# #

24 Απρ 2016

Να γελάς και να κλαις....


...

Οι Συριζαίοι πολιτικοί κάνουν ότι μπορούν για να εκφράσουν την χλεύη τους για τους Συριζαίους ψηφοφόρους...

Ο κυνισμός των 53+


Οι Συριζαίοι πολιτικοί κάνουν ότι μπορούν για να εκφράσουν την χλεύη τους για τους Συριζαίους ψηφοφόρους. Ένα από τα πιο τρανταχτά παραδείγματα αυτής της χλεύης και μάλιστα, με έναν εξαιρετικά κυνικό τρόπο είναι η κίνηση τω 53+. Το έχουν πάει δε τόσο μακρυά το δούλεμα, που έχουν φτιάξει και σάιτ όπου ανεβάζουν τα εμπαικτικά τους κείμενα.
Ένα από αυτά τα προσβλητικά για τους ψηφοφόρους τους κείμενα, είναι το Έντεκα σημεία για τον ΣΥΡΙΖΑ. Ένα κείμενο όπου πίσω από τείχη πηχτής και συνάμα κενής νοήματος φλυαρίας, κρύβεται η απεριόριστη περιφρόνηση που τρέφει όποιος το έγραψε, για τους αναγνώστες του.Παραθέτω αποσπάσματα και μεταφράζω από Συριζαϊκά σε απλά ελληνικά, για την δική σας (μας) τέρψη....

Ποιοι βουλευτές ψήφισαν τα τρία μνημόνια....Δε θα τους ξεχάσουμε

10329081_931114470264646_7334429781027641910_n

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούριοι, κάνουμε μια ιστορική αναδρομή, λίγο πριν ψηφιστεί το τέταρτο μνημόνιο.
Καθώς φαίνεται να οδεύουμε ολοταχώς προς μία δεκαετία μνημονίων, καλό είναι να θυμόμαστε όλους αυτούς που με περισσή χαρά και ακόμα περισσότερη άγνοια (Χρυσοχοΐδης: δε διάβασα το μνημόνιο), σήκωσαν το χεράκι τους και είπαν ΝΑΙ ΣΕ ΌΛΑ, είτε με την πρώτη, είτε με τη δεύτερη, είτε με την τρίτη ευκαιρία.
Καμιά φορά δε, σε όλες τις ευκαιρίες…
Να σημειώσουμε, πως παρόλο που τα τρία μνημόνια που έχουν ψηφιστεί, ίσως είναι τα σημαντικότερα νομοσχέδια που έχουν ψηφιστεί αυτή τη χιλιετία στο ελληνικό κοινοβούλιο, το να βρεις τα ονόματα των βουλευτών που ψήφισαν ΝΑΙ δεν είναι καθόλου εύκολο,