# #

12 Ιουλ 2015

Όσοι αγαλλίασαν για το ότι παραμείναμε μέσα στο ευρώ, δεν γνωρίζουν τίποτα από αυτά που μας ετοιμάζουν

ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ κ ΤΣΙΠΡΑ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο PAUL CRAIG ROBERTS!!!!!!!!!!!!!


Μας οδηγούν αναπόφευκτα στο γενικό ξεπούλημα του εθνικού πλούτου, που ήταν και ο πρωταρχικός σκοπός όλης αυτής της μαύρης μνημονιακής ιστορίας.
φοτο1
"Η ιστορία του Καραμανλή" επαναλήφτηκε με τον κ Τσίπρα για να αναγκαστεί να υποχωρήσει από τις προεκλογικές του υποσχέσεις και να υποστεί την επιβολή ενός σκληρότερου από πότε νέου μνημονίου, που θα φυλακίζει τον ελληνικό λαό σε ένα αδιέξοδο λιτότητας και οικονομικής καταστροφής. Έτσι θα οδηγήσει αναπόφευκτα στο γενικό ξεπούλημα του εθνικού πλούτου, που ήταν και ο πρωταρχικός σκοπός όλης αυτής της μαύρης μνημονιακής ιστορίας.
Αυτά τα καταπληκτικά υποστηρίζει ο γνωστός Αμερικανός πολιτικός και Οικονομολόγος, Paul Craig Roberts, βασικό στέλεχος της κυβέρνησης Ρήγκαν, σε μια συγκλονιστική συνέντευξη που έδωσε στον Ελληνοαμερικανικό δημοσιογράφο, Iason Lyosatos, ο οποίος προλογίζοντας τον Paul είπε το εξής χαρακτηριστικό :
«Είναι καλύτερα να βγεις από την φυλακή με ένα χέρι παρά να μείνεις για πάντα στην φυλακή με δυο χέρια». 
Ο Paul Craig Roberts, που τελευταία έβγαλε ένα καταπληκτικό και επίκαιρο για την ελληνική περίπτωση-τραγωδία βιβλίο με τον τίτλο, «Ecomic Hitmen», δηλαδή «Οικονομικός Εκτελεστής», περιγράφει με τα πιο μελανά χρώματα την μαύρη μαφία του ΔΝΤ και των Γερμανοευρωπιαίων τραπεζιτών, που θέλουν την χώρα μας αλυσοδεμένη να παρακαλεί για ένα κομμάτι loan, (δάνειο), που θα την αλυσοδένει όλο και περισσότερο για να την στραγγαλίσει στο τέλος ολοκληρωτικά.
Ο φαύλος κύκλος συνεχίζεται και τώρα το βάραθρο στο οποίο μας έχουν ρίξει γίνεται όλο και πιο σκοτεινό. Όσοι αγαλλίασαν για το ότι παραμείναμε μέσα στο ευρώ, σύμφωνα με τον διάσημο Αμερικανό Οικονομολόγο και πολιτικό, δεν γνωρίζουν τίποτα από αυτά που μας ετοιμάζουν και από την θύελλα που θα μας εξαπολύσουν καθώς είμαστε πλέον έρμαιο των άγριων δολοφονικών τους διαθέσεων.
Η μαφία τους είναι αδίστακτη και μέχρι και απειλές θανάτου χρησιμοποιεί για να υλοποιήσει τα μαύρα σχέδια της σε βάρος των λαών. Γιατί μην νομίζετε πως η Ελλάδα είναι μονό ένα περιορισμένο φαινόμενο. Έπονται και άλλοι ευρωπαϊκοί λαοί που μέσα στην άγνοια τους θα γίνουν τα επόμενα οικτρά θύματα κατά το ελληνικό παράδειγμα. Ακολουθούν, σύμφωνα με το Paul Craig Roberts, οι Πορτογάλοι, οι Ισπανοί, οι Ιταλοί, οι Ιρλανδοί, ενώ υπάρχει κάποια δυσκολία με του Γάλλους και εδώ έχουν πρόβλημα αλλά πιστεύουν πως θα το ξεπεράσουν. Όσον αφορά τους ανατολικοευρωπαϊκούς λαούς, αυτοί ήταν εξ αρχής τα προβατάκια του μαφιόζικου συστήματος.
Είναι το περίφημο : «Designed for slavery»!
Η Ελλάδα έπεσε μέσα στο λάκκο των εχιδνών γιατί ήταν εγκληματικά απροετοίμαστη για όλα αυτά τα σχέδια, γιατί δεν είχε κανένα σχέδιο Β και έτσι να την έχουν δεμένη στην ελεήμονα διάθεση τους. Αλλοίμονο στον ελληνικό λαό που είχε τέτοιους πολιτικούς που τον παρέδωσαν στα θηρία της τοκογλυφικής μαφίας.
Σίγουρα η συνέντευξη αυτή είναι συγκλονιστική και σοκαριστική για όσους ακόμα αισθάνονται Έλληνες. Το τι μας περιμένει δεν είναι καθόλου ειδυλλιακό για όσους ακόμα ανοήτως νομίζουν ότι όλα τώρα θα πάνε καλά.
«Designed for slavery»  λοιπόν! Και εμείς που θέλουμε ακόμα να σκεφτόμαστε και να προσευχόμαστε για αυτόν τον τόπο, αλήθεια τι κάνουμε ;
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

3 σχόλια:

  1. Αυτη την στιγμη,γινονται καποια καλεσματα για το απογευμα στο Συνταγμα! Για το μονο ξεκαθαρο θεμα ,στο θολο αυτο τοπιο.Το νεο μνημονιο. Θεωρω οτι ο χωρος του δ.δ μπορει να βοηθησει,με την ταχυτητα του,να μην κινητοποιηθει ο λαος στο και 5!! Θα παρακαλουσαμε για μια καλυτερη ενημερωση. Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Baloo

    Tελικά όλοι οι αποτυχημένοι δέχονται απειλές σε βάρος της ζωής τους
    Άντε ρε σοβαρευτείτε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτοί που θα μπορούσαν να δεχτούν απειλές για την ζωή τους, είναι όλοι οι μεροκαματιάρηδες, οι συνταξιούχοι, οι μισθωτοί, ο φοιτητόκοσμος... Μόνο αυτοί. Οι 300, τα έχουν καλά με τους γερμαναράδες, τοκογλύφτους και την σαπωνοποιία της κυρίας Μαρκέλλας...όπως καλά τα έχει και η εκκλησία, οι τράπεζες, και η δεή... επίσης πολύ καλή σχέση έχουν οι ελίτ της ψωροκώσταινας, και όλα τα τσογλάνια που τα λένε γκόλντεν μπόυς... μη ξεράσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.