# #

29 Μαρ 2014

«Παράνομη η εγκύκλιος του Υπουργού Παιδείας για την αξιολόγηση»


«Παράνομη η εγκύκλιος του Υπουργού Παιδείας για την αξιολόγηση»


Θα κατατεθεί αίτηση ακύρωσης της εγκυκλίου του κ. Αρβανιτόπουλου από την ΔΟΕ

Την παραίτηση του κ. Αρβανιτόπουλου καθώς και την παρέμβαση του Πρωθυπουργού ζητά το συνδικαλιστικό όργανο των εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης λόγω της αυταρχικής συμπεριφοράς που δείχνει το Υπουργείο Παιδείας απέναντι στον εκπαιδευτικό κόσμο. 

Παράλληλα η ΔΟΕ υποστηρίζει ότι η εγκύκλιος για την αξιολόγηση (ανατίθεται σε διευθυντές γη συγκρότηση ομάδων αξιολόγησης) είναι διπλά παράνομη:

Δήμος Δίου-Ολύμπου....“ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ”

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΗΣ ΡΕΜΠΑΤΣΙΟΣ 

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΙΤΣΙΟΣ

“ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ”


Συμπολίτισσες – Συμπολίτες,
   Η σημερινή σκληρή πραγματικότητα διαμορφώνει νέες προκλήσεις για την  Τοπική Αυτοδιοίκηση.
  Γνωρίζουμε ότι το «καλλικρατικό» πλαίσιο είναι ασφυκτικό. Γνωρίζουμε ότι οι πόροι χρηματοδότησης, είτε αφορούν άμεση κρατική χρηματοδότηση ,είτε προγράμματα τύπου ΕΣΠΑ, είναι λίγοι και δίνονται με περιορισμούς ως προς την αξιοποίησή τους.
  Μέσα σ’ αυτό το δεσμευτικό πλαίσιο, δουλεύοντας συλλογικά, θα προσπαθήσουμε  να αξιοποιήσουμε  το σύνολο των διαθέσιμων πόρων.
 Δεν ερχόμαστε να διαχειριστούμε την κρίση. Μας ενδιαφέρει να διαμορφώσουμε μαζί βήμα βήμα την πρότασή μας για το αύριο του τόπου μας, να σχεδιάσουμε την περιοχή μας, το Δήμο μας, όχι με συνθήματα, αλλά με βαθιά συνείδηση της πραγματικότητας και της καθημερινότητας.
     Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν είναι ..

O Χατζηαβάτης δημοσιογράφος (στη Real News) – μέρος 2: Δημοσίευσαν ψεύτικο έγγραφο

Με όποιον δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις, λέει ο λαός

 Φαίνεται λοιπόν πως η συνεργασία του Νίκου Χατζηνικολάου με την οικογένεια του παλαιού ιδιοκτήτη της Αυριανής είχε τα αποτελέσματά της…

Όχι μόνο γιατί αποφάσισε να παρουσιάσει ως «σκάνδαλο» που βαρύνει τη Λίνα Αλεξίου ένα λάθος του Ταμείου των δημοσιογράφων που αφορά 400 συνταξιούχους. 

Όχι μόνο γιατί ενέπλεξε στο πρωτοσέλιδο την βουλευτή Ζωή Κωνσταντοπούλου, σαν να είχε η ίδια γνώση ή ευθύνη για το επίδομα που το Ταμείο δεν σταμάτησε, ως όφειλε, να χορηγεί...

Ρ.Μακρή προς "κυβερνητικό κοπάδι προβάτων": Σχοινί για κρέμασμα σε όσους ψηφίσουν το πολυνομοσχέδιο (vid)


Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή στους βουλευτές της μνημονιακής συγκυβέρνησης καθώς πρότεινε... σχοινί για κρέμασμα σε όσους ψηφίσουν το πολυνομοσχέδιο.
Οι τόνοι ανέβηκαν ανάμεσα στην κ. Μακρή και τον..

Δήμος Δίου-Ολύμπου,ΑΚΙΝΗΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΚΙΛΚΙΣΙΟΥ....ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ!!!


ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ  ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΗΣ ΡΕΜΠΑΤΣΙΟΣ 

Γράφει ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Καρακίτσιος
ΑΚΙΝΗΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΚΙΛΚΙΣΙΟΥ

 Με αφορμή το σχόλιο-αγανάκτηση που αναρτήθηκε στην Αλεπού του Ολύμπου, συμφωνώ με όσα ειπώθηκαν και  θα ήθελα να θέσω έναν ακόμη προβληματισμό.
 Στις φωτογραφίες που αναρτήσατε  διακρίνουμε μια απαράδεκτη εικόνα δίπλα στη θάλασσα. Σας ενημερώνω ότι σύμφωνα με το σχέδιο επέκτασης  πόλης ο οικοπεδικός χώρος ανήκει στο Δήμο, ενώ τα κτίρια στη Μητρόπολη Κιλκισίου.

Σύμφωνα με το σχέδιο πόλης παρακάτω η κατάσταση έχει ως εξής:

Κατερίνη.....Μπεεεεεεεεεεεεεεεε.....η γιορτή των προβάτων σε λίγο, αρχίζει...



Βελάζει η Κατερίνη.....

Σε ποια άλλη χώρα της Ευρώπης θα περίμεναν τα προβατάκια με ανθρώπινη μορφή τον αρχιτσοπάνη τους και θα του έκαναν και υποδοχή...???

Θα γίνει ο συνωστισμός της...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΥ"




ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ
«ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για τον Δήμο Δίου – Ολύμπου»
Ανακοίνωση υποψηφίων


Ανακοινώνονται (με αλφαβητική σειρά) τα πρώτα ονόματα υποψηφίων συμβούλων του ανεξάρτητου συνδυασμού «Κοινωνική Συμμαχία για τον Δήμο Δίου – Ολύμπου» που θα κατέλθει στις εκλογές του Μαΐου με υποψήφιο δήμαρχο τον Θανάση Καλαμπάκα:

Απάντηση του αντιδημάρχου Δίου-Ολύμπου Β.Βροχαρίδη στον Κώστα Δημόπουλο



Με έκπληξη διάβασα σημερινό δημοσίευμα του γραφείου τύπου του κυρίου Δημόπουλου (υποψηφίου Δημάρχου Δίου-Ολύμπου) που αναφερόταν σε δύο θέματα. Στην πρόσληψη από τον Δήμο (αναφέρεται κακώς στον Δήμαρχο και στον αναπληρωτή του ενώ είναι εισήγηση της αντιδημαρχίας καθαριότητας) εποχικών εργατών καθαριότητας και στην τοποθέτηση δενδρυλλίων γύρω από την περίφραξη του γηπέδου Πλαταμώνα και στο ότι η αγορά αυτών έγινε από υποψήφιο του συνδυασμού μας.
Για το πρώτο λέει με λίγα λόγια ότι κακώς (αλλά και παράτυπα) προσλάβαμε εργάτες αφού ακόμα είναι νωρίς και καλύτερα θα ήταν να το αφήναμε για το καλοκαίρι αλλά και γιατί δεν υπάρχει η έγκριση από την Περιφέρεια της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου. Για το αν είναι νωρίς, το αφήνω στην κρίση του καθενός από εμάς που ζούμε στον τόπο μας, και τους δώδεκα μήνες του χρόνου, και ξέρουμε πότε οι ανάγκες απαιτούν αυξημένο αριθμό εργατών. Ίσως όντως για κάποιον που (αν και ασχολείται με τα κοινά θέλοντας να γίνει Δήμαρχος) ζει αλλού τους δέκα μήνες και εδώ έρχεται για τις καλοκαιρινές διακοπές του, το καλοκαίρι να αργεί. Όσο για το «παράτυπα» ας..

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ


ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ & ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΑΠΡΙΛΗ στις 11πμ

     Ηκλυσσασμένη επίθεση στο εισόδημα, στις συνθήκες ζωής μας και σ' όλες μας τις κατακτήσεις (υγεία, παιδεία, ασφάλιση) δεν έχει τέλος. Η τεράστια ανεργία (πάνω από 30%), έχει γονατίσει την πλειοψηφία των εργαζομένων, ενώ εκατομμύρια εργάζονται απλήρωτοι, ανασφάλιστοι, με εξευτελιστικούς μισθούς, απροστάτευτοι μπροστά στην ασυδοσία και τρομοκρατία των εργοδοτών. Μέσα σε 4 χρόνια,

Γνωρίστε το νέο ελιξίριο νεότητας

Αποτελεί ένα νέο ελιξίριο νεότητας ή απλά μια νέα μόδα στο χώρο της διατροφής; 
Ίσως και τα δύο. 

Το σίγουρο είναι ότι το Goji berry (lycium chinense) ή μούρο της ευτυχίας είναι ένα εξαιρετικά υγιεινό τρόφιμο, που αξίζει να εντάξετε στη διατροφή σας. Από την αρχή αυτού του αιώνα, τα Goji berries και οι αντίστοιχοι χυμοί πωλούνται ως προϊόντα υγιεινής διατροφής στις δυτικές χώρες και εξαίρονται στις διαφημίσεις και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ως παράγοντες ευεξίας και ως...

28 Μαρ 2014

Ο τέλειος...

Δεν είναι σίγουρο αν είναι ο χειρότερος,
     ..είναι όμως σίγουρο ότι είναι ο πιό δόλιος και ο πιό επικίνδυνος οιονεί δωσίλογος από την σύσταση του νέου ελληνικού Κράτους ως τις μέρες μας!

     Κάθε φράση του, κάθε πράξη του, είναι μιάμελετημένη μαχαιριά στην πλάτη της χώρας, της κοινωνίας, των πολιτών.

     Όλη του η πολιτική καριέρα υπήρξε μία επί τούτου στρατηγική εξυπηρέτησης μεγάλων (και μικρότερων) ιδιωτικών συμφερόντων, εις βάρος της χώρας και του λαού,
     ..καθώς και υποστήριξης...

Μας χλευάζουν οι Γερμανοί: Η Ελλάδα να μειώσει το χρέος της με την πορνεία και τα ναρκωτικά



 
Με ακόμη ένα προκλητικό κείμενο, που ξεπερνά πλέον κάθε όριο θράσους και προσβολής, η γερμανική εφημερίδα αναφέρεται με επικριτικά σχόλια στις προσπάθειες της Ευρώπης και της Ελλάδας, ειδικότερα, να διαχειριστούν την τεράστια κρίση χρέους των τελευταίων ετών.
 
Αυτή τη φορά η Bild κυκλοφορεί κείμενο με το οποίο τονίζει ότι το χρέος της Ελλάδας μπορεί να μειωθεί με έσοδα από παράνομες δραστηριότητες όπως είναι η πορνεία και τα ναρκωτικά.
 
«Οι Έλληνες μπορούν να μειώσουν το χρέος τους με...

Η Ρωσία, η Παγκόσμια Αυτοκρατορία και η Ελλάδα....Δυστυχώς, στην Ελλάδα "κυβερνούν" οι Σαμαράς - Βενιζέλος



Όταν οι ΗΠΑ λένε "οικονομικές κυρώσεις", εννοούν ότι η Ευρώπη πρέπει να επωμιστεί το κόστος των κυρώσεων.
Για παράδειγμα, ο πρόεδρος του γαλλο-ρωσικού επιμελητηρίου Εμμανουέλ Κίντε δήλωσε:
  • "Οι Βρυξέλες δεν έχουν το δικαίωμα να κρατούν σε ομηρία την ευρωπαϊκή επιχειρηματικότητα , με τις οικονομικές απώλειες που θα υποστεί η ΕΕ στην περίπτωση που εφαρμόσει τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας".
Ο Άντον Μπέρνερ, επικεφαλής της ένωσης εξαγωγικών εταιρειών BGA, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Dortmunder Ruhr Nachrichten, δήλωσε:
  • «Περίπου 6.200 γερμανικές εταιρείες επιχειρούν στη Ρωσία, ορισμένες εξ αυτών πολύ ενεργά... Για εμάς, οι οικονομικές κυρώσεις θα ήταν αληθινή καταστροφή... οι τιμές της ενέργειας θα αυξηθούν, εάν η κρίση διαρκέσει, αλλά θεωρεί απίθανο η Μόσχα θα διακόψει όλες τις παραδόσεις ενέργειας στη Γερμανία, η οποία εισάγει πάνω από το 30% του πετρελαίου και του φυσικού αερίου που καταναλώνει από τη Ρωσία».
Οι λεγόμενοι «σοφοί», μια ομάδα οικονομολόγων που παρέχει συμβουλές στην κυβέρνηση της Γερμανίας για ζητήματα οικονομικής πολιτικής, εκτίμησαν ότι
  • "η ουκρανική κρίση αποτελεί τη μεγαλύτερη παγκόσμια απειλή για την παγκόσμια ανάπτυξη και ειδικά για την ανάπτυξη της Γερμανίας, επισημαίνοντας τη σημασία που έχει η Ρωσία σε ό,τι αφορά τις εξαγωγές ενέργειας".
Η BGA είχε αναφέρει, πριν λίγες μέρες :
  • "ένας εμπορικός πόλεμος θα ήταν επιζήμιος για τη Γερμανία αλλά για τη ρωσική οικονομία θα ήταν μια υπαρξιακή απειλή".
Το διμερές εμπόριο Γερμανίας-Ρωσίας, το οποίο ανέρχεται σε περίπου 76 δισεκ. ευρώ το χρόνο, μειώθηκε σε όγκο πέρυσι.
Στην Ελλάδα, δεν υπάρχουν τέτοιες ανακοινώσεις από τη μεριά εκπροσώπων του επιχειρηματικού τομέα. Τη στιγμή, που στη σκέψη των δυτικών υπάρχει και η έκδοση οδηγίας για περιορισμό της βίζας στους Ρώσους τουρίστες.  (1.300.000 Ρώσοι τουρίστες επισκέφθηκαν πέρυσι την Ελλάδα).

Μετά από αυτά, τίθεται το ερώτημα: Γιατί η Ε.Ε. θέλει να υποστεί τις δικές της κυρώσεις;

Ενα αχαλίνωτο πάρτι «γαλαζοπράσινων» διορισμών πρώην βουλευτών στο Δημόσιο βρίσκεται σε εξέλιξη

Πάρτι τοποθετήσεων πρώην κοινοβουλευτικών στελεχών Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ την ίδια ώρα που 1,5 εκατ. Ελληνες ψάχνουν απεγνωσμένα να βρουν μια δουλειά
Ενα αχαλίνωτο πάρτι «γαλαζοπράσινων» διορισμών πρώην βουλευτών στο Δημόσιο βρίσκεται σε εξέλιξη, την ίδια ώρα που 1,5 εκατομμύριο άνεργοι στην Ελλάδα στοιβάζονται πάνω στα κοινωνικά ερείπια της πολιτικής της λιτότητας.
Είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις χθες η κυβέρνηση διόρισε έναν…

Αλλαγή Πορείας...Νέες ανακοινώσεις υποψηφίων


Συνεχίζει να συμπληρώνεται το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού Αλλαγή Πορείας στο Δήμο Δίου - Ολύμπου με υποψήφιο Δήμαρχο τον Αριστείδη Ρεμπατσιό. Οι καινούργιοι υποψήφιοι που ανακοινώθηκαν είναι:

Ολύμπια Γη.... Oι ιθύνοντες του Δήμου «προσλαμβάνουν» ΑΤΥΠΑ ΚΑΙ.... ΠΑΡΑΝΟΜΑ !!!


Η παλαιοκομματική διοίκηση του Δήμου Δίου – Ολύμπου
 
 
Λιτόχωρο, 28 Μαρτίου 2014.-
 
Με την παλαιοκομματική τακτική του «ταξίματος» προσπαθεί ο Δήμαρχος Δίου – Ολύμπου να διασώσει τον αναπληρωτή του και υποψήφιο Δήμαρχο στις προσεχείς εκλογές, που παλεύει να «κάνει» συνδυασμό, μα του κάκου…
 
Δήμαρχος και διάδοχος «πέρασαν» από το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο θέμα που αφορά την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού, τους γνωστούς σε όλους μας «διμηνίτες».
Ο θεσμός αυτός είχε καθιερωθεί για να καλύπτει κυρίως τις έκτακτες ανάγκες καθαριότητας στους θερινούς μήνες.
 
Τώρα όμως, ΠΡΙΝ ΕΓΚΡΙΘΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ και σε περίοδο που ο Δήμος δεν έχει αυξημένες απαιτήσεις για πρόσληψη έκτακτου προσωπικού, οι ιθύνοντες του Δήμου «προσλαμβάνουν» ΑΤΥΠΑ ΚΑΙ....

Ένα παραμυθάκι για "μικρά παιδάκια"

Πάρε ότι θέλεις παλιατζή....



...από μια χώρα που δεν ζει!

Επειδή τις μέρες που πέρασαν ήσασταν καλά παιδάκια θα σας πω ένα παραμυθάκι.
Μια φορά κι έναν καιρό που λέτε, ήταν ένα ΤΑΙΠΕΔ που δούλευε για το καλό όλων μας. Το έφτιαξαν κάτι καλοί άνθρωποι, μερικοί ντόπιοι και κάποιοι άλλοι έξω από δω (συντ: εξαποδώ) για να γαμ…, για να ξεπουλ... για να σώσουν τη χώρα (τη δική τους).

Ολίγον από αρκτικόλεξο: ΤΑΙΠΕΔ σημαίνει Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου. 
Προσοχή:

Αλλάζουμε! Χωρίς Μεσάζοντες! Και , Ναι, γιορτάζουμε!

Image 
Ναι, γιορτάζουμε! 

Γιορτάζουμε, γιατί πέρσι καταφέραμε να πείσουμε 4 παραγωγούς του νομού μας να καλλιεργήσουν με συμβολαιακή γεωργία 480 στρέμματα όσπρια, τα οποία διατέθηκαν «Χωρίς Μεσάζοντες» στους καταναλωτές της Πιερίας.

Την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014, από τις 11:00 – 14:00, στην αυλή του Καπνικού Σταθμού, θα μαγειρέψουμε ρεβίθια! 

Θα φτιάξουμε ρεβιθοκεφτέδες,

Δήμος Δίου-Ολύμπου....ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ!!!

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ  ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΗΣ ΡΕΜΠΑΤΣΙΟΣ 

Γράφει ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Καρακίτσιος
ΑΚΙΝΗΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΚΙΛΚΙΣΙΟΥ

 Με αφορμή το σχόλιο-αγανάκτηση που αναρτήθηκε στην Αλεπού του Ολύμπου, συμφωνώ με όσα ειπώθηκαν και  θα ήθελα να θέσω έναν ακόμη προβληματισμό.
 Στις φωτογραφίες που αναρτήσατε  διακρίνουμε μια απαράδεκτη εικόνα δίπλα στη θάλασσα. Σας ενημερώνω ότι σύμφωνα με το σχέδιο επέκτασης  πόλης ο οικοπεδικός χώρος ανήκει στο Δήμο, ενώ τα κτίρια στη Μητρόπολη Κιλκισίου.

Σύμφωνα με το σχέδιο πόλης η κατάσταση έχει ως εξής:




·        Αρχική ιδιοκτησία Μητρόπλης Κιλκισίου                     6331,84  τ.μ...

Ελάτε να υποδεχθούμε μαζί την Άνοιξη


Ελάτε να υποδεχθούμε μαζί την Άνοιξη και τους προάγγελούς της τα χελιδόνια, φτιάχνοντάς τους φωλιές από πηλό!

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Ολύμπου σε συνεργασία με την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία προσκαλεί όλους, μικρούς και μεγάλους στην εκδήλωση «Χελιδονίσματα»,  η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014, από τις  9:00 έως τις 15:00 στο Λιτόχωρο και συγκεκριμένα στο 1ο χιλιόμετρο της οδού «Λιτόχωρο – Πριόνια», έξω από τα Γραφεία του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Ολύμπου (Μουσείο Φυσικής Ιστορίας).
Τα χελιδονίσματα είναι μία μεγάλη χαρούμενη εκδήλωση,

27 Μαρ 2014

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ TV



\

...έχει κι άλλο...

Αυτή είναι η κρυφή συμφωνία κυβέρνησης - τρόικα για τα εργασιακά

Αλωνίζει στη χώρα η τρόικαΑλωνίζει στη χώρα η τρόικα
“ Την έγγραφη συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές που προβλέπει την κατάρρευση των μέτρων προστασίας των εργαζομένων αποκαλύπτει σήμερα η «Εφημερίδα των Συντακτών» ”

Την έγγραφη συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές που προβλέπει την κατάρρευση των μέτρων προστασίας των εργαζομένων αποκαλύπτει σήμερα η «Εφημερίδα των Συντακτών».

Στο απόσπασμα οδηγούνται και τα τελευταία εργασιακά δικαιώματα που έχουν απομείνει. Σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας, που φέρνει στο φως την έγγραφη συμφωνία μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών, με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα μέσα στο 2014 καταργούνται τα τελευταία μέτρα προστασίας των εργαζομένων.

Συγκεκριμένα,

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έτσι ταΐζουν τα media στην εποχή του μνημονίου

http://www.periodista.gr/media/k2/items/cache/fac45fe963262f5f4e70829410cad114_L.jpg

“ Τη στιγμή που ο ελληνικός λαός εξαθλιώνεται, τα θεσμικά ΜΜΕ ενισχύονται με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από κονδύλια του ΕΣΠΑ και του τακτικού προϋπολογισμού ”


Η σφοδρή δημοσιονομική και οικονομική κρίση που έχει πλήξει την Ελλάδα και οι εγκληματικές πολιτικές τις οποίες εφαρμόζει η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου και εφάρμοσαν όλες οι μνημονιακές κυβερνήσεις των τελευταίων ετών, έχουν οδηγήσει εκατομμύρια Ελλήνων στην εξαθλίωση. 
Και ενώ ο ελληνικός λαός φτωχοποιείται, οι μνημονιακές κυβερνήσεις έχουν φροντίσει να συντηρούν  τα ερείσματά τους, τον άτυπο μηχανισμό προπαγάνδας που ζει και βασιλεύει την ίδια στιγμή που ο ελληνικός λαός θυσιάζεται. 

Ποια είναι αυτά τα ερείσματα; 
Η πτωχευμένη μιντιοκρατία και η διαπλοκή, που σε περίοδο ισχνών αγελάδων, σε μία συγκυρία που διαλύονται οι τομείς της Υγείας και της Παιδείας, που περικόπτονται μισθοί και συντάξεις, που η κυβέρνηση Σαμαρά συμφωνεί κρυφά με την τρόικα για την επιβολή νέου μνημονίου και που ξεπουλιέται η δημόσια περιουσία, τα «θεσμικά» ΜΜΕ δέχονται ενέσεις ρευστότητας από κονδύλια του τακτικού προϋπολογισμού και του ΕΣΠΑ.  

Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ έχουν δοθεί τα έτη 2010, 2011, 2012 και 2013 στα μεγάλα ή άλλως «θεσμικά» ΜΜΕ της χώρας. Ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός...

Τρύπα....δύο χρόνων στην Λεπτοκαρυά



Απίστευτο κι όμως αληθινό!!!

Η τρύπα που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι 2 χρονών!!!!

Αν ρωτούσαμε τους υπεύθυνους του Δήμου Δίου-Ολύμπου, 
τι ....

Κι όλα αυτά για να μην παίρνουν...μίζες


Τα καημένα τα παιδιά, έχουν κάνει...

Ρεμπατσιός....H Αυτοδιοίκηση να λειτουργήσει ως ένας πυλώνας λαϊκής εξουσίας και συμμετοχής των πολιτών.



Συγκέντρωση του πυρήνα του συνδυασμού "Αλλαγή Πορείας" του Δήμου Δίου-Ολύμπου έγινε χτες το βράδυ στην Λεπτοκαρυά.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αριστείδης Ρεμπατσιός συζήτησε με τον πυρήνα του συνδυασμού τα προβλήματα που υπάρχουν σ όλα τα χωριά του Δήμου και οι τρόποι επίλυσης των.

Παρεβρέθηκαν αντιπρόσωποι από όλα τα χωριά και αρκετοί από τους υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού..

Απ ότι ειπώθηκε ,

Ρε λες να είναι αλήθεια ...

Η Ξανθιά Οδηγός...

και......



η...

Ζούμε στον καιρό των ..."δημοσιογράφων" ???



Βρε που καταντήσαμε οι ...πολιτισμένοι λαοί της Ευρώπης!!!

Στην εποχή των Πρετεντέρηδων...

26 Μαρ 2014

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΑΠΟ ΞΗΡΑΣ ΚΑΙ ΑΕΡΟΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

τουρκικά τεθωρακισμένα εισβάλουν στη Συρία
Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΕΥΘΕΩΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΝΕΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ‏ 

Βρυξέλλες, Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά 

Οι τρομοκρατικές οργανώσεις ISIS και Αl Nosra μετά την επίθεσή τους στην συριακή κωμόπολη Kesab , αρμενικού πληθυσμού, συνεχίζουν την επέλασή τους στη Συρία με την αμέριστη στρατιωτική υποστήριξη της Τουρκίας. 

Σήμερα τεθωρακισμένα των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων παρέλασαν κατά δεκάδες στον διεθνή αυτοκινητόδρομο που ενώνει την Τουρκία με το βόρειο Αλέπι. 

Η Τουρκία ...

Πόσο...???

Η Αχαριστία της Πατρίδας (βίντεο)



Η ιστορία των «ξεχασμένων» αγωνιστών του '21, που έδωσαν ό,τι είχαν για την επανάσταση, αλλά πολύ γρήγορα αγνοήθηκαν από την ελεύθερη Ελλάδα.

Ο Νικηταράς, ο μεγάλος και ανιδιοτελής αγωνιστής, γνωστός ως «Τουρκοφάγος», που πρωτοστάτησε στη μάχη στα Δερβενάκια, όπου και έσπασε 3 σπαθιά με την ορμητικότητά του, τα χρόνια του Όθωνα κατηγορήθηκε για συνωμοσία κατά του βασιλιά, φυλακίστηκε και εξορίστηκε στην Αίγινα. Στη φυλακή βασανίστηκε άγρια και ...

Aνακοίνωση και νέων υποψηφίων συμβούλων Δίου-Ολύμπου



Στις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014 θα συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης «Ολύμπια Γη», με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον Κώστα Δημόπουλο, οι:
 
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ..

Μια εικόνα....Χίλιες λέξεις

Aνακοίνωση υποψηφίων συμβούλων Δίου-Ολύμπου



Nέα πρόσωπα προστίθενται ως υποψήφιοι σύμβουλοι στον συνδυασμό του υποψήφιου δημάρχου Δίου-Ολύμπου, Γιώργου Φαρμάκη, ως εξής:


Από τη Δημοτική Κοινότητα Λεπτοκαρυάς Δήμου Δίου – Ολύμπου: 

"Oχι" από το Βελβεντό στις αυτοδιοικητικές εκλογές


Mε συντριπτική πλειοψηφία οι κάτοικοι του Βελβεντού Κοζάνης αποφάσισαν στο διήμερο τοπικό δημοψήφισμα να μην συμμετάσχουνστις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές
Στη διαδικασία προσήλθαν 1433 άτομα. Υπέρ της συμμετοχής («ναι») ψήφισαν..

25η Μαρτίου 1967

Με δόξα και τιμή πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στο κέντρο της Αθήνας, παρουσία 3.000 αστυνομικών και μερικών δεκάδων τουριστών που είχαν την ευκαιρία, μαζί με την Ελλάδα, να πάρουν μια μικρή γεύση κι από Βόρεια Κορέα.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν νωρίς το πρωί με αποκλεισμό του κέντρου από 352 κλούβες σε ακτίνα 18 χιλιομέτρων γύρω από τη Βουλή, γεγονός που δε δημιούργησε κανένα απολύτως πρόβλημα, αφού η κυκλοφορία συνεχίστηκε κανονικά με ανεμόπτερα που απογειώνονταν κάθε 5 λεπτά από τις ταράτσες των πολυκατοικιών και πήγαιναν τον κόσμο στις δουλειές του.

Κλειστός παρέμεινε κι ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα αλλά το ..