15 Ιουλ 2015

Θα συνεχίσουν να "τα τρώνε και να χαίρονται" τα λαμόγια???

Οι «ύποπτοι» για μαύρο χρήμα συνεχίζουν την αποστολή τους!

Όλοι είδαμε την απρόσμενη για πολλούς προσάρτηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α στο μνημονιακό στρατόπεδο παρέα με το ΠΑΣΟΚ την ΝΔ και το κόμμα του «Σωλήνα».(του γνωστού καναλαρχοεργολάβου δότη)
Τώρα ο Πρωθυπουργός δηλώνει ότι δεν υπήρχε άλλη λύση και έτσι εξαναγκάστηκε να υποκύψει στις απαιτήσεις των δανειστών και πως ο ίδιος δεν πιστεύει αυτό που καλείται να ψηφίσει και εν συνεχεία να υλοποιήσει.


Αυτό για μένα είναι μη συμβατό και παράδοξο για το αξίωμα και τον όρκο που έδωσε δηλ. ότι θα υπηρετεί το Σύνταγμα, τους Νόμους και τα συμφέροντα του λαού μας.
Ως ρομαντικός όμως και ιδεολόγος αρνούμαι να πιστέψω ότι όλα αυτά ήταν ...

προσχεδιασμένα και θεωρώ ότι οι προεκλογικές του υποσχέσεις ήταν λόγω μη σωστής πληροφόρησης και αξιολόγησης της κατάστασης και ότι η πεντάμηνη κωλυσιεργία των διαπραγματεύσεων με τον γνωστό εκβιασμό των τοκογλύφων (στο τέλος του χρόνου) ήταν αποτέλεσμα της κυβερνητικής απειρίας του ιδίου αλλά και του επιτελείου του.
Αυτή λοιπόν την στιγμή μας καλεί να συνεχίσουμε για κάποια χρόνια τον ίδιο οδυνηρό δρόμο των προκατόχων του αλλά πιστεύω ακράδαντα ότι μπορεί να προχωρήσει άμεσα σε κάποιες ενέργειες οι οποίες θα κάνουν αυτόν τον δρόμο πιο βατό και το κυριότερο θα μας επιτρέψουν να δούμε σύντομα φως στην άκρη του τούνελ.
Συγκεκριμένα θα πρέπει να προχωρήσει εδώ και τώρα σε ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις οι οποίες θα συμβάλλουν στην βελτίωση και στην αποτελεσματικότητα της Δημόσιας Διοίκησης με κορυφή την πάταξη της φοροδιαφυγής και της γραφειοκρατίας.
Το σημαντικότερο όμως θα είναι να προχωρήσει στην διερεύνηση του πόθεν έσχες και στην απόδοση ευθυνών (όπου προκύψει) σε όλους αυτούς που κυβέρνησαν τα τελευταία χρόνια και με τις παραλήψεις ή τις εσκεμμένες ενέργειες τους έφεραν την πατρίδα μας σε αυτά τα χάλια όπως θα πρέπει επιτέλους να κόψει τον ομφάλιο λώρο της Μιντιακής «Συμμορίας» με την εξουσία.
Μιας συμμορίας η οποία και σήμερα συνεχίζει να παραπληροφορεί και να τρομοκρατεί τους τηλεθεατές και τους ακροατές οι οποίοι κάνουν το ολέθριο λάθος να τους παρακολουθούν ακόμα.
Φυσικά αυτός ο επικοινωνιακός πόλεμος έχει ως στόχο την υλοποίηση της άποψης που μιλά εδώ και καιρό για Αριστερή παρένθεση δηλ. έχει ως απώτερο σκοπό να πέσει η Κυβέρνηση για μην αποκαλυφθούν οι ύποπτες και μεγάλες «χορηγίες» προς πολλούς γνωστούς μεγαλοδημοσιογράφους αλλά και τα μη εξυπηρετούμενα μεγάλα θαλασσοδάνεια των ΜεGάλων και όχι μόνο καναλιών. 
Επίσης θα πρέπει να ελεγχθούν και να πληρώσουν (αν πρέπει) όλοι όσοι βρίσκονται στις λίστες Λαγκάρντ, Νικολούδη, Λιχτενστάιν κ.τ.λ.
κ. Πρωθυπουργέ τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της διακυβέρνησης σας δεν συνάδουν με τις προεκλογικές σας υποσχέσεις αλλά ούτε με την «υποτιθέμενη» Αριστερή ιδεολογία σας οπότε έχετε υποχρέωση αν είστε «Καθαρός» όπως λέτε να προχωρήσετε εσπευσμένα στις παραπάνω ενέργειες με σκοπό, πρώτον να μας οπλίσετε με την δύναμη και την υπομονή που χρειαζόμαστε για να ανταπεξέλθουμε στην δύσκολη περίοδο που θα βιώσουμε και δεύτερον να αισθανθούμε επιτέλους το περί δικαίου αίσθημα δηλ πως ο ιστός του Νόμου δεν πιάνει μόνο τα μικρά «Έντομα» αλλά και τα μεγάλα «Αρπακτικά»!

 Γιάννης Δ. Πρεβενιός
email: prevejohn@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.