# #

2 Αυγ 2014

Ο Δανειολήπτης είναι αντισυμβαλλόμενος στη δανειακή σύμβαση και έχει περισσότερα δικαιώματα από την Τράπεζα, τα οποία μπορεί να ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ, ΑΤΟΜΙΚΑ ή ΟΜΑΔΙΚΑ !!!

ΠΟΥΛΑΕΙ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ !!!

Ή οι συντάκτες του σχετικού ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΟΥ ρεπορτάζ είναι ΝΟΜΙΚΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ και ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ, 

ή παίζεται ένα ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ των Δανειοληπτών !!!

ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ !!!

Δεν ανακόπτονται οι Διαταγές Πληρωμής και οι Πλειστηριασμοί με ΕΞΩΔΙΚΑ κύριοι του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ !!!



Δεν υπάρχει νομικά καμία έννοια καταχρηστικότητας της μεταβίβασης του δανείου στα funds !!!
Οι μόνες καταχρηστικότητες είναι αυτές που είναι..

ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΘΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ...ή...

..ή   ΑΛΛΙΩΣ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ...




Κανένα μνημονιακό έκτρωμα δεν μπορεί να πάει μπροστά αν δεν υπάρχουν "οι φύλακες", οι άνθρωποι που θα κάνουν πειθήνια τη δουλειά τους, τις περισσότερες φορές εισπράττοντας πενταροδεκάρες για τις υπηρεσίες τους. 
Υπάρχει μια στρατιά εργαζόμενων αυτή τη στιγμή που το καθήκον τους είναι ακριβώς αυτό. 
Να παριστάνουν τους νταβατζήδες των μνημονιακών επιλογών και να κλείνουν τα μάτια στη φρίκη που έχει απλωθεί παντού.

Παιδιά που δουλεύουν σαν σκλάβοι με καθήκον να τρομοκρατούν τους...

Πες μου ποιο φόβο αγάπησες πάλι


Εκεί γεννήθηκαν.

Σ’ όλα τα «δε θα τα καταφέρεις», που φύτρωσαν στο κεφάλι σου από σκάρτα, μισά λόγια, απ’αυτά που πάντα πιστεύεις, παρά την κακία που αναγνωρίζεις μέσα τους. 

Σ’ όλες τις φορές που ξέχασες για λίγο ποιος είσαι.

Δακρυσμένος, λειψός, τύφλα από ξίδια κακής ποιότητας, ανήμπορος να ξεχωρίσεις τη φαντασία από την αδιαπραγμάτευτη πραγματικότητα.

Σ’ όλα τ’ απογεύματα που έτρεξες ν’ ανοίξεις το φως, πριν προλάβει να τρυπώσει το σκοτάδι στο δωμάτιο, πριν προλάβουν οι ανοιχτές πόρτες να κλείσουν. 

Σ’ όλες τις φορές που κοίταξες κάτω απ’το κρεβάτι σου να βρεις το ..

Έμπολα - Αυτά που δεν σας λένε!

Ο ιός του Έμπολα

Υπάρχει ένα πολύ, πολύ σημαντικό  γεγονός που τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης και οι αξιωματούχοι της δημόσιας υγείας δεν σας λένε σχετικά με το ξέσπασμα της επιδημίας Έμπολα στη δυτική Αφρική.

Οι πληροφορίες που είμαι έτοιμος να παρουσιάσω εδώ είναι τρομακτικές. Δεν υπάρχει πραγματικά καμμία αμφισβήτηση γύρω από αυτό. Ωστόσο, σας ζητώ  να διατηρήσετε την ηρεμία σας.

Αυτή τη στιγμή στη Δυτική Αφρική,

O Ελληνοέλληνας... (Eξαιρετικό)

όξων εμών άτερ Τροία δεν πέφτει.
Εχάσαμε τότε στεριές μεγάλες και θάλασσες πλατιές που για τριάντα αιώνες ήσαν ατόφια Ελλάδα. Σήμερα τις κοιτάμε από μακρυά, όπως εκοίταγε ο Θοδωράκης Κολοκοτρώνης από τη Ζάκυνθο το Μοριά, και έκλαιγε. Και με το κυάλι αγνάντευε, και με το κυάλι βλεπει , βλέπει τη θάλασσα πλατιά και τη στεριά μεγάλη. Τον πήρε το παράπονο.
Τις κοιτάμε με βαριά την οδύνη ότι τις χάσαμε και με ελάχιστη την ελπίδα ότι θα τις ξαναπάρουμε. Κι αφήστε την κυρά – Δέσποινα να πολυδακρύζει.
Και ο Ατατούρκ, που έδιωξε το φερετζέ από τις τούρκισσες και έφερε το λατινικό αλφάβητο στα τουρκόπουλα, έκαμε και κάτι άλλο. Εδασκάλεψε τους δασκάλους και τους ξεναγούς να λένε στη Φραγκιά, που τουριστολογάει στη Μίλητο και στις Κλαζομενές, ότι δεν ήταν Όμηρος εκείνος ο τυφλός τραγουδιστής αλλά ...

Όλα τα μυστικά για την ανάβαση στο Μύτικα



Για κάποιον που δεν είναι ορειβάτης, αναρριχητής και πεζοπόρος επίπονων αποστάσεων -με την ευρύτερη έννοια- η ανάβαση στον Όλυμπο δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Ειδικά η ανάβαση στην κορυφή του, το Μύτικα των 2918,8 μέτρων, ισοδυναμεί με κατόρθωμα. 
Ένα διαρκές τεστ, μία καταμέτρηση των ορίων του αναβάτη, που διαρκώς αυξάνουν όσο αυξάνει και η αδρεναλίνη κατά την ανάβαση, σε μία σχέση αντιστρόφως ανάλογη με την έλλειψη οξυγόνου στην κορυφή του βουνού  των θεών, του Ολύμπου. 

Εκεί ακριβώς που ορειβάτες ή απλά και λάτρεις της φύσης απ’ όλο τον κόσμο έρχονται κατά δεκάδες κάθε μέρα για να «γευτούν» και ν’ απολαύσουν αυτή τη μαγεία του Ολύμπου, που πέρα από τους μύθους και τη μυθολογική του διάσταση κρύβει εξαιρετικές ομορφιές, ένα απέραντο μεγαλείο, ένα δέος ακόμα και όταν απλά τον κοιτάς... 

Γι αυτό και νιώθει πιο άνετα στην Αμερική ο υπουργός υγείας και τον “καταλαβαίνουν” καλύτερα οι “ξένοι” γιατί ο ίδιος δεν έχει την ελληνικότητα να “καταλάβει” τους Ελληνες.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΣΑΝ 
ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ….
tumblr_n42f7kijaj1s9gw44o1_500

«εδώ η γυναίκα μου η Ευγενία μου λέει να πάρουμε τα παιδιά και να φύγουμε όλοι μαζί για την Αμερική. Εκανα τόσο πολλά στα θέματα Υγείας, τόσα που με βρίζουν οι μισοί Ελληνες και να μου λες ότι είσαι απογοητευμένος από εμένα; Καλύτερα στην Αμερική…» φέρεται να είπε ο Αδωνις στον Πώλ Τόμσεν, όταν ο τελευταίος δήλωσε απογοητευμένος από την ανεπάρκεια του Υπουργού Υγείας.  Γιατί την υπακοή πολλοί ηγάπησαν, τον υπάκουο κανείς.
Γιατί όμως στην Αμερική ;
Γιατί αυτός ο πατριώτης να θέλει να αφήσει την Ελλάδα ; 

Ποιες είναι οι τροφές που "απαγορεύεται" να καταναλώνετε μαζί

Δείτε ποιες είναι οι τροφές που "απαγορεύεται" να καταναλώνετε μαζί
Πλέον, η άποψη ότι υπάρχουν συνδυασμοί τροφών που είναι απαγορευτικοί, τόσο για την εύρυθμη λειτουργία του πεπτικού συστήματος όσο την απώλεια βάρους, αμφισβητείται στις μέρες μας.
Σύμφωνα με τους ειδικούς, βασική παράμετρος που οδηγεί στη μείωση των κιλών, όταν ο μεταβολισμός λειτουργεί σωστά, είναι η ποσότητα του φαγητού.
Ωστόσο, υπάρχουν τροφές που, όταν καταναλώνονται ταυτόχρονα, απορροφώνται πιο εύκολα, ενώ άλλες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως ασύμβατες μεταξύ τους.
Δείτε τους διατροφικούς συνδυασμούς που καλό θα είναι να αποφεύγετε:

Πώς να τηγανίζετε τις πατάτες για να μην είναι "καρκινογόνες"

Πώς να τηγανίζετε τις πατάτες για να μην είναι "καρκινογόνες"

Πρόσφατα η αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) συνέστησε να μην καταναλώνονται παρατηγανισμένες και ξεροψημένες τηγανητές πατάτες, καθώς είναι πιθανότερο να έχουν υψηλότερα επίπεδα του επικίνδυνου χημικού συστατικού ακρυλαμιδίου, που συνδέεται με την εμφάνιση καρκίνου.
Μάλιστα, στη σχετική ανακοίνωση τονίζεται ότι θα πρέπει να ..

Αν έσβηνε το ελληνικό στοιχείο , Τι θα απέμεινε στον παγκόσμιο πολιτισμό… (ΒΙΝΤΕΟ)

ελλαδαΚάποιες φορές, περπατώντας ανάμεσα στις ελιές και στα ερείπια αυτής της χώρας αναρωτήθηκα τι θα έμενε από τον πολιτισμό μας αν έσβηνε από αυτόν το ελληνικό στοιχείο, πώς θα ήμασταν αν στερούμασταν όχι μόνο αυτό το απέραντο κληροδότημα αλλά και τούτη τη γενναία ώθηση που κινεί ανέκαθεν το ενδιαφέρον προς τον άνθρωπο.

Και αντικρίζω τότε ένα απέραντο κενό.

Τα ερείπια μάς κάνουν να συνειδητοποιήσουμε πόσο εύθραυστος είναι ο πολιτισμός, μας υπενθυμίζουν ότι οι κατακτήσεις του είναι εφήμερες, ότι πρέπει να τις υπερασπιζόμαστε κάθε μέρα που ξημερώνει και ότι ο μόνος εφικτός και άξιος του ονόματός του πολιτισμός είναι εκείνος που ενώνει τους ανθρώπους ενάντια στη βαρβαρότητα.

Όλα τα παραπάνω μας προτρέπουν κατά κάποιον τρόπο να συνειδητοποιήσουμε αυτά που θα χάναμε αν αποκηρύτταμε το ελληνικό στοιχείο που κουβαλάμε μέσα μας.

Και για όσους νομίζουν ότι δεν είναι κάτι το σπουδαίο επιδιώκοντας να μας ελαφρύνουν από αυτό το “νοσταλγικό φορτίο” τους ρωτώ:

Αν αποκηρύτταμε το ελληνικό στοιχείο τι θα κερδίζαμε;

Πώς να φτιάξετε ένα παράνομο εργοστάσιο...!!!

σκουριεςTΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ: 

ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ

Η Ελληνικός Χρυσός δεν μπορεί να πάρει άδεια δόμησης κατά την κείμενη νομοθεσία για το κτίριο του εργοστασίου εμπλουτισμού στις Σκουριές που περιλαμβάνεται στην ΚΥΑ Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων 201745/2011. 

Η συμβατότητα του θηριώδους (επιφάνειας περίπου 100.000 τ.μ.) κτιρίου που σχεδίασε η Ελληνικός Χρυσός με την νομοθεσία για την εκτός σχεδίου δόμηση (Π.Δ. 24-5-1985 ΦΕΚ Δ” 270 άρθρο 4 “Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις”) θα έπρεπε να έχει ελεγχθεί πριν δοθεί έγκριση από τη Διοίκηση. Αυτό δεν έγινε και εδώ και πάνω από ένα χρόνο η αρμόδια Πολεοδομία και η ΔΙ.ΠΕ.ΧΩ.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας αρνούνται να εκδώσουν έγκριση και άδεια δόμησης για ένα παράνομο κτίριο.

Εν τω μεταξύ, η αρμόδια για τις τεχνικές εγκρίσεις υπηρεσία του ΥΠΕΚΑ έχει ήδη εγκρίνει την εγκατάσταση του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού, της “οικοσκευής” δηλαδή αυτού του κτιρίου που δεν είναι σύμφωνο με τη νομοθεσία. 

Η έγκριση αυτή βασίστηκε στην ΨΕΥΔΗ βεβαίωση κάποιου μηχανικού ότι..

Ανάρτηση - σοκ Ισραηλινού ελεύθερου σκοπευτή: "Σήμερα σκότωσα 13 παιδιά και εσείς είστε οι επόμενοι γαμ@@οι μουσουλμάνοι"


Το μίσος δεν κρύβεται τελικά… Ένας από τους Ισραηλινούς που απολαμβάνουν να σκοτώνουν Παλαιστινίους και δη παιδιά στη Γάζα, αποφάσισε να δείξει πόσο έχει ξετρελαθεί με το «κατόρθωμα» του. Όπως αποκαλύπτει το "Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος" ο Ντέιβιντ Οβάντια είναι σκοπευτής του Ισραηλινού Στρατού και προκάλεσε σάλο στο διαδίκτυο ανεβάζοντας στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία είναι ξαπλωμένος μπροστά από το όπλο του και το σχόλιο του αναφέρει: «Σήμερα σκότωσα 13 παιδιά και εσείς είστε οι επόμενοι ...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΠΙΛΟΤΟΥ: Oυκρανικά μαχητικά κατέρριψαν το αεροπλάνο της Malaysia Airlines

Στηρίζει την ανάλυσή του στο διάτρητο πιλοτήριο από βολίδες αντι-τάνκ των μαχητικών SU 25.

μαλαισια
 Το εντυπωσιακό άρθρο του πιλότου-εμπειρογνώμονα Peter Heisenko, στην Ιστοσελίδα του, anderweltonline.com, αναφέρει τα εξής

πιλοτος“Η τραγωδία του Μαλαισιανού ΜΗ17 εξακολουθεί να διατηρείται μακριά από το φως της σαφήνειας.
Οι ηχογραφήσεις πτήσεως βρίσκονται στην Αγγλία υπό εξέταση. Τι μπορεί να προκύψει από αυτή; Ίσως περισσότερα από όσα μπορείτε να υποθέσετε.
Ειδικότερα οι ηχογραφήσεις φωνής θα έχουν ενδιαφέρον, όταν εξετάσετε την εικόνα του θραύσματος του πιλοτηρίου. Ως εμπειρογνώμονας της αεροπορίας, εξέτασα με μεγάλη προσοχή τις φωτογραφίες κομματιών του αεροπλάνου που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Πρώτα, μου έκανε κατάπληξη πόσο λίγες φωτογραφίες μπορούμε να βρούμε στο Google από τα θραύσματα του αεροπλάνου. Όλες είναι χαμηλής ανάλυσης, εκτός από μία:

Τα επαγγέλματα που προκαλούν... δυστυχία

Τα επαγγέλματα που ψηφίστηκαν ότι προκαλούν... δυστυχία

Δε χωρά αμφιβολία ότι οι υψηλές χρηματικές απολαβές σε μία εργασία αποτελούν ισχυρότατο κίνητρο, ειδικότερα δε σε μία περίοδο που η ανεργία βρίσκεται στα ύψη.
Φαίνεται, ωστόσο, ότι τα λεφτά δεν είναι το παν, καθώς η παραμονή σε ένα επάγγελμα προϋποθέτει και άλλα πιο σημαντικά πράγματα.
Η ιστοσελίδα «CareerBliss», η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της απασχόλησης και της εύρεσης εργασίας, ανέλυσε 25.000 αξιολογήσεις χρηστών για περισσότερα από 7.500 επαγγέλματα.
Όσοι συμμετείχαν στην έρευνα, κλήθηκαν να αξιολογήσουν το επάγγελμά τους με άριστα το πέντε στις παρακάτω κατηγορίες:

1 Αυγ 2014

ΑΛΛΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΕΟΣ !!!

ΜΠΕΡΔΕΨΑΝ ΤΙΣ ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΕΙΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ. ΑΛΛΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΕΟΣ !!!

Οι Γερμανοί επιμηκύνουν το πέος τους, επειδή είναι μικρό.

Το χρέος της Ελλάδας όμως, που είναι ήδη πολύ μεγάλο, δεν το κάνεις καλά με επιμήκυνση.

ΚΟΥΡΕΜΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ !!!



Όλο και περισσότεροι Γερμανοί, καταφεύγουν στο τραπέζι του χειρουργού για να αποκτήσουν μεγαλύτερη...

Τέτοιοι Παπαγάλοι δεν υπάρχουν άλλοι στον πλανήτη !!!

ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ - ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ Ή ΑΠΛΑ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ;;;



Το 2011, για να δικαιολογήσουν τα Μνημόνια και το επερχόμενο PSI+, έσκιζαν τα ιμάτιά τους ότι
η Επιλεκτική Χρεοκοπία (Selective Default) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ.

Σήμερα, οι ίδιοι ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ, λένε ότι η Επιλεκτική Χρεοκοπία της Αργεντινής, είναι χρεοκοπία !!! 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙ ΕΓΡΑΦΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΕΘΝΟΣ ΤΟ 2011 !!!


Θα πεθάνετε από τα γέλια !!!

ΑΥΤΑ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟ 2011 Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ :

Eviva Argentina...


ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.....ΠΡΟΣΤΙΜΑ-ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΕΛΙΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΙΜ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ !!!

Κανένας επιχειρηματίας δεν πρόκειται να έρθει να επενδύσει στην Ελλάδα όταν του φορολογούν ακόμη και τα πριμ που δίνει στους εργαζομένους του !!!




Ναι, καλά διαβάσατε. 
Η εταιρεία ΚΑΡΕΛΙΑΣ ΑΕ που μοίρασε πριμ 2,5 εκατομμύρια ευρώ στους υπαλλήλους της για το 2013, φορολογήθηκε με δυσβάστακτο φόρο !!!


Αυτά και πολλά ακόμη σκαρφίστηκαν οι εγκληματούντες του υπουργείου οικονομικών, οι οποίοι πλέον με εντολές της τρόικας στοχεύουν ευθέως να στραγγαλίσουν και τις τελευταίες εναπομείνασες υγιείς επιχειρήσεις. 

Έχουν πάρει εντολή να παραδώσουν καμμένη γη και επινοούν και τον πλέον απίθανο φόρο ή πρόστιμο, προκειμένου να μην αφήσουν τίποτε όρθιο. Με θεότρελες φορολογήσεις όχι μόνον δεν πρόκειται να πατήσει στη χώρα μας κανείς νέος επενδυτής (κορόιδο είναι να χάσει τα λεφτά του) αλλά και όσες επιχειρήσεις επιβιώνουν σήμερα, νιώθουν εντονότερα τη θηλιά του κράτους-δήμιου να σφίγγει γύρω από τον λαιμό τους!

Ήδη, ανάμεσα στους υγιείς επιχειρηματίες, ακόμη και στους λεγόμενους μεγάλους, επικρατεί έντονος προβληματισμός μια και βρίσκονται αντιμέτωποι με τους νέους φόρους που επιβάλλει η κυβέρνηση από 1/1/2014. 

Οποιαδήποτε διευκόλυνση προσφέρει η εταιρεία στον εργαζόμενό της θεωρείται «δώρο», παροχή υπηρεσιών και φορολογείται. Η εταιρεία Motor Oil για παράδειγμα που βρίσκεται στην Κόρινθο και παρέχει εταιρικό αυτοκίνητο στον τάδε υπάλληλό της προκειμένου να μετακινείται μέχρι την Αθήνα, το κράτος φορολογεί με ..

Εκκωφαντική νίκη Σαμαρά στη συνάντησή του με τον Εσθονό πρωθυπουργό

2E5420D03391BAB632BE00B1C995280B
Άκρως θριαμβευτική κατάληξη για το μέλλον της χώρας είχε η συνάντηση του πρωθυπουργού της χώρας Αντώνη Σαμαρά με τον πρωθυπουργό της Εσθονίας Τάαβι Ροίβας, μία συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης.
Ξάφνιασμα όλων από την μεγάλη διαπραγματευτική νίκη του πρωθυπουργού η οποία δίνει πρόωρα σημαντικό αβαντάζ στη χώρα μας στην ...

Mέλι....Θαυματουργό !!!


1. Η μέλισσα εμφανίστηκε στη Γη περίπου… 65 εκατομμύρια χρόνια πριν, πολύ πριν τον άνθρωπο!

2. Η γεωγραφική θέση της ανάμεσα σε τρείς ηπείρους, τα πάμπολλα αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά και λουλούδια και ο ήλιος της Ελλάδας δημιούργησαν ένα ιδανικό περιβάλλον για τις μέλισσες εδώ και χιλιετίες.  


3. Οι ελληνικοί μύθοι περιγράφουν τον Δία τον Μελισσέα να θρέφεται από μέλισσες στο Ιδαίο Αντρο της Κρήτης , τον δε πανέμορφο θεό Απόλλωνα αποκλειστικά με νέκταρ και αμβροσία . Οι Ολύμπιοι θεοί θρέφονταν επίσης με..

ΠΙΕΡΙΑ.....ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!! ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???



ΠΡΟΣ : 1. Δήμο Κατερίνης / 
Δημοτικό Συμβούλιο Δήμος Κατερίνης
2. Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου 

ΚΟΙΝ.: 1. Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
(Κοινοποίηση στον Γενικό Γραμματέα)
2. Πίνακας Αποδεκτών


   Αξιότιμοι Κύριοι,
Με αφορμή το γεγονός της ανεξέλεγκτης πλέον καταπάτησης των ακτών στα όρια του Δήμου μας και μάλιστα με αυξανόμενους ρυθμούς και με δεδομένη τη μέχρι στιγμή αντιμετώπιση της (μη αντιμετώπισής της!!!), βρισκόμαστε για άλλη μια χρονιά στη δυσάρεστη θέση να εκφράσουμε την έντονη αγανάκτησή μας και να σας θέσουμε προ των ευθυνών σας για σοβαρές παραλείψεις σε ότι αφορά τη χρήση του αιγιαλού και της παραλίας. 


Κατ’ αρχήν, είναι αντισυνταγματική πράξη, η μη δυνατότητα ελεύθερης πρόσβασης και χρήσης των ακτών μας και της θάλασσας για όλους τους Έλληνες πολίτες και όχι μόνον!
Η ασύδοτη χρήση του αιγιαλού και της παραλίας από ορισμένους «επαγγελματίες» είναι..

Eξοχότατε κ. Λεμονόπουλε.

Eξοχότατε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης κ. Λεμονόπουλε.



Μετά το ψήφισμα σύμφωνα με το οποίο «Το Δημοτικό Συμβούλιο καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την άνανδρη και απρόκλητη επίθεση Δημοτικού Συμβούλου, στον Δήμαρχο Κατερίνης, η οποία δεν στρέφεται μόνο κατά του προσώπου του κ. Δημάρχου αλλά κυρίως κατά του θεσμού που εκπροσωπεί», θα ήθελα πραγματικά να Σας παρακαλέσω Εξοχότατε να εισηγηθείτε Εσείς ο ίδιος ένα παρόμοιο ψήφισμα με το οποίο...

Θέλω να αλλάξω υπηκοότητα. Θέλω να γίνω Αργεντίνος....

Και γ@μѠ τις χρεοκοπίες!

Λένε πως η Αργεντινή χρεοκόπησε.
Μα οι Αργεντίνοι (πρέπει να) πανηγυρίζουν.
Κι απ' ό,τι φαίνεται αρκετοί πανηγυρίζουν.
Μα γιατί;
Τρελοί είναι;
Δε βλέπουν πως ο σωστός δρόμος ήταν ο δρόμος της Ελλάδας;

Μα κι αυτοί... να μην αφήσουν τα δισεκατομμυριούχα κοράκια να γίνουν λίγο πιο...
δισεκατομμυριούχα;
Μα να μην υποκύψουν στις πιέσεις τους;
Τι κρίμα!
Αυτοί χάσανε!
Χάσανε success story 4ετίας (και βλέπουμε...)
Μα κοιτάξτε στον παρακάτω πίνακα το κατά κεφαλήν ΑΕΠ της Αργεντινής που χρεοκόπησε το 2001 και ξαναχρεοκοπεί σήμερα!
Δείτε....

Oι Δημοκράτες Δυτικοί ...

Αυτούς εξοπλίζει, χρηματοδοτεί, στηρίζει πολιτικά η Ε.Ε. για να "εκδημοκρατίσουν" την Συρία...

«Παιδί μου γιατί ο Τσίπρας χρεοκόπησε την Αργεντινή;».

bouli-aleksis-mitropoulosΑπίστευτο και όμως αληθινό. 
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και καθηγητής Πανεπιστημίου κ. Αλέξης Μητρόπουλος, αποκάλυψε σήμερα το πρωϊ στο MEGA, ότι του τηλεφώνησε χθες η ηλικιωμένη μητέρα του από την Επαρχία και διαμαρτυρήθηκε γιατί ο Τσίπρας χρεοκόπησε την Αργεντινή. 
Μάλιστα, επειδή γνωρίζει ότι είναι μαζί με τον Τσίπρα, τον ρώτησε αν..

Κόκκινη Προβιά: Ο μυστικός στρατός της CIA στην Ελλάδα. Αποκαλύπτουμε τους αρχηγούς της

Το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και η έναρξη του Ψυχρού, έμελλε να ρίξουν την Ευρώπη σε μια περιπέτεια με πολλές διαστάσεις. Όμως απ’ όσα τα τελευταία 60 χρόνια έχουν γραφεί για την ιστορία της Γηραιάς Ηπείρου σχεδόν τίποτα δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Κι αυτό γιατί η δυτική Ευρώπη, που εμφανιζόταν ως ανάχωμα απέναντι στον «κομμουνιστικό κίνδυνο», κυβερνήθηκε μέσα από το πιο αντιδημοκρατικό δημιούργημα των μυστικών υπηρεσιών. Έναν μυστικό στρατό από πολίτες και αξιωματικούς, ο οποίος δημιουργήθηκε για να αντιμετωπίσει...
μια πιθανή σοβιετική εισβολή, αλλά κατέληξε να κάνει πραξικοπήματα, να χειραγωγεί πολιτικούς και πολίτες και να καθορίζει τις εξελίξεις, καλύπτοντας επί δεκαετίες τα ίχνη του.

Το δίκτυο αυτό, στην Ελλάδα είχε καταργηθεί ως το ...

Παρουσίασαν ως "χρεοκοπία" την άρνηση της Αργεντινής να παραδοθεί στους "γύπες" των αγορών! [vid]

ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ... ΤΟΥ 2001!


Την επιλεκτική χρεοκοπία της Αργεντινής παρουσίαζαν χτες και σήμερα με χαρά τα ελληνικά ΜΜΕ με εικόνες των επεισοδίων του 2001 (!) ώστε να πιστέψει το ελληνικό κοινό ότι, αυτή τη στιγμή στην Αργεντινή συμβαίνουν τραγικά γεγονότα στους δρόμους, και ευτυχώς εμείς ως Ελλάδα υπακούσαμε στις αγορές και γλυτώσαμε τέτοιες δυσάρεστες καταστάσεις.

Πρόκειται για μια προπαγάνδα "συνετισμού" με τελικό σκοπό να καταδειχθεί ότι όποιος αντισταθεί στην Νέα Τάξη Πραγμάτων θα έχει κακό τέλος. Και με την απόφαση ενός υπαλλήλου του αμερικανικού δημοσίου, για την ακρίβεια ενός δικαστή που έβγελε σε χρεοκοπία την Αργεντινή, μπορεί να "τιμωρηθεί" ένα ολόκληρο κράτος από τις...

AKOYME ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ... ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.

Το άρθρο 120 του Συντάγματος των Ελλήνων που είναι αντίστοιχο του 114 του
 Συντάγματος του 1952, λέει τα εξής στις παραγράφους   2 , 3 και 4, :

Η Τουρκία καλεί Έλληνες γιατρούς να την υπηρετήσουν, η Ελληνική κυβέρνηση πώς θα αντιδράσει;

Η Τουρκία καλεί Έλληνες γιατρούς να την υπηρετήσουν, η Ελληνική κυβέρνηση πώς θα αντιδράσει;

Μία ακόμη χώρα, μετά την Γερμανία, την Αγγλία αλλά και το Ντουμπάι (σε μικρότερη κλίμακα) ρίχνει τα δίχτυα της στους έλληνες γιατρούς, με στόχο να τους κατακτήσει γνωρίζοντας ότι πρόκειται για καταρτισμένους και αξιόπιστους επιστήμονες και πως δεν αποκλείεται να πουν το Ναι μεσούσης μιας σοβαρής οικονομικής και κοινωνικής ύφεσης που μαίνεται ακόμη στην Ελλάδα.
Η Τουρκία,

31 Ιουλ 2014

Οι ίδιες εγκληματικές φάτσες...ΤΟΤΕ και ΤΩΡΑ

Όσα Ποτέ Δεν σας είπαν σχετικά με τα Εμβόλια


Επειδή μπορείτε να χειριστείτε την αλήθεια! 
Dr . Andrew Moulden (συνέντευξη): Οσα Ποτε δεν σας είπαν σχετικά με τα εμβόλια
Συνέντευξη με τον Dr. Andrew Moulden (10/08/09 — VACTRUTH (Editor) Σημείωση *
 Η αγγλική έκδοση *07/21/09



 1.) Dr. Moulden, μπορείτε να πείτε μας λίγο σχετικά με το παρελθόν σας;
 ΕΊΜΑΙ 44 ετών και έχω δαπανήσει όλα τα χρόνια της ενήλικης ζωής μου στην ακαδημαϊκή κοινότητα, Πανεπιστήμιο, επιστημονικές μελέτες κλινικής υγείας, πρακτική και έρευνα. Η έλξη μου τα περί του εγκεφάλου και των επιστήμης περί συμπεριφοράς οφείλεται σε μία πραγματική βούληση για να βρεθούν απαντήσεις σε πολλά αναπάντητα ερωτήματα- ζητήματα όπως – γιατί είμαστε εδώ, το τι μας κάνει ανθρώπους, και τι προκαλεί ασθένειες, όπως η σχιζοφρένεια, άνοια, σκλήρυνση κατά πλάκας,

Ο θεός δημιουργός της βιολογίας...!!!

bioΠως θα σας φαινόταν εάν στο εξωφύλλου ενός βιβλίου μαθηματικών, για παράδειγμα, πόζαρε ο ισχνή φιγούρα του Αγίου Ονούφριου, ή έξω ένα ένα βιβλίο χημείας πόζαρε ο Ιησούς να μετατρέπει χημικά το νερό σε κρασί, ή πως θα σας φαινόταν, στη προκείμενη μας περίπτωση, εάν  στο εξώφυλλο ενός βιβλίου βιολογίας της Α” Λυκείου, βλέπατε να προΐσταται επάνω από την γνώση της επιστημονικής βιολογίας, σε πρώτο πλάνο, ως το πρώτο αίτιο της βιολογικής μας εξέλιξής ο Γιαχβέ της Βίβλου;







Παρόλο που αυτό, στην πλειονότητα των αναγνωστών θα περνούσε  απαρατήρητο, οι ειδικοί πιστεύουν πως το εξώφυλλο ενός βιβλίου είναι το μισό βιβλίο, επειδή μια εικόνα μπορεί να πει χίλιες λέξεις. Κατ αυτό τον τρόπο το εξώφυλλο κάθε βιβλίου προϊδεάζει αστραπιαία τον αναγνώστη στο αθέατο περιεχόμενου του. Μήπως όμως εκτός από τους ειδικούς γενικά του βιβλίου, το γνωρίζουν αυτό και τα παμπόνηρα Χατζητσογλάνια της  αντιγνώσης που συνεχίζουν ακάθεκτοι να μαστίζουν την Ελληνική παιδεία;

ΤΙ ΘΈΛΕΙΣ ΡΕ "¨ΕΛΛΗΝΑ"???


Πανέτοιμος ο "ξεκούραστος"!!!




Aφού απέφυγε επιτυχώς 376 δολοφονικές απόπειρες εναντίον του,γλύτωσε από 4765 βαρυστομαχιές και δεν παρέδωσε τη χώρα στον «λεφτά υπάρχουν» ,που ενώ ήξερε ότι είναι πίσω 13 μονάδες προκήρυξε στημένες εκλογές, μετά… 

Στη χώρα αυτή , που κάποτε λεγόταν Ελλάδα, δε χαμογελάει πλέον κανείς..




1.Ερώτηση...
Μας φταίνε οι Ούννοι ή μόνοι μας σκάβουμε τον λάκκο μας?

2.Νομίζετε ότι η καταστροφή θα τελειώσει εδώ?

3.Τι θα ψηφίσετε στις επόμενες εκλογές?

Πραγματικά ή ρητορικά τα ερωτήματα είναι γεγονός ότι στη χώρα αυτή , που κάποτε λεγόταν Ελλάδα, δε χαμογελάει πλέον κανείς...

Ωραία και τριτοκοσμικά…Ντροπή στα κόμματα που δεν διαμαρτυρήθηκαν, δεν ψέλλισαν λέξη και δεν πήραν θέση…


Απολύσεις παντού -μαζικές προσλήψεις στην Εκκλησία, με υπογραφή του υπουργού της Ορθοδοξίας Love-ρδοs


Μπορεί να απολύουν εκπαιδευτικούς ή εργαζόμενους στα νοσοκομεία, μπορεί να καταργούν μαζικά θέσεις στα πανεπιστήμια ή σε άλλους φορείς, μπορεί να κλείνουν σχολεία και μονάδες, υγείας, όμως ιερείς συνεχίζουν να διορίζουν, με μαζικό τρόπο! Και μάλιστα σε μόνιμες θέσεις.
ieraamfia.jpgΕδώ φαίνεται ότι δεν ισχύει το γνωστό, αν είσαι και παπάς με την αράδα σου θα πας. 
Με απόφασή του ο υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος, διόρισε πριν λίγες ημέρες 123 κληρικούς σε μόνιμες θέσεις σε όλη την Ελλάδα! Απ” αυτούς, οι 108 διορίστηκαν στην Ελλαδική Εκκλησία, 9 στην Εκκλησία της Κρήτης και 6 στις Μητροπόλεις της Δωδεκανήσου!
Αν λοιπόν κάποιος άνεργος  θέλει σήμερα να βρει δουλειά, έχει επιλογή:

Τι είμαστε ;


Ένα μικρό τεμάχιο σκόνης,

Είμαστε ραγιάδες, δεν εξηγείται διαφορετικά...Ένας λαός χωρίς μέλλον...





Παρ όλα αυτά εμείς συνεχίζουμε να αγοράζουμε τα προιόντα τους, να ψωνίζουμε στα δικά τους καταστήματα , να τους δίνουμε την οικονομική δύναμη για να μας..

30 Ιουλ 2014

Η αφροδισιακή δράση του σύκου

Το κατεξοχήν μεσογειακό και αυγουστιάτικο φρούτο έχει πολλές άγνωστες θρεπτικές ιδιότητες
 
Πολλαπλά τα οφέλη που προσφέρει το μεσογειακό σύκο
 
 
 
Έχει ιδιαίτερη υφή και γεύση, κυρίως όμως διαθέτει νοστιμιά και αποτελεί καλή πηγή ενέργειας. Το σύκο, φρούτο κατεξοχήν μεσογειακό, αποτελεί σήμα κατατεθέν του Αυγούστου, αφήνοντας τους λάτρεις του σε προσμονή για την πλούσια σάρκα τους όλο τον υπόλοιπο χρόνο.

Η θρεπτική του αξία είναι αναμφισβήτητη καθώς περιέχει φυτικές ίνες, κάλιο ασβέστιο, μαγνήσιο και σίδηρο ενώ οι ποικιλίες με σκούρα κόκκινη σάρκα είναι πλούσιες σε πολυφαινόλες, ουσίες με αντιοξειδωτική δράση.

Η απόλαυση που ..

Δεν θέλει να παραδεχτεί ο χοντροκέφαλος ο άνθρωπος ότι είναι ξάδελφος των πιθήκων...

assets_LARGE_t_420_1195019
Η ελληνική γλώσσα, και σίγουρα όχι μόνον αυτή, ξεκίνησε την πορεία της από την εποχή που ανακάλυψαν – έμαθαν  να ανάβουν – την φωτιά οι άνθρωποί της. Αυτή την άποψη θα επιχειρήσω να στηρίξω εδώ.
Κατ’ αρχάς, η εκδοχή αυτή είναι καταχωρισμένη στην ελληνική μυθολογία. Αναφέρεται στο κλέψιμο της φωτιάς του Διός και στην απόδοσή της στους ανθρώπους από τον Προμηθέα. Προσέξτε παρακαλώ, πρόκειται για τον Προ – μηθέα.
Για να δούμε τι σημαίνει το  -μηθεας. Προκύπτει σαφώς από το μα(ν)θάνω (α>η). Αλλά και ο μύθος από το μανθάνω κατάγεται. Μάθος >μύθος (α>υ, όπως σάρξ>σύρξ). Τι θα πει μύθος;

“το διεφθαρμένο πελατειακό κράτος που βλέπουμε στην Ελλάδα είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας στον ανεπτυγμένο δυτικό κόσμο”

Αντίθετα με ό,τι κάποιοι εσφαλμένα νομίζουν, ο κοινωνικός πλούτος και η ευημερία οφείλονται στην παραγωγή αγαθών και υπηρεσιών και όχι στην κατανάλωσή τους.
30july14

Επιτέλους ένα ρεαλιστικό άρθρο από την ΑυγήΑλλαγή του παραγωγικού μοντέλου, αλλιώς τελειώσαμε οριστικά…
Ο καπιταλισμός δεν είναι σε κάθε χώρα ακριβώς ίδιος
Οι ολιγάρχες και το διεφθαρμένο πελατειακό κράτος που βλέπουμε στην Ελλάδα είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας στον ανεπτυγμένο δυτικό κόσμο. Ούτε η ελίτ ούτε η τρόικα έχουν δείξει καμία διάθεση για την αλλαγή ή έστω τη βελτίωση του παραγωγικού μοντέλου. 
Όμως για μια κυβέρνηση που ..