# #

13 Νοε 2010

Η αλήθεια για τους αεροψεκασμούς αεροπλάνων



Πολύ συχνά, ίσως και σε καθημερινή βάση, νύχτα και μέρα παρατηρούμε στον ουρανό να πετούν λευκά αεροπλάνα σε μεγάλο ύψος και να αφήνουν πίσω τους άσπρες γραμμές, σαν ευθύγραμμα λευκά σύννεφα. Τα σύννεφα αυτά προέρχονται από αεροψεκασμούς που είναι γνωστοί στην επιστημονική κοινότητα με την ονομασία CHEMTRAILS [CHEMICAL TRACES] που μεταφράζεται «Χημικά Ίχνη». Μέχρι σήμερα κανένας υπεύθυνος επιστήμονας ή ηγέτης δεν βγήκε να πει την αλήθεια τι είναι αυτά τα σύννεφα που φαίνο-νται στον ουρανό και να καταγγείλει τις ΗΠΑ σαν ηθικό αυτουργό που τα δημιουργεί, και ο ι οποίες με κυνικότητα αρνούνται ότι γίνονται τέτοιοι ψεκασμοί, δίνοντας αφορμές να καλλιεργείται ένα ανεξέλεγκτο όργιο φημολογίας και παραπληροφόρησης.

Ας θυμηθούμε ότι οι ΗΠΑ μελέτησαν και εγκατέστησαν μυστικά το εγκληματικό ΗΑΑRP με το οποίο πυρπολούν την ιονόσφαιρα της γης και εκ των υστέρων παραδέχτηκαν την ύπαρξη του, αρνιόταν πεισματικά ότι μας παρακολουθούσαν με το ECHELON και κατασκόπευαν από τον ουρανό όλο τον πλανήτη και μόνο όταν το τελειοποίησαν το φανέρωσαν, και τέλος η παντελής αδιαφορία των κρατών την ενθάρρυνε να εφαρμόσει και το πρόγραμμα CHEMTRAILS που οδηγεί την ανθρωπότητα στον αφανισμό με το πρόσχημα ότι θα κλείσει την τρύπα του όζοντος που μετατρέπει...

Τι εκλογές κι αυτές…..



Quantcast

Τι εκλογές κι αυτές…
Η πλατεία ήταν γεμάτη, μα οι καρδιές άδειες και κρύες.
Ο Στάθης, η Φανή κι ο Σάκης φίλοι γκαρδιακοί φίλησαν στο στόμα μια βρώμικη καρέκλα… και δεν ξαναμίλησαν.
Σου έδωσαν το χέρι τους και σου ζήτησαν.
Μα τί χέρι ήταν αυτό;
Λίγο κρύο, λίγο γερασμένο, λίγο τρεμάμενο, αλλά δημοκρατικό.
Η τσέπη ψιλοάδεια, ο καφές μηχανής, αλλά το εσπρεσάκι άπαιχτο.
Οι “δημοσιογράφοι” στη δουλειά τους, οι bloggers επίσης, κι όλοι μαζί για τον επιούσιο των συμφερόντων.
Η πόλη;
Οι πολίτες;
Ποιά;
Ποιοί;
Θα βγει ήλιος; Θα βρέξει;
Ελπίζεις; Μπορείς; Θέλεις.
Άντε τα λέμε!

Σταυρός: Το Αρχαίο Ελληνικό σύμβολο του Θεού Ήλιου-Δία




Το πανάρχαιο σύμβολο του σταυρού στην Κνωσό το 1600 π.Χ.

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί η ελληνική σημαία φέρει ισοσκελή σταυρό και όχι τον ανισοσκελή χριστιανικό;
Η πιθανότερη απάντηση είναι ότι οι κατασκευαστές του εθνικού σύμβολου... πρέπει να γνώριζαν περισσότερα από ότι νομίζαμε!

Ο ισοσκελής σταυρός ήταν ανέκαθεν ιερό σύμβολο των θαλασσοπόρων Ελλήνων, μιας και συμβόλιζε τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα. Οι θαλασσοκράτορες Κρήτες αλλά και γενικότερα οι θαλασσινοί Έλληνες με τα αναρίθμητα νησιά και τα ποντοπόρα ταξίδια τους, όφειλαν να γνωρίζουν στοιχεία προσανατολισμού με κάθε δυνατή λεπτομέρεια.
Κάτι που ίσως οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν σήμερα, είναι οτι η Ελληνική σημαία στην σημερινή της μορφή ,αποτελούσε την σημαία των Ελληνικών Πολεμικών πλοίων που καθορίστικε με το Προεδρικό διάταγμα 540 στις 15 Μαρτίου 1822 . Μετά την κατάργηση της εμπορικής ναυτικής σημαίας το 1828 ....

Δειτε τα βιντεο, χωρις κανενα δικο μου σχολιο...Βγαλτε τα δικα σας συμπερασματα!!!

             




ψειρισα τα βιντεο απο το..http://hellenicspace.wordpress.com

Οι απόψεις του Ευγένιου Τριβιζά (καθηγητή εγκληματολογίας στην Μ. Βρεττανία και συγγραφέα παιδικών βιβλίων) για τον όρο PIGS*: (*) (σημείωση) P-ortugal - I-taly - G-reece - S-pain...

Portugal - Italy - Greece - Spain      ....P I G S


O χαρακτηρισμός των Ελλήνων ως απατεώνων, προδοτών και άλλων τινών δεν είναι παρά μία ακόμα περίπτωση του κοινωνιολογικού φαινομένου της επικλήσεως αρνητικών εθνικών στερεοτύπων σε περιπτώσεις κρίσεων. Αντί να κρίνονται και να κατακρίνονται αποφάσεις ή ενέργειες συγκεκριμένων ατόμων, στιγματίζεται συλλήβδην έναs ολόκληρoς λαός. Το πιο επικίνδυνο στερεότυπο είναι η αμφισβήτηση της ανθρώπινης φύσης φυλών και εθνών.

Το αρκτικόλεξο «ΡΙGS»(*) (ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ), το οποίο χρησιμοποιούν Δυτικοευρωπαίοι και Αγγλοσάξονες επενδυτές και σχολιαστές, ως συνοπτικό .....

Η ιστορία της Ελληνικής πολεμικής αεροπορίας στις αρχές του 20ου αιώνα...



Το θαυμαστό όπλο των αιθέρων, η Πολεμική Αεροπορία, με το δυναμικό παρόν και το λαμπρό μέλλον, έχει να επιδείξει μια ένδοξη ιστορία που περιλαμβάνει συνεχείς αγώνες για την ελευθερία και την ανεξαρτησία της χώρας.

Το 1911 η Ελληνική Κυβέρνηση ανέθεσε σε Γάλλους ειδικούς τη δημιουργία της Ελληνικής Αεροπορικής Υπηρεσίας. Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας έξι συνολικά Αξιωματικοί στάλθηκαν στη Γαλλία για να εκπαιδευθούν ως χειριστές, ενώ παραγγέλθηκαν τα πρώτα στρατιωτικά αεροπλάνα στο γαλλικό οίκο Farman.

Στις 8 Φεβρουαρίου 1912 πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα η πρώτη πτήση από τον αεροπόρο Εμμανουήλ Αργυρόπουλο με αεροπλάνο τύπου Nieuport 50 ίππων. Στη δεύτερη πτήση που εκτέλεσε ο Αργυρόπουλος την ίδια μέρα, πέταξε με τον τότε πρωθυπουργό της χώρας...

καλο βολι.....

ΕΝΑΣ παππούς 80 χρονών πάει στο γιατρό για γενικό τσεκάπ.

- Πώς αισθάνεστε,

- Ποτέ δεν ένιωσα καλύτερα. Είμαι παντρεμένος με μια 25χρονη, με την οποία περνάω θαυμάσια, και μάλιστα είναι και έγκυος. Μου ετοιμάζει παιδί.

Ο γιατρός τον κοιτάει για λίγα δευτερόλεπτα σκεπτικός και του λέει :

- Να σας πω μια ιστορία... Ήταν ένας φίλος μου κυνηγός, ο οποίος καθώς έφευγε από... το σπίτι του, αντί να πάρει το όπλο του, πήρε κατά λάθος την ομπρέλα.

Αφού περπατούσε για κάμποση ώρα στο δάσος, είδε μπροστά του ξαφνικά μια άγρια αρκούδα. Σηκώνει λοιπόν την ομπρέλα του και κάνει να πυροβολήσει, και η αρκούδα .... πέφτει κάτω νεκρή, τέζα.

- Αποκλείεται, φωνάζει ο παππούς, άλλος την πυροβόλησε.

- Α μπράβο ....



http://autocarnet.blogspot.com

«Αν κάποιοι δεν χρειάζονται, παρασιτούν, είναι αργόμισθοι», ας απολυθούν....Ποιος θα το κρινει?

Δεν γνώριζα ότι έχουμε Υφυπουργό ονόματι Μανώλη Οθωνα. Ομως έχουμε. Είναι υφυπ Προστασίας του Πολίτη. Ο καλός λοιπόν αυτός πολιτικός δήλωσε ότι ο ίδιος δεν θα είχε πρόβλημα αν απολύονταν ορισμένοι απ' το Δημόσιο.
«Αν κάποιοι δεν χρειάζονται, παρασιτούν, είναι αργόμισθοι», ας απολυθούν.
Ετσι «άπλωσε» το θέμα, ωσάν ένας καλός λαγός ο κ. Οθωνας κι ύστερα το «μάζεψε», ωσάν ένας καλός Πασόκιος, «ανασκευάζοντας», «ανακαλώντας», ...

Τα σενάρια της χρεοκοπίας...

Του Δημήτρη Καζάκη
Οικονομολόγου - αναλυτή
«Οι αμέσως επόμενοι μήνες θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμοι», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΕΒ την επομένη των εκλογών και είχε δίκιο. Όχι τόσο για τα πρόσθετα μέτρα που έρχονται, όσο επειδή θα αποκαλυφθούν τα δεδομένα του σχεδίου ελεγχόμενης πτώχευσης, που πέρασαν η Μέρκελ και ο Σαρκοζί στις 28.10 από τη σύνοδο του Eurogroup. Ένα σχέδιο που έχει αναλάβει η «ομάδα εργασίας» του Χέρμαν βαν Ρομπάι να επεξεργαστεί στις λεπτομέρειές του.
Αυτός είναι κι ο λόγος που ο κ. Σαμαράς, μετά τη συνάντησή του με τον κ. Ρομπάι στις 28.10, έσπευσε να δηλώσει:
«Βρήκα, επιπλέον, την ευκαιρία να δηλώσω στον κ. Ρομπάι ότι θα είμαι κατηγορηματικά αντίθετος στην ιδέα της ελεγχόμενης χρεοκοπίας, που πολλοί εμφανίζουν ...

Είναι και οι Ιρλανδοί «διεφθαρμένοι»; Είναι κι αυτοί οι «τεμπέληδες του Βορρά»?

Αν ο κ. Κακλαμάνης είχε κάνει μία (έστω) δήλωση εναντίον της Χρυσής Αυγής, θα έδειχνε (έστω κι αν δεν ήταν) σαν κάτι περισσότερο από «Ομέρ Πριόνης». Υπάρχουν και ψήφοι που βρωμάνε! Οι φασιστικές. Η Ν.Δ., ο ΛΑΟΣ και ο κ. Κακλαμάνης δείχνουν να επιζητούν, έστω προς στιγμήν, τις ψήφους του τέρατος.

Θα τις πάρουν! Αλλά, κύριε Σαμαρά, «στιγμιαίες» σχέσεις με τους φασίστες δεν υπάρχουν. Μόνον ανεξίτηλα, βεβαίως ανεξίτηλα, στίγματα...

Στον έκτο ουρανό τα σπρεντ της Ιρλανδίας, καθ' οδόν προς τον έβδομον, όπου

ακόμα και οι γάτες χάνουν την έβδομη ψυχή τους!

Ομως γιατί έτσι;

Είναι και οι Ιρλανδοί «διεφθαρμένοι»;...

Η αρχαία Ελληνική καταγωγή της φυλής των Αραουκανών της Χιλής



Η πρώτη απόπειρα ενασχόλησης με την μελέτη της γλώσσας των Θεών του Ηλίου, των Ίνκα, που πίστευαν και περίμεναν τους λευκούς θεούς τους, που παρασύρθηκαν να δεχθούν τους καταστροφικούς και απολίτιστους "εκπολιτιστές" τους, τους Ισπανούς του Πιζάρο, ως επιστρέφοντες προγόνους και προπάτορες και θεούς , μας απεκάλυψε ελληνικές ρίζες και δομές στην Αμερικανική Ήπειρο από την πανάρχαια εποχή με διαλεκτικά δωρικά και αιολικά στοιχεία της γλώσσας τους. (Διαβάστε το σχετικό μας άρθρο σχετικά με τους λευκούς Θεούς των Ινδιάνων.)

Αλλά και η προσέγγιση της γλώσσας των Αραουκανών ενός άλλου λαού της Ν. Αμερικής, αποκαλύπτει μια άλλη , πολλαπλά δημιουργική ελληνική εστία στην Νότια Αμερική, σε χώρα αντίπαλο πόλο της αυτοκρατορίας των Ίνκα , που πολέμησε τους Ισπανούς εισβολείς και θαυμάστηκε απ' αυτούς, αποδεικνύοντας την Σπαρτιατική καταγωγή της.

Ποιοί είναι οι Αραουκανοί;

Οι Αραουκανοί είναι μία μυστηριώδης φυλή ...

Όλοι στην πορεία τη Δευτέρα 15/11 στο Πολυτεχνείο!


Εργαζόμενοι,

Την Δευτέρα 15 του Νοέμβρη, πρώτη μέρα του τριήμερου γιορτασμού της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, καταφθάνει στην χώρα μας η τρόικα των «επιτηρητών». Έρχεται για να επιβάλλουν μαζί με την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ νέα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα, που ξεκινάνε από την κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, την μείωση των μισθών στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, την αύξηση του ΦΠΑ, έως τις χιλιάδες απολύσεις στον δημόσιο τομέα, ένα νέο γύρο φτώχιας και εξαθλίωσης για τους εργαζόμενους.

ΌΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ!!
-ΕΞΩ Η ΤΡΟΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

-ΚΑΤΩ ΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΕΕ-ΔΝΤ

-ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.

Η κυβέρνηση μας δήλωσε ότι το εκλογικό αποτέλεσμα την «δικαίωσε» ώστε να συνεχίσει μια πολιτική που θέλει να σώσει τις τράπεζες από την χρεοκοπία οδηγώντας σε αυτήν την κοινωνική πλειοψηφία, που θέλει να βγάλει τις επιχειρήσεις από την κρίση βυθίζοντας τους εργαζόμενους στην φτώχια!

ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ
. Ήδη οι μεγάλοι αγώνες της προηγούμενης περιόδου έχουν αδυνατίσει την κυβέρνηση.

Ο τριήμερος γιορτασμός του Πολυτεχνείου, με πρώτο σταθμό την παλλαϊκή κινητοποίηση εργαζόμενων και νεολαίας στις 15/11, πρέπει να γίνει απαρχή ενός νέου κύματος αγώνων που θα ραγίσουν την πολιτική του «Μνημονίου», της κυβέρνησης και της ΕΕ, θα κάνουν την εφαρμογή της αδύνατη. Ο ενιαίος, μαζικός, πολιτικοποιημένος αγώνας όλων των εργαζόμενων η άρνηση του κατακερματισμού, των ξέπνοων επετειακών απεργιών είναι ο μόνος δρόμος για να τους σταματήσουμε, για να ανατρέψουμε την επερχόμενη λαίλαπα!!

Σε κάθε πόλη, σε όλη την Ελλάδα, οι εργαζόμενοι και η νεολαία να μετατρέψουν τον γιορτασμό της εξέγερσης του Νοέμβρη σε μάχη ενάντια τις σύγχρονες «χούντες» των πολυεθνικών, των τραπεζιτών και του κεφαλαίου, και ων εκφραστών τους, της κυβέρνησης, της ΕΕ και του ΔΝΤ.
 
http://anarhogatoulis.blogspot.com/

Ακτινίδιο: Περισσότερη βιταμίνη C από κάθε άλλο φρούτο

Φωτό: © Fotolia
Μπορεί οι θερμοκρασίες να μην έχουν πέσει ακόμη, όμως μπαίνουμε σιγά-σιγά στον Χειμώνα. Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά φρούτα του χειμώνα λοιπόν, είναι το ακτινίδιο. Εκτός φυσικά από τις ευεργετικές του ιδιότητες στη καλή λειτουργία του εντέρου, το ακτινίδιο θα σου παρέχει πλούσια θρεπτικά συστατικά και υγεία.

- Διαθέτει περισσότερη βιταμίνη C..

Ποια νυχτωδία το φως σου έχει πάρει....?

 
Ερμηνεία Δημήτρης Μητροπάνος-Θέμης Αδαμαντίδης-Δημήτρης Μπάσης
Απο τον δίσκο "Υπάρχει και το ζεϊμπέκικο"

Στίχοι: Άλκης Αλκαίος
Μουσική: Θάνος Μικρούτσικος
Πρώτη εκτέλεση: Μανώλης Μητσιάς

Με μια πιρόγα φεύγεις και γυρίζεις
τις ώρες που αγριεύει η βροχή
στη γη των Βησιγότθων αρμενίζεις
και σε κερδίζουν κήποι κρεμαστοί
μα τα φτερά σου σιγοπριονίζεις

Σκέπασε αρμύρα το γυμνό κορμί σου
σου 'φερα απ' τους Δελφούς γλυκό νερό
στα δύο είπες πως θα κοπεί η ζωή σου
και πριν προλάβω τρις να σ' αρνηθώ
σκούριασε το κλειδί του παραδείσου

Το καραβάνι τρέχει μες στη σκόνη
και την τρελή σου κυνηγάει σκιά
πώς να ημερέψει ο νους μ' ένα σεντόνι
πώς να δεθεί η Μεσόγειος με σχοινιά
αγάπη που σε λέγαμ' Αντιγόνη

Ποια νυχτωδία το φως σου έχει πάρει
και σε ποιο γαλαξία να σε βρω
εδώ είναι Αττική φαιό νταμάρι
κι εγώ ένα πεδίο βολής φτηνό
που ασκούνται βρίζοντας ξένοι φαντάροι

Οργασμός: Στο μυαλό της .....





Οι επιστήμονες κατέγραψαν τι συμβαίνει στον εγκέφαλο μιας γυναίκας που έχει οργασμό.
Δείτε τον...χάρτη του οργασμού!

Η δύναμη του δάχτυλου!!!

Ένας εξηντάχρονος πάει στο γιατρό:

"Γιατρέ μου, στα 20 μου πάταγα τον π@#τσο μου με το δάχτυλο και δεν έπεφτε με τίποτα.


Στα 40 μου,....

12 Νοε 2010

Οι άνδρες με υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης έχουν μακρύτερο παράμεσο !!! και οχι μονο?

Sexy και επιτυχημένοι οι άνδρες με μακρύ παράμεσο


Η αλήθεια είναι πως τα δάχτυλα των ανδρών έχουν απασχολήσει κατά καιρούς τους επιστήμονες σχετικά με το τι μπορεί να δείχνουν με την τελευταία μελέτη να αναφέρει πως ο...
μακρύς παράμεσος σημαίνει ένδειξη πλούτου.

Πιο αναλυτικά, το μέγεθος του παράμεσου δείχνει επίσης ...

Πριν το τελος ....

Τελικά Μήπως Πράγματι τα "Φάγαμε Μαζί";

 Γράφει ο Τυχαίος

Δανείζομαι τη γνωστή και ποικιλοτρόπως σχολιασθείσα περίφημη πλέον φράση του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης. Οπωσδήποτε η συγκεκριμένη φράση, ως και άποψη, συγκέντρωσε τα πυρά πολλών και για πολλούς λόγους - ένα ρόλο έπαιξε και η εν γένει παρουσία του κ. Πάγκαλου - με έναν όμως κοινό παρονομαστή ο οποίος μας διαφεύγει, ενίοτε: Το εκλογικό σώμα ή και ευρύτερα η κοινωνία λαμβάνει μονίμως αποστάσεις από το εξ ονόματός της ενεργούμενο που δεν είναι άλλο από το πολιτικό σύστημα. 
     
      Η ελληνική κοινωνία αποτελεί μια εντελώς ιδιάζουσα περίπτωση πολιτικού φαινομένου, όχι για κάποιον ιδιαίτερο λόγο αλλά ακριβώς  διότι έχει διαμορφώσει την  ακράδαντη πεποίθηση - ως σύνολο βεβαίως - ότι ...

Η Πολωνία μας δείχνει το δρόμο.


Απόσπασμα από το Σύνταγμα της Πολωνίας (του 1997).

Chapter X
PUBLIC FINANCES
Article 216
5. It shall be neither permissible to contract loans nor provide guarantees and financial sureties which would engender a national public debt exceeding three-fifths of the value of the annual gross domestic product. The method for calculating the value of the annual gross domestic product and national public debt shall be specified by statute.
Μετάφραση :
Δεν θα πρέπει να είναι επιτρεπτή η σύναψη δανείων, ούτε η παροχή εγγυήσεων και η χρηματοδότητση αυτών, που θα μπορούσε να οδηγήσει σε εθνικό δημόσιο χρέος που υπερβαίνει τα τρία πέμπτα της αξίας του ετήσιου ΑΕΠ. Η μέθοδος υπολογισμού της αξίας του ετήσιου ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος και του εθνικού δημόσιου χρέους πρέπει να καθορίζονται από τον νόμο.
Μία ωραία ιδέα, για την Ελλάδα, την αυτοδιοίκηση και τις ΔΕΚΟ.

http://nikosletter.blogspot.com/

Λαππας...ΚΑΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ούτε με Παπαθανάση ούτε με Δημόπουλο,...

ΝΙΚΟΣ ΛΑΠΠΑΣ : ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ!

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι!
Ελπίζω ότι αυτή είναι η τελευταία φορά που αναγκάζομαι να παρέμβω διά του τύπου για να διαψεύσω «πονηρές» πληροφορίες και να ξεκαθαρίσω τη θέση μου!
Τις τελευταίες δύο ημέρες έφτασαν σε εμένα πληροφορίες πως...

εντομο στον καφε σας ? Τι θα κανατε?



Εάν έπεφτε ένα έντομο στην του καφέ σας πως θα αντιδρούσατε?
 

 

 
Δείτε πως θα αντιδρούσαν διάφορες εθνικότητες:
 

 
1. Εγγλέζος
 
Πετάει την κούπα με τον καφέ και φεύγει από την καφετέρια
 

 
2. Αμερικάνος
 
Βγάζει το έντομο και συνεχίζει να πίνει τον καφέ του.
 

 
3. Κινέζος
 
Τρώει το έντομο και πετάει τον καφέ
 

 
4. Εγκλωβισμένος Παλαιστίνιος
 
Πίνει τον καφέ μαζί με το έντομο
 

 
5. Σκωτσέζος
 
Πιάνει το έντομο και το σφίγγει φωνάζοντας 'φτύσ' τον καφέ ρε!'
 

 
6. Ισραηλινός
 
α. Πουλάει τον καφέ στον αμερικάνο και το έντομο στον κινέζο
 
β. Διαμαρτύρεται ότι η προσωπική του ασφάλεια βρίσκεται σε κίνδυνο
 
γ. Φωνάζει ότι οι παλαιστίνιοι του ρίχνουν έντομα στον καφέ
 
δ. Κατηγορεί ότι η Χεζμπολάχ, η Συρία και το Ιράν υποθάλπουν
 
επιθέσεις με όπλα μαζικών εντόμων.
 
ε. Συσχετίζει αυτή την ποταπή επίθεση με την Παλαιστινιακή τρομοκρατία, με
 
καταπάτηση των ανθρώπίνων δικαιωμάτων, με τον αντισημιτισμό, το ολοκαύτωμα,
 
τη διασπορά και την έξοδο.
 
στ. Διατάζει τους άραβες να σταματήσουν αμέσως όλα τα έντομα να πετάνε ή να
 
πέφτουν μέσα στον καφέ του.
 
η. Επανακαταλαμβάνει τη δυτική όχθη και τη Γάζα, συνεχίζει την εποίκηση,
 
κόβει την παροχή νερού και ρεύματος στους παλαιστίνιους, τρομοκρατεί ή
 
εξευτελίζει πολίτες, σκοτώνει ή σακατεύει οτιδήποτε στο πέρασμά του.
 
θ. απαιτεί ισχυρότερη στρατιωτική βοήθεια από τους αμερικάνους.
 
ι. Ζητά δάνειο ενός δισ. δολαρίων με 100ετή περίοδο αποπληρωμής, από τους
 
αμερικάνους για την αγορά καινούργιας κούπας καφέ.
 
κ. Απαιτεί εφ όρου ζωής δωρεάν καφέ από την καφετέρια ως αποζημίωση.
 
  7. Έλληνας
 
Ρίχνει μια χριστοπαναγία στη γυναίκα του και πάει στη μάνα του να πιει ένα καφέ της προκοπής
 
 

  Παν Κον

Οι ...τιμητές της πολιτικής μας ζωής και οι αρχιερείς της κάθαρσης, φοροδιαφεύγουν άραγε??

Πηγή: Ζούγκλα




Αλήθεια είμαστε περίεργοι, τι θα γίνει με την έρευνα? Θα αποδώσει ή θα κουκουλωθεί σε συμψηφισμό και με την αγαστή συνεργασία όλων των φοροδιαφευγόντων αυτού του τόπου??
Και ρωτάμε:
Αληθεύει ότι στην εισαγγελία έγινε χαμός και αντί να ερευνούν αν υπήρξε φοροδιαφυγή ή όχι ερευνούν που βρήκε τα στοιχεία ο δημοσιογράφος??
Μεγάλα ψάρια χτύπησες φίλε!
Ο Θεός μαζί σου και καλή τύχη!!
Σε αντίστοιχες περιπτώσεις ενεργοποιείται άμεσα ο κρατικός μηχανισμός
Πχ γιατί δεν έκοψε απόδειξη για μα τσίχλα ο περιπτεράς
Συλλαμβάνεται στο αυτόφωρο ,γίνεται ερεύνα στο σπίτι του, ψάχνονται οι τραπεζικοί του ,λογαριασμοί ,και ελέγχονται όλες οι συνομιλίες του
Σαν δεν ντρεπόμαστε
Ανακατανομή του πλούτου ,και πάταξη της φοροδιαφυγής μας τάξατε!!
Τι γέλιο!!
http://anemos5.blogspot.com

πολυ ωραιο.....

Φουρτουνες εχουμε παλι . . . δειτε το βιντεο!


Πάντα παπάδες καίγανε, της γης τους φιλοσόφους...Είδε κανείς φιλόσοφο, παπά να έχει καμμένο?

 

ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΔΑΚΡΥ
''Του γέρου κόσμου η Καρδιά''

Μουσική : Μιχάλης Ξυδάκης
Στοίχοι : Κώστας Μουδάτσος
Ερμηνεία : Νότης Σφακιανάκης
''Η αγάπη και η αλήθεια οδηγός σας...Νότις''

....εγώ το ξέρω απ'εξαρχής!....
της τέχνης το τραγούδι....
άμα δε κλέψεις της ζωής, μυρίζει...
χωματίλα!

πάντα ψάχνω το χάρισμα
να βρίσκω .... νέες ιδέες...
πράμα πρωτοφανέρωτο,
κι όχι καλουπωμένο
αυτή καμίνι στο μυαλό
μαράζι στη καρδιά μου
χαρές και χάρες διαλαλώ
και οι καημοί με δέρνουν....

Κουρσάρος, κλέφτης, πειρατής...
Της θάλλασας της αστραπής...
Της έρμης γης , διαλαλητής...
Αντάρτης, κλέφτης και κριτής....

Ανάθεμα σε για μυαλό...
Πράμα δε φοβάσαι...
Πίνεις κρασί στο μαστραπά,
Κι όπου βρεθείς... κοιμάσαι

Δεν είμαι εγώ του έρωτα
Το δέντρο με τα φρούτα
Το νου μου πρώτα στείρωσα,
Κι ας γίνει , ότι γίνει...
Ούτε θεό δε πίστεψα,
Ούτε το φόβο του'χω...
Κι όταν θα πω το λόγο μου
Τα δυο μου χείλη καίνε.....

Χωρίς Θεό προφήτη μου
Μαυρίζει η ψυχή σου...
Μετανοείς, πολυλογά...
Και σκύβεις το κεφάλι...
Κι αναμασείς λόγια παχιά,
Για έλεος, με φόβο...

ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΔΑΚΡΥ
''Του γέρου κόσμου η Καρδιά''

Μουσική : Μιχάλης Ξυδάκης
Στοίχοι : Κώστας Μουδάτσος
Ερμηνεία : Νότης Σφακιανάκης
''Η αγάπη και η αλήθεια οδηγός σας...Νότις''

....εγώ το ξέρω απ'εξαρχής!....
της τέχνης το τραγούδι....
άμα δε κλέψεις της ζωής, μυρίζει...
χωματίλα!

πάντα ψάχνω το χάρισμα
να βρίσκω .... νέες ιδέες...
πράμα πρωτοφανέρωτο,
κι όχι καλουπωμένο
αυτή καμίνι στο μυαλό
μαράζι στη καρδιά μου
χαρές και χάρες διαλαλώ
και οι καημοί με δέρνουν....

Κουρσάρος, κλέφτης, πειρατής...
Της θάλλασας της αστραπής...
Της έρμης γης , διαλαλητής...
Αντάρτης, κλέφτης και κριτής....

Ανάθεμα σε για μυαλό...
Πράμα δε φοβάσαι...
Πίνεις κρασί στο μαστραπά,
Κι όπου βρεθείς... κοιμάσαι

Δεν είμαι εγώ του έρωτα
Το δέντρο με τα φρούτα
Το νου μου πρώτα στείρωσα,
Κι ας γίνει , ότι γίνει...
Ούτε θεό δε πίστεψα,
Ούτε το φόβο του'χω...
Κι όταν θα πω το λόγο μου
Τα δυο μου χείλη καίνε.....

Χωρίς Θεό προφήτη μου
Μαυρίζει η ψυχή σου...
Μετανοείς, πολυλογά...
Και σκύβεις το κεφάλι...
Κι αναμασείς λόγια παχιά,
Για έλεος, με φόβο...

Πάντα παπάδες καίγανε,
Της γης τους φιλοσόφους
Κι ύστερα αυγατίζανε, τους πυροφόρους... λόγους

Είδε κανείς φιλόσοφο, παπά να έχει καμμένο?
Μόνος στη νύχτα, πολεμά, ξημέρωμα να φέρει...
ΤΟΥ Γέρου κόσμου η καρδιά ... καινούργιο αίμα θέλει!

Κι ύστερα αυγατίζανε, τους πυροφόρους... λόγους

Είδε κανείς φιλόσοφο, παπά να έχει καμμένο?
Μόνος στη νύχτα, πολεμά, ξημέρωμα να φέρει...
ΤΟΥ Γέρου κόσμου η καρδιά ... καινούργιο αίμα θέλει!

Ευχαριστηριο του ....Γιωργου

Οχι βρε παιδια,μη παει το μυαλο σας στο πασιγνωστο παγκοσμιως πλεον  Γιωργο...Για τον Γιωργο τον Ζτανη λεμε ο οποιος κατελαβε την πρωτη θεση με 746 σταυρουδακια στον συνδυασμο "Ολυμπια Γη". Συγχαρητηρια, λοιπον, Γιωργο και σ ανωτερα !!!


ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΜΙΑ ΜΑΧΗ....ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ!!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνδημότες - ψηφοφόρους για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό μου.Υπόσχομαι πως δεν θα διαψεύσω, ούτε θα προδώσω την εμπιστοσύνη τους. Προσδοκώ πως και στον Β' Γύρο των εκλογών, στις 14 Νοεμβρίου, με την θετική ψήφο στο Συνδιασμό του Κώστα Δημόπουλου “ΟΛΥΜΠΙΑ ΓΗ”, θα μας δώσετε την εντολή να υπηρετήσουμε με αξιοπρέπεια και ήθος τον Δήμο Δίου-Ολύμπου.
Να μην παραλείψω να συγχαρώ τους συνυποψηφίους των υπολοίπων παρατάξεων, που αν και δεν κατόρθωσαν να συνεχίσουν στο δεύτερο γύρο, έδωσαν ένα καλό αγώνα και επέδειξαν ήθος. Σας καλούμε να μας στηρίξετε και σας θέλουμε δίπλα μας. Είναι μια μάχη που δίδεται για τον τόπο μας και πρέπει να συμβάλουμε όλοι μας προς αυτή την κατεύθυνση.
Παρ'οτι ο Συνδιασμός μας στηρίζεται κομματικά απο συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, καλούμε και θέλουμε την στήριξη όλων των συνδημοτών, ανεξαρτήτου χρώματος και πολιτικής ιδεολογίας, γιατί ο Δήμος ανήκει σε όλους...Θα δουλέψουμε για όλους, χωρίς ενδιασμούς και μικροκομματικές σκοπιμότητες. Στόχος μας, ο συγκερασμός νέων ιδεών και νέων προτάσεων. Ζητάμε την ψήφο εμπιστοσύνης απο όλη την κοινωνία, για μια νέα αρχή στην πορεία της Νότιας Πιερίας, που στο επίκεντρο θα έχει τα πραγματικά προβλήματα του πολίτη..

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ζτάνης Ι.Γεώργιος

Το μυστικο της....γοητειας !

Αίσθηση θα προκαλέσει νέα έρευνα, η οποία έρχεται να καταδείξει γιατί μερικοί άνθρωποι είναι πιο γοητευτικοί και ελκυστικοί από τους υπόλοιπους!
Το ''μυστικό'', σύμφωνα με τους ερευνητές, έγκειται, σε μεγάλο βαθμό στο επίπεδο οξειδωτικού στρες, στο οποίο υποβλήθηκε ένας οργανισμός, προτού καν γεννηθεί.


Η νέα μελέτη, από ψυχολόγους του πανεπιστημίου του Νέου Μεξικού, υπό τον δρα Στίβεν Γκάγκεσταντ, διαπίστωσε ότι οι άνδρες που αξιολογούνται από τις γυναίκες ως εξαιρετικά ελκυστικοί, όσον αναφορά την εξωτερική τους εμφάνιση,........

Ραντεβού στην Ομόνοια!


Παρασκευή βράδυ στο κέντρο της πόλης.
Αθηναίοι που δεν φοβούνται το σκοτάδι και τις προκαταλήψεις φέρνουν φως, μουσικές και χαμόγελα στην μεγάλη πλατεία.
Έλα κι εσύ, όπως είσαι:  με το ποτό σου, το ποδήλατό σου, και τους φίλους σου. Αν δεν φέρεις, θα βρεις εκεί (όλα εκτός από το ποδήλατο).
Ένα μεγάλο αυτοσχέδιο πάρτι: Μουσικοί, φέρτε κιθάρες και κρουστά, ερασιτέχνες φέρτε ό,τι έχετε: μαράκες, ντέφι, τριγωνάκια, καραμούζες. Οι υπόλοιποι σφυρίχτρες να ξεσηκώσουμε την πόλη.
Και φυσικά κεριά: τα γνωστά μικρά ρεσώ, να κάνουμε την Ομόνοια ακόμα πιο όμορφη.
Κι όλοι μαζί κατηφορίζουμε με κέφι στους σκοτεινούς δρόμους κάτω από την Ομόνοια σε μια αληθινή κινητή γιορτή για την Αθήνα.
http://www.atenistas.gr

Mακροζωια......τα δύο γονίδια-κλειδιά .

Η αμφιλεγόμενη δίαιτα της μακροζωίας

Εάν αποβάλουμε τη ζάχαρη, το λευκό ψωμί, τα μακαρόνια και τις πατάτες από τη διατροφή μας, θα ζούμε υγιείς τουλάχιστον ως τα 100 μας χρόνια. Αυτή τη νέα θεωρία – που τελευταία έχει προκαλέσει δημόσιες και επιστημονικές συζητήσεις σε ΗΠΑ και Βρετανία – υποστηρίζει η καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας Σίνθια Κένιον, γνωστή για τις εργασίες της γύρω από τη διαδικασία της γήρανσης.


Πολλές θεωρίες έχουν διατυπωθεί έως σήμερα σχετικά με το όνειρο του ανθρώπου για αιώνια νεότητα και πολλά φάρμακα ή τροφές έχουν προταθεί ως ελιξίρια μακροζωίας – για κανένα όμως δεν υπάρχουν οριστικές αποδείξεις. Πολλοί μάλιστα επιστήμονες υποστηρίζουν ότι τα καλύτερα μέτρα για εξασφάλιση μακράς και ποιοτικής ζωής είναι τα εμβόλια και οι καλύτερες συνθήκες ζωής, που αύξησαν κατά τους προηγούμενους αιώνες το προσδόκιμο επιβίωσης κατά 50%.

Η καθηγήτρια Κένιον παρουσίασε τα συμπεράσματα των πρόσφατων μελετών της σε μια εργασία που πρόκειται να δημοσιευθεί στην επιστημονική επιθεώρηση «Proceedings of the Royal Society». Συγκεκριμένα, οι υδατάνθρακες που προσλαμβάνουμε από το ψωμί, τις πατάτες και τα μακαρόνια έως τα κρουασάν, τα κέικ και τα μπισκότα επηρεάζουν άμεσα δύο γονίδια....

Επί σαράντα χρόνια δεν οικοδόμησαν τίποτε δημιουργικό ούτε είδαν καμία πρόβλεψη τους να δικαιώνεται. Γιατί δεν είχαν προβλέψεις. Η μόνη πρόβλεψη τους ήταν η καριέρα, η καρέκλα, ο προσωπικός πλουτισμός.

ΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΙΕΣ ΑΜΥΝΟΝΤΑΙ – ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ
Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΜΕΤΑΒΑΣΗ
του Μιχάλη Χαραλαμπίδη


Όταν ο λαός, οι πολίτες είναι αναγκασμένοι να επιλέγουν την αποχή, το άκυρο, το λευκό, την στιγμιαία ψήφιση ενός κόμματος που δεν είναι της σταθερής επιλογής τους, τότε βρισκόμαστε σε συνθήκες ολοκληρωτισμού όχι Δημοκρατίας. Ακόμη και όταν ψηφίζουν αυτούς που όχι μόνο δεν αποδέχονται και δεν αγαπούν, αλλά περιφρονούν. Η δημοκρατία είναι συνώνυμη της ελεύθερης έκφρασης, της θέλησης των πολιτών όχι του καταναγκασμού τους.
Στην Ελλάδα εδώ και δεκαετίες η δημοκρατία, ο ισότιμος πολιτικός ανταγωνισμός, η εθνική δημοκρατική διαλεκτική ακυρώθηκε, μπλοκαρίστηκε. Εμποδίστηκε η ανανέωση των υπαρκτών κομμάτων, κύρια του ΠΑΣΟΚ και η εμφάνιση αυθεντικά νέων πολιτικών πρωταγωνιστών διάρκειας, επάρκειας και σχεδίου. Οι πολίτες δεν έχουν ικανές, αξιόπιστες ...

Ένα κράτος που ουδείς πλην της Τουρκίας αναγνωρίζει....

ΑΓΑΠΗΤΟΙ  ΦΙΛΟΙ,

27 χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την μέρα που ο Ραούφ Ντενκτάς καταργώντας τις συμφωνίες 
77-79 ανακήρυξε στο βόρειο, κατεχόμενο μέρος του νησιού την λεγόμενη «ΤΔΒΚ». Ένα κράτος που ουδείς 
πλην της Τουρκίας αναγνωρίζει.
Δυστυχώς η πολιτική μας ηγεσία φαίνεται πως ξεχνά τα εγκλήματα της Τουρκίας, το χείριστο όμως όλων 
είναι ότι οι ξεπουλημένοι πολιτικοί ...

ΡΑΝ-ΤΑΝ-ΠΛΑΝ....Eιμαι πολυ περηφανος που με αγαπανε και με στηριζουν τοσο....!

Ο ΡΑΝ-ΤΑΝ-ΠΛΑΝ της πολιτικης...

Τον θυμοσαστε τον ραν-ταν-πλαν στο Λουκυ λουκ;
Που αλλα του ελεγαν και αλλα καταλαβαινε;
Που οταν του ελεγαν...
φυγε χαζο σκυλι αυτος καταλαβαινε ...ποσο πολυ με αγαπουν και με θαυμαζουν
Ε λοιπον αυτο το σκυλι ειναι ενα κλικ πιο εξυπνο απο τον ανθρωπο ...

ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΟ ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ...

Οι 5 πιο επικίνδυνες στάσεις του σεξ! ...

Βαρεθήκατε τη ρουτίνα στο σεξ και είπατε με τη σύντροφό σας να δοκιμάσετε καινούρια πράγματα; Υπάρχουν όμως κάποιες στάσεις που πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά πριν δοκιμάσετε γιατί σας βλέπω να καταλήγετε στις πρώτες βοήθειες.



Η τραμπάλα
Όλα είναι θέμα ισορροπίας. Κύριο λόγο παίζει η δύναμη σου και η ικανότητα της συντρόφου σου να κρατάει κόντρα. Αν είσαι σφίχτης και η κοπέλα σου μινιατούρα ή αν γνωριστήκατε στην περιοδεία του medrano, τόλμα το.
Όπως βλέπεις και στην φωτογραφία, το σημείο της ισορροπίας σας δεν είναι άλλο από το...

11 Νοε 2010

Νανουρισμα......

Νανούρισμα
(Μάνου Χατζιδάκι - Νίκου Γκάτσου)

Νάνι το παιδί μου, νάνι
Που δεν ήθελε νερό
Τ' άλογο μας το μεγάλο
Αχ! Καρδούλα μου ποιός ξέρει
Τι να λέει το ποταμάκι στο λιβάδι το χλωρό

Νάνι, το νερό το μαύρο
μες στα πράσινα χορτάρια
που ψιλό τραγούδι πιάνει.
Νάνι την τριανταφυλλιά μου
που τη γης δάκρυο ποτίζει,
τ' άλογό μας το καλό.

Κι έχει πόδια λαβωμένα τραχηλιά κρουσταλλιασμένη
Εχει ένα ασημένιο λάζο καρφωμένο μες στα μάτια.
Μόνο μια φορά σαν είδε τ' αντρειωμένα τα βουνά
Εχλιμίντρισε κι εχάθη στα νερά τα σκοτεινά...

Αχ! Πού πήγες άλογό μου
που δεν ήθελες να πιεις;
Αχ, μαράζι μες στο χιόνι....

Νάνι το γαρούφαλό μου
που τη γης δάκρυο ποτίζει,
τ' άλογό μας το καλό...

Μην έρχεσαι - μη μπαίνεις -
το παραθύρι κλείσ'το
Με φυλλωσιές ονείρου,
μ' όνειρα φυλλωσιάς.

Κοιμάται το παιδάκι μου
Σωπαίνει το μωρό μου...

Αχ! Πού πήγες άλογό μου
που δεν ήθελες να πιεις;
Άλογο της χαραυγής.

Γράμμα από έναv απολυμένο της κινητής…..Αφιερωμένο στόν Γιώργο…

anergia1Γυρνάς στο σπίτι νωρίτερα από ότι συνήθως .Κάθεσαι στον καναπέ του σαλονιού σου. Τό σπίτι είναι άδειο ,τα παιδιά είναι στο σχολείο , η γυναίκα σου δουλεύει και δεν την έχεις πάρει καν τηλέφωνο .Άλλωστε όλα έγιναν τόσο γρήγορα και ξαφνικά. Ούτε καν περίμενες ότι θα μπορούσες να είσαι ένας απ΄ αυτούς που μπορεί να χάσουν τη δουλειά τους.
Ήσουν θωρακισμένος , έπαιρνες αποφάσεις , μπορεί να είχες αποφασίσει και συ για τη απώλεια  μιας θέσης εργασίας .Τώρα όμως έγινε αυτό που δεν πίστευες ποτέ ότι θα συνέβαινε σε σένα . Και το χειρότερο είναι ότι δεν μπορείς να καταλάβεις που έχεις φταίξει .Τι στο διάολο έχεις κάνει λάθος .Μετά από είκοσι χρόνια  προσφοράς ,ασταμάτητης δουλειάς ,συνεχούς προσπάθειας ,και αποτελεσμάτων.
Πόσες φορές ρε γαμώτο ....

Κωδικας του Θεοδοσιου, εναντιον των Ελληνων...

O "Κατά των Ελλήνων" Θεοδοσιάνειος Κώδικας



Θεοδοσιάνειος Κώδικας (αποσπάσματα)

Χ Προς ειδωλολάτρας, ή τελούντες θυσίες εις ναούς
(Τον όρο ειδωλολάτρες, τον χρησιμοποιούσαν για τους Έλληνες που δεν ήταν Χριστιανοί)

XVI.16.10.2
Αυτοκράτορας Κωνστάντιος προς Μαδαλιανό, βοηθό Έπαρχο της Διοικήσεως
Θα σταματήσει η ψευδής πίστη και θα απαγορευθεί αμέσως η τρέλα των θυσιών. Και αν κάποιος παραβιάσει το νόμο του θείου αυτοκράτορα, δηλαδή του πατρός μας, και την εντολή της ευσπλαχνίας μας, και τολμήσει να τελέσει θυσία, θα τιμωρηθεί με την ποινή που του ταιριάζει. - 341 μαχχ

XVI.10.4
Αυτοκράτορας Κωνστάντιος προς Ταύρο, Έπαρχο Πραιτορίου
Απαιτούμε να κλείσουν όλοι οι ναοί όλων των τόπων και πόλεων. Επίσης θα απαγορευθεί η είσοδος σ' αυτούς, για να μην έχουν τη δυνατότητα οι ηλίθιοι να διαπράττουν αμαρτίες. Επιθυμούμε να απέχουν όλοι απ' τις θυσίες και όποιος διαπράξει το αδίκημα αυτό, θα τιμωρηθεί με αποκεφαλισμό. Η περιουσία οποίου τιμωρηθεί μ' αυτόν τον τρόπο, θα περιέλθει στα αυτοκρατορικά ταμεία. Επίσης, θα τιμωρηθούν με τον ίδιο τρόπο οι διοικητές των επαρχιών, αν αμελήσουν να τιμωρήσουν ...

Γ ρ ι φ ο ς. . . .

Όρκος των αρχαίων Αθηναίων Εφήβων...



Οι Αθηναίοι, όταν γίνονταν 18 ετών παρουσιάζονταν στην εκκλησία του δήμου στην Πνύκα, αναγράφονταν στους καταλόγους των πολιτών (ληξιαρχικόν γραμματείον), τους χορηγούνταν ένα δόρυ και μια ασπίδα, και υπηρετούσαν για δύο χρόνια στρατιώτες, αφού έδιναν τον «Όρκο των Αθηναίων εφήβων», μπροστά από το ναό της Αγλαύρου, όπως μας τον διασώζει ο Λυκούργος στον «Κατά Λεωκράτους» λόγο 77.

Λέγεται μάλιστα πως ο όρκος γράφτηκε από τον ίδιο...

Ματια μου....ομορφα !!!

Καμα σουτρα και οι μαιμουδες...!

10 Νοε 2010

Να σαι καλα....

Οι Παπανδρέου και Σαμαράς εχθες το βράδυ είχαν τρελαθεί από την φαγούρα, επειδη το ποσοστο αποχης ηταν τοοοοσο μεγαλο !!!


Χεστήκανε για την αποχή σας . . .

Πραγματικά με την αποχή που είχαμε έχουν τρελαθεί τους κλάσαμε τα αρχ.....α!!
Ο Ομπαμα αν και πλανητάρχης κυβερνά τον κόσμο με την αποχή των αμερικανών, το ποσοστό που ψηφίζει στην Αμερική δεν ξεπερνά το 45% ,το υπόλοιπο 55%απεχει. Για αυτό ο Ομπαμα ο Μπους και ο Κλίντον είχαν και έχουν μεγάλο πρόβλημα, η τόσο μεγάλη αποχή τους αναγκάζει να μην μπορούν να βομβαρδίσουν τους.....
λαούς,οντως μεγάλο πρόβλημα η αποχή .
Ο Παπανδρέου και Σαμαράς εχθες το βράδυ είχαν τρελαθεί από την φαγούρα, ειδικά ο Παπανδρέου από ότι κατάλαβα δεν θα πάρει αλλά χειρότερα μέτρα εναντίων του λαού και μη σου πω ότι θα διώξει και την τρόικα. Ε ρε πόσο μεγάλοι μαλακες είμαστε από Δευτέρα γυαλίστε και γρασάρετε καλά την κ....ρα σας ειλικρινά δεν θα λυπηθώ κανένα το σύνθημα μας είναι όσο πιο βαθειά τόσο πιο καλά. Εδώ θα είμαι και θα σας βλέπω να κλαίγεστε και θα το ευχαριστιέμαι πολύ!!!

αναγνώστης ...http://ksipnistere.blogspot.com

Δωδώνη, το αρχαιότερο Μαντείο του κόσμου...


dodoni02ZeusTemple«Δία της Δωδώνης, πρωτοκύβερνε, Πελασγικέ, που
μένεις μακριά, την παγερή αφεντεύοντας Δωδώνη,
και τρογύρα χαμοκοιτάμενοι, ανιπτόποδες, ζουν οι
Σελλοί οι δικοί σου προφήτες»
(Oμήρου Iλιάς, μετ. N. Kαζαντζάκη, I. Θ. Κακριδή)

Mε αυτά τα λόγια απευθύνεται ο Αχιλλέας στον Δία της Δωδώνης, στο αρχαιότερο ελληνικό μαντείο, εκεί όπου τη θέληση του θεού ερμηνεύουν οι ιεροφάντες  Σελλοί, που αντλούν τη δύναμή τους από την επαφή τους με τη γη. Φορέας της έκφρασης του θεού ήταν κυρίως η ιερή βελανιδιά (φηγός), η οποία με το θρόισμα των φύλλων της έδινε τις απαντήσεις στους θνητούς που είχαν έλθει από παντού να συμβουλευθούν τον αθάνατο θεό.

Aνάμεσά τους και ξακουστοί ήρωες, όπως ο Οδυσσέας, που κατέφυγε στη Δωδώνη για να γνωρίσει τη θέληση του θεού σχετικά με την επιστροφή του στην Iθάκη, η , που έφτασε ..

Οι Αλβανοί καλούνται να μη ζητούν άσυλο στην ΕΕ


albania_visafreeΜε την επικείμενη απόφαση της ΕΕ για το αν θα ενταχθεί η Αλβανία στις χώρες της συνθήκης Σένγκεν, η αλβανική κυβέρνηση άρχισε να εκπαιδεύει τους πολίτες της σχετικά με τα ταξίδια χωρίς βίζα. Η προγραμματισμένη ημερομηνία για τη λήψη της απόφασης είναι η 8η Νοεμβρίου, κατά τη διάρκεια συνάντησης των υπουργών Εσωτερικών.
Οι ηγέτες της Αλβανίας, συμπεριλαμβανομένων υπουργών και μελών του κοινοβουλίου, περιοδεύουν στις εκλογικές τους περιφέρειες προκειμένου να ενημερώσουν τους πολίτες για τη συμφωνία που θα επιτρέψει στους Αλβανούς να επισκέπτονται την ΕΕ για διάστημα έως και τριών μηνών ως τουρίστες, αλλά όχι για μόνιμη ...

Τι θα κανουμε μ αυτον???

Λύθηκε το μυστήριο της ανοσίας στο ΑΙDS...?

Αποτελεί μυστήριο για τους ειδικούς τα τελευταία 20 χρόνια, ωστόσο τώρα αμερικανοί ερευνητές πιστεύουν ότι βρήκαν την απάντηση στο γιατί ένα μικρό ποσοστό φορέων του ιού ΗΙV του ΑΙDS ζει για πολλά χρόνια χωρίς να εμφανίσει ουσιαστικά τη νόσο. Η νέα γνώση που βασίζεται στην εκμετάλλευση της φυσικής ανοσίας του οργανισμού πιστεύεται ότι θα οδηγήσει σε ανάπτυξη εμβολίων ενάντια στον ιο ...