# #

17 Ιουλ 2015

Και που σαι ακόμα ... Αλέξη

Επεισόδιο στη Ρόδο με Γάλλους, που δεν πλήρωναν επειδή… όλα πια είναι δικά τους!


Ενα απίστευτο περιστατικό που μαρτυρά την άποψη που έχουν αρκετοί Ευρωπαίοι πολίτες για την χώρα μας συνέβη προχθές στη Ρόδο.
Γκρουπ Γάλλων τουριστών που παραθερίζει στο νησί, επισκέφτηκε τη Λίνδο και επιχείρησε να μπει στον αρχαιολογικό χώρο χωρίς να πληρώσει εισιτήριο, διότι τώρα πια…
όλα τους ανήκουν. Αμέσως τα αίματα άναψαν για τα καλά αφού τόσο οι υπεύθυνοι, όσο και άλλοι Ελληνες που βρίσκονταν εκεί αντέδρασαν έντονα.
Ο διαπληκτισμός  κράτησε αρκετή με τους εργαζόμενους στην Ακρόπολη να μην βγάζουν άκρη με τους Γάλλους,  οι οποίοι έλεγαν με θράσος ότι από τη στιγμή που η χώρα τους μας δανείζει, δεν έχουν καμία υποχρέωση να πληρώνουν για την είσοδό τους σε μουσεία και αξιοθέατα!
Φυσικά το γελοίο αίτημά τους δεν έγινε δεκτό και απομακρύνθηκαν άρον άρον από τον χώρο. Το επεισόδιο αναφέρει σήμερα και η τοπική εφημερίδα “Ροδιακή”.
Πάντως όπως έχουν καταγγείλει άνθρωποι του νησιού, έχουν αντιμετωπίσει κι άλλες φορές παρόμοιες συμπεριφορές. Πρόσφατα μια μεγάλη παρέα Γερμανών δεν ήθελε να πληρώσει σε εστιατόριο επειδή… η χώρα μας χρωστάει χρήματα στη δική τους.

2 σχόλια:

  1. ο πολιτησμος των βαρβαρων τα θελουν ολα δηκα τους οι πυθηκοι !!! ενα βρωμοξυλο που πρεπει να στανιαρουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καποιος καπου καποτε. ουτε ονοματα, ουτε ξενοδοχειο διαμονης, ουτε τουριστικος οργανισμος.
    αμφιτρυων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.