# #

15 Ιουν 2020

Νέα αιφνιδιαστική απόφαση της κυβέρνησης καταστρέφει εντελώς τον Τουρισμό στη Βόρεια Ελλάδα

Θράκη: Ουρές χιλιομέτρων με Βούλγαρους και Ρουμάνους που έρχονται ...

..Η απόφαση για την απαγόρευση τουριστών από τρίτες χώρες και ειδικότερα από τη Σερβία ελήφθη χτες το βράδυ και ενώ οι τουρίστες από τη Σερβία κυρίως ήταν στο δρόμο για τη χώρα μας με αποτέλεσμα ουρές στα σύνορα Βουλγαρίας Ελλάδας 15 χιλιομέτρων.

Απίστευτη ταλαιπωρία για τους τουρίστες με την αδιανόητη αιφνιδιαστική απόφαση κάποιων εκεί στην Αθήνα που κάνουν πως κυβερνούν και διαλύουν ότι απέμεινε από την"πανδημία"...

Να σημειώσουμε ότι η Βουλγαρία, επίσης μέλος της ΕΕ , άνοιξε κανονικά τα σύνορά της με τη Σερβία...
Αριστοφάνης



Με αλλαγή κανονισμών της χώρας σε ΦΕΚ απαγορεύεται μέχρι τις 30 Ιουνίου η είσοδος πολιτών τρίτων χωρών από τα χερσαία σύνορα της χώρας.

Μεγάλη αναστάτωση δημιουργήθηκε σε τουριστικούς προορισμούς της Β. Ελλάδος –κυρίως στην Πιερία, τη Χαλκιδική και την..
ευρύτερη Kαβάλα- από το γεγονός ότι με αλλαγή των κανονισμών της χώρας σε ΦΕΚ που εκδόθηκε το βράδυ της Κυριακής απαγορεύεται μέχρι τις 30 Ιουνίου η είσοδος πολιτών τρίτων χωρών από τα χερσαία σύνορα της χώρας.

Θύματα αυτής της κατάστασης υπήρξαν αρκετοί Σέρβοι, οι οποίοι έχοντας κρατήσεις σε καταλύματα ξεκίνησαν από το Βελιγράδι, το Νις και άλλες πόλεις οδικώς για την Ελλάδα, αφού έλαβαν διαβεβαιώσεις ότι θα τους επιτραπεί η είσοδος στη χώρα. Κάτι που ίσχυε πριν την χθεσινοβραδινή αιφνιδιαστική αλλαγή, που μετέθεσε το άνοιγμα των συνόρων για τους πολίτες τρίτων χωρών από τις 15 στις 30 Ιουνίου.

Οι διαμαρτυρίες των εκπροσώπων της Βόρειας Ελλάδας έφτασαν στο υπουργείο Εξωτερικών, καθώς –όπως λένε- θα μπορούσε η αλλαγή να γίνει την Παρασκευή, ώστε να ενημερωθούν και να μην ξεκινήσουν. 

www.voria.gr

7 σχόλια:

  1. ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΣΙΡΚΟ ΚΡΙΜΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΝΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί... Περιμένατε έσοδα από τους βαλκάνιους... Που έρχονται ακόμα και με το κασέρι τους!

      Διαγραφή
  2. Ντροπή στο κράτος που ζούμε, που την μια λένε αλλά και την άλλη κάνουν άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιό κράτος; Αποκαλούμε την Ελλάδα κράτος τώρα; Αποκαλούμε το τσίρκο πηΘικοειδών κυβερνούμενο από τον υιό Μητσοτάκη, κράτος τώρα;

      Διαγραφή
  3. Δεν υπάρχουν... άχρηστοι...και επικίνδυνοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπαρχή κυβερνίση βρε παιδιά ενα μπουρδελο ειναι τίποτα αλο ετημαστητε για τα χειρότερα η δηθεν κηβερνιση που δεν μας κυβερνά ακέφαλη είναι έτσι και αλιος ότι λέγει Παΐσιος περιμένετε και τα δεινωτεεα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Αθηνοκεντρική αντίληψη των κυβερνήσεων δεν αποτελεί εκπληξη.Ούτε το ότι Βουλευτές .δήμαρχοι ,περιφεριάρχες και άλλα μουγγά οργανα της Βόρειας Ελλάδας και της Θεσσαλονίκης κυρίως, δεν αντιδρούν ΠΟΤΕ.Το λυπηρό είναι ότι αν ο Μητσοτάκης το ήξερε θεωρώ βέβαιο ότι δεν θα το επέτρεπε.Εκτός αν η ομιλία του στην Σαντορίνη ήταν γιά το αεράκι του Αιγαίου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.