# #

30 Μαΐ 2015

Η κυριαρχία των Παιόνων στην περιοχή της Βαρντάρσκας

Κοντά στα βόρεια σύνορα της Βαρντάρσκας-( με τη Σερβία)-, στο χωριό Μπουτσίντσι (στα σλαβικά: Бучинци), πλησίον των διυλιστηρίων της περιοχής, ανακαλύφθηκε νεκρόπολη του 8ου-7ου αιώνα π.Χ.

Μεταξύ των ευρημάτων ήταν αρκετά χάλκινα αντικείμενα γνωστά από τάφους των αρχαίων Παιόνων. Τα χάλκινα λατρευτικά αντικείμενα που εντοπίστηκαν στην περιοχή είναι αυτά τα οποία συνήθιζαν να χρησιμοποιούν οι αρχαίοι Παίονες και ο τόπος εύρεσής τους καθορίζεται ως τόπος των.... 

Η κυβέρνηση τοποθετεί τον Γιώργο Παπανδρέου στην Παγκόσμια Τράπεζα..Σειρά έχει ο...Πάγκαλος

papandreou panaritiΑίσθηση έχει προκαλέσει η απόφαση της κυβέρνησης να τοποθετήσει τον Γιώργο Παπανδρέου εκπρόσωπο της Ελλάδας στην Παγκόσμια Τράπεζα, ως αντικαταστάτη του Χρήστου Παπουτσή.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε πως η κυβέρνηση θέλει να ..

"Οι βλάχοι γίναν δήμαρχοι κι οι γύφτοι καπετάνιοι"

"Τ' αγγειά γινήκαν θυμιατά και τα σκατά λιβάνι. 
Οι βλάχοι γίναν δήμαρχοι κι οι γύφτοι καπετάνιοι" 
(ελληνικό γνωμικό)


Για την ιστορία: Η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου αντέδρασε την Τετάρτη 20/5 στην απόφαση της αστυνομίας να ανακόψει την πορεία γιατρών και εργαζομένων στα νοσοκομεία προς το Μέγαρο Μαξίμου, τοποθετώντας κλούβες στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας μπροστά στη Βουλή.


Ακολούθησε ισχυρή έκρηξη επιθετικών δηλώσεων, δηκτικών σχολίων και ειρωνικών αναρτήσεων.



Ο Σταύρος Θεοδωράκης απ'το πιλοτήριο του "βομβαρδιστικού", εκτόξευσε πάραυτα το ακόλουθο ιστορικό ανακοινωθέν:
“Η κυρία Κωνσταντοπούλου όπως η ίδια έχει πει δεν είναι απλώς η Πρόεδρος της Βουλής, είναι ο τρίτος πολιτειακός παράγων και ως τέτοια θα έχει λόγο παντού, ακόμη και για τη διάταξη των δυνάμεων της Αστυνομίας στα πεζοδρόμια και τους δρόμους. Σε λίγο και στην...

Η Ελλάδα μπαίνει στους ΒRΙCS? - Τι ανακοινώθηκε


Oι ΗΠΑ, αντιλαμβανόμενοι τις δυσμενέστατες γι αυτούς εξελίξεις που κατέφταναν από τη Ρωσία, προσπάθησαν με παρέμβαση τους μέχρι και χτες αργά το βράδυ να μεσολαβήσουν για την ακύρωση της απόφασης μας για ένταξη στους BRICS μέσω της επίτευξης συμφωνίας με ΔΝΤ-ΕΕ την ίδια στιγμή που το ανακοίνωνε ο υπουργός ΠΑΠΕΝ, Παναγιώτης Λαφαζάνης από τη Μόσχα.
Συγκεκριμένα, με ανακοίνωση του ο Λευκός Οίκος δια στόματος του εκπροσώπου του Τζος Έρνεστ "ζήτησε ευελιξία" απευθυνόμενος προς τη Γερμανία ώστε να υπογραφεί η συμφωνία και να αποφύγουν τη  μεγαλύτερη γεωπολιτική ήττα τους τονίζοντας ότι η συμφωνία θα είναι προς το συμφέρον όλων!(σσ και το γεωπολιτικό των ΗΠΑ!)
Ερωτηθείς για το τι ακριβώς εννοούσε ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Τζακ Λιου, μιλώντας από τη Δρέσδη για μεγαλύτερη ευελιξία, ο Τζος Ερνεστ,   τόνισε πως «αυτό που εννοούσε είναι ότι είναι ...

Νόσος Νάξος: Το έργο ενός σπουδαίου Έλληνα... ΔΙΑΒΑΣΤΕ


Υπάρχουν νέα που δεν μπαίνουν στις ειδήσεις των 8 από τα μεγάλα κανάλια. Υπάρχουν Έλληνες επιστήμονες που δίνουν τη ψυχή τους στο έργο τους, κάνουν έρευνες, έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα, βραβεύονται σε Διεθνή Επιστημονικά Συνέδρια, η φήμη τους φθάνει σε ολόκληρο τον κόσμο, αλλά εδώ, στην πατρίδα μας, προβάλλονται μόνο οι οικονομικές και οι ασήμαντες ειδήσεις.

Ο Καρδιολόγος Νίκος Πρωτονοτάριος και η σύζυγός του, Παιδίατρος  Ανταλένα Τσατσοπούλου, βραβεύτηκαν για το ερευνητικό τους έργο σε διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 20-21 Μαρτίου 2014, στο Πανεπιστήμιο Palazzo del Bo της Πάντοβα της Ιταλίας.

Στις 25 Σεπτεμβρίου 2014, έξι μήνες μετά την βράβευση και την παγκόσμια αναγνώριση, ο Νίκος ...

Σαμαράς σε Ευρωπαίους: "Μην δώσετε λεφτά στην Ελλάδα!"


Η σχέση των Προέδρου της Κομισιόν με τον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά είναι στο χειρότερό της σημείο κάτι που διεφάνη και από καυγά που είχαν οι δύο άνδρες όταν ο κ. Σαμαράς ζήτησε τον λόγο από τον κ. Γιούνκερ επειδή ο Πρόεδρος της Κομισιόν εμφανίστηκε να προσφέρει οικονομική συνεισφορά στην Ελλάδα χωρίς ισοδύναμα θεωρώντας ότι ο παλιός του φίλος τον «πούλησε».
«Πέντε χρόνια μας έχει στην πρέσα και τώρα θα στείλεις λεφτά στον Τσίπρα χωρίς καμιά απαίτηση;

Περί κανιβάλων: Όταν πεθάνουν οι γονείς σου γράψε μας!


Γνωστός τηλετέτοιος βλέπω βγάζει τσάκα -τσάκα βιβλίο για τον πατέρα του που μόλις έθαψε. Πότε το 'γραψε, πότε βρήκε εκδότη, πότε το διόρθωσαν κι επιμελήθηκαν δεν ξέρω.

Παρατηρώ με φρίκη πως όσο βουλιάζουμε στις συνέπειες της Κρίσης τόσο ο κανιβαλισμός γίνεται καθημερινότητα με όλο και πιο πολλούς διάσημους να πουλάνε τα ...

29 Μαΐ 2015

Άρπαξε ότι μπορείς και τρέξε...


Άρπαξε ότι μπορείς και τρέξε: ΗΠΑ και Ρωσία περιμένουν με νευρικότητα το Ευρωπαϊκό "μερίδιό" τους στον Ψυχρό Πόλεμο.

Grexit, Brexit και η καινούρια "μοιρασιά"




Αν η ιστορία πράγματι επαναλαμβάνεται, έστω και "σαν φάρσα", θα μπορούσαμε να γίνουμε μάρτυρες μιας εναλλακτικής έκδοσης αυτού που αποφάσισαν οι νικητές μετά το τέλος του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου και λίγο πριν από την έναρξη του Ψυχρού Πολέμου.

Στην Διάσκεψη της Γιάλτας, οι Φραγκλίνος Ρούζβελτ, Ιωσήφ Στάλιν και Ουίνστον Τσώρτσιλ, ουσιαστικά αποφάσισαν, μεταξύ άλλων, πως θα διανέμουν τις σφαίρες επιρροής τους στην Ευρώπη. Συμφώνησαν, για παράδειγμα, ότι η Ελλάδα θα εισέρχονταν στην Δυτική σφαίρα επιρροής, ενώ η Βουλγαρία, στην αντίστοιχη Σοβιετική.

Σήμερα, ίσως δούμε ένα παρόμοιο σενάριο μέσα στον συνεχιζόμενο παγκόσμιο οικονομικό πόλεμο. Πολλοί από τους ρόλους έχουν αλλάξει. Στον σημερινό πολυπολικό κόσμο, η Ρωσία δεν ....

Γλοιώδης νάνοι, με γραβάτες και σοβαροφάνεια...

 Αυτό είναι το πρόσωπο της Ευρώπης σήμερα!
 Αυτή είναι η Ευρώπη.
 Γλοιώδης νάνοι, με γραβάτες και σοβαροφάνεια,
 Υπηρέτες συμφερόντων εθνικών, που κι αυτά με την σειρά τους είναι              μαριονέτες μεγαλο-εταιρικών συμφερόντων πολυεθνικών και ολιγαρχών.


Ανθρωπάκια άχρωμα άοσμα, περιδεή και έντρομα στην ιδέα πως το οικοδόμημα που τους δίνει υπόσταση,αυτό το διεθνοποιημένο σύστημα εξουσίας, χτισμένο και συνασπισμένο με το υπερβολικό (και άρα βρώμικο) ...

Το tweet του Νικολόπουλου για τον Σαμαρά (photo)...Σκληρό πορνό η αλήθεια...

Σάλος στα social media με το tweet του Νικολόπουλου για τον Σαμαρά (photo)

 

Για μια ακόμα φορά προκάλεσε πανικό με ένα tweet του ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ , Νίκος Νικολόπουλος.
Συγκεκριμένα έγραψε ...

Πολύ γέλιο εκεί στου Ποτάμη....

ψαριανοςΑυτός ο τύπος ήταν στον ΣΥΡΙΖΑ?
Έχει κι άλλους τέτοιους?
Γρήγορα να πάρουν τον δρόμο που τους πρέπει...
Στο Ποτάμι...
Για φούντο...

Βουλευτής του Ποτάμη πήρε πτυχίο στα ...

Κάθε ομοιότητα με την σημερινή πραγματικότητα ΔΕΝ είναι τυχαία!..



Σαν αύριο, σαν σήμερα!..

   
Εφημερίδα ''Ελεύθερο Βήμα'' (πρόδρομος του σημερινού Βήματος), το φύλλο της 29ης Μαϊου 1941, όταν οι γερμανοί εισέβαλαν στην Κρήτη.

     Στο πλαίσιο επάνω δεξιά, εκεί που δείχνει το βέλος, έγραφε:
     ''ΑΙΣΧΟΣ!
Ως ανακοινούται εξ αρμοδίας πηγής, κατά τας μάχας εν Κρήτη διεπιστώθη στενοτάτη συνεργασία του ελληνικού αμάχου πληθυσμού μετά του ..

Α.Σαμαράς... "Να καθόμαστε στα τέσσερα όποτε έρχονται οι τροικανοί".

Π.Τόμσεν: "300 ευρώ μηνιαίως και πολλά σάς είναι αφού είστε Βαλκάνιοι"! - 

προέδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ)....«αν τότε είχαμε τη ρύθμιση των 100 δόσεων για ληξιπρόθεσμες οφειλές, από τις 130.000 επιχειρήσεις που έκλεισαν, οι μισές θα δούλευαν σήμερα».



"300 ευρώ μισθός και πολύ σας αφού είστε στα Βαλκάνια. Τόσα παίρνουν στα Βαλκάνια" είχε δηλώσει ο Π.Τόμσεν σε Έλληνες αξιωματούχους όταν του είχαν πει ότι δεν μπορούν να μειωθούν οι μισθοί στην Ελλάδα, ειδικά εάν συγκριθού με τους υπόλοιπους στην ευρωζώνη.
 
Κατόπιν αυτής της δήλωσης αποκτά άλλο νόημα η αποκάλυψη του Ν.Νικολόπουλου όταν είχε πει ότι ο Α.Σαμαράς είχε ζητήσει "Να καθόμαστε στα τέσσερα όποτε έρχονται οι τροικανοί".
 
Σημειολογικά ο μέσος μισθός στην Βουλγαρία έχει φτάσει στα...

Κατώτατοι μισθοί ανά χώρα/έτος από 2004 ως 2015 (πίνακες).ΔΕΙΤΕ






Οι κατώτατοι μισθοί ανά χώρα και έτος κατά τη Eurostat. Για να ξέρουμε πού βρισκόμαστε. Κατά το μνημόνιο του '12 δεν υπήρχε δυνατότητα να ανέβει ο κατώτατος μισθός εάν η ανεργία δεν έφτανε το ...

28 Μαΐ 2015

Θέλετε να μειώσετε τη χοληστερίνη και να ρυθμίσετε την πίεσή σας με φυσικό τρόπο;


Συμβάλλει στην προστασία του οργανισμού μας από τους οξειδωτικούς παράγοντες, που ευθύνονται για μια σειρά από προβλήματα υγείας, όπως τα καρδιαγγειακά νοσήματα, ο σακχαρώδης διαβήτης και διάφορες μορφές καρκίνου



Πρόκειται για το ...

Ναι ρε, ΔΡΑΧΜΗ!



Στο δίλημμα "ευρώ ή δραχμή" θα μπορούσα να απαντήσω μονολεκτικά λέγοντας: ΔΡΑΧΜΗ. Βέβαια, αμέσως μετά θα έγραφα σελίδες επί σελίδων για τα πλεονεκτήματα του εθνικού νομίσματος, επικαλούμενος βιβλιογραφία, οικονομικά στοιχεία και παραδείγματα...

Αλλά θα μου επιτρέψετε να θέσω μια σειρά από άλλα ερωτήματα, που θεωρώ ότι αναδεικνύουν το μέγεθος της πολιτικής απάτης που έχει στηθεί πίσω από αυτό το ...

ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΛΑΪΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΕΙ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ

Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα...«θα σας στραγγαλίζουμε μέχρι να υποκύψετε»!

            
Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΟΪΜΠΛΕ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ... 
ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΛΑΪΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΕΙ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΤΩΝ
Όσο οι μέρες περνούν και τα περιθώρια της ρευστότητας της ελληνικής οικονομίας στενεύουν, τόσο αυξάνονται οι πιέσεις και οι εκβιασμοί από τους δανειστές προς την κυβέρνηση για να συρθεί σε μια συμφωνία που θα περιλαμβάνει νέα επώδυνα μέτρα σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων. 
Την πιο χαρακτηριστική κίνηση προς την κατεύθυνση αυτή την έκανε την Τετάρτη (27/5) η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, η οποία αποφάσισε να μη διαθέσει ούτε μισό ευρώ από τον...

Έχουμε ξεφύγ....

Εκθεση-σοκ από ΕΚΤ: "Αν μπλοκαριστεί η συμφωνία με Ελλάδα καλύτερα ας μπούμε όλοι στα ... καταφύγια"!


Αποτέλεσμα εικόνας για "Αν μπλοκαριστεί η συμφωνία με Ελλάδα καλύτερα ας μπούμε όλοι στα ... καταφύγια"!
Εκθεση της ΕΚΤ βάζει τέλος στις ψευδαισθήσεις των "σκληρών" της ευρωζώνης, προεξάρχοντως του "περίεργου" υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας Β.Σόιμπλε περί "αναίμακτης εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη αν δεν συμφωνήσει η Αήνα σε νέο Μνημόνιο".
Οπως τονίζει η ΕΚΤ, "Κάτι τέτοιο θα ήταν είναι ένα σοκ στις αγορές κρατικών ομολόγων που δεν εμφανίζουν υψηλή ρευστότητα, αφού το Χρηματοοικονομικό σύστημα στην Ευρωζώνη δεν είναι ενιαίο και η κατανομή των kεφαλαίων γίνεται ανά χώρα".
Όπως σημειώνει αν και η τάση σήμερα είναι η αύξηση της ρευστότητας στις αγορές ομολόγων της Ευρωζώνης – πέραν της Ελλάδος – αυτή μπορεί να αντιστραφεί αν υπάρξει το σοκ της Ελλάδας με στάση πληρωμών ακόμα και παραμονή της εντός της ευρωζώνης!
"Σε κάποιες απί τις ευρωπαϊκές οικονομίες χωρίς επαρκή ρευστότητα το "ελληνικό σοκ" γρήγορα θα μεγενθυθεί" σημειώνει η έκθεση, επηρεάζοντας τις συνολικές χρηματοοικονομικές συνθήκες και προκαλώντας τεχνητή κρίση ρευστότητας σε όλη την ευρωζώνη, με δεδομένο μάλιστα ότι τα επιτόκια έχουν υποχωρήσει κάτω απ' τα ιστορικά χαμηλά ενώ φαίνεται πως οι τράπεζες χάνουν την..

«Κλείνουν» οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί....Μόνο που εγώ ανοιχτούς τους βλέπω...

Η Αριστερά πάντα από «αριστερούς» την πατούσε...
kartesios230515
Κι έτσι, συνεχίζοντας να λειτουργούν κανονικά και μην πληρώνοντας τα χρωστούμενα, «κλείνουν» οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί. Μόνο που εγώ ανοιχτούς τους βλέπω. 
Και βλέπω σε αυτούς τους «κλειστούς» ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς τον Βαρουφάκη να ασυναρτοποιείται κάθε μέρα και περισσότερο, τον κάθε γραφικό Μιχελογιαννάκη να αδωνίζει από την αντίπερα όχθη, τον κάθε Φλαμπουράρη να απευθύνεται στοργικά στο λαό σαν όπως πάντα που μας είχαν για ηλίθιους και δεν καταλαβαίναμε το καλό το δικό μας και των αγώνα των αρχόντων μας.
Κι έτσι, συνεχίζοντας να λειτουργούν κανονικά και μην πληρώνοντας τα χρωστούμενα, «κλείνουν» οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί. Μόνο που εγώ ανοιχτούς τους βλέπω. 
Να συνεχίζουν την κινδυνολογία τους, να αγωνιούν για τις καταθέσεις των εχόντων, να βαφτίζουν «κατάρα» και «ατύχημα» τη ...

Ασκήθηκε ποινική δίωξη στον Λάμπη Ταγματάρχη???

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε στον Λάμπη Ταγματάρχη, για απιστία σε βαθμό κακουργήματος.
Ασκήθηκε ποινική δίωξη στον Λάμπη Ταγματάρχη - Media
Όπως έγινε γνωστό, η δίωξη αφορά την υπόθεση της απόκτησης του πακέτου των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Champions League της περιόδου 2012-15, για το οποίο η προσφορά της ΕΡΤ θεωρήθηκε υπέρογκη.
Συγκεκριμένα,

19εκ στο Μπόμπολα για μια (1) θέση εργασίας!!! ΤΟ #Success_Story του Σαμαρά...

20 Ιουνίου 2014 Έδωσαν 19 εκατ. επιχορήγηση στον Μπόμπολα, για μία (1) θέση εργασίας και ρεύμα μόνο όταν φυσάει!


Ο ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΕΜΟΣ ΑΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΣΕ ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΥΨΟΥΣ 7.8 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΓΙΑ 1 ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Σύμφωνα με σχετική απόφαση του αρμοδίου υπουργού Μακεδονίας Θράκης του ΣαμαροΒενιζέλου εγκρίθηκε η υπαγωγή στις διατάξεις του νόμου 3908/2011 επενδυτικό σχέδιο της εταιρίας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΕΜΟΣ ΑΕ..

Τσίπρας.....«Ας το καταλάβουν οι ολιγάρχες ότι ήλθε η ώρα να πληρώσουν φόρους, τα δάνειά τους και να βάλουν το χέρι στην τσέπη για τις τηλεοπτικές τους συχνότητες"

MME...«το μεγαλύτερο σκάνδαλο των τελευταίων χρόνων» 

Ο Αλέξης Τσίπρας

Ο Αλέξης Τσίπρας ...“ Στο στόχαστρο της κυβέρνησης τα διαπλεκόμενα συμφέροντα".

” Η κυβέρνηση παρά τις πιέσεις και την ομοβροντία των ΜΜΕ που πολλές φορές αποτελούν την φωνή των δανειστών, έχει την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού. Στηρίζει τις προσπάθειές μας ο ελληνικός λαός, γιατί διαπιστώνει ότι για πρώτη φορά τα τελευταία πέντε χρόνια στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης υπάρχουν δύο πλευρές και όχι μία». 

Αυτό τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσιπρας κατά την ομιλία του στην Kεντρική Eπιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ όπου εξαπέλυσε σκληρή επίθεση κατά της εγχώριας ολιγαρχίας των μίντια και κατά της παλαιάς πολιτικής ελίτ που ευθύνονται για την κατάσταση στην οποία περιήλθε η χώρα. 

«Ο αντίπαλος δεν βρίσκεται μόνο στο Βερολίνο, στις Βρυξέλλες και την Ουάσιγκτον. Ο αντίπαλος βρίσκεται και εντός των τειχών. Εκτός από τους ξένους υπάρχει και το ...

1η Γενική Συνέλευση της «ΦΙΛΟΖΩΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ

 

Την Κυριακή 24/5/15, στο Λιτόχωρο πραγματοποιήθηκε η 1η γενική συνέλευση της «ΦΙΛΟΖΩΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ ΄΄ο Περίτας΄΄.

Έγινε εγγραφή μελών, ενημέρωσή τους για την ίδρυση και τους σκοπούς ύπαρξης του σωματείου και εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου. Ακολούθησε συζήτηση στην οποία εκφράστηκαν οι ανησυχίες των φιλόζωων για την κατάσταση που επικρατεί στο Δήμο μας όσο αφορά τα αδέσποτα ζώα.


Η νέα σύνθεση του Δ.Σ έχει ως εξής:

Δήμος Δίου-Ολύμπου...ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΔΕΥΣΗ.



Μεγάλα τα προβλήματα και στην Τ.Κ Δίου.
Δυστυχώς ακόμη δεν άρχισε καλά καλά η άρδευση στα χωριά της δημοτικής ενότητας Δίου και τα προβλήματα που παρουσιάζονται καθημερινά είναι πολλά. Ήδη άρχισαν οι πρώτες παραιτήσεις υδρονομέων – όπως στην ΤΚ Δίου. 
Είναι απορίας άξιο πως θα καλυφθεί η θέση αυτή, αφού άλλες αιτήσεις για το Δίον (όπως και στις περισσότερες κοινότητες) δεν υπήρξαν. Και τούτο διότι οι διοικούντες άφηναν να εννοείται σε ανθρώπους που ενδιαφέρονταν ότι οι θέσεις είναι εδώ και πολύ καιρό καπαρωμένες. 
Εκεί βέβαια που περίσσεψε η υποκρισία είναι στην..

Ο οργασμός της γυναίκας....(βίντεο)

...

....................

«Άντρες μην αυνανίζεστε, θα μείνει έγκυος το… χέρι σας»


Μια... τρομερή προειδοποίηση για τους άνδρες που αυνανίζονται κάνει τον γύρο του κόσμου!
Ο μουσουλμάνος τηλεοπτικός ευαγγελιστής, Mucahid Cihad Han, στην τουλάχιστον περίεργη δήλωσή του, είχε ισχυριστεί ότι οι άνδρες που αυνανίζονται θα βρουν έγκυο το…

27 Μαΐ 2015

Έλεος, δάσκαλοι και καθηγητές την νεώτερης Ελλάδος…

Λιαντίνης - Ο ρόλος του Πατριαρχείου στην τουρκοκρατία (video)

Σήμερα υπάρχουν τουλάχιστον 20.000 δάσκαλοι, καθηγητές και γενικότερα εκπαιδευτικοί κάθε βαθμίδος… που πνευματικά ευνουχισμένοι, λουφάζουν στο λαγούμι της δειλίας τους, γνωρίζοντας οι περισσότεροι τις ίδιες αλήθειες με τον...

Μια Ελλάδα άγνωστη και ξεχασμένη

ένας  Ελβετός φωτογράφος......Frederic Boissonnas (1858-1946)..........
φωτογραφίζει την Ελλάδα.....
την Ελλάδα των αρχών του εικοστού αιώνα....
μια άγνωστη για μας Ελλάδα....
μια ξεχασμένη Ελλάδα....
η Ελλάδα του 1903-1920.....
ας σταματήσουμε λίγο....
ας παρατηρήσουμε....
ας σκεφτούμε....
ας ψάξουμε στις μνήμες μας να θυμηθούμε....
ίσως καταλάβουμε κάτι....

Ο...Τεμπέλης


Ήταν ένας τεμπέλης ο οποίος καθόταν σε ένα παγκάκι και δε μπορούσε να κουνήσει ούτε το χέρι του!!!
Τον βλέπει ένας ...

Σεμνός και Ταπεινός ο Δήμαρχος.....




Πολύ γέλιο με τα ψώνια.....

Κατάθεση-Φωτιά του Σήφη Βαλυράκη για τη Siemens, τα ΜΜΕ και το πολιτικό σύστημα !!!

ΒΙΝΤΕΟ : ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ-ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ Σ. ΒΑΛΥΡΑΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗ SIEMENS !!!


Από την έναρξη της ομιλίας του ο Σ. Βαλυράκης ρίχνει το καρφί για τον ρόλο των ΜΜΕ στην υπόθεση:
Αφορμή για την επιστολή που σας απέστειλα,πριν καν την συγκρότηση σε σώμα της επιτροπής θεσμών και διαφάνειας,αφορμή ήταν δημοσιεύματα του τύπου τα οποία προσπαθούσαν να απαξιώσουν το έργο της εξεταστικής επιτροπής...
Ως το μεγαλύτερο σκάνδαλο της χώρας χαρακτήρισε την υπόθεση Siemens o..

Η ξένη δημοσκόπηση που δεν έπαιξε στα κανάλια τους...Δείτε τον λόγο..


Η δημοσκόπηση δημοσιεύθηκε στην iστοσελίδα http://www.bridgingeurope.netκαι δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κυρίαρχος του πολιτικού σκηνικού στην Ελλάδα, και συνεχώς διευρύνει το χάσμα με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. 









Στην ίδια δημοσκόπηση, η πτώση του ΠΑΣΟΚ κάτω από το όριο του 3% έρχεται να ενισχύσει την άποψη ότι το "Σοσιαλιστικό" Κόμμα διέρχεται την πιο κρίσιμη στιγμή της ιστορία του και χρειάζεται να λάβει αποφάσεις 


Εν τω μεταξύ, η Χρυσή Αυγή...

Τον ...Καημένο

ε όχι και τοκογλύφοι οι Γερμανοί !!!


ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΖΩΗΣ



Την απάντηση στο αίνιγμα της μακροζωίας επιχειρεί να δώσει ο Dan Buettner της Huffington US, «κλέβοντας» τα διατροφικά μυστικά των περιοχών με τους γηραιότερους ανθρώπους στον πλανήτη: 
Ικαρία στην Ελλάδα, 
τα υψίπεδα της Σαρδηνίας, 
Nicoya Peninsula στην Κόστα Ρίκα, 
Okinawa στην Ιαπωνία και ...