαιοτάτων χρόνων έως σήμερα…

Η επιβολή περιορισμένης άποψης για την ζωή έχει δημιουργήσει ψυχική φυλακή για κυριολεκτικά δισεκατομμύρια ανθρώπους για πάνω από 2.000 χρόνια. Όλες οι μεγάλες παγκόσμιες θρησκείες, Ινδουισμός, Χριστιανισμός, Ιουδαϊσμός και το Ισλάμ, ήρθαν ακριβώς από την ίδια περιοχή της...

4 χάρτες εξηγούν με τον πιο απλό τρόπο τη μετανάστευση στην Ευρώπη

jakub marianΑναρωτιέστε ποιες είναι οι χώρες καταγωγής της πλειοψηφίας των μεταναστών που φιλοξενεί κάθε χώρα της Ευρώπης;

Την απάντηση δίνει ο Jakub Marian, ένας Τσέχος γλωσσολόγος, μαθηματικός και καλλιτέχνης, που αποτύπωσε την απάντηση σε ένα χάρτη.



Ο παραπάνω χάρτης δείχνει από που προέρχεται η πλειοψηφία των μεταναστών ανά χώρα. Για παράδειγμα στην Ελλάδα η πλειοψηφία προέρχεται από την Αλβανία, στην Μεγάλη Βρετανία από την ..

Η μαυρη λιστα των εταιρειών που χρησιμοποιούν Γενετικά Μεταλλαγμένα


Τα παρακάτω προϊόντα είναι εξαιρετικά βλαβερά για την υγεία...


Διαβάστε αναλυτικά!…

Αλήθεια, έδωσε ποτέ εξηγήσεις ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο Αντώνης Σαμαράς, o «νόμιμος επενδυτής», «αριστερός» υπουργός Γ. Σταθάκης;



Εχουμε χάσει τον λογαριασμό πόσες βαρύγδουπες διαπιστώσεις, ανούσιες διακηρύξεις και υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, έχουμε εισπράξει από τους αξιωματούχους της «δεύτερης αριστερής κυβέρνησης».

Προφανώς έχουν την αίσθηση ότι με το προπαγανδιστικό μπαράζ θα ανακόψουν την ραγδαία φθορά του κυβερνητικού κόμματος που η πολιτική του έχει φτωχοποιήσει την ελληνική κοινωνία και ξεπουλήσει την όποια κρατική περιουσία είχε απομείνει.

«Σημαία» έκαναν λοιπόν σήμερα οι φιλοκυβερνητικές ιστοσελίδες τα λεγόμενα του γενικού γραμματέα Καταπολέμησης της Διαφθοράς Γιώργου Βασιλειάδη στον ρ/σ «105,5 στο Κόκκινο».

Διαβάζουμε στο –ασύντακτο- κείμενο που υπάρχει στην ιστοσελίδα του ρ/σ: «Η εκτίμηση πως το παράνομα διακινούμενο χρήμα μέσω της UBS και άλλων παρομοίων λιστών με τη λίστα Μπόργιανς είναι, όπως υπολογίζεται πως ποσοστό μεγαλύτερο από το 1/3 του ΑΕΠ βρίσκεται στις ελβετικές τράπεζες, περίπου 60 - 70 δις , το μεγαλύτερο ποσοστό του οποίου έφυγε από τη χώρα ..

ΚΑΙ ΕΣΥ ... Δ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ;


Ο Δ. Κουτσούμπας βρίσκει πάντα τρόπους να μας εκπλήσσει δυσάρεστα.
Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, αγνοώντας τις μνημονιακές περιστάσεις και την περισσή υποκρισία του θεάματος, παρευρέθη πανευτυχής στη δεξίωση που έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκ. Παυλόπουλος, έμπιστος ακόλουθος του Τσίπρα, την Κυριακή το βράδυ,για τα 42 χρόνια της δήθεν “αποκατάστασης της δημοκρατίας”, όπως προπαγανδιστικά είπαν.
Ο Δ. Κουτσούμπας έλαμπε στην ..

25 Ιουλ 2016

Οι καυτές φωτογραφίες της Κολίντα Γκράμπαρ - Κιτάροβιτς,Προέδρου της Κροατίας και...ΘΑΥΜΑΣΤΡΙΑΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ!!


Η ξανθιά καλλονή δεν είναι μία… απλή πολιτικός, αλλά η πρόεδρος της Κροατίας και εθεάθη σε παραλία, προκειμένου να απολαύσει τα μπάνια της, αλλά η καυτή της εμφάνιση, προκάλεσαν όλα τα βλέμματα.

Εκτός ότι κατά την άποψη μας αυτές οι φωτογραφίες δεν τιμούν το γυναικείο φύλλο αφού προβάλλουν την γυναίκα ως σκεύος ηδονής, κάτι πιο σοβαρό λαμβάνει χώρα......

Τα συστημικά ΜΜΕ προβάλλουν ως πρότυπο πολιτικού (λόγω βυζιών) την Πρόεδρο της Κροατίας, που είναι όμως ΘΑΥΜΑΣΤΡΙΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ!!

Πέρσι το 2015,

"Τρια Πουλάκια Καθονταν"...

Ο σκίστης των μνημονίων, 
ο Πάκης (έτσι απλά) και 
ο έξι μηνών πολιτικός κρατούμενος...

Με μια λέξη, η δημοκρατία μας.




"Τρια Πουλάκια Καθονταν"...

«Κουδουνίστρες-Μπέμπηδες ενάντια στη χούντα».




Απ’ όλα έχει ο «πολιτικός διάλογος» τις τελευταίες μέρες… Μοιάζει με μια κακόγουστη και κακοπαιγμένη παράσταση, που οι πρωταγωνιστές της διακρίνονται για ένα κοινό στοιχείο: Χιλιόμετρα απόστασης από την πραγματικότητα.

Πολιτικός κρατούμενος 6 μηνών

Δεν μπορούμε παρά να συγχαρούμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το προχθεσινό …ξέσπασμα του, κατά τη διάρκεια της χθεσινής συζήτησης στη Βουλή, για τον εκλογικό νόμο: «Εγώ ήμουνα πολιτικός κρατούμενος 6 μηνών από τη χούντα». Για να προσθέσει τρεις, τέσσερις φορές: «Γιατί γελάτε, κύριοι;». Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε, επίσης, πως έζησε τα πρώτα χρόνια της ζωής του στην εξορία, εννοώντας την παραμονή της οικογένειας Μητσοτάκη στο Παρίσι, κατά τη διάρκεια της δικτατορίας, μετά τον κατ’ οίκον περιορισμό, στην Ελλάδα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες (ανεπιβεβαίωτες) ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρισκόταν και στο Πολυτεχνείο το 1973. Δραπέτευσε από την εξορία κι έφτιαξε δική του αντιδικτατορική ομάδα...
με την εξής ονομασία:

ο Άδωνης έχει ένα βίτσιο.... Ντύνεται λαγουδάκι !!!!!!!!



Χεράκι - χεράκι ο Αλέξης με τον Άδωνη. 
Τι χειραψίες, τι χαμόγελα, αλλά και τι κοροϊδία πέφτει στα αιγοπρόβατα γαλάζια και πορτοκαλί. "Είμαι ερωτευμένος μαζί σου Αλέξη" ψιθύρισε ο μπουμπούκος, προσέχοντας μην καρφωθεί περισσότερο κι έχει μουρμούρα. Όχι από την Ευγένεια, από τον Κούλη. 

Γιατί ο Κούλης γουστάρει πολύ τον Τσίπρα. 
Του αρέσει η πολιτική που εφαρμόζει, θέλει να κάνει ο ίδιος ότι ακριβώς κάνει ο Αλέξης, αν βέβαια ποτέ παραφρονήσει ο κόσμος και του δώσει την ευκαιρία. 

Λέτε να έχουμε ενδοοικογενειακούς καυγάδες στη γαλάζια στάνη;

Γερμανική εφημερίδα Die Welt: «Οι Έλληνες πέτυχαν να μας μισήσει όλη η Ευρώπη!»


«Ένα κύμα μίσους για τη Γερμανία κατακλύζει την Ευρώπη» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της γερμανικής εφημερίδας Die Welt, η οποία βλέπει με αφορμή την Ελλάδα το μίσος απέναντι στη Γερμανία να παίρνει πανευρωπαϊκές διαστάσεις. 

«Πριν από έναν χρόνο όλα ήταν διαφορετικά», γράφει η εφημερίδα. 
«Ο γερμανικός λαός παρουσιαζόταν στον αμερικανικό, τον ιταλικό ακόμη και στον αυστριακό Τύπο ως αυτός που έλυνε προβλήματα, έκανε μακροπρόθεσμα σχέδια, ως το πρότυπο που θα έπρεπε να ακολουθούν όλες οι σύγχρονες χώρες», παρατηρεί η εφημερίδα. 

Μετά την καταλυτική ανάμειξη της Γερμανίας στην ελληνική κρίση όμως,

24 Ιουλ 2016

Tζίντζερ (πιπερόριζα) με λεμόνι και κανέλα για το στομάχι, αποτοξίνωση και απώλεια βάρους



Το τζίντζερ (πιπερόριζα) αποτελείται σε μεγάλο ποσοστό από νερό (περίπου 80%). Επιπλέον, περιέχει αρκετό κάλιο, ψευδάργυρο, και πολυφαινόλες, στις οποίες οφείλονται κάποιες από τις ωφέλιμες δράσεις του. Tο ενεργό συστατικό της πιπερόριζας είναι η τζιντζερόλη, η οποία, όταν μαγειρευτεί, έχει πικάντικο άρωμα και μια γλυκιά και ταυτόχρονα πιπεράτη γεύση. 

Η ρίζα αυτού του βοτάνου έχει λίγες θερμίδες, αλλά είναι πολύ πλούσια πηγή πολλών βασικών θρεπτικών συστατικών και βιταμινών. Υπάρχουν 18 γραμμάρια υδατάνθρακες σε 100 γραμμάρια τζίντζερ. Σε σύγκριση με το 80% που έχει το ρύζι το τζίντζερ ταιριάζει καλά σε μια δίαιτα χαμηλή σε υδατάνθρακες και θα σας βοηθήσει να αισθάνεστε χορτάτοι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, βοηθώντας να ξεπεραστούν τα ισχυρά συναισθήματα της πείνας που προέρχονται από τις δίαιτες με λίγους υδατάνθρακες.

Το τζίντζερ αυξάνει την κυκλοφορία και δίνει περισσότερη ενέργεια. 
Όταν έρθει η ώρα για ύπνο όμως,

Όταν λέμε ΟΧΙ εννοούμε ΟΧΙ




23 Ιουλίου 2015 · 
Όταν λέμε ΟΧΙ εννοούμε ΟΧΙ

Ας έρθει όποιος θέλει.

Zoi



Όποιος λέει τα πράγματα με το όνομά τους, έχει την εκτίμησή μου. 

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου λέει όχι στην πρόσκληση του Προκόπη Παυλόπουλου -ο οποίος υποδύεται τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σε μια σκλαβωμένη χώρα- και δεν πάει στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου διάφοροι γραφικοί και ξεπουλημένοι τύποι θα γιορτάσουν την αποκατάσταση της Δημοκρατίας των ολιγαρχών του προτεκτοράτου. 

Αντιθέτως, η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα είναι το βράδυ της Κυριακής 24 Ιουλίου στην ..