# #

26 Αυγ 2016

Καρίτσα Πιερίας :14η Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων Αγροτικής Τεχνολογίας και Οικοτεχνίας (Γιορτή του Αγρότη).

Αποτέλεσμα εικόνας για 14η Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων, Αγροτικής Τεχνολογίας και Οικοτεχνίας (Γιορτή του Αγρότη),


Η φετινή 14η Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων, Αγροτικής Τεχνολογίας και Οικοτεχνίας (Γιορτή του Αγρότη), θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο στις 27 , 28 Αυγούστου 2016, στο Δημοτικό Γήπεδο Καρίτσας Πιερίας με συνδιοργανωτές, τον Δήμο Δίου-Ολύμπου και την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας με την συνεργασία των συλλογικών φορέων και πολιτών της περιοχής.
Αποτέλεσμα εικόνας για 14η Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων, Αγροτικής Τεχνολογίας και Οικοτεχνίας (Γιορτή του Αγρότη),
Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου και η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας προσκαλούν όσους εμπλέκονται με την αγροτικοί οικονομία, την εκπαίδευση των αγροτών, την παραγωγή και εμπορία αγροτικών – κτηνοτροφικών εφοδίων, πολλαπλασιαστικού υλικού και εξοπλισμού, όσους παραγωγούς μεταποιούν ή τυποποιούν,

Ετοιμαστείτε για πλημμύρες , χιονοπτώσεις,τσουνάμια...




...πολέμους, σεισμούς, νέους φόρους , επίθεση από εξωγήινους...

Τσαρλς Μπουκόφσκι: Ο μεθύστακας της διπλανής πόρτας, εκείνος ο κακομούτσουνος και τελειωμένος γείτονας, που ξυπνάει μετά το μεσημέρι και γυρνάει σπίτι μετά τα μεσάνυχτα.

Τσαρλς Μπουκόφσκι: «Ο μόνος τίμιος αγώνας που υπάρχει».

«Μην Προσπαθείς»
Απ’ την ταφόπλακα του Μπουκόφσκι
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Παίρνω ως αφορμή τα γενέθλια του, αλλά δεν πρόκειται να γράψω τη βιογραφία του Τσαρλς Μπουκόφσκι. Μόνο στιγμιότυπα.
Θυμάμαι ότι ήμουν έφηβος όταν πρωτοδιάβασα κάποια συλλογή διηγημάτων. Δυο φίλες μου είχαν πει ότι ο Μπουκόφσκι δεν είναι παρά ένας μεθύστακας που γράφει. Τότε είχα διαφωνήσει, αλλά τώρα πια καταλαβαίνω ότι ο ίδιος θα συμφωνούσε απόλυτα μ’ αυτόν τον ορισμό.
Νομίζω ότι ένας καλομαθημένος νέος που ζει με τους γονείς του δεν μπορεί να καταλάβει τον Μπουκόφσκι. Πρέπει να φας σκατά για να εκτιμήσεις τη δουλειά του. Πρέπει να μείνεις άφραγκος, άνεργος, να δουλέψεις σε όποια μαλακία δουλειά βρεις, να γίνεις λιώμα πολλές νύχτες και να περιφέρεσαι στους δρόμους κοιτώντας κάτω, ψάχνοντας για δέκα σέντς, προκειμένου να συμπληρώσεις το ποσό που χρειάζεσαι για να πάρεις ένα σάντουιτς.
Πρέπει να πονέσεις, να φτάσεις στα πρόθυρα της αυτοκτονίας,

Παραλία Κατερίνης...Τρελή επιτυχία αστυνομικού του Τσίπρα(!): Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε λουκουματζή

Έτσι η φασιστερά τσακίζει την πλουτοκρατία! 

Πρόστιμο 5χιλ. ευρώ σε πατέρα τριών ανήλικων παιδιών για τους... λουκουμάδες!




Τραγελαφικά είναι τα όσα έλαβαν χώρα σήμερα στην Κατερίνη με πρωταγωνιστές έναν αστυνομικό και έναν λουκουματζή, πάνω στον οποίο το «όργανο της τάξης» εξάντλησε την αυστηρότητά του!

Ο άτυχος μικροπωλητής, ο οποίος σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής έχει τρία ανήλικα παιδιά και άνεργη σύζυγο, πιάστηκε στα… πράσα να πουλάει λουκουμάδες, χωρίς να έχει τη σχετική, απαιτούμενη άδεια, και επειδή, ως γνωστόν, η πάταξη της διαφθοράς ξεκινάει από τα…

Απογειώθηε το Ελλαδιστάν....Ήρθε η Ανάπτυξη



ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ......

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΜΕ.....

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ.....

Όταν θα καταρρέετε με πάταγο, θα είναι μια υπέροχη μέρα για τον ελληνικό λαό!....

«Να μπει ένα τέλος στα εισαγώμενα αγροτικά προϊόντα»

«Να μπει ένα τέλος στα εισαγώμενα αγροτικά προϊόντα»
 Αποτέλεσμα εικόνας για «Να μπει ένα τέλος στα εισαγόμενα αγροτικά προϊόντα»

Τον κώδωνα του κινδύνου για τις ανεξέλεγκτες εισαγωγές αγροτικών προϊόντων,  τη στιγμή που η χώρα μας μπορεί να τα παράγει και μάλιστα σε καλύτερη ποιότητα  λόγω των ευνοϊκών κλιματολογικών και εδαφολογικών συνθηκών,  κρούει η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών.

Σύμφωνα με τα καταγεγραμμένμα στοιχεία, μέσα στο 2015 αυξήθηκαν οι εισαγωγές σε όλα τα είδη, αλλά κυρίως στα οπωροκηπευτικά, με αποτέλεσμα η αγορά να έχει κατακλυστεί από ...

25 Αυγ 2016

Ανανεώνεται με φρεσκαδούρα το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης...




Δωρεάν, από το εργοστάσιο παραγωγής Σανού.....

Και άλλο ένα δωράκι στον εντιμότατο φίλο μας Μπόμπολα.




Κάποτε αυτοί που φώναζαν να μην πληρώνετε διόδια τώρα απαγορεύουν την κυκλοφορία απο παράδρομους για να πληρώνουν ολοι διόδια αφού τα έχουν αυξήσει κιόλας.

Μπράβο ρε Σπίρζη,

Ποιος αύξησε & πόσο το δημόσιο χρέος στην Ελλάδα (1974 - 2015)



Και ο πρωταθλητής είναι....

Λίγο ακόμα θέλουμε, παιδιά κουράγιο!!



Ενώ για κάποιους άλλους, η ζωή είναι πολύ δύσκολη....

24 Αυγ 2016

Μια ολόκληρη γεννιά ηλιθίων...





....

ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ «ΑΡΓΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ»! Βίντεο

embolio paidi
Έχετε ποτέ αναρωτηθεί τι υπάρχει πραγματικά μέσα στα εμβόλια; Σύμφωνα με το Αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου Νόσων προσθέτων ουσιών στα εμβόλια, όλα τα ακόλουθα συστατικά χρησιμοποιούνται συνήθως ως πρόσθετα εμβολίων:
• Αλουμινίο – Ένα ελαφρύ μέταλλο που προκαλεί άνοια και νόσο του Αλτσχάιμερ. Ποτέ δεν θα πρέπει να εγχθείτε την ένεση με αλουμίνιο.
• Αντιβιοτικά – Χημικές ουσίες που προάγουν μικρόβια , τα οποία είναι θανατηφόρα ανθεκτικά στα αντιβιοτικά στελεχών βακτηρίων που σκοτώνει δεκάδες χιλιάδες Αμερικανούς κάθε χρόνο.
• Φορμαλδεΰδη – Μια χημική ουσία παστώματος που χρησιμοποιείται για να συντηρήσει τα πτώματα. Είναι εξαιρετικά τοξική για το νευρικό σύστημα,

Επειδή στην Ελλάδα φταίει το υπέρογκο δημόσιο..




Το συγκεκριμένο γράφημα δείχνει μέχρι το 2013. 
Προφανώς τώρα -

Μπορεί η ΝΔ να κάνει αυτό που έκανε η ΑΕΚ και το ΠΑΣΟΚ …




Μπορεί να κάνει αυτό που έκανε η ΑΕΚ και το ΠΑΣΟΚ …
Να κατέβει 2 κατηγορίες και να ξοφλήσει !!!


Βασική αρχή του νεοφιλελευθερισμού όμως στην Ελλάδα είναι: 

Χαρίζονται 10.000.000 ζωντανά

23 Αυγ 2016

ΙΡΛΑΝΔΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ...Συγκρίσεις...



 Γενικά οι Ιρλανδοί που ζουν σε οργανωμένη χώρα και όχι σε κωλοχανείο, έχουν έλληνες  να μετακομίζουν για εργασία στη χώρα τους... που βρίσκεται σε κρίση. 

Ρίξαν και στις βιομηχανίες τη φορολογία και ήδη έχουν ένα κάρο αμερικάνικες φαρμακοβιομηχανίες και την Apple να ανοίγουν εργοστάσια.



Όσο για το Ελλαδιστάν των Τσίπρα -Μητσοτάκη-Βενιζέλου....

Χαρίζονται Χρέη.....!!!!




Αλλά όχι σε σένα πανέξυπνε ψηφοφόρε.....

Κι όμως τον ψηφίζουνε....



 Την εποχή που τα MEGAλα κανάλια είχαν πανικοβάλει τον κόσμο ότι αν κάποιος δεν εμβολιαστεί , θα πεθάνει κι αυτός κι η ...

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟ ΦΩΣ....Ακου Κυριάκο...



Γράφει η Θεοδωροβία Πλακά,πρώην ενεργό μέλος της Νέας Δημοκρατίας... διαβαστε εδω το πιστοποιητικο της νεας δημοκρατιας....


Το άρθρο αυτό δεν είναι απολογητικό,γιατί δεν είμαι κατηγορούμενη,αλλά ως είθιστε οι καταγγέλοντες απολογούνται μόνον στην Ελλάδα...εγγραφη προαπολογια διαβαστε εδω...

22 Αυγ 2016

Η Coca Cola είναι πολύ χρήσιμη.....

Η Coca Cola είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ποτά σε ολόκληρο τον κόσμο και πολλοί άνθρωποι την πίνουν σαν να ήταν νερό. 

Όσο δροσιστική όμως κι αν είναι, είναι καλό να γνωρίζουμε ότι η Coca Cola έχει την οξύτητα του οξέος μπαταρίας και αντιδρά σαν ένα οξύ καθαριστικό. 


Μπορεί να καταστρέψει το σμάλτο των δοντιών σας και να κάνει τα δόντια σας πιο επιρρεπή στην τερηδόνα. Επιπλέον, σύμφωνα με δοκιμές, η τιμή του pH της Coca Cola είναι 2,5. Σε σύγκριση, το νερό έχει ρΗ 7, ενώ το οξύ της μπαταρίας...

ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΕΠΟΥ



Vulpes η επιστημονική ονομασία της, γνωστή ως fox(από την αγγλική γλώσσα) διεθνώς, για, εμάς, στην Ελλάδα, είναι η αλεπού μας, γνωστή από τους «Μύθους του Αισώπου», ως τις μέρες μας, μέσα από τα παραμύθια και τις λαϊκές παροιμίες.



Η αλεπού ανήκει στην οικογένεια Κυνίδες(Κυνοειδή/Canidae), κι εμφανίστηκε στη Γη πριν από 400.000 χρόνια.


Περιγραφή της Κόκκινης Αλεπούς

Το πιο γνωστό είδος της(όλα τα είδη των αλεπούδων, εξωτερικά μοιάζουν λίγο με τον σκύλο, αλλά η ουρά της είναι πολύ πιο φουντωτή και το τρίχωμά της πιο πυκνό, ενώ και το ρύγχος της πιο μακρόστενο) είναι η Κόκκινη Αλεπού,

Άγριο δούλεμα.....



Έχουνε καταντήσει εντελώς γελοίοι....

Bοϊδόπουτσες...



Ρε μαλάκα μου....
Δεν πρέπει ποτέ να έχει υπάρξει στην ανθρωπότητα τόσο βοϊδαράς λαός.
(Συγνώμη ζωάκια μου, ποιητική αδεία)



Να τον έχουν φορτώσει ένα ανύπαρκτο χρέος 400 δις που όλο αυξάνεται,
για να ανακεφαλαιοποιήσουν δήθεν τις τράπεζες,
οι οποίες όχι μόνο δεν σου δίνουν ούτε ένα ευρώ δάνειο,
αλλά σου έχουν ...

21 Αυγ 2016

«Ο λαϊκός (?) αυνανιζόμενος τιμωρείται με απλό αφορισμό σαράντα ημερών, τις οποίες πρέπει να περάσει με ξηροφαγία και εκατό γονυκλισίες ημερησίως»




Ασ’ δούμε αρχικά τι γράφει για το ίδιο θέμα ένας αστός ανοιχτόμυαλος επιστήμονας. Συγκεκριμένα ο επίκουρος καθηγητής στο τμήμα βιολογίας του πανεπιστημίου Πατρών, Χρήστος Γεωργίου:
«Οι μισογυνικές αντιλήψεις της Ορθοδοξίας έχουν τις ρίζες τους στην Παλαιά και στην Καινή Διαθήκη και διατηρούνται ακόμη και σήμερα. Πως θα ένιωθαν αλήθεια, οι Ελληνίδες αν συνειδητοποιούσαν ότι η θρησκεία τους προσφέρει έναν θεό που τις προόρισε να υποτάσσονται στους άντρες;

Βασίλης Λεβέντης: "H νίκη της Κατερίνας Στεφανίδη αποδεικνύει περίτρανα πως πρέπει να γίνει αμέσως οικουμενική κυβέρνηση."

bolt stefanidi

Σύσσωμη η πολιτική και θρησκευτική ηγεσία της χώρας εξέφρασε τα συγχαρητήριά της στην Κατερίνα Στεφανίδη που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, σε τηλεγράφημά του αναφέρει:

«Κυρία Στεφανίδη, εθέσατε υψηλά τον πήχη και επεράσατε από πάνω του. Συμβολίζετε την Ελλάδα που πήγε ψηλά και μετά ...

Κουρκουμάς, το μπαχαρικό της μακροζωίας

Κουρκουμάς, το μπαχαρικό της μακροζωίας –Βάλτε το στη ζωή σας [εικόνες]

Είναι ένα μπαχαρικό με αντικαρκινικές ιδιότητες, είναι καλό για την πέψη και αντιοξειδωτικό. Εδώ και μερικά χρόνια οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι αυτό το κοκκινωπό μπαχαρικό σώζει ζωές.
Πρόκειται για μπαχαρικό γνωστό εδώ και αιώνες, αλλά μόνο πρόσφατα μπήκε στη σύγχρονη ζωή μας. Εγινε σταρ στα βιβλία διατροφής, φάρος των συνταγών που κάνουν καλό στην υγεία και πρωταγωνιστεί στο Instagram και στο Pinterest, σε όλες τις μορφές.
Ισχυρό αντιοξειδωτικό
Το αποκαλούν «το σαφράν των Ινδιών» για το κίτρινο χρώμα του και φημίζεται για τις αντιοξειδωτικές ιδιότητές του. Στην πραγματικότητα,