# #

4 Μαρ 2017

Να σας γλεντάνε παρέα ο Τσίπρας με τον Μητσοτάκη και εσείς να τσακώνεστε ποιος από τους δυο είναι ο καλύτερος που θα σας σώσει. Τέλειο;



Δεν είναι μυστικό πως ο ΣΥΡΙΖΑ και η Νέα Δημοκρατία είναι συγκυβέρνηση στο προτεκτοράτο αλλά αυτό γίνεται όλο και πιο αστείο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε τους εργαζόμενους στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς να σταματήσουν τις απεργίες που ταλαιπωρούν τους πολίτες.
Οι πολίτες στην Ελλάδα είναι κάθε φορά αυτοί που δεν απεργούν· αυτοί που απεργούν δεν είναι πολίτες.

Η Ελλάδα ερήμωσε, όποιος μπορεί φεύγει, η ανεργία είναι στον θεό, τα εργατικά δικαιώματα εξαφανίζονται αλλά δεν πρέπει να γίνονται απεργίες για να μην ταλαιπωρηθούν οι πολίτες.

Οι Έλληνες που αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν, οι άνεργοι και αυτοί που βιώνουν έναν εργατικό μεσαίωνα δεν είναι πολίτες.
Ποιοι είναι οι πολίτες σε αυτή τη χώρα;

Λεπτοκαρυά....Στη "Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών"...

Φωτογραφία του Dionisis Kehagias.

Ο Κούλης προσπαθεί να πείσει ότι αυτός είναι ο πιο αδίστακτος δοσίλογος που πέρασε ποτέ




"Η ΝΔ επιτίθεται στο αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα της απεργίας, στην προσπάθειά της να ξεπεράσει σε αντιλαϊκότητα τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος της έχει πάρει την μπουκιά απ’ το στόμα με την προσήλωσή του στην εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής". (Ανακοίνωση του ΚΚΕ).

Πράγματι υπάρχει ένας ανταγωνισμός μεταξύ των δυο ποιός είναι πιο "δήμιος", πιο "ανθρωποφάγος". 
Είναι δύσκολο να διαλέξεις το χειρότερο, είναι εντελώς χάλια κι ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ...

Γι αυτό ο Κούλης προσπαθεί να πείσει ότι αυτός είναι ο πιο αδίστακτος δοσίλογος που πέρασε ποτέ. Δεν θέλει να πείσει εμάς, όχι. Δίνει εξετάσεις στους τοκογλύφους και τα αφεντικά στο μάθημα "νεοφιλελέ κανιβαλισμός". Το ξέρουμε το μάθημα αυτό και με άλλα ονόματα: Καπιταλισμό, μνημόνιο, φασισμό...

Αλλά Κούλη γιατί δεν λες αυτό που πραγματικά νιώθεις;

28 Φεβ 2017

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΚΤΟΣ ΕΕ

28e5d3995b2ab4e624947cf0bb306fc4_xlΓια όσους κόπτονται για την παραμονή της Ελλάδας στην ΕΕ και τρομοκρατούν τους Έλληνες για το ενδεχόμενο της εξόδου της Ελλάδας από την ΕΕ, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι από τη στιγμή που η Ελλάδα μπήκε στα μνημόνια, δεν ισχύει το ευρωπαϊκό δίκαιο για την Ελλάδα στη σημαντικότερη έκτασή του. 

Στην ουσία, η Ελλάδα είναι  εκτός ΕΕ. Και από τη στιγμή που έχουμε υπογράψει στο τρίτο μνημόνιο ότι η ελληνική Βουλή θα νομοθετεί μόνο ό,τι θέλει η τρόϊκα, η Ελλάδα δεν έχει στην ουσία ούτε εσωτερικό Σύνταγμα.

Ειδικότερα, σε ερώτηση δύο ξένων ευρωβουλευτών προς τον κ. Γιουνκέρ, για το αν ισχύει το ευρωπαϊκό δίκαιο για την Ελλάδα, ο κατ’ εξοχήν αρμόδιος να απαντήσει, πρόεδρος της ΕΕ απάντησε ως εξής:

26 Φεβ 2017

Tα ελληνικά νησιά, δεν κινδυνεύουν από τους Τούρκους, αφού ανήκουν πια στην Γερμανία.

Καμμένος ο τουρκοφάγος


Αίσθημα εθνικής υπερηφάνειας έχουν προκαλέσει στους Έλληνες οι δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου ο οποίος έστειλε ηχηρό μήνυμα στην Τουρκία.

Σε μια στιγμή που οι Έλληνες κάνουν..