# #

9 Ιαν 2016

Βαγγέλης Μεϊμαράκης και Κυριάκος Μητσοτάκης...Οι Τσιπροκτόνοι!!!!!



Τελειώνει επιτέλους την Κυριακή η προεκλογική περίοδος για την ανάδειξη αρχηγού της Ν.Δ. που κανένας δεν θυμάται καλά-καλά πότε ακριβώς ξεκίνησε. 

Άλλοι λένε ότι ξεκίνησε μετά την εκλογή της πρώτης φοράς Αριστερά, άλλοι λένε μετά τη δεύτερη φορά Αριστερά ενώ κάποιοι γηραιότεροι υποστηρίζουν ότι αυτή η διαδικασία ανάγεται στα πέρατα των αιώνων. 

Μάλλον μπερδεύτηκαν με την υποψηφιότητα...

Μικροί θεούληδες οι ιθύνοντες του ΠΑΜΕ


Ουκ ολίγη κριτική έχει γίνει στο παρών ιστολόγιο στην ηγεσία του ΚΚΕ, όχι άδικη κατά την γνώμη μας με τον πυρήνα της κριτικής να βρίσκεται ότι το ΚΚΕ δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων από το 2011 και μετά.....(Μεγάλη κουβέντα ανοίγουμε βέβαια, και μετά την κατάντια του ΣΥΡΙΖΑ)

Σήμερα όμως είναι η μέρα του.............

Ο «ήρωας»!

Αλέξη μου! Μην διαπραγματεύεσαι άλλο αγάπη μου..




Αλέξη μου! Μην διαπραγματεύεσαι άλλο αγάπη μου. Ακόμα με τσούζει. 
Δεν μπορώ να κάτσω, τρέχω και δε φτάνω, να πληρώσω. Κάθε φορά που με διαβεβαιώνεις, ότι δεν θα γίνει κάτι κακό, με λούζει κρύος ιδρώτας. 
Όπως με το Σαμαρά, με το ΓΑΠ… 

8 Ιαν 2016

ΔΑΒΙΔ - ΓΟΛΙΑΘ: Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Άγνωστες λεπτομέρειες της βιβλικής μονομαχίας...

GOLIATH3
Η ιστορία, που πέρασε σε μένα από το Δημοτικό κιόλας είναι, ότι ο Δαβίδ είναι ο μικρός, φτωχός και αδικημένος, που όλοι οι μεγάλοι χρησιμοποιούν τη δύναμη τους για να τον τσακίσουν, αλλά αυτός αντιστέκεται και στο τέλος όχι μόνο αντεπεξέρχεται όλων των δυσκολιών χάρη στο αξιοθαύμαστο πείσμα και επιμονή του αλλά καταφέρνει και νικά τον ισχυρότερό του αντίπαλο στα ίσα και παλικαρίσια.

Φανταστείτε το μικρό του σχολείου που είναι και σπασίκλας, όπου κάθε μέρα τρώει το φτύσιμο και την ταπείνωση από τα τεκνά και μπόμπους της τάξης με τα γραμμωμένα κορμιά, τις πολλές γκόμενες, την ειρωνεία, την αμάθεια και τη βλακεία εμβολιασμένη μέχρι και στο τελευταίο των κυττάρων τους. Στο τέλος ο Δαβίδ αηδιασμένος από τις προσβολές δίνει μια φάπα στον αρχιμπόμπο, γεγονός που εν μια νυκτί τον αναβιβάζει σε ήρωα της τάξης του. Αν η ιστορία ήταν όντως έτσι, εγώ σαν καλός Γκαστόνε Ντάκ θα έτρωγα το καπέλο μου χωρίς να χρειαστεί να παρέμβει ο Ντόναλντ.

Δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι έτσι...

ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΡΥΜΟΣ ΟΛΥΜΠΟΥ...Ότι πιο ΟΜΟΡΦΟ ίσως στον ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ....!!!!


Ο Όλυμπος είναι το πρώτο βουνό στην Ελλάδα για το οποίο εφαρμόστηκε το 1938 ειδικό καθεστώς προστασίας με τη ανακήρυξή του σε ΕΘΝΙΚΟ ΔΡΥΜΟ (Β.Δ. 9-6-1938 ΦΕΚ 248Α/1938), ενώ το 1985 εγκρίθηκε ο Κανονισμός Λειτουργίας του Εθνικού Δρυμού (ΦΕΚ 467/25-7-1985 τ. Β'). 


Το 1981, με απόφαση του Διεθνούς Συμβουλίου του Προγράμματος για τον άνθρωπο και την Βιόσφαιρα, ο Ο.Η.Ε. αναγνωρίζει τον Εθνικό Δρυμό ως «Τμήμα του Διεθνούς δικτύου των αποθεμάτων της Βιόσφαιρας». Το δίκτυο αυτό των προστατευομένων δειγμάτων του Παγκόσμιου Οικοσυστήματος είναι αφιερωμένο στη διατήρηση της Φύσης και την Επιστημονική έρευνα στην υπηρεσία του Ανθρώπου. 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο Εθνικός Δρυμός ως προς τη Γεωμορφολογία του. Έχει πολλές κορυφές, μεγάλες ρεματιές και βαθιές χαράδρες, αμφιθεατρικές κοιλότητες, σπήλαια και βάραθρα, καθώς και πολλές πηγές, μικρές εποχικές λίμνες και χείμαρρους. Το κλίμα επηρεάζεται από τη γεωγραφική θέση, τον όγκο του βουνού, τα πετρώματα και τις πλαγιές του. Συχνό φαινόμενο είναι η αναστροφή των θερμοκρασιών και της υγρασίας, καθώς και η εμφάνιση πολλών μικροκλιμάτων. 

Στον Εθνικό Δρυμό υπάρχουν συνολικά τέσσερις..

Νέα μεγάλη έρευνα βεβαιώνει ότι τα εμβολιασμένα παιδιά παρουσιάζουν έως και 500% περισσότερες ασθένειες από τα ανεμβολίαστα


emvoliaΝέα μεγάλη έρευνα βεβαιώνει ότι τα εμβολιασμένα παιδιά παρουσιάζουν έως και 500% περισσότερες ασθένειες από τα ανεμβολίαστα
Οι υποψίες έχουν επιβεβαιωθεί για όσους ήταν δύσπιστοι σχετικά με τον εμβολιασμό των παιδιών. 
Μία πρόσφατη μεγάλη μελέτη επιβεβαιώνει άλλες ανεξάρτητες ερευνητικές μελέτες που συνέκριναν μη εμβολιασμένα παιδιά με εμβολιασμένα. 
Όλα δείχνουν ότι τα εμβολιασμένα έχουν 2 έως και 5 φορές περισσότερες ασθένειες στην παιδική ηλικία και αλλεργίες από αυτά που δεν έχουν εμβολιαστεί.
Αρχικά ,

7 Ιαν 2016

ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΙΚΟΝΑ!!!!

Ελληνική γραμματική...να με συμπαθάτε οι φιλόλογοι !!!



Ακατάλληλο για ενηλίκους...

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ



Η Λαϊκή Ενότητα Πιερίας καλεί όλους και όλες αύριο (Παρασκευή, 8/1) το πρωί στα δικαστήρια σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στους διωκόμενους αγωνιστές των διοδίων και καταδίκης της κυβερνητικής πολιτικής. 

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ υφάρπαξε την..

Ευρέθη το φάρμακο κατά της αναρχίας...........!!!!!!!!!!!!!




Γελάστε ελεύθερα παρακάτω...

Ψέματα, εμπαιγμός, αρπαγή, λεηλασία, θρασύτητα, ανηθικότητα....Η παλινόρθωση της πασοκικής δυσωδίας!

Καρκίνος και μεταστάσεις..


     
Και μέσα απ' την θολούρα του μυαλού του, τού ξέφυγε και μιά αλήθεια.
     
Ο καραγκιόζης πολιτικός της πίτσας, που βρέθηκε στην Βουλή ελέω της διαπλοκής των ΜΜΕ (Καρατζαφύρερ και Κουνέλης ψόφησαν πολιτικά, ενώ κι ο Ποτάμης είναι στα τελειώματα),..προκειμένου να αποτελέσει τον λαγό, την εφεδρεία, την καβάτζα του συστήματος μπας και εκπέσει η μάστιγα των μνημονίων,..πάνω στον ενθουσιασμό του που μπορεί να λέει ό,τι μ@λακία του έρθει χωρίς να του στέλνουν πίτσες και κόκα-κόλες, ξεστόμισε και το βαρυσήμαντο:

Ανυπομονώ να ακούσω τον Λαζόπουλο να σχολιάζει στο τσαντίρι του....Την πώληση του Αστέρα Βουλιαγμένης, παρέα με τους αρχαιολογικούς του χώρους, σε Τούρκους και Κουβετιανούς.


Ο "Δημιουργός" έδωσε στα ζώα τα δόντια, τα αγκάθια και το δηλητήριο, για να αμύνονται, να επιβιώνουν.
Στον άνθρωπο έδωσε τον λόγο.
Άλλοι τον χρησιμοποιούν για την αγάπη, την δημοκρατία, την ειρήνη, την κοινωνική δικαιοσύνη.
Άλλοι για να βρίζουν, να διαβάλουν, να συκοφαντούν, να κατευθύνουν και να διαμορφώνουν συνειδήσεις για ιδιοτελείς σκοπούς.

Ανυπομονώ να ακούσω τον Λαζόπουλο να σχολιάζει στο τσαντίρι του:

Εγώ, αν ήμουν Θεός…

Η Μοναχή....
Σε σένα μιλάω, ακούς;
Μπα. Eίμαι, πλέον, σίγουρη ότι είσαι ή κουφός ή αδιάφορος. 
Δεν με νοιάζει. Εγώ θα στα πω και ας μην ακούς.
Από μικρή σε πίστευα. Σε αγαπούσαν και οι δικοί μου και έτσι έμαθα και εγώ να σε αγαπώ. Δεν σε έβριζα ποτέ, ούτε καν στην εφηβεία, που ήταν της μόδας να βρίζουμε τα θεία και ακόμη δεν σε έχω πιάσει ποτέ με κακό λόγο στο στόμα μου. Κάπου μέσα μου έχει φυτευτεί ο φόβος του Θεού τιμωρού.
Μεγάλωσα λίγο και αποφάσισα να σου αφιερωθώ. 
Κουράστηκα, είπα, από τους ανθρώπους, ας δοκιμάσω το Θεό.
Έβγαλα το τζιν μου και τις μπότες και έβαλα ένα μαύρο πανί για φορεσιά και μαύρο μαντίλι στο κεφάλι. Στην αρχή, ένιωθα αγαλλίαση. Τι ωραία ηρεμία. Αποκομμένη από οτιδήποτε θνητό, εκτός του ίδιου μου του εαυτού, αφοσιωμένη μόνο σε εσένα, τον δημιουργό ενός έργου που βλέπω κάθε μέρα, ενώ τον ίδιο ποτέ.
Μια μέρα, τυχαία,

Στη Μυτιλήνη, τον σταυρό τον έπιασε η Σούζαν Σάραντον...


theofaneia
Με επισημότητα, λαμπρότητα και βυζαντινή μεγαλοπρέπεια εορτάστηκαν τα Θεοφάνεια, αν και η φετινή εορτή επισκιάστηκε από τον πρόωρο χαμό του Μάκη Ψωμιάδη, ο οποίος ήταν ο πιο αυθεντικός εκφραστής της Εκκλησίας της Ελλάδας.

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν πήγε φέτος στον Πειραιά να αμολάει περιστέρια –όπως έκανε πέρσι-, αφού πέτυχε τον στόχο του να εκλεγεί πρωθυπουργός και δεν χρειάζεται πια να γλείφει τα άμφια των μητροπολιτών,

Albrecht Ritschl, στο Spiegel...«Αν η Ελλάδα διεκδικήσει τις Γερμανικές Αποζημιώσεις θα...»

Σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη του Γερμανού καθηγητή Ιστορίας και Οικονομίας, Albrecht Ritschl, στο Spiegel, αναδύεται στην επιφάνεια η σοβαρότητα του θέματος των Ελληνικών αξιώσεων επί της Γερμανίας σε ό,τι αφορά τις πολεμικές επανορθώσεις και το κατοχικό δάνειο.
Αυτό το οποίο πολλοί φοβούνται να ξεστομίσουν, ο Γερμανός καθηγητής το λέει ευθαρσώς. «Αν η Γερμανία αναγκαστεί να πληρώσει, θα...

Κρυφό Σχολειό

kri
Είμαι τυχερός που μαγειρεύω και ονειρεύομαι. Η μαγειρική μου είναι ονειρική και τα όνειρά μου μαγειρεμένα στο τσουκάλι του Δημιουργού που δε δημιούργησε τίποτε, αλλά ζει αυτό τον οργασμό που άλλοι από παραξενιά και άλλοι από ανοησία ονομάζουν Δημιουργία. Δεν αφήνω στην τύχη το οχτάωρο του ύπνου. Εξοικονομώ τελετουργικά μορφές Αγίων Θηλυκών που φευγατίζουν το Είναι τους απ’ τις νοικοκυρεμένες καταστάσεις και έρχονται μαζί μου να..

6 Ιαν 2016

Το μπουζούκι και η ιστορία του...


Το Μπουζούκι είναι λαουτοειδές έγχορδο λαϊκό μουσικό όργανο, με αχλαδόσχημο αντηχείο (σκάφος) από επιμήκεις ξύλινες λουρίδες, τις ντούγιες, και μακρύ βραχίονα, το μπράτσο ή μάνικο με κλειδιά στην άκρη για το χόρδισμα (κούρδισμα). Κατά μήκος του βραχίονα υπάρχουν λεπτά μεταλικά ελάσματα, κάθετα προς τον επιμήκη άξονα του βραχίονα, που σφηνώνονται σε μία λεπτή σχισμή και λέγονται τάστα. 

Τα διαστήματα ανάμεσα στα τάστα, οριοθετούν την απόσταση του..

Φανταστικοί οι διωγμοί των χριστιανών;


Σε λίγες μέρες πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα από τα πλέον αμφιλεγόμενα βιβλία της χρονιάς, το οποίο αναμένεται να πυροδοτήσει πλείστες συζητήσεις και διαμάχες στον αγγλοσαξωνικό και όχι μόνο ακαδημαϊκό κόσμο. 
Τίτλος του: 
Ο μύθος των διωγμών: 
Πώς οι Πρωτοχριστιανοί επινόησαν την ιστορία των μαρτύρων.
Συγγραφέας της ιστορικής μελέτης είναι η ακαδημαϊκός Καντίντα Μος, καθηγήτρια της Καινής Διαθήκης και της ιστορίας των πρωτοχριστιανικών χρόνων στο Πανεπιστήμιο της Νοτρ Νταμ, η οποία υποστηρίζει ότι οι αφηγήσεις για τις δοκιμασίες των χριστιανών μαρτύρων, την εύρεση καταφυγίου στις κατακόμβες, τις μυστικές συναντήσεις τους και τη ρίψη τους στις αρένες με τα λιοντάρια, απόρροια της άρνησής τους να προδώσουν την πίστη τους, είναι όλες ψευδείς, αποκύημα της φαντασίας, επινοήματα με σκοπό την... 

Οι "μπλε πίνακες" του Πικάσο...


Picture0001
Γεννημένος το  1881   ο Pablo Picasso αποτελεί έναν από τους πιο γνωστούς αλλά και σπουδαιότερους εικαστικούς του 20ου αιώνα.  Επηρεασμένος από την αυτοκτονία του επίσης ζωγράφου και φίλου του Carlos Cassagemas , μέσα σε ένα γενικό κλίμα μελαγχολίας τόσο στο Παρίσι όσο και στην Βαρκελώνη ο Picasso απομονωμένος μακριά από την πόλη του φωτός αλλάζει για μια σύντομη περίοδο 2-3 χρόνων το ύφος των έργων του. Η περίοδος αυτή (1901-1903) ονομάστηκε "Η μπλε περίοδος του Πικάσο" (Picasso's Blue Period).
Γαλάζιες και πράσινες αποχρώσεις,  χαρακτηρισμένες ως ψυχροί τόνοι, έρχονται να περάσουν μια έντονη πνευματικότητα και μια αίσθηση μυστικότητας στους πίνακες της περιόδου αυτής.
Λιτότητα, απλότητα, μονοχρωμία, αρμονία, φιγούρες απελπισμένες περνούν μηνύματα  που προβληματίζουν μέσα σε ένα κλίμα φορτισμένο μελαγχολικά.  Μερικά από τα πιο γνωστά έργα του ...

Έλληνάρα μου..."Γνωρίζεις τα πάντα" αλλά δεν έχεις καταλάβει τίποτα.




Ξέρεις ότι ζεις στην Ελλάδα του 2016 όταν:
  • Διπλοπαρκάρεις, περνάς με κόκκινο, κλείνεις τις ράμπες των αναπήρων, κορνάρεις με την πρώτη ευκαιρία, δε δίνεις ποτέ προτεραιότητα, νομίζεις ότι οι δρόμοι σου ανήκουν αλλά κατηγορείς και όλους τους άλλους που πράττουν το ίδιο.
  • Γράφεις Greeklish, δεν ξέρεις ορθογραφία, δεν έχεις διαβάσει στη ζωή σου πάνω από 5 βιβλία, «επιχειρηματολογείς» με ύψωμα της φωνής και με ύβρεις, κατηγορείς τους δασκάλους – καθηγητές – σύστημα παιδείας, μιλάς χωρίς να ακούς και ..

5 Ιαν 2016

Πολιτικό...Ανεκδοτάκι;

Να χασκογελάσουμε κι εμείς....
Σε μια συνάντηση του Τσίπρα με τον πρωθυπουργό της Ελβετίας , ο Αλέξης συστήνει τους υπουργούς του : 
-Ο υπουργός Δικαιοσύνης , Εργασίας , Υγείας , Παιδείας , Οικονομίας κλπ 
Έρχεται η σειρά του Ελβετού που συστήνει αντίστοιχα : 
-Ο υπουργός Δικαιοσύνης , Εργασίας , Υγείας , Ναυτιλίας. 
Κρυφογελάει ο Αλέξης
Γιατί γελάτε , του λέει ο Ελβετός .. 

Κλείστο το ...γ@μημένο επιτέλους



...

4 Ιαν 2016

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν τι σκοτώνει τις μέλισσες και είναι χειρότερα από οτι νομίζατε!!!

Όπως έχουμε γράψει στο παρελθόν, ο μυστηριώδης μαζικός θάνατος μελισσών που γονιμοποιούν καλλιέργειες αξίας 30.000.000.000 δολαρίων στις ΗΠΑ έχει αποδεκατίσει τον πληθυσμό των Apis mellifera της Αμερικής που ένας κακός χειμώνας θα μπορούσε να οδηγήσει τα χωράφια σε αγρανάπαυση .


Τώρα, μια νέα μελέτη έχει επισημάνει μερικές από τις πιθανές αιτίες των θανάτων των μελισσών και τα μάλλον τρομακτικά αποτελέσματα δείχνουν ότι η...

Ελ.Βενιζέλος...Ο ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ της ελληνικής ιστορίας. Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ των γραικύλων.

 

Ο πιο πιστός ΥΠΗΡΕΤΗΣ της Βρετανίας στη νοτιοανατολική Ευρώπη. 

Ο Βενιζέλος έκανε τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που έκαναν τον Αλέξανδρο Μέγα. 
Ο Αλέξανδρος έγινε ο μέγιστος του ελληνικού κόσμου, γιατί πήρε έναν μικρό λαό και έναν μεγάλο πολιτισμό και τους έκανε παγκόσμιους. Πήρε έναν λαμπρό πολιτισμό και τον χάρισε στους λαούς. 

Ο Βενιζέλος πήρε αυτόν τον παγκόσμιο λαό και τον έβαλε σε μια εθνική ΚΟΝΣΕΡΒΑ. 
Όπου υπήρχε ελληνισμός, τον κατέστρεψε ο Βενιζέλος. 

Κατέστρεψε έναν λαό με αιώνια και δυναμική παρουσία σε όλο τον χώρο της πάλαι ποτέ βυζαντινής αυτοκρατορίας. Παρουσία αιώνων στην Ασία τερματίστηκε με τον πιο βίαιο και άδοξο τρόπο. 

Όλα αυτά τα έκανε, γιατί απλούστατα αυτά συνέφεραν τη Βρετανία.. 

Ποιος ήταν ο πιο ευφυής άνθρωπος όλων των εποχών;



Φανταστικός ζωγράφος,  ολοκληρωμένος μουσικός, σημαντικός εφευρέτης και επιστήμονας,  απίστευτα κοινωνικός με ιδιαίτερο χιούμορ και  τόσο γοητευτικός ώστε να θεωρείτε “θεός του σεξ” στην εποχή του.
Ο λόγος για τον…

Ο ΕΥΡΩΠΑΛΑΜΑΚΙΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΓΡΑΒΑΤΑ



Το σύστημα εξουσίας διέκρινε εγκαίρως ότι ο κόσμος είχε βαρεθεί τα ίδια φθαρμένα πρόσωπα της Μεταπολίτευσης, τα οποία αναπαράγονταν μέσα από τις ίδιες καταστάσεις και προσπάθησε να το εκμεταλλευτεί. 

Στη ΠΑΡΑΓΚΑ ΜΑΞΙΜΟΥ εγκαταστάθηκε μια ολιγομελής συμμορία, η οποία, υπό την καθοδήγηση των ξένων πρεσβειών, πρόδωσε τους πάντες. 

Μια συμμορία, η οποία τρύπωσε σε ηγετικές κομματικές θέσεις, προδίδοντας αρχικά την Αριστερά και τον Σύριζα και, όταν το κατάφερε αυτό και έγινε και κυβέρνηση, πρόδωσε τον Ελληνικό Λαό. 

Μια συμμορία νέων ανθρώπων,

Αντίχριστοι και αναρχικοί αλητάμπουρες....



...είμαστε όλοι μας.....

Προσπάθησε να περπατήσει στο νερό σαν τον Χριστό. Αποτέλεσμα;



Το περπάτημα στο νερό δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Δεν έχουν πάρα πολλοί άνθρωποι αυτή την ικανότητα.
Ο Ιησούς το έκανε.
Δυστυχώς όμως,ένας πάστορας στη δυτική ακτή της Αφρικής, στην προσπάθειά του να γίνει ο δεύτερος άνθρωπος που θα κάνει αυτό το αδύνατο κατόρθωμα του..

Δήμος Δίου-Ολύμπου....Κλειστός για το κοινό έως τη Δευτέρα



Η Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Δίου-Ολύμπου ενημερώνει ότι δεν θα συναλλάσσεται με το κοινό λόγω προγραμματισμένης αναβάθμισης του Ηλεκτρονικού Συστήματος από τη Δευτέρα 04.01.2016 έως..

Κλειστά μουσεία... Ζήσε τον μύθο σου στην Ελλάδα του Τσίπρα!!

"ΑΠΛΥΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ"

"ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΟ 
ΒΡΩΜΑΓΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ" 
 "ΑΠΛΥΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ"
Φαντάσου να έχεις επιχείρηση,να σε κυνηγάνε θεοί και δαίμονες,να έχεις χίλια προβλήματα να λύσεις και ενώ περιμένεις το τετραήμερο της Πρωτοχρονιάς για να δουλέψεις και να βγάλεις κάνα σπασμένο να σε αφήνει ο Δήμος χωρίς νερό.

Δεν χρειάζεται φαντασία.
Για τους κατοίκους και τους επισκέπτες (τους πολλούς που πήγαν και τους ελάχιστους που τελικά παρέμειναν) του Παλιού Παντελεήμονα αυτή είναι η πραγματικότητα που ζούνε από την προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς εώς και σήμερα.

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου το πρωί χαλάει η γεώτρηση που δίνει νερό στο χωριό και έξι μέρες μετά το πρόβλημα δεν έχει ακόμα λυθεί.
Το κυρίως μηχάνημα (που παρουσίασε τη βλάβη) δεν έχει επιδιορθωθεί,το εφεδρικό που βρισκόταν στον ίδιο χώρο έχει εξαφανιστεί εδώ και πάνω από ένα χρόνο με σκοπό τη συντήρηση του αλλά ποτέ δεν...

Η Ζωή απαντά στον Παυλόπουλο: Τιμή μου που η ΙΣΤ´ βουλευτική περίοδος δεν θύμιζε σε τίποτε τη "Βουλή που ξέρανε"


Δεν άφησε αναπάντητο η Ζωή Κωνταντοπούλου την πρόκληση-επίθεση που της έκανε ο Πάκης δίνοντας συγχαρητήρια στον Βούτση που έκανε την Βουλή, όπως την ξέρανε ...

Με ένα μικρό της σχόλιο στα social media αποδέχθηκε την κατηγόρια και δήλωσε ότι είναι τιμή της, που επι των ημερών της η Βουλή δεν ήταν μνημονιακή!

Συγκεκριμένα έγραψε:

"O ΠτΔ Παυλόπουλος συνεχάρη τον ΠτΒ Βούτση που "ξαναέφτιαξε τη Βουλή όπως την ξέρανε". 


Αναμένονται κ συγχαρητήρια Σαμαρά-Βενιζέλου σε...

Κατατέθηκε μήνυση κατά του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για παραβίαση του άρθρου 134 του Ποιν. Κωδ. για το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας



Via Quadro 27 D 80070 S 
Avv. Antonios Antoniadis. Angelo d’ Ischia (NA)
Tel: Italia:+ 39 334 2925832 Ελλάδα +306939347926

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ
ΑΝΑΦΟΡΑ ( Αρθ.10 Συντάγματος)
ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 134 Ποιν. Κωδ.

Ο υπογεγραμμένος Αντώνιος Αντωνιάδης γεννηθείς εις την Αθήνα στις 31.07.1954 υιός του Κίμωνος Χατζηαντωνιάδη και της Καλλιόπης Χατζηαντωνιάδου, το γένος Καρβούνη, κάτοικος Ιταλίας Via Quadro 27/D - 80070 Sant’Angelo di Ischia ( NA) δικηγόρος (avvocato) εγγεγραμμένος εις τον δικηγορικό σύλλογο της Νεαπόλεως Ιταλίας, με αριθμό δικηγορικής ταυτότητος ΑΑ014695

αιτείται

την αυτεπάγγελτη δίωξη του Έλληνα πρωθυπουργού κυρίου Αλέξη Τσίπρα, γιά το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας σύμφωνα με το άρθρο 134 του ποινικού κώδικα και συγκεκριμένα για παράβαση του β’ εδαφίου: (Με ισόβια ή πρόσκαιρη κάθειρξη τιµωρείται όποιος, εκτός από την περίπτωση της προηγούµενης παραγράφου:

Τι θα πει Έλληνας δάσκαλε;




Έλληνας θα πει δύο και δύο τέσσερα στη γη. Όχι δύο και δύο είκοσι δύο στον ουρανό.


Έλληνας θα πει να τελείς στους νεκρούς τις χοές της Ηλέκτρας. Όχι κεριά στους νεκρόλακκους και δηνάρια στο σακούλι του τουρκόπαπα.

Έλληνας θα πει να προσκυνάς τακτικά στους Δελφούς το γνώθι σαυτόν. Όχι να κάνεις εξομολόγηση στους αγράμματους πνευματικούς και στους μαύρους ψυχοσώστες.


Έλληνας θα πει να σταθείς μπροστά στη στήλη του Κεραμεικού ...

3 Ιαν 2016

Γιατί η Βουλγαρία ευχαριστεί την Ελλάδα;


Κλείνουμε 179 μέρες από την 28η Ιουλίου, όποτε και επιβλήθηκαν οι έλεγχοι κεφαλαίων, γνωστά και ως capital controls.

Σήμερα η μεγαλύτερης κυκλοφορίας Βουλγαρική εφημερίδα κυκλοφορεί με πρωτοσέλιδο τίτλο THANKS GREECE και θα δείτε τα στοιχεία που παραθέτει προκειμένου να δικαιολογήσει αυτόν τον τίτλο....

Απολύσεις στις Σκουριές από τον ΑΚΤΩΡΑ. Γιατί να συμπαρασταθούμε όμως;;;

Η Άκτωρ έκανε απολύσεις στις και από Δευτέρα αρχίζουν κινητοποιήσεις.

...
Ο ΑΚΤΩΡΑΣ έκανε απολύσεις στις Σκουριές από ότι μαθαίνουμε  από τον Στέλιο Νικητόπουλο, έγκριτο δημοσιογράφο της ΕΤ3, και από την Δευτέρα αρχίζουν οι κινητοποιήσεις.

Μιλάμε για του εργαζόμενους στα μεταλλεία των Σκουριών που στάθηκαν απέναντι στον αγώνα των κατοίκων της Χαλκιδικής τρομοκρατώντας ενίοτε τους κατοίκους.

Μιλάμε για αυτούς που στήριζαν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμια ανοικτά και δημόσια και καλούσαν τους Αδώνιδες για συμπαράσταση.

Μιλάμε για τους εργαζομένους που μέσω του σωματείου τους, καλούσαν τους κατοίκους της Χαλκιδικής να ψηφίσουν ΝΑΙ στο δημοψήφισμα του Ιουλίου, όπως..

O κατάπτυστος Γιωργάκης Παπανδρέου ο επονείδιστος ''κωλοτούμπας'' Αντώνης Σαμαράς και ο χειρότερος όλων Τσίπρας...

 


Θυμόσαστε τι έλεγε ο Τσίπρας στις 25 Γενάρη το βράδυ, όταν πανηγύριζε τη νίκη του στα Προπύλαια, έχοντας θριαμβεύσει στις βουλευτικές εκλογές επί της ΝΔ με οκτώμισι εκατοστιαίες μονάδες διαφορά – 36,34% ο ΣΥΡΙΖΑ και μόλις 27,81% η ΝΔ: 

«H ψήφος του ελληνικού λαού ακυρώνει σήμερα με τρόπο αδιαμφισβήτητο τα μνημόνια της λιτότητας και της καταστροφής! Καθιστά την τρόικα παρελθόν!» διακήρυσσε μεγαλόστομα. 
"Ερχόμαστε μέσα από τις σελίδες της ιστορίας αυτού του λαού και γι' αυτό θα τον υπηρετήσουμε μέχρι τέλους", πρόσθετε. 

"Παρελθόν" η τρόικα. ''Ακύρωση των Μνημονίων". Κούφια λόγια του αέρα! Μπούρδες! Πολιτικά φληναφήματα. Πριν περάσουν έξι μήνες,