# #

17 Μαρ 2013

Στουρνάρας: «Διασφαλισμένες οι καταθέσεις των Ελλήνων στις Κυπριακές τράπεζες»

Σχόλιο Αριστοφάνη....Σαν να λέει ακριβώς το αντίθετο και το λέμε φωναχτά από ...εμπειρίες προηγούμενων δηλώσεων και του διπλανού του στην φωτογραφία!!!
Εξάλλου και ο Αναστασιάδης έκανε ακριβώς αυτές τις δηλώσεις μόλις πριν μερικές μέρες...



stoyrnaras-diasfalismenes-oi-katatheseis-ton-ellinon-stis-kypriakes-trapezes 
Ολοκληρώθηκε η έκτακτη συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, για το θέμα της Κύπρου. 

Εξερχόμένος ο υπουργός Οικονομικών είπε ότι για το θέμα της Κύπρου θα απαντήσει η ίδια η Κύπρος, ενώ τόνισε για μια ακόμη φορά ότι οι καταθέσεις των Ελλήνων είναι ...διασφαλισμένες. 

Η συνάντηση των δύο ανδρών δεν είχε ανακοινωθεί, καθώς η κυβέρνηση βρίσκεται σε συζητήσεις για το πώς θα οργανωθεί η απορρόφηση των υποκαταστημάτων των Κυπριακών Τραπεζών. 

Οι δύο άνδρες συζήτησαμ για την τύχη των υποκαταστημάτων των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα, μετά και τη χθεσινή συνεδρίαση του Συμβουλίου Συστημικής Ευστάθειας, στην οποία αποφασίστηκε να διερευνήσει η ελληνική κυβέρνηση το ενδιαφέρον των ελληνικών τραπεζών για την απορρόφηση των στοιχείων ενεργητικού και παθητικού των υποκαταστημάτων της Κύπρου, της Λαϊκής και της Ελληνικής στην Ελλάδα.

Πάντως, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ελληνική κυβέρνηση παρακοιλουθεί με προσοχή της εξελίξεις στην Κύπρο, και περιμένει να δει και αύριο τι μέλλει γενέσθαι με το νομοσχέδιο του φόρου των καταθέσεων.

http://newpost.gr/

Για γέλια είναι οι σοβαροφανείς δηλώσεις των "υπευθύνων"...
Λες και δεν ήξεραν τι θα συμβεί στην Κύπρο...

Αριστοφάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.